yaaaaaaaaaaaa yine ekleyemedim oglumun resmini profilimeee,beceri düsmanimiyim neyim ben:tomato:
hoşgeldın aramıza canımArkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, fakat çalıştığım için ve yaramaz bir oğlum olduğundan fırsat bulup da yazamıyorum. Ben de Mayıs annesiyim, 8,5 aylık Doruk adında bir oğlum var. Bundan böyle fırsat buldukça sohbetinize katılmak isterim. Gerçekten hepiniz harikasınız.
Çok öpüyorum sizleri, sevgiler
Göknur
slm herkese..
birsen geçmiş olsun ama annene bukadar alınma ya bilerek isteyerek yapmıyodur emin ol.. kadıncagız elinden geleni yapıyo zaten en azından ben öyle gördüm.. onlarında kafası götürmüyo ve çok haklılar.. defne çok uslu oldugu halde ben ona fazla bırkamıyorum çünki sıkılıyolar hemen bunalıyolar ki kaldıki sendekiler erkekve yaramzlar.. sne dişini sıkmaya dvm et annen geldimide pir geliyo biliyosun maş. sana iş bırakmıyo :) olacak okadar naz :))
hülyacım h.g. bacım gel arada gazelden haberler alaım..
banu ve ceren yogunlarmış kolay gelsin
gülhancımında misafiri ve temizligi varmış kolay gelsin.. a.s.
bana gelince işlerimi bitirdim kızımıda uyuttum eccuk size takılıp aşkı mennuyu izlicem gecen hafta bakamadım..
herkesi öpüyorummm
ohh yarasin defneye..bende genelde somon veriyorum,haftada bir kere..
bize gelince bende oglumun kontrolu vardi göturdum.boyu 77 cm,kilo 9850 gr olmuscok hareketli olmaya basladi cocuk yaa,habire yuvarlaniyo ,ben mutfaga gidince yuvarlana yuvarlana gelio pesimden,bakti ki geri geliyorum,frenliyo antre de hopp geri salonaa,alem bunlar yaa..ayrica resimlere baktim herbiri birbrinden gusel bunlarin yaa ii geceler kizlar.ben kacar
herkezciklere selamlar....
yine çok ara verdim yaa bilmiyorumkismile
ama napıyım benim cadı artık pc de oturmama müsade etmiyor ya alıp oynamak istiyor yada gıcıklığına arkadan kablosunu çekiyor :bbo:
son sayfala şöyle bir baktımda herkezde bi sinir hali gidiyor gerçekten bu dönemler çok zor Allah hepimize sabır versin...uyku düzenleri iyice çorba olmuş biz büyüdükçe düzelir dedikçe git gide bozdu bu veletler..
neysem bu günlerde özlenicek sanırım kaydirigubbakcemile3
birsenin kuzular hastalanmış Allah şifalarını versin inş tez zamanda düzelirler..
başka hasta olan varsa onlarada çok geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum güzel bebişler ve anneleri....
bu arada gazel yavaş yavaş adım atmalara başladı tabi şimdilik 1 2 adım atıyor ama sanırım 15 20 güne kadar baya ilerletir...acayip oryantel kızı oldu kapı sesine bile oynuyor hatta yemek yerken dandini söylerken bile bide bi el kıvırması varki sormayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
acayip cadı bişi oldu sürekli peşindeyim nereyi karıştırcak diye çekmeceleri karıştırmaya başladı bile tabi çoğu zaman parmağını sıkıştırarak :bbo:
aslında anlatıcak çok şey varda uyumam gerekiyor artık
iyi geceler.....
selam kızlar günaydın herkese nasılsınız ben iş yerinde çok yoğunum eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum siteyede giremiyorum artık çok sık hepiniz aklımdsınız merak edip mesaj çeken kardeşlerime çok teşekkür ederim:)))
durunun ikinci dişide çıkacak gibi kabarmış yakında diş dirgitini yaparız hayırlısıyla
umarım herkes iyidir birazdan patron gelir odası boyanacak onun organizasyonunu yapacağım şimdi geldiler ve birsürü görüşme var yine herkesi öptüm:))
arada girmeye çalışırım:)))))
kızlar o kadar yoğunum anlatamam.
dün hiç giremedim
bugünde bi slm verip çıkcam...
bir birseni gördüm kuzuları hastaymış çok geçmiş olsun..
hepinizi öpüyorummmmm
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bebeğinizin zaman zaman gözleri dalıyor mu? Bir de heyecanlandıklarında kollarını çok çırpıyorlar mı? Malum benim bebeğim erken doğduğu için bütün hareketlerini korkuyla ve telaşla takip ediyorum.
Gunaydın Kızlar,
Birsen geçmiş olsun canım.Ya ne dıye takıyosun sen.Ben de Bora ya kızıyorum arada.Bizde insanız,anneyız gülücezde,ağlıycazda bırlıkte hıç üzme tatlı canını.Halanada aferım ya dayanamamış gelmiş.
Ayse işin hayırlı olsun canım.Mutlaka cok zordur ama benımde basıma gelıcek kısa sure sonra.Bi sekilde alışıcaz.
Bizde 7 kalkısını yaptık.Kahvaltımızı yedık.Şimdi oynuyoruz uyusun dıye bakıyorum ama hıç nıyetı yok gibi.Bugun temizlik var bendede.Akşamda kayınpederim gelicek yemeğe.En zor durum bu cunku cok cesıt sevıyo bıde tatlısı cayı ceraz servısı hıç bıtmez.Esımde şirkette yerız caya gelelim dedı.Bana dıyor sen alıştırdın kendı yemeğimiz olsun eksta bışey yapma.Öylede bana ayıp gelıyo bakalım karar veremedım daha.Bı nohut ısladım hazır olsun elimde.
merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...
halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa
sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....
artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım
merhaba kızlar nasılsınz?
eviem döndüm dün akşam çok şükür
geçmişi okyamadım ama birsenin kzuuları hastaymış çok üzüldüm
acil şifalar dilerim birsencim
evimi toplıycam bende bugün kocişi kandırabilirsem odanın şeklini değişicem bakalım evde bugün kendiside bi işe yarasın di mi
bi dersim kalmış verememişim offffff tekrar sınava giricem
babam ve annem daha iyiler üzerimden yük kaltı valla,sağlıklı olmalarına acayip mutlu oluyorum
sağolsun annem hasta hasta yemekleri bile yaptı kadın ben yapmıyım diye
hakları ödenmez valla
zeynep mızlıyo ben kaçayım görüşmek üzere
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum, fakat çalıştığım için ve yaramaz bir oğlum olduğundan fırsat bulup da yazamıyorum. Ben de Mayıs annesiyim, 8,5 aylık Doruk adında bir oğlum var. Bundan böyle fırsat buldukça sohbetinize katılmak isterim. Gerçekten hepiniz harikasınız.
Göknur
selam kizlar nasilsilsiniz bebisler iidir umarim..ayy cok agir gidiyo bugun topik yaa..
doruk2009 sende hosgeldin cnm..
elam. kizlaar birsennnnnn noldu oglusuma yaaaa cok uzuldumm allah sifa versin
ben su anda okuldayim toplantim var gorusuruz
slm herkese..
birsen geçmiş olsun ama annene bukadar alınma ya bilerek isteyerek yapmıyodur emin ol.. kadıncagız elinden geleni yapıyo zaten en azından ben öyle gördüm.. onlarında kafası götürmüyo ve çok haklılar.. defne çok uslu oldugu halde ben ona fazla bırkamıyorum çünki sıkılıyolar hemen bunalıyolar ki kaldıki sendekiler erkekve yaramzlar.. sne dişini sıkmaya dvm et annen geldimide pir geliyo biliyosun maş. sana iş bırakmıyo :) olacak okadar naz :))
bana gelince işlerimi bitirdim kızımıda uyuttum eccuk size takılıp aşkı mennuyu izlicem gecen hafta bakamadım..
herkesi öpüyorummm
hoşgeldın aramıza canım
kıs nurten bu saatte ne askı memnusu???
gecmıs olsun canım havalar ıyıce ısınsada kuzularda bızde rahat etsek bıde sende ıkı tane bırı hastalansa dıgerıne gecıyor daha bı dıkkat gerektırıyor allah kolaylık versın canım.
yaza az kaldı senın paşalarrrr dahada ıyı olucak sıkma canını
masallah gazeleee yeni yaşlarını ayakta karşılayacak kuzucuklarrrrbenımkınde hala bı atak yok ama bakalım beklıyorus ayaklanmasını
sende alışacaksın canım sıkma canını çok zor çalışan anne olmak ama napalım sıkacaz dişimizi:teselli:
yoklugun bellı oldu banucum maşallah duruyaa kolay gelsın canıma.s.
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bebeğinizin zaman zaman gözleri dalıyor mu? Bir de heyecanlandıklarında kollarını çok çırpıyorlar mı? Malum benim bebeğim erken doğduğu için bütün hareketlerini korkuyla ve telaşla takip ediyorum.
Gunaydın Kızlar,
Birsen geçmiş olsun canım.Ya ne dıye takıyosun sen.Ben de Bora ya kızıyorum arada.Bizde insanız,anneyız gülücezde,ağlıycazda bırlıkte hıç üzme tatlı canını.Halanada aferım ya dayanamamış gelmiş.
Ayse işin hayırlı olsun canım.Mutlaka cok zordur ama benımde basıma gelıcek kısa sure sonra.Bi sekilde alışıcaz.
Bizde 7 kalkısını yaptık.Kahvaltımızı yedık.Şimdi oynuyoruz uyusun dıye bakıyorum ama hıç nıyetı yok gibi.Bugun temizlik var bendede.Akşamda kayınpederim gelicek yemeğe.En zor durum bu cunku cok cesıt sevıyo bıde tatlısı cayı ceraz servısı hıç bıtmez.Esımde şirkette yerız caya gelelim dedı.Bana dıyor sen alıştırdın kendı yemeğimiz olsun eksta bışey yapma.Öylede bana ayıp gelıyo bakalım karar veremedım daha.Bı nohut ısladım hazır olsun elimde.
slm herkese..
herkesi öpüyorummm
Sağolasın canım afiyet olsun oğluşunada a.s.
Maşallah boyu kilosu çok iyi. Hep böyle sağlıklı olsunlar inşallah a.s.
Kız kayıp hatun bozuşucaz amaklava: NErelerdesin yav arada bi selam yaz a.s.
Gazel'imede maşallah hızlı çıktı bizim kuzular a.s.
Selam kızlar olay gelsin sizlere a.s.
Selam canım a.s. Defne'de de var aynısı. BAzen gözü dalıyor ve el çırpmada çok var meraklanma a.s.
Eeee kendin alıştırmışsın bacım çocuklu insansın sen ne varsa onu yiceksiniz boşver a.s.
Canım benim çok geçmiş olsun tekrar ama anneciğinde bunalıyor demek k. Sende haklısın annanden başka kime güveneceksin. Az daha sabır bacım a.s.
Selam canım hoşgeldin a.s. Çok geçmiş olsun tekrar.
Bebişlerin nasıl bakalım ?
Hoşgeldin aramıza Göknur'cum a.s. Bende Pınar. Defne adında 28 Nisan doğumlu kızım var. Memnun oldum tatlım a.s.
Selam canım a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Selam canım ohhh sende bendensin keyif yap bakalım a.s.
niye kıs izlicem sadecekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee bu arada niye uzakmış kız yalova??
zırt pıırt gidiyonya adapazarınaaklinialirimsmile
gelirsin gelirsin hem sen demiyomuydun toplanırsanız haberim olsun diyeklava:
opuyorumnanaktananlaşıldı sende gıdıyosun bırsen,sen baska kım varrr???
geldimm tatlum geldümmm kızma yaw :kedi::kedi::kedi:
defdefim nasıll balıkları götürüyormuş maşAlhhh kuzummm
opuyorumnanaktananlaşıldı sende gıdıyosun bırsen,sen baska kım varrr???
aslıcım sabır et bıraz saolsun esınde yardımcı oluyomus bak ne guzel sana destek bosuna adamcagızla papaz olma sakin olmaya calıs böle böle buyuyeceklerrr bak 9.ayı bıtıyo az kaldı azzolumunekankayizsmile
Selam canım nasılsın a.s.
Ay canım benim ya ne güzel düzelmişti kuzum nazara mı geldi :1no2: Sabret bacım napıcan ya katlanıyoruz işte a.s.
Sağolasın canım a.s.
Sağolasın canım bizde öpüyoruz Duru kuzumla seni a.s.
Hosgeldin canim. Gecen damdan düser gibi, paldir-küldür yazdim biraz kusura bakma. Ama hic iletin olmadigindan ve ismine sürekli aktif okuyucu olarak görünce süphelendim biraz. Neyse, umarim memnun kalirsin buradan ve güzel arkadasliklar edinirsin.a.s.
Ah biraz atlattik Ayse'cigim Allahtan. Beter birsey, artik korka korka besliyorum Dorugu, hersey kabiz yapacakmis gibi geliyor.
Ilginc olmali Pinar'cigim, internetten siparis veririm elimdeki kitaplari bitirdigimde. Not ettigim okuyacagim kitaplar listesine...zemuszemus
Oh ne güzel zam almis esin canim. Güle güle biriktirin mi diyeyim, harcayin mi karar veremedim.eyvahedigeldismile
Alis'e de cok gecmis olsun, neyseki ciddi bir sey degilmis.
Anne'ne, babana ve sana gecmis olsun Özlem'cigim.
Ilk is günün iyi gecmistir insallah canim. Ayrica cok gecmis olsun, bir daha yasamazsin öyle birsey dilerim ki! Facebook'dan maalesef bakamiyorum senin afacanin resimlerine, sanirim eklememisiz birbirimizi.:1no2:
Canim yeni düzeninize zamanla alisacaksiniz eminim. Gülce'ninde mizmiz olmasi dogal, dis cikaramadigindan olabilir. Doruk'da cogunlukla öyle. Bazen cok güzel yiyiyor seviniyorum, bazende yemedigi icin agliyorum sinirden. Günde 10 cesit yemek yapip attigimi biliyorum. Ama böyle böyle büyüyecekler iste.
Cabuk kanmissin canim ama karli cikmissin yine de...bilmiyorumkismile
Senin kuzularla benim dogum günüm ayni Birsen. Bende 8 Nisan dogumluyum.zemuszemus
Masallah Defnos'a annesi, afiyetle yemis baligini. Sizde felekten bir gün calmissiniz ne güzel. Büyükada'da amcamlar oturuyorlar, eskiden gitmeyi en cok istedigim yerdi, orada gezmeyeli yillar oldu, anilarimi deprestirdin ya.:1closedeyes:
Hosgeldin canim, özlettin kendini.a.s.
Off okurken strese girdim resmen, neden böyle yapiyor ki bu cocuk:uhm: Huzursuz mu uyaniyor, sicak mi oluyor odasi? Doruk'da dün gece saat basi uyandi ama disten huzursuz oluyor, kulagini cekistirip duruyor ve mizmizlaniyor sürekli. Cok yorgunum bende.
Ohhh sefan olsun canım.Ne guzel gezmişsin.Valla bende haftasonu evde kalsam catlarım mutlaka bı hava alıcam.Defnoşada maşallah.Bende bugun balık corbası yaptım afıyetle içti bora.Cok sevınıyor insan yaa.
Bacım,canım,şekeerrr üzme canını belki geçicidir.Diş huzursuzluğu olabilir.Senı o kadar iyi anlıyorum kı.Napalım bız ne zorluklar gördük bu gunlerde gecıcek.Bak yasına gırıcekler artık herseyden anlıycaklar uyku sorunuda düzelir.Kıyamam ya.
Kandırmakta ustalar zaten sekerim.Ama bende sevmem uzatmayı.Bu sefer cok eskı konulara kadar gidiyor insan iyice buyuyor kavga.
Haklısın canım.Dayanamam kı ben en fazla 1 gun surerdı.Bu sefer 1 saatte barıştık.Ama fecı zarara girdi kendısı.Bütceyı ıyıce zorladım.
kıvılcım evet aynı gün doğumgünleriniz
bakalım hayatımda iki koç erkeği varr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmm evi silmedim
anneme gitmeden silmiştim heryeri süpürdüm banyoım hariç
aman çamaşı asam dedim ömerrr resmen çatlıyo yaaa
astım içeri girdim ağlıyoo uykusu var ....altını aldım temizledim ayağıma aldım sallıyorum yere atıyor
kendi o arada alide üzerime tırmanıyor o yere atınca alinin altını alayım dedim
anam bide bakarımki alinin neredeyse ensesine çıkacak pokk
aldım banyoya(bu arada ömer yırtınıyoo)küvetin içinde çıkardım kıyafetleri açtım suyu tut dedim alişe küveti tutu kuzum...ama birden oturmak istedi oturttum hasta diye yıkatmadı eşim o oturunca hemen yıkadım çıktım .....ömer çıldırmış gibi ağlıyodu zorla alişi giydirdim...
ama beyim zonkluyooo resmen o arada ömer alişi giydirmeme izin vermiyo aliyi giydirdim
ömeri ayağıma aldım yine inat ediyorduki....çıldırdım bir çığlık attım ikiside korktu ağlamayan ali
ağlamaya başladı ikiside korkunca bana sarılmaya başladı...ben ağladım onlar ağladı
olan alişime oldu zaten korkak...alişi kolumda ömeri ayağımda salladım uyuttum
çay demledim kendime ...onu içtim azcık uzandım biraz sakinleştim..
ama ensem de bi ağrı zonk zonk ediyorum valla....çok üzüldüm bağrıdım diye onlara
ama bende tükeniyorum yaaa.....doğru düzgün babanne yokki başımızda
herşeyine rağzıydım yeterki şu kış çocukların yanında otursaydı
ama koparttı herşeyi...bide eşimlede tartıştım...açmış tlf
çocuklar nasıl...nedemek nasıl yaa dedim hasta işte
sabahda aramış ters davranmışım ne bu kadar sinirliymişim
dedim çocuklar durmuyo ağlıyo sürekli , hiçbişey yapamıyorum diyorum
yapmaaa diyor yaaaaaaaaaaaa dedim kim yapacak babammı gelecek yapacak
mıçından çıkardığını oraya atıyorsun ....bişey desem çok yorgunum herşeyi takıntı yapıyorsun
diyorsun dedim...yaa dün gece hastaneye giderken aliye gidirdiğim kıyafete mama dökülmüş
onu çantadan çıkarıp antreye atmış yaa....nasıl toplamayım
dün gece renkli astım şimdi beyaz astım....beyazdan önce alişin kustuğu pikeyi yastığı yıkadım..
şimdi bir pike battaniye yıkanıyor....sonra bi posta daha renkli var,nevresim takımı ve çocukların örgüleri yıkanacak....allahtan yemek dün yaptım...yarın toz alırım banyoyu temizlerim........
offffffffff kafanızı şişirdim ama bende başka türlü rahatlayamıyorum kızlar iyiki varsınızzzzzzzz
kızlaaarr, ilk iş günümdü ve oğlumu çok özledim!!! saat 3buçuktu eve geldiğimde, yeni uyumuş oğlum. 6buçukta uyandı!!akannehir uyansa da sarılsam diye 3 saat bekledim!!:çok üzgünüm: bide bebeğini bakıcıya bırakan bi tek ben varım demi?? aklım bütün gün evdeydi:çok üzgünüm: çok zormuş çookk:a015:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk az önce uyudu ama nasil uyuma, 2,5 saat ugrastim ve pilim bitti, sinirimi kendimden cikardim, oturdum agladim resmen. Hic böyle olmamisti, ne oluyor anlamiyorum ya.:çok üzgünüm:
Hem kahkaha atiyor, oynatinca gülüyor. Aradan 2 dk gecmiyor ki, aglamaya basliyor. Emmesi 1 saate yakin sürdü, kucagimda uyuyor ve yerine koyuyorum. Hemen uyaniyor ve cildirasiya agliyor. Off cok zordu bugün ya. Bunalima girecegim bu gidisle...
Bu arada Pinar'cigim, maalesef artik amcamlarda yaz gecirme sansimiz yok. Yengem öldü, iliskilerimiz cok saglam degil cocuklariyla. Günübirlik ziyaretlerle idare ederiz artik.
Gecmisi okudum ama kafam kazan gibi, Ezel'i izleyip yatayim en iyisi. Kitabimida okuyamadim bugün...
Canım bazen okuyorum bebeklerde göz dalması absans epilepsi belirtileri arasında bazı şeyleri bilmemek daha iyi sanırım ondan sonra da acaba öyle mi diye telaşlanıyorum. Düşünüyorum acaba eeg çektirsem mi diye.
Sizin bebekleriniz de heyecanlandığında iki kolunu birden çırpıyor muydu?
merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...
halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa
sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....
artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım
Arkadaşlar merhaba,
Göknur
Selam bacılar a.s.
Annem geldi sabah kahvaltıya. Kahvaltı sonrası hemen temizliğe giriştim ben. Annemde biraz Defdef'le oynadı. Sonra Defne uyuyunca oda kuruyan çamaşırlarımın ütülerini yaptı sağolsun. Ama daha hem çamaşırlıkta kurumamış hemde yeni yıkanmış asılacak yer bekleyen çamaşırlarım var. Bitmiyor anam yıka yıka bitmiyor kafamçokkarıştı
Neyse evimi mis gibi çamaşır suları ile temizledim. Heryeri hijyen yaptım kaydirigubbakcemile3 Defdoş heryeri yalayabilir kaydirigubbakcemile3
Şimdide Defdoş'un mamasını yedirdim. Birazdan onu yıkayacağım biraz midesi yatışsın. Azcık dinleneyim o zaman kadar alkisalkisalkis
Akşam için dünden nohut ıslatmıştım. Azcıkda haşladım. Eşimin gelmesine yakın atarım düdüklüye 15 dk'ya hazır.
Ben dinleneyim azcuk a.s.
Defdoş'u yıkayacağım diye kovasına su dolduruyordum. Oda banyoda arkamda dolanıp duruyordu ama dibimde değildi. Ben birden arkamı dönmemle Defne'ye bi çarptım gümm yere. Ay aklım çıktı valla ama Allah'tan kafası falan banyo halısına geldi. Fayansa gelmesini sıyırdı yani çok şükür.
Ağladı biraz tabi. Bende suyu seviyo susar diye soktum hemen yıkadım sakinleşti neyseki. Şimdide baba baba diye dolanıyor zilli yerimseniben
saolunnn bacılarrr hepınızı coookkk sewıyorum....destek veren yorumlarınız benı rahatlatan sozlerınız için bınlerce tesekkurlerrrrr ıyıkı varsınızzzzz:lepi:gunde 10 dk bıle baksam sıze içim ferahlıyo kendımı ıyı hıssedıyorum....eşim gelıp osur dıledı dun akşamm ben tum gun aramadım tabı onu...sırnastı ...ben de hatalıyım cok cabuk kızabılıyorum artık uykusuzluga tahammul sıfır olduuuuuu 9 aydır uyku yuzu yok duzenlı hayat yokk gece uyumayınca gunduz eşimle ewde olduumuz zamanlarda nobetleşe uyuyoz kımızaman yemek bıle ayrı ayrı yıyozzz tum bunlar stres yaptı bende sanırım anneme de patladımmm dunnn benı yalnız bıraktın dıyeeee.......:kedi:yapmamalıydım belkı ama oda kızdırıo benı aynı yerdeyız caırınca gelıyo kadın oglanın huysuzluunu bıldıı halde....eşim gonlumu almak için sewgılıler gunu hedıyemı werdı dun akşam ben nazlandım tabı azcıkkkk tam duzelmedım daha naz yapıom azcıkkkkboshayallersmile
bıze gelınceeeee....
herzamankı gıbı uykuusuz bı geceden soraaa...yagız gayet ıyı uyandııı ..eşim işte bugun akşama gelecek..havada guzeldı guneş vardı burda yakınlarda bı park varrr aldım yagızı oglen uyanıp meyvesını yedıkten soraaa parka goyurdum salıncaklara bındırdım kaydıraktan kaydırdım 2 saat oynadık parkta bı hosuna gıttıkı sormayın kızalrtrrr ılk kez gıttı parka kuzucukkkkkkk....gıkını cıkartmadı elıne bı krakerrrrr kahkahalar attı durdu ewdede oturmak sıkıyo yawrumuuu ılk kez durdu bukadar keyıflı dısardaa ben bıle şaştım yanııı hosuma gıttı vallaaaaa ogluşla eglenmek onun eglendıını mutlu olduunu goremkkk ewe gelınce uykusu gelmıştı tabı emdı uyuduuu...bende yemek koydum sıze bakımm dedımmmmmopuyorumnanaktan
KNK NURTENNNN KUTLUYOMM BACIM SENI 26 BEDENMIII SIFIRMI OLDUNN KIZZZZZZ DARISI BIZE INŞALLAHHHHHH:Saruboceq:bayanssulusmile
ohhh mıs gıbı olmus ewın hamarat hatunnn gule gule kırlen bacımmmm
kıs pınarrr defne yurumeyemı basladıııııııııyarım yarım takıp ettımdennnn anlayamadımm bacımmmmmmm yuruyosa maşallahhh fıstıgımaaaaaaaaaaaa:lepi:
Eşinle düzelmenize çok sevindim canım. Ohh oğluşunlada bak ne güzel keyifli vakit geçirmişsin a.s.
Bu arada 26 bedene inen İncihan Gülhan'dı ya. Nurten daha o kadar inemedim diyordu :uhm:
Sağolasın canım a.s.
Yok henüz tam yürümüyor ama her yere tutunarak gidebildiği için sürekli ayakta. Bide mesela biyerden bi yere geçerken adım atıyor 3-4 tane. Bu ay içi tamamlar artık yürümeyi diye düşünüyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?