slm bacılarrrr nasılsınızzzzemuszemus
ben pek ıyı deılım bu aralar hanı yagızın uykusu duzene gırdı gıbı dedıydım ya 10 gun surdu 10 gun boyunca gecede ıkı kez falan kalktı eşimle şaştık tabı ama hayatımızda duzene gırdıytdı ne gusel.....uykumuzu alıp kalkıoduk sabah 7 de olsa...eşimnle ozel hayatımız bıle bı duzene gırmeye başladıydı yanı ama 4 gundur herseyyy silllll baştannnnnnnmafoldumbenyagız gece gene uymuyo saat başı yarımsaate bı uyanıyooo bende sabır kalmamış artık farkettımmm.....sınırlenıyorum 9 bıtecek kızlar 10 aya gırecez ama yok gene aynııııı pisikolojım mı bozuldu anlamıyorum gece uyandıkca ben sınır oluyorum kendı kendıme souylenıyorum cocuga bişi dedım yok...eşimde kalkıp gelıp bbana soylenıyoooo hoppppp tartısma cıkıyo ardındannnnnn..yagız uyurken cok guseldı gene uyumamaya basladı bız gene atışmaya başladık kocişlee yataklarıda ayırdık gene tabiii yoksa ıkımızde bıtıyoruzzzzzzz.....offff kızlarrrrr yaaaaaa sabır dıorum ama sabırda bıyere kadar yaaa bendemı var bı anormallıkkkkkkmafoldumbeneşim rahat tabı cocukla yemek yapmak ortalık toplamak zorunda deıllll al oglanı otur odada uyuyunca hazır yemegını ye tamam ..ben olemı yagız paçamda iş yapmaya calışlıorum tum gun ewde yalnızda kalmıyo hıc sıpaaa ....sorada bana sarıyo eşim sen gecınemıyosun cocukla dıyee..6 ay ewde tek baktım okadar sorunlu gunler gecırdık yagız hıc uslu uykusu duzenlı bı cocuk olmadıkı....sanırım yıprandımmm kızlar yaaaaa.....gece uyanmasına sadece bu sabırsızlıım artık bız duzene gırmelı dıyorum ama yok duzen muzen nerdeeeeeeeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben
Ay canım ya.Sen de bi sorun yok.İnsan uykusunu alamayınca çok sinirli oluyo gerçekten.Bi de gece uykunu bölüp kalkmak zor gerçekten.Erkekler için herşey kolay tabi.Ama kalk besle desen yok,altını al yok.Eşim kızı uyutamıyo bile.Heö çocuk hem ev işleri gerçekten zor canım.Ama sabırlı olmak zorundaız.
dogru syluosun aslıcım .......
sabır sabırrrrr dıorum bendeee bakalım fdaha nereye kadar dıycem bunu....eşim gene kalkıyo geclerı yardımcı yanı ben işe gıdınce o kalıyo oglanla bakar ydırır içirir altını alırrr...o yardımcı olmusken ben boyleyım bıde b yardım etmese bılemıyorum canım halımı...ma benım oglanda her saat bası kalkıyo ben gece 5 kalkasam eşim 2 kalkıyo tabı bıde ole hemen uyuymuyo yagız en az yarım saat sallıom yanı..ben zaten kişilik olarak uykusuzken sinirli olurummmmmmafoldumben
Günaydın Şekerler,
Dün koçişle kapışmıştık ya.Uyandı pasa öğle gibi hadı gıyın dışarı cıkalım dedı.Bende bı surat karış ama içim kaynıyo tabı jet hızıyla hazırlandım.Kahvaltıya gıttık.Sonra alışveriş merkezıne sonrada e-bebek mağzasına.Yanı hemen kandırdı benı yıne.
Şimdide bıraz dışarı cıkıcam.Hava super.Bı arada kuaför yapmam lazım kaş,bıyık karıştı yıne.
Aliş dr gıttış.Gecmış olsun canım.Ama maşallah yokmuş önemli birşeyı.
gecmıs olsun canım ali'meegünaydınlar kızlar .....gece biraz sıkıntılı geçti eşim saat 1 de geldi yattık uyuduk tam uykumuzu alacağız ömer ağladı allahım sallıyorum çocuğu yokkk uyumuyır gece mama yaptım içmedide iyice azalttılar mama işini yaa şimdi sabah kalkar kalkmaz verdim ....neyse 150 cc içtiler
ben daha kahvaltı yapmadım....yatak odasının çarşaflarını değiştiriyorum....hazır çocukları sesi çıkmazkende ...gidem kahvlatı edem yawww...
bu arada 10 aylığız artık dolu doluuuu 11 merhaba diyeceğiz yarınn
Selam bacılar ben geldim a.s.
Cumartesi öğlen gittik Büyükada'ya. Arkadaşlar karşıladılar. Eşyaları eve bırakıp hemen yürüyüşe çıktık. Çok soğuktu ama öyle güzel geldiki ağaçların arasında mis gibi havada yürüyüş yapmak. Tam 2 saat yürüdük. Defne'de bazen arabasında, bazen kucağımızda gezdi bizimle.
Sonra yürümek acıktırdı bizi. Hemen attık kendimizi bi balıkçıya. Biz yerken baktık Defne ciddi ciddi benim balığın yarısını yedi. Babası da "eh artık oda bir birey oldu garson amcası, kızıma da kılçıksız bir balık yapıverin ızgarada" dedi. Anaaaa Defne koca balığı şapır şupur yedi kaydirigubbakcemile3
Sonrada gece 1'e kadar nargile keyfi yaptık. Sabah bi kalktık yağmur fena yağıyor. Defne'de uyuyor diye arkadaşımla çıktık sahilde şemsiyesiz, hem ıslandık hem yürüdük, hem güldük halimize kaydirigubbakcemile3
Kahvaltıdan sonra eşim döndü toplantı için. 3 gibide biz döndük. Aldı bizi , Defdef'i kayınvalideme postalayıp dışarıya çıktık yine arkadaşlarla. Akşamda eve geç geldiğimiz için yazamadım a.s.
Şimdide annemle teyzem var. Kahvaltıya geldiler. 2,5 gibi gidicekler. Ütüm var, çamaşır yıkadım, evim almış başını gidiyor ama bişey yapasım yok kaydirigubbakcemile3 Yarın yaparım artık yerimseniben
Herkesler pek bi gezginmiş haftasonu. Alışverişler yapılmış ne güzel. Tüm bacılarım ve kuzuları güzel günlerde kullansınlar cicilerini a.s.
Ayşe'cim hoşgeldin canım a.s. Maşallah Melih Kağan'a. Resimlere bakıcam fazceeden a.s.
Birsom geçmiş olsun Aliş'im doktora gitmiş yine a.s.
herkese merhabalar!!!a.s.a.s.a.s.
ben pek ıyı deılım bu aralar hanı yagızın uykusu duzene gırdı gıbı dedıydım ya 10 gun surdu 10 gun boyunca gecede ıkı kez falan kalktı eşimle şaştık tabı ama hayatımızda duzene gırdıytdı ne gusel.....uykumuzu alıp kalkıoduk sabah 7 de olsa...eşimnle ozel hayatımız bıle bı duzene gırmeye başladıydı yanı ama 4 gundur herseyyy silllll baştannnnnnnmafoldumbenyagız gece gene uymuyo saat başı yarımsaate bı uyanıyooo bende sabır kalmamış artık farkettımmm.....sınırlenıyorum 9 bıtecek kızlar 10 aya gırecez ama yok gene aynııııı pisikolojım mı bozuldu anlamıyorum gece uyandıkca ben sınır oluyorum kendı kendıme souylenıyorum cocuga bişi dedım yok...eşimde kalkıp gelıp bbana soylenıyoooo hoppppp tartısma cıkıyo ardındannnnnn..yagız uyurken cok guseldı gene uyumamaya basladı bız gene atışmaya başladık kocişlee yataklarıda ayırdık gene tabiii yoksa ıkımızde bıtıyoruzzzzzzz.....offff kızlarrrrr yaaaaaa sabır dıorum ama sabırda bıyere kadar yaaa bendemı var bı anormallıkkkkkkmafoldumbeneşim rahat tabı cocukla yemek yapmak ortalık toplamak zorunda deıllll al oglanı otur odada uyuyunca hazır yemegını ye tamam ..ben olemı yagız paçamda iş yapmaya calışlıorum tum gun ewde yalnızda kalmıyo hıc sıpaaa ....sorada bana sarıyo eşim sen gecınemıyosun cocukla dıyee..6 ay ewde tek baktım okadar sorunlu gunler gecırdık yagız hıc uslu uykusu duzenlı bı cocuk olmadıkı....sanırım yıprandımmm kızlar yaaaaa.....gece uyanmasına sadece bu sabırsızlıım artık bız duzene gırmelı dıyorum ama yok duzen muzen nerdeeeeeeeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar.Benim duruşko 11 gibi kalktı.kahvaltısını yaptırdım.sonra ben yaptım.baktım zilli esniyo.saat 13:00 gibi uyudu 13:45 gibi uyandı.ben de bu arada mutfağı biraz topladım.O kadar daha bi şey yapamadım ama bir sürü işim var.
Birsencim çok geçmiş olsun.Önemlli bi şey olmamasına sevindim.
Pınarcım sefan olsun valla.Bizim yerimize de gez.
kocalarımız bılıyo bızı nasıl kandıracaklarını neysekı sorun buyumeden kapanmıs sana ıyı gezmelerr canımbayanssulusmile
gecmıs olsun canım ali'mee
ohh masallah nasılda cabuk gecıyor zaman kocaman oldular masallah kuzularımızgecmısı okudumda hamıleyken nasıl heyecanlı oldugumuzu yazdıgımız yazıları bırbırımızı tesellılerımızı cok duygulandım yahuu:gitme:
ohh en guzelını yapmıssınız vallaaa haftasonuopuyorumnanaktandefnoşuda opuyorum kocamannn kolay gelsın canım
merhaba canıma.s.
maşallah mayıs analarına bırsenle pınarı tutabılene askolsun kızlar yormayın bukadar kendınızı her işi sıgdırmayın bır gunee ,
sıze dıyorum ama bende eve gıttıgımde yerımde duramıyorum ütüydü camasırdı yemektı derken bu kadınların işi nezaman bıtecek merak edıyorum
merhaba ben Zehra. bende bir mayıs annesiyim. sizi ilk baştan beri takip ediyorum ama hiç kısmet olup yazamadım. daha doğrusu aranıza girmeye cesaret edemedim. şimde sen böyle yazınca birden heveslendim ve yazdım. umarım benide aranıza alırsınız. çünkü aranızdaki bağ çok güzel.bende aranızda olmaktan büyük mutluluk duyarım.
ne güzel ailece vakit geçirmişsin. tatilin de bitiyor iyi olmuş dolu dolu geçmesi
geçmiş olmasına sevindim canım opuyorumnanaktan
evet son günlerde forum çok sessiz filiz'cim. nasılsın doruğun kabızlığı devam ediyor mu?
Selam canım a.s. Kopma bizden ya fırsat buldukça gir bak özlersin bizi he opuyorumnanaktan
Annenler geliyormuş gözün aydın canım
Ayyy çıldırmamak elde değil Allah sabır versin tatlım a.s.
Ben ilk zamanlar Avent kullandım. 3 aydır Nuk kullanıyorum. İkisinden de memnun kaldım
Napim bacım kurtluyum ben
Polisiye değil tatlım. Bi vampir ile kızın aşkını anlatıyor. İlk 2 kitabın filmide yapıldı. 3.film Haziranda geliyor. Okumanı tavsiye ederim a.s.
Napim tatlım ya fırsat varken gezeyim dimi yerimseniben
Ohhh bi gezginde burda
Aramıza hoşgeldin canım a.s. Bi Defne'miz daha oldu ne güzel :lepi: Ağlamaları diştendir sanırım. Gerçi benim Defdef 7 diş çıkardı ama hala öyle ağlayarak kaç kere uyanır geceleri. Yanımda yattığı için çoğu uyandığını hatırlamıyorum bile. Eşim söylüyor sabahları. Dertlerini anlatana kadar böyle nesi var diye bekleyeceğiz mecbur :uhm:
Benim adımda Pınar. Kızım Defne'de 28 Nisan doğumlu. Doğumdan önce istifa ettim. Kuzumla evimizde vakit geçiriyorum dicem ama gezginim ben biraz pek evde duramıyorum
Anaaa o nasılmış kız çorba gibi :uhm: Ben nette nerde araştırsam hep haşlanıyordu ama enterasan :uhm:
Ayyy yemek derdi alem ya insan ne yapacağını bilse hemen yaparda ne yapacağını bulmak sorun kafamçokkarıştı
Ohhhh hadi iyisin Birso aman dikkat kaydirigubbakcemile3
merhabalar bizde kalktık alişim hasta olmuş yaa bagam çıkarıyo öksürüyo
offff...allahtan atıyor antibiyotiğini vereceğimm........
kardeşimşin kız arkadaşı gelecek ...bişiler yapacağız...sonra eşim gelir eve gideriz
bu arada eşim güzel bir zam almış çok mutlu oldum çokkk inanın çok sıkılıyorduk
geçen sene gemedi zam ama şimdi iyi oldu...
kızlar merhaba
baya oldu giremedim annemdeyim hala malum annem hasta kalkamıyodu şimdi daha iyi çok şükür iğneleri bugün bitti
abbamda ameliyat oldu pazartesi baya yoğun geçti bu hafta benim için birazda gip oldum inş zeynebe geçmez
geçmişi okuaymaıyorum artık eve dönünce bakarım inş
herkese iyi akşamlar
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkesi çok özledimmopuyorumnanaktan
fotoları face'ye yükledim. vaktim olmadı buraya koymaya. ben yatiim kızlar. malum yarın 1 yıldan sonraki ilk iş günüm. ve dün geceden de çok uykusuzum. dün geceyi acil de geçirdik malesef:çok üzgünüm: benim böbrekteki taşlar hareketlenmiş yine:çok üzgünüm: sancıdan ölüyorum sandım ya! durmaksızın akşam sekizden gece 1'e kadarmafoldumben akşam 7 tane ilaç içtim. 1 de iğne,ancak kendime gelebildimakannehir yatıyorum,iyi geceler:gitme:
Merhaba kızlar bizde durumlar iyi gidiyo bazen ters düşüyoruz ama eşimle birlikte çocuklu hayata uyum sağlamaya çalışıyoruz malum doğumdan beri annemdeydim şimdi evimdeyim bebişimle tek başıma ilgileniyorum dün eşimle yıkadık kızımı çok keyifliydi ama Gülce son günlerde acayip yemek kousunda yoruyor beni ağız kilitlemeyi öğrendi istemediği zaman hayatta açmıyo ağzını oyuncaklardanda çok çabuk sıkılıyo babasıyla şebek olduk resmen bi lokma yedirtmek için kaydirigubbakcemile3 daha diş yok emekleme yok çok tembel bu kız teyzeleri çokkk Allah'tan eve çabuk uyum sağladıda uyku düzenimiz bozulmadı yoksa kafayı yerdim sanırım çünkü hem çocuk hem ev işleri hemde yemek seçen bi kocayla işim zordu valla akannehir bizden bu günlük bu kadar öpüyorum sizi ve bebişleri kızlar iyi geceler a.s.
Günaydın Şekerler,
Dün koçişle kapışmıştık ya.Uyandı pasa öğle gibi hadı gıyın dışarı cıkalım dedı.Bende bı surat karış ama içim kaynıyo tabı jet hızıyla hazırlandım.Kahvaltıya gıttık.Sonra alışveriş merkezıne sonrada e-bebek mağzasına.Yanı hemen kandırdı benı yıne.
Şimdide bıraz dışarı cıkıcam.Hava super.Bı arada kuaför yapmam lazım kaş,bıyık karıştı yıne.
Aliş dr gıttış.Gecmış olsun canım.Ama maşallah yokmuş önemli birşeyı.
günaydınlar kızlar .....gece biraz sıkıntılı geçti eşim saat 1 de geldi yattık uyuduk tam uykumuzu alacağız ömer ağladı allahım sallıyorum çocuğu yokkk uyumuyır gece mama yaptım içmedide iyice azalttılar mama işini yaa şimdi sabah kalkar kalkmaz verdim ....neyse 150 cc içtiler
ben daha kahvaltı yapmadım....yatak odasının çarşaflarını değiştiriyorum....hazır çocukları sesi çıkmazkende ...gidem kahvlatı edem yawww...
bu arada 10 aylığız artık dolu doluuuu 11 merhaba diyeceğiz yarınn
Selam bacılar ben geldi
Cumartesi öğlen gittik Büyükada'ya. Arkadaşlar karşıladılar. Eşyaları eve bırakıp hemen yürüyüşe çıktık. Çok soğuktu ama öyle güzel geldiki ağaçların arasında mis gibi havada yürüyüş yapmak. Tam 2 saat yürüdük. Defne'de bazen arabasında, bazen kucağımızda gezdi bizimle.
Sonra yürümek acıktırdı bizi. Hemen attık kendimizi bi balıkçıya. Biz yerken baktık Defne ciddi ciddi benim balığın yarısını yedi. Babası da "eh artık oda bir birey oldu garson amcası, kızıma da kılçıksız bir balık yapıverin ızgarada" dedi. Anaaaa Defne koca balığı şapır şupur yedi kaydirigubbakcemile3
Sonrada gece 1'e kadar nargile keyfi yaptık. Sabah bi kalktık yağmur fena yağıyor. Defne'de uyuyor diye arkadaşımla çıktık sahilde şemsiyesiz, hem ıslandık hem yürüdük, hem güldük halimize kaydirigubbakcemile3
Kahvaltıdan sonra eşim döndü toplantı için. 3 gibide biz döndük. Aldı bizi , Defdef'i kayınvalideme postalayıp dışarıya çıktık yine arkadaşlarla. Akşamda eve geç geldiğimiz için yazamadım a.s.
Şimdide annemle teyzem var. Kahvaltıya geldiler. 2,5 gibi gidicekler. Ütüm var, çamaşır yıkadım, evim almış başını gidiyor ama bişey yapasım yok kaydirigubbakcemile3 Yarın yaparım artık yerimseniben
Herkesler pek bi gezginmiş haftasonu. Alışverişler yapılmış ne güzel. Tüm bacılarım ve kuzuları güzel günlerde kullansınlar cicilerini a.s.
Ayşe'cim hoşgeldin canım a.s. Maşallah Melih Kağan'a. Resimlere bakıcam fazceeden a.s.
sağolun kızlarr yaa öneml,ideğil dediler ama çocuk könn könn
oturma odamı süpürdüm çocukları besledim.....şimdi yerini silip yatak odasına geçeceğim
çocukları park yatağına ttım oyuncaklarıda döktüm çizgi filim açtım pc den bende hemen hemen iş yapimm
maşallah mayıs analarına bırsenle pınarı tutabılene askolsun kızlar yormayın bukadar kendınızı her işi sıgdırmayın bır gunee ,
sıze dıyorum ama bende eve gıttıgımde yerımde duramıyorum ütüydü camasırdı yemektı derken bu kadınların işi nezaman bıtecek merak edıyorum
Ilginc olmali Pinar'cigim, internetten siparis veririm elimdeki kitaplari bitirdigimde. Not ettigim okuyacagim kitaplar listesine...zemuszemus
Masallah Defnos'a annesi, afiyetle yemis baligini. Sizde felekten bir gün calmissiniz ne güzel. Büyükada'da amcamlar oturuyorlar, eskiden gitmeyi en cok istedigim yerdi, orada gezmeyeli yillar oldu, anilarimi deprestirdin ya.:1closedeyes:
Selam bacılar ben geldim a.s.
kocalarımız bılıyo bızı nasıl kandıracaklarını neysekı sorun buyumeden kapanmıs sana ıyı gezmelerr canımbayanssulusmile
gecmıs olsun canım ali'mee
ohh masallah nasılda cabuk gecıyor zaman kocaman oldular masallah kuzularımızgecmısı okudumda hamıleyken nasıl heyecanlı oldugumuzu yazdıgımız yazıları bırbırımızı tesellılerımızı cok duygulandım yahuu:gitme:
ohh en guzelını yapmıssınız vallaaa haftasonuopuyorumnanaktandefnoşuda opuyorum kocamannn kolay gelsın canım
merhaba canıma.s.
Hosgeldin canim. Gecen damdan düser gibi, paldir-küldür yazdim biraz kusura bakma. Ama hic iletin olmadigindan ve ismine sürekli aktif okuyucu olarak görünce süphelendim biraz. Neyse, umarim memnun kalirsin buradan ve güzel arkadasliklar edinirsin.a.s.
Ah biraz atlattik Ayse'cigim Allahtan. Beter birsey, artik korka korka besliyorum Dorugu, hersey kabiz yapacakmis gibi geliyor.
Ilginc olmali Pinar'cigim, internetten siparis veririm elimdeki kitaplari bitirdigimde. Not ettigim okuyacagim kitaplar listesine...zemuszemus
Oh ne güzel zam almis esin canim. Güle güle biriktirin mi diyeyim, harcayin mi karar veremedim.eyvahedigeldismile
Alis'e de cok gecmis olsun, neyseki ciddi bir sey degilmis.
Anne'ne, babana ve sana gecmis olsun Özlem'cigim.
Ilk is günün iyi gecmistir insallah canim. Ayrica cok gecmis olsun, bir daha yasamazsin öyle birsey dilerim ki! Facebook'dan maalesef bakamiyorum senin afacanin resimlerine, sanirim eklememisiz birbirimizi.:1no2:
Canim yeni düzeninize zamanla alisacaksiniz eminim. Gülce'ninde mizmiz olmasi dogal, dis cikaramadigindan olabilir. Doruk'da cogunlukla öyle. Bazen cok güzel yiyiyor seviniyorum, bazende yemedigi icin agliyorum sinirden. Günde 10 cesit yemek yapip attigimi biliyorum. Ama böyle böyle büyüyecekler iste.
Cabuk kanmissin canim ama karli cikmissin yine de...bilmiyorumkismile
Senin kuzularla benim dogum günüm ayni Birsen. Bende 8 Nisan dogumluyum.zemuszemus
Masallah Defnos'a annesi, afiyetle yemis baligini. Sizde felekten bir gün calmissiniz ne güzel. Büyükada'da amcamlar oturuyorlar, eskiden gitmeyi en cok istedigim yerdi, orada gezmeyeli yillar oldu, anilarimi deprestirdin ya.:1closedeyes:
Hosgeldin canim, özlettin kendini.a.s.
Off okurken strese girdim resmen, neden böyle yapiyor ki bu cocuk:uhm: Huzursuz mu uyaniyor, sicak mi oluyor odasi? Doruk'da dün gece saat basi uyandi ama disten huzursuz oluyor, kulagini cekistirip duruyor ve mizmizlaniyor sürekli. Cok yorgunum bende.
kızlar bugün pek keyifsizim..
ite kaka zorla evi sildim süpürdüm ama sinirdende kudurdum..
yemekte yaptım. şimdi defnenin çorbasını içirdim ama oturdum kaldım..
banyo yapıp çarşafları degiştirecegim sonra yine çamaşırrrrrrrr
kaçgündür yıka kurut ütülee bune yaaaaaaaaa
ıyi Akşamlar,
Bende öğlen Borayı uyuttum attım kendımı dışarı.Kas,bıyık kuaför işlerimi bitirdim.Ordan alışveriş merkezıne bırsuru kıyafet sectım ayırttım.Daha almadım ama bakalım akşam Alple konuşalım ne dıycek.Biraz yuklu tuttu gıbı.Ama mecburum,çünkü hamilelik öncesi esyaların hepsı bol geliyor.Emanet gıbı üstümde ama bı hoşuma gıdıyo sormayın.
2 tane kot gıydım 26 beden yanı en kucuk ay zevkten köşe oldum valla.Bızde böyle şekerler.
Pınar menu aynıymış canım.Bende de karnıbahar var ama kıymalı yemeğini yaptımYanına makarna ve yesılsalata işte.
Noldu yahuuu camaşırmı sıktı senın canını böyle.Döverım ben o camasırları üzülme sen.Na na papcam onlarısırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?