2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm barısmıs oldugunuza cok sevındım sen hem hamıle hemde bır bebıs annesısın o kadarcık nazın gecsın esıne

Birsom senin kuzular bu hareketlilikle bir aya kalmaz onlarda adımları sıralamaya başlarlar.

Canım saolasın.Eşinlede tartışmışsın biraz naz yap valla iyi oluyor azıcık burunları sürtsün

Evet canım sanırım öle olacak bu veletler kaçıp kaçıp gezecekler bu hızla

Saol tatlım senin kaynanan tam sopalık valla iyi dayanıyosun.Ben olsam bu dialogları yaşadığım biriyle bir gün daha aynı evde durmam.Eşin nasıl bişeyler söylemiyor anlamıyorum.

Valla geliyor dişimizde çıktı artık en kısa zamanda çiçek çikolatamızı alıp gelicez

Maşallah kuzuma öle deme bu hareketlilikle ben bu kadar kiloyu beklemiyodum.Bizimkiler yay yutmuş gibi maşallah nasıl kilo tutsunlar.Boy olayıda tahmin ettiğiniz gibidir kesin zilli durmamıştır.

maşallah yağızımıza cnm ne güzel yaa büyüyolar ...bizimde başlamamız lazım bakliyata ama gaz nedeniyle korkuyorum hala...:sinifsinif:

Valla bende çekiniyodum ama bugün başlıycaz bakalım nohutla, yiyecekmi çok merak ediyorum bide gaz durumu için bir gün önceden ıslatıp kabuklarını çıkarınca gaz yapmaz dedi doktorumuz ,yani haşlayıp kabuklarını soyucaz kabuksuz halde pişecek .kaydirigubbakcemile3

Oh sıhhatler olsun en kısa zamanda benimde bi kuaföre gitmem lazım.Değişiklik olmuş sizede haftasonu.

Hoşgeldin canım az kalmış seninde başlamaya güvendiğin bir insansa aklın kalmaz en azından.Kaynana kayınpeder dediğin gibi iyisi olmuyor yada bizemi böyleleri denk geliyor bilmiyorum.

Esracım sen bu kadına camdan aşağı at başka çare yok klava:klava:klava:

Güle güle kullan canım.

İyi olmuş tatlım açılmışsınızdır sizde güle güle kullan kazağını,sende kuaföre gidenlerdensin demek ay bi ben kalmışım acil kuaföre gitmem lazım kendimi kötü hissettim şimdi.kaydirigubbakcemile3

Tamam artık 10 yıl anlatır ben şunu yaptım bunu yaptım diye alsanaalsanasmile

Sevindim tatlım barışmanıza,annenede çok geçmiş olsun.

aaa burası artık eskısı gıbı degıl sanırım kımse ugramıyor dogru duzgun
neyse ben buralardayım

Günaydınlar,ıyi haftalarzemuszemus

Güzel bir güne başladık umarım güzel devam eder.Dün bizde gezmeye çıktık,biraz alışveriş yaptık.ıkeadan bazı şeyler almak istiyodum ne zamandır iyi oldu.Hele yağıza aldığım oyuncak sandığı süper oldu birsürü ıvır zıvırı topladı içine.

Sizlerde ne var ne yok?

günaydın herkeseee sabah sabah pek kimse yok
bende arkama motor takılmış gibi iş yaptım sabah sabah önce nevresimleri değiştirip yıkayım dedim sonra bi baktım küçük banyoyu temizliyorum heryerini ovdum sonra misafir banyoso kirli olmaz dedim oranında heryerini ovdum mutfagı toparladım sildim nevresimi makinadan çıkarıp astım annaaaaaa bi bakmışım evi süpürmeye başlıyorum sonra dur dedim kendime kahvaltımı koydum yiyiyorum kızcemde uyuyorr kalksın onunda kahvaltısını yediricem evi sonra süpürürümm
sonrada ablam beni alıcak anneme geçicemm

kızlar günaydın nasılsınız?? geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim iyi vakit geçirmişssiniz inşallah hep öyle devam eder. nohut olayı o şeklide yapınca gaz yapmazmış doktorumuzda aynısını söyledi cts günü.benim kuzucmda 9 kilo olmuş boyuda 73 cm. ama çok hareketli dedi. doktorun ne kadar odasında malzeme varsa hepsini bir hamleyle yıktı devirdi:)) pınarcım defnoş yürür şubat sonuna yağızda aynı şekilde sibelcim.selin ise sadece ayakta duruyor kendi başına ama 1.adımdan sonra pat yerde:)) esencim güle güle kirlensin evin..fazla yorma kendini kolun daha iyileşmemiştir.

kızlar bu arada haftasonu çok güzel bir ev buldu bir tanıdık evimizi takas edicektik.tam istediğim gibi kocaman ama adam 1 lira dahi inmedi ya gıcık o yüzden benim ev hayalimde suya düşmüş oldu((

günaydın herkeslereeeee

umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir...herkes iyidir...

kolay gelsin herkese...

ben biraz yoğunum bakalım nasıl girerim bugün?

evet canım tam iyileşmedi ama bütün ağırlığı sağ koluma veriyorum solla çok bişe yapmamaya çalışıyorrum
seline maşallah ne çabuk büyüdüler yaaaa
kızlar bu arada haftasonu çok güzel bir ev buldu bir tanıdık evimizi takas edicektik.tam istediğim gibi kocaman ama adam 1 lira dahi inmedi ya gıcık o yüzden benim ev hayalimde suya düşmüş oldu((

hakkınızda hayırlısı canım ama üzüldüm tam bulmuşken kaybetmek istediğin bişeyi zor oluyor

bende çıkıyorum kızlar Ahsene kahvaltısını yediricemm görüşürüz herkese iyi bir hafta diliyorum

afieyt olsun kuzucuna esencim.dikkat et canım yinede.. evet canımya uzun süredir aklımızdaydı ama ne yapalım kısmet değilmiş.

günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar kızlar

tülaycım bitanem nasılsın selinin iyi olmasına çok sevindim hareketli cimcime bunlar tatlım selinde duruda kıpır kıpır:))

esencim cerencim günaydın kızlar nasılsınız yiyenlerim nasıl

haftasonu durucum ateşlendi biraz gece çok sık uyandı ateş düşürücü verdim dişten kuzucuğum bir çıkarsada rahatlasaydı
pazar günüde doğumgünümdü kızlar eşim ve kızım bana çok güzel hediyeler almışlar cam çerçeveye tapu senedi yaptırmışlar kalplerini bana verdiler tapu üzerindede çok güzeldi ve iki tanede kazak almışlar çok beğendim akşamda eşimle yemeğe gittik sonrada sinemaya güzel geçti kızlar

banucum sağol canım.evet ya kuzular artık kıpır kıpır. banucum tekrardan doğum günün kutlu olsun. eşin çok hoş sürpriz yapmış sevindim canım güzel geçmesine.her yaşın ayrı bir güzel olsun canımm arkadaşım..

sağol canım bende çok mutlu oldum insan düşünülmek istiyor opuyorumnanaktan

BANUCUM doğum günün kutlu olsun canım sevindim güzel geçmiş doğum günün ohh ne güzel yaa..opuyorumnanaktan

tülaycım sende sıkma canını bi ev meselesi okudum hayırlısı olsun demek ki hayırlısı değilmiş canım ya...:teselli:

SaĞol cerencım yok canım sıkmıyorum ya ıstedıĞın gıbı ev bulmak zor oluyor bunu beyenmıŞtım egrÇekten ama adam pazralık yapmıyor bızde kredı taksıtı Ödemek ıstemıyoruz ne yapalım evımız var allahtan saĞlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…