2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim...
sanada çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın diyecem ama atlatamamışsın bence.
doktora gidip film çektirmen lazım. onda kesin birşey vardır. şişse mutlaka doktora git canım ihmal etme....

teşekkür ederiz teyzeleri :)))

sibelcim geçmiş olsun tatlım bencede doktora git ihmal etme canım durunun ilk incisi geldi şekercim :)

valla bende hapşurup duruyorum inşallah grip falan olmam ıhlamur adaçayı falan içiyorum

sibelcim geçmiş olsun canımya.. canım biraz örerim koyarım resmi unutmassam daha pançoyu eklicemdeki resim olaark( of çok untukanımya.sibelcim alizenin yeni baby set diye yünleri çıkmış.ordan buldum modeli bakalım yapabilirsem selinle:) işte akşamalrı o uyuyunca stres atma amaçlı yapıyorum canım.

banucum benim içtiğim her akşamki karışımdan yapsana valla gr.p falan uğramaz:)

kızlar ben her akşam zencefil,kabuk tarçın,ekinezya,ıhlamur,tane karabiber,kuşburnu,havlıcan,hibiskus(narçiçeği)karanfil bunları demleyip eşimde bende büyük fincanla içiyoruz.yıllardır yaaprım ben bunu allah şükür hiç grip olmadım deneyin isterseniz.

Oooooooooooooo fulyacım gelmİŞ hoŞgelmİŞ canım nasılsın
İzmİr nasıl?
Zeynep nasıl anlat bakalım
gÖrÜŞmeyelİ ne yapıyorsun?

komsum geldi cnm yazamadım kusura bakma tatlım..
valla zeynep hanım canımı cıkarıyor resmen çok hareketli bir bebek..haftalardır emekliyor zaten odadan odaya falan gidiyor sıralıyor..diş çıkarıyoruz ama ben yoruluyorum tabi :)))
valla evdeyim çok gelen giden oluyor kimse olmasa komsularımla gidip geliyoruz.. haftasonu kardeşimin nişanını yaptık onunla gecti gecen haftam zaten..
face e koydum bak bi tane resim kardeşlerim ve annemle :)

sen nasılsın cnm....

Bacım ya gerçi telde konuştuk ama çok geçmiş olsun tekrar. Bi doktora görün ama bugün yarın geçmezse bak ilerlemesin a.s.

Aman canım dikkat et a.s.

Ohhh ne güzel valla afiyet olsun canım ben unuturum valla :1no2:

sibelcim çok gecmiş olsun cnm.. doktora göster istersen..

banu senin doğum gününmüş gecmiş cnm çoook kutlu ollsun nice uzun sağlıklı yaslara eşin ve kızlarınla beraber

heeeheeee faceten bakıp burdan yazıyorum
pınarım nice 6 senelere çook mutlu olun inşallah

Defdef'i uyuttum şimdi ama benim yatakta yatıyor. Düşer diye korkuyorum. Gidip yanında kitap okuyacağım bende a.s.

Bu arada kayınvalidem aradı. Göztepe Özgürlük Parkı'na Organik Pazar kurulmuş bugün. Artık her hafta bugün kurulacakmış. Defne'ye sebze çorbası için tüm malzemeleri, meyvelerini hep ordan almış sağolsun. Her hafta ordan alıcaz artık. Salatalıklar falan bir güzel kokuyorki diyor. Ay çok sevindim ya. Ben hep organik diye hazır meyve kullanıyordum. Bu aralar muz, elmayı falan normal veriyordum ama içim rahat değildi. Şimdi hepsi hormonsuz olacak zemuszemus

2 Hipp meyve fiyatına 1 kilo elma almış. Öyle uçuk fiyatlarda değil yani çok iyi ya :lepi:

Pınar oprganık pazarlar ıyı oluyor valla.bende tarım fırmasında ÇalıŞtıĞım ıÇın getırtıyorum ıŞyerımım en gÜzel yanıda bu:))

ne güzel Pınarcım.Biz malesef hormonlu yiyoruz.Yapacak bi şey yok.O yüzden kıza domates salatalık vermiyorum.
Şimdi karışık meyve yaptım ona.Biraz zor oldu ama yedi.Şimdi oynuyo.Birazdan uyuturum herhalde.

Pınar oprganİk pazarlar İyİ oluyor valla.bende tarım fİrmasında ÇalıŞtıĞım İÇİn getİrtİyorum İŞyerİmİm en gÜzel yanıda bu:))

Ohhh ne güzel valla iyiymiş tatlım afiyet olsun Selin'ime a.s.

ne güzel Pınarcım.Biz malesef hormonlu yiyoruz.Yapacak bi şey yok.O yüzden kıza domates salatalık vermiyorum.
Şimdi karışık meyve yaptım ona.Biraz zor oldu ama yedi.Şimdi oynuyo.Birazdan uyuturum herhalde.

Aman canım verme sakın bende daha hiç vermedim domates falan. Bi soruştur etrafına ya belki vardır öyle satan yerler. Bazı manavlar falanda satıyorlar a.s.

iyi akşamlar herkese

İyi akşamlar canım a.s.

Bende Defdoş'umun biberonlarını yıkadım. Moklularını leke çözücüye bastım. Normal yıkarsam hayatta çıkmıyor. Oyuncaklarını koridor dahil heryere dağıtmış zilli. Onları sepetine topladım ama uyanınca yine aynı yapacak nasıl olsa kaydirigubbakcemile3

Kitap okudum yanında ama sessiz hareket edicem diye sıkıldım. Yemekteyiz izleyeyim azcık. Ne çabuk akşam oldu ya. İnsan iş yapmayınca boş boş oturunca da vakit geçiyomuş valla unutmuşum ne zamandır kaydirigubbakcemile3

Kayınvalidemde balık almış yemeğe gelin dedi bakalım eşim erken gelirse gideriz belki :uhm:

Pınar oprganİk pazarlar İyİ oluyor valla.bende tarım fİrmasında ÇalıŞtıĞım İÇİn getİrtİyorum İŞyerİmİm en gÜzel yanıda bu:))

afiyet olsun kuzulara. valla bizim burda o imkanlar yok maalesef. bende yazın tarla domatesi alıp derin dondurucuya stokladım. bilirsiniz çanakkalenin domatesi meşhurdur. birer porsiyon çıkarıp ceylinin çorbalarına yemeklerine katıyorum.

iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım nişanınızda...
face işte yasak canım evde de net yok annemlerden girdiğimde bakarım canım...

iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar banucum..

valla bende çalış çalış başıma ağrı girdi inan
bazen sizi okuyunca evde olmaya çok özeniyorum ne güzel valla...
kuzunuz hep yanınızda...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…