2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkezciklere selamlar....
yine çok ara verdim yaa bilmiyorumkismile

ama napıyım benim cadı artık pc de oturmama müsade etmiyor ya alıp oynamak istiyor yada gıcıklığına arkadan kablosunu çekiyor :bbo:

son sayfala şöyle bir baktımda herkezde bi sinir hali gidiyor gerçekten bu dönemler çok zor Allah hepimize sabır versin...uyku düzenleri iyice çorba olmuş biz büyüdükçe düzelir dedikçe git gide bozdu bu veletler..
neysem bu günlerde özlenicek sanırım kaydirigubbakcemile3

birsenin kuzular hastalanmış Allah şifalarını versin inş tez zamanda düzelirler..
başka hasta olan varsa onlarada çok geçmiş olsun...

hepinizi öpüyorum güzel bebişler ve anneleri....

bu arada gazel yavaş yavaş adım atmalara başladı tabi şimdilik 1 2 adım atıyor ama sanırım 15 20 güne kadar baya ilerletir...acayip oryantel kızı oldu kapı sesine bile oynuyor hatta yemek yerken dandini söylerken bile bide bi el kıvırması varki sormayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
acayip cadı bişi oldu sürekli peşindeyim nereyi karıştırcak diye çekmeceleri karıştırmaya başladı bile tabi çoğu zaman parmağını sıkıştırarak :bbo:
aslında anlatıcak çok şey varda uyumam gerekiyor artık

iyi geceler.....

iyi geceler hastaneden geldikk..........ömere alişten geçmiş aldık ilaçları geldik

bu arada annem aramadı bile mır kır eder dediğim halam bi baktım elinde çantası geldi sağolsun eniştemde bizle geldi yani o götürdü hastaneyee...getirdide

uyudular yatıyorum kızlar içim acıdı bu aksam yaa nasıl bağırdım kuzularıma hastaymışlar
alişimin hele bakışlarııı içimi acıttı....

cnm senı anlayabılıyorum ılk gunler zor olacak emınınm ama alıscaz ıns bende cuma gunu baslıyorum sımdıden aglamaklı oldum ama gececek cnm

selam kızlar günaydın herkese nasılsınız ben iş yerinde çok yoğunum eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum siteyede giremiyorum artık çok sık hepiniz aklımdsınız merak edip mesaj çeken kardeşlerime çok teşekkür ederim:)))
durunun ikinci dişide çıkacak gibi kabarmış yakında diş dirgitini yaparız hayırlısıyla
umarım herkes iyidir birazdan patron gelir odası boyanacak onun organizasyonunu yapacağım şimdi geldiler ve birsürü görüşme var yine herkesi öptüm:))
arada girmeye çalışırım:)))))

gecmıs olsun canım havalar ıyıce ısınsada kuzularda bızde rahat etsek bıde sende ıkı tane bırı hastalansa dıgerıne gecıyor daha bı dıkkat gerektırıyor allah kolaylık versın canım.
yaza az kaldı senın paşalarrrr dahada ıyı olucak sıkma canını

masallah gazeleee yeni yaşlarını ayakta karşılayacak kuzucuklarrrrbenımkınde hala bı atak yok ama bakalım beklıyorus ayaklanmasını

sende alışacaksın canım sıkma canını çok zor çalışan anne olmak ama napalım sıkacaz dişimizi:teselli:

yoklugun bellı oldu banucum maşallah duruyaa kolay gelsın canıma.s.

kızlar o kadar yoğunum anlatamam.
dün hiç giremedim
bugünde bi slm verip çıkcam...
bir birseni gördüm kuzuları hastaymış çok geçmiş olsun..

hepinizi öpüyorummmmm

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bebeğinizin zaman zaman gözleri dalıyor mu? Bir de heyecanlandıklarında kollarını çok çırpıyorlar mı? Malum benim bebeğim erken doğduğu için bütün hareketlerini korkuyla ve telaşla takip ediyorum.

korkma canım cok normal hareketler anlattıklarının hepsını benım kızımda yapıyor için rahat olsun olumunekankayizsmile

Gunaydın Kızlar,

Birsen geçmiş olsun canım.Ya ne dıye takıyosun sen.Ben de Bora ya kızıyorum arada.Bizde insanız,anneyız gülücezde,ağlıycazda bırlıkte hıç üzme tatlı canını.Halanada aferım ya dayanamamış gelmiş.

Ayse işin hayırlı olsun canım.Mutlaka cok zordur ama benımde basıma gelıcek kısa sure sonra.Bi sekilde alışıcaz.

Bizde 7 kalkısını yaptık.Kahvaltımızı yedık.Şimdi oynuyoruz uyusun dıye bakıyorum ama hıç nıyetı yok gibi.Bugun temizlik var bendede.Akşamda kayınpederim gelicek yemeğe.En zor durum bu cunku cok cesıt sevıyo bıde tatlısı cayı ceraz servısı hıç bıtmez.Esımde şirkette yerız caya gelelim dedı.Bana dıyor sen alıştırdın kendı yemeğimiz olsun eksta bışey yapma.Öylede bana ayıp gelıyo bakalım karar veremedım daha.Bı nohut ısladım hazır olsun elimde.

Mehtap panık yapmana hiç gerek yok.Çok normal hareketler canım.Bizdede vardı anlattıklarından.Sadece dalma süresı cok uzunmu ona bı bak.

Gulsah doğumgunune yorum yapmadın sen bı bak bakalım.

Canım bazen okuyorum bebeklerde göz dalması absans epilepsi belirtileri arasında bazı şeyleri bilmemek daha iyi sanırım ondan sonra da acaba öyle mi diye telaşlanıyorum. Düşünüyorum acaba eeg çektirsem mi diye.
Sizin bebekleriniz de heyecanlandığında iki kolunu birden çırpıyor muydu?

Göz dalması uzun sürmüyor seslendiğimde bana tekrar dönüp bakıyor. Ama gün içinde 4-5 defa oluyor.

Göz dalması uzun sürmüyor seslendiğimde bana tekrar dönüp bakıyor. Ama gün içinde 4-5 defa oluyor.

Canım bence sıklığı değil dalma süresı önemli.Ama anladığım kadarıyla önemlı bırsey değil.Çırpınma cok normal ağlayarak ve çırpınarak ifade edıyor suan kendını.Ama yınede içinin rahat olması için bı doktoruyla görüş derim.

merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...

halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa

sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....

artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım

Mehtap panık yapmana hiç gerek yok.Çok normal hareketler canım.Bizdede vardı anlattıklarından.Sadece dalma süresı cok uzunmu ona bı bak.

Gulsah doğumgunune yorum yapmadın sen bı bak bakalım.

canım cok guzel düşünmüşsün ama yalova uzak geldı bana sımdıden bısey söylemıyorum katılırım katılamam dıye şu işi ıstanbulda yapsak ozaman kesın gelırımde bakalım duruma goree
bence sen gel bu tarafa burdan bırımızde tOplanalım hatta benım evım musaıd beklerım herzaman opuyorumnanaktan

Canım doktoruyla görüştüm göz dalması için bebeklerde olabilir dedi. Ama internetten araştırdığımda bebeklerde göz dalması absans epilepsi belirtilerindendir yazıyor. Ben de nörolojiyi aradım.Çocuk nöroloğundan randevu aldım cumartesi günü için bir de ona göstereceğim.

merhaba kızlar nasılsınz?
eviem döndüm dün akşam çok şükür
geçmişi okyamadım ama birsenin kzuuları hastaymış çok üzüldüm
acil şifalar dilerim birsencim
evimi toplıycam bende bugün kocişi kandırabilirsem odanın şeklini değişicem bakalım evde bugün kendiside bi işe yarasın di mi
bi dersim kalmış verememişim offffff tekrar sınava giricem
babam ve annem daha iyiler üzerimden yük kaltı valla,sağlıklı olmalarına acayip mutlu oluyorum
sağolsun annem hasta hasta yemekleri bile yaptı kadın ben yapmıyım diye
hakları ödenmez valla
zeynep mızlıyo ben kaçayım görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, fakat çalıştığım için ve yaramaz bir oğlum olduğundan fırsat bulup da yazamıyorum. Ben de Mayıs annesiyim, 8,5 aylık Doruk adında bir oğlum var. Bundan böyle fırsat buldukça sohbetinize katılmak isterim. Gerçekten hepiniz harikasınız.
Çok öpüyorum sizleri, sevgiler
Göknur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…