iyiim cnm sağolasın sen naıslın cnmiyiyim tülaycım sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
pınarcım özlemcim merhaba kızlar sizler nasılsınız
banucum iyiyim canımya yoğun bir şekilde çalışıyorum.özlemcim lafı olmaz bile aşkolsun.
kolay gelsin cnmDefdoş'umu öğle uykusuna yatırdım. İnşallah 1-2 saat uyurda alır uykusunu. Sonra huysuzluk yapıyor cadıklava:
Benimde yatağımı toplamam ve ütülediklerimi yerleştirmem lazım. Yapayım hemencecik uyanmadan a.s.
selamlar kızlar herkez iyidir umarım benimde yarın temizlik var pazara misafirim gelcek ..
Gazel hnm bugun yine ağzına hiç birşey sürmüyor napcam ben bu kızla böyle şaştım kaldım yaw(
oyy ben geldim
ortalığı topladım
mutfak tamamdır
zeynebin biberonlarını kaynatıyorum
çamaşırlar çıktı onları aldım asıcam şimdi biraz çamaşır katladım
bir sepet daha var oyyyyyyyyy
toz almam lazım
süpürgeyi zeyneple halettik
başka yemek derdi var ama balık vardı onu çıkarım akşama yakın koyarım fırına
zaten yemek yapasım yok yiyesim de yok
selamlar kızlar herkez iyidir umarım benimde yarın temizlik var pazara misafirim gelcek ..
Gazel hnm bugun yine ağzına hiç birşey sürmüyor napcam ben bu kızla böyle şaştım kaldım yaw(
hemen gidip çamaşırlarımı asayım kzuu uyanmadan uynamazsa toz alim birazcık
pınarcımm aşkolsunn bana niye selam vermedin epeydir girmedik diye unutulduk sanırsam(((((((((((((
aman ya pınarcım nolsunn valla ben zor günler geçiriyorum işlerim yüzünden sab-nırım depresyon yaşıyorum hep şu yeni pfise geçtikten sonra oldu önce çok iyiyidim. selinde iyi teyzesi yürüme çalışmları yapıyor 3-4 adım atıyor ama sonra pat yerde:) bide çirkin olmayı öğrenmiş teyzesinden habire onu yapıyor:) benden böyle canımm bu arada haklısın temiz olsa bile mikrop olabiliyor bende çamaşır suyu mutlaka kullanırım
doğru durdurkları eyrde durmuyorlar. pınarcım sorun alışmak değil burdaki insanlarla problem nolcak bilmiyorum aman hayırlısı olsun canımya
inşallah canım sağolasın. aman ne yapayım, ilk defa anneleri çıkıyomuş evden, yapamamışlarkafamçokkarıştı
inşallah canım,sağol!
sağol canım. düşünüyorum düşünüyorum,kafam patladıboshayallersmile
merhaba canım,okudum ben:)) gezin bakalım,yapın alışverişleri. indirimdedir şimdi ne güzelolumunekankayizsmile
canım ya, küvetini banyodan çıkarıp yaptırmayı dene,yavaş yavaş alıştırırsın yeniden.
çok titiz olmam lazım bakıcı konusunda,ve kafayı yicem düşünmekten:çok üzgünüm:
bende merak ettim doruk'uopuyorumnanaktan face'de yoksun galiba bende, neydi tam adın ekleyim.hihoyyyt
ayy ne güzel. biz geçen yaz bi yere gidemedik. önceki iki yaz antalya taraflarında 5 yıldızlı otellerde harika 2 tatil yaptık. ama bebişimiz olunca gidemedik geçen yaz. bu yaz da zor gibi görünüyor:çok üzgünüm:
dizim bitti geldim
camasir astim simdi ahseni yedirdim uyutuyorum
kivilcim sorunun cozulmesine sevindim tatlim
dorugun banyo korkusu kotu olmus umarim en kisa zamanda asarsiniz
Kızlar merhaba,iyi geceler , ben evime geldim artık :))) şimdiden hepinize günaydın diyorum
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Dün kayınvalideme kahvaltıya gittim bi baktım annemde orda hihoyyyt Akşam çağırmış kaynanam sağolsun. Kahvaltımızı ettik sonra annem işe gidince bizde pazara gittik. Kızımın pirincine mercimeğine kadar herşeyini organik aldım. Hatta çekim yapıyorlardı. Bugün Trt Çocuk'da saat 3'de ve akşam 7'de göstericeklermiş. Bizim alışveriş yaptığımız tezgahı çektiler hep. Bizde çıktık sanırım kaydirigubbakcemile3
Ordan dönüştede komşuya çaya gittik. Sonra eve geç yemek ye falan derken akşam 11 gibi geldik eşimle eve. Biraz ütü yapayım falan derken yatmam 12'yi geçti.
Bugünde 10'da kalktık, kahvaltımızı yaptık kuzumla. Şimdi o yerlerde dolanıyor. Bende size bakayım dedim.
Yemeğim falan var bugün. Bitek dün gece ütülediklerimi yerleştiricem. Bide yatak odamı toplayamadım henüz. O kadar yani hihoyyyt
Azcık kızımla oynaşayım gelirim a.s.
oyy ben geldim
ortalığı topladım
mutfak tamamdır
zeynebin biberonlarını kaynatıyorum
çamaşırlar çıktı onları aldım asıcam şimdi biraz çamaşır katladım
bir sepet daha var oyyyyyyyyy
toz almam lazım
süpürgeyi zeyneple halettik
başka yemek derdi var ama balık vardı onu çıkarım akşama yakın koyarım fırına
zaten yemek yapasım yok yiyesim de yok
aman ya pınarcım nolsunn valla ben zor günler geçiriyorum işlerim yüzünden sab-nırım depresyon yaşıyorum hep şu yeni pfise geçtikten sonra oldu önce çok iyiyidim. selinde iyi teyzesi yürüme çalışmları yapıyor 3-4 adım atıyor ama sonra pat yerde:) bide çirkin olmayı öğrenmiş teyzesinden habire onu yapıyor:) benden böyle canımm bu arada haklısın temiz olsa bile mikrop olabiliyor bende çamaşır suyu mutlaka kullanırım
Oh ne güzel, Defdef'in mamalarida alinmis. Yalniz aklima takildi, bizim paketlerde aldigimiz bakliyatlarda katki maddeleri mi oluyor ki? Pirincler söyle kabuklu, esmer olanlardan mi aldin Pinar'cigim? Birde gecen dergide okudum, adini bilmedigim ama ciddi oranda zehir barindiran bir tarim ilaci kullaniliyormus böceklerden kurtulmak icin. Öyle güclüymüs ki, toprakla temasi halinde 20 yil etkisi kaybolmuyormus ve anne sütünde bile tespit edilmis o ilactan. Esimin köylüleri rastgele kullanmislar bu ilaci, pek cok kusun hatta derelerdeki kurbagalarin bile artik sesi duyulmuyormus.:çok üzgünüm:
bitti valla pınar bende bittimOhhh işler bitmiş de şu çamaşır derdi hiç bitmiyo valla kafamçokkarıştı
Bişeyler ye tatlım mutlaka yemelisin bak hem karnındaki hemde kucağındaki bebişin için a.s.
.
afiyet olsun cnm sende baya iş yapmışsınBende yatak odamı topladım, ütülediklerimi yerleştirdim. Tuvaletimi çamaşır suyu ile sildim yine. Tozdan değil ama tuvalet mikrobundan korkuyorum valla. Allah korusun bi kaparsa Defdef perişan olur :1no2:
Salonumunda tozunu aldım, yerleri sildim. Koca bir kase cornflakes yaptım Defdef uyurken yiyeyim bari zemuszemus
maşallah tülay seline yahihoyyytaman ya pınarcım nolsunn valla ben zor günler geçiriyorum işlerim yüzünden sab-nırım depresyon yaşıyorum hep şu yeni pfise geçtikten sonra oldu önce çok iyiyidim. selinde iyi teyzesi yürüme çalışmları yapıyor 3-4 adım atıyor ama sonra pat yerde:) bide çirkin olmayı öğrenmiş teyzesinden habire onu yapıyor:) benden böyle canımm bu arada haklısın temiz olsa bile mikrop olabiliyor bende çamaşır suyu mutlaka kullanırım
Gidasiz kalma canim, zorlada olsa ye birseyler. Takattan düsersen, perisan olursunuz.
:
geçmiş olsun cnmmerhab kızlarrrr
acayıp uyku bastırdı bugun iş miş yok öle oturuyorum agzım yırtıldı esnemekten bogazlarım şişmiş o yuzden keyıfısım bıraz
ne sorcam sıze emzıren anneler sızınde gogsunuzde sızı oluyomu benım ara ara sızlamaya basladı goguslerım ?
Defdoş'um uyandı , çorbasını içirdim. Boş boş oturuyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?