çalışan annelerimiz gelmiş günaydın ilgin ceren nasılsınız kızlarrrrrrr
ceren cnm inş.sakin bol kk lı birgün geçirirsin cnm
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum ya telekom arıza için gelmiş telefonu ondan kapattımm(( müsait olunca görüşelim tekrar:) ilk inciniz de hayırlı olsun canım.
ceren cnm evet bebekler olunca herkes bi yerde ama başka topiklere göre bu süreçte biizi iyi görüyorum dağılmadık herkes sık olmasada burada cnm....
burcu tekirdağalarda
tuba sık girmiyo
hülya öyle
fulyada girmiyor çok sık
sende evdeyken giremiyordun kuzum
işte hayat telaşı var
bebeklerin süreçleri dönemlerini biliyorsun
valla ben hardaim buradayımmmmmmm
tülay hoşgeldin cnm
ohh mis gibi olmuş evin. güle güle kirletin canım bayanssulusmileİyi akşamlar bacılar a.s.
Bugün çok şükür temizliği bitirdik. Anneciğim sabahtan geldi yine. Kahvaltı sonrası mutfak dolaplarımı boşaltıp temizledik. Öğlen 3 gibi bitti. Kayınvalidemde 1 gibi gelmişti. Defne ile ilgilendi, bize yemek falan hazırladı sağolsun. Akşamda görümcem geldi. Eşim şimdi onları götürmeye gitti.
Defdef'imi de yıkamıştık, uyuyordu uyandı az önce. Şimdi yerlerde dolanıyor.
Annemle fena yorulduk kaç gündür ama değdi valla. Evimin ellenmedik köşesi kalmadı. Mis oldu mis. Yaza kadar idare eder bu beni zemuszemus
Esra'cım Türkiz'in yeni dişleri geliyormuş. Gözünüz aydın a.s.
Birsom alışverişin dibine vurmuşsun kaydirigubbakcemile3 Güzel günlerde kullanın cicilerinizi a.s.
Ceren'cim maşallah Berke'ye. Bu çocukların neyi sevip oynayacakları hiç belli olmuyor. Defne'nin yeni gözdesi şarj aletleri kaydirigubbakcemile3 Kayınpederinde inşallah kısa sürede iyileşir a.s.
spapatya canım Allah kavuştursun a.s. Ohh arada öyle Defne'yi bırakıp kaçamak yapın valla. Çok iyi geliyor a.s. Güle güle kullan gözlüğünü a.s.
Gülhan'cım Defne'de öyle gündüzleri 1 kere uyuyor bazen onuda uyumuyor valla :1no2:
aslidirek gezmişsiniz tatlım ne güzel a.s.
Tülay'cım sağolasın canım a.s. Ohhh örgü işi aynen devam he hadi bakalım resimlerini bekliyoruz a.s.
Şimdi azcık dinleneyim kızlar. Akşam yemeği yemedim karnım cıkmaya başladı. Bi cornflakes yerim birazdan. Sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
filiz'cim geçmiş olsun. üzülme allah hastalık vermesin. kansızlık ilaçlarla geçer mutlaka. bir de kırmızı et miktarını artır mutlaka canım. dişleri de bir an önce gelir inşallah paşanın :Saruboceq:Iyi Geceler Kizlar,
Hos gerci bu saatte kimse yok ya.kaydirigubbakcemile3
Ben cok keyifsizim Arkadaslar. Kendimi hic iyi hissetmiyorum iki gündür. Dün Dorugun dilinin sag tarafinda siyah noktaciklar gördüm. Önce yara olmus dedim, "esim dil yara olursa, siyah nokta mi olur?" diye sorunca işkillendim ve zaten iyice kroniklesen kabizlikta 2 gündür yine bas göstermeye baslayinca, sabah ögleden sonra icin doktordan randevu aldim ve esim gelince doktora gittik.
Siyah noktaciklar, isirdigi icin olmus, tehlikesi yokmus. Ben enfeksiyon falan sanmistim, neyseki degilmis. Olmayan disiyle nasil isirabilir ki diye sordum doktora, bazen sert, ani hareketler yaptiklarinda olur böyle kazalar dedi. Kabizlik icinde bir surup verdi. Ve tartim bozuldugu icin, bir süredir takip edemedigim kilo alimini kontrol etmelerini istedim. Cok istahsiz oldugunu, verdigim cogu seyi birkac kasiktan sonra yemek istemedigini falan anlattim. Birde cok solgun görünüyor oglum bir süredir. Neyse kan aldilar, cok agladi yavrum. Demir eksikligi varmis, istahsizlik bu yüzdenmis. Koskaca ay 120 gram almis, oda yapamadigi kakalariyla birlikte.senağlama Cok tedirgin oldugumu görünce, teskin etti kadin beni. Istahsizligi gectiginde, yeniden eski yemek düzenine kavusacagini falan anlatti. Bakalim, yazdigi damla ise yarar umarim. Önümüzdeki ay yeniden kilo takibi ve kan degerleri kontrol edilecek, cok cok dikkatli olmaliyim anlayacaginiz. Sütümde bir süredir epey azaldi, sanirim yogun kosturmacayi ve uykusuzlugu kaldiramiyor artik bedenim. Disleride 5-6 tane pespese cikacak gibi görünüyor dedi, bakalim nasil basedecegiz. Gecmisede bakabildigim kadariyla bakayim bir. Yarin umarim firsat bulursam görüsürüz. Öptüm hepinizi...
canım gözün aydın. hayırlı olsun inciniz opuyorumnanaktangünaydın herkese nasılsınız kızlar
durunun ilk incisi geldi :))))))))))))))))))))))))))
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum ya telekom arıza için gelmiş telefonu ondan kapattımm(( müsait olunca görüşelim tekrar:) ilk inciniz de hayırlı olsun canım.
Iyi Geceler Kizlar,
Hos gerci bu saatte kimse yok ya.kaydirigubbakcemile3
Ben cok keyifsizim Arkadaslar. Kendimi hic iyi hissetmiyorum iki gündür. Dün Dorugun dilinin sag tarafinda siyah noktaciklar gördüm. Önce yara olmus dedim, "esim dil yara olursa, siyah nokta mi olur?" diye sorunca işkillendim ve zaten iyice kroniklesen kabizlikta 2 gündür yine bas göstermeye baslayinca, sabah ögleden sonra icin doktordan randevu aldim ve esim gelince doktora gittik.
Siyah noktaciklar, isirdigi icin olmus, tehlikesi yokmus. Ben enfeksiyon falan sanmistim, neyseki degilmis. Olmayan disiyle nasil isirabilir ki diye sordum doktora, bazen sert, ani hareketler yaptiklarinda olur böyle kazalar dedi. Kabizlik icinde bir surup verdi. Ve tartim bozuldugu icin, bir süredir takip edemedigim kilo alimini kontrol etmelerini istedim. Cok istahsiz oldugunu, verdigim cogu seyi birkac kasiktan sonra yemek istemedigini falan anlattim. Birde cok solgun görünüyor oglum bir süredir. Neyse kan aldilar, cok agladi yavrum. Demir eksikligi varmis, istahsizlik bu yüzdenmis. Koskaca ay 120 gram almis, oda yapamadigi kakalariyla birlikte.senağlama Cok tedirgin oldugumu görünce, teskin etti kadin beni. Istahsizligi gectiginde, yeniden eski yemek düzenine kavusacagini falan anlatti. Bakalim, yazdigi damla ise yarar umarim. Önümüzdeki ay yeniden kilo takibi ve kan degerleri kontrol edilecek, cok cok dikkatli olmaliyim anlayacaginiz. Sütümde bir süredir epey azaldi, sanirim yogun kosturmacayi ve uykusuzlugu kaldiramiyor artik bedenim. Disleride 5-6 tane pespese cikacak gibi görünüyor dedi, bakalim nasil basedecegiz. Gecmisede bakabildigim kadariyla bakayim bir. Yarin umarim firsat bulursam görüsürüz. Öptüm hepinizi...
teşekkür ederim pınarcım sağol. yalnız çok kişiyi okuyunca karıştırmışın herhalde. kayınvaldem hastalanan...
hiççççççççççççççççççç öenmli değil olur böyle şeyler.. opuyorumnanaktan
günaydınlar biz erken yatınca erken kalktık ömeri besledim koynuma aldım uyudu
ama aliş dayısını dedesi yolcu etti,sonra mır kırrrrrrr uyuttum bugün kahvaltıya misafirimiz var
öğlen çayada kalır büyük bir ihtimalle...
kıvılcım cnm üzülme biz 2 aylıkken demir ilacına başladık
hee ben çok istikrarlı vermedim haftanın 4 günü verdim 3 günü vermedim 7 ayda tamamen kestim
dut pekmezi verdim...sonra 9 ayında kan sayımları yapıldı alişin normalken
ömerimin kan sayımında bi değer düşük çıktı ....ama cerrahpaşa çok problem olmadığını
1 yaşında kadeniz anemisi testi olduğunu ve onu yaptıracağını söyledi
neden dedim pramatüre bebekler ondan dedi..
özeldeki doktorumuz hemotoloji doktoruna gösterdi öyle bir risk olmadığını
söyledi bende gebeliğimde kansızlık yaşadığım için olabileceğini söyledi...
bol bol et yedirin dedi...şimdi kırmıızı et veriyorum cnm
merak etme geçer..üzme kendini
günaydın herkese nasılsınız kızlar
herkese günaydın a.s.
dün tam ne güzel giriyordum saat 11 de bilgisayarcılar geldi akşam ben çıkana kadar gitmediler bilgisayarımın başından o yüzden giremedim kızlar...
bugünde ne olur yine bilmiyorum öfff
günaydın kızlar.
ceylin ilk defa bugün 10'da uyandı. ben de uyudum onunla beraber. kahvaltısını yedirdim. şimdi yerde oynuyor.
ay kızlar dün bütün gün kar yağdı. akşam ceylin uyuduktan sonra eşimle apartmanın önünde kartopu oynadık. lapa lapa yağıyordu üzerimize. çok güzeldi çocukluğuma döndüm. bugün hava güneşli. erimeye başladı bile.
ben bişeyler atıştırayım. karnım çok aç. gelince okurum geçmişi.
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
ohh mis gibi olmuş evin. güle güle kirletin canım bayanssulusmile
günaydınlar biz erken yatınca erken kalktık ömeri besledim koynuma aldım uyudu
ama aliş dayısını dedesi yolcu etti,sonra mır kırrrrrrr uyuttum bugün kahvaltıya misafirimiz var
öğlen çayada kalır büyük bir ihtimalle...
kıvılcım cnm üzülme biz 2 aylıkken demir ilacına başladık
hee ben çok istikrarlı vermedim haftanın 4 günü verdim 3 günü vermedim 7 ayda tamamen kestim
dut pekmezi verdim...sonra 9 ayında kan sayımları yapıldı alişin normalken
ömerimin kan sayımında bi değer düşük çıktı ....ama cerrahpaşa çok problem olmadığını
1 yaşında kadeniz anemisi testi olduğunu ve onu yaptıracağını söyledi
neden dedim pramatüre bebekler ondan dedi..
özeldeki doktorumuz hemotoloji doktoruna gösterdi öyle bir risk olmadığını
söyledi bende gebeliğimde kansızlık yaşadığım için olabileceğini söyledi...
bol bol et yedirin dedi...şimdi kırmıızı et veriyorum cnm
merak etme geçer..üzme kendini
günaydın herkese nasılsınız kızlar
Aysecigim, kirmizi et ve dönem dönem pekmez veriyordum aslinda, yetmiyormus demek ki, arttiracagim artik.
Pinar'cigim, kilo alimi aslinda o kadar önemli degil, cok kilolu olmasini arzu etmiyorum ama kan degerleride düsük cikinca tedirgin oldum yavas kilo almasindan. Otomatik olarak, gidasiz mi kaliyor sorusunu soruyor insan kendine ve sucluluk hissediyorsun. Ama bugün daha iyiyim, kahvaltisini güzel yapti, ilaclarini aldi, tek derdimiz kabizlik, onuda astik mi, Allah baska dert vermesin.
Ben harnup pekmezi denemedim Tülay'cigim, ama düsünüyorum. Simdiye kadar, üzüm pekmezi verdim hep.
filizcim sağol canım.bende hep üzüm pekmezi verdim ama arkadaşım taze getiriyordu şu an ellerinde de kalmamaış. kuzenim harnup pekmezi getirteyim dedi bakalım yaza kadar necbur bunu deniyeyim çünkü hakiki ev yapımı pekmez bulmak zor oluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?