2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aman boşver otur dur tatlım. Sıcak bişeyler iç mutlaka a.s.

Benimde arada oluyor ya :uhm:

Yorma tatlım kendini çok fazla. Herşey olur boşver. Sen dinlen, yemeğini ye güzelce a.s.

Kullanma o zaman çamaşır suyu. Bol bol cif falan kullan a.s.

geçmiş olsun cnm

ohh afiyet olsun defnoşa

Sağolasın canım a.s.

kız pınar çıktınız mı tv ye ya göremedim ben zeynep pek durmadı da

Yok kız alışveriş yaptığımız adamın röportajını gösterdi ama bizi çektiği kısımları göstermedi. Meşhur olamadık kaydirigubbakcemile3

sağol cnmm :))) kız sana hep iki prenses annesi diyesim geliyo ya, söle bakim kızmı istiyorsun erkekmi :))) kaç haftalık oldun cnm, çok merak ediyorum cinsiyetini gerçekten, Rabbim sağlık versin inş.

günaydınn kızlar.... burcuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin canımmm

Hoşbulduuk canımmm :)))

Hşbulduk cnmmm :))

oyy saat farkı ile kaçırdım programı desene, kız bilseydim bakardım akşamkine bakayım o zaman evdeyiz bugün nasılsa
selamlar kızlar herkez iyidir umarım benimde yarın temizlik var pazara misafirim gelcek ..
Gazel hnm bugun yine ağzına hiç birşey sürmüyor napcam ben bu kızla böyle şaştım kaldım yaw (

Cnm kolay gelsin, kağanda bugün öyle, arada oluyo bizimkine inş gazel hanımınkide bunun gibi geçici bişidir...

hemen gidip çamaşırlarımı asayım kzuu uyanmadan uynamazsa toz alim birazcık

kolay gelsin cnm aman çok yorma kendini

Oyy kuzummm benim adım atmayada başlamış maş ya , cnm yeni ofise alışmakta zorluk çekiyorsun sanırım inş kısa zamanda alışırsın yavs, kafana göre birileri yokmu yakınlarda

Hşbulduk cnm, sudan korkmayamı başladı doruk paşa, ay zordur oda yavs yeğenimden biliyorum her banyoda ciyak ciyak bağırır senide mafeder kendinide ( inş geçicidir...

Cnm benimkilere parmağım ile bastırınca alt taraflarda ağrı olabiliyo, ama genelde birini emzirirken diğerinde oluşan hafif ağrımsı olay haricinde bi ağrım yok, aman çok dikkat et mastit başlangıcı fln olmasın ((

tünaydın kızlarrrrrra.s. , size bi soru, pendik merkezli ve yakın çevresi hakkında bilgisi olanlar, düzgün güzel arabasız yaşam imkanı olan yani alışverişe ulaşımı kolay bi yer varmı bildiğiniz, kısmetse 6 ay fln oralarda eşyalı bi ev tutmayı düşünüyoruz ama kesin değil varmı bilgisi olan :uhm:

kızlar bu arada kağana diş buğdayı yaptık, ama foto mak nin azizliğine uğradık, yinede bikaç az hasarlı foto ekleyebildim facebook profiline ordan bakabilirisniz boshayallersmile

burcucuum özlemsim filizcim teşekkürler. kızlar atıyorda adım ama canı isterse. burcu benim işyeri uzun hikaye ama bir müddet daha katlanmak zorundayım beterin beteri vardır. burcu istanbullu mu olcan snde)::)

burcucuum özlemsim filizcim teşekkürler. kızlar atıyorda adım ama canı isterse. burcu benim işyeri uzun hikaye ama bir müddet daha katlanmak zorundayım beterin beteri vardır. burcu istanbullu mu olcan snde)::)

Cnm eşimin işi icabı oralarda bir süre kalma ihtimalimiz var, bakalım mart 15 civarı kesinleşecek bu durum, bi eşyalı ev bakalım diyoruz ailecek bi arada olalım diye
opuyorumnanaktan

Kızlar fotolarda diş kurabiyesi ve pastası varya onları ben yaptım :))) nasıl olmuş

ben pendıgı pek bılmıyorum ama ev kıraları falan uygun baya bıde cok gelıstı dıyolar pendık ıcın ben bı kere gıttım cokta begendım gel tabı butarafa komşuculuk oynarıs hoş ben uskudarda oturuyorum ama hosgeldıne gelırım yanlızlık cekılmıyo ıstanbulda kaydirigubbakcemile5
neden 6ay onu anlamadım

burcu canım hayırlısı olsun en iyisi bence birarada olmanız.ben az sonra bakarım canım

Cnm eşimin işi nedeniyle yaklasık 6 ay gibi bi süre o taraflarda kalması gerekiyo bizde burdaki evi bozmayıp ordan bi süreliğine eşyalı ev tutarız ailecek kalırız uygun bulabilirsek diye düşündük, gel tabi kız bende gelirim canım :))) kiralara uygun demişsin ya ortalama kiralar ne kadar bildiğin kadarıyla cnm, eşyalı düşünüyoruz biz gerçi buda kirada büyük bi etmen

burcu canım hayırlısı olsun en iyisi bence birarada olmanız.ben az sonra bakarım canım

Sağol cnmm :))) sonunda cesaret ettim ve yaptım, güzel oldu ama işte foto mak çizgili çizgili bulanık çekmiş, ömrü doldu heralde artık yenisini almak lazım...
boshayallersmile

kızlar iyi akşamlar eşim geliyomuş,ben hemen balığı fırına koyayım bide salata tamamdır
yarın görürüşürz öptüm hepinziiz
beni, özleyin emikaydirigubbakcemile3

tüh be pınarkaydirigubbakcemile3

sağol cnmm :))) kız sana hep iki prenses annesi diyesim geliyo ya, söle bakim kızmı istiyorsun erkekmi :))) kaç haftalık oldun cnm, çok merak ediyorum cinsiyetini gerçekten, Rabbim sağlık versin inş.

[]
cnm valal içinden öyle geliyo desene
karışık olsa fena olmaz hani burcu ama iki kız da fena değil,abla kardeş birbirlerinin herşeyini kullanırlşar
en önemlisi sağlıklı olsun başka da bişi demiyom artık
11 haftalık oldum cnm 2 hafta sonra 2 li test için gidicem belki gösteriri kendini

Kızlar fotolarda diş kurabiyesi ve pastası varya onları ben yaptım :))) nasıl olmuş

hemen bakıcam bende

ayy çıkamadım gene kaçtımkaydirigubbakcemile

kızlar iyi akşamlar eşim geliyomuş,ben hemen balığı fırına koyayım bide salata tamamdır

Cnm sağlıklı olsunlarda, hadi bakalım inş gösterir kendini bebecik :)))) .inş gönlüne göre olur, bizde yemek yicez şimdi afiyet olsun sizede
opuyorumnanaktan

valla esyalı olması degıstırır tabı durumu tam bılmıyorum ama tahmını 400 500e ev bulunur sen kesınlesınce hurrıyet emlaga falan bak veya sahıbındenee

oyy saat farkı ile kaçırdım programı desene, kız bilseydim bakardım akşamkine bakayım o zaman evdeyiz bugün nasılsa

Kız göstermediler zaten bizi diyorum ya meşhur olamadık kaydirigubbakcemile3

Valla tatlım 400-500 arası evler var oralarda diye biliyorum. Ama eşyalı olunca fiyatlar değişir. En güzeli Sahibindene falan bakmak a.s.

kızlar bu arada kağana diş buğdayı yaptık, ama foto mak nin azizliğine uğradık, yinede bikaç az hasarlı foto ekleyebildim facebook profiline ordan bakabilirisniz boshayallersmile

Gördüm şimdi ya bravo valla çok güzel yapmışın tatlım a.s. Hayırlı olsun Kağan'ınım dişleri a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Defdoş'umu uyuttum , yerine yatırdım. Azcık uyusunda bende tavuk haşladım şehriye çorbası yapıcam şimdi. Eşimde çıkmış geliyormuş. Nohutum vardı. Bide pilav bitti gitti yerimseniben

Kızlar bu arada bisküvi kalıbı kullanmadım, üstündeki şeker hamuru dahil kendi yaptığımdır, diş bisküvisi fln yapmak isteyen olursa tarifini verebilirim :))zemuszemus

valla esyalı olması degıstırır tabı durumu tam bılmıyorum ama tahmını 400 500e ev bulunur sen kesınlesınce hurrıyet emlaga falan bak veya sahıbındenee
,sağol cnmmm :))

sağl cnmm :))

Defdoş'umu uyuttum , yerine yatırdım. Azcık uyusunda bende tavuk haşladım şehriye çorbası yapıcam şimdi. Eşimde çıkmış geliyormuş. Nohutum vardı. Bide pilav bitti gitti yerimseniben

afiyet olsun cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…