2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsilsiniz bebisler iidir umarim..ayy cok agir gidiyo bugun topik yaa..

doruk2009 sende hosgeldin cnm..

elam. kizlaar birsennnnnn noldu oglusuma yaaaa cok uzuldumm allah sifa versin
ben su anda okuldayim toplantim var gorusuruz

slm herkese..

birsen geçmiş olsun ama annene bukadar alınma ya bilerek isteyerek yapmıyodur emin ol.. kadıncagız elinden geleni yapıyo zaten en azından ben öyle gördüm.. onlarında kafası götürmüyo ve çok haklılar.. defne çok uslu oldugu halde ben ona fazla bırkamıyorum çünki sıkılıyolar hemen bunalıyolar ki kaldıki sendekiler erkekve yaramzlar.. sne dişini sıkmaya dvm et annen geldimide pir geliyo biliyosun maş. sana iş bırakmıyo :) olacak okadar naz :))

hülyacım h.g. bacım gel arada gazelden haberler alaım..

banu ve ceren yogunlarmış kolay gelsin

gülhancımında misafiri ve temizligi varmış kolay gelsin.. a.s.

bana gelince işlerimi bitirdim kızımıda uyuttum eccuk size takılıp aşkı mennuyu izlicem gecen hafta bakamadım..
herkesi öpüyorummm

hoşgeldın aramıza canım

kıs nurten bu saatte ne askı memnusu???

Sağolasın canım afiyet olsun oğluşunada a.s.

Maşallah boyu kilosu çok iyi. Hep böyle sağlıklı olsunlar inşallah a.s.

Kız kayıp hatun bozuşucaz ama klava: NErelerdesin yav arada bi selam yaz a.s.

Gazel'imede maşallah hızlı çıktı bizim kuzular a.s.

kızlar o kadar yoğunum anlatamam.
dün hiç giremedim
bugünde bi slm verip çıkcam...
bir birseni gördüm kuzuları hastaymış çok geçmiş olsun..

hepinizi öpüyorummmmm

Selam kızlar olay gelsin sizlere a.s.

Selam canım a.s. Defne'de de var aynısı. BAzen gözü dalıyor ve el çırpmada çok var meraklanma a.s.

Eeee kendin alıştırmışsın bacım çocuklu insansın sen ne varsa onu yiceksiniz boşver a.s.

Canım benim çok geçmiş olsun tekrar ama anneciğinde bunalıyor demek k. Sende haklısın annanden başka kime güveneceksin. Az daha sabır bacım a.s.

Selam canım hoşgeldin a.s. Çok geçmiş olsun tekrar.

Bebişlerin nasıl bakalım ?

Hoşgeldin aramıza Göknur'cum a.s. Bende Pınar. Defne adında 28 Nisan doğumlu kızım var. Memnun oldum tatlım a.s.

selam kizlar nasilsilsiniz bebisler iidir umarim..ayy cok agir gidiyo bugun topik yaa..

doruk2009 sende hosgeldin cnm..

Selam canım a.s.

elam. kizlaar birsennnnnn noldu oglusuma yaaaa cok uzuldumm allah sifa versin
ben su anda okuldayim toplantim var gorusuruz

Kolay gelsin canım a.s.

Selam canım ohhh sende bendensin keyif yap bakalım a.s.

hoşgeldın aramıza canım

kıs nurten bu saatte ne askı memnusu???

niye kıs izlicem sadecekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee bu arada niye uzakmış kız yalova??
zırt pıırt gidiyonya adapazarınaaklinialirimsmile

gelirsin gelirsin hem sen demiyomuydun toplanırsanız haberim olsun diyeklava:

Selam bacılar a.s.

Annem geldi sabah kahvaltıya. Kahvaltı sonrası hemen temizliğe giriştim ben. Annemde biraz Defdef'le oynadı. Sonra Defne uyuyunca oda kuruyan çamaşırlarımın ütülerini yaptı sağolsun. Ama daha hem çamaşırlıkta kurumamış hemde yeni yıkanmış asılacak yer bekleyen çamaşırlarım var. Bitmiyor anam yıka yıka bitmiyor kafamçokkarıştı

Neyse evimi mis gibi çamaşır suları ile temizledim. Heryeri hijyen yaptım kaydirigubbakcemile3 Defdoş heryeri yalayabilir kaydirigubbakcemile3

Şimdide Defdoş'un mamasını yedirdim. Birazdan onu yıkayacağım biraz midesi yatışsın. Azcık dinleneyim o zaman kadar alkisalkisalkis

Akşam için dünden nohut ıslatmıştım. Azcıkda haşladım. Eşimin gelmesine yakın atarım düdüklüye 15 dk'ya hazır.

Ben dinleneyim azcuk a.s.

saol canımm evet yaa yürümeleride iyi bişimi kötümü bişimi onada karar veremedimm kaydirigubbakcemile3daha şimdiden evi alt üst ediyor yürüdüğünde napar düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

cnm bence önemli bişey değildir ama yinde bi dr a göster için rahat etsin

amannn bacım sende kaşınıyorsun bırak kocişin yedirsin işte daha ne istiyorsun alsanaalsanasmile

saol cnm...Gazelden okadar çokk haber varki aslında yaz yaz bitmezzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geldimm tatlum geldümmm kızma yaw :kedi::kedi::kedi:

defdefim nasıll balıkları götürüyormuş maşAlhhh kuzummm

opuyorumnanaktananlaşıldı sende gıdıyosun bırsen,sen baska kım varrr???

geldimm tatlum geldümmm kızma yaw :kedi::kedi::kedi:

defdefim nasıll balıkları götürüyormuş maşAlhhh kuzummm

Sağolasın canım benim Defdef iyi çok şükür. Fena hareketli. Kurcalamadığı yer kalmıyor. Balığıda seviyor valla ya. Gazel'in yemesi nasıl var mı sorun CADIARZU

opuyorumnanaktananlaşıldı sende gıdıyosun bırsen,sen baska kım varrr???

Kısmetse ben , Sibel, Ferda. Daha da toplanıcaz kaçak yapma sakın klava:

Defdoş'u yıkayacağım diye kovasına su dolduruyordum. Oda banyoda arkamda dolanıp duruyordu ama dibimde değildi. Ben birden arkamı dönmemle Defne'ye bi çarptım gümm yere. Ay aklım çıktı valla ama Allah'tan kafası falan banyo halısına geldi. Fayansa gelmesini sıyırdı yani çok şükür.

Ağladı biraz tabi. Bende suyu seviyo susar diye soktum hemen yıkadım sakinleşti neyseki. Şimdide baba baba diye dolanıyor zilli yerimseniben

aslıcım sabır et bıraz saolsun esınde yardımcı oluyomus bak ne guzel sana destek bosuna adamcagızla papaz olma sakin olmaya calıs böle böle buyuyeceklerrr bak 9.ayı bıtıyo az kaldı azzolumunekankayizsmile

saolunnn bacılarrr hepınızı coookkk sewıyorum....destek veren yorumlarınız benı rahatlatan sozlerınız için bınlerce tesekkurlerrrrr ıyıkı varsınızzzzz:lepi:gunde 10 dk bıle baksam sıze içim ferahlıyo kendımı ıyı hıssedıyorum....eşim gelıp osur dıledı dun akşamm ben tum gun aramadım tabı onu...sırnastı ...ben de hatalıyım cok cabuk kızabılıyorum artık uykusuzluga tahammul sıfır olduuuuuu 9 aydır uyku yuzu yok duzenlı hayat yokk gece uyumayınca gunduz eşimle ewde olduumuz zamanlarda nobetleşe uyuyoz kımızaman yemek bıle ayrı ayrı yıyozzz tum bunlar stres yaptı bende sanırım anneme de patladımmm dunnn benı yalnız bıraktın dıyeeee.......:kedi:yapmamalıydım belkı ama oda kızdırıo benı aynı yerdeyız caırınca gelıyo kadın oglanın huysuzluunu bıldıı halde....eşim gonlumu almak için sewgılıler gunu hedıyemı werdı dun akşam ben nazlandım tabı azcıkkkk tam duzelmedım daha naz yapıom azcıkkkkboshayallersmile

ahh bırsencımmm ya sen anlattıkca ben delırıom ben de tek var sende ıkı.....kıyamam ya tek cocukla ben buhaldeyımmmm sennnnnn...ah bacım ya kaynanada dencek laff yokk hanıııı ne rahat kadın yaa ....lmaz:

ahhh canımm ya ılk iş gunu bende aglaya aglaya gectıydı bılırım zordurrrr....zamanla alışcan aysecımmm yaaa ...alışıo ınsannn ....bakıcıda guvenılırse içini ferah tuttt canım benımmmm:teselli:

dorugun gene bellı huysuzlugu bızım 9 aydır bıtmeyen tukenmeyen bı huysuzluumuz varrrr sebep anlam weremedıım bırturlu .....bılırım o uyutmaya calışmaları ben hergece yasıorummmmmm...1 saat den asagı hatta bazen 3 saat oluyo bub uyumuyo bende sen gıbı aglıorummmm kımızamannnn stressss sınırrrrr....sonuc sabırrrrrrr cekerek bıtıyooooo tabıı gecer kuzucumunnn huysuzluugu dişler cıkıncaaaa.....:Saruboceq:

BIRSENN canımmm grıp soguk algınlıgına çorek otu cok ıyı gelıyoooooo:lepi:az corek otunu d:lepi:mır havanelınde ıyıce dov bırsennnn pekmez:lepi:la karıstırrr sabah akşam bırer tatlıkasıgı ver paşalara.yagız gecenlerde burun akıntısı hapsuruk oldu yaptım 3gunde kestıııı canımmm kızlarrrrrrrrrrrr deneyın sızde kuzucuklara ben antıbıyotık ılactan sa dogal seyler werıyorum yagıza..tabı hastalık ılerlemeden hıssettım anda hemen bu karısımı yapıp verıyorum arada hıcbı zararı yokkkkkk

bıze gelınceeeee....
herzamankı gıbı uykuusuz bı geceden soraaa...yagız gayet ıyı uyandııı ..eşim işte bugun akşama gelecek..havada guzeldı guneş vardı burda yakınlarda bı park varrr aldım yagızı oglen uyanıp meyvesını yedıkten soraaa parka goyurdum salıncaklara bındırdım kaydıraktan kaydırdım 2 saat oynadık parkta bı hosuna gıttıkı sormayın kızalrtrrr ılk kez gıttı parka kuzucukkkkkkk....gıkını cıkartmadı elıne bı krakerrrrr kahkahalar attı durdu ewdede oturmak sıkıyo yawrumuuu ılk kez durdu bukadar keyıflı dısardaa ben bıle şaştım yanııı hosuma gıttı vallaaaaa ogluşla eglenmek onun eglendıını mutlu olduunu goremkkk ewe gelınce uykusu gelmıştı tabı emdı uyuduuu...bende yemek koydum sıze bakımm dedımmmmmopuyorumnanaktan

KNK NURTENNNN KUTLUYOMM BACIM SENI 26 BEDENMIII SIFIRMI OLDUNN KIZZZZZZ DARISI BIZE INŞALLAHHHHHH:Saruboceq:bayanssulusmile

EL CIRPMASI COK NORMAL MEHTAPCIMMM...benım oglumda sewındııgınde sureklı ıkı kolunu bırden cırpıyo arasıra gozu de dalıyooo sen gene içini rahat ettırmek ıcın gotur canım dr a ...

ahh bu annelerrr nıye boylelerrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

hosgeldın canım aramızaaaaaaopuyorumnanaktan

ohhh mıs gıbı olmus ewın hamarat hatunnn gule gule kırlen bacımmmm[/B
]

kıs pınarrr defne yurumeyemı basladıııııııııyarım yarım takıp ettımdennnn anlayamadımm bacımmmmmmm yuruyosa maşallahhh fıstıgımaaaaaaaaaaaa:lepi:

Eşinle düzelmenize çok sevindim canım. Ohh oğluşunlada bak ne güzel keyifli vakit geçirmişsin a.s.

Bu arada 26 bedene inen İncihan Gülhan'dı ya. Nurten daha o kadar inemedim diyordu :uhm:

Sağolasın canım a.s.

Yok henüz tam yürümüyor ama her yere tutunarak gidebildiği için sürekli ayakta. Bide mesela biyerden bi yere geçerken adım atıyor 3-4 tane. Bu ay içi tamamlar artık yürümeyi diye düşünüyorum :uhm:

Defdoş yıkanınca rahatladı heralde uyudu. Bende o arada yemeğimi koyayım düdüklüye a.s.

hızlı okurken karıstırdımmı acaba yafuuuu gulhanssaaaa maşallhh anacımm ya darsısı bıze ınşallahhh ne gusel 26 kaydirigubbakcemile2ben hala 30 bedendeyım pöfffffffffffffboshayallersmile

ayy ne gusel pınar yaaaa sıralıyo yanı kuzucukkkk.....maşallhhhhhh cadıyaaaadarsısı bıze ınşallahhh benımkı temvbell ne emeklemek ne yurumek yurutecle heryerde ama koltuga koyuyorum sıralasın dıe elınden tutupta yuruyo kendısı adım atmıyo benden cesaret alıyo dıorumm tek başına sanırım korkuyooobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…