senin için çabucak geçsin gün de kucakla yavrularını. iyi mesailer opuyorumnanaktanceylinim iyiyiz bizde teşekkür ederim işteyim çalışıyorum mesaim bitsede gitsem kızlarımın yanına
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir gün diliyorum herkese zemuszemus
günaydın bayanssulusmilegunaydın kızlar hepınızı opuyorum
bırseyler atıstırcam gelırım
umarım bu daha iyi olmuştur biraz önceki çok büyük oldu
[/URL][/IMG]
anladım canım. çok geçmiş olsun.yok canım belli değil. şu an suyu boşaltıyorlar vücuttan. fakülteye gidince belli olacak.
Günaydın hanımlarrra.s.Bebişler ve anneler iyidir inşallaha.s.
Galiba üç gündür giremiyorum annem burda diye dayımlar akrabalar geldi misafir ağırladım bende bittim ama aklım burda kaldı walla bağımlılık burası yakaydirigubbakcemile3
Annemle çok güzel vakit geçirdik ama bugün akşam memlekete dönüyor çok alıştım ya nasıl yapıcam bakalım bilmiyorum.
anladım canım. çok geçmiş olsun.
sevgi'cim hoşgeldin. yoğun geçmiş günlerin. annen dönüyor demek. yolu açık olsun sağ salim varsın evine. ilk günler çok zor geçecektir bilirim. annem gittikten sonra sanki her an bi odadan çıkacak gibi gelir. alışana kadar ağlar dururum. allah eksikliklerini vermesin :Saruboceq:
benim anacığım da bu ayın sonunda gelecek. günü belli değil ama kesin gelecek. şimdiden sevindirik oldum valla bayanssulusmile
Günaydın hanımlarrra.s.Bebişler ve anneler iyidir inşallaha.s.
Galiba üç gündür giremiyorum annem burda diye dayımlar akrabalar geldi misafir ağırladım bende bittim ama aklım burda kaldı walla bağımlılık burası yakaydirigubbakcemile3
Annemle çok güzel vakit geçirdik ama bugün akşam memlekete dönüyor çok alıştım ya nasıl yapıcam bakalım bilmiyorum.
canım merhaba hoşgeldin nasılsın ohh ne güzel ana kız vakit geçirmişsiniz :)) bebişin nasıl
Sağol tatlıma.s.Evet güzel vakit geçirdik allah tekarını nasip eder inşallah.
Defnoş iyi canım senin prensesler nasıl?
Günaydın CANLAR,,,,,,,
Umarrım herkes iyidir.Yine bı sureden beri gıremıyorum.Anam ben bı toparlanamıyorum ya.Cok mu gezıyorum yoksa cokmu uyusuğum anlamadım.Sizleri gönulden kutluyorum valla.Hastamız fılan yoktur inşallah.
Banucum doğumgununmuş.Gec oldu ama nıce mutlu senelere tatlım.Allah ağız tadıyla uzun ömürler versin.
Ceren kayınvalıdenede cok gecmış olsun.Umarım duzelir.Babamda yenı ameliyat oldu böbreklerinden cok sukur atlattık.
Son saftada olanlara yazabıldım.Kusura bakmayın kızlar.Fırsat bulursam bakıcam gecmışe.
Bizde durum aynı.Afacan Bora tam bı felaket oldu.Tüm gün bağırışıyoruz karsılıklı.Ve gunduz uykusu yok gıbı ya sızde nasıl.Dun bıkere 1 saat uyudu.Ve sadece evde uyuyo baska yerde atıyo kendını uyumak istemıyo.Havada cok sıkıcı bugun dun superdı.Sabahtan akşama gezdık Borayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?