2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Begüm şimdi yastğını kucağına almış ee ee diyor opuyorumnanaktanayy kuzucum çok tatlı kameraya çekicem ama görünce bırakıyor bana bakıyor bir çekemedim

inşallah canım sağolasın. aman ne yapayım, ilk defa anneleri çıkıyomuş evden, yapamamışlarkafamçokkarıştı

ay canım Allah yardımcın olsun güveneceğin birini bulmak çok zor inşallah iyi biri çıkar karşına

:
inşallah canım,sağol!

Cnm Allah kolaylık versin işin zor ama bana komşun mantıklı geldi...
sağol canım. düşünüyorum düşünüyorum,kafam patladıboshayallersmile

merhaba canım,okudum ben:)) gezin bakalım,yapın alışverişleri. indirimdedir şimdi ne güzelolumunekankayizsmile

canım ya, küvetini banyodan çıkarıp yaptırmayı dene,yavaş yavaş alıştırırsın yeniden.

çok titiz olmam lazım bakıcı konusunda,ve kafayı yicem düşünmekten:çok üzgünüm:

bende merak ettim doruk'uopuyorumnanaktan face'de yoksun galiba bende, neydi tam adın ekleyim.hihoyyyt

ayy ne güzel. biz geçen yaz bi yere gidemedik. önceki iki yaz antalya taraflarında 5 yıldızlı otellerde harika 2 tatil yaptık. ama bebişimiz olunca gidemedik geçen yaz. bu yaz da zor gibi görünüyor:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
dizim bitti geldim
camasir astim simdi ahseni yedirdim uyutuyorum
kivilcim sorunun cozulmesine sevindim tatlim
dorugun banyo korkusu kotu olmus umarim en kisa zamanda asarsiniz

dizi bitti ben ise bişey yapamadım
yemek yedik bulaşık duruyor
aliş uyudu...ömer vızıldanıyor
sanırım ömerin ön dişlerin yanındaki dişleri çıkacak ara ara ateşleniyor
bi kalkarsam çok işim var makinaya çamaşır atılacak
bulaşıklar makinaya girecek ....gece için mama suyu ısıtılcak ...

yaa bu arada çocuklar artık gece mama almıyolar yaaa neden öle oldu
aliş ilaçtan sanırım kalkmıyor
ömerde kalksada mama yemiyor sallıyoruz uyuyor

selam kızlar sizi özlüyorum ama bu ara hiç giremiyorum eşimdende vakit yok.Salı kızıma diş mısırı yapıyorum inşallah tabi çok öpüldünüz inşallah herkes iyidir

Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum

Son düzenleme:
Uykusuzluğun gözü kör olsun yaaa, saat iki bucuğu geçti yavs sabah kağanla 7de kalkıcaz...:gitme:

cnm ya işin baya zor olmuş,allah kolaylık versin
,bence eşinle beraber oturp düşünün nasılsa öğlene kadar bakacak
sağol cnm,sen nasıl oldun esen kolun düzeldi mi baya
Begüm şimdi yastğını kucağına almış ee ee diyor opuyorumnanaktanayy kuzucum çok tatlı kameraya çekicem ama görünce bırakıyor bana bakıyor bir çekemedim
oy yavrum maşallah
selam kızlar sizi özlüyorum ama bu ara hiç giremiyorum eşimdende vakit yok.Salı kızıma diş mısırı yapıyorum inşallah tabi çok öpüldünüz inşallah herkes iyidir
bizde seni özlüyoruz cnm
kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun cnm
Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum

hoşgeldin cnm kız özledik seniiiopuyorumnanaktan

özlem canım bu hafta sonu evinde olursun demi yarın allah nasip ederse çarşıda olucam göndericem kargonu:) geç oldu valla(

Aman maşallah kız Allah nazardan saklasın a.s.

Valla bilmiyorum ki tatlım İStanbul'da ilk diyorlardı dün pazarda ama bi araştırmak lazım :uhm:

Saat 2'ye kada uyudu tatlım. Uyandı yanıma aldım. Emzireyim uyusun yerine yatırayım dedim ama bende uyumuşum kaldı yanımızda kaydirigubbakcemile3

Tatlım bizim evde 23 derece falan. Yerden soğuk alsa Defne alırdı. Yarım kollu çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu tişört ile eşofman altı giyiyor Defnoş. Ayağındada tek bir çorap. Külotlu çorap bile yok. Üstelik sürekli koridorda taşlarda. Bünye meselesi demek ki. Sen onlara çok iyi bakıyorsun emin ol hiç sıkma canını a.s.

Oy maşallah kuzuma a.s.

Canım ya tüh kötü olmuş :1no2: Üst komşun en iyi seçenek gibi. Hem yarım güne düşmüşsünüz buda sevindirici a.s.

Ay valla bu kayınpederinden sizi yedi hee bi rahat bıraksın be klava:

İnşallah yatmıştır yatağında,yoksa bu iş git gide zorlaşır cnm..
Şu pazara bende bulup da gitsem keşke.. hadi bekliyoruz bu akşam gelmedinmi daha kaynancığından kaydirigubbakcemile3

Saat 2'ye kadar yattı canım. EH buda bi başlangıç yerimseniben

Akşam 11 gibi geldim sonra ütü falan derken yattım hemen bakamadım a.s.

Olayı çözmeniz iyi olmuş canım. Ne yapacaksın bazı insanları böyle kabul etmek lazım. Demek ki geç bulduğundan biraz pimpirikli davranıyor a.s.

Ohhh ne güzel canım tatil yaklaşıyor dimi hihoyyyt

Bizde geçen sene doğru düzgün yapamadık bu sene arkadaşlarla tekne turu yapacağız kısmetse :lepi:

Maşallah kzıma çok tatlı oldu bunlar ya a.s.

Selam canım a.s.

Hoşgeldin tatlım a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

Günaydın canım a.s.

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Dün kayınvalideme kahvaltıya gittim bi baktım annemde orda hihoyyyt Akşam çağırmış kaynanam sağolsun. Kahvaltımızı ettik sonra annem işe gidince bizde pazara gittik. Kızımın pirincine mercimeğine kadar herşeyini organik aldım. Hatta çekim yapıyorlardı. Bugün Trt Çocuk'da saat 3'de ve akşam 7'de göstericeklermiş. Bizim alışveriş yaptığımız tezgahı çektiler hep. Bizde çıktık sanırım kaydirigubbakcemile3

Ordan dönüştede komşuya çaya gittik. Sonra eve geç yemek ye falan derken akşam 11 gibi geldik eşimle eve. Biraz ütü yapayım falan derken yatmam 12'yi geçti.

Bugünde 10'da kalktık, kahvaltımızı yaptık kuzumla. Şimdi o yerlerde dolanıyor. Bende size bakayım dedim.

Yemeğim falan var bugün. Bitek dün gece ütülediklerimi yerleştiricem. Bide yatak odamı toplayamadım henüz. O kadar yani hihoyyyt

Azcık kızımla oynaşayım gelirim a.s.

günaydınn kızlar.... burcuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin canımmm
günaydın cnm
özlem canım bu hafta sonu evinde olursun demi yarın allah nasip ederse çarşıda olucam göndericem kargonu:) geç oldu valla(
evdeyim cnm müsait olursan gönderirisin
kız geç olur mu ben hiç bulamayacaktım sen olmasaydın çok sağol valla
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın cnm

kayınvaliden ne güzel düşünmüş aferin kadına
hımm akşam izleyelim sizi haber veriirm sana da bakalım güzel çıkmışmısınkaydirigubbakcemile3

iyiyim tülaycım sen nasılsın tatlım

pınarcım özlemcim merhaba kızlar sizler nasılsınız

banucum iyiyim canımya yoğun bir şekilde çalışıyorum.özlemcim lafı olmaz bile aşkolsun.

kayınvaliden ne güzel düşünmüş aferin kadına
hımm akşam izleyelim sizi haber veriirm sana da bakalım güzel çıkmışmısınkaydirigubbakcemile3

Evet ya ince düşünmüş sağolsun a.s.

Aaaa izle mutlaka bak çıkarsam kaçırmamış olursun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ortalığı toplayayım biraz gelirim sonra

Kolay gelsin canım a.s.

iyiyim tülaycım sen nasılsın tatlım

pınarcım özlemcim merhaba kızlar sizler nasılsınız

Sağolasın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…