günaydın ayşecim.selinim daha iyi teyzesi artık saolasın. pınarcımm boşver dinlen canımya işler bitmez yarın yaparsın.
kızlar bu arada harnup pekmezi kullanan varmı bebişlere...?
Aysecigim, kirmizi et ve dönem dönem pekmez veriyordum aslinda, yetmiyormus demek ki, arttiracagim artik.
Pinar'cigim, kilo alimi aslinda o kadar önemli degil, cok kilolu olmasini arzu etmiyorum ama kan degerleride düsük cikinca tedirgin oldum yavas kilo almasindan. Otomatik olarak, gidasiz mi kaliyor sorusunu soruyor insan kendine ve sucluluk hissediyorsun. Ama bugün daha iyiyim, kahvaltisini güzel yapti, ilaclarini aldi, tek derdimiz kabizlik, onuda astik mi, Allah baska dert vermesin.
Ben harnup pekmezi denemedim Tülay'cigim, ama düsünüyorum. Simdiye kadar, üzüm pekmezi verdim hep.
tülay harnup pekmezi nedir ilk defa duydum canım. başka adı var mı, merak ettim.
SaĞol pınarcım.armut pekmezİ Çok duydum ama hİÇ almadım denemekte fayda var:)
afiyet olsun defnoşuma:)) pınarcımm evet ya el yapımı pekmez bulmak gerçekten zor. ben 3 kilo kadar almıştım anneme ablamada verince tükendi.kavanozlarada güvenemiyorum çünkü genelde tarihi epey eski oluyor
şu kullanıcı adının altında yazan ibareyi nerden değiştiriyoruz.Ben de şu an papatya yazıyo.
orayı yaptım ama olmadı
Herkese merhabalar,
Bizde 11 de kalktık.Kızıma mama yaptım.Altını aldım.Şimdi yerde oynuyr.
Pınarcım evin tertemizolmış ne güzel ya.Şu ev işleri hiç bitmez mi ?İnsan toplamaktan sıkılıyo artık.Güle güle kirlet evini.
Bu arada Bi Duru'nun daha dişi gelmiş.Bizde daha tık yok.Sizin inciniz hayırlı olsun darısı başımıza.
Dışarda etraf bembeyaz ve soğuk.Bugün hiç bi şey yapmak istemiyorum ev işi konusunda.
Kızlar kan sayımı falan kaçıncı ayda yapılıyo.Bizim daha yapılmadı hiç.
Benim da daha emekleme falan yok.Yanlızca öpücük atabiliyo.
şu kullanıcı adının altında yazan ibareyi nerden değiştiriyoruz.Ben de şu an papatya yazıyo.
BEN YEMEĞE GİDİYORUM KIZLAR
HERKESE AFİYETLER OLSUN cokacimcoook
sana da afiyet olsun ceren.
eşim geldi yemeğini yedi, ceylin'le boğuştu, oynadı iyice yordu kızı. o gider gitmez uyudu yavrum.
kuduruk bi çocuk olacak, bayılıyor babasıyla boğuşmaya
günaydın herkese nasılsınız kızlar
durunun ilk incisi geldi :))))))))))))))))))))))))))
sağol birsom canım....
bakalım iş durumumuz ne olacak bugün
bu aralar artık kimse girmiyor zaten buraya
önceden ne kadar kalabalıktık ilk zamanlar yani hamileyken filan kimler vardı kimler
şimdi kimse kalmadı
fulya hiç girmiyor, tutkun bazen, burcu da yok ortalarda daha ismini hatırlamadaığım bir sürü kişi yok oldu valla...
kim vardı ya başka ? :uhm:
ceren cnm evet bebekler olunca herkes bi yerde ama başka topiklere göre bu süreçte biizi iyi görüyorum dağılmadık herkes sık olmasada burada cnm....
burcu tekirdağalarda
tuba sık girmiyo
hülya öyle
fulyada girmiyor çok sık
sende evdeyken giremiyordun kuzum
işte hayat telaşı var
bebeklerin süreçleri dönemlerini biliyorsun
valla ben hardaim buradayımmmmmmm
tülay hoşgeldin cnm
Aysecigim, kirmizi et ve dönem dönem pekmez veriyordum aslinda, yetmiyormus demek ki, arttiracagim artik.
Pinar'cigim, kilo alimi aslinda o kadar önemli degil, cok kilolu olmasini arzu etmiyorum ama kan degerleride düsük cikinca tedirgin oldum yavas kilo almasindan. Otomatik olarak, gidasiz mi kaliyor sorusunu soruyor insan kendine ve sucluluk hissediyorsun. Ama bugün daha iyiyim, kahvaltisini güzel yapti, ilaclarini aldi, tek derdimiz kabizlik, onuda astik mi, Allah baska dert vermesin.
Ben harnup pekmezi denemedim Tülay'cigim, ama düsünüyorum. Simdiye kadar, üzüm pekmezi verdim hep.
BEN YEMEĞE GİDİYORUM KIZLAR
HERKESE AFİYETLER OLSUN cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?