2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben 3 e aldım :))))

tülaycım tadı güzelmiş yağmurda yemişti dün:)) demek sende beğendin afiyet olsun canım benim

valla çok güzel banucum):) ben 3,49 tl ye 2 tanesini aldım.promosyondaymış o yüzden uygundu epey aldım.banucum sende dene:))

valla çok güzel banucum):) ben 3,49 tl ye 2 tanesini aldım.promosyondaymış o yüzden uygundu epey aldım.banucum sende dene:))

akşam gidince deneyeyim bende :)) tatlım indirimli almışsın ohh ne güzel yarasın selinime
menude ne var tatlım akşama aklıma birşey gelmiyor canım ne pişirsem acaba

tülaycım ikimiz varız sanırım topikte:))))
şekercim havalar düzelsinde bebişleri gezdirelim

banucum ya ben kendim için pazı pişiricem.bide sarmısaklı ekmek yapıcam fırında.eşim içinde konyanın arabaşı çorbası var bide hamuru ondan annem eşim için sabahtan hazırlamıştı.. bide kendim için dünden işkembe çorbası var:)

evetya kimsecik yok.benimde site açık ama arada bir bakıyorum.olur canım havalar düzelsin ama yarından itibaren tekrar soğuk başlıcakmış((((((bide yağmur

pazımı ben yemedim hiç tatlım nasıl yapılıyor bitanem sen çok değişik yemekler yapıyorsun :)) ne güzel sarımsaklı ekmeği nasıl pişiriyorsun kusummmmm ben birgün geleceğim yemeğe size:)))))

evetya kimsecik yok.benimde site açık ama arada bir bakıyorum.olur canım havalar düzelsin ama yarından itibaren tekrar soğuk başlıcakmış((((((bide yağmur

soğukları atlatalım da kaydirigubbakcemile5 yaz gelse gezeriz bol bol çocuklarda büyür ozamana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

pazımı ben yemedim hiç tatlım nasıl yapılıyor bitanem sen çok değişik yemekler yapıyorsun :)) ne güzel sarımsaklı ekmeği nasıl pişiriyorsun kusummmmm ben birgün geleceğim yemeğe size:)))))

tabi her zaman beklerim yemeğe canım benim.a.s.. ee banucum bende gurme gibi koca olursa sebze hiç yemesse ister istemez çeşit çeş,it yapıyon..
banucum pazarlarda yaprak yaprak bağ halinde satılıyor belki dikkatini çekmemiştir.pancarda diyorlar genelde satarken.önce onları ince doğrayıp kavuruyorum daha sonra soğan ve sarmısakla bide biber salçasıyla ıspanak gibi kavuruyorum.sonrada çukurlar açıp yumurta kırıyorum.ama ben sade yerim genelde.

sarmısaklı ekmeğide evde kalan bayat ekmekler değerlensin diye yapıyorum.canım 4-5 diş sarımsak 6 dilim ekmek bayat olsun.1 yem.kaşığı tereyağı. kekik toz kırmızıbiber.canım sarımsakları ezip kekik biber ve tereyağını karıştırıp ekmeklerin üzerine sürüyorsun.tepsiye yağlı kağıdı serip ekmekleri koyuyorsun.daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-8 dakika kızarıncaya kadar piir canım.istersen son dakikada kaşarda koyabilirsin züerine.çok lezzetli oluyorya.

süpersin tatlım benim:)))))) kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktancokacimcoook

merhaba kızlar.tatilin yarısını geçtik. kardeşimin nişanını da geçirdik çokşükür sağ salim. erkek tarafı samsunlu olunca,hepsini biz ağırladık evde! neyseki o telaş da bitti.

ama oğlumun,benim minik kuzunun huyu çok değişti yaa ( akşam yattımı sabah kalkan çocuk,gece 10 kere uyanıyor ve tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyor. pütürlü hiçbişeyde yememeye başladı( çok üzülüyorum ve çok zorlanıyorum. offf(

Saol tatlım maşallah selinimede oda 1 ay içerisinde başlar diye düşünüyorum bizim kuzular erkenci çıktı.

Canım nice mutlu senelere çok güzel süprizler yapmışlar sana..

günaydın kızlar nasılsınız bakim ben annemdeyim
ayyyy bugün dışarıda olacağım çok öperimm

sibel kız dün aradım seniiiiiiiiiii

banucuğum doğumgünün kutlu olsunn

Birsomm kociş söledi ama arayamadım,görümcemler bendeydi.

Saolasın Ayşecim.

Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çokta severek yiyor yağız.

Kolay gelsin canım.

sağol sibelcim. evet teyzesi başlıyabilir.aman yürüsünler sibelcim ya çünkü inan emeklerken yerlerde zor oluyor.birinde eyrden aldırsam birinde farkedemiyorum.

öperim banucum sende öpp. iyi akşamlar sana canım

kızlar iyi akşamlar bende az sonra çıkıcam.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Şimdi annemi yolcu ettim. Sabah 10'dan beri yine temizlik yapıyoruz. Çok şükür bitti sayılır. Küçük odam, banyom, tuvaletim ve salonu tamamen bitirdik. Yatak odası ve Defdef'in odasını cuma yapmıştık. Birtek salonun camları ile mutfağım kaldı. Onlarıda yarın arkadaşımla salı pazarına gitme ihtimalimiz var. Eğer gitmezsek halledip bitireceğiz annemle. Allah bin kere razı olsun ondan a.s.

Cuma günü yemek yapmıştım. Tabi o günden beri dışarıda olunca hiç yenmedi. Yanına da bi tavuk suyuna çorba yaptım iki arada bir derede. Bide makarna haşladım mı tamamdır a.s.

Şimdi Defdef uyudu. Yatağına yatırdım. Eşimde gelmek üzere. Çok terledim. O gelmeden bi duş alayım hazır Defne uyumuşken. Akşam yemeğinden sonra geçmişe bakarım. Öptüm hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…