2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar hayırlı cumalar herkese
ferdacım nasılsın canım yoğun bir tatil geçirmişsin

Merhaba kızlar nasılsınız kızın cam biberonu vardı kırıldı birtane aldık şimdi yedek dursun diye birtane daha alıcam netten çok güzel biberonlar buldum 2marka arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir aventmi yoksa nukmu alayım?

gunaydın canım ben kzıım dogdugundan berı avent kullanıyorum cok ta memnunum.

günaydın kızlar
annemdeydim ben ama aklım burda kaldı vallaaa
arkadaşıma gidecektim hava muhalefeti sebebiyle arkadaş gelemeyince gebzeden iptal oldu yazın buluşucaz çünkü malatyada oturuyor
neyse biz iyiyiz çok şükür bir sorun yok Ahsen hala dişsizzz annemde güzel vakit geçirdim ablam teyzem kuzenlerim hepbirlikteydik iyi oldu bugünde bir arkadaşımın bebeğinin diş buğdayı partisi var oraya takılıcaz kızımla şimdilik buralardayım geçmişe pek bakamadım ama sibel ayağını burkmuş geçmiş olsun canımmm o ağrıyı bilirim berbattır
claries eşinle barışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah çok mutlu olursunuz

şimdei netten falanda arşatırdım kullananlar baya memnunlarmış,bakalım bide onu deneyelim sağol canım:1hug:

bizimde hala dişimiz çıktı yeri belli oldu beyazlık var ama dişin çıkmaya niyti yok gibi herkesede diş buğdayı yapıcam dedim millet sorup duruyor ama diş yok ortada:))

Bende avent kullanıyorum canım..

hoşgeldin canım. ne güzel aile bir araya gelmiş desene...

günaydınlarrr kızlarrrrr .............................

günaydın birsenciğimmm

bende avent kullanıyorum canım nuku bilmiyorum hiç nasılsa?

Canım teşekkürler..

Ohhh valla ne güzel bi ben kaldım şu kuaförün yolunu bulamayan.Gezmelerdende hiç geri kalma aman çok oturdun evdesempatiksalakcinni

Ferdacım gönüller bir olsun, anneciğinle kardeşlerinde geliyormuş bol bol hasret giderin.

Resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananada diyecek laz kalmadı artık.klava:

Semracım ben nuktan çok memnunum.Tavsiye ederim avrupanın en iyilerinden.

Esencim çok saol biraz daha iyiyim şimdi.Ağrısı berbat hakikaten allah kimsenin başıan vermesin.

Tünaydin Herkese,

Hos kimse yok ya, bir fzehraboz diye birisi var, onuda tanimiyoruz. O bizi taniyor olmali, hergün düzenli takip ediyor konumuzu. Hafiye falan mi kendileri acaba?bilmiyorumkismile

Sagol canim.a.s.

Himm bilmedigim bir kitap. Polisiye falan olmali isminden anladigim kadariyla. Bende dün gece, Ahmet Ümit'e basladim, Doruk firsat verse birkac güne kadar bitiririm. Cok sürükleyici.

Masallah Yagiz'a canim, akilli kuzum o benim.zemuszemus

Özeniyorum sana Pinar'cigim, ne güzel geziyorsun gönlünce.zemuszemus

Firsat bulmaya calis yine de Ferda'cigim, kopma buradan tamamen. Özel bir bag var burada cünkü...

Türkiz'e masallah, kaynananda bir daha gelmek üzere gider insallah.opuyorumnanaktan

Bende ikiside var canim, memnunum ikisindende. Ama Avent'i ilk tercih olarak secebilirsin.

Bizimde henüz cikmadi dislerimiz, sabirla bekliyoruz.mafoldumben

Tünaydin Herkese,

Hos kimse yok ya, bir fzehraboz diye birisi var, onuda tanimiyoruz. O bizi taniyor olmali, hergün düzenli takip ediyor konumuzu. Hafiye falan mi kendileri acaba?bilmiyorumkismile

merhaba ben Zehra. bende bir mayıs annesiyim. sizi ilk baştan beri takip ediyorum ama hiç kısmet olup yazamadım. daha doğrusu aranıza girmeye cesaret edemedim. şimde sen böyle yazınca birden heveslendim ve yazdım. umarım benide aranıza alırsınız. çünkü aranızdaki bağ çok güzel.bende aranızda olmaktan büyük mutluluk duyarım.:kedipuyorumnanaktan

hoşgeldin canım. güzel paylaşımlar dilerim a.s.

selam kızlar.

bugün yine çok sessizmiş buralar. inşallah herkes iyidir.

biz iki gündür güneşi gördük ya kızımla gezintiye çıkıyoruz. yürüyerek kordona gidiyoruz.
deniz havası alıp geliyoruz.

bu arada bizim bugün itibariyle 9 ayımız bitti zemuszemus

ne güzel ailece vakit geçirmişsin. tatilin de bitiyor iyi olmuş dolu dolu geçmesi a.s.
Esencim çok saol biraz daha iyiyim şimdi.Ağrısı berbat hakikaten allah kimsenin başıan vermesin.
geçmiş olmasına sevindim canım opuyorumnanaktan
Tünaydin Herkese,

evet son günlerde forum çok sessiz filiz'cim. nasılsın doruğun kabızlığı devam ediyor mu?

benimkine de kendi çalıp kendi oynuyor denir. kimsecikler yok benim çenem düştü kaydirigubbakcemile3 canım sıkıldı kuzum uyansa da oynaşsak biraz

yeniden herkese merhabalar opuyorumnanaktan

ben size kısaca kendim ve kızım hakkımda bilgi vereyim. 21 mayıs tarihinde normal doğumla bir kızım oldu. ismi Defne. 7 ay kızımın yanındaydım. yaklaşık 1,5 aydır çalışıyorum. bir devlet kurumunda çalışıyorum. kızım işe başladıktan sonra acayip huy değiştirdi. benden uzaklaştı gibi geliyordu. ama yeniden düzelmeye başladı gibi.
bizim hala dişimiz çıkmadı. hafiften komando tarzı emekliyoruz fakat ayakta durmayı ve koltuğa tutunup yürümeyi çok seviyoruz.
son bir haftadır kzım çok huysuz. geceleri zaten 1- 1,5 saatte bir uyanırdı ve zorlada olsa uyuturdum. ama şu sıralar gece uyanıyor ve ağlıyor. kafasını iki tarafa sürtüp ağlıyor ve yatmak istemiyor. ne yapacağız bilmiyorum. bende uykusuzluktan iş yerinde bayılmanın eşiğine geliyorum.
ay ne çok şey yazdım. meğer ne kadar doluymuş içim. umarım sizin ilk günden kafanızı ağrıtmamışımdır. daha yazacak ve konuşacak çok şey var. :mafoldumben
keşke daha önce aranıza katılsaydım ama ne bileyim işte bir türlü yazamadım.:kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…