2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum iyiyim canım ben nolsunya işe geç geldim bugün şimdi yoğun bir şekilde çalışıyorum.kuzumda teyzesi daha iyi şimdi.akşam babasıa allerini açıp kapatarak del del diyor ya çok oomik bunlar valla. seninkiler nasıl canım?

iyiler tatlım güle güle yapmayı öğrenmiş kim dışarı çıksa arkasından el sallıyor çok tatlı ve komik bunlar tam yemelik:)) teyzesi yesin selini:) kolay gelsin canım

iyi aksamlar bacılar buralar bugün pek sakin
bende bu karda fırtınada bi arkadaşımı ziyarete gittim kuzularla annemde vardı tabi
eve kendimizi zor attık aman ne trafik ama bugünde gezdik
yarında bizde misafir var ...
perşembeye dişciye gideceğim...
cuma gecesi inş.kocam gelecek

ıyi akşamlar bacılar a.s.

Bugün çok şükür temizliği bitirdik. Anneciğim sabahtan geldi yine. Kahvaltı sonrası mutfak dolaplarımı boşaltıp temizledik. Öğlen 3 gibi bitti. Kayınvalidemde 1 gibi gelmişti. Defne ile ilgilendi, bize yemek falan hazırladı sağolsun. Akşamda görümcem geldi. Eşim şimdi onları götürmeye gitti.

Defdef'imi de yıkamıştık, uyuyordu uyandı az önce. Şimdi yerlerde dolanıyor.

Annemle fena yorulduk kaç gündür ama değdi valla. Evimin ellenmedik köşesi kalmadı. Mis oldu mis. Yaza kadar idare eder bu beni zemuszemus

Esra'cım Türkiz'in yeni dişleri geliyormuş. Gözünüz aydın a.s.

Birsom alışverişin dibine vurmuşsun kaydirigubbakcemile3 Güzel günlerde kullanın cicilerinizi a.s.

Ceren'cim maşallah Berke'ye. Bu çocukların neyi sevip oynayacakları hiç belli olmuyor. Defne'nin yeni gözdesi şarj aletleri kaydirigubbakcemile3 Kayınpederinde inşallah kısa sürede iyileşir a.s.

spapatya canım Allah kavuştursun a.s. Ohh arada öyle Defne'yi bırakıp kaçamak yapın valla. Çok iyi geliyor a.s. Güle güle kullan gözlüğünü a.s.

Gülhan'cım Defne'de öyle gündüzleri 1 kere uyuyor bazen onuda uyumuyor valla :1no2:

aslidirek gezmişsiniz tatlım ne güzel a.s.

Tülay'cım sağolasın canım a.s. Ohhh örgü işi aynen devam he hadi bakalım resimlerini bekliyoruz a.s.

Şimdi azcık dinleneyim kızlar. Akşam yemeği yemedim karnım cıkmaya başladı. Bi cornflakes yerim birazdan. Sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

Son düzenleme:
Iyi Geceler Kizlar,

Hos gerci bu saatte kimse yok ya.kaydirigubbakcemile3

Ben cok keyifsizim Arkadaslar. Kendimi hic iyi hissetmiyorum iki gündür. Dün Dorugun dilinin sag tarafinda siyah noktaciklar gördüm. Önce yara olmus dedim, "esim dil yara olursa, siyah nokta mi olur?" diye sorunca işkillendim ve zaten iyice kroniklesen kabizlikta 2 gündür yine bas göstermeye baslayinca, sabah ögleden sonra icin doktordan randevu aldim ve esim gelince doktora gittik.
Siyah noktaciklar, isirdigi icin olmus, tehlikesi yokmus. Ben enfeksiyon falan sanmistim, neyseki degilmis. Olmayan disiyle nasil isirabilir ki diye sordum doktora, bazen sert, ani hareketler yaptiklarinda olur böyle kazalar dedi. Kabizlik icinde bir surup verdi. Ve tartim bozuldugu icin, bir süredir takip edemedigim kilo alimini kontrol etmelerini istedim. Cok istahsiz oldugunu, verdigim cogu seyi birkac kasiktan sonra yemek istemedigini falan anlattim. Birde cok solgun görünüyor oglum bir süredir. Neyse kan aldilar, cok agladi yavrum. Demir eksikligi varmis, istahsizlik bu yüzdenmis. Koskaca ay 120 gram almis, oda yapamadigi kakalariyla birlikte.senağlama Cok tedirgin oldugumu görünce, teskin etti kadin beni. Istahsizligi gectiginde, yeniden eski yemek düzenine kavusacagini falan anlatti. Bakalim, yazdigi damla ise yarar umarim. Önümüzdeki ay yeniden kilo takibi ve kan degerleri kontrol edilecek, cok cok dikkatli olmaliyim anlayacaginiz. Sütümde bir süredir epey azaldi, sanirim yogun kosturmacayi ve uykusuzlugu kaldiramiyor artik bedenim. Disleride 5-6 tane pespese cikacak gibi görünüyor dedi, bakalim nasil basedecegiz. Gecmisede bakabildigim kadariyla bakayim bir. Yarin umarim firsat bulursam görüsürüz. Öptüm hepinizi...

canım merhaba hoşgeldin nasılsın ohh ne güzel ana kız vakit geçirmişsiniz :)) bebişin nasıl

kızzzzz cerencim küsermiyim hiç sana :) facebokta ekle beni tatlım

banucum canım işyerinde face yasak evde de net yokya bir türlü ekleyemedim seni.
annemlere uğradığımda inş. en kısa zamanda eklerim canım..

çok sağol canım. sizede çok geçmiş olsun...

sağol tülaycımmmm

teşekkür ederim pınarcım sağol. yalnız çok kişiyi okuyunca karıştırmışın herhalde. kayınvaldem hastalanan...
hiççççççççççççççççççç öenmli değil olur böyle şeyler.. opuyorumnanaktan

günaydınlar biz erken yatınca erken kalktık ömeri besledim koynuma aldım uyudu
ama aliş dayısını dedesi yolcu etti,sonra mır kırrrrrrr uyuttum bugün kahvaltıya misafirimiz var
öğlen çayada kalır büyük bir ihtimalle...

kıvılcım cnm üzülme biz 2 aylıkken demir ilacına başladık
hee ben çok istikrarlı vermedim haftanın 4 günü verdim 3 günü vermedim 7 ayda tamamen kestim
dut pekmezi verdim...sonra 9 ayında kan sayımları yapıldı alişin normalken
ömerimin kan sayımında bi değer düşük çıktı ....ama cerrahpaşa çok problem olmadığını
1 yaşında kadeniz anemisi testi olduğunu ve onu yaptıracağını söyledi
neden dedim pramatüre bebekler ondan dedi..
özeldeki doktorumuz hemotoloji doktoruna gösterdi öyle bir risk olmadığını
söyledi bende gebeliğimde kansızlık yaşadığım için olabileceğini söyledi...
bol bol et yedirin dedi...şimdi kırmıızı et veriyorum cnm
merak etme geçer..üzme kendini

çalışan annelerimiz gelmiş günaydın ilgin ceren nasılsınız kızlarrrrrrr

günaydın herkese nasılsınız kızlar
durunun ilk incisi geldi :))))))))))))))))))))))))))

herkese günaydın a.s.
dün tam ne güzel giriyordum saat 11 de bilgisayarcılar geldi akşam ben çıkana kadar gitmediler bilgisayarımın başından o yüzden giremedim kızlar...

bugünde ne olur yine bilmiyorum öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…