kıvılcım evet aynı gün doğumgünleriniz
bakalım hayatımda iki koç erkeği varr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmm evi silmedim
anneme gitmeden silmiştim heryeri süpürdüm banyoım hariç
aman çamaşı asam dedim ömerrr resmen çatlıyo yaaa
astım içeri girdim ağlıyoo uykusu var ....altını aldım temizledim ayağıma aldım sallıyorum yere atıyor
kendi o arada alide üzerime tırmanıyor o yere atınca alinin altını alayım dedim
anam bide bakarımki alinin neredeyse ensesine çıkacak pokk
aldım banyoya(bu arada ömer yırtınıyoo)küvetin içinde çıkardım kıyafetleri açtım suyu tut dedim alişe küveti tutu kuzum...ama birden oturmak istedi oturttum hasta diye yıkatmadı eşim o oturunca hemen yıkadım çıktım .....ömer çıldırmış gibi ağlıyodu zorla alişi giydirdim...
ama beyim zonkluyooo resmen o arada ömer alişi giydirmeme izin vermiyo aliyi giydirdim
ömeri ayağıma aldım yine inat ediyorduki....çıldırdım bir çığlık attım ikiside korktu ağlamayan ali
ağlamaya başladı ikiside korkunca bana sarılmaya başladı...ben ağladım onlar ağladı
olan alişime oldu zaten korkak...alişi kolumda ömeri ayağımda salladım uyuttum
çay demledim kendime ...onu içtim azcık uzandım biraz sakinleştim..
ama ensem de bi ağrı zonk zonk ediyorum valla....çok üzüldüm bağrıdım diye onlara
ama bende tükeniyorum yaaa.....doğru düzgün babanne yokki başımızda
herşeyine rağzıydım yeterki şu kış çocukların yanında otursaydı
ama koparttı herşeyi...bide eşimlede tartıştım...açmış tlf
çocuklar nasıl...nedemek nasıl yaa dedim hasta işte
sabahda aramış ters davranmışım ne bu kadar sinirliymişim
dedim çocuklar durmuyo ağlıyo sürekli , hiçbişey yapamıyorum diyorum
yapmaaa diyor yaaaaaaaaaaaa dedim kim yapacak babammı gelecek yapacak
mıçından çıkardığını oraya atıyorsun ....bişey desem çok yorgunum herşeyi takıntı yapıyorsun
diyorsun dedim...yaa dün gece hastaneye giderken aliye gidirdiğim kıyafete mama dökülmüş
onu çantadan çıkarıp antreye atmış yaa....nasıl toplamayım
dün gece renkli astım şimdi beyaz astım....beyazdan önce alişin kustuğu pikeyi yastığı yıkadım..
şimdi bir pike battaniye yıkanıyor....sonra bi posta daha renkli var,nevresim takımı ve çocukların örgüleri yıkanacak....allahtan yemek dün yaptım...yarın toz alırım banyoyu temizlerim........
offffffffff kafanızı şişirdim ama bende başka türlü rahatlayamıyorum kızlar iyiki varsınızzzzzzzz
oh afiyet olsun güzzelim yarasın ikinize dekaydirigubbakcemile3birsen cnım çıglık atmakata haklısın bacım böyle böyle büyuyolar işte..
gülhan bak hakkaten şort olurlar çokta yakışır eminim :)))
kızlar pilavda yaptım yemegimizi yedik kızımla şiştik vallaakaydirigubbakcemile2 uyusada bende yıkansam..
kızlar ömerimde hasta oldu demek kuzum bundan ağlıyordu 20 dk.önce ateş düşürücü verdim
buna rağmen ateşi 39.1 çıktı yarım saat olsun birdaha ölçeceğim...soydumda
annemi aradım çok hastayım dedi...
halamı aradım çarşamba misafrim var dedi...
anneni çağır dedi ..
annem hastaymış dedim...aaa biz bugün bütüngün pazarı gezidk
o kadar hasta değil dedi...ısrarla çağır anneni dedi
yaa hastayım diyen kadını nasıl getireceğim dedim.
büyük halamı aramıştım küçük halamdan önce
ama küçük halama çarşamba o ve başkası gidecekmiş
mır kır edecek diye bişey demedimmm
kaynanamda çarşamba gidecekmiş doktora bigün için gelmesin
bilmiyorum ne yapacağım yaa
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk az önce uyudu ama nasil uyuma, 2,5 saat ugrastim ve pilim bitti, sinirimi kendimden cikardim, oturdum agladim resmen. Hic böyle olmamisti, ne oluyor anlamiyorum ya.:çok üzgünüm:
Hem kahkaha atiyor, oynatinca gülüyor. Aradan 2 dk gecmiyor ki, aglamaya basliyor. Emmesi 1 saate yakin sürdü, kucagimda uyuyor ve yerine koyuyorum. Hemen uyaniyor ve cildirasiya agliyor. Off cok zordu bugün ya. Bunalima girecegim bu gidisle...
Bu arada Pinar'cigim, maalesef artik amcamlarda yaz gecirme sansimiz yok. Yengem öldü, iliskilerimiz cok saglam degil cocuklariyla. Günübirlik ziyaretlerle idare ederiz artik.
Gecmisi okudum ama kafam kazan gibi, Ezel'i izleyip yatayim en iyisi. Kitabimida okuyamadim bugün...
Ohhh sefan olsun canım.Ne guzel gezmişsin.Valla bende haftasonu evde kalsam catlarım mutlaka bı hava alıcam.Defnoşada maşallah.Bende bugun balık corbası yaptım afıyetle içti bora.Cok sevınıyor insan yaa.
İyi Akşamlar,
Bende öğlen Borayı uyuttum attım kendımı dışarı.Kas,bıyık kuaför işlerimi bitirdim.Ordan alışveriş merkezıne bırsuru kıyafet sectım ayırttım.Daha almadım ama bakalım akşam Alple konuşalım ne dıycek.Biraz yuklu tuttu gıbı.Ama mecburum,çünkü hamilelik öncesi esyaların hepsı bol geliyor.Emanet gıbı üstümde ama bı hoşuma gıdıyo sormayın.
2 tane kot gıydım 26 beden yanı en kucuk ay zevkten köşe oldum valla.Bızde böyle şekerler.
Pınar menu aynıymış canım.Bende de karnıbahar var ama kıymalı yemeğini yaptımYanına makarna ve yesılsalata işte.
kızlar bugün pek keyifsizim..
ite kaka zorla evi sildim süpürdüm ama sinirdende kudurdum..
yemekte yaptım. şimdi defnenin çorbasını içirdim ama oturdum kaldım..
banyo yapıp çarşafları degiştirecegim sonra yine çamaşırrrrrrrr
kaçgündür yıka kurut ütülee bune yaaaaaaaaa
Merhaba kızlar oh herkesin haftasonu güzel geçmiş demekki bizimde işyerinin yemeği vardı haftasonu ordaydık kızı görümceme bıraktım gece almayacaktım ama dayanamadım kuzuma gece 2 gibi aldık orda oynamış falançok geç uyumuş uyku düzeni değişti dün gece resmen ağlama krizine girdi hiç durmadı busabahta dişleri kaşınıyor galiba jel süreyim derken elime dişi battı daha gözükmüyor bile ama bardak testini geçti ohhh sonuna çıkartıyoruz incilerimizihihoyyyt bugünde evdeydim iyice temizlik yaptım,canım börek istedi bide börek yaptım olamsını bekliyorum bide çay yapıp keyif yapıcam tabi cadı izin verirse buarada Cerencim ilk iş günün hayırlı olsun
semracığım sağol cnm yaaaaaaaa
yaa bugün antalya nerede
ilgin ve tülay
bişeymi oldu acaba hergün muhakak gelirlerdi
benimmi kaçırdığım bişi var
şimdi tvde izliyorum antalyada acayip fırtına varmış işyerleri hasar görmüş bazı yerleder hortum falan çıkmış düşünün yani... banu ve tülayada iş yoktur heralde bugun okullarda tatilmiş...
kızlaaarr, ilk iş günümdü ve oğlumu çok özledim!!! saat 3buçuktu eve geldiğimde, yeni uyumuş oğlum. 6buçukta uyandı!!akannehir uyansa da sarılsam diye 3 saat bekledim!!:çok üzgünüm: bide bebeğini bakıcıya bırakan bi tek ben varım demi?? aklım bütün gün evdeydi:çok üzgünüm: çok zormuş çookk:a015:
oh afiyet olsun güzzelim yarasın ikinize dekaydirigubbakcemile3
ay canım çok sıkkın aslında kızlar ilk iş günümdü ve bir velim sinirlerimi bozdu fena halde
birso tlf da sana anlatacaktım ama eşin geldi tutmayım dedim neyse anlatırım sonra eşime anlattım rahatladım biraz,
o da dişini çektirmiş konuşamıyor tek yaptığı şey kaş göz işaretiikaydirigubbakcemile3
aysecim çok zor çocukları bırakmak yaaa bende o kadar alıştım ki hiç gidesim yok vallaaa şeytan diyor 30 nisana kadar ayrıl iznee
kızlar ömerimde hasta oldu demek kuzum bundan ağlıyordu 20 dk.önce ateş düşürücü verdim
buna rağmen ateşi 39.1 çıktı yarım saat olsun birdaha ölçeceğim...soydumda
annemi aradım çok hastayım dedi...
halamı aradım çarşamba misafrim var dedi...
anneni çağır dedi ..
annem hastaymış dedim...aaa biz bugün bütüngün pazarı gezidk
o kadar hasta değil dedi...ısrarla çağır anneni dedi
yaa hastayım diyen kadını nasıl getireceğim dedim.
büyük halamı aramıştım küçük halamdan önce
ama küçük halama çarşamba o ve başkası gidecekmiş
mır kır edecek diye bişey demedimmm
kaynanamda çarşamba gidecekmiş doktora bigün için gelmesin
bilmiyorum ne yapacağım yaa
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk az önce uyudu ama nasil uyuma, 2,5 saat ugrastim ve pilim bitti, sinirimi kendimden cikardim, oturdum agladim resmen. Hic böyle olmamisti, ne oluyor anlamiyorum ya.:çok üzgünüm:
Hem kahkaha atiyor, oynatinca gülüyor. Aradan 2 dk gecmiyor ki, aglamaya basliyor. Emmesi 1 saate yakin sürdü, kucagimda uyuyor ve yerine koyuyorum. Hemen uyaniyor ve cildirasiya agliyor. Off cok zordu bugün ya. Bunalima girecegim bu gidisle...
Bu arada Pinar'cigim, maalesef artik amcamlarda yaz gecirme sansimiz yok. Yengem öldü, iliskilerimiz cok saglam degil cocuklariyla. Günübirlik ziyaretlerle idare ederiz artik.
Gecmisi okudum ama kafam kazan gibi, Ezel'i izleyip yatayim en iyisi. Kitabimida okuyamadim bugün...
Merhaba kızlar oh herkesin haftasonu güzel geçmiş demekki bizimde işyerinin yemeği vardı haftasonu ordaydık kızı görümceme bıraktım gece almayacaktım ama dayanamadım kuzuma gece 2 gibi aldık orda oynamış falançok geç uyumuş uyku düzeni değişti dün gece resmen ağlama krizine girdi hiç durmadı busabahta dişleri kaşınıyor galiba jel süreyim derken elime dişi battı daha gözükmüyor bile ama bardak testini geçti ohhh sonuna çıkartıyoruz incilerimizihihoyyyt bugünde evdeydim iyice temizlik yaptım,canım börek istedi bide börek yaptım olamsını bekliyorum bide çay yapıp keyif yapıcam tabi cadı izin verirse buarada Cerencim ilk iş günün hayırlı olsun
olurmu ya 2008de lee marka bi kot almıştım 28idi.. en çokta ona üzülüyorum fazla giyemedim(
heh al burdan yakk,bende almistim hamile oldugumu ögrenmeden diesel marka almistim bende bi kerecik giyebildim oofff[/
kıvılcım evet aynı gün doğumgünleriniz
bakalım hayatımda iki koç erkeği varr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmm evi silmedim
anneme gitmeden silmiştim heryeri süpürdüm banyoım hariç
aman çamaşı asam dedim ömerrr resmen çatlıyo yaaa
astım içeri girdim ağlıyoo uykusu var ....altını aldım temizledim ayağıma aldım sallıyorum yere atıyor
kendi o arada alide üzerime tırmanıyor o yere atınca alinin altını alayım dedim
anam bide bakarımki alinin neredeyse ensesine çıkacak pokk
aldım banyoya(bu arada ömer yırtınıyoo)küvetin içinde çıkardım kıyafetleri açtım suyu tut dedim alişe küveti tutu kuzum...ama birden oturmak istedi oturttum hasta diye yıkatmadı eşim o oturunca hemen yıkadım çıktım .....ömer çıldırmış gibi ağlıyodu zorla alişi giydirdim...
ama beyim zonkluyooo resmen o arada ömer alişi giydirmeme izin vermiyo aliyi giydirdim
ömeri ayağıma aldım yine inat ediyorduki....çıldırdım bir çığlık attım ikiside korktu ağlamayan ali
ağlamaya başladı ikiside korkunca bana sarılmaya başladı...ben ağladım onlar ağladı
olan alişime oldu zaten korkak...alişi kolumda ömeri ayağımda salladım uyuttum
çay demledim kendime ...onu içtim azcık uzandım biraz sakinleştim..
ama ensem de bi ağrı zonk zonk ediyorum valla....çok üzüldüm bağrıdım diye onlara
ama bende tükeniyorum yaaa.....doğru düzgün babanne yokki başımızda
herşeyine rağzıydım yeterki şu kış çocukların yanında otursaydı
ama koparttı herşeyi...bide eşimlede tartıştım...açmış tlf
çocuklar nasıl...nedemek nasıl yaa dedim hasta işte
sabahda aramış ters davranmışım ne bu kadar sinirliymişim
dedim çocuklar durmuyo ağlıyo sürekli , hiçbişey yapamıyorum diyorum
yapmaaa diyor yaaaaaaaaaaaa dedim kim yapacak babammı gelecek yapacak
mıçından çıkardığını oraya atıyorsun ....bişey desem çok yorgunum herşeyi takıntı yapıyorsun
diyorsun dedim...yaa dün gece hastaneye giderken aliye gidirdiğim kıyafete mama dökülmüş
onu çantadan çıkarıp antreye atmış yaa....nasıl toplamayım
dün gece renkli astım şimdi beyaz astım....beyazdan önce alişin kustuğu pikeyi yastığı yıkadım..
şimdi bir pike battaniye yıkanıyor....sonra bi posta daha renkli var,nevresim takımı ve çocukların örgüleri yıkanacak....allahtan yemek dün yaptım...yarın toz alırım banyoyu temizlerim........
offffffffff kafanızı şişirdim ama bende başka türlü rahatlayamıyorum kızlar iyiki varsınızzzzzzzz
slm bacılarrrr nasılsınızzzzemuszemus
ben pek ıyı deılım bu aralar hanı yagızın uykusu duzene gırdı gıbı dedıydım ya 10 gun surdu 10 gun boyunca gecede ıkı kez falan kalktı eşimle şaştık tabı ama hayatımızda duzene gırdıytdı ne gusel.....uykumuzu alıp kalkıoduk sabah 7 de olsa...eşimnle ozel hayatımız bıle bı duzene gırmeye başladıydı yanı ama 4 gundur herseyyy silllll baştannnnnnnmafoldumbenyagız gece gene uymuyo saat başı yarımsaate bı uyanıyooo bende sabır kalmamış artık farkettımmm.....sınırlenıyorum 9 bıtecek kızlar 10 aya gırecez ama yok gene aynııııı pisikolojım mı bozuldu anlamıyorum gece uyandıkca ben sınır oluyorum kendı kendıme souylenıyorum cocuga bişi dedım yok...eşimde kalkıp gelıp bbana soylenıyoooo hoppppp tartısma cıkıyo ardındannnnnn..yagız uyurken cok guseldı gene uyumamaya basladı bız gene atışmaya başladık kocişlee yataklarıda ayırdık gene tabiii yoksa ıkımızde bıtıyoruzzzzzzz.....offff kızlarrrrr yaaaaaa sabır dıorum ama sabırda bıyere kadar yaaa bendemı var bı anormallıkkkkkkmafoldumbeneşim rahat tabı cocukla yemek yapmak ortalık toplamak zorunda deıllll al oglanı otur odada uyuyunca hazır yemegını ye tamam ..ben olemı yagız paçamda iş yapmaya calışlıorum tum gun ewde yalnızda kalmıyo hıc sıpaaa ....sorada bana sarıyo eşim sen gecınemıyosun cocukla dıyee..6 ay ewde tek baktım okadar sorunlu gunler gecırdık yagız hıc uslu uykusu duzenlı bı cocuk olmadıkı....sanırım yıprandımmm kızlar yaaaaa.....gece uyanmasına sadece bu sabırsızlıım artık bız duzene gırmelı dıyorum ama yok duzen muzen nerdeeeeeeeeeeeeeemafoldumbenmafoldumben
Günaydın Şekerler,
Dün koçişle kapışmıştık ya.Uyandı pasa öğle gibi hadı gıyın dışarı cıkalım dedı.Bende bı surat karış ama içim kaynıyo tabı jet hızıyla hazırlandım.Kahvaltıya gıttık.Sonra alışveriş merkezıne sonrada e-bebek mağzasına.Yanı hemen kandırdı benı yıne.
Şimdide bıraz dışarı cıkıcam.Hava super.Bı arada kuaför yapmam lazım kaş,bıyık karıştı yıne.
Aliş dr gıttış.Gecmış olsun canım.Ama maşallah yokmuş önemli birşeyı.
Selam bacılar ben geldim a.s.
Cumartesi öğlen gittik Büyükada'ya. Arkadaşlar karşıladılar. Eşyaları eve bırakıp hemen yürüyüşe çıktık. Çok soğuktu ama öyle güzel geldiki ağaçların arasında mis gibi havada yürüyüş yapmak. Tam 2 saat yürüdük. Defne'de bazen arabasında, bazen kucağımızda gezdi bizimle.
Sonra yürümek acıktırdı bizi. Hemen attık kendimizi bi balıkçıya. Biz yerken baktık Defne ciddi ciddi benim balığın yarısını yedi. Babası da "eh artık oda bir birey oldu garson amcası, kızıma da kılçıksız bir balık yapıverin ızgarada" dedi. Anaaaa Defne koca balığı şapır şupur yedi kaydirigubbakcemile3
Sonrada gece 1'e kadar nargile keyfi yaptık. Sabah bi kalktık yağmur fena yağıyor. Defne'de uyuyor diye arkadaşımla çıktık sahilde şemsiyesiz, hem ıslandık hem yürüdük, hem güldük halimize kaydirigubbakcemile3
Kahvaltıdan sonra eşim döndü toplantı için. 3 gibide biz döndük. Aldı bizi , Defdef'i kayınvalideme postalayıp dışarıya çıktık yine arkadaşlarla. Akşamda eve geç geldiğimiz için yazamadım a.s.
Şimdide annemle teyzem var. Kahvaltıya geldiler. 2,5 gibi gidicekler. Ütüm var, çamaşır yıkadım, evim almış başını gidiyor ama bişey yapasım yok kaydirigubbakcemile3 Yarın yaparım artık yerimseniben
Herkesler pek bi gezginmiş haftasonu. Alışverişler yapılmış ne güzel. Tüm bacılarım ve kuzuları güzel günlerde kullansınlar cicilerini a.s.
Ayşe'cim hoşgeldin canım a.s. Maşallah Melih Kağan'a. Resimlere bakıcam fazceeden a.s.
Birsom geçmiş olsun Aliş'im doktora gitmiş yine a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?