selam kzılar
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
eşimle tartıştık gerçi ben haksızdım am yinede surat yaptım sinirlerim bozuk bu aralar neyse hallettik barıştık akşam
eşimin kardaşı bizdeydi çok yoruldum gidemedim anneme bugün gidiyorum inşş birazdan
bi bakayım size dedim
midem de felaket
ne yapıcam bilmiyrum çok fenayım
yağıza ve defdefe maşallah vallahi bizim aliş dikiliyor ama öle adım yok
ömerde dikilmede çok yok ama oyuncak sepetini ters çevirip üzerine çıkıp masanın üzerine ulaşıyor
biz bugün ciğer verdik yaa nasıl yediler ama ciğer kızarmıştı
soracağım doktra bakalım nası vermeli diyeee
maşallah oğluna
kızlar öyle çok cvp yazamadım kusura bakmayın lütfen nm çok sıkkın
eşimle tartıştık dün saba
kapıyı bacyı çarptı zeynebi uyandırdı sinir oldum bende iyice konuşmuyorum dünden beri
konuşmaya da niyetim yok akaşam misafirlerim kalabalık geldi baya beklediğimden kalabalık neyseki atlattık
eşimin halasının kzı da hamilyemiş aramızda 3-4 gün var aynı zamanda doğacaklar çok şaşırdık hemde sevindik
anneme de çok üüzldüm belini incitmiş yatıyomuş
ona gidicem sanırım bi kaç gün kalmaya evi faklan toplarım en azından
neti kesmişler orda giremem sanırım
haber vereyim dedim
babamda bu hafta ameliyat olacaktı artık nasıl olur bilmiyorum işler birbirinie girdi iyice
neyse çokı vaktim yok işleri bitirip kaçayım ben hoşçakalın
öpüyorum hepinizi
Tünaydin Kizlar,
Kendimi cok yorgun hissediyorum, Doruk artik geceleri cok uyanmaya basladi, eski düzenimizi özlüyorum:çok üzgünüm:
Ilk uyudugunda, 3-4 saat araliksiz uyuyor, ondan sonra saat basi ya da 2 saatte bir kalkiyor. Sabah 06:00'da daha uyumak istemiyor. Uykusuzluk perisan ediyor insani ya...
Yagiz ve Defnos sanirim ayaklanacaklar birkac haftaya galiba, bravo cicegi burnunda asiklara. El ele verir gezerler artik Anneleri...opuyorumnanaktan
Özlem'cigim, esini kiniyorum. Hem hamilesin, hem bebeklisin, üzmemeli seni!lmaz:
Semra'cigim, bizim dislerimizde gelmedi hala. Alttan iki tanesinin yeri iyice belirlendi ama henüz cikmadi, bekliyoruz sabirla...
Kizlar bu arada yemek kitabindaki tarifler cok iyi gercekten, yaptikca hosuma gidenleri yazarim tabi.
Iyi Pazarlar herkese...
Sibelcim maşallah Yağıza böyle güzel devam eder inşallah
Beyazcım geçmiş olsun annene eşinide takma gitsin
Dırım bak Alinin yaptığına ikiz olmasına rağmen baya farklı karakterdeler sanırım hadi şanslısın
Bigudicim valla misafir işine nediyim kolay gelsin
sadece bu sayfaya baktım bende durumlar aynı şu an kaynanayla yalnızız her an vukuat çıkabilr bende ütü yapmak için odaya tıkılıp eşim gelene kadar çıkmamayı düşünüyorum.Sahi geçen gün eşimin yanında bir kavga ettik inanamazsınız bunca yıldır hiç karşılıklı konuşmazdık bana laflar arkamdan gelirdi bu sefer bana yine iftira attı daha öncede anlatmıştım kaynıma para gönderirse eşim hakkımı helal etmem demişim falan dedim yalan söylüyorsun yok dedi bi sinirlendim ben adi bi kadınmıyımki yalan söyleyim böyle bişey diyim dedim dedin dedi bende eğer demişsem Allah benim belamı versin ve bende adi bi kadınım ama sen yalancısan senin Allah belanı versin dedim bana böyle söyleyemezsin iyor bende sen iftira at bu kaçıncı hergün dahada ağırlaşıyor ben hep susayım artık susmuyorum dedim yeter yalanlarını çekemem dedim gittim.Eşimede sen söyledin demezmi eşim de anne Allahtan kork namaz kılıyosun okadar dedi ben eşimin doğru söylediğini biliyorum ki böyle bişey söylemeye hakkı var biz ikimizde çalışıyoruz ki o bana yolla dedi bunu demez dedi...... sonra yanıma geldi aman arkamdan bana ne laflar kadın diyo bana beni çekemiyo gitmemi istiyo gitmem daha da beter yapıcam falan oy oy
Maşallah benim aslan oğluma. Defdef'e geliyor o Defdef'e a.s.
Ohhh kahvaltılara da gidilmiş iyi yapmışsın bacım. Oğluma da maşallah çok iyi gelişimi. Valla bu gelin damat tam buldular birbirlerini a.s. Dişlerini de yerim onun a.s.
Selam bacılar a.s.
Dün evden bi çıktım hâlâ eve giremedim kaydirigubbakcemile3
Önce doktora gittik. Kuzum bu ay 300 gr almış ama yan 9300 gr olmuş ama hiç uzamamış gözüküyor. Çok hareketli olduğu için yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor. Neyse her şeyini kontrol etti. Çok iyi buldu. Hareketlerini zaten hep takip ediyor. Yürümesini daha önce bekliyordum bu cadının dedi kaydirigubbakcemile3
Ordan çıktık hava güzel diye sahile yürüyüşe gittik. Defdef'im temiz hava aldı mis gibi. Akşama doğruda kayınvalideme gidip Defdef'i bıraktık. Arkadaşlarla dışarıda takıldık. Sonra geç saatte Defne'yi alıp arkadaşlara geldik. Burda kaldık. Hâlâ da burdayız kaydirigubbakcemile3
Şimdi evde takılıyoruz. Akşama doğru kayınvalidemlerin bahçesine mangal yapmaya gideceğiz arkidişlerle. Eve geç giderim heralde. Yarın görüşürüz artık. Öptüm hepinizi a.s.
maşallah yağızımıza cnm ne güzel yaa büyüyolar ...bizimde başlamamız lazım bakliyata ama gaz nedeniyle korkuyorum hala...:sinifsinif:
selam kızlar,,,
oğluşu uyutmuşken iki dk bakıyım dedim,kayınvalidem yemek yapıyor,eşim bugün biraz çalışmaya gitti gelmek üzere...
bende bugün kuaför işimi hallettim saçlarımı boyattaım güzel oldu,kışkırtıcı khveymiş :))neyse kaş bıyık derken ,kayınvalidemde Dağhanıda getirdi kuaföre son dk,beraber yürüdük biraz sonrada eve geldik...,Dün de palladıum a gittik oğlıuşa kocişe bişeyler aldık,kayınvalidem oğluna iki ayakkabı aldı,banada alıyoduda ben aldırmadım :))çalışmaya başlayınca inşallah hiç ihtiyacım yok şimdi..
iyi odu bizim beyde açıldı biraz çok sevdi..
İşte böyle şimdi kaçıyuorum kadın mutfakta ben burda hadii byeee...
ıyı aksamlar kızlar opuyorumnanaktan
sonunda geldım kaydirigubbakcemile2
benımde gecen hafta kaynanam ve kayınpederım gelmıstı eyvahedigeldismileneyse 5 gun kaldılar ve gıttıler cok canım sıkıldı ama ben sunu anladım ıyı gelın dıye bısey yok kaynana kayınpeder ıcın agzınla kusta tutsan yaranamazsın............
bugun evdeydık esımle temızlık yaptık halada bıtıremedık benım oglumda artık cok haraketlı hıcbır ıs yaptırmıyor bana
bıde benım oglum cok tembel sanırım soyle bır baktımda cogu bebekler kendı kendıne ayaga falan kalkıyomus daha bızde tık yok sadece emeklıyor bızım gıbı olan varmı kı.............
veeee subat 12de ıse baslıyorum offf aslında nasıl olcak bılmıyorum ben oglum 2 saat uyusa ozleyıp uyandırıyorum onu nasıl bırakıp ıse gıtcem
alt kat komsumla anlastım daha benden genc cocuguda yok ama ıns alısırlar bırbırlerıne
kızlar ıns herkesler ve bebıslerı ıyıdır hepınızı cok ozledım
Nehaber?cumaya kadar bu kadın bende ya Çıldırcam pazartesİ İŞe gİdİcem bu nasıl tatİl ya bÖyle tat,İlmİ olur?hayattan nefret edİyorum alıp baŞımı gİdİcem yeter artıkbıdı bıdı demezmİ dİŞ buĞdayına bİzde gelek yok dedİm olmaz bİz genÇler takılcaz bozuldu bİ sen eksİktİn 15 gÜn Çektİm yeter hİÇ yardımcıda deĞİl kahvaltı bulaŞık Çocuk ÖĞlen yemek akŞam yemek yatak ser topla evİ topla sÜpÜr hİzmetÇİmİyİm ya bİ kaŞıĞı barİ yıka gÖrÜyo halİmİ bİde demezmİ emeklİ olda erkenden evde otur hadİ ya dedİm İÇİmden oturmak İÇİn okumadım ben dedİm ona bakıcam tabİ İmdatttttttttt
iyi akşamlar güzel annişler
ben şimdi eve geldim akşam ablamalar bizde kaldılar sabah kahvaltı yaptık outlet parka gittik kendime bot aldım ucuzluğa girmiş
ordan ablamın görümcesine gittik sonra eşim aradı eşimin kuzenine davetliymişiz oraya gittik yedik içtik daha şimdi geldik yarın da anneme gidicemm
slm kızlar ben geldim.....aman bugün rahatladım valla
sabah çamaşırlarla boğuştum...kahvaltı ,bulaşık derken evi kople sildim süpürüdüm valizimizi hazırladım
makinaları boşalltım ...ama temizlik yaparken ben peteğin üzerinde kola olan bir bardağı devirmişler babasının yanında tülüm kola olmuş bide onu yıkadım yanında onu taktım saat 3 gelirken evden çıktık 15 dk. kaynanama geçtik aslında vazgeçmiştik ama kaynanam aradı heberi yoktu bişeyden
hadi dedik gidelim gittik 1,5 saat oturduk...oradan anneme geldik kapıdan çocukları bıraktık valizi attık gezmeye gittik aman kocam kendine bir kazak bulamadı çıldırdı ...aaaaaa dedim nasıl oluyormuş hep ben olurdum bu durumda dedim....bana kazak aldık kazak bakarkende tezgahtar kız bana kaç yaşındasınız dedi...27 dedim...aaaa daha genç görünüyorsunuz 18-19 dedi beni bi gülme tuttu
yaa kız benle dalga geçti yada ciddiydi kız....
neysem oradan kuaföre gittim güzelleştim hehehe ....
benden bu kaderrrrrrrrrrrrrr
esen geçtim cnm anneme
bu arada babannemiz süveter örmüş ama artık bi iplerden ve örgü için uygun olmayan ipten örmüş
ve kazık gibi....ayyy şimdi bişey yapmış gibi kendini nimetten sayar
bide kocam bana sormadan haftaya pazar biz eve geçiyoruz gel anne diyoo
selam kzılar
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
eşimle tartıştık gerçi ben haksızdım am yinede surat yaptım sinirlerim bozuk bu aralar neyse hallettik barıştık akşam
eşimin kardaşı bizdeydi çok yoruldum gidemedim anneme bugün gidiyorum inşş birazdan
bi bakayım size dedim
midem de felaket
ne yapıcam bilmiyrum çok fenayım
sıbelcım gunaydın tatlımzemuszemus
Günaydın tatlım uzun zamandır görünmüyordun nasılsın?
evet canım tam iyileşmedi ama bütün ağırlığı sağ koluma veriyorum solla çok bişe yapmamaya çalışıyorrumkızlar günaydın nasılsınız?? geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim iyi vakit geçirmişssiniz inşallah hep öyle devam eder. nohut olayı o şeklide yapınca gaz yapmazmış doktorumuzda aynısını söyledi cts günü.benim kuzucmda 9 kilo olmuş boyuda 73 cm. ama çok hareketli dedi. doktorun ne kadar odasında malzeme varsa hepsini bir hamleyle yıktı devirdi:)) pınarcım defnoş yürür şubat sonuna yağızda aynı şekilde sibelcim.selin ise sadece ayakta duruyor kendi başına ama 1.adımdan sonra pat yerde:)) esencim güle güle kirlensin evin..fazla yorma kendini kolun daha iyileşmemiştir.
kızlar bu arada haftasonu çok güzel bir ev buldu bir tanıdık evimizi takas edicektik.tam istediğim gibi kocaman ama adam 1 lira dahi inmedi ya gıcık o yüzden benim ev hayalimde suya düşmüş oldu((
banucum sağol canım.evet ya kuzular artık kıpır kıpır. banucum tekrardan doğum günün kutlu olsun. eşin çok hoş sürpriz yapmış sevindim canım güzel geçmesine.her yaşın ayrı bir güzel olsun canımm arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?