yeniden herkese merhabalar opuyorumnanaktan
ben size kısaca kendim ve kızım hakkımda bilgi vereyim. 21 mayıs tarihinde normal doğumla bir kızım oldu. ismi Defne. 7 ay kızımın yanındaydım. yaklaşık 1,5 aydır çalışıyorum. bir devlet kurumunda çalışıyorum. kızım işe başladıktan sonra acayip huy değiştirdi. benden uzaklaştı gibi geliyordu. ama yeniden düzelmeye başladı gibi.
bizim hala dişimiz çıkmadı. hafiften komando tarzı emekliyoruz fakat ayakta durmayı ve koltuğa tutunup yürümeyi çok seviyoruz.
son bir haftadır kzım çok huysuz. geceleri zaten 1- 1,5 saatte bir uyanırdı ve zorlada olsa uyuturdum. ama şu sıralar gece uyanıyor ve ağlıyor. kafasını iki tarafa sürtüp ağlıyor ve yatmak istemiyor. ne yapacağız bilmiyorum. bende uykusuzluktan iş yerinde bayılmanın eşiğine geliyorum.
ay ne çok şey yazdım. meğer ne kadar doluymuş içim. umarım sizin ilk günden kafanızı ağrıtmamışımdır. daha yazacak ve konuşacak çok şey var. :mafoldumben
keşke daha önce aranıza katılsaydım ama ne bileyim işte bir türlü yazamadım.:kedi
öyle oldu valla çok iyi geldi yemek yapmadım en güzeli de buuu:)))Bende avent kullanıyorum canım..
hoşgeldin canım. ne güzel aile bir araya gelmiş desene...
günaydın birsenciğimmm
canım yaaa tekrar çok geçmiş olsunEsencim çok saol biraz daha iyiyim şimdi.Ağrısı berbat hakikaten allah kimsenin başıan vermesin.
hoşgeldin aramızamerhaba ben Zehra. bende bir mayıs annesiyim. sizi ilk baştan beri takip ediyorum ama hiç kısmet olup yazamadım. daha doğrusu aranıza girmeye cesaret edemedim. şimde sen böyle yazınca birden heveslendim ve yazdım. umarım benide aranıza alırsınız. çünkü aranızdaki bağ çok güzel.bende aranızda olmaktan büyük mutluluk duyarım.:kedipuyorumnanaktan
ben esen kızımın adı Ahsen çalışıyorum bende öğretmenim Ahsene annem bakıyoryeniden herkese merhabalar opuyorumnanaktan
ben size kısaca kendim ve kızım hakkımda bilgi vereyim. 21 mayıs tarihinde normal doğumla bir kızım oldu. ismi Defne. 7 ay kızımın yanındaydım. yaklaşık 1,5 aydır çalışıyorum. bir devlet kurumunda çalışıyorum. kızım işe başladıktan sonra acayip huy değiştirdi. benden uzaklaştı gibi geliyordu. ama yeniden düzelmeye başladı gibi.
bizim hala dişimiz çıkmadı. hafiften komando tarzı emekliyoruz fakat ayakta durmayı ve koltuğa tutunup yürümeyi çok seviyoruz.
son bir haftadır kzım çok huysuz. geceleri zaten 1- 1,5 saatte bir uyanırdı ve zorlada olsa uyuturdum. ama şu sıralar gece uyanıyor ve ağlıyor. kafasını iki tarafa sürtüp ağlıyor ve yatmak istemiyor. ne yapacağız bilmiyorum. bende uykusuzluktan iş yerinde bayılmanın eşiğine geliyorum.
ay ne çok şey yazdım. meğer ne kadar doluymuş içim. umarım sizin ilk günden kafanızı ağrıtmamışımdır. daha yazacak ve konuşacak çok şey var. :mafoldumben
keşke daha önce aranıza katılsaydım ama ne bileyim işte bir türlü yazamadım.:kedi
kızlar hafta sonu adapazarındayım o yuzden gıremem sıteye ıyı bakın kendınızeeee ve kuzularınızaa opuyorumnanaktan
canım ya tabi evindeki kadar rahat olamazsınız orda. ama bakıcıdan daha iyi babaannesinin bakması. onun iyiliği için katlanıyorsun mecburen.
ben de ailemden uzaktayım. eşimin ailesi de burada değil. benim kayınvalidem yanaşmadı gelip bakmaya. annemde hasta bakamazdı. mecburen istifa ettim. bakıcıya bırakmak istemedim. 3-4 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum.
benim ailem ankara'da. iki hafta sonra annem geliyor çok mutluyum. mayısta da ben oraya gidicem. kızımın doğum gününü burada yalnız kutlamak istemiyorum. hep beraber olacağız inşallah.
merhaba ben Zehra. bende bir mayıs annesiyim. sizi ilk baştan beri takip ediyorum ama hiç kısmet olup yazamadım. daha doğrusu aranıza girmeye cesaret edemedim. şimde sen böyle yazınca birden heveslendim ve yazdım. umarım benide aranıza alırsınız. çünkü aranızdaki bağ çok güzel.bende aranızda olmaktan büyük mutluluk duyarım.:kedipuyorumnanaktan
ne güzel ailece vakit geçirmişsin. tatilin de bitiyor iyi olmuş dolu dolu geçmesi a.s.
geçmiş olmasına sevindim canım opuyorumnanaktan
evet son günlerde forum çok sessiz filiz'cim. nasılsın doruğun kabızlığı devam ediyor mu?
kızlar hafta sonu adapazarındayım o yuzden gıremem sıteye ıyı bakın kendınızeeee ve kuzularınızaa opuyorumnanaktan
amanın kadınlar gelmişti tiremusu yaptım sonra gelen ablalardan birine poğça yaptırdım
sarımsaklı yoğurtlu salata yaptım.........edik içtik gittiler
amanın kocam bu gece gelecek geç gelecekti buraya gelmeden eve gidecekti...ama bu gece beraber uyuyacağız süperrrrrrrrrrrrrrr
ben geçmişe bi bakem
Ay ay ay kocasınıda çok özlemiş çok belli :kedi: aman dikkat bu kadar özlemle kötü şeyler olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar kızlar..
Ne zamandır bakamıyorum,aklım burda ama yok olmuyor,fırsat yok,sanırım bundan sonrada pek olmayacak,Dağhan'a daha fazla zaman ayırmaya karar verdim,zaten o ayaktayken,bilgisayarı açtırmıyor,uyurkende ancak kendi özel işlerimi yapıyorum,gece o uyuyuncada bazen kociş açıyoo bana fırsat kalmıyor yani,böyle kurtlar vadisi filan varken fırsat bulursama açarım bende...Bide onada kızıyorum açma diye.şimdi ben açarsam ayıp oluyor oyüzden de açamıyorum,sizi özlücem yanii...:gitme: bulduğum ilk fırsatta yine burda olucam ama ..zaten olmadığımız zaman merak edende yok...:çok üzgünüm: olsun ama sizden istediğim şey ben burda olmadığım bi zaman görüşme ayarlarsanız muhakkakki haberim olsun olurmu canım arkadaşlarım a.s.
Gelelim haberler..biz iyiyiz çok şükür kayınvalidem hala bizde tatil bitiyor pazar günü o da geçer artık eltime...Aynur abla hala devam ediyor işe,alıştı Dağhan'da ona...ama hala bırakıp gidemiyorum biyerlere..Komşumla görüştük bolca 15 tatilde öğretmende evdeydi o da ,kahvaltı,ikindi çayı ,akşam sohbetleri derken iyi oldu yanii..
Güzel bi haberde aldım haftaya büyük ihtimalle annemler geliyor,iki kardeşimle birlikte..çok mutluyuz bekliyoruz oğlumla..
Bizde şimdilik haberler u kadar,fazla gelişme yok yanii..
Biraz bakabilirsem geçmişe bakıcam,umarım hepiniz çok iyisinizdeir..
öpüyorum canlarımm..
kızlar selam Türkizimin en sonunda diş mısırını yapıyorumbayanssulusmilecumaya haftaya yani annem kınalığını almış hepsi arada çıkacak "artık bekleyin fotoları.kaynanam hala bizde tatilde bitti geçen 3vgün görümcemlerde geldi 12 kişi evde kahvaltı bulaşık akşam yemeği tatlı yataklar falan bittim ya resmen tatilin bittiğine seviniyorum ama çok yorgunum hayattan nefret etttim eşim hayatından çok memnun olan bana oldu tabi kardeşler yeğenler çaylar kahveler herşey normal onun için olan bana oldu ev hanımı olsam bitmiştim heralde bu kadın gitmezdi.zaten çok üzgün keşke daha uzun olsaymış tatil hatta ödeyebiliyorsam sigortamı ödeyip evde kalacakmışım tabi ona hizmetçi olcam gıcık kadın ya.hergün yeni inciler duyuyorum.imdaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
Merhaba kızlar nasılsınız kızın cam biberonu vardı kırıldı birtane aldık şimdi yedek dursun diye birtane daha alıcam netten çok güzel biberonlar buldum 2marka arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir aventmi yoksa nukmu alayım?
Ohhh valla ne güzel bi ben kaldım şu kuaförün yolunu bulamayan.Gezmelerdende hiç geri kalma aman çok oturdun evdesempatiksalakcinni
Himm bilmedigim bir kitap. Polisiye falan olmali isminden anladigim kadariyla. Bende dün gece, Ahmet Ümit'e basladim, Doruk firsat verse birkac güne kadar bitiririm. Cok sürükleyici.
Özeniyorum sana Pinar'cigim, ne güzel geziyorsun gönlünce.zemuszemus
selam kızlar.
bugün yine çok sessizmiş buralar. inşallah herkes iyidir.
biz iki gündür güneşi gördük ya kızımla gezintiye çıkıyoruz. yürüyerek kordona gidiyoruz.
deniz havası alıp geliyoruz.
bu arada bizim bugün itibariyle 9 ayımız bitti zemuszemus
arkadaşın bebeğinin diş buğdayı partisine gittik
alamadığım bişe diş buğdayını çorba gibi pişirmişlerdi öyle mi olur kiiiCADIARZU
partide Ahsen hiç durmadı sürünmüyorda sıpa sürekli elinden tutmamı istedi yürüyüpp balonlara vuracakmış zilliiikaydirigubbakcemile3
geldik az önce yemeğini yedi uyudu bende buraya takılıyorum
akşama ne yapsam diye düşünüyorum annemdeyken ne rahattı yaaaaa
amanın kadınlar gelmişti tiremusu yaptım sonra gelen ablalardan birine poğça yaptırdım
sarımsaklı yoğurtlu salata yaptım.........edik içtik gittiler
amanın kocam bu gece gelecek geç gelecekti buraya gelmeden eve gidecekti...ama bu gece beraber uyuyacağız süperrrrrrrrrrrrrrr
ben geçmişe bi bakem
oh iyi yapmışsın pınarcım hava bugün çok soğuk değildi bende Ahseni çıkardım
kazağını iyi günlerde giy canımm
eşim geliyormuş susuz tavuk yapıcam yanına makarna yoğurt tamamdırr
aslında salata iyi olurdu ama malesef malzemem yok yoğurtla idare etcek artık
ben kaçar kızlar iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?