afiyet olsun kuzulara. valla bizim burda o imkanlar yok maalesef. bende yazın tarla domatesi alıp derin dondurucuya stokladım. bilirsiniz çanakkalenin domatesi meşhurdur. birer porsiyon çıkarıp ceylinin çorbalarına yemeklerine katıyorum.
iyi akşamlar opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım nişanınızda...
face işte yasak canım evde de net yok annemlerden girdiğimde bakarım canım...
iyi akşamlar banucum..
alla bende çalış çalış başıma ağrı girdi inan
bazen sizi okuyunca evde olmaya çok özeniyorum ne güzel valla...
kuzunuz hep yanınızda...senağlama
kızlar niveanın şampuanını pişik kremini kullanan var mı almayı düşünüyorumda nasıl
slmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzemuszemus
gene kayboldummm yafsss ....yogun bı hafta gecırdım.halamın kızı ewlendıı dugun telaşıı vardı yani.kayınvalıdem bızdeydı annem bodruma gıdınce kayınvalıdem geldı 1hafta bızdeydı.iş ew mısafır derken gectı 1hafta..buarada bırde ew aldık kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyytdogrusu temelden gırdık 15ay sonra anahtar teslım nasıpseeekaydirigubbakcemile2bırde onun odemel9erı para işlerı falan eşimle kostur dur gectıı kısacası......ew tam ıstedıgım yerden oturduugum sehrın merkezı heryey cok yakın ılerıde yagız içinde cok ıyı olacakk oturdugumuz ewın bahcesı yok bu yenı ewın olacak krese okullara cokı yakın..ama bırazcık pahalıya aldıkk ve sıkısacagızzzeyvahedigeldismilebakalımm Allah buyukkk....yagız ıyı diş cıkartıyo on dişlerde geldı sayılır 1tane patlamıştı ıkıncısıde gelıyooooozemuszemus
bugun eşim işte ben ewdeyım sabah gıdecemmm...yagız şimdilik uyuyo kaynanam dun gıttı kayınpeder almaya geldıı 2gunde o kaldı burdaa..artık başbaşayıuz ogluşlaaa...bıyerde ıyıde oldu kaynanamın burda olması sabahları atıverıodum yagızı kucaına ben uyumaya dewammmmhihoyyytuykuus sanırım yawas yawas gırıyo kuzucuumun duzene gecelerı artık daha az uyanıyoo tam duzelseın yasın adadım valla bu ayda bole gıderse buay ıcınde cay yasını yapıcammmmmkaydirigubbakcemile5bızden bukadar sız nasılsınız yok demı bı yaramazlık gecmıse bkmadan daldım vallaaaa:kedi:
merhabalar kızlar.....ayyy misaifrler geldi ama benim kahvaltıdan sonra dikiş yerlerim çok ağrıdı
yattım uyumuşum..saat 4 de kalktım halam annem bakmış çocuklara..
sibelciğim çok geçmiş olsun cnm yaaaa nazaramı geldin
pınar yat bugün tatil ilan et
organiklerde süperr
filiz bence daha fazla ver eti
ben her sebze yemeğine et atıyorum çok olmasada hergün biraz kırmızı et alıyolar
bendne bu kaderrr yaw
kızlar niveanın şampuanını pişik kremini kullanan var mı almayı düşünüyorumda nasıl
slmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzemuszemus
gene kayboldummm yafsss ....yogun bı hafta gecırdım.halamın kızı ewlendıı dugun telaşıı vardı yani.kayınvalıdem bızdeydı annem bodruma gıdınce kayınvalıdem geldı 1hafta bızdeydı.iş ew mısafır derken gectı 1hafta..buarada bırde ew aldık kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyytdogrusu temelden gırdık 15ay sonra anahtar teslım nasıpseeekaydirigubbakcemile2bırde onun odemel9erı para işlerı falan eşimle kostur dur gectıı kısacası......ew tam ıstedıgım yerden oturduugum sehrın merkezı heryey cok yakın ılerıde yagız içinde cok ıyı olacakk oturdugumuz ewın bahcesı yok bu yenı ewın olacak krese okullara cokı yakın..ama bırazcık pahalıya aldıkk ve sıkısacagızzzeyvahedigeldismilebakalımm Allah buyukkk....yagız ıyı diş cıkartıyo on dişlerde geldı sayılır 1tane patlamıştı ıkıncısıde gelıyooooozemuszemus
bugun eşim işte ben ewdeyım sabah gıdecemmm...yagız şimdilik uyuyo kaynanam dun gıttı kayınpeder almaya geldıı 2gunde o kaldı burdaa..artık başbaşayıuz ogluşlaaa...bıyerde ıyıde oldu kaynanamın burda olması sabahları atıverıodum yagızı kucaına ben uyumaya dewammmmhihoyyytuykuus sanırım yawas yawas gırıyo kuzucuumun duzene gecelerı artık daha az uyanıyoo tam duzelseın yasın adadım valla bu ayda bole gıderse buay ıcınde cay yasını yapıcammmmmkaydirigubbakcemile5bızden bukadar sız nasılsınız yok demı bı yaramazlık gecmıse bkmadan daldım vallaaaa:kedi:
Hoşgeldin canım a.s.
Hayırlı olsun eviniz. İnşallah güzel günlerde oturmak nasip etsin Rabbim a.s.
Yağız paşanında uykusunun düzene girmesine çok sevindim ya böyle gider inşallah a.s.
Sağolasın Birsom a.s.
Niye ağrıdı ki acaba dikişlerin ya :uhm:
BEnde her yemeğine yada çorbasına mutlaka ya tavuk yada et atıyorum a.s
CERENNN PINARR tesekkur ederım kızlarrr Allah herkeze nasıp etsın ınşallahhhhh saolun canlarımmmm.....opuyorumnanaktan
ınşallah pınarcım yagız bu duzende gıderrrr bende cok ıstıyorummm hayatım duzene gırdı yafsss bıkacgunn uykuyu alıpta yasamayı ozlemişim vallaaaaakaydirigubbakcemile3
Ay canım benim ya valla çok sevindim. Hep böyle gitsin inşallah a.s.
Defne'de çok sık uyanıyor ama yanımda yattığı için çok anlamıyorum ben. Uyanınca hemen emiyor geri uyuyor ya pek farketmiyorum. Ama kendi odasında yatırsam ağlayınca kalk, git, emzir, geri gel zor olur :1no2:
Selammmmmmmmmmm,
Naber bacılar iyidir umarım herkes.Bende yine mısafır vardı.Onu gönderdım yarın annemın gunu var ona bıraz hazırlık yaptım.Yarın götürücem.Sabaha bı mercemek köftesı kaldı.Borada sımdı uyudu.Uyandığında sabahın 7 sıydı.Şaka gıbı yanı.
Pınarcım ohhh sefan olsun.Mısler gıbı otur evınde.Organık pazarda cok iyi olmuş.Bende haftada bır gun Bora için cok uzak bı yere gıdıp alıyorum.
Sibel gecmış olsun canım.Aman ihmale gelmez.Göster bı yere bence.
Filiz üzülmekte haklısın canım.Kan sayımı dusuk olabılır bunu bı şekilde aşarsın.Kabızlık için tavsıyede bulunmadımı doktor acaba?
Bırso noldukı dikişlerine ya.
Aslıcım cok sevındım gule gule oturun insallah.Darısı benım basıma.Haylaz uykuya baslamış.Kocaman aferın
Baska kım vardı kı.Hem bora yı sallıyorum hem yazıyorum da.Akıl kalmadı valla.
He bıde kızlar.Aklımdayken yazayım.Gercı ayrı bı topıkte acarım.Mayısta bebışlerin doğumgunleri için.Hepinizi yalovada ağırlamak cok isterım.İstanbul olursada mutlaka katılıcam ama.İstanbulda bı yere gıtmek daha zor.Herkes atlasın ferıbota bı satte yalovada.Mekan cok uygun yeşillikler içinde buyuk bıpartı yapalım derim ben.Ben ferıbot sonrası herkezı alıırım.
Kocaman pasta yaptırırız.Bahceyıde susleriz.Cok ama cok zevklı olur.Ne dersınız bakalım.
melek cnm eviniz hayırlı olsun ohhh
bizde inş. 2 sene sonra alırız yeni bir ev
gülhan cnm hala o tarafında bi sancı var
anlalamdım cnm üşüttüm sanırım kendimi
ohhh git kayganan pınarcığımm süperr
bizde annemle dışarıdan bişi sölesekmi diyoruz hep yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?