2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nebiliyim cnm ondandır dewdim ama yinede etkisi vardır bence seninki istisna olmuş,sigara kullandınmı hiç hamileeyken sen ?
ferda canım vakumlu poşetlerin iyi markası demişsin ben kış başında aldım ama içine hava doldu o kadarda para verdim ama iyisi değilmiş demek ki
doğru olabilir güzelim,bi ara derya baykal çöp opşetiyle bile yapmıştı onu...kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel iyi yapmışsın bende bugün gittim boya kaş bıyık filan iyi oldu yanii
maşallah yağızımıza cnm ne güzel yaa büyüyolar ...bizimde başlamamız lazım bakliyata ama gaz nedeniyle korkuyorum hala...:sinifsinif:
Allah bolca sabır versin sana güzelim yaaa..
ohh ne güzell iyi gezmeler...aferin Defnoşa belliydi hareketlerinden zaten sağlıklı büyüdüğü..

selam kızlar,,,
oğluşu uyutmuşken iki dk bakıyım dedim,kayınvalidem yemek yapıyor,eşim bugün biraz çalışmaya gitti gelmek üzere...
bende bugün kuaför işimi hallettim saçlarımı boyattaım güzel oldu,kışkırtıcı khveymiş :))neyse kaş bıyık derken ,kayınvalidemde Dağhanıda getirdi kuaföre son dk,beraber yürüdük biraz sonrada eve geldik...,Dün de palladıum a gittik oğlıuşa kocişe bişeyler aldık,kayınvalidem oğluna iki ayakkabı aldı,banada alıyoduda ben aldırmadım :))çalışmaya başlayınca inşallah hiç ihtiyacım yok şimdi..
iyi odu bizim beyde açıldı biraz çok sevdi..
ışte böyle şimdi kaçıyuorum kadın mutfakta ben burda hadii byeee...

ıyı aksamlar kızlar opuyorumnanaktan
sonunda geldım kaydirigubbakcemile2
benımde gecen hafta kaynanam ve kayınpederım gelmıstı eyvahedigeldismileneyse 5 gun kaldılar ve gıttıler cok canım sıkıldı ama ben sunu anladım ıyı gelın dıye bısey yok kaynana kayınpeder ıcın agzınla kusta tutsan yaranamazsın............
bugun evdeydık esımle temızlık yaptık halada bıtıremedık benım oglumda artık cok haraketlı hıcbır ıs yaptırmıyor bana
bıde benım oglum cok tembel sanırım soyle bır baktımda cogu bebekler kendı kendıne ayaga falan kalkıyomus daha bızde tık yok sadece emeklıyor bızım gıbı olan varmı kı.............
veeee subat 12de ıse baslıyorum offf aslında nasıl olcak bılmıyorum ben oglum 2 saat uyusa ozleyıp uyandırıyorum onu nasıl bırakıp ıse gıtcem
alt kat komsumla anlastım daha benden genc cocuguda yok ama ıns alısırlar bırbırlerıne

kızlar ıns herkesler ve bebıslerı ıyıdır hepınızı cok ozledım

Nehaber?cumaya kadar bu kadın bende ya Çıldırcam pazartesı ıŞe gıdıcem bu nasıl tatıl ya bÖyle tat,ılmı olur?hayattan nefret edıyorum alıp baŞımı gıdıcem yeter artıkbıdı bıdı demezmı dıŞ buĞdayına bızde gelek yok dedım olmaz bız genÇler takılcaz bozuldu bı sen eksıktın 15 gÜn Çektım yeter hıÇ yardımcıda deĞıl kahvaltı bulaŞık Çocuk ÖĞlen yemek akŞam yemek yatak ser topla evı topla sÜpÜr hızmetÇımıyım ya bı kaŞıĞı barı yıka gÖrÜyo halımı bıde demezmı emeklı olda erkenden evde otur hadı ya dedım ıÇımden oturmak ıÇın okumadım ben dedım ona bakıcam tabı ımdatttttttttt

ay tam evden kovmalıkmış
sabır canım geçici olduğunu düşün

aynen canım ahsende çok uyanıyor ne yapıcam b,ilmemm
tarifleri bekliyoruz

eşin çok ayıp etmiş seni üzmemeli bence
annene ve babana da geçmiş olsun canım

oh oh gez bakalım gezenti seni bende şimdi gezmeden geldim

bilmiyorum tatlım yaaa benim 35. haftada sancılareım başladı 36 da doğurdum

iyi akşamlar güzel annişler
ben şimdi eve geldim akşam ablamalar bizde kaldılar sabah kahvaltı yaptık outlet parka gittik kendime bot aldım ucuzluğa girmiş
ordan ablamın görümcesine gittik sonra eşim aradı eşimin kuzenine davetliymişiz oraya gittik yedik içtik daha şimdi geldik yarın da anneme gidicemm

VALLA GEZ TATLIM BİZ TATİLİ BÖYLE HEBA ETTİK İYİ EĞLENCELER

YOK TATLIM YA VARSADA BİLMİYORUM NE İÇİN İSTEDİN
SAĞOL TATLIM BAKIMA GİRMİŞSİN BENDE GİDİCEMDE NEFES ALABİLSEM
MERAK ETTİM NASIL GÜZELMİ?BENCE HOŞ OLMUŞSUNDUR KIZ ALDIRSaydın böyle kaynanayı bulmuşsun

hadi hayırlı olsun işe başlıyormuşsun biz çok oldu alıştık alışırlar komşunlada napsın alışcak

tam esencim ama katlanıyoruz kadın ömür törpüsüherkese iyi geceler

slm kızlar ben geldim.....aman bugün rahatladım valla
sabah çamaşırlarla boğuştum...kahvaltı ,bulaşık derken evi kople sildim süpürüdüm valizimizi hazırladım
makinaları boşalltım ...ama temizlik yaparken ben peteğin üzerinde kola olan bir bardağı devirmişler babasının yanında tülüm kola olmuş bide onu yıkadım yanında onu taktım saat 3 gelirken evden çıktık 15 dk. kaynanama geçtik aslında vazgeçmiştik ama kaynanam aradı heberi yoktu bişeyden
hadi dedik gidelim gittik 1,5 saat oturduk...oradan anneme geldik kapıdan çocukları bıraktık valizi attık gezmeye gittik aman kocam kendine bir kazak bulamadı çıldırdı ...aaaaaa dedim nasıl oluyormuş hep ben olurdum bu durumda dedim....bana kazak aldık kazak bakarkende tezgahtar kız bana kaç yaşındasınız dedi...27 dedim...aaaa daha genç görünüyorsunuz 18-19 dedi beni bi gülme tuttu
yaa kız benle dalga geçti yada ciddiydi kız....
neysem oradan kuaföre gittim güzelleştim hehehe ....
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr

esen geçtim cnm anneme

bu arada babannemiz süveter örmüş ama artık bi iplerden ve örgü için uygun olmayan ipten örmüş
ve kazık gibi....ayyy şimdi bişey yapmış gibi kendini nimetten sayar
bide kocam bana sormadan haftaya pazar biz eve geçiyoruz gel anne diyoo

ay bu erkekler insanı deli ederler ben eşimin bikere ağzının payını verdim bidaha da o oldu hiç izinsiz çağıramıyor

Valla tatlım öyle uzun yolculuk yapmadım ama son güne kadar belediye otobüsünde ordan oraya gidiyordum kaydirigubbakcemile3

Şaka bi yana doktoruna danış en iyi kararı o verir a.s.

ohh ne güzell iyi gezmeler...aferin Defnoşa belliydi hareketlerinden zaten sağlıklı büyüdüğü..

Sağolasın canım a.s.

Ohhh sıhhatler olsun a.s. Güle güle kullan yeni saçlarını a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Takma kafana ya hepsi aynı bunların a.s.

Hadi inşallah alt komşunla anlaşır oğluşunda seninde aklın kalmaz a.s.

Ay canım ya vallahi Allah sabır versin ne gıcık bi kadın ya klava:

oh oh gez bakalım gezenti seni bende şimdi gezmeden geldim

Napim tatlım ya ezelden beri gezginim ben kaydirigubbakcemile3

Ohhh sende keyifli vakit geçirmişsin tatlım ne güzel a.s.

VALLA GEZ TATLIM BİZ TATİLİ BÖYLE HEBA ETTİK İYİ EĞLENCELER

Sağolasın canım a.s.

Oooo herşeyi bi güne sığdırmışsın bacım bravo valla alkisalkisalkis

Sıhhatler olsun. Kazağını da güzel günlerde giy a.s.

kızcemin uykusu gelmiş kafasını sallıyor ben onu bir uyutayım

İyi geceler canım a.s.

Ayyy bi halt etmiş gibi kasılır şimdi klava:

ıyi geceler kızlar a.s.

Bizde arkadaşlardan kayınvalideme geçip mangal olayını hallettik akşam. Eve geldiğimizde 10 falandı. Ben hemen çamaşır attım makinaya. Çamaşırlıktaki çarşaflarımı toplayıp hallettim. Defne'nin dün yıkanmışlarını astım. Ortalık topladım.

Yarın annemle yine temizliğe devam edicez malum. Bi çırpıda duvarları hariç banyonun heryerini temizledim. Dolapları boşaltıp içlerini, üstlerini falan sildim. Havlularımı düzenledim. Lavabomu , tuvaletimi cifledim. Banyo ile ilgili bi duvarların silinmesi ve küvetle duşakabinin halledilmesi kaldı. Onlarda yarın olur zaten. Salon ve küçük odayıda hallettik mi bi angarya mutfak işi kalıyor. Onuda artık yaparım yavaş yavaş.

Oyyyy anlatırken yoruldum. Yarın nasıl yorulurum yine kimbilir. Allah anacağımından binkere razı olsun a.s.

Neyse ben yatayım artık. Eşim koltukta, Defne yatakta uyudu kaldılar. Hadi öptüm hepinizi a.s.

sorma cnm yaaaa sormaaa kadın artık ipten örüyorr
annem hemen çıkarmış süveteri bu ne bee çocuğa kazık gibi giydirmişsiniz dedi

komşusu bile annemin 2 taneden 4 süveter örmüşş diş hediyesi

ayy bişi yazmadan çıkacaktım ama birsenin annesine gülme krizim tuttuuu :)))

annene bayılıyorum birsen çok slm söyle

selam kzılar
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
eşimle tartıştık gerçi ben haksızdım am yinede surat yaptım sinirlerim bozuk bu aralar neyse hallettik barıştık akşam
eşimin kardaşı bizdeydi çok yoruldum gidemedim anneme bugün gidiyorum inşş birazdan
bi bakayım size dedim
midem de felaket
ne yapıcam bilmiyrum çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…