2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ceylinim iyiyiz bizde teşekkür ederim işteyim çalışıyorum mesaim bitsede gitsem kızlarımın yanına
senin için çabucak geçsin gün de kucakla yavrularını. iyi mesailer opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel bir gün diliyorum herkese zemuszemus

gunaydın kızlar hepınızı opuyorum
bırseyler atıstırcam gelırım
günaydın bayanssulusmile

umarım bu daha iyi olmuştur biraz önceki çok büyük oldu

[/URL][/IMG]

oyy yerim ben seni bebekle de oynarmış. benim cadı da oyuncak arabalara bayılıyor. bebeklerin saçlarını yoluyor. ben de saçlıları kaldırdım bir tane kel et bebeği var ortada onun da yüzüne bile bakmıyor kaydirigubbakcemile3

yok canım belli değil. şu an suyu boşaltıyorlar vücuttan. fakülteye gidince belli olacak.

ALINTI YAPAMIYORUM NE OLDU?

BANUCUMMM CANIM İNAN GÖRMEDİM GÖRSEM YAZMAZMIYIM SANA KUSURA BAKMA NE OLUR .. SAĞOL CANIM BENİM.. :kedi:
ŞU RESİM EKLEME İŞİNE GICIK OLDUM. İMAGESHACK DE ETİKET EKLE DİYE BİRYER GELİYOR ORAYA NE YAZSAMDA OLMUYOR ANLAMADIM

Günaydın hanımlarrra.s.Bebişler ve anneler iyidir inşallaha.s.

Galiba üç gündür giremiyorum annem burda diye dayımlar akrabalar geldi misafir ağırladım bende bittim ama aklım burda kaldı walla bağımlılık burası yakaydirigubbakcemile3

Annemle çok güzel vakit geçirdik ama bugün akşam memlekete dönüyor çok alıştım ya nasıl yapıcam bakalım bilmiyorum.

yok canım belli değil. şu an suyu boşaltıyorlar vücuttan. fakülteye gidince belli olacak.
anladım canım. çok geçmiş olsun.

sevgi'cim hoşgeldin. yoğun geçmiş günlerin. annen dönüyor demek. yolu açık olsun sağ salim varsın evine. ilk günler çok zor geçecektir bilirim. annem gittikten sonra sanki her an bi odadan çıkacak gibi gelir. alışana kadar ağlar dururum. allah eksikliklerini vermesin :Saruboceq:
benim anacığım da bu ayın sonunda gelecek. günü belli değil ama kesin gelecek. şimdiden sevindirik oldum valla bayanssulusmile

Hoşbuldum Ayşecim sağolasın a.s.

Haklısın şimdiden gözlerim dolmaya başladı zaten.Anneme belli etmemeye çalışıyorum.Ama annemde üzülüyo Defne tam alıştı oynuyolar anneme de zor geliyo ama ne yapalım sağ salim varir inşallah.

Gözün aydın canım seninde annende geliyomuş.Sağ salim gelir kavuşursun inşallah.a.s.

canım merhaba hoşgeldin nasılsın ohh ne güzel ana kız vakit geçirmişsiniz :)) bebişin nasıl

kızzzzz cerencim küsermiyim hiç sana :) facebokta ekle beni tatlım

Kızlar pazar günü Defne yi anneme bırakıp ılk defa Defnoş olmdan alışverişe gittik.Kocişle yemek yedik gezindik iyi oldu.Carruforur a gittik kocişim bana güneş gözlüğü aldı gözlüğüm kırılmıştı almak istiyodum iyi oldu indirim vardı fiyatlar gayet iyiydi Sevindim wallazemuszemus

Eve bi geldik Defne nasıl beni özlemiş anlatamam.Bi gördü çıldırdı resmen yüzümü yalıyo konuşmaya çalışıyo canım yavrum yaopuyorumnanaktanAllah kimseyi anasız babasız koymasın inşallah.

Günaydın CANLAR,,,,,,,

Umarrım herkes iyidir.Yine bı sureden beri gıremıyorum.Anam ben bı toparlanamıyorum ya.Cok mu gezıyorum yoksa cokmu uyusuğum anlamadım.Sizleri gönulden kutluyorum valla.Hastamız fılan yoktur inşallah.

Banucum doğumgununmuş.Gec oldu ama nıce mutlu senelere tatlım.Allah ağız tadıyla uzun ömürler versin.

Ceren kayınvalıdenede cok gecmış olsun.Umarım duzelir.Babamda yenı ameliyat oldu böbreklerinden cok sukur atlattık.

Son saftada olanlara yazabıldım.Kusura bakmayın kızlar.Fırsat bulursam bakıcam gecmışe.

Bizde durum aynı.Afacan Bora tam bı felaket oldu.Tüm gün bağırışıyoruz karsılıklı.Ve gunduz uykusu yok gıbı ya sızde nasıl.Dun bıkere 1 saat uyudu.Ve sadece evde uyuyo baska yerde atıyo kendını uyumak istemıyo.Havada cok sıkıcı bugun dun superdı.Sabahtan akşama gezdık Borayla.

Merhaba kızlar,
Ben de giremedim kaç gündür.
Biz de cumartesi günü kahvaltıya gittik.Çok iyi oldu ,çoktandır dışarı çıkmıyoduk.Duru'nun da çok hoşuna gitti.Alışveriş falan yaptık biraz.
Pazar günü eşim arkadaşlarıyla buluştu.Bizde kayınvalideöe gittik.Dünde biraz evleri toparladım.Ama bitmiyo ya.
Sizler iyisinizdir inşallah

hoşgeldin aslı. iyiyiz allaha şükür.
bugün yine kar yağıyor. tipi şeklinde göz gözü görmüyor. pencereden kızımla karı izledik biraz. az önce uyudu. ben de çay içiyorum.

kızlar merhaba herkes umarım iyidir. cerencim çok geçmiş olsun inşallah iyileşir.bende kızlar kuaföre gittim.kızıma battaniye perde falan örücem onun için yüncüye uğradım anacım ya ben çarşıya çıkınca kendimi kaybediyorum allışverişte( sonrada yağmura yakalanıp sırılsıklam işe geldim:)) benden böyle kızlar.pınarcım işler hafilemiş sayılır güle güle kirlensin canım evin.birsencim sende alışveriş yapmışssın güle kullanın canım.

teşekkür ederim bitanem:)))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…