2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakim ben annemdeyim
ayyyy bugün dışarıda olacağım çok öperimm

sibel kız dün aradım seniiiiiiiiiii

banucuğum doğumgünün kutlu olsunn

banucum canım benim yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin.iyiki doğdun canım arkadaşımmm.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNhihoyyyta.s.

Merhaba arkadşlar nasılsınız?bebişleriniz sizler umarım iyisinizdir bizde şükür iyiyiz koşuşturmaca gidiyor.kızlar artık yediklerinizden bebişlerinizde yemeye başlamış galiba çok sevindim darısı başımıza.kızlar öncedende bahsetmiştim bende şuan pınarın 6-12 aylık olan sütlerinden var ve ben bunu sadece pirinçli muhallebi yapımında kullanıyorum. acaba yarısüt yarısu olarak karıştırıp biberonuna katsam içse kuzum bi mahsuru olurmu böyle yapan varmı aranızda.veya tarhana çorbasını su yerine sütle yapan varmı arkadaşlar aranızda.bide ben uşaklıyıma rkadaşlar bizimde tarhanamız meşhurdur ama bizimki çok acı oluyor o yüzden hazır aldım bu sene kısmet olursa bolca tatlı tarhana yapıcaz.

merhaba kızlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum.

banu'cum tekrar doğum günün kutlu olsun canım. eşin ve kızlarınla daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...

tülay'cım selin nasıl oldu. öksürüğü için ne dedi doktor?

sibel ve pınar maşallah sizin kuzulara, yürümeye başlamışlar nişanlı çiftimiz birbiriyle yarışıyor yürümek için kaydirigubbakcemile3 darısı bizim tembel kızın başına

benim ewde çok dağıldı ama bu hafta yapamıycam temizlik çok yorgunum .bide biz temizliğe başlarsak baştan aşağı yapmak lazım camlar perdeler ooooo say say bitmez kızlar ewin işi hiç bitmiyo yapsanda enfazla 2 gün derli toplu oluyo sonra gene aynıııkaydirigubbakcemile3

kızlar dün markette gezerken hippin bisküvisinden verdi kız duruya kızım severek yedi içinde yumurta falan yokmuş diş etini rahatlatıyormuş boğazında kalma riskide yokmuş denedim iki tane yiyince aldım bir paket

ben de bugün temizlik yaptım biraz. salonun ve mutfağın camlarını sildim. keşke silmeseymişim yağmur başladı. evi süpürdüm sildim toz aldım. banyo ve tuvalet kaldı.banyoyla tuvalette domestos kullandığım için ceylin'in uyumasını bekliyorum. onun kapısını kapatıp öyle yapıcam. uyanıncaya kadar da havalandırırım. sonra da yemek yapmam lazım.of off eyvahedigeldismile

kolay gelsin canımm.ohh ewin mis oluyor desenekaydirigubbakcemile2

aynurcum bize doktor kesinlikle vermeyind edi.tabiki verenler varmış ama benim tavsiyem 1 yaşından önce sulansırılmış yada direk süt vermeyin dedi.ben zaten 1 yaşında başlıcam. ama sütlü tarhana yapabilirsin.

ayşecim basit bir nezle ve öksürükmüş.allaha şükür burun akıntısı tamamen kesildi.öksürükta çok hafif var.sağol canım.

banucum ben uzun süredir veriyorum.selin kıtır kıtır yemeyi çok seviyor. bende migrosta indirim vardı birsürü almıştım.ama işin kötü yanı selinden daha çok ben sevdim.çayın yanında mis gibi gidiyor valla:))) sen kaça aldın canım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…