merhabalar herkese uzunca bir zamandır yoktum baya özlemişim burayı ve sizleri en son oğlumu sünnet yaptırmak için annemlere gitmiştim(gaziantepe) fakat doktor oğlumu sünnet etmedi istanbula gelir gelmezde misafirler bastırdı kayınvalidemler buradalardı 17-18 gündür bugün diğer oğluna gittiler benide sinir krizine soktuılar hala başım çatlıyor ağrıdan oğlumda hasta olmuştu 6.hastalık diye bir hastalık doktor huysuzluğu 1 ay sürer herşeye ağlar demişti gerçekten çok mızırdanıyor herşeye artık ...benimde dünya kadar işim var annemlerden geldikten sonra doğru düzgün temizlik yapamadan kaynanamlar geldiler onlarda buradayken çok fazla yapamıyordum üstten üstten yapıyodum her yer almış başını gidiyor gibi geliyo bana cam halı perde koltuk herşeyin temizlenmesi lazım offf şimdiden yoruluverdim :)sizler iyisinizdir umarım bebişleriniz nasıl
hadi öyle bakalım opuyorumnanaktan aldım cnm mesajını sağol,halledicem inşallah.ferda cnm aşk olsun kaynan var diye giremediğini düşündüm kendi adıma söyleyim bu arada aldınmı özelden msj
sağol cnm evet biraz öyle oldu..halimden şimdilik memnunum sadece sizlere bakamadım ona üzüldüm..sen de iyisin dimi?günaydınlar hayırlı cumalar herkese
ferdacım nasılsın canım yoğun bir tatil geçirmişsin
sağol cnm doğru gönüller bir olsun..sanada geçmiş olsun yeni gördüm ayağını incitmişsin..iyisin dimi?Canım teşekkürler..
Ohhh valla ne güzel bi ben kaldım şu kuaförün yolunu bulamayan.Gezmelerdende hiç geri kalma aman çok oturdun evdesempatiksalakcinni
Ferdacım gönüller bir olsun, anneciğinle kardeşlerinde geliyormuş bol bol hasret giderin.
Resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananada diyecek laz kalmadı artık.klava:
Semracım ben nuktan çok memnunum.Tavsiye ederim avrupanın en iyilerinden.
hoşgeldin cnm benadımda ferda,oğlum Dağhan 14 mayıs doğumlu...merhaba ben Zehra. bende bir mayıs annesiyim. sizi ilk baştan beri takip ediyorum ama hiç kısmet olup yazamadım. daha doğrusu aranıza girmeye cesaret edemedim. şimde sen böyle yazınca birden heveslendim ve yazdım. umarım benide aranıza alırsınız. çünkü aranızdaki bağ çok güzel.bende aranızda olmaktan büyük mutluluk duyarım.:kedipuyorumnanaktan
ohh gezintiler yapılmış yine...güle güle giy cnmm..Selam bacılar a.s.
Anneme gittim sabah erkenden. 11'e kadar uyudum kaydirigubbakcemile3 Kahvaltıdan sonra annanesiyle ve dedesiyle oynaştılar. Öğlen Defdoş'u da alıp hava almaya çıktık. Parka gittik bayıldı Defne kaydirigubbakcemile3 Hazır yiyecek bişeyler alıp eve geldik. Tam yemeğimizi yedik çayımızı içerken eşim geldi. Aldı bizi eve geldik 1 saat önce. Defdoş'umun mamasını yedirip uyuttum. Çok uykusu vardı.
Şimdi çamaşır atmam lazım ama Defne sese uyanır hemen. O uyansın diye bekliyorum. Kocişte tv izliyor. Benim karnım tok , eşime de yemeğim var Allah'tan zemuszemus
Bu arada anneciğim çok şık incecik bi kazak almış bana sağolsun ya a.s.
Benden günlük rapor böyle a.s.
Ya ben harbi dayaklık bi insanım yaklava:
Defdef'in beyaz çamaşırlarını atıp yıkamıştım. Arasına yine yanlışlıkla kayınvalidemin pazardan aldığı bi pembe eşofman altı karışmış. Olmuş mu yine herşey pembeklava: İkinci defa yapıyorum bu haltı klava:
Tekrar yıkadım biraz açılmışlar ama tam olmadı. Çamaşır suyuna bastım bende. Bakalım sabaha kadar çıkarlar inşallah. Ya akşam akşam dert arıyorum valla başıma sinir oldumklava:
Neyse Defdef uyudu, kociş koltukta sızdı, yatalım bari artık. Sabah görüşürüz öptüm bacılar a.s.
iyi insan lafının üstüne gelirmişkaydirigubbakcemile3 cerennn senden haber alamadıgı için yakınmıştı ve berkede senin oğluşunun hediyelerini giyimiş artık ondan bahsetmiş :) ayyy tamda anlatamadım konuyu yaa :tomatomerhabalar herkese uzunca bir zamandır yoktum baya özlemişim burayı ve sizleri en son oğlumu sünnet yaptırmak için annemlere gitmiştim(gaziantepe) fakat doktor oğlumu sünnet etmedi istanbula gelir gelmezde misafirler bastırdı kayınvalidemler buradalardı 17-18 gündür bugün diğer oğluna gittiler benide sinir krizine soktuılar hala başım çatlıyor ağrıdan oğlumda hasta olmuştu 6.hastalık diye bir hastalık doktor huysuzluğu 1 ay sürer herşeye ağlar demişti gerçekten çok mızırdanıyor herşeye artık ...benimde dünya kadar işim var annemlerden geldikten sonra doğru düzgün temizlik yapamadan kaynanamlar geldiler onlarda buradayken çok fazla yapamıyordum üstten üstten yapıyodum her yer almış başını gidiyor gibi geliyo bana cam halı perde koltuk herşeyin temizlenmesi lazım offf şimdiden yoruluverdim :)sizler iyisinizdir umarım bebişleriniz nasıl
ayy pınarcım olur be güzelim ama harbi can sıkıcı bende 3defa turuncu yapmıştım:roflol::roflol:Ya ben harbi dayaklık bi insanım yaklava:
Defdef'in beyaz çamaşırlarını atıp yıkamıştım. Arasına yine yanlışlıkla kayınvalidemin pazardan aldığı bi pembe eşofman altı karışmış. Olmuş mu yine herşey pembeklava: İkinci defa yapıyorum bu haltı klava:
Tekrar yıkadım biraz açılmışlar ama tam olmadı. Çamaşır suyuna bastım bende. Bakalım sabaha kadar çıkarlar inşallah. Ya akşam akşam dert arıyorum valla başıma sinir oldumklava:
Neyse Defdef uyudu, kociş koltukta sızdı, yatalım bari artık. Sabah görüşürüz öptüm bacılar a.s.
cnm slm hakkaten yaz gelsin ya harbi evde durmayacagımmmselam herkese ,,
Kimsecikler yok ama yarın bakan olur elbet..
Bizde bugün evdeydik yine oğlumla sadece bir ara markete gidip geldim,Bime yine güzel oyuncaklar gelmiş araba aldım oğluma çok sevdi ışıklı müzikli...tavsiye ederim...
Akşam üzeri de oğluşu çıkardık biraz babamızı karşıladık yolda,hava aldı soğuğa rağmen bayıldı diyebilirim..yaz gelse dimii..
Kimsecikler de yok,hepinizi öpüyorum kızlar,oğlum uyuyor,eşimde burda sızdı bende yatıyımda uykumu alıyım
hadi iyi geceler..
misafirlerim vardı şimdi gittiler bende yatayım
pınar kız gece gece yıkarsan olacağı bu gitte yat bacım ne uğraşıyon çamaşırla neyin,
iyi gecelerrr
ohh gezintiler yapılmış yine...güle güle giy cnmm..
o eşortmanda bela oldu sana hıı..at gitsin barii...inşallah açılır cnm...
selam herkese ,,
Kimsecikler yok ama yarın bakan olur elbet..
Bizde bugün evdeydik yine oğlumla sadece bir ara markete gidip geldim,Bime yine güzel oyuncaklar gelmiş araba aldım oğluma çok sevdi ışıklı müzikli...tavsiye ederim...
Akşam üzeri de oğluşu çıkardık biraz babamızı karşıladık yolda,hava aldı soğuğa rağmen bayıldı diyebilirim..yaz gelse dimii..
Kimsecikler de yok,hepinizi öpüyorum kızlar,oğlum uyuyor,eşimde burda sızdı bende yatıyımda uykumu alıyım
hadi iyi geceler..
misafirlerim vardı şimdi gittiler bende yatayım
pınar kız gece gece yıkarsan olacağı bu gitte yat bacım ne uğraşıyon çamaşırla neyin,
iyi gecelerrr
selamun aleyküm........
kızlar özledim bea :))
ablam ve yegenler burda adapazarından geldiler yrn öbürgün gidicekleroyuzden ayrılmıyoruz 2gün bendelerdi yrn annemdeyiz ve gidicekler...
ugrarım kızlar çok çok öpüyorum herkeşleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi insan lafının üstüne gelirmişkaydirigubbakcemile3 cerennn senden haber alamadıgı için yakınmıştı ve berkede senin oğluşunun hediyelerini giyimiş artık ondan bahsetmiş :) ayyy tamda anlatamadım konuyu yaa :tomatofff geçmişe bak tatlım:roflol:
ayy pınarcım olur be güzelim ama harbi can sıkıcı bende 3defa turuncu yapmıştım:roflol::roflol:
cnm slm hakkaten yaz gelsin ya harbi evde durmayacagımmm
canımcım z.burnu gezisi iptalmi oldu şimdi??
merhabalar bizde kalktık alişim hasta olmuş yaa bagam çıkarıyo öksürüyo
offff...allahtan atıyor antibiyotiğini vereceğimm........
kardeşimşin kız arkadaşı gelecek ...bişiler yapacağız...sonra eşim gelir eve gideriz
bu arada eşim güzel bir zam almış çok mutlu oldum çokkk inanın çok sıkılıyorduk
geçen sene gemedi zam ama şimdi iyi oldu...
evet cnm bende aldım ondan Dağhanda çok sevdi..Sağolasın canım a.s.
Ay sorma valla atıcam gidicek en sonunda. Tipide bi güzel kıyamadım da atmaya kaydirigubbakcemile3
Bimden bizde şu bas öğreni aldık. Sevdi Defdoş. Basıp basıp duruyo a.s.
Ohh hava almışsınız sizde ne güzel a.s.
Sorma ya iş aradım başıma a.s.
Kalabalık ne güzel ya. Keyifli vakit geçirin tatlım a.s.
Çok sinir bozucu ya çıkmış neysekiklava:
ohh ne güzel bizde yapyık kahvaltımızı bizimkiler baba oğul uyuyorlar bende takılıyorumTünaydınlar bacılar a.s.
Bide eşimle 10 gibi kalktık. Defoş kalkana kadar kahvaltımızı yaptık. 11'de de Defdoş kalkıp kahvaltısını yaptı. Bende mutfak toparladım.
Eşimin toplantısı var gitti az önce. Eğer erken biterse Büyükada'da ki arkadaşlarımız çağırdı. Onlara gideceğiz kalmaya hihoyyyt
Havada ne güzel güneşli ya. Evde olanlar fırsatı kaçırmayın bacılar. Çıkın mis gibi hava alın bence a.s.
Bu arada Defne'nin çamaşırları düzelmiş neyseki çamaşır suyunda. Şimdi onları attım makinaya. Durulansınlar dışarıya asayım. Güzel kururlar bu havada.
Bide evin yerlerini sildim mi tamamdır alkisalkisalkis
Hadi kaçtım ben öptüm canlar a.s.
tühhhhOf ya eşim aradı toplantı yarınmış. Bi önceki cumartesi diye bizimki tarihine hiç bakmadan gitmiş ofise. Saf bu adam yaklava: Yattı Büyükada işi klava:
çok geçmiş olsun cnm...merhabalar bizde kalktık alişim hasta olmuş yaa bagam çıkarıyo öksürüyo
kardeşimşin kız arkadaşı gelecek ...bişiler yapacağız...sonra eşim gelir eve gideriz
Büyükada'ya gidiyoruuuuzzzz hihoyyyt
Eşim bugün gidelim ben yarın erken dönerim toplantı için. Sende öğleden sonra arkadaşlarla dönersin dedi. Hazırlandım şimdi. O da e-bebekten Defdef'in eksiklerini aldı geliyor.
Yarın görüşürüz bacılar öptüüümmmm a.s.
cnm alişe geçmiş olsun asist şurup çok iyi balgama falan aklında olsun.. zam olayıda iyi olmuş haketmişti zaten bunu çok çalışıyoedru dedigin kadarıyla..merhabalar bizde kalktık alişim hasta olmuş yaa bagam çıkarıyo öksürüyo
iyi eglenceler cnm.Büyükada'ya gidiyoruuuuzzzz hihoyyyt
Eşim bugün gidelim ben yarın erken dönerim toplantı için. Sende öğleden sonra arkadaşlarla dönersin dedi. Hazırlandım şimdi. O da e-bebekten Defdef'in eksiklerini aldı geliyor.
Yarın görüşürüz bacılar öptüüümmmm a.s.
slm cnm..günaydın herkese kızlar..
Bizde kalktık hkahvaltımızı yaptım,bizimkiler uyuyor,aslında arkadaşlar üsküdara gidelim dediler ma dur bakalım uyanırlarsa gidicez..
herkese iyi haftasonları,,
Öpüyorumm..
kızlar,merhaba! ben döndüm sonunda evimealkisalkisalkis çok özlemişim yaa yatağımı, mutfağımı, banyomukaydirigubbakcemile3 bugün bir gazla temizliğe giriştim. çünkü artık pazartesi günü okula başlıyorum:çok üzgünüm:
oğluşum da bu 15 günde neler öğrendi! kalabalık olunca değişik değişik sesler öğrendi. kanepeden inmeyi, alkış yapmayı, çirkin olmayı ve ne yazıkki katı gıdaları diliyle ittirmeyi öğrendi..
sizler naılsınız? ayy buraya yazmayı da özlemişim beeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?