2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaarr

evimdeyim, yalnızım...

sabah eşim çok erken çıktı bende kalkamadım evde kaldım:gitme: münübüsle gideyim dedim gözüm yemedi valla taksiyede acıdım o paraya, zaten ablamda döndü bugun.. bende bugunu çamaşır günü ilan ettim habire yıkıyorum ütülüyorum...

kızlar merhaba
baya oldu giremedim annemdeyim hala malum annem hasta kalkamıyodu şimdi daha iyi çok şükür iğneleri bugün bitti
abbamda ameliyat oldu pazartesi baya yoğun geçti bu hafta benim için birazda gip oldum inş zeynebe geçmez
geçmişi okuaymaıyorum artık eve dönünce bakarım inş
herkese iyi akşamlar
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkesi çok özledimmopuyorumnanaktan

hehe çok güzel anlatmıssın yaaaa çok güldüm heee:roflol:
zeytinburnu işi yattı güzelim yaaaa çok istedim ama hava muhalefet etti başka zaman inşallah

e hadi kurtarmışsın çamaşırları sevindim
büyükadaya gidiyormuşsunuz iyi eğlenceler
zama sevindim canımm güle güle harcayın
alişe geçmiş olsun ama balgamı atması iyi
oşgeldinnnn sefalar getirdin özledik kızzza.s.

geçmiş olsun tekrar canım babana da annene de ve sana da
inşallah ufaklığa grip geçmezz

selam millet bende şimdi eve irdim
sabah elazığdan arkadaşlar geldi kahvaltıya onlarla birlikteydik gittiler sonra bizde dışarı çıktık eşimle gezdik
yemek yedik dışarda arkadaşlar aradı size geliyoruz dediler bizde eve döndük aslında Ahsene alışveriş yapacaktık ama olmadı yarın artık
şimdi arkadaşları bekliyoruzz giremeyebilirim görüşürüzzz

hoşgeldin evine cnm,tatil bitti dimi?ee nasıl geçti bakalım? maşallah oğluşa neler öğrenmiş..tay tay da duruyomu?Dağhan duruyoo valla,bide gel gel ,dede ,ayyy filan diyoo çok tatlı yaa...
olsun cnm çamaşırlar çıkmış işte aradan boşver bugünde öyle geçsin,güle güle kavuş ablanada..
geçmiş olsun cnm,ablanada sanada,inşallah geçmez zeynep'e iyi akşamlar..

görüşürüz cnm iyi oturmalar...

selam herkese kızlar...

tatil günü pek kimse uğramamış buralara,herkes gezmlerde ne güzel,,

Bizde bi çıktık bugün 3 gibi 9 da girdik valla eve,ne gezmişiz ama.Komşumuzla çıktık,önce üsküdar turu attık,Dağhan paşama ilk adım ayakkabısı ve eşortman aldım..Ordan capitole,büyük oğluma (yani eşime)bişeyler aldık,,yemeğimizi yedik,doymadık ordanda ümraniye carfour da son buldu gezmemiz..Tabi bende ordan Zaradan kendime pantolon tişört aldım,inanmazsınız ama ikiside 9.90 bence bakın derim,oğlumada eşortman altı aldım o da 9.90 çok güzell..

Neyse çıkmak zorundayım kızlar eşim briç oynucakda hadi diyip duruyor öptüm hepinizi..

biz evimize geldik ayyyy anneme tek valizle gidiyoruz bi dünya şeyle dönüyoruz ya
eşime dedim gel pazar alışverişini yapalım biz eve gidene kadar pazar kalkar
markette bişi olmaz pazar olunca pazarla aynı yapıyolar fiyatları taa salıyı beklmem gerek
gittik sebze aldık,evin eksiklerini aldık...birsürü
poşet sonra valiz ,sırt çantası,bebek arabası ve park yatak
taksici iyi alıyor adam yaa......bide tabi eşim 6 kat taşıdı canı çıktı
bende evde pazarlıkları yerleştir kirlileri koy
çocukların çantasını hazırla o arada ufalmışları hurca koydum
çekemeceleri boşalttım gardolaba yerleştrim anca geldim bee.hee bide çocukları uyuttuk makyaj sil oje çıkar..mama suyu kaynat çöpleri poşetle ancak geldim

cnm annede, babanada, sanada geçmiş olsun.. inş. bbidaha hastalık falan olmasın ((
çok kabiliyetliyimdir çokkk dedikodu yapım dedim olmadı bak:dilcikar:
hadi bakem başka zaman inş. ama kötü olmuşşş

ohhh ne gün ama :))
sagol cnm teşekkür edrimopuyorumnanaktan
cicilerde fiyatlarda süpermiişşş gülerek kullanın cnm :)

aha bendensin ya bende anlamıyorum hadi sen annene 15günde bi gidiyon ben 3günde bi ordayım bi çantayla gidip 5çaantayla dönüyorum eşim bıktı artık kaçkat taşıyo oda..

gunaydin annisler iyi pazarlar herkese
ben kalktim bu cadi uyuyor gece surekli agladi tabi uyur simdi
esimde uyuyor uyandirAyimda arkadaslarla kahvaltiya gidicez
gorusuruz

ıyi Pazarlar Kızlar,

Umarım iyisinizdir.Bende persembeden beri ipini koparmışlar gıbı gezıyorum.Akşam Borayı ilk defa anneme bırakıp arkadaslara oturmaya gıttık.Cok sukur zorlada olsa babamla battanıyede uyutmuşlar bı dahada uyanmamış.Gece 1 di eve geldığımızde.Cok mutlu oldum durmasına artık gecede evde durmam heralde.

Amma velakın bu sabah canım sıkkın.Koçişle kapıştık sabah sabah gıttı yattı odaya daha ses yok.Ay bazen delirtiyo benı ya.Sankı dışarda calışınca para kazanınca butun söz hakkı onun.Hıç öyle değildi aslında tarzı ne oldu bılmıyorum.Herkes görevını bılecekmiş.Bana bunu dıyo sabah sabah.Kral ilan edıyo kendını aklı sıra.Neyse ya ben getırmesını bılırım burnumdan.Tüm gün surat yapar artık.

Ayse hoşgeldın canım.Tatıl bıttı desene iş başlıyor artık.

Ferda ohhhh sevan olsun ne guzel gezmışsın sende.Bende Zaraya bakıcaktım bugun ama küsken imkansız gıtmeyız.Gule gule kullanın cıcıleri.Ferda özelden nonu atsana benım tel iptal oldu yok.

Özlem hepimize cok gecmiş olsun arkadasım.Üstüste gelmiş hepsı.Atlatırsınız inşallah.

kızlar günaydın hepinize.
toptan hoşbulduk diyeyim,okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum:kedi:

bikaç da fotoğraf eklemek istiyorum fırsat bulabilirsem. nişandan filan. oğluşum kravat taktı ve gecenin yıldızı oldu da:lepi:

şu çamaşırları halledeyim dönücem geriboshayallersmile

sağol cnm ...
ohh gez hayatım iyi yapmışsın..barışırsınız bee olur öyle arada,takma kafana..zaraya kesin uğra çok hesaplı şeyler var..bende diyorum ki geçende seni aradım açmadın bu kız niye dönmedi bana diyorum.. ,atarım şimdi özelden cnm.öptüm.
hadi hallet işinide bekliyoruz resimleri..

hepinize geçmiş olsun canım.

selam kızlar biz eve geldik :)
sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla yağışlıydı yürüyüş yapamadık çok üzüldüm sonra arkadaşları evlerine bıraktık
ordan wenıceye girdik akşam gelen arkadaşlar Ahsene hediye getirmişlerdi küçük oldu onları değiştirdik çok güzelde bir bolero aldım kuzuma
pijama takımı iki tanede uzun kollu badi aldım çok güzeller yıkadım şimdi:)))
ordan sportıve ye gıttık Ahsene ayakkabı baktım numarası yoktu almadık bende kendime eşofman takımı aldım
sonra arkamı döndüm bi baktım çok güzel çantalar vardı ondan da aldım bi tane oh alışverişimizi yaptık geldik şimdi yemek yapıcam görüşürüzzz

gülhan eşinle atışmışsınız olur böyle şeyler üzülme canımcım
ayşe bekliyoruz resimleri

gülhancım adamlara oluyo böyle aralarada biliyosun tatlım boşveerr.. gezmeler falan ohhh valla sefan olsuuuuunzemuszemus

kız esen ne güldüm haa demek arkanı bi döndün çantalar hehe:roflol::roflol: sen bugun dönüp durdun anlaşılan eşin farketseydi seni bukadar döndürmezdi:roflol::roflol: şaka b yana ohhh seninde sefan olsun gülerek kullanın cicileriniziiŞeniz

kızlar bize gelince,

fındıgımı uyuttum güzelce üstünü örttüm odanın kapısını kapadım evden çıktım...

önce markete ordanda pazarımı yaptım hızlı, hızlı eve geldigimde fındık hala uyuyordu...

halada uyuyo bende ona ödül olarak süpper bi sebze çorbası yapıyorum şimdihihoyyyt

hehe evet daha da dönecektim de eşim zor tuttu :roflol:
aslında dün yemeğe gittiğimizde yan masada bir çift oturdu tatlı bir bebekleri vardı ben 6 aylık dedim eşim 5 aylık iddaya girdik veeee ben kazandım bugün iddada kazandığım takımı da alacaktım da hadi neyse yüregüne inmesin şimdi

bu arada defneyi evde yanlız mı bıraktın kız iyi cesaret heee
yazık yavruma güzel bir ödül ver barii sebze çorbasından ödül mü olurmuş :umursamaz:sakın işkence olmasın çocuğaaakaydirigubbakcemile3

tam yemek yapacaktım eşim aradı dışarı çıkacakmışız yemek işini de dışarda hallederiz dedi
eşimin amcası beyin kanaması geçirmiş araları bozuktu amcasıyla ama gitmeden olmaz tabi hastalık bu oraya gideceğiz az sonra

ayy alemsiniz ha iddadaki fark oranı ne kadar azmış 6ve 5 he! ama sen bilmişsin oh olsun:) evet yüregine inmesin iyi yapmışsın yavaş yavaş sakin sakin dönerekten begenirsin bi kaç takım dahakaydirigubbakcemile3
bıraktım valla hemdee 2kere fındık öglen uykusunu çok seviyo dün 2de yattı 6da kalktı ondan cesaret alıyorum kız,yoksa bırakamamzdım:) çorba olayına gelince bi kaseyi iştahla içti bebişimopuyorumnanaktan ödüller böyle başlasın şımarmasın zilliikaydirigubbakcemile3

cnm geçmiş olsun tabi cnm dargınlık olmaz iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…