2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

memnun oldum canım. ben de ayşe kızımın adı ceylin. 5 mayıs doğumlu.
canım gece ağlamaları dişten olabilir. çıkarırsa ikiniz de rahatlarsınız. gerçi bir değil iki değil. çok uzun bir yol diş çıkarma.
bizim dişimiz 4 tane. iki tane de patlamak üzere bembeyaz kabarmış. yakında onlarda patlar.

çok memnun oldum canım. maşallah kızına. darısı bizim başımıza. valla bizim kız çıkarana kadar ben çıkartacağım nerdeyse. bizde daha kabarıklık filan yok. beyazlık var mı bilmiyorum. belkide ben göremiyorum. inan o kadar bunladım ki. yemek yemesi bi sorun uykusu ayrı bir sorun. tabi şikayet ettiğimden değil allah evlatlarımıza sağlık versinde biz çekmeye razıyız. sadece insan çok yıpranıyor ya. bende ankarada yalnızım. ailem bursada. ben bursalıyım yani :) eşimin annesi de kayınpederimin aksiliği nedeniyle bizim evimize gelmiyor. bakıcı bulamadığımız için babannesi bakıyor kızıma. şu sıralar havalar soğuk diye hafta içi biz onlarda kalıyoruz. hafta sonu evimize geçiyoruz. geceleri orda huysuzluk yapınca daha büyük sıkıntı oluyor. herkes ayağa kalkıyor. her kafadan bir ses çıkıyor.anlıyacağın bende dert bol. bir dokun bin ah işit senağlama

insan burda paylaşınca sanki hafifliyor ya

canım ya tabi evindeki kadar rahat olamazsınız orda. ama bakıcıdan daha iyi babaannesinin bakması. onun iyiliği için katlanıyorsun mecburen.
ben de ailemden uzaktayım. eşimin ailesi de burada değil. benim kayınvalidem yanaşmadı gelip bakmaya. annemde hasta bakamazdı. mecburen istifa ettim. bakıcıya bırakmak istemedim. 3-4 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum.
benim ailem ankara'da. iki hafta sonra annem geliyor çok mutluyum. mayısta da ben oraya gidicem. kızımın doğum gününü burada yalnız kutlamak istemiyorum. hep beraber olacağız inşallah.

kızlar hafta sonu adapazarındayım o yuzden gıremem sıteye ıyı bakın kendınızeeee ve kuzularınızaa opuyorumnanaktan

Bende avent kullanıyorum canım..

hoşgeldin canım. ne güzel aile bir araya gelmiş desene...

günaydın birsenciğimmm
öyle oldu valla çok iyi geldi yemek yapmadım en güzeli de buuu:)))
Esencim çok saol biraz daha iyiyim şimdi.Ağrısı berbat hakikaten allah kimsenin başıan vermesin.
canım yaaa tekrar çok geçmiş olsun
hoşgeldin aramıza
katılımda bulunman çok güzel insan rahatlıyor burda:)opuyorumnanaktan
ben esen kızımın adı Ahsen çalışıyorum bende öğretmenim Ahsene annem bakıyor
uyku problemi son zamanlarda bizdede var diştendir diyorum ama diş yok ortada belirtisi bile yok ne kavarma ne beyazlık anlamadım ki gece nerdeyse 10 kere kalktıılmaz:
kızlar hafta sonu adapazarındayım o yuzden gıremem sıteye ıyı bakın kendınızeeee ve kuzularınızaa opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar canım güle gülea.s.

arkadaşın bebeğinin diş buğdayı partisine gittik
alamadığım bişe diş buğdayını çorba gibi pişirmişlerdi öyle mi olur kiiiCADIARZU
partide Ahsen hiç durmadı sürünmüyorda sıpa sürekli elinden tutmamı istedi yürüyüpp balonlara vuracakmış zilliiikaydirigubbakcemile3
geldik az önce yemeğini yedi uyudu bende buraya takılıyorum
akşama ne yapsam diye düşünüyorum annemdeyken ne rahattı yaaaaa

evt haklısın tabiki kızımın iyliği için katlanacağız başka bir çare yok. sende ne güzel kızının yanındasın, keşke imkanım olsada bende olsaydım. biz hamileliğimi öğrenmeden önce krediyle ev almıştık. maalesef onun borcu nedeniyle çalışmam gerekiyor.

ne güzel anneneler gelecek, insanın yanında sevdiklerinin olması gibi güzel bişey yok değil mi?ne mutlu sana. benim annemde rahatsız ve gelemiyor yanıma. bende bunun üzüntüsünü yaşıyorum hep. biz fırsat buldukça gidiyoruz ama şu sıralar malum havalar kötü yollar tehlikeli. o yüzden gidemiyoruz bursaya :çok üzgünüm:
demek ailen ankarada. doğum gününde onlarla olmayı planlamamn çok güzel. işallah herşey gönlünce olur. buraya geldiğinde evime beklerim bende. bakalım biz ne zaman gidebileceğiz annemin yanına.....

kızın uyandığı için çıkmışsın sanırım canım. bende birazdan çıkacağım, malum servis beklemez ama kızım beni bekler kaydirigubbakcemile2

herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları.....hihoyyyt

esencim merhaba :)
çok memnun oldum. bende senle aynı dertden müzdaribim. ortada diş yok ama uykusuzluk ve huysuzluk diz boyu....

ben kaçıyorum çok geciktim servise...insan başlayınca yazmaya, duramıyor....devamı gelecek....

hepinizi öpüyorum... iyi akşamlar...opuyorumnanaktan

amanın kadınlar gelmişti tiremusu yaptım sonra gelen ablalardan birine poğça yaptırdım
sarımsaklı yoğurtlu salata yaptım.........edik içtik gittiler
amanın kocam bu gece gelecek geç gelecekti buraya gelmeden eve gidecekti...ama bu gece beraber uyuyacağız süperrrrrrrrrrrrrrr

ben geçmişe bi bakem

Hoşgeldin aramıza umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.Bir defnoş aramıza katıldı ozaman ne güzel.opuyorumnanaktan

Canım tekrar teşekkürler..

İyi yolculuklar tatlım

Ay ay ay kocasınıda çok özlemiş çok belli :kedi: aman dikkat bu kadar özlemle kötü şeyler olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay ay ay kocasınıda çok özlemiş çok belli :kedi: aman dikkat bu kadar özlemle kötü şeyler olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vall sibel yaa uzun kaldı bu gece bişi olmaz hehe annemdeyiz yarın için bişi diyemem

aman bu ay hap içmeyide unuttum...başlamadım ama yumurtlama zamanın geçtii

Selam canım a.s. Kopma bizden ya fırsat buldukça gir bak özlersin bizi he opuyorumnanaktan

Annenler geliyormuş gözün aydın canım a.s.

Ayyy çıldırmamak elde değil Allah sabır versin tatlım a.s.

Ben ilk zamanlar Avent kullandım. 3 aydır Nuk kullanıyorum. İkisinden de memnun kaldım a.s.

Ohhh valla ne güzel bi ben kaldım şu kuaförün yolunu bulamayan.Gezmelerdende hiç geri kalma aman çok oturdun evdesempatiksalakcinni

Napim bacım kurtluyum ben kaydirigubbakcemile3

Polisiye değil tatlım. Bi vampir ile kızın aşkını anlatıyor. İlk 2 kitabın filmide yapıldı. 3.film Haziranda geliyor. Okumanı tavsiye ederim a.s.

Napim tatlım ya fırsat varken gezeyim dimi yerimseniben

Ohhh bi gezginde burda a.s.

Aramıza hoşgeldin canım a.s. Bi Defne'miz daha oldu ne güzel :lepi: Ağlamaları diştendir sanırım. Gerçi benim Defdef 7 diş çıkardı ama hala öyle ağlayarak kaç kere uyanır geceleri. Yanımda yattığı için çoğu uyandığını hatırlamıyorum bile. Eşim söylüyor sabahları. Dertlerini anlatana kadar böyle nesi var diye bekleyeceğiz mecbur :uhm:

Benim adımda Pınar. Kızım Defne'de 28 Nisan doğumlu. Doğumdan önce istifa ettim. Kuzumla evimizde vakit geçiriyorum dicem ama gezginim ben biraz pek evde duramıyorum kaydirigubbakcemile3

Anaaa o nasılmış kız çorba gibi :uhm: Ben nette nerde araştırsam hep haşlanıyordu ama enterasan :uhm:

Ayyy yemek derdi alem ya insan ne yapacağını bilse hemen yaparda ne yapacağını bulmak sorun kafamçokkarıştı

Ohhhh hadi iyisin Birso aman dikkat kaydirigubbakcemile3

Selam bacılar a.s.

Anneme gittim sabah erkenden. 11'e kadar uyudum kaydirigubbakcemile3 Kahvaltıdan sonra annanesiyle ve dedesiyle oynaştılar. Öğlen Defdoş'u da alıp hava almaya çıktık. Parka gittik bayıldı Defne kaydirigubbakcemile3 Hazır yiyecek bişeyler alıp eve geldik. Tam yemeğimizi yedik çayımızı içerken eşim geldi. Aldı bizi eve geldik 1 saat önce. Defdoş'umun mamasını yedirip uyuttum. Çok uykusu vardı.

Şimdi çamaşır atmam lazım ama Defne sese uyanır hemen. O uyansın diye bekliyorum. Kocişte tv izliyor. Benim karnım tok , eşime de yemeğim var Allah'tan zemuszemus

Bu arada anneciğim çok şık incecik bi kazak almış bana sağolsun ya a.s.

Benden günlük rapor böyle a.s.

oh iyi yapmışsın pınarcım hava bugün çok soğuk değildi bende Ahseni çıkardım
kazağını iyi günlerde giy canımm

eşim geliyormuş susuz tavuk yapıcam yanına makarna yoğurt tamamdırr
aslında salata iyi olurdu ama malesef malzemem yok yoğurtla idare etcek artık
ben kaçar kızlar iyi akşamlarr

oh iyi yapmışsın pınarcım hava bugün çok soğuk değildi bende Ahseni çıkardım
kazağını iyi günlerde giy canımm

Sağolasın canım a.s.

Ohh sende iyi yapmışsın hava tertemizdi bugün. Soğukta olsa hava almaları şart a.s.

eşim geliyormuş susuz tavuk yapıcam yanına makarna yoğurt tamamdırr
aslında salata iyi olurdu ama malesef malzemem yok yoğurtla idare etcek artık
ben kaçar kızlar iyi akşamlarr

Afiyet olsun canım yeterde artar bile a.s.

Eşim yemeğini yedi, bulaşık makinamı boşalttım, yeni çıkanları yerleştirdim. Defdef'in çamaşırlarını attım makinaya. Hepimize birer ıhlamur yaptım mis gibi içtik a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…