2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ben geldim
ortalığı topladım
mutfak tamamdır
zeynebin biberonlarını kaynatıyorum
çamaşırlar çıktı onları aldım asıcam şimdi biraz çamaşır katladım
bir sepet daha var oyyyyyyyyy
toz almam lazım
süpürgeyi zeyneple halettik
başka yemek derdi var ama balık vardı onu çıkarım akşama yakın koyarım fırına
zaten yemek yapasım yok yiyesim de yok

Defdoş'umu öğle uykusuna yatırdım. ınşallah 1-2 saat uyurda alır uykusunu. Sonra huysuzluk yapıyor cadı klava:

Benimde yatağımı toplamam ve ütülediklerimi yerleştirmem lazım. Yapayım hemencecik uyanmadan a.s.

selamlar kızlar herkez iyidir umarım benimde yarın temizlik var pazara misafirim gelcek ..
Gazel hnm bugun yine ağzına hiç birşey sürmüyor napcam ben bu kızla böyle şaştım kaldım yaw (

kolay gelsin cnm
selamlar kızlar herkez iyidir umarım benimde yarın temizlik var pazara misafirim gelcek ..
Gazel hnm bugun yine ağzına hiç birşey sürmüyor napcam ben bu kızla böyle şaştım kaldım yaw (

oo yarına kadar yat dinlen o zamanzemuszemus
zeynepde iştahsız mevsimlerden mi dişten mi acaba bebişlerin bu ahlleri

Ohhh işler bitmiş de şu çamaşır derdi hiç bitmiyo valla kafamçokkarıştı

Bişeyler ye tatlım mutlaka yemelisin bak hem karnındaki hemde kucağındaki bebişin için a.s.

Allah kolaylık versin canım a.s.

Ya niye yemiyor canım ya. Dişler mi canını yakıyor acaba kuzumun :uhm:

hemen gidip çamaşırlarımı asayım kzuu uyanmadan uynamazsa toz alim birazcık

Kolay gelsin canım a.s.

Bende yatak odamı topladım, ütülediklerimi yerleştirdim. Tuvaletimi çamaşır suyu ile sildim yine. Tozdan değil ama tuvalet mikrobundan korkuyorum valla. Allah korusun bi kaparsa Defdef perişan olur :1no2:

Salonumunda tozunu aldım, yerleri sildim. Koca bir kase cornflakes yaptım Defdef uyurken yiyeyim bari zemuszemus

pınarcımm aşkolsunn bana niye selam vermedin epeydir girmedik diye unutulduk sanırsam(((((((((((((

aman ya pınarcım nolsunn valla ben zor günler geçiriyorum işlerim yüzünden sab-nırım depresyon yaşıyorum hep şu yeni pfise geçtikten sonra oldu önce çok iyiyidim. selinde iyi teyzesi yürüme çalışmları yapıyor 3-4 adım atıyor ama sonra pat yerde:) bide çirkin olmayı öğrenmiş teyzesinden habire onu yapıyor:) benden böyle canımm bu arada haklısın temiz olsa bile mikrop olabiliyor bende çamaşır suyu mutlaka kullanırım

Canım ya zor oldu valla sana yeni ofis. Alışırsın tatlım kendini sıkmamaya çalış. Selin'İme de maşallah. Defdoş'da öyle. Eğer canı isterse atıyor adım. Ama istemezse güp oturuyor yere kaydirigubbakcemile3

Ya diyorum ya ben öyle çok titiz bi insan değilimdir. Çocuk bu tozda yutacak ne var. Ama tuvalet mikrobundan korkarım. Ben küçükken komşumuzun çocuğu hastalanmıştı. Anneside çok titiz kadındı ama çocuk tuvaletten mikrop kapmış. Ve uzun süre düzelememişti. Perişan olmuştu. O yüzden dikkat ediyorum. Hergün mutlaka çamaşır suyu ile siliyorum tuvaleti. Ben ordayken peşimden geliyor dolanıyor çünkü :çok üzgünüm:

doğru durdurkları eyrde durmuyorlar. pınarcım sorun alışmak değil burdaki insanlarla problem nolcak bilmiyorum aman hayırlısı olsun canımya

Dün yikamadim, cok korkmustu önceki gün cünkü. Bugün küveti cikartacagim, odada deneyecegim bakalim. Bir ördek almistim küvetine koymak icin. Daha beter etki yapti, onu görünce cildiriyor resmen.

Face'e de dün gece yatmadan ekledim ben seni.

dizim bitti geldim
camasir astim simdi ahseni yedirdim uyutuyorum
kivilcim sorunun cozulmesine sevindim tatlim
dorugun banyo korkusu kotu olmus umarim en kisa zamanda asarsiniz

Sagol canim, umarim asariz.

Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum

Hosgeldin Burcu.

Oh ne güzel, Defdef'in mamalarida alinmis. Yalniz aklima takildi, bizim paketlerde aldigimiz bakliyatlarda katki maddeleri mi oluyor ki? Pirincler söyle kabuklu, esmer olanlardan mi aldin Pinar'cigim? Birde gecen dergide okudum, adini bilmedigim ama ciddi oranda zehir barindiran bir tarim ilaci kullaniliyormus böceklerden kurtulmak icin. Öyle güclüymüs ki, toprakla temasi halinde 20 yil etkisi kaybolmuyormus ve anne sütünde bile tespit edilmis o ilactan. Esimin köylüleri rastgele kullanmislar bu ilaci, pek cok kusun hatta derelerdeki kurbagalarin bile artik sesi duyulmuyormus.:çok üzgünüm:

Senin Gazel'in istahsizlik, bizim Dorugunda kabizlik sorunu bitmiyor Hülya'cigim. :çok üzgünüm:

Gidasiz kalma canim, zorlada olsa ye birseyler. Takattan düsersen, perisan olursunuz.

Masallah cimcimeye. Doruk'da tutuna tutuna yürüyor ama ödlek biraz, düsecegini hissettigi anda duruyor, dengesini sagladiginda da kucak istiyor.lmaz:

Kepekli pirinçte vardı ama ben normal beyaz pirinç aldım. Valla söylediklerine göre organik olması için böcekten koruyucu hiçbir ilaç kullanmamak, gübreyi veren hayvanları bile organik beslemek, üretim yapılan yerin yakınında hiçbirşekilde sanayi türü bir yer bulunmaması gerekiyormuş. Bana güven verdiler açıkcası. Bende Defdef'in yiyebileceği yumurtadan, sebzeye her türlü besini aldım ordan.

Eğer bizim yediklerimize bulaşıyorsa bu söylediğin ilaç yandık yani. Offf offff insan düşündükçe içinden çıkamıyor :uhm:

Defdoş'um uyandı , çorbasını içirdim. Boş boş oturuyorum a.s.

merhab kızlarrrr
acayıp uyku bastırdı bugun iş miş yok öle oturuyorum agzım yırtıldı esnemekten bogazlarım şişmiş o yuzden keyıfısım bıraz
ne sorcam sıze emzıren anneler sızınde gogsunuzde sızı oluyomu benım ara ara sızlamaya basladı goguslerım ?

Ohhh işler bitmiş de şu çamaşır derdi hiç bitmiyo valla kafamçokkarıştı

Bişeyler ye tatlım mutlaka yemelisin bak hem karnındaki hemde kucağındaki bebişin için a.s.
.
bitti valla pınar bende bittim
çok yoruldum zaten gribim yapana kadar anam ağladı
ne yesem diye düşünüyorum ballı ekmek yedim biraz idare eder akşama kadar
afiyet olsun cnm sende baya iş yapmışsın
çamaşır suyu iyi ama şimdi kullanmıyorum ben,kokusu beni mahvediyo zaten hamile olmadan öncede öyleydi
bakalım nasıl yapıam bundan sonra
maşallah tülay seline yahihoyyyt
Gidasiz kalma canim, zorlada olsa ye birseyler. Takattan düsersen, perisan olursunuz.

:

cnm yemeğe çalışıyorum ama yemek pişirmek istemiyorum hazır pişiren olsa anca bişeyler yerim bakalım nereye kadar böyle gidecek

geçmiş olsun cnm
Defdoş'um uyandı , çorbasını içirdim. Boş boş oturuyorum a.s.

ohh afiyet olsun defnoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…