2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ayşecim.selinim daha iyi teyzesi artık saolasın. pınarcımm boşver dinlen canımya işler bitmez yarın yaparsın.

Sağolasın canım valla öyle yap yap bitmiyor. Bugün dinlenme günüm a.s.

kızlar bu arada harnup pekmezi kullanan varmı bebişlere...?

Ben henüz kullanmadım canım. Dur, üzüm ve armut pekmezi kullandım bugüne kadar a.s.

Anladım canım. Oda düzelir sıkma canını. Sen çok iyi bakarsın ona kısa sürede toparlanır a.s.

tülay harnup pekmezi nedir ilk defa duydum canım. başka adı var mı, merak ettim.

Keçiboynuzu pekmezi canım a.s.

SaĞol pınarcım.armut pekmezİ Çok duydum ama hİÇ almadım denemekte fayda var:)

Güzel oluyor mutlaka dene canım. Bayağı tatlı gibi Defne seviyor. Bizde pekmez yapan yok ama sağolsun eşimin tarafında kim el yapımı pekmez bulsa hemen küçük bi kavanoz bana veriyor. O yüzden karışık kullanıyorum a.s.

afiyet olsun defnoşuma:)) pınarcımm evet ya el yapımı pekmez bulmak gerçekten zor. ben 3 kilo kadar almıştım anneme ablamada verince tükendi.kavanozlarada güvenemiyorum çünkü genelde tarihi epey eski oluyor

afiyet olsun defnoşuma:)) pınarcımm evet ya el yapımı pekmez bulmak gerçekten zor. ben 3 kilo kadar almıştım anneme ablamada verince tükendi.kavanozlarada güvenemiyorum çünkü genelde tarihi epey eski oluyor

Evet canım ya hazırlara güven olmaz valla. Elimizdekiler bitince bulucaz artık bi şekilde :uhm:

Defnoş yine bi mıçmış belinden paçasından çıkıyor. Ya 10 dk içinde nasıl bu kadar sızıyor bu kaka anlamadım. 4+ kullanıyordum bu ay 5'e geçmemiz şart oldu. Babanesi dün Defdef'in sebze çorbasındaki sebzeleri minicik minicik doğramıştı. Öyle yedirdi. Bi baktım ki havuçlar aynen geri çıkmış kaydirigubbakcemile3

Bizim evde kombi 1'de yanıyor ve şuanda 25 derece ev. Çok sıcak diye yarım kollu çıtçıtlı badinin üzerine yarım kollu tişört giydirdim Defne'ye. Uzun giydirince çok hareket ettiği için acaip terliyor. Sizde yarım kollu giydiren var mı kızlar :uhm:

Herkese merhabalar,
Bizde 11 de kalktık.Kızıma mama yaptım.Altını aldım.Şimdi yerde oynuyr.
Pınarcım evin tertemizolmış ne güzel ya.Şu ev işleri hiç bitmez mi ?İnsan toplamaktan sıkılıyo artık.Güle güle kirlet evini.
Bu arada Bi Duru'nun daha dişi gelmiş.Bizde daha tık yok.Sizin inciniz hayırlı olsun darısı başımıza.
Dışarda etraf bembeyaz ve soğuk.Bugün hiç bi şey yapmak istemiyorum ev işi konusunda.
Kızlar kan sayımı falan kaçıncı ayda yapılıyo.Bizim daha yapılmadı hiç.
Benim da daha emekleme falan yok.Yanlızca öpücük atabiliyo.

sana da afiyet olsun ceren.
eşim geldi yemeğini yedi, ceylin'le boğuştu, oynadı iyice yordu kızı. o gider gitmez uyudu yavrum.
kuduruk bi çocuk olacak, bayılıyor babasıyla boğuşmaya

Sağolasın canım valla temizlendi dip köşe ama 2 gün sonra tozlar yine aynı yerine yerleşir kafamçokkarıştı

Burasıda fena kar valla. Bizim kan sayımı yapılmadı henüz :uhm:

şu kullanıcı adının altında yazan ibareyi nerden değiştiriyoruz.Ben de şu an papatya yazıyo.

Ceren anlatmış ama yapamadın mı yine de tatlım a.s.

BEN YEMEĞE GİDİYORUM KIZLAR

HERKESE AFİYETLER OLSUN cokacimcoook

Afiyet olsun canım a.s.

sana da afiyet olsun ceren.
eşim geldi yemeğini yedi, ceylin'le boğuştu, oynadı iyice yordu kızı. o gider gitmez uyudu yavrum.
kuduruk bi çocuk olacak, bayılıyor babasıyla boğuşmaya

Ohhh ne güzel oynamış kuzu babasıyla. İyi uykular olsun ona a.s.

Defne'de uyudu yatırdım yatağına ama 15 dk sonra uyandı. Aldım bizim yatağa gittim. Orda hem emdi hemde kesitmr yaptı yarım saat. Bende o arada kitap okudum. Tam uyudu diye yanından kalktım uyandı cadı akannehir

Şimdi salona geldik. Duvar ünitesine tırmanmaya çalışıyor şimdi ya. Kesin kafasını vurucak şimdi bi yerlere eyvahedigeldismile

Saat'de 2 olmuş be. İnsan geç kalkınca ne çabuk geçiyor zaman kafamçokkarıştı

günaydın herkese nasılsınız kızlar
durunun ilk incisi geldi :))))))))))))))))))))))))))

oooh rahatlamıstır kuzum..hayırlı olsun

geldimmm.. :) ya arada okuyorum ama yazamıyorum pek.
ya birsen sen nasıl basarıyorsun valla maşallah 41 kere

filizcim dert etme düzelir kuzum.. gecmiş olsun

BEN YEMEĞE GİDİYORUM KIZLAR

HERKESE AFİYETLER OLSUN cokacimcoook

afiyet olsun sekeriiim

Merhabalar Kızlar,

Dün bütün gün ofis dışındaydım.ışyeri için bişeyler almamız gerekiyordu.Yağmur şakır şakır yağarken baya dolaştık acayip üşüdüm umarım birde girple uğraşmam.Akşam da kocişle eve dönerken son bir mağazaya uğradık.Kapının önüne bir tahta parçası koymuş.Kaygan bişey.Üzerinede gazete kağıdı koymuşlar.Ben tabi bir kaydım.Kayarkende ayağım arkaya katlandı burkuldu.Şimdi acayip ağrıyor.Kocaman bir şişilik oldu ve morardı.Merhemler ve ilaçlar kullanıyorum ama nafile.

Esra'cım kuzumun yeni dişleri geliyormuş,gözünüz aydın

Birsom aldıklarınızı iyi günlerde kullanın park yatak içinde konuşmuştuk çok uyguna almışsın valla.

Ceren'cim ay Berkenin bebekle oynayan resmine bittim.Kaynanan içinde acil şifalar umarım en kısa zamanda iyileşir.

Spapatya Allah kavuştursun diyim.Ne güzel gezmişsinizde iyi gelmiştir.Gözlüğünü güle güle kullan tatlım,tam zamanında almışsın baya indirime girmiş çünkü bende bakmıştım.

Gülhan'cım valla senle bu aralar kader arkadaşı olduk benim oğlanda gündüz hiç uyumuyor diyebilirim.Annem de artık şaşırıp kalıyor ne uykusuz bu çocuk diye :)

Tülay'cım hamarat arkadaşım bu battaniye falan nasıl şeyler örnekleri varsa resimlerini koysana bakalım merak ettim

Filizcim önemli bişey yokmuş çok şükür takibini yaparsın,süt içinde artık yaşlarına yaklaşıyorlar azalması çok normal eskisiyle kıyaslamamak lazım bu ayına kadar aldıya bu bile çok önemli bak benim yağız sadece 5 ay emdi.

Banucum durunun ikinci inciside gelmiş gözün aydın bizimde iki dişimiz var.

Oooooooooooooo fulyacım gelmıŞ hoŞgelmıŞ canım nasılsın
ızmır nasıl?
Zeynep nasıl anlat bakalım
gÖrÜŞmeyelı ne yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…