saolll canım benım....darısı bora beye ınşallaaahhhh nasıl ısterım bılemezsın gulhancımmmm uykusuzluk felakett bacımmm uslansınlar artık koca adam oldu sıpacıklarrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
kız bız nasıl gelcezzz yaaaaaaaaaa dogum gunune superr bı fıkırrrrrr ama taaa yalova bıze gene fotolara bakmak duscek anlaşılannnnnnnnboshayallersmile
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlarrrr
gülhan cnm ben gelirim bu partiye eşim izin verdi
annemle geleceğiz
hatta kuzenimin eşide heveslendi kızıda 6 mayıs doğumluda
pasta işini biliyorsun yapacak bursalı arkadaş hehehe
konu aç ve gelecek olanların listesi oluşsun
yahu atla otobuse gel canım.Ahh keske yakın olsak yaa.
İyi akşamlar canım.Koş oğluşuna.
Bastasın zaten cıcım.Surdan bı tansıyon olcelim açıyam yenı topık tatlım.Karar kesınleşsın de kolay organıze olalım.Gelsın kuzenınde ne guzel olur.
Aslıııııı ben 71 kıloyla basladım şimdi 54 kıloyum cıcım.
siribron viniz hayorlı olsun.İyi günlerde oturun inşallah.Önemelere de Allah yardımeder.
Birsencim geçmiş olsu sana da ya.İnşallah önemli bi şey değildir.
Pınarcım sana da ii gezmeler.Afiyet olsun.
Cerencim,insan çocuğunu özler tabi ama çalışmakta insanın kafasını dağıtıyo.Kız büyüsün inşallah bende iş bulur çalışırım.
Selam kızlar bayadır yazamadım sizlere iyi haberlerle geldim ben boşanmak üzereydim bilenler bilir belki hatta annemin yanında doğum yapmıştım eşimle son bi kez deneme kararı aldık 15 gündür Bursada evimdeyim annemde benimle gelmişti bu gün uğurladım sağolsun evimi düzene soktu bebeğin odasını düzelttik ayrılmak çok zor oldu Gülce içinde benim içinde annemden çok alıştık bi arada olmaya ama kızımın babasına ihtiyacı vardı ve şimdi babasıyla birlikte :) hersey yolunda çokk şükür az evvel kızımın odasından içeriye baktım kızım beşikte babası yanındaki yatakta mışıl mışıl uyuyolar sanırım huzur denen şey bu olmalı çokk mutluyum kızlar çokkkk :))
Selam kızlar bayadır yazamadım sizlere iyi haberlerle geldim ben boşanmak üzereydim bilenler bilir belki hatta annemin yanında doğum yapmıştım eşimle son bi kez deneme kararı aldık 15 gündür Bursada evimdeyim annemde benimle gelmişti bu gün uğurladım sağolsun evimi düzene soktu bebeğin odasını düzelttik ayrılmak çok zor oldu Gülce içinde benim içinde annemden çok alıştık bi arada olmaya ama kızımın babasına ihtiyacı vardı ve şimdi babasıyla birlikte :) hersey yolunda çokk şükür az evvel kızımın odasından içeriye baktım kızım beşikte babası yanındaki yatakta mışıl mışıl uyuyolar sanırım huzur denen şey bu olmalı çokk mutluyum kızlar çokkkk :))
filiz'cim ben haftanın 5 günü kırmızı et 1 gün balık 1 gün de tavuk veriyorum. son kontrolümüzde kan değerleri çok iyi çıktı. sabah akşam mamalarında inek sütü kullanmama rağmen doktor kan damlasını hergün verme, gerek yok dedi.
eğer sizde kabızlık varsa ilaç daha kötü yapar. beslenmeyle yükselteceksin artık. inşallah iştahı açılır kuzunun da bol bol yer :Saruboceq:
Sağolasın canım valla öyle yap yap bitmiyor. Bugün dinlenme günüm a.s.
Ben henüz kullanmadım canım. Dur, üzüm ve armut pekmezi kullandım bugüne kadar a.s.
Anladım canım. Oda düzelir sıkma canını. Sen çok iyi bakarsın ona kısa sürede toparlanır a.s.
Keçiboynuzu pekmezi canım a.s.
Defnoş yine bi mıçmış belinden paçasından çıkıyor. Ya 10 dk içinde nasıl bu kadar sızıyor bu kaka anlamadım. 4+ kullanıyordum bu ay 5'e geçmemiz şart oldu. Babanesi dün Defdef'in sebze çorbasındaki sebzeleri minicik minicik doğramıştı. Öyle yedirdi. Bi baktım ki havuçlar aynen geri çıkmış kaydirigubbakcemile3
Bizim evde kombi 1'de yanıyor ve şuanda 25 derece ev. Çok sıcak diye yarım kollu çıtçıtlı badinin üzerine yarım kollu tişört giydirdim Defne'ye. Uzun giydirince çok hareket ettiği için acaip terliyor. Sizde yarım kollu giydiren var mı kızlar :uhm:
filizcim sağol canım.bende hep üzüm pekmezi verdim ama arkadaşım taze getiriyordu şu an ellerinde de kalmamaış. kuzenim harnup pekmezi getirteyim dedi bakalım yaza kadar necbur bunu deniyeyim çünkü hakiki ev yapımı pekmez bulmak zor oluyor(
oooh rahatlamıstır kuzum..hayırlı olsun
geldimmm.. :) ya arada okuyorum ama yazamıyorum pek.
ya birsen sen nasıl basarıyorsun valla maşallah 41 kere
filizcim dert etme düzelir kuzum.. gecmiş olsun
afiyet olsun sekeriiim
Merhabalar Kızlar,
Dün bütün gün ofis dışındaydım.İşyeri için bişeyler almamız gerekiyordu.Yağmur şakır şakır yağarken baya dolaştık acayip üşüdüm umarım birde girple uğraşmam.Akşam da kocişle eve dönerken son bir mağazaya uğradık.Kapının önüne bir tahta parçası koymuş.Kaygan bişey.Üzerinede gazete kağıdı koymuşlar.Ben tabi bir kaydım.Kayarkende ayağım arkaya katlandı burkuldu.Şimdi acayip ağrıyor.Kocaman bir şişilik oldu ve morardı.Merhemler ve ilaçlar kullanıyorum ama nafile.
Esra'cım kuzumun yeni dişleri geliyormuş,gözünüz aydın
Birsom aldıklarınızı iyi günlerde kullanın park yatak içinde konuşmuştuk çok uyguna almışsın valla.
Ceren'cim ay Berkenin bebekle oynayan resmine bittim.Kaynanan içinde acil şifalar umarım en kısa zamanda iyileşir.
Spapatya Allah kavuştursun diyim.Ne güzel gezmişsinizde iyi gelmiştir.Gözlüğünü güle güle kullan tatlım,tam zamanında almışsın baya indirime girmiş çünkü bende bakmıştım.
Gülhan'cım valla senle bu aralar kader arkadaşı olduk benim oğlanda gündüz hiç uyumuyor diyebilirim.Annem de artık şaşırıp kalıyor ne uykusuz bu çocuk diye :)
Tülay'cım hamarat arkadaşım bu battaniye falan nasıl şeyler örnekleri varsa resimlerini koysana bakalım merak ettim
Filizcim önemli bişey yokmuş çok şükür takibini yaparsın,süt içinde artık yaşlarına yaklaşıyorlar azalması çok normal eskisiyle kıyaslamamak lazım bu ayına kadar aldıya bu bile çok önemli bak benim yağız sadece 5 ay emdi.
Banucum durunun ikinci inciside gelmiş gözün aydın bizimde iki dişimiz var.
Defdef'i uyuttum şimdi ama benim yatakta yatıyor. Düşer diye korkuyorum. Gidip yanında kitap okuyacağım bende a.s.
Bu arada kayınvalidem aradı. Göztepe Özgürlük Parkı'na Organik Pazar kurulmuş bugün. Artık her hafta bugün kurulacakmış. Defne'ye sebze çorbası için tüm malzemeleri, meyvelerini hep ordan almış sağolsun. Her hafta ordan alıcaz artık. Salatalıklar falan bir güzel kokuyorki diyor. Ay çok sevindim ya. Ben hep organik diye hazır meyve kullanıyordum. Bu aralar muz, elmayı falan normal veriyordum ama içim rahat değildi. Şimdi hepsi hormonsuz olacak zemuszemus
2 Hipp meyve fiyatına 1 kilo elma almış. Öyle uçuk fiyatlarda değil yani çok iyi ya :lepi:
slmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzemuszemus
gene kayboldummm yafsss ....yogun bı hafta gecırdım.halamın kızı ewlendıı dugun telaşıı vardı yani.kayınvalıdem bızdeydı annem bodruma gıdınce kayınvalıdem geldı 1hafta bızdeydı.iş ew mısafır derken gectı 1hafta..buarada bırde ew aldık kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyytdogrusu temelden gırdık 15ay sonra anahtar teslım nasıpseeekaydirigubbakcemile2bırde onun odemel9erı para işlerı falan eşimle kostur dur gectıı kısacası......ew tam ıstedıgım yerden oturduugum sehrın merkezı heryey cok yakın ılerıde yagız içinde cok ıyı olacakk oturdugumuz ewın bahcesı yok bu yenı ewın olacak krese okullara cokı yakın..ama bırazcık pahalıya aldıkk ve sıkısacagızzzeyvahedigeldismilebakalımm Allah buyukkk....yagız ıyı diş cıkartıyo on dişlerde geldı sayılır 1tane patlamıştı ıkıncısıde gelıyooooozemuszemus
bugun eşim işte ben ewdeyım sabah gıdecemmm...yagız şimdilik uyuyo kaynanam dun gıttı kayınpeder almaya geldıı 2gunde o kaldı burdaa..artık başbaşayıuz ogluşlaaa...bıyerde ıyıde oldu kaynanamın burda olması sabahları atıverıodum yagızı kucaına ben uyumaya dewammmmhihoyyytuykuus sanırım yawas yawas gırıyo kuzucuumun duzene gecelerı artık daha az uyanıyoo tam duzelseın yasın adadım valla bu ayda bole gıderse buay ıcınde cay yasını yapıcammmmmkaydirigubbakcemile5bızden bukadar sız nasılsınız yok demı bı yaramazlık gecmıse bkmadan daldım vallaaaa:kedi:
merhabalar kızlar.....ayyy misaifrler geldi ama benim kahvaltıdan sonra dikiş yerlerim çok ağrıdı
yattım uyumuşum..saat 4 de kalktım halam annem bakmış çocuklara..
sibelciğim çok geçmiş olsun cnm yaaaa nazaramı geldin
pınar yat bugün tatil ilan et
organiklerde süperr
filiz bence daha fazla ver eti
ben her sebze yemeğine et atıyorum çok olmasada hergün biraz kırmızı et alıyolar
bendne bu kaderrr yaw
kızalrrrr yagız buaralar hıcbişi yememeye basladııı yaaaa:gitme:
sabah kahvaltıyla hıc arası yokk peynır yumurta yemıyoo artık emmek ıstıyo hep 3 4 gunde 1yumurtayı bınbır sebeklıkle yedırıorumm yaa....kımızaman meyvesınıde yemıyo muhallebıyı cok oldu bırakalı herturlusunu denedım yemıyooo yumurtanın hercesıdını verdım onuda yeömıyo meyvesınede koydum cık yemıyo yemıyooooooeyvahedigeldismile
yogurtt desen babymıx de yemıyo mayaladımıda her yemek husran oluyo kısacasıııı....dişlerdenmı dıorum aclaelaelaelaelaeba bıara cok dustum ustune artık bıraktımmm valla ama içim rahat etmıyo napmalıyım yaaa sızın kuzucuklar nasılll kızlarrr yıyorlarmıııııı
Selammmmmmmmmmm,
Naber bacılar iyidir umarım herkes.Bende yine mısafır vardı.Onu gönderdım yarın annemın gunu var ona bıraz hazırlık yaptım.Yarın götürücem.Sabaha bı mercemek köftesı kaldı.Borada sımdı uyudu.Uyandığında sabahın 7 sıydı.Şaka gıbı yanı.
Pınarcım ohhh sefan olsun.Mısler gıbı otur evınde.Organık pazarda cok iyi olmuş.Bende haftada bır gun Bora için cok uzak bı yere gıdıp alıyorum.
Sibel gecmış olsun canım.Aman ihmale gelmez.Göster bı yere bence.
Filiz üzülmekte haklısın canım.Kan sayımı dusuk olabılır bunu bı şekilde aşarsın.Kabızlık için tavsıyede bulunmadımı doktor acaba?
Bırso noldukı dikişlerine ya.
Aslıcım cok sevındım gule gule oturun insallah.Darısı benım basıma.Haylaz uykuya baslamış.Kocaman aferın
Baska kım vardı kı.Hem bora yı sallıyorum hem yazıyorum da.Akıl kalmadı valla.
He bıde kızlar.Aklımdayken yazayım.Gercı ayrı bı topıkte acarım.Mayısta bebışlerin doğumgunleri için.Hepinizi yalovada ağırlamak cok isterım.İstanbul olursada mutlaka katılıcam ama.İstanbulda bı yere gıtmek daha zor.Herkes atlasın ferıbota bı satte yalovada.Mekan cok uygun yeşillikler içinde buyuk bıpartı yapalım derim ben.Ben ferıbot sonrası herkezı alıırım.
Kocaman pasta yaptırırız.Bahceyıde susleriz.Cok ama cok zevklı olur.Ne dersınız bakalım.
Aslıııııı ben 71 kıloyla basladım şimdi 54 kıloyum cıcım.
ceren ve pntrh teşekkürler kızlar ikinizde farklı yorum yapmışsınız sebamedi bende çok iyi diye duydum ilk sebamed düşünüyodum ama elimde çekleri değerlendirim dedim peki ceren sonrada göndeririler mi çeklerden belki iknciyi nivea alırım
allah bozmasın. hep böyle huzurlu olmanızı dilerim.Selam kızlar bayadır yazamadım sizlere iyi haberlerle geldim ben boşanmak üzereydim bilenler bilir belki hatta annemin yanında doğum yapmıştım eşimle son bi kez deneme kararı aldık 15 gündür Bursada evimdeyim annemde benimle gelmişti bu gün uğurladım sağolsun evimi düzene soktu bebeğin odasını düzelttik ayrılmak çok zor oldu Gülce içinde benim içinde annemden çok alıştık bi arada olmaya ama kızımın babasına ihtiyacı vardı ve şimdi babasıyla birlikte :) hersey yolunda çokk şükür az evvel kızımın odasından içeriye baktım kızım beşikte babası yanındaki yatakta mışıl mışıl uyuyolar sanırım huzur denen şey bu olmalı çokk mutluyum kızlar çokkkk :))
ay maşallah doruğa. bayağı cümle kurmuş. aferin paşamaIyi Geceler Kizlar,
Ben iyice gece kusu oldum galiba. Esra'nin kulaklari cinlasin
Bugün yogun ama düne göre daha iyi bir gün gecirdik, Dorugun istahi aciliyor sanki. Kabizligi yenersek, daha mutlu olacagim. Poposu iyice kizarmis, yara olmus yavrumun, krem aldim eczaneden.senağlama
O kadarda sivi tüketiyor, hareketli anlamiyorum neden oluyor:uhm:
Günün en önemli olayinida anlatmadan gecemeyecegim. Doruk bugün 3 kelimelik bir cümle kurdu. Sabah kahvaltisini hazirlayip masaya biraktim. Biraz sicakti, soguyana kadar hem cayini hazirlar hemde annemle bir selamlasirim diye telefonu almaya gittim. Doruk bu arada sandalyesinde bir an önce yemek yemeyi bekliyor. Telefonu elimde görünce:
"Anni adi nem nem nem" dedi bana hafif kizgin bir tonla. Yani Anne hadi yemek yiyecegim demek istedi. Cok sevindim, dogru siralamayla kendi dilinde cümle kurmaya basladi. Söylediklerimide anliyor. Ac, kapa, al, ver, tut diyince hepsini yapiyor.
Bizden simdilik havadisler böyle. Yarin görüsürüz.
Bu arada, aklimdaydi amasormayi unutmusum, Pinar'cigim hangi kitabi okuyorsun? Özendirdin beni bu saatte.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
herkeslereeeeeeee günaydın
gülhan yakaladım bak seni
hemen anlat rejimini bekliyorum
saol canım o zamn sonra niveaya geçim ilkin sebamed alım odaha iyiymiş kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?