2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Allah tamamına erdirsin Ayşecim tatlı telaşlar bunlar.Melih Kağan içinde üzülme şimdi kalabalıkta öle yapıyordur.Evinize geçince düzenine döner yine.

sağol sibelcim. evet teyzesi başlıyabilir.aman yürüsünler sibelcim ya çünkü inan emeklerken yerlerde zor oluyor.birinde eyrden aldırsam birinde farkedemiyorum.

Öle valla yerlerde sürünmelerinden iyidir.Gerçi ayaklanınca daha zor olacak peşinden koşmak.

bizimki sürünmediği için sorun yok

oturuyor. yada elimden tutun sürekli yürüyüm istiyor sıpammm

kuzumu çok özledim bugün
haftasonundan sonra pazartesileri çok zoruma gidiyor vallaaaa

herkese ii akşamlar kızlar
kayınvaldem hastanede yatıyor oraya gidiyoruz ordan eve geçicez
öptüm

Cerencim çok geçmiş olsun kayınvalidenede bende kuzumu çok özledim gidip koklayayım.

Ben kaçar kızlar iyi akşamlar.

İyi yapmış annen ya ne o öyle kazık gibi şeyler klava:

Komşular bile ondan iyi valla a.s.

Canım çok sevindim barışmanıza a.s.

Gel bacım gel yerim ben onun çiçeğini böceğini opuyorumnanaktan

Valla dediğin gibi bacım yay gibiler saniyede gözden kayboluyorlar. Çok fena oldu bunlar ohaoldumsmile

aaa burası artık eskısı gıbı degıl sanırım kımse ugramıyor dogru duzgun
neyse ben buralardayım

Selam canım a.s.

Ohhh gezmişsin bacım ne güzel olmuş a.s. Aaa nasıl bişi ya resmini bi koysana tatlım. BEnde doğumdan önceden beri istiyorum ama kafama göre bişey bulamadım :uhm:

Ohhh sende bendensin tatlım güle güle kirlet a.s.

Maşallah canım Selin'ime a.s.

Valla sorma tatlım ya biran önce yürüsün istiyorum. En azından düşme derdi olmaz. Geçi o zamanda heryeri iyice eline alacak kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada haftasonu çok güzel bir ev buldu bir tanıdık evimizi takas edicektik.tam istediğim gibi kocaman ama adam 1 lira dahi inmedi ya gıcık o yüzden benim ev hayalimde suya düşmüş oldu((

Tüh ya klava:

Geçmiş olsun canım a.s.

Doğum gününde çok güzel geçmiş. Süprizler harika. Çok sevindim senin adına a.s.

neredesiniz kızlarrrrrrrrrr kimse yok bugün pınar derin temizlikteeeeee

Çıktım derinlerden bacım a.s.

Selam canım a.s. Bizim doktor 1 yaşından önce kesinlikle yasak diyor. Vermiyorum ben a.s.

Sağolasın canım hızlansınlar biran önce koşacaklar a.s.

Be hiç almadım ya. Evdeyken aklıma geliyor ama markete yada e-bebek'e gidince unutuyorum. Alayım bu sefer Defne çok seviyor elinde bisküvi falan yemeyi a.s.

Ohhh ellerine sağlık canım a.s.

Tatlı Mayıs bebişlerinin güzel annelerii...Yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz....a.s.

Detaylı bilgi :http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/345306-yarisma-duyurusu.html

Bakalım bakalım a.s.

Ay canım ya nazar mı değdi kuzuma :uhm:

öperim banucum sende öpp. iyi akşamlar sana canım

kızlar iyi akşamlar bende az sonra çıkıcam.

İyi akşamlar canım a.s.

herkese ii akşamlar kızlar
kayınvaldem hastanede yatıyor oraya gidiyoruz ordan eve geçicez
öptüm

Geçmiş olsun tatlım iyi akşamlar a.s.

Cerencim çok geçmiş olsun kayınvalidenede bende kuzumu çok özledim gidip koklayayım.

Ben kaçar kızlar iyi akşamlar.

İyi akşamlar bacım a.s.

Yağmurdan dolayı fena trafik varmış bizim evin yolunda, eşimde kayınvalideme gitmiş. Orda yemek yiyip, hesaplarını yazıp öyle gelicek. Trafik saati geçti gelir birazdan.

Bende yemek yemedim. Sabah kahvaltıdan beri yediğim bisküvi pastası. Karnım acıktı ama canım yemek yemek istemiyor yaaa :umursamaz:

Yağmurda fena yağıyor. Camları silmiştik beee :dilcikar:

Balkonda da çamaşırım var ama baktım şimdi gelmiyor yağmur. KAlsınlar sabah toplarım artık :umursamaz:

Defdef'imde mamasını yedi. Pijamalarını giydirdim. Yerlerde bağrış çağrış oynuyor kuzum. Bugün bisküvi pastasının bisküvilerini yerken videosunu çektim. Çok komik kaydirigubbakcemile3 Face'e eklerim fırsat bulunca a.s.

Ay çok yoruldum ben yine bugün yaaaaa akannehir

Eski patronumda sağlık sigortamız için teklif mail atmış. Anam Defdef'le ikimizin 3600 tutuyor bu sene akannehir Hemde hâlâ orda çalışıyormuşum gibi indirimli yapmış adamlar. Cuma günü son. Eşim gelsinde bi konuşalım bakalım çok para beeeee akannehir

Son düzenleme:

cnm ben 6 aydan berı kahvaltısını ve gece muhallebısını sutle hazırlıyorum hatta dısarı cıkarken dırek sulandırmadan bıberona koyupta ıcırıyorum tarhanasınıda sutle hazırlıyorum

selam Türkiz imin 2 alt dişinden sonra bugünde 2 üst diş geliyor durdu durdu arka arkaya geliyorlar maşallah kuzuma ya ama çok huysuz sizler naptınız kızıma ananesi bugün dişi çıktı diye bir sürü kıyafet almış oyyyyyyyy

ben anlatayım kızlar bugün saat 3 gibi burada bir meydan var oraya gittim lcw bi girdim sanki beleş
tıklım tıklım çokk uzun süre bişiler baktım kendime dobişlikten olmuyor işteee
ama neyse son dk.hemde çok istediğim gibi bir pantolon aldım bide bluz aldım
üst kata ödemeye gittim ki ne görem kocişe göre kazaklar hemen ona 2 kazak bir hırka aldım...
ödemeler için 30 dk.bekledim oradan çıktım bir kozmatik mağzasına kalem,oje,toka,far,tarak makyaj mendili aldım bide kıza kendimi boyattımmmm .....misler gibi meydanın içine daldım bebek mağzasına hemen park yatak baktım en uygun ama en gösterişsiz olanı aldım sonucda sadece yatacak dedi adam sizinkilerin dikkatini bu oyuncaklar çekmez dedi...doğru çekersede evde var ondan takarım...
sonra bir hamiş arkadaşıma nıvea nın bakım setini aldım hediye ek olarak emzik kapı,emzik zinciri,tırnak makası,biberon,mama kaşığı ve yakalık aldım..çocuklarada sticker aldım...
çıktım koştura koştura eve gittim....aldıklarımı bıraktım ....halamlara gittim oradan halamı alıp markete gittim çocuklara mama ve bez aldım...aman bi yağmur servisle eve bıraktım herşeyi
halamla kaldıkmı yoılda dolmuş geçnmiyor yağmur deli gibi hemen ıvırzırvır satan mağzaya girdik esnaf annemin kankası alişle ömer hayranı...orada beklerken dolmuş geldi eve gittik yemek vs.şimdi girdim eve yaww duş alacaktım ama vazgeçtim çok yorgunum ...yarın sabah duş alırım süslenirim arkadaşa gideceğim oradanda dişciye gideceğimm.....benden bukadarrrrrrrrrrr

günaydın herkese nasılsınız kızlar

pınarcım nasılsın canım teşekkür ederim bende çok beğendim süprizleri tatlım

birsencim sanada günaydın canım yoğun ve güzel birgün geçirmişsin tatlım güle güle giyin aldıklarınızı :)))

aysuncum nasılsın recep nasıl bende kahvaltısını sütle hazırlıyorum uzun süredir bende kansızlık olduğu için doktorum çok verme dedi

tutkuncum sanada günaydın tatlım maşallah inciler geliyor bizim prensesde birşey yok daha

kızlar bende dün eve gittim yemek yaptım sonra kızları aldım ardından durunun maması falan bitmişti mama bez aldık günümüz böyle geçti akşamda annemler gelecekler bugünde onlar için birşey hazırlarım artık :))

ceylinim iyiyiz bizde teşekkür ederim işteyim çalışıyorum mesaim bitsede gitsem kızlarımın yanına

kızlar ne zamandır giremiyordum düzenli olarak.
kayınvaldem hasta bu ara. böbrekleri çalışmaz olmuş kadının. üre yapmış vücut tüm. suyla dolmuş. 2 gündür cumartesiden beri hastanede yatıyor. ona gidip geliyoruz. dr suyu boşaltmaya çalışıyor vücuttan. suyu boşaltınca böbrekleri için diyalize girmesi gerekirmiş tıp fakültesine sevk edecekmiş sanırım yarın. sormayın yani eşimin morali bozuk o yüzden. inşallah bir an evvel iyileşir....

sonra berkenin yaptığını anlatayım size...
pazar günü migrosa gitmiştik alışveriş için. gezerken sussun diye bebek vermiştim eline. kasaya geldik bırakacaz şimdi bebeği elinden alıcaz nasıl bağırıyor herkes bize baktı . sonra bir ağlamaya başladı ama nasıl gözlerinden yaşlar boşaldı.eşimle biz gülmekten ölüyoruz ama çok hoşumuza gitti vermemesi. sonra bebeği aldık ama nasıl sevindi eline geri verince sormayın. bende çok mutlu oldum..
bütün akşam bebeğiyle oynadı yaa aşağıda gördüğünüz üzere...

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…