merhaba kızlar.tatilin yarısını geçtik. kardeşimin nişanını da geçirdik çokşükür sağ salim. erkek tarafı samsunlu olunca,hepsini biz ağırladık evde! neyseki o telaş da bitti.
ama oğlumun,benim minik kuzunun huyu çok değişti yaa( akşam yattımı sabah kalkan çocuk,gece 10 kere uyanıyor ve tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyor. pütürlü hiçbişeyde yememeye başladı ( çok üzülüyorum ve çok zorlanıyorum. offf (
sağol sibelcim. evet teyzesi başlıyabilir.aman yürüsünler sibelcim ya çünkü inan emeklerken yerlerde zor oluyor.birinde eyrden aldırsam birinde farkedemiyorum.
sorma cnm yaaaa sormaaa kadın artık ipten örüyorr
annem hemen çıkarmış süveteri bu ne bee çocuğa kazık gibi giydirmişsiniz dedi
komşusu bile annemin 2 taneden 4 süveter örmüşş diş hediyesi
selam kzılar
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için
eşimle tartıştık gerçi ben haksızdım am yinede surat yaptım sinirlerim bozuk bu aralar neyse hallettik barıştık akşam
eşimin kardaşı bizdeydi çok yoruldum gidemedim anneme bugün gidiyorum inşş birazdan
bi bakayım size dedim
midem de felaket
ne yapıcam bilmiyrum çok fenayım
Valla geliyor dişimizde çıktı artık en kısa zamanda çiçek çikolatamızı alıp gelicez
Maşallah kuzuma öle deme bu hareketlilikle ben bu kadar kiloyu beklemiyodum.Bizimkiler yay yutmuş gibi maşallah nasıl kilo tutsunlar.Boy olayıda tahmin ettiğiniz gibidir kesin zilli durmamıştır.
aaa burası artık eskısı gıbı degıl sanırım kımse ugramıyor dogru duzgun
neyse ben buralardayım
Günaydınlar,İyi haftalarzemuszemus
Güzel bir güne başladık umarım güzel devam eder.Dün bizde gezmeye çıktık,biraz alışveriş yaptık.İkeadan bazı şeyler almak istiyodum ne zamandır iyi oldu.Hele yağıza aldığım oyuncak sandığı süper oldu birsürü ıvır zıvırı topladı içine.
Sizlerde ne var ne yok?
günaydın herkeseee sabah sabah pek kimse yok
bende arkama motor takılmış gibi iş yaptım sabah sabah önce nevresimleri değiştirip yıkayım dedim sonra bi baktım küçük banyoyu temizliyorum heryerini ovdum sonra misafir banyoso kirli olmaz dedim oranında heryerini ovdum mutfagı toparladım sildim nevresimi makinadan çıkarıp astım annaaaaaa bi bakmışım evi süpürmeye başlıyorum sonra dur dedim kendime kahvaltımı koydum yiyiyorum kızcemde uyuyorr kalksın onunda kahvaltısını yediricem evi sonra süpürürümm
sonrada ablam beni alıcak anneme geçicemm
kızlar günaydın nasılsınız?? geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim iyi vakit geçirmişssiniz inşallah hep öyle devam eder. nohut olayı o şeklide yapınca gaz yapmazmış doktorumuzda aynısını söyledi cts günü.benim kuzucmda 9 kilo olmuş boyuda 73 cm. ama çok hareketli dedi. doktorun ne kadar odasında malzeme varsa hepsini bir hamleyle yıktı devirdi:)) pınarcım defnoş yürür şubat sonuna yağızda aynı şekilde sibelcim.selin ise sadece ayakta duruyor kendi başına ama 1.adımdan sonra pat yerde:)) esencim güle güle kirlensin evin..fazla yorma kendini kolun daha iyileşmemiştir.
kızlar bu arada haftasonu çok güzel bir ev buldu bir tanıdık evimizi takas edicektik.tam istediğim gibi kocaman ama adam 1 lira dahi inmedi ya gıcık o yüzden benim ev hayalimde suya düşmüş oldu((
günaydın herkese nasılsınız iyi haftalar kızlar
tülaycım bitanem nasılsın selinin iyi olmasına çok sevindim hareketli cimcime bunlar tatlım selinde duruda kıpır kıpır:))
esencim cerencim günaydın kızlar nasılsınız yiyenlerim nasıl
haftasonu durucum ateşlendi biraz gece çok sık uyandı ateş düşürücü verdim dişten kuzucuğum bir çıkarsada rahatlasaydı
pazar günüde doğumgünümdü kızlar eşim ve kızım bana çok güzel hediyeler almışlar cam çerçeveye tapu senedi yaptırmışlar kalplerini bana verdiler tapu üzerindede çok güzeldi ve iki tanede kazak almışlar çok beğendim akşamda eşimle yemeğe gittik sonrada sinemaya güzel geçti kızlar
neredesiniz kızlarrrrrrrrrr kimse yok bugün pınar derin temizlikteeeeee
Merhaba arkadşlar nasılsınız?bebişleriniz sizler umarım iyisinizdir bizde şükür iyiyiz koşuşturmaca gidiyor.kızlar artık yediklerinizden bebişlerinizde yemeye başlamış galiba çok sevindim darısı başımıza.kızlar öncedende bahsetmiştim bende şuan pınarın 6-12 aylık olan sütlerinden var ve ben bunu sadece pirinçli muhallebi yapımında kullanıyorum. acaba yarısüt yarısu olarak karıştırıp biberonuna katsam içse kuzum bi mahsuru olurmu böyle yapan varmı aranızda.veya tarhana çorbasını su yerine sütle yapan varmı arkadaşlar aranızda.bide ben uşaklıyıma rkadaşlar bizimde tarhanamız meşhurdur ama bizimki çok acı oluyor o yüzden hazır aldım bu sene kısmet olursa bolca tatlı tarhana yapıcaz.
merhaba kızlar. hepinize güzel bir hafta diliyorum.
banu'cum tekrar doğum günün kutlu olsun canım. eşin ve kızlarınla daha nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...
tülay'cım selin nasıl oldu. öksürüğü için ne dedi doktor?
sibel ve pınar maşallah sizin kuzulara, yürümeye başlamışlarnişanlı çiftimiz birbiriyle yarışıyor yürümek için kaydirigubbakcemile3 darısı bizim tembel kızın başına
kızlar dün markette gezerken hippin bisküvisinden verdi kız duruya kızım severek yedi içinde yumurta falan yokmuş diş etini rahatlatıyormuş boğazında kalma riskide yokmuş denedim iki tane yiyince aldım bir paket
ben de bugün temizlik yaptım biraz. salonun ve mutfağın camlarını sildim. keşke silmeseymişim yağmur başladı. evi süpürdüm sildim toz aldım. banyo ve tuvalet kaldı.banyoyla tuvalette domestos kullandığım için ceylin'in uyumasını bekliyorum. onun kapısını kapatıp öyle yapıcam. uyanıncaya kadar da havalandırırım. sonra da yemek yapmam lazım.of off eyvahedigeldismile
Tatlı Mayıs bebişlerinin güzel annelerii...Yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz....a.s.
Detaylı bilgi :http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/345306-yarisma-duyurusu.html
merhaba kızlar.tatilin yarısını geçtik. kardeşimin nişanını da geçirdik çokşükür sağ salim. erkek tarafı samsunlu olunca,hepsini biz ağırladık evde! neyseki o telaş da bitti.
ama oğlumun,benim minik kuzunun huyu çok değişti yaa( akşam yattımı sabah kalkan çocuk,gece 10 kere uyanıyor ve tatlı olmayan hiçbişeyi yemiyor. pütürlü hiçbişeyde yememeye başladı ( çok üzülüyorum ve çok zorlanıyorum. offf (
öperim banucum sende öpp. iyi akşamlar sana canım
kızlar iyi akşamlar bende az sonra çıkıcam.
herkese ii akşamlar kızlar
kayınvaldem hastanede yatıyor oraya gidiyoruz ordan eve geçicez
öptüm
Cerencim çok geçmiş olsun kayınvalidenede bende kuzumu çok özledim gidip koklayayım.
Ben kaçar kızlar iyi akşamlar.
Merhaba arkadşlar nasılsınız?bebişleriniz sizler umarım iyisinizdir bizde şükür iyiyiz koşuşturmaca gidiyor.kızlar artık yediklerinizden bebişlerinizde yemeye başlamış galiba çok sevindim darısı başımıza.kızlar öncedende bahsetmiştim bende şuan pınarın 6-12 aylık olan sütlerinden var ve ben bunu sadece pirinçli muhallebi yapımında kullanıyorum. acaba yarısüt yarısu olarak karıştırıp biberonuna katsam içse kuzum bi mahsuru olurmu böyle yapan varmı aranızda.veya tarhana çorbasını su yerine sütle yapan varmı arkadaşlar aranızda.bide ben uşaklıyıma rkadaşlar bizimde tarhanamız meşhurdur ama bizimki çok acı oluyor o yüzden hazır aldım bu sene kısmet olursa bolca tatlı tarhana yapıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?