banucum ben uzun süredir veriyorum.selin kıtır kıtır yemeyi çok seviyor. bende migrosta indirim vardı birsürü almıştım.ama işin kötü yanı selinden daha çok ben sevdim.çayın yanında mis gibi gidiyor valla:))) sen kaça aldın canım.a.s.
valla çok güzel banucum):) ben 3,49 tl ye 2 tanesini aldım.promosyondaymış o yüzden uygundu epey aldım.banucum sende dene:))
evetya kimsecik yok.benimde site açık ama arada bir bakıyorum.olur canım havalar düzelsin ama yarından itibaren tekrar soğuk başlıcakmış((((((bide yağmur
pazımı ben yemedim hiç tatlım nasıl yapılıyor bitanem sen çok değişik yemekler yapıyorsun :)) ne güzel sarımsaklı ekmeği nasıl pişiriyorsun kusummmmm ben birgün geleceğim yemeğe size:)))))
tabi her zaman beklerim yemeğe canım benim.a.s.. ee banucum bende gurme gibi koca olursa sebze hiç yemesse ister istemez çeşit çeş,it yapıyon..
banucum pazarlarda yaprak yaprak bağ halinde satılıyor belki dikkatini çekmemiştir.pancarda diyorlar genelde satarken.önce onları ince doğrayıp kavuruyorum daha sonra soğan ve sarmısakla bide biber salçasıyla ıspanak gibi kavuruyorum.sonrada çukurlar açıp yumurta kırıyorum.ama ben sade yerim genelde.
sarmısaklı ekmeğide evde kalan bayat ekmekler değerlensin diye yapıyorum.canım 4-5 diş sarımsak 6 dilim ekmek bayat olsun.1 yem.kaşığı tereyağı. kekik toz kırmızıbiber.canım sarımsakları ezip kekik biber ve tereyağını karıştırıp ekmeklerin üzerine sürüyorsun.tepsiye yağlı kağıdı serip ekmekleri koyuyorsun.daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 7-8 dakika kızarıncaya kadar piir canım.istersen son dakikada kaşarda koyabilirsin züerine.çok lezzetli oluyorya.
kızlar günaydın nasılsınız?? geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim iyi vakit geçirmişssiniz inşallah hep öyle devam eder. nohut olayı o şeklide yapınca gaz yapmazmış doktorumuzda aynısını söyledi cts günü.benim kuzucmda 9 kilo olmuş boyuda 73 cm. ama çok hareketli dedi. doktorun ne kadar odasında malzeme varsa hepsini bir hamleyle yıktı devirdi:)) pınarcım defnoş yürür şubat sonuna yağızda aynı şekilde sibelcim.selin ise sadece ayakta duruyor kendi başına ama 1.adımdan sonra pat yerde:)) esencim güle güle kirlensin evin..fazla yorma kendini kolun daha iyileşmemiştir.
günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar kızlar
tülaycım bitanem nasılsın selinin iyi olmasına çok sevindim hareketli cimcime bunlar tatlım selinde duruda kıpır kıpır:))
esencim cerencim günaydın kızlar nasılsınız yiyenlerim nasıl
haftasonu durucum ateşlendi biraz gece çok sık uyandı ateş düşürücü verdim dişten kuzucuğum bir çıkarsada rahatlasaydı
pazar günüde doğumgünümdü kızlar eşim ve kızım bana çok güzel hediyeler almışlar cam çerçeveye tapu senedi yaptırmışlar kalplerini bana verdiler tapu üzerindede çok güzeldi ve iki tanede kazak almışlar çok beğendim akşamda eşimle yemeğe gittik sonrada sinemaya güzel geçti kızlar
günaydın kızlar nasılsınız bakim ben annemdeyim
ayyyy bugün dışarıda olacağım çok öperimm
sibel kız dün aradım seniiiiiiiiiii
banucuğum doğumgünün kutlu olsunn
merhaba kızlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum.
banu'cum tekrar doğum günün kutlu olsun canım. eşin ve kızlarınla daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...
tülay'cım selin nasıl oldu. öksürüğü için ne dedi doktor?
sibel ve pınar maşallah sizin kuzulara, yürümeye başlamışlarnişanlı çiftimiz birbiriyle yarışıyor yürümek için kaydirigubbakcemile3 darısı bizim tembel kızın başına
kızlar dün markette gezerken hippin bisküvisinden verdi kız duruya kızım severek yedi içinde yumurta falan yokmuş diş etini rahatlatıyormuş boğazında kalma riskide yokmuş denedim iki tane yiyince aldım bir paket
ben de bugün temizlik yaptım biraz. salonun ve mutfağın camlarını sildim. keşke silmeseymişim yağmur başladı. evi süpürdüm sildim toz aldım. banyo ve tuvalet kaldı.banyoyla tuvalette domestos kullandığım için ceylin'in uyumasını bekliyorum. onun kapısını kapatıp öyle yapıcam. uyanıncaya kadar da havalandırırım. sonra da yemek yapmam lazım.of off eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?