FİLİZCİM O KONUDA Haklısın.anadil önemli.ablamın görümcesi amerşkadan yeni döndü. çocuklarıda 10-11 yaş aralığında.orda hep ingilizce konuştukları için burda uyum sağlıyamadılar okulda.şimdi türkçe için özel ders alıyorlar( gerçi anne ve babası türkçeyide öğretmişler orda ama çalıştıkları ve bakıcılarıda türk olmadığı için ingilizce yoğunlukta.
Selam kızlar bayadır yazamadım sizlere iyi haberlerle geldim ben boşanmak üzereydim bilenler bilir belki hatta annemin yanında doğum yapmıştım eşimle son bi kez deneme kararı aldık 15 gündür Bursada evimdeyim annemde benimle gelmişti bu gün uğurladım sağolsun evimi düzene soktu bebeğin odasını düzelttik ayrılmak çok zor oldu Gülce içinde benim içinde annemden çok alıştık bi arada olmaya ama kızımın babasına ihtiyacı vardı ve şimdi babasıyla birlikte :) hersey yolunda çokk şükür az evvel kızımın odasından içeriye baktım kızım beşikte babası yanındaki yatakta mışıl mışıl uyuyolar sanırım huzur denen şey bu olmalı çokk mutluyum kızlar çokkkk :))
2 gündür daha yogun bir sekilde kirmizi et veriyorum, bakalim önümüzdeki ay nasil gececek kontrolümüz. Ceylin'e de masallah, hep böyle gitsin, ilacsiz, dogal yollardan alsin kuzum vitaminlerini.
Sagol canima.s.
Cok hareketli oldugundan, sen acana kadar sizdiriyor olabilir mi acaba canim:uhm:
Ben maalesef Türk marketlerinden aliyorum, ev yapimi bulmam imkansiz cünkü Tülay'cigim. Harnup pekmezinde demir orani daha yüksek diye duydum ben, aslinda esim Datca'li ve Datca'ya gittigimde epeyce toplamistim ama pekmez nasil yapilir bilemiyorum. Üstelik aradan 2 yil gecti, tazeligini kaybetmislerdir, atmamda lazim bu arada iyiki aklima geldi.bilmiyorumkismile
Sagol, insallah Fulya'cigim. Hosgeldin bu arada. Umarim daha fazla katilabilirsin.a.s.
Cok gecmis olsun Sibel'cigim ama kizlarinda dedigi gibi kesinlikle ihmal etme, sisti ve morardiysa doktora gitmedigin her an tehlike. Süte gelince, arttirmaya calisiyorum, bugün daha fazlaydi sanki. Tabi eski yogunlugu yakalayamam ama ne kadar alirsa o kadar iyidir hesabi iste...
Oh ne güzel, afiyetle yer Defnos kuzum. Avusturya'da kaldigimizda, bende Doruk icin köylülerden taze sebze, et, yumurta, süt aldim hep. Öyle lezzetli yogurtlar yaptik ki 2 haftada, kalip kalip kaymak tutuyordu süt. Burada da haftasonlari Hollanda da organik pazar kuruluyor ama 12:00'de kapaniyor, genelde gidemiyoruz cünkü esim haftasonlari gec kalkmayi seviyor.
Hayirli olsun eviniz Asli'cigim, güle güle oturun.a.s.
Gecmis olsun Birsen'cigim, dikkat et kendine.
Etide arttirdim artik, hem haftada 4-5 gün verecegim, hemde miktarini fazlalastirdim.
Doruk'da cok istahsizdi birkac haftadir canim, ben disten oldugunu düsünüyordum meger demir eksikligindenmis daha cok. Yogurdu hergün yemiyor, bazen maya fazla katiyorum, eksi oluyor. Ama cogunlukla seviyor. Muhallebiyide her zaman vermiyorum, aksamlari sebze corbasi iciriyorum yatmadan önce. Kahvaltisini genelde iyi yapiyor ama sürekli ayni tarif üzerine yapmiyorum. 1 haftadir muhallebi gibi yapiyorum cok seviyor. Denemek istersen tarifini yazabilirim.
Canim kabizlik icin surup verdi, sabah kullandik ama hala kabiz, bakalim yarinda etkisini göstermezse yeniden götürecegim doktora. Ve Mayis ayinda bende Istanbul'da olacagim, cok umutlanmayayim ama gelmeye calisirim eger firsatim olursa.
Cok sevindim canim, mutlulugunuz her daim olsun ve bir daha hic bozulmasin insallah.
Iyi Geceler Kizlar,
Ben iyice gece kusu oldum galiba. Esra'nin kulaklari cinlasin
Bugün yogun ama düne göre daha iyi bir gün gecirdik, Dorugun istahi aciliyor sanki. Kabizligi yenersek, daha mutlu olacagim. Poposu iyice kizarmis, yara olmus yavrumun, krem aldim eczaneden.senağlama
O kadarda sivi tüketiyor, hareketli anlamiyorum neden oluyor:uhm:
Günün en önemli olayinida anlatmadan gecemeyecegim. Doruk bugün 3 kelimelik bir cümle kurdu. Sabah kahvaltisini hazirlayip masaya biraktim. Biraz sicakti, soguyana kadar hem cayini hazirlar hemde annemle bir selamlasirim diye telefonu almaya gittim. Doruk bu arada sandalyesinde bir an önce yemek yemeyi bekliyor. Telefonu elimde görünce:
"Anni adi nem nem nem" dedi bana hafif kizgin bir tonla. Yani Anne hadi yemek yiyecegim demek istedi. Cok sevindim, dogru siralamayla kendi dilinde cümle kurmaya basladi. Söylediklerimide anliyor. Ac, kapa, al, ver, tut diyince hepsini yapiyor.
Bizden simdilik havadisler böyle. Yarin görüsürüz.
Bu arada, aklimdaydi amasormayi unutmusum, Pinar'cigim hangi kitabi okuyorsun? Özendirdin beni bu saatte.
Gülhancım merhaba cok guzel düşünmüşsün valla ıyı fıkır bı düşenelım bakalımCADIARZU
bende verıyorum kızıma danıno nerdeyse 10aylık oldular alıssın artık her seyı yemeye sakıncalıymışmıCADIARZU
haydı melek hepberaber dıyete bende 1 2 haftadır basladım bogazımı tutmaya keske spor yapma sansım olsa ama calısınca zor havalar düzelınce uskudar sahılde bı koşar gelırım sabahları dıyorum esımle bakalım sende kandır kocişikaydirigubbakcemile5
:lepi:bravoooooo gülhannn
Allah bozmasın canım cok sevındım senın adına zor gunler gecırmesın Allah bıdaha yasatmasın Allah kımseye hıcbı kuzuya babasız buyumek nasıp etmesın:Saruboceq:
maşallah Doruğa en erken o baslıcak galıba konusmaya
günaydına.s.
KIZLAR YA BANA YILBAŞINDA ERZEN ÇIKMIŞTIYA HEDİYE İÇİN
ERZEN HALA ORTALARDA YOK. BİR ARA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTI HEDİYENİ GÖNDERİCEM FİLAN DİYE ADRES VERMİŞTİK 4 ŞUBAT GELDİ HALA YOK. BENDE DE TELİ OLMADIĞI İÇİN KARGOYU GÖNDEREMEDİM GERİ DÖNER DİYE ÇÜNKÜ ANTEPTEYİM FİLAN DEMİŞTİ.
BENDE DÜN ALDIĞIM HEDİYEYİ BERKEYE GİYDİRİDM SONUNDA NE YAPIYIM BU SAATTEN SONRA YILBAŞI HEDİYESİMİ KALDI YA. BEKLE BEKLE DEĞERİ KALMADI VALLA.
ARARSADA ARTIK YOK NE YAPIYIMMMMM BEN HERZAMAN ÇARŞIYA ÇIKAMIYORUMKİ DURMADAN EHDİYE ALIYIM
İYİ YAPMIŞMIYIM ?
Teşekkürler kızlar bugün biraz daha iyiyim dün bir ara şirket doktoruma uğradım.Birkaç merhem verdi ağrısı baya azaldı ama halen rahat basamıyorum.:sinifsinif:
Oh ne güzel kuzum ya keşke bizim buralarda da olsa organik pazarlar.
pınar sibel
hoşgeldiniz kızlar
sibelcim iyi olmana sevindim.
pınar ohhh bizim yerimizede uyuyun kısss
ben yemege gidiyorum gelirim
bu arada kızlar ceylin'e bugün yaptığım yemeğin tarifini ek gıda topğine yazdım.
ızgara köfteyi seviyordu zaten ama bunu daha da çok sevdi
KIZLAR YA BANA YILBAŞINDA ERZEN ÇIKMIŞTIYA HEDİYE İÇİN
ERZEN HALA ORTALARDA YOK. BİR ARA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTI HEDİYENİ GÖNDERİCEM FİLAN DİYE ADRES VERMİŞTİK 4 ŞUBAT GELDİ HALA YOK. BENDE DE TELİ OLMADIĞI İÇİN KARGOYU GÖNDEREMEDİM GERİ DÖNER DİYE ÇÜNKÜ ANTEPTEYİM FİLAN DEMİŞTİ.
BENDE DÜN ALDIĞIM HEDİYEYİ BERKEYE GİYDİRİDM SONUNDA NE YAPIYIM BU SAATTEN SONRA YILBAŞI HEDİYESİMİ KALDI YA. BEKLE BEKLE DEĞERİ KALMADI VALLA.
ARARSADA ARTIK YOK NE YAPIYIMMMMM BEN HERZAMAN ÇARŞIYA ÇIKAMIYORUMKİ DURMADAN EHDİYE ALIYIM
İYİ YAPMIŞMIYIM ?
kıs pınar nerelerdesınn bı gırmısın kaybolmusun sora ortalıktan defdefle gezmelerdemısın gene gezentı hatunnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
kızlar bugün dişcideydim dolgu yaptırdım...şimdi evde misafir var öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?