banucum iyiyim canım ben nolsunya işe geç geldim bugün şimdi yoğun bir şekilde çalışıyorum.kuzumda teyzesi daha iyi şimdi.akşam babasıa allerini açıp kapatarak del del diyor ya çok oomik bunlar valla. seninkiler nasıl canım?
canım merhaba hoşgeldin nasılsın ohh ne güzel ana kız vakit geçirmişsiniz :)) bebişin nasıl
kızzzzz cerencim küsermiyim hiç sana :) facebokta ekle beni tatlım
Günaydın CANLAR,,,,,,,
Umarrım herkes iyidir.Yine bı sureden beri gıremıyorum.Anam ben bı toparlanamıyorum ya.Cok mu gezıyorum yoksa cokmu uyusuğum anlamadım.Sizleri gönulden kutluyorum valla.Hastamız fılan yoktur inşallah.
Banucum doğumgununmuş.Gec oldu ama nıce mutlu senelere tatlım.Allah ağız tadıyla uzun ömürler versin.
Ceren kayınvalıdenede cok gecmış olsun.Umarım duzelir.Babamda yenı ameliyat oldu böbreklerinden cok sukur atlattık.
Son saftada olanlara yazabıldım.Kusura bakmayın kızlar.Fırsat bulursam bakıcam gecmışe.
Bizde durum aynı.Afacan Bora tam bı felaket oldu.Tüm gün bağırışıyoruz karsılıklı.Ve gunduz uykusu yok gıbı ya sızde nasıl.Dun bıkere 1 saat uyudu.Ve sadece evde uyuyo baska yerde atıyo kendını uyumak istemıyo.Havada cok sıkıcı bugun dun superdı.Sabahtan akşama gezdık Borayla.
kızlar merhaba herkes umarım iyidir. cerencim çok geçmiş olsun inşallah iyileşir.bende kızlar kuaföre gittim.kızıma battaniye perde falan örücem onun için yüncüye uğradım anacım ya ben çarşıya çıkınca kendimi kaybediyorum allışverişte( sonrada yağmura yakalanıp sırılsıklam işe geldim:)) benden böyle kızlar.pınarcım işler hafilemiş sayılır güle güle kirlensin canım evin.birsencim sende alışveriş yapmışssın güle kullanın canım.
İyi akşamlar bacılar a.s.
Bugün çok şükür temizliği bitirdik. Anneciğim sabahtan geldi yine. Kahvaltı sonrası mutfak dolaplarımı boşaltıp temizledik. Öğlen 3 gibi bitti. Kayınvalidemde 1 gibi gelmişti. Defne ile ilgilendi, bize yemek falan hazırladı sağolsun. Akşamda görümcem geldi. Eşim şimdi onları götürmeye gitti.
Defdef'imi de yıkamıştık, uyuyordu uyandı az önce. Şimdi yerlerde dolanıyor.
Annemle fena yorulduk kaç gündür ama değdi valla. Evimin ellenmedik köşesi kalmadı. Mis oldu mis. Yaza kadar idare eder bu beni zemuszemus
Esra'cım Türkiz'in yeni dişleri geliyormuş. Gözünüz aydın a.s.
Birsom alışverişin dibine vurmuşsun kaydirigubbakcemile3 Güzel günlerde kullanın cicilerinizi a.s.
Ceren'cim maşallah Berke'ye. Bu çocukların neyi sevip oynayacakları hiç belli olmuyor. Defne'nin yeni gözdesi şarj aletleri kaydirigubbakcemile3 Kayınpederinde inşallah kısa sürede iyileşir a.s.
spapatya canım Allah kavuştursun a.s. Ohh arada öyle Defne'yi bırakıp kaçamak yapın valla. Çok iyi geliyor a.s. Güle güle kullan gözlüğünü a.s.
Gülhan'cım Defne'de öyle gündüzleri 1 kere uyuyor bazen onuda uyumuyor valla :1no2:
aslidirek gezmişsiniz tatlım ne güzel a.s.
Tülay'cım sağolasın canım a.s. Ohhh örgü işi aynen devam he hadi bakalım resimlerini bekliyoruz a.s.
Şimdi azcık dinleneyim kızlar. Akşam yemeği yemedim karnım cıkmaya başladı. Bi cornflakes yerim birazdan. Sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
maşallah banucum duruya ohhhhh sonunda çıktı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?