kızlaaarr, ilk iş günümdü ve oğlumu çok özledim!!! saat 3buçuktu eve geldiğimde, yeni uyumuş oğlum. 6buçukta uyandı!!akannehir uyansa da sarılsam diye 3 saat bekledim!!:çok üzgünüm: bide bebeğini bakıcıya bırakan bi tek ben varım demi?? aklım bütün gün evdeydi:çok üzgünüm: çok zormuş çookk:a015:
gecmıs olsun canım havalar ıyıce ısınsada kuzularda bızde rahat etsek bıde sende ıkı tane bırı hastalansa dıgerıne gecıyor daha bı dıkkat gerektırıyor allah kolaylık versın canım.iyi geceler hastaneden geldikk..........ömere alişten geçmiş aldık ilaçları geldik
bu arada annem aramadı bile mır kır eder dediğim halam bi baktım elinde çantası geldi sağolsun eniştemde bizle geldi yani o götürdü hastaneyee...getirdide
uyudular yatıyorum kızlar içim acıdı bu aksam yaa nasıl bağırdım kuzularıma hastaymışlar
alişimin hele bakışlarııı içimi acıttı....
herkezciklere selamlar....
yine çok ara verdim yaa bilmiyorumkismile
ama napıyım benim cadı artık pc de oturmama müsade etmiyor ya alıp oynamak istiyor yada gıcıklığına arkadan kablosunu çekiyor :bbo:
son sayfala şöyle bir baktımda herkezde bi sinir hali gidiyor gerçekten bu dönemler çok zor Allah hepimize sabır versin...uyku düzenleri iyice çorba olmuş biz büyüdükçe düzelir dedikçe git gide bozdu bu veletler..
neysem bu günlerde özlenicek sanırım kaydirigubbakcemile3
birsenin kuzular hastalanmış Allah şifalarını versin inş tez zamanda düzelirler..
başka hasta olan varsa onlarada çok geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum güzel bebişler ve anneleri....
bu arada gazel yavaş yavaş adım atmalara başladı tabi şimdilik 1 2 adım atıyor ama sanırım 15 20 güne kadar baya ilerletir...acayip oryantel kızı oldu kapı sesine bile oynuyor hatta yemek yerken dandini söylerken bile bide bi el kıvırması varki sormayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
acayip cadı bişi oldu sürekli peşindeyim nereyi karıştırcak diye çekmeceleri karıştırmaya başladı bile tabi çoğu zaman parmağını sıkıştırarak :bbo:
aslında anlatıcak çok şey varda uyumam gerekiyor artık
iyi geceler.....
sende alışacaksın canım sıkma canını çok zor çalışan anne olmak ama napalım sıkacaz dişimizi:teselli:kızlaaarr, ilk iş günümdü ve oğlumu çok özledim!!! saat 3buçuktu eve geldiğimde, yeni uyumuş oğlum. 6buçukta uyandı!!akannehir uyansa da sarılsam diye 3 saat bekledim!!:çok üzgünüm: bide bebeğini bakıcıya bırakan bi tek ben varım demi?? aklım bütün gün evdeydi:çok üzgünüm: çok zormuş çookk:a015:
selam kızlar günaydın herkese nasılsınız ben iş yerinde çok yoğunum eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum siteyede giremiyorum artık çok sık hepiniz aklımdsınız merak edip mesaj çeken kardeşlerime çok teşekkür ederim:)))
durunun ikinci dişide çıkacak gibi kabarmış yakında diş dirgitini yaparız hayırlısıyla
umarım herkes iyidir birazdan patron gelir odası boyanacak onun organizasyonunu yapacağım şimdi geldiler ve birsürü görüşme var yine herkesi öptüm:))
arada girmeye çalışırım:)))))
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bebeğinizin zaman zaman gözleri dalıyor mu? Bir de heyecanlandıklarında kollarını çok çırpıyorlar mı? Malum benim bebeğim erken doğduğu için bütün hareketlerini korkuyla ve telaşla takip ediyorum.
Canım bazen okuyorum bebeklerde göz dalması absans epilepsi belirtileri arasında bazı şeyleri bilmemek daha iyi sanırım ondan sonra da acaba öyle mi diye telaşlanıyorum. Düşünüyorum acaba eeg çektirsem mi diye.
Sizin bebekleriniz de heyecanlandığında iki kolunu birden çırpıyor muydu?
Göz dalması uzun sürmüyor seslendiğimde bana tekrar dönüp bakıyor. Ama gün içinde 4-5 defa oluyor.
Mehtap panık yapmana hiç gerek yok.Çok normal hareketler canım.Bizdede vardı anlattıklarından.Sadece dalma süresı cok uzunmu ona bı bak.
Gulsah doğumgunune yorum yapmadın sen bı bak bakalım.
Canım bence sıklığı değil dalma süresı önemli.Ama anladığım kadarıyla önemlı bırsey değil.Çırpınma cok normal ağlayarak ve çırpınarak ifade edıyor suan kendını.Ama yınede içinin rahat olması için bı doktoruyla görüş derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?