2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar oh herkesin haftasonu güzel geçmiş demekki bizimde işyerinin yemeği vardı haftasonu ordaydık kızı görümceme bıraktım gece almayacaktım ama dayanamadım kuzuma gece 2 gibi aldık orda oynamış falançok geç uyumuş uyku düzeni değişti dün gece resmen ağlama krizine girdi hiç durmadı busabahta dişleri kaşınıyor galiba jel süreyim derken elime dişi battı daha gözükmüyor bile ama bardak testini geçti ohhh sonuna çıkartıyoruz incilerimizihihoyyyt bugünde evdeydim iyice temizlik yaptım,canım börek istedi bide börek yaptım olamsını bekliyorum bide çay yapıp keyif yapıcam tabi cadı izin verirse buarada Cerencim ilk iş günün hayırlı olsun

olurmu ya 2008de lee marka bi kot almıştım 28idi.. en çokta ona üzülüyorum fazla giyemedim (

Nrten dert ettığın seye bak ya olmuyorsa gönder bana hepsını.Hakkımdır dımı ama alıcam tabıı.

Semra hayırlı olsun dişleriniz canım.Uyku sorunuda malesef hepimizde var.

hehe gönderim aşkolsun ama boyu ne etcez:)zaten alınca paçanın yarısı gidiyo 1.50mt olunca:roflol: :roflol: :roflol:

kıvılcım evet aynı gün doğumgünleriniz
bakalım hayatımda iki koç erkeği varr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmm evi silmedim
anneme gitmeden silmiştim heryeri süpürdüm banyoım hariç
aman çamaşı asam dedim ömerrr resmen çatlıyo yaaa
astım içeri girdim ağlıyoo uykusu var ....altını aldım temizledim ayağıma aldım sallıyorum yere atıyor
kendi o arada alide üzerime tırmanıyor o yere atınca alinin altını alayım dedim
anam bide bakarımki alinin neredeyse ensesine çıkacak pokk
aldım banyoya(bu arada ömer yırtınıyoo)küvetin içinde çıkardım kıyafetleri açtım suyu tut dedim alişe küveti tutu kuzum...ama birden oturmak istedi oturttum hasta diye yıkatmadı eşim o oturunca hemen yıkadım çıktım .....ömer çıldırmış gibi ağlıyodu zorla alişi giydirdim...
ama beyim zonkluyooo resmen o arada ömer alişi giydirmeme izin vermiyo aliyi giydirdim
ömeri ayağıma aldım yine inat ediyorduki....çıldırdım bir çığlık attım ikiside korktu ağlamayan ali
ağlamaya başladı ikiside korkunca bana sarılmaya başladı...ben ağladım onlar ağladı
olan alişime oldu zaten korkak...alişi kolumda ömeri ayağımda salladım uyuttum
çay demledim kendime ...onu içtim azcık uzandım biraz sakinleştim..
ama ensem de bi ağrı zonk zonk ediyorum valla....çok üzüldüm bağrıdım diye onlara
ama bende tükeniyorum yaaa.....doğru düzgün babanne yokki başımızda
herşeyine rağzıydım yeterki şu kış çocukların yanında otursaydı
ama koparttı herşeyi...bide eşimlede tartıştım...açmış tlf
çocuklar nasıl...nedemek nasıl yaa dedim hasta işte
sabahda aramış ters davranmışım ne bu kadar sinirliymişim
dedim çocuklar durmuyo ağlıyo sürekli , hiçbişey yapamıyorum diyorum
yapmaaa diyor yaaaaaaaaaaaa dedim kim yapacak babammı gelecek yapacak
mıçından çıkardığını oraya atıyorsun ....bişey desem çok yorgunum herşeyi takıntı yapıyorsun
diyorsun dedim...yaa dün gece hastaneye giderken aliye gidirdiğim kıyafete mama dökülmüş
onu çantadan çıkarıp antreye atmış yaa....nasıl toplamayım

dün gece renkli astım şimdi beyaz astım....beyazdan önce alişin kustuğu pikeyi yastığı yıkadım..
şimdi bir pike battaniye yıkanıyor....sonra bi posta daha renkli var,nevresim takımı ve çocukların örgüleri yıkanacak....allahtan yemek dün yaptım...yarın toz alırım banyoyu temizlerim........

offffffffff kafanızı şişirdim ama bende başka türlü rahatlayamıyorum kızlar iyiki varsınızzzzzzzz

ay canım sen böyle anlatınca ben yoruluyorum biz tek çocukla nekadar zorlanıyoruz seni düşenemiyorum ahh işte başta bir büyük olsa sana yardımcı olan çok rahatlarsın ama boşver takma kafana helal olsun iki çocuğa bugüne kadarbaktın vallahi maşallah

semracığım sağol cnm yaaaaaaaa

yaa bugün antalya nerede

ilgin ve tülay

bişeymi oldu acaba hergün muhakak gelirlerdi
benimmi kaçırdığım bişi var

şimdi tvde izliyorum antalyada acayip fırtına varmış işyerleri hasar görmüş bazı yerleder hortum falan çıkmış düşünün yani... banu ve tülayada iş yoktur heralde bugun okullarda tatilmiş...

birsen cnım çıglık atmakata haklısın bacım böyle böyle büyuyolar işte..

gülhan bak hakkaten şort olurlar çokta yakışır eminim :)))

kızlar pilavda yaptım yemegimizi yedik kızımla şiştik vallaakaydirigubbakcemile2 uyusada bende yıkansam..

kızlaaarr, ilk iş günümdü ve oğlumu çok özledim!!! saat 3buçuktu eve geldiğimde, yeni uyumuş oğlum. 6buçukta uyandı!!akannehir uyansa da sarılsam diye 3 saat bekledim!!:çok üzgünüm: bide bebeğini bakıcıya bırakan bi tek ben varım demi?? aklım bütün gün evdeydi:çok üzgünüm: çok zormuş çookk:a015:

oh afiyet olsun güzzelim yarasın ikinize dekaydirigubbakcemile3
ay canım çok sıkkın aslında kızlar ilk iş günümdü ve bir velim sinirlerimi bozdu fena halde
birso tlf da sana anlatacaktım ama eşin geldi tutmayım dedim neyse anlatırım sonra eşime anlattım rahatladım biraz,
o da dişini çektirmiş konuşamıyor tek yaptığı şey kaş göz işaretiikaydirigubbakcemile3
aysecim çok zor çocukları bırakmak yaaa bende o kadar alıştım ki hiç gidesim yok vallaaa şeytan diyor 30 nisana kadar ayrıl iznee

kızlar ömerimde hasta oldu demek kuzum bundan ağlıyordu 20 dk.önce ateş düşürücü verdim
buna rağmen ateşi 39.1 çıktı yarım saat olsun birdaha ölçeceğim...soydumda
annemi aradım çok hastayım dedi...
halamı aradım çarşamba misafrim var dedi...
anneni çağır dedi ..
annem hastaymış dedim...aaa biz bugün bütüngün pazarı gezidk
o kadar hasta değil dedi...ısrarla çağır anneni dedi
yaa hastayım diyen kadını nasıl getireceğim dedim.
büyük halamı aramıştım küçük halamdan önce
ama küçük halama çarşamba o ve başkası gidecekmiş
mır kır edecek diye bişey demedimmm

kaynanamda çarşamba gidecekmiş doktora bigün için gelmesin
bilmiyorum ne yapacağım yaa

Iyi Aksamlar Kizlar,

Doruk az önce uyudu ama nasil uyuma, 2,5 saat ugrastim ve pilim bitti, sinirimi kendimden cikardim, oturdum agladim resmen. Hic böyle olmamisti, ne oluyor anlamiyorum ya.:çok üzgünüm:

Hem kahkaha atiyor, oynatinca gülüyor. Aradan 2 dk gecmiyor ki, aglamaya basliyor. Emmesi 1 saate yakin sürdü, kucagimda uyuyor ve yerine koyuyorum. Hemen uyaniyor ve cildirasiya agliyor. Off cok zordu bugün ya. Bunalima girecegim bu gidisle...

Bu arada Pinar'cigim, maalesef artik amcamlarda yaz gecirme sansimiz yok. Yengem öldü, iliskilerimiz cok saglam degil cocuklariyla. Günübirlik ziyaretlerle idare ederiz artik.

Gecmisi okudum ama kafam kazan gibi, Ezel'i izleyip yatayim en iyisi. Kitabimida okuyamadim bugün...

Mrb birsencim çok geçmiş olsun caım çok zor durumda kalmışsın bence annei bidaha ara ve oğlunun durumunu anlat ve gelecektir nekadar hastada olsa seni anlayacak ve gelecektir anne yüreği dayanmaz canım.sakin ol eğer yapabilirsen ılıksu ile banyo yaptır fitil ver.tekrar çok geçmiş olsun.

canım merhaba benim oğlumda aynen anlatığn gibi ben dişe bağlıyorum artık diş çıktı çıkacak diye gerçi görünürde bieşy yok ama tek aklıma o geliyoo.bende ezeli izliyorum canım oğluşunu öp benim için.

Ohhh sefan olsun canım.Ne guzel gezmişsin.Valla bende haftasonu evde kalsam catlarım mutlaka bı hava alıcam.Defnoşada maşallah.Bende bugun balık corbası yaptım afıyetle içti bora.Cok sevınıyor insan yaa.

Valla sorma canım ya ben bekarkende böyleydim. Haftasonu oldu mu erkenden uyanır duşumu alır, manikürümü halleder çıkardım dışarı. Haftasonları evde oturmaya gıcığım var kaydirigubbakcemile3

Ohh afiyet şeker olsun Bora paşama. Valla yemeyen bebek zor. Yedikçe insanın yapası geliyor opuyorumnanaktan

Sefan olsun tatlım. Sen çoktan hakettin. Kocaman bi bravo sana alkisalkisalkis

Hiç bitmez o çamaşırlar hiççççç klava:

Canım benim dişiniz hayırlı olsun. Çok zorluyor çocukları bu diş ya :1no2:

Afiyet şeker olsun a.s.

semracığım sağol cnm yaaaaaaaa

yaa bugün antalya nerede

ilgin ve tülay

bişeymi oldu acaba hergün muhakak gelirlerdi
benimmi kaçırdığım bişi var

Aaaa hiç bakmadım haberlere falan kızlar ya. İyilerdir inşallah :uhm:

Hoşgeldiniz kızlar. Allah kolaylık versin sizlere valla a.s.

Ay canım ya. Anneni bi daha ara. Dayanamaz o sana gelir mutlaka. Elinden başka bişey gelmiyorki. Mecbur gelicek tatlım a.s.

Defne'de bugün aynısını yaptı tatlım. Fena uykusu var belli ama uyumuyor ve hiç memnun olmuyor. Sürekli ağlamaklı. En sonunda az önce sızdı alkisalkisalkis

Hımmm başınız sağolsun tatlım. Günübirlikte olur. Eskiyi anmış olursun a.s.

ıyi geceler kızlar a.s.

Arkadaşlar bizdeler hala. Erkekler toplandı kağıt oynuyorlar. Bizde kızlarla oturuyoruz.

Defdoş'da en sonunda sızdı resmen. Arkadaşların hepsi tek tek mıncıklayınca yoruldu çok şükür.

Ben kaçar bacılar. Yarın öğleden sonra gelirim ancak. Annem gelicek temizlik yapıcam.

Öptüm hepinizi a.s.

en sonunda sızdı şükür salla salla uyumadı cadı yaaaa
neyse kızı uyuttum bende yatayım yarın okula erken gideceğim öğretmenler toplantısı var

uykusunu böldugun icin öyle agladi kizin,keske uyandirmasaydin.kizzz börek deme yaaa fena canim cekiyoo diyetteyimm tabiri caizsee

olurmu ya 2008de lee marka bi kot almıştım 28idi.. en çokta ona üzülüyorum fazla giyemedim (

heh al burdan yakk,bende almistim hamile oldugumu ögrenmeden diesel marka almistim bende bi kerecik giyebildim oofff[/

canim allah kolaylik versin sana iki cocukla zorrr gercekten,yaz yaz rahatlarsin bi nevi...

ayni sorun bizdede var ,bende uyku kolik biri oldugum icin kolay kizabiliyorum ,tam yataga uzanicam cigligi basiyo cocuk,söyleniyorum ,e devami malum..dr gunduz fazla uyumasina izin verme diyor,gece yorulup sizar..

sende alisveris oyununa mi geldin benim gibi ahh biz kadinlarr,hemen yola geliorum bende:)gule gule al kullan cnm..

ohh yarasin defneye..bende genelde somon veriyorum,haftada bir kere..

bize gelince bende oglumun kontrolu vardi göturdum.boyu 77 cm,kilo 9850 gr olmuscok hareketli olmaya basladi cocuk yaa,habire yuvarlaniyo ,ben mutfaga gidince yuvarlana yuvarlana gelio pesimden,bakti ki geri geliyorum,frenliyo antre de hopp geri salonaa,alem bunlar yaa..ayrica resimlere baktim herbiri birbrinden gusel bunlarin yaaii geceler kizlar.ben kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…