sorma canım yaaaa çok problem biir adam ne yapıcaz bilmiyorumoff be kötü olmuş bu sogukta..
kız hakkaten sende bi kayınbaba sorunu vardır gidiyo hayır olsun..
poşetlerin iyiside olsa patlıyo maleseffff
günaydın şekerim bebişler nasılsağolun kızlar yazlıklar için bende alayım
hadi ya hangi akıllı yapmış acaba:mymeka:
e sana iyi uykular uyandıktan sonra günaydın derizgünaydınlar çocuklar kalktıııı benimde uykum var biraz yatacam çocukların yanında
slm kızlar geçmişe şöle bi baktım ama yarım yamalak okudum bi sorun yok sanırım
tülay dişleriniz hayırlı olsun
mehtap cnm ben sinemorin sıkıyorum okyonus suyu yani
onunla dışarı attığını atıyolar ,atamadığını ortribebe ile çekiyoruz normal burun aspiretörlerinden çok daha iyi.....
bana gelince küçük halam bende kaldı....gece çocukların odasında kaldı ...sağolsun gece çocuklarla ilgilenmiş....bizide uyuttu...alişim fena öksürüyor ...derinden gelen bir ses olduğu için agumentine başladım...bakalım bi 10 gün içireceiğim hafif ateşte var...
halam sabah çocuklara baktı ben markete gittim ayy ne kadar özlemişim dışarıyı yaaa
eve geldim kahvaltı yaptık kahvemizi içtik halam çocukları oyalarken ben çocuk odasını topladım süpürdüm....antremi süpürdüm...halamda yatak odamı toplamış ,çamaşırımı asmış
kuruyanları katlamışş...alişi uyuttu gitti bende oturma odamı süpürdüm kapı ağzına klim attım çocuklar hep çıplak parkede oturuyor küçük bişey vardı onu kaldrıdım tamamen kapttım..
halı üzerindeki örtüler leş olmuş onları yıkıyorum....valla sadece halı olsa demek haftada ikikere silinecek halı yaaa....aman süsü bozuk olsun ama temiz olsun evim....
şimdi size bi bakimm dedim ...netimde sorun var sürekli kopuyor....modemin destek ekibini arayacağım ama odada aliş uyuyor ....sıkıldım ikide bir kopuyor ...
kk da turlayım banyoyu temizleyeceğim ...aksamdan beri kaç kere girildi çıkıldı...
yarında misafirim var yarın yemek yapacağım kalan vakittede evimi süpürürüm
menüm şöyle olacak kızlar
fırında tavuk karnitürlü
mercimek çorbası
pilav..
salata
gelen arkadaşın eşi hamile kızın canı ciğer istemiş eğer hala istiyorsa
ciğer yapacak eşim ...bide tavuk göğüsü yapayım diyorum...
yeter heralde yaww iki çocukla anca bukaderrrr olur
selam kızlar nabersiniz?Türkiz'in dişi pırtlıyor sanırım hafif opuyorumnanaktançooooooook sevinçliyim
selam kizlar simdi kurandan gwldik kizimla cumaniz hayirli olsun
sabah kalktik mamamizi yedik gittik geldik uyudu kuzum sardim sarmaladim yuruuerek gittik Ahsenin cok hosuna gitti
bugun artik evime gecsem super olur
oyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmmm
deminden beri kızımla karşılıklı geçtik oynuyoruz
zıp zıp zıplıyo yerinde bi de alkış yapıyo babutsayı dinli,yoz
kuduruk hala oynayacakmış aç diyo yaa
bide owwww oww lşarkıya eşlik ediyo zilli ya
kızlarbebeklere ayakkabı aldınızmı aldıysa nasıl bi ayakkabı şimdiden sagolun
slm herkese kızlar,,
biraz bakabildim geçmişe umarım iyisinizdir hepinizde,,bizde bugün oğlumla komşuma gittik,çocuğun havası değişti,onunda kızı var 1.5 yaşında oynadılar biraz işte iyi oldu bizde çayımızı filan içtik,sağolsun evdede işlerimizi aynur abla yapmış,ohh şimdide oturuyoruz oğluşla,babaannemizle.. :))
bu arada şimdi oğlum kafasını koltuğa çarptı,ağladı,birazcık şişti ama düşe kalka büyücekler dimi ama..neyse bilg.istiyoo ben biraz ilgileniyim onla,,öptüm sizi...
Kızlar selam a.s.
Şimdi annemi yolcu ettim kıçımın üzerine oturdum. Sabah 10'da geldi annem. Kahvaltıdan hemen sonra Defne'nin odasına giriştik. Küçüklerini hurçladık. Gardırobunu, yatağının altını, camını falan filan derken odayı mis ettik. Ordan benim yatak odasına geçtik. Gardırobu toptan indir, sil temizle yerleştir, vakumlanacakları vakumla, bazanın altını boşalt sil temizle, karışan nevresimleri düzenle, odayı sil süpür falan filan derken en son kalan odaları süpürdüm sildim. Sonra ütüye giriştik. 1 saat ben 1 saat annem ütü yaptık. En son Defne'yi yıkadık, yemeğimizi yedik gitti annem.
Pazartesiye küçük odam, salonum, mutfak ve banyomun dip köşesi kalıyor. Oyyy oyyy daha çok iş var çok kafamçokkarıştı
Eşiminde toplantısı vardı gelir birazdan. Bende o gelene kadar dinleneyim resmen canım çıktı. Yarında kızımın doktor kontrolü var.
Eğer halim kalırsa geçmişe bakıcam inşallah öptüm hepinizi a.s.
Bu arada kızlar en önemli şeyi söylemeyi unuttum. Defne zaten 1 aydır falan uzun süre ayakta kendi başına duruyordu. Bugün ayaktayken gel kızım dedim ve bana 2 adım attı hop kucağıma atladı sonra. İlk adımlarını attı kuzum. İnşallah bu ay tamamen yürümüş olucak heyyoooo :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt
Bu arada yan dairemdeki komşumun oğlunun sanırım doğum günü. Defne ile 3 ay vardı aralarında çünkü. Bi parti gibi bişey var heralde doğumgünü. Kızının odasıda Defne'nin odası ile bitişik. Müzik sesi , çocukların çığlıkları geliyor sürekli. Defne'de uyduuğundan beri 3.kez ağlayarak uyandı. Tam odasında yatsın dedim bu çıktı. Hay şansımı seveyimklava:
selam kızlar az önce eve geldik
apartmanın kapısı kartlı kartı dokunduruyoruz açılmıyor soğukta donduk meğer içerden dangalagın biri kilitlemiş ne akıl yaaa sanki ondan sonra kimse girmiycek
neyse komşumu aradımda indi açtı
ay akşam akşam çok sinirlendim sadece buna değil kayınbabama da kızdım yine herkes kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bu ne yaaa
hadi ben yatar iyi geceler
iyi hafta sonları herkeslere.....
ben bugun anneme gitmedim eşimin bi ark. var ne zamandır davet ediyolar bit ürlü müsait olamaıştık dün yine çagırmışlar gidelim artık dedi bizimki.. akşam gidicez kısmetse..
kızım uyuyor bende evi toprladım süpürdüm mutfagımı hallettim uyanana kadar dinlenim :)
kız esen çok yorma kolunu..
selam kızlar.
ben de bugün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim. kaşlarımı aldırdım, azıcıkta saçlarımı kestirdim. kıyamadım çok güzel uzamış sadece uçlarından aldırdım. çok yağmur yağıyordu hemen eve döndüm. ama o kadarı bile yetti. iyi geldi evden çıkmak. geldiğimde yavrum uyumuştu. akıllı kızım benim
offf yoruldum heryeri temizledim aa 2 gün temizleme resmen leş oluyor banyo öle olmuş çocukların çorbasını yetiştiremedim ...yoğurt yedirdim ama heryeri temizledim pirincimi ısladım çorbayıda yaptım...ama mini fırının içindeki tepsiye su koymuştum içindeki hamur parçacıkları kabarsın diyeeeee
o tepsiyi alırken su dökül kilim ıslandı dolabın örtüsü ıslandı aman yaaaaaaaaa iş çıktı şimdi klim yıka işiiin yoksaa......misafirler ve eşim gelmedi ömeri uyutuyorum
üzereri değişecek ama olsun uykudan kalkınca değiştireceğimm
İyi Akşamlar kızlar,hihoyyyt
Sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittik dragosa çok iyi geldi.Oğlumda mama sandalyesinde uslu uslu oturdu. :sm_cool: Hatta uyudu bile.Sonrasında babam gelip bizi doktor kontrolümüze götürdü.
Oğluşumun gelişimi çok iyiymiş çok şükür.9.950 gr olmuş 76 cm.Aşısı yok zaten 2,5 ay önce gitmiştik.Birdahaki randevumuz 15 nisanda.Aç karna gidecekmişiz kan sayımları yapılacak dedi.Birde oturtmasına baktı.Hecelediği kelimeleri falan.Sıralıyormu dedi.Koyduk yere bu bizim elimizi bırakıp doktorun elindeki oyuncağa gitti 6-7 adım attı çok şaşırdı kadın. akannehir 2 dişimizde birden patladı bu arada.
Yemesini sordu.Artık bakliyatıda başla dedi.Balık içinde mezgit,çinekop ve somonu önerdi en yağlı balıklarmış.Makarna ve pilav için kepekli önerdi.Bakalım yarın denemeye başlıycaz.
Bizden böyle yağızdan fırsat bulup ancak yazdı tepemde resmen kaydirigubbakcemile3 şimdi evde babamızı bekliyoruz gelsin pınarın makarna tarifini yapıcaz.cokacimcoook Pınarımda kontrole götürecekti defneyi onlar naptı acaba?
günaydın şekerim bebişler nasıl
günaydın millet biz kızımla kalktık sonra babayı kaldırdık kahvaltımızı yaptık
kızcem uyudu bende ütü yapıcam şimdi bir yığın ütü var
ohh iyi olmuş hem hava almışssın hemde bakım yapmışssın kendine ne güzelselam kızlar.
ben de bugün kızımı babasına bırakıp kuaföre gittim. kaşlarımı aldırdım, azıcıkta saçlarımı kestirdim. kıyamadım çok güzel uzamış sadece uçlarından aldırdım. çok yağmur yağıyordu hemen eve döndüm. ama o kadarı bile yetti. iyi geldi evden çıkmak. geldiğimde yavrum uyumuştu. akıllı kızım benim
maşallah oğlunaOğluşumun gelişimi çok iyiymiş çok şükür.9.950 gr olmuş 76 cm.Aşısı yok zaten 2,5 ay önce gitmiştik.Birdahaki randevumuz 15 nisanda.Aç karna gidecekmişiz kan sayımları yapılacak dedi.Birde oturtmasına baktı.Hecelediği kelimeleri falan.Sıralıyormu dedi.Koyduk yere bu bizim elimizi bırakıp doktorun elindeki oyuncağa gitti 6-7 adım attı çok şaşırdı kadın. akannehir 2 dişimizde birden patladı bu arada.
Yemesini sordu.Artık bakliyatıda başla dedi.Balık içinde mezgit,çinekop ve somonu önerdi en yağlı balıklarmış.Makarna ve pilav için kepekli önerdi.Bakalım yarın denemeye başlıycaz.
Bizden böyle yağızdan fırsat bulup ancak yazdı tepemde resmen kaydirigubbakcemile3 şimdi evde babamızı bekliyoruz gelsin pınarın makarna tarifini yapıcaz.cokacimcoook Pınarımda kontrole götürecekti defneyi onlar naptı acaba?
oyy yorulmuşssun baya ama iyi olmuş ,mis gbi ıtur artık cnmbende bütün gün temizlik yaptım kızlar,evi iyice bir temizledim hava güzeldi camlarımıda sildim perdeleride yıkadım hala bir perde kaldı oda yıkanıyor,bütün gün makina hiç durmadı,birde kombi bozuldu servis geldi baktı tamam dedi gitti şimdi bir baktım petekler buz gibi kombi kapanmış kndi alarm verip off ya bir bu eksikti eşimde işe gitti yarında evde yokuz artık pazrts. kaldı(
kolay gelsin cnm işin zorkızlar merhaba deyıp kacıyorum ev tıklım tıklım dolu mısafırın bırı gıdıyo dıgerı gelıyokaydirigubbakcemile3kızım uyuyo bende dınlenmeye calısıyorum topuklarım agrıyo valla neyse yarın gırer okurum gecmısı
iyi gecelerrr hepınızee
ohh güle güle kullnasın kzuuzlar oyuncaklarınımisafirlerim gitti..çay ve pata tabakları kaldı ...sağolsun kız yemek bulaşıklarını tıkmışş makinaya bende çayı demledim içtik
ben anladım benim aliş naşkasının yanında şımarıyor ayy bi ömere huzr vermedi yaa sürekli çocuğun üzerinde...
gelenler kuzularımıza hediye oyuncak getirmiş birüsürü oyuncak oluyo ne yapacaz bilmem çifter çifter geliyo çünki..daha açmadığım 4 kutu oyuncak var yaw...
yarın bulaşık işini halledeceğim...evi süpüreceğim bide banyoyu elden geçireyim çantam hazır ince kaynanama gideceğiz sonrada anneme annemden form istanbula gideceğiz çocukları bırakıp gezmeye
yağıza ve defdefe maşallah vallahi bizim aliş dikiliyor ama öle adım yok
ömerde dikilmede çok yok ama oyuncak sepetini ters çevirip üzerine çıkıp masanın üzerine ulaşıyor
biz bugün ciğer verdik yaa nasıl yediler ama ciğer kızarmıştı
soracağım doktra bakalım nası vermeli diyeee
iyi pazarlar seni anlıyorum Türkizde gece 2 de yatyıyor sabaha kadfar10 defa kalkıyor 8 de bi dalıyor gündüz 1 e kadar uyuyor bi düzen tutturramadım uyumuyor yaTünaydin Kizlar,
Kendimi cok yorgun hissediyorum, Doruk artik geceleri cok uyanmaya basladi, eski düzenimizi özlüyorum:çok üzgünüm:
Ilk uyudugunda, 3-4 saat araliksiz uyuyor, ondan sonra saat basi ya da 2 saatte bir kalkiyor. Sabah 06:00'da daha uyumak istemiyor. Uykusuzluk perisan ediyor insani ya...
Yagiz ve Defnos sanirim ayaklanacaklar birkac haftaya galiba, bravo cicegi burnunda asiklara. El ele verir gezerler artik Anneleri...opuyorumnanaktan
Özlem'cigim, esini kiniyorum. Hem hamilesin, hem bebeklisin, üzmemeli seni!lmaz:
Semra'cigim, bizim dislerimizde gelmedi hala. Alttan iki tanesinin yeri iyice belirlendi ama henüz cikmadi, bekliyoruz sabirla...
Kizlar bu arada yemek kitabindaki tarifler cok iyi gercekten, yaptikca hosuma gidenleri yazarim tabi.
Iyi Pazarlar herkese...
yok yok kayınvalidem Didim de yaşıyor aslında ama şimdi eltimin kızına bakıyor burda..
yaa uyanırsa şimdi emmeden uyumaz Dağhanda,ee nasıl olacaka,sen bıraktığında nasıl oluyor emmeden geri uyuyabiliyormu babaannesinde?
hadi iyi geceler cnm iyi gezmeler..sağol cnm numara için bakıcam ben.
bu arada pınarcım son soru sen tek çocukmusun?
pınar vakumlu torbaları nasıl kullanıyorsun bide pratik oluyor mu ya bende istiyorum da
çıkarınca çok kırışıyor mu?
selam kızlar az önce eve geldik
apartmanın kapısı kartlı kartı dokunduruyoruz açılmıyor soğukta donduk meğer içerden dangalagın biri kilitlemiş ne akıl yaaa sanki ondan sonra kimse girmiycek
neyse komşumu aradımda indi açtı
ay akşam akşam çok sinirlendim sadece buna değil kayınbabama da kızdım yine herkes kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bu ne yaaa
hadi ben yatar iyi geceler
kızlar mayıs bebelerinin son hallerine kızımın resimlerini ekledim bakın, bakalımzemuszemus
selam kızlar.
Bizim velette 3 gündür 4-5 adım atıyor bugün doktoruda çok şaşırdı.Videosunu ekliycem en kısa zamanda face e bu kuzular çok hızlı çıktılar birbirlerine koşacaklar heralde yakın zamanda olumunekankayizsmile
İyi Akşamlar kızlar,hihoyyyt
Sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittik dragosa çok iyi geldi.Oğlumda mama sandalyesinde uslu uslu oturdu. :sm_cool: Hatta uyudu bile.Sonrasında babam gelip bizi doktor kontrolümüze götürdü.
Oğluşumun gelişimi çok iyiymiş çok şükür.9.950 gr olmuş 76 cm.Aşısı yok zaten 2,5 ay önce gitmiştik.Birdahaki randevumuz 15 nisanda.Aç karna gidecekmişiz kan sayımları yapılacak dedi.Birde oturtmasına baktı.Hecelediği kelimeleri falan.Sıralıyormu dedi.Koyduk yere bu bizim elimizi bırakıp doktorun elindeki oyuncağa gitti 6-7 adım attı çok şaşırdı kadın. akannehir 2 dişimizde birden patladı bu arada.
bende bütün gün temizlik yaptım kızlar,evi iyice bir temizledim hava güzeldi camlarımıda sildim perdeleride yıkadım hala bir perde kaldı oda yıkanıyor,bütün gün makina hiç durmadı,birde kombi bozuldu servis geldi baktı tamam dedi gitti şimdi bir baktım petekler buz gibi kombi kapanmış kndi alarm verip off ya bir bu eksikti eşimde işe gitti yarında evde yokuz artık pazrts. kaldı(
kızlar merhaba deyıp kacıyorum ev tıklım tıklım dolu mısafırın bırı gıdıyo dıgerı gelıyokaydirigubbakcemile3kızım uyuyo bende dınlenmeye calısıyorum topuklarım agrıyo valla neyse yarın gırer okurum gecmısı
iyi gecelerrr hepınızee
yağıza ve defdefe maşallah vallahi bizim aliş dikiliyor ama öle adım yok
ömerde dikilmede çok yok ama oyuncak sepetini ters çevirip üzerine çıkıp masanın üzerine ulaşıyor
biz bugün ciğer verdik yaa nasıl yediler ama ciğer kızarmıştı
soracağım doktra bakalım nası vermeli diyeee
kızlar öyle çok cvp yazamadım kusura bakmayın lütfen nm çok sıkkın
eşimle tartıştık dün saba
kapıyı bacyı çarptı zeynebi uyandırdı sinir oldum bende iyice konuşmuyorum dünden beri
konuşmaya da niyetim yok akaşam misafirlerim kalabalık geldi baya beklediğimden kalabalık neyseki atlattık
eşimin halasının kzı da hamilyemiş aramızda 3-4 gün var aynı zamanda doğacaklar çok şaşırdık hemde sevindik
anneme de çok üüzldüm belini incitmiş yatıyomuş
ona gidicem sanırım bi kaç gün kalmaya evi faklan toplarım en azından
neti kesmişler orda giremem sanırım
haber vereyim dedim
babamda bu hafta ameliyat olacaktı artık nasıl olur bilmiyorum işler birbirinie girdi iyice
neyse çokı vaktim yok işleri bitirip kaçayım ben hoşçakalın
öpüyorum hepinizi
Tünaydin Kizlar,
Kendimi cok yorgun hissediyorum, Doruk artik geceleri cok uyanmaya basladi, eski düzenimizi özlüyorum:çok üzgünüm:
Ilk uyudugunda, 3-4 saat araliksiz uyuyor, ondan sonra saat basi ya da 2 saatte bir kalkiyor. Sabah 06:00'da daha uyumak istemiyor. Uykusuzluk perisan ediyor insani ya...
Yagiz ve Defnos sanirim ayaklanacaklar birkac haftaya galiba, bravo cicegi burnunda asiklara. El ele verir gezerler artik Anneleri...opuyorumnanaktan
Özlem'cigim, esini kiniyorum. Hem hamilesin, hem bebeklisin, üzmemeli seni!lmaz:
Semra'cigim, bizim dislerimizde gelmedi hala. Alttan iki tanesinin yeri iyice belirlendi ama henüz cikmadi, bekliyoruz sabirla...
Kizlar bu arada yemek kitabindaki tarifler cok iyi gercekten, yaptikca hosuma gidenleri yazarim tabi.
Iyi Pazarlar herkese...
Sibelcim maşallah Yağıza böyle güzel devam eder inşallah
Beyazcım geçmiş olsun annene eşinide takma gitsin
Dırım bak Alinin yaptığına ikiz olmasına rağmen baya farklı karakterdeler sanırım hadi şanslısın
Bigudicim valla misafir işine nediyim kolay gelsin
sadece bu sayfaya baktım bende durumlar aynı şu an kaynanayla yalnızız her an vukuat çıkabilr bende ütü yapmak için odaya tıkılıp eşim gelene kadar çıkmamayı düşünüyorum.Sahi geçen gün eşimin yanında bir kavga ettik inanamazsınız bunca yıldır hiç karşılıklı konuşmazdık bana laflar arkamdan gelirdi bu sefer bana yine iftira attı daha öncede anlatmıştım kaynıma para gönderirse eşim hakkımı helal etmem demişim falan dedim yalan söylüyorsun yok dedi bi sinirlendim ben adi bi kadınmıyımki yalan söyleyim böyle bişey diyim dedim dedin dedi bende eğer demişsem Allah benim belamı versin ve bende adi bi kadınım ama sen yalancısan senin Allah belanı versin dedim bana böyle söyleyemezsin iyor bende sen iftira at bu kaçıncı hergün dahada ağırlaşıyor ben hep susayım artık susmuyorum dedim yeter yalanlarını çekemem dedim gittim.Eşimede sen söyledin demezmi eşim de anne Allahtan kork namaz kılıyosun okadar dedi ben eşimin doğru söylediğini biliyorum ki böyle bişey söylemeye hakkı var biz ikimizde çalışıyoruz ki o bana yolla dedi bunu demez dedi...... sonra yanıma geldi aman arkamdan bana ne laflar kadın diyo bana beni çekemiyo gitmemi istiyo gitmem daha da beter yapıcam falan oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?