2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm bacılarrrr nasılsınızzzzemuszemus
ben pek ıyı deılım bu aralar hanı yagızın uykusu duzene gırdı gıbı dedıydım ya 10 gun surdu 10 gun boyunca gecede ıkı kez falan kalktı eşimle şaştık tabı ama hayatımızda duzene gırdıytdı ne gusel.....uykumuzu alıp kalkıoduk sabah 7 de olsa...eşimnle ozel hayatımız bıle bı duzene gırmeye başladıydı yanı ama 4 gundur herseyyy silllll baştannnnnnnmafoldumbenyagız gece gene uymuyo saat başı yarımsaate bı uyanıyooo bende sabır kalmamış artık farkettımmm.....sınırlenıyorum 9 bıtecek kızlar 10 aya gırecez ama yok gene aynııııı pisikolojım mı bozuldu anlamıyorum gece uyandıkca ben sınır oluyorum kendı kendıme souylenıyorum cocuga bişi dedım yok...eşimde kalkıp gelıp bbana soylenıyoooo hoppppp tartısma cıkıyo ardındannnnnn..yagız uyurken cok guseldı gene uyumamaya basladı bız gene atışmaya başladık kocişlee yataklarıda ayırdık gene tabiii yoksa ıkımızde bıtıyoruzzzzzzz.....offff kızlarrrrr yaaaaaa sabır dıorum ama sabırda bıyere kadar yaaa bendemı var bı anormallıkkkkkkmafoldumbeneşim rahat tabı cocukla yemek yapmak ortalık toplamak zorunda deıllll al oglanı otur odada uyuyunca hazır yemegını ye tamam ..ben olemı yagız paçamda iş yapmaya calışlıorum tum gun ewde yalnızda kalmıyo hıc sıpaaa ....sorada bana sarıyo eşim sen gecınemıyosun cocukla dıyee..6 ay ewde tek baktım okadar sorunlu gunler gecırdık yagız hıc uslu uykusu duzenlı bı cocuk olmadıkı....sanırım yıprandımmm kızlar yaaaaa.....gece uyanmasına sadece bu sabırsızlıım artık bız duzene gırmelı dıyorum ama yok duzen muzen nerdeeeeeeeeeeeeee
mafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar.Benim duruşko 11 gibi kalktı.kahvaltısını yaptırdım.sonra ben yaptım.baktım zilli esniyo.saat 13:00 gibi uyudu 13:45 gibi uyandı.ben de bu arada mutfağı biraz topladım.O kadar daha bi şey yapamadım ama bir sürü işim var.

Birsencim çok geçmiş olsun.Önemlli bi şey olmamasına sevindim.

Pınarcım sefan olsun valla.Bizim yerimize de gez.

Ay canım ya.Sen de bi sorun yok.İnsan uykusunu alamayınca çok sinirli oluyo gerçekten.Bi de gece uykunu bölüp kalkmak zor gerçekten.Erkekler için herşey kolay tabi.Ama kalk besle desen yok,altını al yok.Eşim kızı uyutamıyo bile.Heö çocuk hem ev işleri gerçekten zor canım.Ama sabırlı olmak zorundaız.

dogru syluosun aslıcım .......
sabır sabırrrrr dıorum bendeee bakalım fdaha nereye kadar dıycem bunu....eşim gene kalkıyo geclerı yardımcı yanı ben işe gıdınce o kalıyo oglanla bakar ydırır içirir altını alırrr...o yardımcı olmusken ben boyleyım bıde b yardım etmese bılemıyorum canım halımı...ma benım oglanda her saat bası kalkıyo ben gece 5 kalkasam eşim 2 kalkıyo tabı bıde ole hemen uyuymuyo yagız en az yarım saat sallıom yanı..ben zaten kişilik olarak uykusuzken sinirli olurummmmmmafoldumben

aslıcım sabır et bıraz saolsun esınde yardımcı oluyomus bak ne guzel sana destek bosuna adamcagızla papaz olma sakin olmaya calıs böle böle buyuyeceklerrr bak 9.ayı bıtıyo az kaldı azzolumunekankayizsmile

kocalarımız bılıyo bızı nasıl kandıracaklarını neysekı sorun buyumeden kapanmıs sana ıyı gezmelerr canımbayanssulusmile

gecmıs olsun canım ali'mee
ohh masallah nasılda cabuk gecıyor zaman kocaman oldular masallah kuzularımızgecmısı okudumda hamıleyken nasıl heyecanlı oldugumuzu yazdıgımız yazıları bırbırımızı tesellılerımızı cok duygulandım yahuu:gitme:

ohh en guzelını yapmıssınız vallaaa haftasonuopuyorumnanaktandefnoşuda opuyorum kocamannn kolay gelsın canım

herkese merhabalar!!!a.s.a.s.a.s.

merhaba canıma.s.

Selam canım nasılsın a.s.

Ay canım benim ya ne güzel düzelmişti kuzum nazara mı geldi :1no2: Sabret bacım napıcan ya katlanıyoruz işte a.s.

Sağolasın canım a.s.

Sağolasın canım bizde öpüyoruz Duru kuzumla seni a.s.

sağolun kızlarr yaa öneml,ideğil dediler ama çocuk könn könn

oturma odamı süpürdüm çocukları besledim.....şimdi yerini silip yatak odasına geçeceğim

çocukları park yatağına ttım oyuncaklarıda döktüm çizgi filim açtım pc den bende hemen hemen iş yapimm

Bende annemle teyzemi yolcu ettim, akşam için karnıbahar yemeği yapıcam onu haşladım. Etraf toparladım. En azından salonun yerleri sildim, toz aldım, tuvaletimi çamaşır suyu ile sildim , şimdi kızımın meyvesini yediricem a.s.

maşallah mayıs analarına bırsenle pınarı tutabılene askolsun kızlar yormayın bukadar kendınızı her işi sıgdırmayın bır gunee ,
sıze dıyorum ama bende eve gıttıgımde yerımde duramıyorum ütüydü camasırdı yemektı derken bu kadınların işi nezaman bıtecek merak edıyorum

haklısın ama cnm bikerede olmazsa bir yer bitene kadar diğer yer pisleniyor aman uğraşıyoruz yeter bana pc molası bu kuduruklar bağırmazsa işime devam edeceğimm

Hosgeldin canim. Gecen damdan düser gibi, paldir-küldür yazdim biraz kusura bakma. Ama hic iletin olmadigindan ve ismine sürekli aktif okuyucu olarak görünce süphelendim biraz. Neyse, umarim memnun kalirsin buradan ve güzel arkadasliklar edinirsin.a.s.

Ah biraz atlattik Ayse'cigim Allahtan. Beter birsey, artik korka korka besliyorum Dorugu, hersey kabiz yapacakmis gibi geliyor.

Ilginc olmali Pinar'cigim, internetten siparis veririm elimdeki kitaplari bitirdigimde. Not ettigim okuyacagim kitaplar listesine...zemuszemus

Oh ne güzel zam almis esin canim. Güle güle biriktirin mi diyeyim, harcayin mi karar veremedim.eyvahedigeldismile

Alis'e de cok gecmis olsun, neyseki ciddi bir sey degilmis.

Anne'ne, babana ve sana gecmis olsun Özlem'cigim.

Ilk is günün iyi gecmistir insallah canim. Ayrica cok gecmis olsun, bir daha yasamazsin öyle birsey dilerim ki! Facebook'dan maalesef bakamiyorum senin afacanin resimlerine, sanirim eklememisiz birbirimizi.:1no2:

Canim yeni düzeninize zamanla alisacaksiniz eminim. Gülce'ninde mizmiz olmasi dogal, dis cikaramadigindan olabilir. Doruk'da cogunlukla öyle. Bazen cok güzel yiyiyor seviniyorum, bazende yemedigi icin agliyorum sinirden. Günde 10 cesit yemek yapip attigimi biliyorum. Ama böyle böyle büyüyecekler iste.

Cabuk kanmissin canim ama karli cikmissin yine de...bilmiyorumkismile

Senin kuzularla benim dogum günüm ayni Birsen. Bende 8 Nisan dogumluyum.zemuszemus

Masallah Defnos'a annesi, afiyetle yemis baligini. Sizde felekten bir gün calmissiniz ne güzel. Büyükada'da amcamlar oturuyorlar, eskiden gitmeyi en cok istedigim yerdi, orada gezmeyeli yillar oldu, anilarimi deprestirdin ya.:1closedeyes:

Hosgeldin canim, özlettin kendini.a.s.

Off okurken strese girdim resmen, neden böyle yapiyor ki bu cocuk:uhm: Huzursuz mu uyaniyor, sicak mi oluyor odasi? Doruk'da dün gece saat basi uyandi ama disten huzursuz oluyor, kulagini cekistirip duruyor ve mizmizlaniyor sürekli. Cok yorgunum bende.

Allah beterinden saklasın tatlım buna da şükür a.s.

Ay tatlım ben annem bana gelmese Defne ile hiçbirşey yapamam. Çünkü Defne bir süredir süpürge sesinden korkuyor, gündüzleri çok kısa süre uyuyor ve heryere saldırır durumda. Valla annem gelmese bittim. O yüzden o gelince heryeri bitirmek istiyorum a.s.

Mutlaka oku canım pişman olmazsın a.s.

Ay sorma çok şaşırdım o kadar balığı yiyince. Çok da sevindim açıkcası zemuszemus

Büyükada gerçekten çok güzel ya. Orda yaşamayı en azndan yaz aylarımı orada geçirmeyi çok isterdim. Arkadaşımızda sağolsun sürekli misafir ediyor bizi. Sende Türkiye'ye geldiğinde mutlaka gitmeye çalış yerimseniben

Ya Defne ile 2 saattir savaş veriyoruz. Belli ki uykusu var. Çünkü öğlen 1 gibi yarım saat uyudu sadece. Gözlerini ovuşturuyor sürekli. Ama inat etti uyumuyor. Uykusu olduğu için hiçbirşeyden de memnun değil. Ağlamaklı bi halde. Ne halin varsa gör dedim en sonunda koydum yere. Anladı heralde sinirlendiğimi kendi kendine oynuyor şimdi :umursamaz:

Arkadaşım gelicek birazdan. Eşi kursa gidiyor. Geçerken brakıcak 10 gibi kurs dönüşü oda gelicek. Otururuz biraz giderler sonra.

Eşimde karnıbaharın yemeğini değil, kızartmasını istedi. Az daha haşladım. Sosunuda hazırladım. Gelsin kızartacağım hemen. Yanınada kremalı mantar çorbası ve makarna bitti gitti alkisalkisalkis

Ohhh sefan olsun canım.Ne guzel gezmişsin.Valla bende haftasonu evde kalsam catlarım mutlaka bı hava alıcam.Defnoşada maşallah.Bende bugun balık corbası yaptım afıyetle içti bora.Cok sevınıyor insan yaa.

Bacım,canım,şekeerrr üzme canını belki geçicidir.Diş huzursuzluğu olabilir.Senı o kadar iyi anlıyorum kı.Napalım bız ne zorluklar gördük bu gunlerde gecıcek.Bak yasına gırıcekler artık herseyden anlıycaklar uyku sorunuda düzelir.Kıyamam ya.

Kandırmakta ustalar zaten sekerim.Ama bende sevmem uzatmayı.Bu sefer cok eskı konulara kadar gidiyor insan iyice buyuyor kavga.

Haklısın canım.Dayanamam kı ben en fazla 1 gun surerdı.Bu sefer 1 saatte barıştık.Ama fecı zarara girdi kendısı.Bütceyı ıyıce zorladım.

ıyi Akşamlar,

Bende öğlen Borayı uyuttum attım kendımı dışarı.Kas,bıyık kuaför işlerimi bitirdim.Ordan alışveriş merkezıne bırsuru kıyafet sectım ayırttım.Daha almadım ama bakalım akşam Alple konuşalım ne dıycek.Biraz yuklu tuttu gıbı.Ama mecburum,çünkü hamilelik öncesi esyaların hepsı bol geliyor.Emanet gıbı üstümde ama bı hoşuma gıdıyo sormayın.

2 tane kot gıydım 26 beden yanı en kucuk ay zevkten köşe oldum valla.Bızde böyle şekerler.

Pınar menu aynıymış canım.Bende de karnıbahar var ama kıymalı yemeğini yaptımYanına makarna ve yesılsalata işte.

kızlar bugün pek keyifsizim..

ite kaka zorla evi sildim süpürdüm ama sinirdende kudurdum..

yemekte yaptım. şimdi defnenin çorbasını içirdim ama oturdum kaldım..

banyo yapıp çarşafları degiştirecegim sonra yine çamaşırrrrrrrr

kaçgündür yıka kurut ütülee bune yaaaaaaaaa

Noldu yahuuu camaşırmı sıktı senın canını böyle.Döverım ben o camasırları üzülme sen.Na na papcam onlarısırnaşık şey

neeeeeeeee 26 mııııı

ölmekk istiyorumm yaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benimde tüm kotlarım 26 ve dolap bekkiyo 2senedirrrrmafoldumbenmafoldumben

GÜLHANCIM TEBRıK EDıYORUM HAYATIMMM HAKKINDIR ..
/B]
[/B

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…