daha şim gelmedi yavss hangi ara gidecez anlamadımmm bende acıktım atıştırıyorum
nurten eline sağlık canım afiyet olsun güzel kızıma yarasın et olsun akıl olsun :)
KIZLAR YA BANA YILBAŞINDA ERZEN ÇIKMIŞTIYA HEDİYE İÇİN
ERZEN HALA ORTALARDA YOK. BİR ARA ÖZELDEN MSJ ATMIŞTI HEDİYENİ GÖNDERİCEM FİLAN DİYE ADRES VERMİŞTİK 4 ŞUBAT GELDİ HALA YOK. BENDE DE TELİ OLMADIĞI İÇİN KARGOYU GÖNDEREMEDİM GERİ DÖNER DİYE ÇÜNKÜ ANTEPTEYİM FİLAN DEMİŞTİ.
BENDE DÜN ALDIĞIM HEDİYEYİ BERKEYE GİYDİRİDM SONUNDA NE YAPIYIM BU SAATTEN SONRA YILBAŞI HEDİYESİMİ KALDI YA. BEKLE BEKLE DEĞERİ KALMADI VALLA.
ARARSADA ARTIK YOK NE YAPIYIMMMMM BEN HERZAMAN ÇARŞIYA ÇIKAMIYORUMKİ DURMADAN EHDİYE ALIYIM
İYİ YAPMIŞMIYIM ?
güle güle kullan cnm aldıklarını..selam kızlar biz eve geldik :)
sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla yağışlıydı yürüyüş yapamadık çok üzüldüm sonra arkadaşları evlerine bıraktık
ordan wenıceye girdik akşam gelen arkadaşlar Ahsene hediye getirmişlerdi küçük oldu onları değiştirdik çok güzelde bir bolero aldım kuzuma
pijama takımı iki tanede uzun kollu badi aldım çok güzeller yıkadım şimdi:)))
ordan sportıve ye gıttık Ahsene ayakkabı baktım numarası yoktu almadık bende kendime eşofman takımı aldım
sonra arkamı döndüm bi baktım çok güzel çantalar vardı ondan da aldım bi tane oh alışverişimizi yaptık geldik şimdi yemek yapıcam görüşürüzzz
gülhan eşinle atışmışsınız olur böyle şeyler üzülme canımcım
ayşe bekliyoruz resimleri
valla iyi cesaret,nasıl bıraktın cnm yaa.gerçi uyuyo diyosun ama ne biliyim.....gülhancım adamlara oluyo böyle aralarada biliyosun tatlım boşveerr.. gezmeler falan ohhh valla sefan olsuuuuunzemuszemus
kız esen ne güldüm haa demek arkanı bi döndün çantalar hehe:roflol::roflol: sen bugun dönüp durdun anlaşılan eşin farketseydi seni bukadar döndürmezdi:roflol::roflol: şaka b yana ohhh seninde sefan olsun gülerek kullanın cicileriniziiŞeniz
kızlar bize gelince,
fındıgımı uyuttum güzelce üstünü örttüm odanın kapısını kapadım evden çıktım...
önce markete ordanda pazarımı yaptım hızlı, hızlı eve geldigimde fındık hala uyuyordu...
halada uyuyo bende ona ödül olarak süpper bi sebze çorbası yapıyorum şimdihihoyyyt
çok geçmiş olsun cnm berbat bişey...Yarın kolay gelsin sana..fotoları face'ye yükledim. vaktim olmadı buraya koymaya. ben yatiim kızlar. malum yarın 1 yıldan sonraki ilk iş günüm. ve dün geceden de çok uykusuzum. dün geceyi acil de geçirdik malesef:çok üzgünüm: benim böbrekteki taşlar hareketlenmiş yine:çok üzgünüm: sancıdan ölüyorum sandım ya! durmaksızın akşam sekizden gece 1'e kadarmafoldumben akşam 7 tane ilaç içtim. 1 de iğne,ancak kendime gelebildimakannehir yatıyorum,iyi geceler:gitme:
cnm geçmiş olsun zormuş hakkatenfotoları face'ye yükledim. vaktim olmadı buraya koymaya. ben yatiim kızlar. malum yarın 1 yıldan sonraki ilk iş günüm. ve dün geceden de çok uykusuzum. dün geceyi acil de geçirdik malesef:çok üzgünüm: benim böbrekteki taşlar hareketlenmiş yine:çok üzgünüm: sancıdan ölüyorum sandım ya! durmaksızın akşam sekizden gece 1'e kadarmafoldumben akşam 7 tane ilaç içtim. 1 de iğne,ancak kendime gelebildimakannehir yatıyorum,iyi geceler:gitme:
cnm defne zaten çok yaramaz bi çocuk degil uyansa bile çogu zman aglamıyor ve battniyesiyle oyalanıyor bende beşigine en sevdigi oyuncakları astım görebilecegi yerlere uyanırsa oyalansın aglamasın diye..oyuzden rahattım yoksa bende bıramazdım he bide pazar hemen sokagımda kuruluyor markette çok yakın çabuk çabuk aldım bişiler..güle güle kullan cnm aldıklarını..
valla iyi cesaret,nasıl bıraktın cnm yaa.gerçi uyuyo diyosun ama ne biliyim.....
çok geçmiş olsun cnm berbat bişey...Yarın kolay gelsin sana..
ayyy kıyamam ne kadar baba ocagıda deseler yinede kenndi evi gib olmuyor dimi? hayırlı yolculuk cnmKızlar selamlar, iyi geceler :)a.s.
kk da pek aktif olamıyorum ama faceden takibe aynen devam, bu çarş. evime dönüyorum artık kısmetse, bende bi evden çıkmaya bi eve girmeye meraklı zaten evimde temizlikyapmayı bile özledim düşünün artık :)))
herkesi öpüyoruz oğlumlaopuyorumnanaktan
cnm allah utandırmasın herşey inş. dahada iyi olur :)Merhaba kızlar bizde durumlar iyi gidiyo bazen ters düşüyoruz ama eşimle birlikte çocuklu hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz malum doğumdan beri annemdeydim şimdi evimdeyim bebişimle tek başıma ilgileniyorum dün eşimle yıkadık kızımı çok keyifliydi ama Gülce son günlerde acayip yemek kousunda yoruyor beni ağız kilitlemeyi öğrendi istemediği zaman hayatta açmıyo ağzını oyuncaklardanda çok çabuk sıkılıyo babasıyla şebek olduk resmen bi lokma yedirtmek için kaydirigubbakcemile3 daha diş yok emekleme yok çok tembel bu kız teyzeleri çokkk Allah'tan eve çabuk uyum sağladıda uyku düzenimiz bozulmadı yoksa kafayı yerdim sanırım çünkü hem çocuk hem ev işleri hemde yemek seçen bi kocayla işim zordu valla akannehir bizden bu günlük bu kadar öpüyorum sizi ve bebişleri kızlar iyi geceler a.s.
hastaneden geldiler ...hiçbişi yok çok fazla geniz akıntısı var demiş dok.antibiyotiği kesin demiş ....neyse bişi çıkmadı aaa
herkese günaydınlar :)
insan özlüyor evini yaaa neyse geliyormuşsunuzzKızlar selamlar, iyi geceler :)a.s.
kk da pek aktif olamıyorum ama faceden takibe aynen devam, bu çarş. evime dönüyorum artık kısmetse, bende bi evden çıkmaya bi eve girmeye meraklı zaten evimde temizlikyapmayı bile özledim düşünün artık :)))
herkesi öpüyoruz oğlumlaopuyorumnanaktan
canım eşinle iyi olmana sevindim Allah daha iyi etsin insallaha.s.Merhaba kızlar bizde durumlar iyi gidiyo bazen ters düşüyoruz ama eşimle birlikte çocuklu hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz malum doğumdan beri annemdeydim şimdi evimdeyim bebişimle tek başıma ilgileniyorum dün eşimle yıkadık kızımı çok keyifliydi ama Gülce son günlerde acayip yemek kousunda yoruyor beni ağız kilitlemeyi öğrendi istemediği zaman hayatta açmıyo ağzını oyuncaklardanda çok çabuk sıkılıyo babasıyla şebek olduk resmen bi lokma yedirtmek için kaydirigubbakcemile3 daha diş yok emekleme yok çok tembel bu kız teyzeleri çokkk Allah'tan eve çabuk uyum sağladıda uyku düzenimiz bozulmadı yoksa kafayı yerdim sanırım çünkü hem çocuk hem ev işleri hemde yemek seçen bi kocayla işim zordu valla akannehir bizden bu günlük bu kadar öpüyorum sizi ve bebişleri kızlar iyi geceler a.s.
bişeyi yok muş işte çok şükür gözün aydın hasta çocuk zor vallaaahastaneden geldiler ...hiçbişi yok çok fazla geniz akıntısı var demiş dok.antibiyotiği kesin demiş ....neyse bişi çıkmadı aaa
günaydınnnn canımmherkese günaydınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?