2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çalışan annelerimiz gelmiş günaydın ilgin ceren nasılsınız kızlarrrrrrr

ceren cnm inş.sakin bol kk lı birgün geçirirsin cnm

sağol birsom canım....
bakalım iş durumumuz ne olacak bugün
bu aralar artık kimse girmiyor zaten buraya
önceden ne kadar kalabalıktık ilk zamanlar yani hamileyken filan kimler vardı kimler
şimdi kimse kalmadı
fulya hiç girmiyor, tutkun bazen, burcu da yok ortalarda daha ismini hatırlamadaığım bir sürü kişi yok oldu valla...
kim vardı ya başka ? :uhm:

kızlar imageshack de resim eklemek için dosyadan resmi seçiyorum. sonra altta şu aşağıda yazan yer geliyor. buraya ne girersem gireyim resmi okeylemiyor. buraya ne yazılacak ya

Etiketler ekle (opsiyonel)

birsencim iyiyim sağol canım

tülaycımla az önce görüştük telefonda yoğun işleri bende bugün biraz sakinim iş konusunda bakalım birşey çıkmazsa

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum ya telekom arıza için gelmiş telefonu ondan kapattımm(( müsait olunca görüşelim tekrar:) ilk inciniz de hayırlı olsun canım.

ceren cnm evet bebekler olunca herkes bi yerde ama başka topiklere göre bu süreçte biizi iyi görüyorum dağılmadık herkes sık olmasada burada cnm....

burcu tekirdağalarda
tuba sık girmiyo
hülya öyle
fulyada girmiyor çok sık
sende evdeyken giremiyordun kuzum
işte hayat telaşı var

bebeklerin süreçleri dönemlerini biliyorsun
valla ben hardaim buradayımmmmmmm

tülay hoşgeldin cnm

günaydın kızlar.

ceylin ilk defa bugün 10'da uyandı. ben de uyudum onunla beraber. kahvaltısını yedirdim. şimdi yerde oynuyor.

ay kızlar dün bütün gün kar yağdı. akşam ceylin uyuduktan sonra eşimle apartmanın önünde kartopu oynadık. lapa lapa yağıyordu üzerimize. çok güzeldi çocukluğuma döndüm. bugün hava güneşli. erimeye başladı bile.

ben bişeyler atıştırayım. karnım çok aç. gelince okurum geçmişi.

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

KISSSS BEN GİREMİYORDUM AMA NET YOKTU BENDE NET OLSA SİZDEN HİÇ KOPMAMKİ . ŞU ANDA BİLE CUMADAN SONRA PAZARTESİYE KADAR GİREMİYORUM NET OMADIĞI İÇİN OLSAN HAFTASONUDA TAKILIRIM...

BU ARADA HAKKATEN HÜLYADA VARDI DİMİ YAAAA kafamçokkarıştı

ohh mis gibi olmuş evin. güle güle kirletin canım bayanssulusmile

filiz'cim geçmiş olsun. üzülme allah hastalık vermesin. kansızlık ilaçlarla geçer mutlaka. bir de kırmızı et miktarını artır mutlaka canım. dişleri de bir an önce gelir inşallah paşanın :Saruboceq:

günaydın herkese nasılsınız kızlar
durunun ilk incisi geldi :))))))))))))))))))))))))))
canım gözün aydın. hayırlı olsun inciniz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum ya telekom arıza için gelmiş telefonu ondan kapattımm(( müsait olunca görüşelim tekrar:) ilk inciniz de hayırlı olsun canım.

günaydın tülay'cım. biz iyiyiz selin nasıl.dün fırsat bulup yazamadım öksürüğünün ciddi bişey olmamasına sevindim a.s.

Canım hiç sıkma canını ya. Belli dönemlerde böyle iştahsızlık oluyor. Defne herşeyi yediği halde 300 gr almış bu ay. Bu hareketlilikle ancak bu kadar alıyorlar demek ki a.s.

Ay canım aklımda kayınvaliden vardı kayınpederin yazmışım kusura bakma a.s.

Günaydın Birsom a.s.

Hayırlı olsun canım a.s.

Günaydın tatlım a.s.

Günaydın canım. Ohhh ne güzel kar keyfi yapmışsınız a.s.

ohh mis gibi olmuş evin. güle güle kirletin canım bayanssulusmile

Sağolasın canım a.s.

Tülay günaydın canım a.s.

Son düzenleme:
Günaydınlar bacılar a.s.

Kızımla yarım saat önce uyandık. Bende yorgundum ya bi iyi geldi ki uyumak valla opuyorumnanaktan

Pijamalarını çıkardım, altını değiştirdim, kahvaltısını yedirdim kuzumun.

Bugün hiçbir işim yok. Aslında az bi ütüm var ama hiç bişey yapmıcam bugün. Yemeğimde var. Akşama kadar dinlenmeyi planlıyorum zemuszemus

Benimde karnım acıkmış. Bi kahvaltımı edip hemen geliyorum a.s.

Sagol Birsen'cigim, insan ister istemez üzülüyor. Bizde en beteri kabizlik ve o damlada recete de okudugum kadariyla kabizligi tetikliyormus. Ben haftada 2 kere kirmizi et veriyordum, 3 kere verecegim artik bakalim. Olagan birseymis bu aylarda, önümüzdeki ay degerlere yine bakilacak, umarim asariz bu sorunu.

Gözün aydin canim, darisi bizim basimiza artik. Sona kalacagiz galiba.

Hatta olan ve olacak herkese selamlar, bir sürü isim var, ara ara bakmaya calicagim.a.s.

günaydın ayşecim.selinim daha iyi teyzesi artık saolasın. pınarcımm boşver dinlen canımya işler bitmez yarın yaparsın.

filizcim geçmiş olsun canımya.takma kafana selininde kanı düşük çıktı ama şimdi normale döndü.iştahsızlık hepsinde dönem dönem oluyor.üzülme canım.

Aysecigim, kirmizi et ve dönem dönem pekmez veriyordum aslinda, yetmiyormus demek ki, arttiracagim artik.

Pinar'cigim, kilo alimi aslinda o kadar önemli degil, cok kilolu olmasini arzu etmiyorum ama kan degerleride düsük cikinca tedirgin oldum yavas kilo almasindan. Otomatik olarak, gidasiz mi kaliyor sorusunu soruyor insan kendine ve sucluluk hissediyorsun. Ama bugün daha iyiyim, kahvaltisini güzel yapti, ilaclarini aldi, tek derdimiz kabizlik, onuda astik mi, Allah baska dert vermesin.

Ben harnup pekmezi denemedim Tülay'cigim, ama düsünüyorum. Simdiye kadar, üzüm pekmezi verdim hep.

filizcim sağol canım.bende hep üzüm pekmezi verdim ama arkadaşım taze getiriyordu şu an ellerinde de kalmamaış. kuzenim harnup pekmezi getirteyim dedi bakalım yaza kadar necbur bunu deniyeyim çünkü hakiki ev yapımı pekmez bulmak zor oluyor(

filiz'cim ben haftanın 5 günü kırmızı et 1 gün balık 1 gün de tavuk veriyorum. son kontrolümüzde kan değerleri çok iyi çıktı. sabah akşam mamalarında inek sütü kullanmama rağmen doktor kan damlasını hergün verme, gerek yok dedi.
eğer sizde kabızlık varsa ilaç daha kötü yapar. beslenmeyle yükselteceksin artık. inşallah iştahı açılır kuzunun da bol bol yer :Saruboceq:

tülay harnup pekmezi nedir ilk defa duydum canım. başka adı var mı, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…