2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar herkese uzunca bir zamandır yoktum baya özlemişim burayı ve sizleri en son oğlumu sünnet yaptırmak için annemlere gitmiştim(gaziantepe) fakat doktor oğlumu sünnet etmedi istanbula gelir gelmezde misafirler bastırdı kayınvalidemler buradalardı 17-18 gündür bugün diğer oğluna gittiler benide sinir krizine soktuılar hala başım çatlıyor ağrıdan oğlumda hasta olmuştu 6.hastalık diye bir hastalık doktor huysuzluğu 1 ay sürer herşeye ağlar demişti gerçekten çok mızırdanıyor herşeye artık ...benimde dünya kadar işim var annemlerden geldikten sonra doğru düzgün temizlik yapamadan kaynanamlar geldiler onlarda buradayken çok fazla yapamıyordum üstten üstten yapıyodum her yer almış başını gidiyor gibi geliyo bana cam halı perde koltuk herşeyin temizlenmesi lazım offf şimdiden yoruluverdim :)sizler iyisinizdir umarım bebişleriniz nasıl

Hoşgeldin tatlım a.s.

Ooo bayağı misafir atlatmışsın ya neyseki bitmiş gitmiş. Temizlikte oluverir sıkma canını a.s.

Ya ben harbi dayaklık bi insanım ya klava:

Defdef'in beyaz çamaşırlarını atıp yıkamıştım. Arasına yine yanlışlıkla kayınvalidemin pazardan aldığı bi pembe eşofman altı karışmış. Olmuş mu yine herşey pembe klava: ıkinci defa yapıyorum bu haltı klava:

Tekrar yıkadım biraz açılmışlar ama tam olmadı. Çamaşır suyuna bastım bende. Bakalım sabaha kadar çıkarlar inşallah. Ya akşam akşam dert arıyorum valla başıma sinir oldum klava:

Neyse Defdef uyudu, kociş koltukta sızdı, yatalım bari artık. Sabah görüşürüz öptüm bacılar a.s.

ferda cnm aşk olsun kaynan var diye giremediğini düşündüm kendi adıma söyleyim bu arada aldınmı özelden msj
hadi öyle bakalım opuyorumnanaktan aldım cnm mesajını sağol,halledicem inşallah.
günaydınlar hayırlı cumalar herkese
ferdacım nasılsın canım yoğun bir tatil geçirmişsin
sağol cnm evet biraz öyle oldu..halimden şimdilik memnunum sadece sizlere bakamadım ona üzüldüm..sen de iyisin dimi?
sağol cnm doğru gönüller bir olsun..sanada geçmiş olsun yeni gördüm ayağını incitmişsin..iyisin dimi?
hoşgeldin cnm benadımda ferda,oğlum Dağhan 14 mayıs doğumlu...
ohh gezintiler yapılmış yine...güle güle giy cnmm..

o eşortmanda bela oldu sana hıı..at gitsin barii...inşallah açılır cnm...

selam herkese ,,
Kimsecikler yok ama yarın bakan olur elbet..

Bizde bugün evdeydik yine oğlumla sadece bir ara markete gidip geldim,Bime yine güzel oyuncaklar gelmiş araba aldım oğluma çok sevdi ışıklı müzikli...tavsiye ederim...

Akşam üzeri de oğluşu çıkardık biraz babamızı karşıladık yolda,hava aldı soğuğa rağmen bayıldı diyebilirim..yaz gelse dimii..

Kimsecikler de yok,hepinizi öpüyorum kızlar,oğlum uyuyor,eşimde burda sızdı bende yatıyımda uykumu alıyım

hadi iyi geceler..

misafirlerim vardı şimdi gittiler bende yatayım
pınar kız gece gece yıkarsan olacağı bu gitte yat bacım ne uğraşıyon çamaşırla neyin,
iyi gecelerrr

selamun aleyküm........

kızlar özledim bea :))

ablam ve yegenler burda adapazarından geldiler yrn öbürgün gidicekler oyuzden ayrılmıyoruz 2gün bendelerdi yrn annemdeyiz ve gidicekler...

ugrarım kızlar çok çok öpüyorum herkeşleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi insan lafının üstüne gelirmişkaydirigubbakcemile3 cerennn senden haber alamadıgı için yakınmıştı ve berkede senin oğluşunun hediyelerini giyimiş artık ondan bahsetmiş :) ayyy tamda anlatamadım konuyu yaa :tomatofff geçmişe bak tatlım:roflol:
ayy pınarcım olur be güzelim ama harbi can sıkıcı bende 3defa turuncu yapmıştım:roflol::roflol:
cnm slm hakkaten yaz gelsin ya harbi evde durmayacagımmm
pınar kız gece gece yıkarsan olacağı bu gitte yat bacım ne uğraşıyon çamaşırla neyin,
iyi gecelerrr

canımcım z.burnu gezisi iptalmi oldu şimdi??

ohh gezintiler yapılmış yine...güle güle giy cnmm..

o eşortmanda bela oldu sana hıı..at gitsin barii...inşallah açılır cnm...

Sağolasın canım a.s.

Ay sorma valla atıcam gidicek en sonunda. Tipide bi güzel kıyamadım da atmaya kaydirigubbakcemile3

Bimden bizde şu bas öğreni aldık. Sevdi Defdoş. Basıp basıp duruyo a.s.

Ohh hava almışsınız sizde ne güzel a.s.

iyi gecelerrr

Sorma ya iş aradım başıma a.s.

Kalabalık ne güzel ya. Keyifli vakit geçirin tatlım a.s.

Çok sinir bozucu ya çıkmış neyseki klava:

Tünaydınlar bacılar a.s.

Bide eşimle 10 gibi kalktık. Defoş kalkana kadar kahvaltımızı yaptık. 11'de de Defdoş kalkıp kahvaltısını yaptı. Bende mutfak toparladım.

Eşimin toplantısı var gitti az önce. Eğer erken biterse Büyükada'da ki arkadaşlarımız çağırdı. Onlara gideceğiz kalmaya hihoyyyt

Havada ne güzel güneşli ya. Evde olanlar fırsatı kaçırmayın bacılar. Çıkın mis gibi hava alın bence a.s.

Bu arada Defne'nin çamaşırları düzelmiş neyseki çamaşır suyunda. Şimdi onları attım makinaya. Durulansınlar dışarıya asayım. Güzel kururlar bu havada.

Bide evin yerlerini sildim mi tamamdır alkisalkisalkis

Hadi kaçtım ben öptüm canlar a.s.

Of ya eşim aradı toplantı yarınmış. Bi önceki cumartesi diye bizimki tarihine hiç bakmadan gitmiş ofise. Saf bu adam ya klava: Yattı Büyükada işi klava:

merhabalar bizde kalktık alişim hasta olmuş yaa bagam çıkarıyo öksürüyo
offff...allahtan atıyor antibiyotiğini vereceğimm........
kardeşimşin kız arkadaşı gelecek ...bişiler yapacağız...sonra eşim gelir eve gideriz

bu arada eşim güzel bir zam almış çok mutlu oldum çokkk inanın çok sıkılıyorduk
geçen sene gemedi zam ama şimdi iyi oldu...

Birsom Aliş'ime çok geçmiş olsun ama balgamı atması iyi a.s.

Zamada çok sevindim gözünüz aydın. Allah güzel günlerde harcamayı nasip etsin a.s.

Büyükada'ya gidiyoruuuuzzzz hihoyyyt

Eşim bugün gidelim ben yarın erken dönerim toplantı için. Sende öğleden sonra arkadaşlarla dönersin dedi. Hazırlandım şimdi. O da e-bebekten Defdef'in eksiklerini aldı geliyor.

Yarın görüşürüz bacılar öptüüümmmm a.s.

evet cnm bende aldım ondan Dağhanda çok sevdi..
ohh ne güzel bizde yapyık kahvaltımızı bizimkiler baba oğul uyuyorlar bende takılıyorum
bizide arkadaş aradı üsküdara gidiyolarmış,hadi gidelim diyolar.. dur bakalım..
Of ya eşim aradı toplantı yarınmış. Bi önceki cumartesi diye bizimki tarihine hiç bakmadan gitmiş ofise. Saf bu adam ya klava: Yattı Büyükada işi klava:
tühhhh
çok geçmiş olsun cnm...
zam haberine sevindim valla..

ohh hadi güle güle iyi gezmeler..

günaydın herkese kızlar..

Bizde kalktık hkahvaltımızı yaptım,bizimkiler uyuyor,aslında arkadaşlar üsküdara gidelim dediler ma dur bakalım uyanırlarsa gidicez..

herkese iyi haftasonları,,

Öpüyorumm..

sağolun kızlar valla bu zamı bekliyorduk...ama ne yapacağı belli değildi
patorunu çok değişmişti ...çok şükür iyi yapmış..inanın çok mutlu oldum ya
rahat ederiz....evimizi değiştirdiğimizdede rahat edeceğiz süperrr yaaa

alişimde çok kötü değil ama ilacı zamanlı verirsem iyi olur
çok hareketli yetişemiyorum yaww
terliyo..durmuyo vs.en çokda bu ara yerdeki bişeyi alıp ağzına atmaya başladı
ben evde sürekli örtü seriyorum ama annemde yok ee burada annem zırt pırt evi süpürmüyo gelen giden çer çöp oluyor...kağıt yiyolar amanın yaa bişiler yapıyolar

kızlar,merhaba! ben döndüm sonunda evimealkisalkisalkis çok özlemişim yaa yatağımı, mutfağımı, banyomukaydirigubbakcemile3 bugün bir gazla temizliğe giriştim. çünkü artık pazartesi günü okula başlıyorum:çok üzgünüm:
oğluşum da bu 15 günde neler öğrendi! kalabalık olunca değişik değişik sesler öğrendi. kanepeden inmeyi, alkış yapmayı, çirkin olmayı ve ne yazıkki katı gıdaları diliyle ittirmeyi öğrendi..
sizler naılsınız? ayy buraya yazmayı da özlemişim beeekaydirigubbakcemile3

cnm alişe geçmiş olsun asist şurup çok iyi balgama falan aklında olsun.. zam olayıda iyi olmuş haketmişti zaten bunu çok çalışıyoedru dedigin kadarıyla..
iyi eglenceler cnm.
slm cnm..

hoşgeldin sefa getirdin hayatım :)

bak sen melih kaana nelerde ögrenmiş... kalabalıkta diyologları artıyor benim 2yegenim var kudurdu resmen onlarlakaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…