2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktananlaşıldı sende gıdıyosun bırsen,sen baska kım varrr???
kıs gelebilen gelecek işte daha vakit varkaydirigubbakcemile2 annenide alırsın sanırım bende annemle gelirim eşim annenle gidersen daha rahat olurmuş onun için öyle diyo
oyyy bitanem ya aman dikkat pınarıma.s
cnm karışım süpermiş sogol çörek otu çok faydalımış erçekten deneyecegim ayyy bide allah söyletti kızzz hihoyyyt hihoyyyt ama nerdeee gülhan karısı sıfır beden olmuşşş:dilcikar:

benim kızda korkak bide tembel bu ya anasına çekmemişş:uhm:

slam tatlım
hoşgeldin bende nurtenyerimseniben

kıs nurtenn allah soletı anacım sende ıncen sıfıra ......demek gulhan ınmış heeeeeeeee aboooo azmettı benım kaderdasım becerdı bende azmattım ama bakalım sıfır olamam da bı 28 olsammm super olur yafuuu

dene bacım corekotunu....ıyıce ez havanelınde pekmezla karıştır ver bırebır gelıo vallaaa:lepi:

Pınarcım, bigudi54, siribron48 ve nurtencim, sıcak karşılamanız içi çok teşekür ederim. Sanırım buranın müdavimi olmamak elde değil :bu arada bigudi54 sanırım Adapazarı'lısın, ben de Adapazarı'lıyım ama işim dolayısıyla ıstanbul'da yaşıyorum

hoşgeldin cnm
Selam canım hoşgeldin a.s. Çok geçmiş olsun tekrar.

Bebişlerin nasıl bakalım ?

.
hoşbulduk cnm sağol
iyiyiz çok şükür zeynebin burun akıntısı var biraz siribronun yazdığını yapıcam bakalım iyi gelir inş

geçmiş olsun cnm ya iyi bişey olmamış

deneyecem cnm sagol..
olursun cnm ya seninde verilemiyecek bi kilon yok gördügüm kadarıyla yaza incecik olusun sende :))

canımm bende adapazarlıyııımmm:teytey: :teytey: :teytey:

annem adapazarından babam akyazıdan :)) ablam akyazıda yaşıyo..

çok sık gider geliriz sen nerdensin?? bigudi54de geyve'dena.s.

oyyy çoğalıyorussss adapazarlılarrrr:teytey:

evet canım adapazarlıyım evlendıkten sonra ıstanbula geldim üsküdarda oturuyorum

neysekı onemlı bısey olmamış gecmıs olsun canıma.s.

oooo süper, hemşehrilerim de varmış:) ben Adapazarı merkez doğumluyum ama dedem (annemin babası) Akyazı'dan. Çok sık gidemiyorum çünkü ben Bahçeşehir'de oturuyorum. Ama kardeşim var İzmit'te , ona gittiğimizde Adapazarına'da uğruyoruz. Keşke yakın yerlerde otursaydık, burdan tanışıp görüşürdük, haftasonları çalışmıyorum çünkü

Olsun tatlım 30 bişeymi ben 32 bedendeyim kafamçokkarıştı

Kız her bebek aynı değil işte yürür yakında merak etme. Defne çok cesaretli. Heryere anında atıyor kendini apti kaydirigubbakcemile3

Sağoalsın canım a.s.

Aaa buraya giren kolay kolay çıkamaz. Bol bol paylaşımda bulun bizimle brlikte a.s.

hoşgeldin cnm

hoşbulduk cnm sağol
iyiyiz çok şükür zeynebin burun akıntısı var biraz siribronun yazdığını yapıcam bakalım iyi gelir inş

geçmiş olsun cnm ya iyi bişey olmamış

Geçmiş olsun canım düzelir inşallah en kısa sürede a.s.

Benim annemde Adapazarlı. Teyzeleri falan hep orda. Akyazı'da da bi teyzesi var bildiğim kadarıyla :uhm:

bu kız hala uyuyor..

kaldırayım çorbasını vereyim...

Kız elleme çocuğu brak kalkınca yer klava:

evet canım adapazarlıyım evlendıkten sonra ıstanbula geldim üsküdarda oturuyorum

Evet canım ya çok şükür sağolasın a.s.

iyi akşamlar kızlar öptüm herkesi

İyi akşamlar a.s.

selam herkese kızlar,,

Ayy sabahtan beri burdayım ama yok yazmanın imkanı yok anacım...burdayım dediğimde bilg.açık yanii...
Neyse sabahtan beri evdeyiz,Aynur abla geldi,sağolsun o işleri yaptı arada da Dağhanla ilgilendi bende işlerimi hallettim ve şimdi oğlumu uyuttum o da gitti,yemeğimide ocağa koydum,bitki çayımı gofretimi alıp koştum hemen bilg.başına..Baklaım oğlum kaç dk.uyucak o zamana kadar szcık takılıyım,,,

Birsencim çocuklara çok çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırlar..

Banu ceren kolay gelsin sizede yoğunmuşsunuz..

Pınar yine güle güle kirlen,bu arada güzel bi haftasonu olmuş sevindim,Ada'yı bende çok seviyorum,yaz gelsede gitsekk..

ayy durun doğum günü partisi için bi not düşücem o sayfaya bi geçiyim

Byeee...

Kuzum yıkanınca rahatladı heralde hala uyuyor a.s.

Bende tarhana çorbası yaptım, nohutumun altını kapattım. Birazdan bakıcam bakalım pişme durumu iyi mi :uhm:

Pirinç ıslattım. Tam geldim yerime oturdum kayınvalidem aradı.

Eşim iş dönüşü alıcakmış onlarıda. Bize gelicekler kayınpederim ile. Oda mantar sote yapmış onu getiriyor.

1 saate kalmaz gelirler. Onlar gelince pilavıda yaparım yanına da cacık tamamdır yerimseniben

Karnım acıktı benimde. Bi bardak sütle bi çokoprens güplettim , kendime geldim kaydirigubbakcemile3

ayy cnm yaa Allah kolaylık versin ne diyim bu modeller böyle işte,inan bizde yaşıyoruz hala aynı sorunları canını sıkmamamya çalış!

ohh bende kuru fasulye yaptım bugün,pirincimide ısalattım,benimki geç gelicekmiş yoğunmuş,gelince yaparım artık pilavı,afiyet olsun size..

he ya:teytey:
iyi akşamlar kızlar öptüm herkesi

ay hakkaten çok uzakmışsın be şekercim.. olsun burda görüşürüz kalpler bir olsun :))
aa bilmiyodum sende adapazarlısın işte :teytey:
h.g.cnm afiyet olsun..

sanada afiyet olsun offf bende kahveyle albeni güplettim ve bu hergün olmaya başladımafoldumben..
canım kolay gelsin sana

kızlar kocam geliyormuş,vazgeçti herlade çalışmaktan..ben çıkıyım pilavımı yapıyım görüşürüzz...

cnm senı anlayabılıyorum ılk gunler zor olacak emınınm ama alıscaz ıns bende cuma gunu baslıyorum sımdıden aglamaklı oldum ama gececek cnm
senin bebeğine kim bakacak canım?
sana da kolay gelsin şimdiden:çok üzgünüm:

sende alışacaksın canım sıkma canını çok zor çalışan anne olmak ama napalım sıkacaz dişimizi:teselli:

.
inşallah alışıcam canım,ama çok özlüyorum kuzumu yaa,aklım hep evde!!mafoldumben

oh afiyet olsun güzzelim yarasın ikinize dekaydirigubbakcemile3

aysecim çok zor çocukları bırakmak yaaa bende o kadar alıştım ki hiç gidesim yok vallaaa şeytan diyor 30 nisana kadar ayrıl iznee
kız sen bide annene bırakıyorsun! keşke öyle şansım olsa,içim rahat giderdim en azından:çok üzgünüm:

Hoşgeldiniz kızlar. Allah kolaylık versin sizlere valla a.s.

.
sağol canıma.s.

Gunaydın Kızlar,

Ayse işin hayırlı olsun canım.Mutlaka cok zordur ama benımde basıma gelıcek kısa sure sonra.Bi sekilde alışıcaz..

kim bakıcak senin bebeğine? canım valla annem filan baksa içim rahat gidecem. ama şimdi aklım hep evde:çok üzgünüm:

canım,sağol. bakıcı da güvenilir gibi ama, kuzumun en güzel zamanlarında yanında olamayacam:çok üzgünüm:

kızlar kocam geliyormuş,vazgeçti herlade çalışmaktan..ben çıkıyım pilavımı yapıyım görüşürüzz...

görüşürüz canım.a.s.

Selam Kizlar,

Gecmise tam bakamadim, bakarim birazdan. Ya Doruk birkac gündür yeni huy cikartti, banyoya girdigi gibi ciglik cigliga agliyor ve korkudan titredi bugün. Off, neden böyle oldu anlamadim, cok kötüyüm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…