2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yahu atla otobuse gel canım.Ahh keske yakın olsak yaa.

ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlarrrr

İyi akşamlar canım.Koş oğluşuna.

Bastasın zaten cıcım.Surdan bı tansıyon olcelim açıyam yenı topık tatlım.Karar kesınleşsın de kolay organıze olalım.Gelsın kuzenınde ne guzel olur.

gulhanımm ahh ahhh yagızla otobus yolculugumuuuuuuukafamçokkarıştıkabus olur heraldeeeeeeeekaydirigubbakcemile3dusunemıyorummm kendı arabamızla bıle gıderken 30 dk durmuyo sıpa ıcerde sureklı hareket halındeeeee ucak otobussss yolculukkkk ve yagızzzz ben almıyım bacımm belkı bıkac sene sonra cok ıstrdım ama gelebılmekkkkkk...senle tanısmakkk su hınzırları bıraraya getırmek tum mayıs anne4lrıyle kuzucuklarıyla gorusebılmek ne guselll olurdu ama zorr be bacımm hayal kabusss ne dersen dee yanı ancımmmmmkaydirigubbakcemile3

kızlarrr acıktımmmm....yagız uyurken bışeyler hazırlayım kendıme...DIYETE GIRCEM KIZLARRRRRRR kılo almaya basladım yaaaaaa 72 ıdım 74 olmusum:=(((((pöööfffff yaaaa 67 yee dusmem lazımm varmı dıyet yapanlarr pınar sen uapıodun demı gulhan falan kızlarr ya ne dıyetı yapıonuzzz netten arastırem dıyom ya bakalımm vermem lazım bu kılolarıııııııııı.....

siribron viniz hayorlı olsun.İyi günlerde oturun inşallah.Önemelere de Allah yardımeder.
Birsencim geçmiş olsu sana da ya.İnşallah önemli bi şey değildir.
Pınarcım sana da ii gezmeler.Afiyet olsun.
Cerencim,insan çocuğunu özler tabi ama çalışmakta insanın kafasını dağıtıyo.Kız büyüsün inşallah bende iş bulur çalışırım.

Aslıııııı ben 71 kıloyla basladım şimdi 54 kıloyum cıcım.

kız gulhannnnn nasıl werdınnn ama sen spor falanda yapıosun demııı benım ole bı sansım yok anacım yaaaaaa dıyetttle vercemmm bakalım kız yaptıın dıyet varmııı banada bı ole heleee gulhancım yaaaaa

saolll canım benım tesekkur ederımmmmopuyorumnanaktan

Selam kızlar bayadır yazamadım sizlere iyi haberlerle geldim ben boşanmak üzereydim bilenler bilir belki hatta annemin yanında doğum yapmıştım eşimle son bi kez deneme kararı aldık 15 gündür Bursada evimdeyim annemde benimle gelmişti bu gün uğurladım sağolsun evimi düzene soktu bebeğin odasını düzelttik ayrılmak çok zor oldu Gülce içinde benim içinde annemden çok alıştık bi arada olmaya ama kızımın babasına ihtiyacı vardı ve şimdi babasıyla birlikte :) hersey yolunda çokk şükür az evvel kızımın odasından içeriye baktım kızım beşikte babası yanındaki yatakta mışıl mışıl uyuyolar sanırım huzur denen şey bu olmalı çokk mutluyum kızlar çokkkk :))

evet cnm biliyorum boşanmak üzereydiniz
demek düzeldiniz çok sevindim cnm
senin adına kızın adına cnm...
kızının babası ile olması tabiki çok iyi
ama sizin aranızın iyi olması çok daha iyi
siz nasıl olursanız gülce o kadar iyi yada kötü olur
ama anladığım kadari çok iyisiniz allah bozmasın

allah hiççççç bozmasınnn huzurunuz bol olsun

Çok sevindim canım.Allah huzurunuzu daim etsin inşallah.Allah kimseyi ayırmasın.

2 gündür daha yogun bir sekilde kirmizi et veriyorum, bakalim önümüzdeki ay nasil gececek kontrolümüz. Ceylin'e de masallah, hep böyle gitsin, ilacsiz, dogal yollardan alsin kuzum vitaminlerini.

Sagol canima.s.

Cok hareketli oldugundan, sen acana kadar sizdiriyor olabilir mi acaba canim:uhm:

Ben maalesef Türk marketlerinden aliyorum, ev yapimi bulmam imkansiz cünkü Tülay'cigim. Harnup pekmezinde demir orani daha yüksek diye duydum ben, aslinda esim Datca'li ve Datca'ya gittigimde epeyce toplamistim ama pekmez nasil yapilir bilemiyorum. Üstelik aradan 2 yil gecti, tazeligini kaybetmislerdir, atmamda lazim bu arada iyiki aklima geldi.bilmiyorumkismile

Sagol, insallah Fulya'cigim. Hosgeldin bu arada. Umarim daha fazla katilabilirsin.a.s.

Cok gecmis olsun Sibel'cigim ama kizlarinda dedigi gibi kesinlikle ihmal etme, sisti ve morardiysa doktora gitmedigin her an tehlike. Süte gelince, arttirmaya calisiyorum, bugün daha fazlaydi sanki. Tabi eski yogunlugu yakalayamam ama ne kadar alirsa o kadar iyidir hesabi iste...

Oh ne güzel, afiyetle yer Defnos kuzum. Avusturya'da kaldigimizda, bende Doruk icin köylülerden taze sebze, et, yumurta, süt aldim hep. Öyle lezzetli yogurtlar yaptik ki 2 haftada, kalip kalip kaymak tutuyordu süt. Burada da haftasonlari Hollanda da organik pazar kuruluyor ama 12:00'de kapaniyor, genelde gidemiyoruz cünkü esim haftasonlari gec kalkmayi seviyor.

Hayirli olsun eviniz Asli'cigim, güle güle oturun.a.s.

Gecmis olsun Birsen'cigim, dikkat et kendine.
Etide arttirdim artik, hem haftada 4-5 gün verecegim, hemde miktarini fazlalastirdim.

Doruk'da cok istahsizdi birkac haftadir canim, ben disten oldugunu düsünüyordum meger demir eksikligindenmis daha cok. Yogurdu hergün yemiyor, bazen maya fazla katiyorum, eksi oluyor. Ama cogunlukla seviyor. Muhallebiyide her zaman vermiyorum, aksamlari sebze corbasi iciriyorum yatmadan önce. Kahvaltisini genelde iyi yapiyor ama sürekli ayni tarif üzerine yapmiyorum. 1 haftadir muhallebi gibi yapiyorum cok seviyor. Denemek istersen tarifini yazabilirim.

Canim kabizlik icin surup verdi, sabah kullandik ama hala kabiz, bakalim yarinda etkisini göstermezse yeniden götürecegim doktora. Ve Mayis ayinda bende Istanbul'da olacagim, cok umutlanmayayim ama gelmeye calisirim eger firsatim olursa.

Cok sevindim canim, mutlulugunuz her daim olsun ve bir daha hic bozulmasin insallah.

Iyi Geceler Kizlar,

Ben iyice gece kusu oldum galiba. Esra'nin kulaklari cinlasin

Bugün yogun ama düne göre daha iyi bir gün gecirdik, Dorugun istahi aciliyor sanki. Kabizligi yenersek, daha mutlu olacagim. Poposu iyice kizarmis, yara olmus yavrumun, krem aldim eczaneden.senağlama
O kadarda sivi tüketiyor, hareketli anlamiyorum neden oluyor:uhm:

Günün en önemli olayinida anlatmadan gecemeyecegim. Doruk bugün 3 kelimelik bir cümle kurdu. Sabah kahvaltisini hazirlayip masaya biraktim. Biraz sicakti, soguyana kadar hem cayini hazirlar hemde annemle bir selamlasirim diye telefonu almaya gittim. Doruk bu arada sandalyesinde bir an önce yemek yemeyi bekliyor. Telefonu elimde görünce:

"Anni adi nem nem nem" dedi bana hafif kizgin bir tonla. Yani Anne hadi yemek yiyecegim demek istedi. Cok sevindim, dogru siralamayla kendi dilinde cümle kurmaya basladi. Söylediklerimide anliyor. Ac, kapa, al, ver, tut diyince hepsini yapiyor.

Bizden simdilik havadisler böyle. Yarin görüsürüz.

Bu arada, aklimdaydi amasormayi unutmusum, Pinar'cigim hangi kitabi okuyorsun? Özendirdin beni bu saatte.

Son düzenleme:
ceren ve pntrh teşekkürler kızlar ikinizde farklı yorum yapmışsınız sebamedi bende çok iyi diye duydum ilk sebamed düşünüyodum ama elimde çekleri değerlendirim dedim peki ceren sonrada göndeririler mi çeklerden belki iknciyi nivea alırım

canım sizin adınıza çok sevindim Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin

Aslıııııı ben 71 kıloyla basladım şimdi 54 kıloyum cıcım.

kıssss sen nasıl başardın ne olur anlar gülhan yaaaa
ne yapıyorsun kilo için? belki sen anlatınca bizde de hırs oluşurda veririz kiloları.
ben de 64 kiloyum. 55 olmam lazım yaaaaaaaaa

ben bilmiyordum ....canım çok sevindim.. allah bozmasın mutluluğunuzu...

gönderiyorlar cnm. bana 3 kere geldi.
birde çekten hariç kutu da gelmişti bir sürü ürün. ben hiç çekle almadım pişik kremini.zaten arada sırada kullanıyorum nadiren yani...pişik olmuyor şükür...

herkeslereeeeeeee günaydın

gülhan yakaladım bak seni

hemen anlat rejimini bekliyorum

allah bozmasın. hep böyle huzurlu olmanızı dilerim.

ay maşallah doruğa. bayağı cümle kurmuş. aferin paşama
günaydın herkese nasılsınız kızlar

herkeslereeeeeeee günaydın

gülhan yakaladım bak seni

hemen anlat rejimini bekliyorum

günaydın kızlar a.s.

filiz'cim siz doruk'la türkçe mi konuşuyorsunuz. eğer öyleyse almanca'yı ne zaman öğretmeye başlayacaksınız?
benim eşim ingilizceyi çok iyi konuşabiliyor. ceylin'le ingilizce konuşmasını istiyorum. en azından kulağı alışsın kelimelere diyorum. acaba çok mu erken.
sen yurt dışında olduğun için bilirsin canım. doğru zaman nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…