2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cok fazla birsey yokmus gecmiste, bende sayfalar dolusu kaynatmistir bu kizlar diyordum. Öncelikle bir Dorugumuz daha olmus, hosgeldin Annesi. Mayis'in kacinda dogdu oglun?

Nurten'cigim koca bebek oldu artik Defne, bence uyandirma uykusundan corba icin. Varsin icmesin bir kerecik corbasini, uyku daha önemli, o da vitamin sayilir.

Asli oh ne güzel parka gitmissiniz Yagiz'la. Bizim buralar feci soguk, alis-veris icin disari ciktigimizda resmen donar hale geliyoruz. Gecen gece -16 derece olmus disarisi. Gündüzde hep eksilerde...Aralarda balkona cikiyoruz biz Doruk'la, temiz havadan mahrum kalmayalim diye o kadar...

Gülhan iradenden dolayi kutluyorum seni, her babayigidin harci degil sifir beden olabilmek. Örnegin ben sittin sene ugrassam olamam.

Birsen'cigim canim cok streslisin, Allah yardimcin olsun. Dök icini dökebildigin kadar böyle, insan baska türlü rahatlayamiyor. Halan cocuklar yerden soguk kapiyor demis ya, bildigim kadariyla giris katinda oturmuyorsun, ve evinin altinda daire var degil mi? Bence yerden soguk kapmalari zor böyleyse. Bizim ev giris kati ve ve altinda depolar, camasirhaneler falan var. Bos yani ve yerden soguk oluyor bayagi. Ben havalar soguk oldugunda cok cesaret edemiyorum yere birakmaya Dorugu. Gecmis olsun bu arada, umarim ciddi bir soruna dönmez kuzucuklarinin rahatsizligi...

Ve kizlar teyzeme canim sIkIldi, ne yapacagima karar veremiyorum. Bir kizi oldu buradan söylemistim. Resimlerini facebook'dan görmek istemistim, yayinlamiyor. Ve bir sürü bahane siraliyor. Mailime yollamasini istemistim, uyurken yüzü pekte belli olmayan birkac resim yollamis. Cocuk 2,5 aylik oldu neredeyse, dogru dürüst göremedik anlayacaginiz. Bir baska teyzem var Paris'de yasayan. Onunla konustum gecen, diyor ki, onun takintilari var, nazar olur diye korkuyor sanirim. Buraya kadar anlarim durumu ve elestirmem. Ama ayni teyzem Doruk dogdugunda ona yollanan(direkt kendisine de degil kuzenime) resimleri facebookdan izinsiz sayfasina koymustu ve hala duruyor. Izinsiz resim yayinlamasindan pek rahatsiz olmadim, sonucta bende ara sira yayinliyorum. Ama kendi cocuguna gösterdigi hassasiyeti benim cocuguma göstermeyince rahatsiz oldum, söylesem kalbini kirar miyim diye cekiniyorum. Öte yandan söylemesem icimde büyüyüp duracak. Sinir bir durum...

ıyi Akşamlar Kızlar,

Benden başka da kimse yokmuş ama.Bugun temizlik yarılandı.Kayınpederimde yemeğe geldi.Biraz önce o gitti.Bende azıcak toparlandım.Oturuyorum şimdi.

Öncelikle Kılo olaylarında kulaklarım cınlamış.Teşekkür ederim kızlar.Azmin zaferı diyelım valla ben bıle inanamıyorum hala.

Ayse bakıcı bakıcak canım.Ama benım abla Bora doğduğunda başlamıştı.Yanı cok iyi araları.Bazen kıskanıyorum bıle.O yuzden rahatım Allaha çok şükür.

Filiz canım Doruk bişeyden korkmuş olabilirmi banyoda.Bora önceden cok sevıyodu.Gecen bı dr kontrolunde doktorun elleri soğukmuş üstünü cıkarırken cok ağladı ve ürperdi..Ve o zamandan beri evde soysam banyoya alsam ağlamaya başlıyor.

Teyze olayındada yerden göge kadar haklısın.Madem cok önemli onun için sende de aynı hassasıyetı göstermesı gerekırdı dıye düşünüyorum.Bence teyzen bu kırmadan söyle derim.En azından ben tutamazdım kendımı.Bıde yeğen,kuzen nasıl sevılır bılıyorum.Hiç nazar olurmu böyle candan ilşkilerde.

kızlar yerden soğuk almasın diye ben yere elektrikli battaniye acıyorum.. çok güzel oluyor valla sıcacık
iyi geceler bu aradaaaaaaaaaaa :)))

Sağolasın tatlım mutlaka gitmelisin bana çok huzur veriyor a.s.

Afiyet şeker olsun a.s.

Tamam bacım Adapazarlı olayım senin için a.s.

Selam Kizlar,

Gecmise tam bakamadim, bakarim birazdan. Ya Doruk birkac gündür yeni huy cikartti, banyoya girdigi gibi ciglik cigliga agliyor ve korkudan titredi bugün. Off, neden böyle oldu anlamadim, cok kötüyüm ya.

Allah Allah bişeyden korkmuş olmalı tatlım ya :uhm:

Valla kesinlikle haklısın tatlım. Aynı hassasiyeti sana göstermesi lazımdı. Üstelik insanın kuzenine nazar değer mi ya. Ben olsam dayanamaz söylerdim a.s.

Ohh temizlik yarılanmış hadi gözün aydın a.s.

ıyi akşamlar kızlar a.s.

Kayınvalidemler gitti 1 saat önce. Eşimde pc'deydi ancak geldim. Defdoş'umu uyuttum. Yatıcam birazdan. Sabah kayınpederim gelip alıcak, kayınvalideme kahvaltıya gidicem. Öğlende organik pazara gidip kuzumun haftalık mamalarını alıcam a.s.

Defdoş'u odasına yatırdım. Bakalım kaç saat dayanabilicez ayrı yatmaya. Kaçda gelicek yanıma :uhm:

Yarın akşama görüşürüz öptüm sizi kocaman a.s.

cnm aslında dogru söylüyorsun ama defne saat 2 gibi yatmıştı hatırlıyosam ve 5 oldu bıraksam dahada uyurdu ama sonradan bi uyku daha uyyor ve buda 9a sarkıyor mecbur uyutuyorum 1ssatte ozaman kestiriyor 10dan sonrada gece uykusuna geçmesi 2yi buluyo aslında uyandırma sebebeim buydu.. iyiykide uyandırmışım 8de bidaha uyuttum 9kalktı ve yarım gibigece uykusuna geçer heralde.. uyardıgın için sagol cnm..
teyzen konusundada ben olsam bende sinir olurdum kendilerininki kıymetli başkasınınki degil zannediyolar.. bence hiç takma takıntılı bi kadın mış teyzen zamanı gelince şakayla karışık bi güzel söylersin.. yani ben olsam bi güzel lafı sokardım yeri geldigindezemuszemus

slm cnm kulakların iyi çınlamışeyvahedigeldismile
kızlar yerden soğuk almasın diye ben yere elektrikli battaniye acıyorum.. çok güzel oluyor valla sıcacık
ayyy iyi fikir valla alemsin kız fulya :lepi:
soguk iklimdekiler bence kessin yapsın!!

iyi geceler cnm

iyi akşamlar kızlar

eşim geldi 11 gibi yrn tüm gün evdeyim biyere gitmeyecegim otururuz akşamda biyerlere çıkarız hava alırız dedi :))
bende akşam soguk oluyo gündüz çıkarız dedim ozaman kahvaltıya gideriz dedi...

ayy tahtalara vurayım, dilimi ısırayım, mıçımı kaşıyım bu ararlar maşşALLAH'I var aşkımın yaaa:asigim:

adam resmen tokoz gibi bişiydi yontuldu bayagı!!! ama çok iyi olmuşşş..

eminim çenenle yontmuşsundur adamcağazııkaydirigubbakcemile3

gülhan tatlım maşallah iyi kilo verdin heee parti de bize hava atma sakın lmaz:kaydirigubbakcemile3

birsencim nasıl oldu kuzularım inşallah iyileşirler biran önce yaaa

pınar bu organik pazar başka nerelerde var acaba bizim burda varmıdır ki bende alsam ne iyi olura.s.
kıvılcım teyzene kızmakta haklısın yeri geldiğinde söyle bence sadece bunun için özellikle arama derim ben

iyi akşamlar kızlar ben evdeydim akşam üstünden beri ama Ahsen kesinlikle izin vermiyor yazmama sürekli yanında olmamı istiyor o yüzden şimdi gelebildim
uyudu şimdi bende yatıcam sabah okula erken gidicem herkese tatlı rüyalarr

kızlar günaydın epeydir girmiyorum uamrım herkes iyidir geçmişi okuyamıyamıyacağım(( çünkü çok yoğunum ve yorgunum.inşallah bebişler ve anneleri iyidir.özlemcim babana geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyidir.

Haklısın canım teyzenede açık açık söyle bence içindekileri aynı hassasiyeti Doruk içinde göstermeliydin dersen mesaj ulşasır sanırım yerıne sıkma canını bencıl oluyo bazı ınsalar ıstee

elektrıklı battanıye uzerındemı oynuyo anlamadımCADIARZU

sonucu beklıyorum bakalım defnoş uyuyabıldımı gece odasındaa.s.

poponu kaşı nazar deydırme adama

herkese günaydın kızlarrrr

gunaydın canım

çok sağol cnm,evet daha iyi bi kaç güne dikişleri de alınacak biraz rahatladım bende cnm
sen naıslsın selin iyileşmiştir herhalde konuşamadık bir daha
havalar çok kötüymüş oralarda haberlerde izliyoruz da
dikkat edin cnm kendinize
kolay gelsin tatlım

zeynebi uyuttum hemen evi toplayayım hazırlanayaım da öğleden sonra çıkalım
kimsecikler yok zaten toipkte

anammmmmmmmmmmmmmmmm nerdesiniz yawwwwwww sıkıldımmmmmmm
neyse biz de gidim giyinelinm offff

biz hazırlandık çıkıyoruz sağlık ocağına
biz gelene kadar gelsin birileri aa bune böyle be hafta sonu gbii oldu bura:umursamaz:

merhabalar kızlar halam gitti...çocukları uyuttuk
çocuklar fena değil ama hala toparlanamadılar ...allahtan gece uyuyolar
ama bu gece ömer ateşlendi uyandı ,....inş.hafta sonuna kadar iyi olurlar

kızlar çok kafama takıyorum acaba ben çocuklara iyi bakamıyormuyum ya
ben iş yaparken bazen onlarda evin içinde benle dolaşıyolar
ama ben onlara evde kalın pijama kilotlu çorap ayaklarına yün yarım çorap yelek giydiriyorum...
oda sıcaklığını 20-22 derece arası tutuyorum...oturma odam serin oluyor diye hemen klimayı açıyorum
ne yapmam gerek başka yaa anlamıyorum ben...püffff...çok zor yaa
inş.çok hasta olan çocuk olmazlar yaaa...

selam herkese nasılsınız kızlar yoğun bir iş günü yine kendime türk kahvesi yaptım içiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…