nebiliyim cnm ondandır dewdim ama yinede etkisi vardır bence seninki istisna olmuş,sigara kullandınmı hiç hamileeyken sen ?ama iyide ben haileyken hergün 2 koca bardak süt ki yrm lt eder ve hep yemeklerimide yogurt yada ayranla yerdim ama benim kız çok tembel daha yeni yeni adım atıyo oda yürüteç sayesinde oldu! ve hiç dişimizde yok üstelik belirtisi bilee yok:1no2: sütten falan oldugunu sanmıyorum o genetik bence.. e kendide pek bi hareketli pınarın ondandır kesinkaydirigubbakcemile3
oyy oyyy planlar süpeerr alkisalkisalkis
harbiden haaa :roflol:
bende kullanıyorum çok pratik içini doldurup elektik süpürgeyle havasını çekiyosun torbada talimatı var zaten a.s benim yorgan ve yastıklarım yazlıklar kışlıklar vakumlularda.. kırışıyo halıyle kıyafetler a.s
bye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sanada bye canımopuyorumnanaktan
doğru olabilir güzelim,bi ara derya baykal çöp opşetiyle bile yapmıştı onu...kaydirigubbakcemile3ferda canım vakumlu poşetlerin iyi markası demişsin ben kış başında aldım ama içine hava doldu o kadarda para verdim ama iyisi değilmiş demek ki
ohh ne güzel iyi yapmışsın bende bugün gittim boya kaş bıyık filan iyi oldu yaniiselam kızlar.
ben de bugün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim. kaşlarımı aldırdım, azıcıkta saçlarımı kestirdim. kıyamadım çok güzel uzamış sadece uçlarından aldırdım. çok yağmur yağıyordu hemen eve döndüm. ama o kadarı bile yetti. iyi geldi evden çıkmak. geldiğimde yavrum uyumuştu. akıllı kızım benim
maşallah yağızımıza cnm ne güzel yaa büyüyolar ...bizimde başlamamız lazım bakliyata ama gaz nedeniyle korkuyorum hala...:sinifsinif:İyi Akşamlar kızlar,hihoyyyt
Sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittik dragosa çok iyi geldi.Oğlumda mama sandalyesinde uslu uslu oturdu. :sm_cool: Hatta uyudu bile.Sonrasında babam gelip bizi doktor kontrolümüze götürdü.
Oğluşumun gelişimi çok iyiymiş çok şükür.9.950 gr olmuş 76 cm.Aşısı yok zaten 2,5 ay önce gitmiştik.Birdahaki randevumuz 15 nisanda.Aç karna gidecekmişiz kan sayımları yapılacak dedi.Birde oturtmasına baktı.Hecelediği kelimeleri falan.Sıralıyormu dedi.Koyduk yere bu bizim elimizi bırakıp doktorun elindeki oyuncağa gitti 6-7 adım attı çok şaşırdı kadın. akannehir 2 dişimizde birden patladı bu arada.
Yemesini sordu.Artık bakliyatıda başla dedi.Balık içinde mezgit,çinekop ve somonu önerdi en yağlı balıklarmış.Makarna ve pilav için kepekli önerdi.Bakalım yarın denemeye başlıycaz.
Bizden böyle yağızdan fırsat bulup ancak yazdı tepemde resmen kaydirigubbakcemile3 şimdi evde babamızı bekliyoruz gelsin pınarın makarna tarifini yapıcaz.cokacimcoook Pınarımda kontrole götürecekti defneyi onlar naptı acaba?
Allah bolca sabır versin sana güzelim yaaa..Sibelcim maşallah Yağıza böyle güzel devam eder inşallah
Beyazcım geçmiş olsun annene eşinide takma gitsin
Dırım bak Alinin yaptığına ikiz olmasına rağmen baya farklı karakterdeler sanırım hadi şanslısın
Bigudicim valla misafir işine nediyim kolay gelsin
sadece bu sayfaya baktım bende durumlar aynı şu an kaynanayla yalnızız her an vukuat çıkabilr bende ütü yapmak için odaya tıkılıp eşim gelene kadar çıkmamayı düşünüyorum.Sahi geçen gün eşimin yanında bir kavga ettik inanamazsınız bunca yıldır hiç karşılıklı konuşmazdık bana laflar arkamdan gelirdi bu sefer bana yine iftira attı daha öncede anlatmıştım kaynıma para gönderirse eşim hakkımı helal etmem demişim falan dedim yalan söylüyorsun yok dedi bi sinirlendim ben adi bi kadınmıyımki yalan söyleyim böyle bişey diyim dedim dedin dedi bende eğer demişsem Allah benim belamı versin ve bende adi bi kadınım ama sen yalancısan senin Allah belanı versin dedim bana böyle söyleyemezsin iyor bende sen iftira at bu kaçıncı hergün dahada ağırlaşıyor ben hep susayım artık susmuyorum dedim yeter yalanlarını çekemem dedim gittim.Eşimede sen söyledin demezmi eşim de anne Allahtan kork namaz kılıyosun okadar dedi ben eşimin doğru söylediğini biliyorum ki böyle bişey söylemeye hakkı var biz ikimizde çalışıyoruz ki o bana yolla dedi bunu demez dedi...... sonra yanıma geldi aman arkamdan bana ne laflar kadın diyo bana beni çekemiyo gitmemi istiyo gitmem daha da beter yapıcam falan oy oy
ohh ne güzell iyi gezmeler...aferin Defnoşa belliydi hareketlerinden zaten sağlıklı büyüdüğü..Selam bacılar a.s.
Dün evden bi çıktım hâlâ eve giremedim kaydirigubbakcemile3
Önce doktora gittik. Kuzum bu ay 300 gr almış ama yan 9300 gr olmuş ama hiç uzamamış gözüküyor. Çok hareketli olduğu için yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor. Neyse her şeyini kontrol etti. Çok iyi buldu. Hareketlerini zaten hep takip ediyor. Yürümesini daha önce bekliyordum bu cadının dedi kaydirigubbakcemile3
Ordan çıktık hava güzel diye sahile yürüyüşe gittik. Defdef'im temiz hava aldı mis gibi. Akşama doğruda kayınvalideme gidip Defdef'i bıraktık. Arkadaşlarla dışarıda takıldık. Sonra geç saatte Defne'yi alıp arkadaşlara geldik. Burda kaldık. Hâlâ da burdayız kaydirigubbakcemile3
Şimdi evde takılıyoruz. Akşama doğru kayınvalidemlerin bahçesine mangal yapmaya gideceğiz arkidişlerle. Eve geç giderim heralde. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi a.s.