inşallah canım sağolasın. aman ne yapayım, ilk defa anneleri çıkıyomuş evden, yapamamışlarkafamçokkarıştıAyşecim çok zor bir durum canım inşallah en iyi kararı verirsin anlayamadığım liseye giden çocuklar nasıl idare edemiyorlar yaa biride nişanlıymış nasıl evlenecek???
neyse ben gidem çamaşır asayım
aaa bu arada bugün sınıflarımız bölündü kurayla mevcudumuz azaltıldı şansıma tartıştığım velimin çocuğuda gitti çok sevindim çokkkk:))zemuszemus
inşallah canım,sağol!ay canım Allah yardımcın olsun güveneceğin birini bulmak çok zor inşallah iyi biri çıkar karşına
:
sağol canım. düşünüyorum düşünüyorum,kafam patladıboshayallersmileCnm Allah kolaylık versin işin zor ama bana komşun mantıklı geldi...
merhaba canım,okudum ben:)) gezin bakalım,yapın alışverişleri. indirimdedir şimdi ne güzelolumunekankayizsmileselam millet..
Kimse yok ama elbet okur birileri sonradan:))
Bugün pek bi sakinmiş buralar heralde..herkes yoğun galiba,bi de bebişler izin vermiyor açmaya...Büyüdülerde annelerinin işine karışıyoo bizimkiler..
Bizde bugün evdeydik,kayınvalidem geldi kahvaltıya,,akşam üstü Bime kadar gidip geldik. ok kadar ama yarın için plan yaptık ümraniye courfoura gidicez Dağhana bidahaki yıl için kışlık bişeyler bakıcaz Zara'dan.ındirimdeyken alıyım bişeyler dedim.
Kociş maça bakıyoo,oğluş göğsünde uyuyoo yine,bayılıyorum bu hallerine,çok tatlılar,saatlerce uyuyor Dağhan böyle,hayret...
Hadi kaçtım ben öpttüm sizi..
canım ya, küvetini banyodan çıkarıp yaptırmayı dene,yavaş yavaş alıştırırsın yeniden.Korkmus olabilir canim ama neden korktugunu tam bilemiyorum. Dorugun korkusu öyle böyle degil. Arttikca artiyor, titriyor cocuk korkudan, banyoyu görünce yüzünü gögsüme kapatiyor ve hickiriyor. Cok üzülüyorum ve ona banyo yaptirtmak o halde kabus gibi...:çok üzgünüm:
Zor bir durum gercekten, insan kime güvenecegini bilemiyor ki! Kadin cok iyi olur, birakirsin. Ama iyi olmakta tek basina yetmiyor, özensiz ve dikkatsiz olabilir mesela. Umarim sansiniz yardim ederde, cözersin bu durumu Ayse'cigim.a.s.
bende merak ettim doruk'uopuyorumnanaktan face'de yoksun galiba bende, neydi tam adın ekleyim.hihoyyytIyi Aksamlar Kizlar,
Artik gündüzleri pek firsatim olmuyor, ancak bu saatlerde Doruk uyudugunda. Bana cok ihtiyac duyuyor bu aralar, hassas bir dönemde ama umarim distendir sadece.
Banyo korkumuz artarak devam ediyor, banyoya bile giremiyoruz artik, yüzünü kapiyor ve resmen feci korkuyor. Korkular üstüne gidilirek asilir diye bildigim icin, gün icinde 20 kere banyoya girdik belki ama pek bir faydasi olmadi. Kardesim buradayken, birlikte yikadik bir kere. Kafasini ben yikayayim dedi ve cok yogun sampuan döktü kafasina. Aslinda ben direkt kafasina sampuan hic dökmüyor, elime döküp kafasina sürüyordum ve genelde kimyevi ürünlere karsi temkinli oldugum icin cok az kullaniyordum. Her neyse yogun köpükten korkmus olabilir diye aklima geldi bugün. Üstüne gecenlerde aynisini babasida yapinca:uhmurulayana kadar banyoda kalma süresi uzadi ve üsüdü belki. Ne bileyim ya da sicak suyla mi temas etti bilmiyorum. Belki kafasindan asagi bosalan sudan korktu. Tam bilemiyorum. Ama ters birsey oldugu kesin.
Teyzem olayina gelince, bugün aradi beni sohbet etmek icin. Sabah esim ise gitmeden onunla da konusmustuk, "gereksiz yere kalbini kirma, önce olayi anlamaya calis ve cok büyütme icinde" falan demisti. Ondan etkilenerek, teyzeme oldukca yumusak bir ses tonuyla sordum:
"Teyze, Aylin'in resimlerini özellikle mi yollamak istemiyorsun yoksa yollamani engelleyen bir durum mu var, merak ediyoruz cocugu?" dedim. Yok neden özellikle olsun, benim fotograf makinem daha yeni oldu, cep telefonuyla cekiyorduk genelde, onlarda o yüzden belli belirsiz cikiyordu, yenilerini yüklemeye firsat bulursam yollarim dedi. Sonra sakayla icim rahatlasin diye, facebook'a Dorugun resmini hemen koydun ama biraz hizli davran dedim. Anladi durumu biraz. Ya kusura bakma izinsiz koydum ama aramizdaki samimiyete güvendim ve o resmi cok sevdim o yüzden dedi. Neyse ortada kücük capta hatalari da olsa büyütmeden kapattik konuyu. Yarin kamerayi acacak, msn.den görecegim sipayizemuszemus
Birazdanda Dorugun resimlerini facebooka yükleyecegim, kardesimle Annem merak ediyorlar.
ayy ne güzel. biz geçen yaz bi yere gidemedik. önceki iki yaz antalya taraflarında 5 yıldızlı otellerde harika 2 tatil yaptık. ama bebişimiz olunca gidemedik geçen yaz. bu yaz da zor gibi görünüyor:çok üzgünüm:tekrar geldim ay kız durmadı bilg.kablolarını çekiyor zaten kablolara falan bayılıyor elektrikçimi olucak nekaydirigubbakcemile3 erken rezervasyonlar başladı ya 2 gündr otel bakıyorum fiyatlar almış başını gitmiş napıcaz bilmiyorum kızımı bikinileriyle denizde dşnemiyorum ayy neşirin olur amaopuyorumnanaktan geçen sene gittiğimizde 2 aylıktı kuzucum arabasından çıkmadı bakalım kısmetse buyaz hiç durmaz bide yürümeye başlarlar heralde peşinde dolanıp dururum artıkkaydirigubbakcemile3
cnm ya işin baya zor olmuş,allah kolaylık versinmerhaba kızlar. bizde durumlar biraz karıştı! gelen bakıcı teyzemiz devam edemeyeceğini söyledi. evinde 4 tane çocuğu var. liseye gidiyor ikisi,birde nişanlı kızı. anneleri olmayınca başlarında rezil olmuşlar evde. yapamamışlar. bu teyzede malum ilk defa çalışıyor. ilk günden vazgeçti. haydaaaa ayşe yeni bakıcı arayışlarında( neyseki sen yenisini bulana kadar devam ederim dedi. bakıcı çok var aslında etrafımda. ama tam istediğim gibi bulamıyorum. ((
aa bide daha önemlisi, okul idaresi ile görüştük, hafta da 3 gün öğleden sonramı boşalttılar.:sm_cool: diğer 2 günde Özay'ın boşalttılar. süper oldu!! sadece öğlen 12'ye kadar oğlum bakıcısı ile kalacak!! :lepi:
adaylara gelince;
bir teyzeyle görüştüm.56 yaşında. eskiden bi arkadaşın bebeğine bakmıştı. o çok çok memnundu. ama teyze yaşlı bayağı,ev işlerinde yardımcı olamaz bana. bide benin azgın sıpayla baş edebilir mi bilmiyorum??
üst komşum var,konuşmadım ama sanırım bakar yarım gün olunca. o da iyi bir insan ama, benim evime gelmez, her sabah 7buçukta oğlumu onun evine çıkarmam gerekecek.
bi öğrencimin annesi var, kadını tanımıyorumben,iyi diyolar tanıyanlar. ama 2 kızı da zillinin önde gideni.
alt komşumun görümcesi var 40 yaşında, çok açıkgöz, herşeyden anlayan bi bayan. ama oda vereceğim ücreti az buldu. ( bundan önce antalya'da bebek bakmış, onla kıyaslıyor! )
ne yapacam bilemedim yaaa((( ben hem oğlumla iyi ilgilensin, şefkat göstersin hem de ev işlerimde yardımcı olsun istiyorum. ama yok işte ikisi bir aradaboshayallersmile
sağol cnm,sen nasıl oldun esen kolun düzeldi mi bayaAyşecim çok zor bir durum canım inşallah en iyi kararı verirsin anlayamadığım liseye giden çocuklar nasıl idare edemiyorlar yaa biride nişanlıymış nasıl evlenecek???
özlem maşallah kızın büyümüş baya boy atmışş
bize gelince okuldan geldim yemek yedim eşim Ahsenle oynuyor bende size bakayım dedim
sabah çamaşır atmıştım şimdi onları asıcam
eşim babasıyla fena tartışmış adam iyice zıvanadan çıktı yaaaa sadece benim sinirimi bozmuyor anlayacağınızzklava:
geçmişe bakamadım sizde ne var ne yokkk
birsen iyi mi kuzucuklarım
ben bunlara bakamıyorum demişsin lütfen kendine haksızlık yapma yapabileceğinin en iyisini yapıyorsun çocuk bunlar ve kıs mevsimindeyiz tabiki hastalaanacaklar üzme kendini bu düşüncelerle
aaa bu arada bugün sınıflarımız bölündü kurayla mevcudumuz azaltıldı şansıma tartıştığım velimin çocuğuda gitti çok sevindim çokkkk:))zemuszemus
oy yavrum maşallahBegüm şimdi yastğını kucağına almış ee ee diyor opuyorumnanaktanayy kuzucum çok tatlı kameraya çekicem ama görünce bırakıyor bana bakıyor bir çekemedim
bizde seni özlüyoruz cnmselam kızlar sizi özlüyorum ama bu ara hiç giremiyorum eşimdende vakit yok.Salı kızıma diş mısırı yapıyorum inşallah tabi çok öpüldünüz inşallah herkes iyidir
Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum
iyi akşamlar kızlar
eşim geldi 11 gibi yrn tüm gün evdeyim biyere gitmeyecegim otururuz akşamda biyerlere çıkarız hava alırız dedi :))
bende akşam soguk oluyo gündüz çıkarız dedim ozaman kahvaltıya gideriz dedi...
ayy tahtalara vurayım, dilimi ısırayım, mıçımı kaşıyım bu ararlar maşşALLAH'I var aşkımın yaaa:asigim:
adam resmen tokoz gibi bişiydi yontuldu bayagı!!! ama çok iyi olmuşşş..
eminim çenenle yontmuşsundur adamcağazııkaydirigubbakcemile3
gülhan tatlım maşallah iyi kilo verdin heee parti de bize hava atma sakınlmaz:kaydirigubbakcemile3
birsencim nasıl oldu kuzularım inşallah iyileşirler biran önce yaaa
pınar bu organik pazar başka nerelerde var acaba bizim burda varmıdır ki bende alsam ne iyi olura.s.
kıvılcım teyzene kızmakta haklısın yeri geldiğinde söyle bence sadece bunun için özellikle arama derim ben
iyi akşamlar kızlar ben evdeydim akşam üstünden beri ama Ahsen kesinlikle izin vermiyor yazmama sürekli yanında olmamı istiyor o yüzden şimdi gelebildim
uyudu şimdi bende yatıcam sabah okula erken gidicem herkese tatlı rüyalarr
Haklısın canım teyzenede açık açık söyle bence içindekileri aynı hassasiyeti Doruk içinde göstermeliydin dersen mesaj ulşasır sanırım yerıne sıkma canını bencıl oluyo bazı ınsalar ıstee
elektrıklı battanıye uzerındemı oynuyo anlamadımCADIARZU
sonucu beklıyorum bakalım defnoş uyuyabıldımı gece odasındaa.s.
poponu kaşı nazar deydırme adama
gunaydın canım
merhabalar kızlar halam gitti...çocukları uyuttuk
çocuklar fena değil ama hala toparlanamadılar ...allahtan gece uyuyolar
ama bu gece ömer ateşlendi uyandı ,....inş.hafta sonuna kadar iyi olurlar
kızlar çok kafama takıyorum acaba ben çocuklara iyi bakamıyormuyum ya
ben iş yaparken bazen onlarda evin içinde benle dolaşıyolar
ama ben onlara evde kalın pijama kilotlu çorap ayaklarına yün yarım çorap yelek giydiriyorum...
oda sıcaklığını 20-22 derece arası tutuyorum...oturma odam serin oluyor diye hemen klimayı açıyorum
ne yapmam gerek başka yaa anlamıyorum ben...püffff...çok zor yaa
inş.çok hasta olan çocuk olmazlar yaaa...
kızlar şimdi geldik bizde sağlık ocağından kaydımı yaptırdım gebelik için hemde zeynei ölçtürdüp biçtirdim heheheh
kuzum 9800 olmuş ama kıyafetleri düşsek 9500 olur sanırım baya iyi almış yavrum
73 cm de boyu bu ay 5 cm uzamış oh be
çok youldum tam 2 satt hep kucağımdaydı zeynep binmedi arabasına
aile hekimimiz değişmiş bizim ki kadınmış doğum iznindeymiş geçici olarak başkası bakıyormuşmuş o kadar bekledikten sonra söylediler
sonra asıl dr.umuza gittik şükür hiç sıra yoktu ya deli oldum
merhaba kızlar. bizde durumlar biraz karıştı! gelen bakıcı teyzemiz devam edemeyeceğini söyledi. evinde 4 tane çocuğu var. liseye gidiyor ikisi,birde nişanlı kızı. anneleri olmayınca başlarında rezil olmuşlar evde. yapamamışlar. bu teyzede malum ilk defa çalışıyor. ilk günden vazgeçti. haydaaaa ayşe yeni bakıcı arayışlarında( neyseki sen yenisini bulana kadar devam ederim dedi. bakıcı çok var aslında etrafımda. ama tam istediğim gibi bulamıyorum. ((
aa bide daha önemlisi, okul idaresi ile görüştük, hafta da 3 gün öğleden sonramı boşalttılar.:sm_cool: diğer 2 günde Özay'ın boşalttılar. süper oldu!! sadece öğlen 12'ye kadar oğlum bakıcısı ile kalacak!! :lepi:
adaylara gelince;
bir teyzeyle görüştüm.56 yaşında. eskiden bi arkadaşın bebeğine bakmıştı. o çok çok memnundu. ama teyze yaşlı bayağı,ev işlerinde yardımcı olamaz bana. bide benin azgın sıpayla baş edebilir mi bilmiyorum??
üst komşum var,konuşmadım ama sanırım bakar yarım gün olunca. o da iyi bir insan ama, benim evime gelmez, her sabah 7buçukta oğlumu onun evine çıkarmam gerekecek.
bi öğrencimin annesi var, kadını tanımıyorumben,iyi diyolar tanıyanlar. ama 2 kızı da zillinin önde gideni.
alt komşumun görümcesi var 40 yaşında, çok açıkgöz, herşeyden anlayan bi bayan. ama oda vereceğim ücreti az buldu. ( bundan önce antalya'da bebek bakmış, onla kıyaslıyor! )
ne yapacam bilemedim yaaa((( ben hem oğlumla iyi ilgilensin, şefkat göstersin hem de ev işlerimde yardımcı olsun istiyorum. ama yok işte ikisi bir aradaboshayallersmile
Ayşecim çok zor bir durum canım inşallah en iyi kararı verirsin anlayamadığım liseye giden çocuklar nasıl idare edemiyorlar yaa biride nişanlıymış nasıl evlenecek???
özlem maşallah kızın büyümüş baya boy atmışş
bize gelince okuldan geldim yemek yedim eşim Ahsenle oynuyor bende size bakayım dedim
sabah çamaşır atmıştım şimdi onları asıcam
eşim babasıyla fena tartışmış adam iyice zıvanadan çıktı yaaaa sadece benim sinirimi bozmuyor anlayacağınızzklava:
geçmişe bakamadım sizde ne var ne yokkk
birsen iyi mi kuzucuklarım
ben bunlara bakamıyorum demişsin lütfen kendine haksızlık yapma yapabileceğinin en iyisini yapıyorsun çocuk bunlar ve kıs mevsimindeyiz tabiki hastalaanacaklar üzme kendini bu düşüncelerle
İnşallah yatmıştır yatağında,yoksa bu iş git gide zorlaşır cnm..
Şu pazara bende bulup da gitsem keşke.. hadi bekliyoruz bu akşam gelmedinmi daha kaynancığından kaydirigubbakcemile3
Iyi Aksamlar Kizlar,
Artik gündüzleri pek firsatim olmuyor, ancak bu saatlerde Doruk uyudugunda. Bana cok ihtiyac duyuyor bu aralar, hassas bir dönemde ama umarim distendir sadece.
Banyo korkumuz artarak devam ediyor, banyoya bile giremiyoruz artik, yüzünü kapiyor ve resmen feci korkuyor. Korkular üstüne gidilirek asilir diye bildigim icin, gün icinde 20 kere banyoya girdik belki ama pek bir faydasi olmadi. Kardesim buradayken, birlikte yikadik bir kere. Kafasini ben yikayayim dedi ve cok yogun sampuan döktü kafasina. Aslinda ben direkt kafasina sampuan hic dökmüyor, elime döküp kafasina sürüyordum ve genelde kimyevi ürünlere karsi temkinli oldugum icin cok az kullaniyordum. Her neyse yogun köpükten korkmus olabilir diye aklima geldi bugün. Üstüne gecenlerde aynisini babasida yapinca:uhmurulayana kadar banyoda kalma süresi uzadi ve üsüdü belki. Ne bileyim ya da sicak suyla mi temas etti bilmiyorum. Belki kafasindan asagi bosalan sudan korktu. Tam bilemiyorum. Ama ters birsey oldugu kesin.
Teyzem olayina gelince, bugün aradi beni sohbet etmek icin. Sabah esim ise gitmeden onunla da konusmustuk, "gereksiz yere kalbini kirma, önce olayi anlamaya calis ve cok büyütme icinde" falan demisti. Ondan etkilenerek, teyzeme oldukca yumusak bir ses tonuyla sordum:
"Teyze, Aylin'in resimlerini özellikle mi yollamak istemiyorsun yoksa yollamani engelleyen bir durum mu var, merak ediyoruz cocugu?" dedim. Yok neden özellikle olsun, benim fotograf makinem daha yeni oldu, cep telefonuyla cekiyorduk genelde, onlarda o yüzden belli belirsiz cikiyordu, yenilerini yüklemeye firsat bulursam yollarim dedi. Sonra sakayla icim rahatlasin diye, facebook'a Dorugun resmini hemen koydun ama biraz hizli davran dedim. Anladi durumu biraz. Ya kusura bakma izinsiz koydum ama aramizdaki samimiyete güvendim ve o resmi cok sevdim o yüzden dedi. Neyse ortada kücük capta hatalari da olsa büyütmeden kapattik konuyu. Yarin kamerayi acacak, msn.den görecegim sipayizemuszemus
Birazdanda Dorugun resimlerini facebooka yükleyecegim, kardesimle Annem merak ediyorlar.
tekrar geldim ay kız durmadı bilg.kablolarını çekiyor zaten kablolara falan bayılıyor elektrikçimi olucak nekaydirigubbakcemile3 erken rezervasyonlar başladı ya 2 gündr otel bakıyorum fiyatlar almış başını gitmiş napıcaz bilmiyorum kızımı bikinileriyle denizde dşnemiyorum ayy neşirin olur amaopuyorumnanaktan geçen sene gittiğimizde 2 aylıktı kuzucum arabasından çıkmadı bakalım kısmetse buyaz hiç durmaz bide yürümeye başlarlar heralde peşinde dolanıp dururum artıkkaydirigubbakcemile3
Begüm şimdi yastğını kucağına almış ee ee diyor opuyorumnanaktanayy kuzucum çok tatlı kameraya çekicem ama görünce bırakıyor bana bakıyor bir çekemedim
selam kızlar sizi özlüyorum ama bu ara hiç giremiyorum eşimdende vakit yok.Salı kızıma diş mısırı yapıyorum inşallah tabi çok öpüldünüz inşallah herkes iyidir
Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın cnmgünaydınn kızlar.... burcuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin canımmm
evdeyim cnm müsait olursan gönderirisinözlem canım bu hafta sonu evinde olursun demi yarın allah nasip ederse çarşıda olucam göndericem kargonu:) geç oldu valla(
günaydın cnmgünaydın herkese nasılsınız kızlar
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Dün kayınvalideme kahvaltıya gittim bi baktım annemde orda hihoyyyt Akşam çağırmış kaynanam sağolsun. Kahvaltımızı ettik sonra annem işe gidince bizde pazara gittik. Kızımın pirincine mercimeğine kadar herşeyini organik aldım. Hatta çekim yapıyorlardı. Bugün Trt Çocuk'da saat 3'de ve akşam 7'de göstericeklermiş. Bizim alışveriş yaptığımız tezgahı çektiler hep. Bizde çıktık sanırım kaydirigubbakcemile3
Ordan dönüştede komşuya çaya gittik. Sonra eve geç yemek ye falan derken akşam 11 gibi geldik eşimle eve. Biraz ütü yapayım falan derken yatmam 12'yi geçti.
Bugünde 10'da kalktık, kahvaltımızı yaptık kuzumla. Şimdi o yerlerde dolanıyor. Bende size bakayım dedim.
Yemeğim falan var bugün. Bitek dün gece ütülediklerimi yerleştiricem. Bide yatak odamı toplayamadım henüz. O kadar yani hihoyyyt
Azcık kızımla oynaşayım gelirim a.s.
kayınvaliden ne güzel düşünmüş aferin kadına
hımm akşam izleyelim sizi haber veriirm sana da bakalım güzel çıkmışmısınkaydirigubbakcemile3
kızlar ben ortalığı toplayayım biraz gelirim sonra
iyiyim tülaycım sen nasılsın tatlım
pınarcım özlemcim merhaba kızlar sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?