2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınar sibel

hoşgeldiniz kızlar

sibelcim iyi olmana sevindim.

pınar ohhh bizim yerimizede uyuyun kısss

ben yemege gidiyorum gelirim

FıLıZCıM O KONUDA Haklısın.anadil önemli.ablamın görümcesi amerşkadan yeni döndü. çocuklarıda 10-11 yaş aralığında.orda hep ingilizce konuştukları için burda uyum sağlıyamadılar okulda.şimdi türkçe için özel ders alıyorlar( gerçi anne ve babası türkçeyide öğretmişler orda ama çalıştıkları ve bakıcılarıda türk olmadığı için ingilizce yoğunlukta.

kuzumun yemeğini yedirdim, uyuttum.
uyanınca dışarı çıkarıcam. hava çok güzel pırıl pırıl bir güneş var.ben biraz yürümüş olurum yavrumda güneşlenmiş olur azcık.

bu arada kızlar ceylin'e bugün yaptığım yemeğin tarifini ek gıda topğine yazdım.
ızgara köfteyi seviyordu zaten ama bunu daha da çok sevdi

KIZLAR YA BANA YILBAŞINDA ERZEN ÇIKMIŞTIYA HEDıYE ıÇıN
ERZEN HALA ORTALARDA YOK. BıR ARA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTI HEDıYENı GÖNDERıCEM FıLAN DıYE ADRES VERMıŞTıK 4 ŞUBAT GELDı HALA YOK. BENDE DE TELı OLMADIĞI ıÇıN KARGOYU GÖNDEREMEDıM GERı DÖNER DıYE ÇÜNKÜ ANTEPTEYıM FıLAN DEMıŞTı.
BENDE DÜN ALDIĞIM HEDıYEYı BERKEYE GıYDıRıDM SONUNDA NE YAPIYIM BU SAATTEN SONRA YILBAŞI HEDıYESıMı KALDI YA. BEKLE BEKLE DEĞERı KALMADI VALLA.

ARARSADA ARTIK YOK NE YAPIYIMMMMM BEN HERZAMAN ÇARŞIYA ÇIKAMIYORUMKı DURMADAN EHDıYE ALIYIM

ıYı YAPMIŞMIYIM ?

Canim benim en önem verdigim seylerden birisi Türkce'yi iyi ögrenmesi. Türkce'yi iyi ögrenemezse, ileride kimlik duygusu gelistiginde kendisini Türk gibi hissedemez ve Türkiye'yi bir Avrupali'nin bakisiyla tanir. Anadil bence cok önemli bu acidan. Ablanin görümcesinin cocuklari ise, eger Türkiye'de kalici olacaklarsa, biraz bocalar ama kisa sürede adapte olurlar canim. Yaslari ergin degilmis henüz.

Kizlar Doruk'la oynuyoruz, biraz dinlenme molasi verdim. Keyfimiz yerinde bugün.kaydirigubbakcemile5

canım cokkk sewındımmm ıkınızın adınaaa.....zemuszemusgulce için en dogru karar...ve ıkınız içinde arada sewgı olmasa zaten bırleşemzdınız...ayrılmak bu kararı almak zorrr...cok sewındım canım ya rabbım huzurunuzu bozmasınnnn :Saruboceq:

tesekkur ederımm canımm benımmmmopuyorumnanaktan

[kocamannn bı aferımmm doruk beye fılızcım yaaa ne gusellll maşallahh paşayaaa..erken konusacak annsıı paşamızzz

ayyy ewettt haydı dıyeteeeeeeeeeeeeeeeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisbende dıkkat edıyorumm verıcem kardarlıyım bakalımm bırde ben lahana suyuna başlıcamm tadı ıgrenccmiş ama kıloda işe yarıomuss canımmm ya denemk lazımmm:lepi:

bıyerde ıyı olmusss cerencım ya yıulbası gecelı cok oldu yafuu hedıyemı kalırr bişimi oldu acaba erzene bende gormedım uzun zamandırrrr buralarda kı pek sık gıremıyom ama....ulasamıcaksınnn nede olsa kuculupo gıtmesındense oglusa gıydır tabıııı ı

paylaşımların için tesekkurlerrrr buaradaaaaaopuyorumnanaktan

kıs pınar nerelerdesınn bı gırmısın kaybolmusun sora ortalıktan defdefle gezmelerdemısın gene gezentı hatunnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

FILIZCIMM yagızda sessızz heceler soyluyoo kımızaman....alıştırma yapıo sanırım bencde..arkasından ses cıkartıyoo de dee enneee ediii falan dıyo sadece ama herseyı anlıyo topu getır dıoruz peşınden kosuyo yurutecte....bızı tanıyo ama daha cumle yok oleee

TULAYY haklısın canım karar vermek gerekıyo kılolar için ben verdım kararımıı gıtsın kılolarrrrrrrrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile3

SIBELL geçmişolsun canım yenı hbrım olduu yagızım nasılllopuyorumnanaktan

kızlar bugün dişcideydim dolgu yaptırdım...şimdi evde misafir var öptüm

Ay canım ya geçer inşallah kısa sürede çok acı verir bilirim :çok üzgünüm:

İstediğin bişey olursa ben aldırırım kuzuma a.s.

pınar sibel

hoşgeldiniz kızlar

sibelcim iyi olmana sevindim.

pınar ohhh bizim yerimizede uyuyun kısss

ben yemege gidiyorum gelirim

Sağolasın canım a.s.

bu arada kızlar ceylin'e bugün yaptığım yemeğin tarifini ek gıda topğine yazdım.
ızgara köfteyi seviyordu zaten ama bunu daha da çok sevdi

Afiyet olsun kuzuma a.s.

Nete giremediyse mutlaka bi nedeni vardır canım gelince açıklar kendisi ama giydirmekle iyi yapmışsın. Küçüldüğü zama bi anlamı kalmaz a.s.

kıs pınar nerelerdesınn bı gırmısın kaybolmusun sora ortalıktan defdefle gezmelerdemısın gene gezentı hatunnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

Ebet canım kayınvalideme gittim a.s.

kızlar bugün dişcideydim dolgu yaptırdım...şimdi evde misafir var öptüm

Geçmiş olsun tatlım a.s.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Bugün yine pek sessizmiş burası. Öğlen size yazdıktan sonra canım sıkıldı hadi bi kuaföre atayım kendimi dedim. Bindim taksiye gittim kayınvalideme. Bıraktım Defdef'i doğru kuaföre. Kaş-bıyık, manikür-pedikür işimi hallettim. Sonra kayınvalidemin bi komşusu vardı. Onun gelinine oturmaya gittik. Akşamda yemeğimizi yiyip eve geldik.

Yarın sabahta erkenden anneme gidicem eşimle. 3 gün temizlik yaptım ya bu haftayı gezerek kapatmam lazım kaydirigubbakcemile3 Allah'tan kocamın sesi çıkmıyor garibimin Şeniz

Neyse ben Defdef uyurken kahvaltılığını falan koyayım çantasına. Sabah çok erken kalkınca bişey hazırlayamıyorum.

Hadi kaçtım ben. Yarın akşam görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

herkese iyi akşamlar kızlar..

Ne zamandır bakamıyorum,aklım burda ama yok olmuyor,fırsat yok,sanırım bundan sonrada pek olmayacak,Dağhan'a daha fazla zaman ayırmaya karar verdim,zaten o ayaktayken,bilgisayarı açtırmıyor,uyurkende ancak kendi özel işlerimi yapıyorum,gece o uyuyuncada bazen kociş açıyoo bana fırsat kalmıyor yani,böyle kurtlar vadisi filan varken fırsat bulursama açarım bende...Bide onada kızıyorum açma diye.şimdi ben açarsam ayıp oluyor oyüzden de açamıyorum,sizi özlücem yanii...:gitme: bulduğum ilk fırsatta yine burda olucam ama ..zaten olmadığımız zaman merak edende yok...:çok üzgünüm: olsun ama sizden istediğim şey ben burda olmadığım bi zaman görüşme ayarlarsanız muhakkakki haberim olsun olurmu canım arkadaşlarım a.s.

Gelelim haberler..biz iyiyiz çok şükür kayınvalidem hala bizde tatil bitiyor pazar günü o da geçer artık eltime...Aynur abla hala devam ediyor işe,alıştı Dağhan'da ona...ama hala bırakıp gidemiyorum biyerlere..Komşumla görüştük bolca 15 tatilde öğretmende evdeydi o da ,kahvaltı,ikindi çayı ,akşam sohbetleri derken iyi oldu yanii..

Güzel bi haberde aldım haftaya büyük ihtimalle annemler geliyor,iki kardeşimle birlikte..çok mutluyuz bekliyoruz oğlumla..
Bizde şimdilik haberler u kadar,fazla gelişme yok yanii..

Biraz bakabilirsem geçmişe bakıcam,umarım hepiniz çok iyisinizdeir..

öpüyorum canlarımm..

kızlar selam Türkizimin en sonunda diş mısırını yapıyorumbayanssulusmilecumaya haftaya yani annem kınalığını almış hepsi arada çıkacak "artık bekleyin fotoları.kaynanam hala bizde tatilde bitti geçen 3vgün görümcemlerde geldi 12 kişi evde kahvaltı bulaşık akşam yemeği tatlı yataklar falan bittim ya resmen tatilin bittiğine seviniyorum ama çok yorgunum hayattan nefret etttim eşim hayatından çok memnun olan bana oldu tabi kardeşler yeğenler çaylar kahveler herşey normal onun için olan bana oldu ev hanımı olsam bitmiştim heralde bu kadın gitmezdi.zaten çok üzgün keşke daha uzun olsaymış tatil hatta ödeyebiliyorsam sigortamı ödeyip evde kalacakmışım tabi ona hizmetçi olcam gıcık kadın ya.hergün yeni inciler duyuyorum.imdaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt

Bu arada biraz geçmişe baktımda..

Gülhancım teklif süper valla çok hoş olur..gelmeyi çok isterim bende...ama ıstanbulllu hatunlar bence bizde burda şimdiden güzel biyer düşünelim ve çocukların hiçbirinin doğum günü olmayan bi günde buluşalım ve kutlayalım derim ben hatta bizde açık hava düşünelim...

Claries cnm sanada çok sevindim,umarım çok mutlu olursunuz..

esracım dayan cnm az kamış gidiyomuş bak... :))

hadi hepinize iyi geceler kızlar bende yatıyorum artık

öptüm sizi ve bebişleri..

ferda cnm aşk olsun kaynan var diye giremediğini düşündüm kendi adıma söyleyim bu arada aldınmı özelden msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…