Kızlar bu arada bisküvi kalıbı kullanmadım, üstündeki şeker hamuru dahil kendi yaptığımdır, diş bisküvisi fln yapmak isteyen olursa tarifini verebilirim :))zemuszemus
,sağol cnmmm :))
sağl cnmm :))
afiyet olsun cnm
bennn bennnhihoyyyt canım kızın dişi azcık gözüktü sonunda bu aysonunda yapmak istiyorum bende pastayı sip vericem ama kurabiyeyi kendim yapayım diyorum bide bende senin faceebokun yok zahmet olmazsa burayada eklesene maviş oğlanın kurabiyesini
merhab kızlarrrr
acayıp uyku bastırdı bugun iş miş yok öle oturuyorum agzım yırtıldı esnemekten bogazlarım şişmiş o yuzden keyıfısım bıraz
ne sorcam sıze emzıren anneler sızınde gogsunuzde sızı oluyomu benım ara ara sızlamaya basladı goguslerım ?
Kepekli pirinçte vardı ama ben normal beyaz pirinç aldım. Valla söylediklerine göre organik olması için böcekten koruyucu hiçbir ilaç kullanmamak, gübreyi veren hayvanları bile organik beslemek, üretim yapılan yerin yakınında hiçbirşekilde sanayi türü bir yer bulunmaması gerekiyormuş. Bana güven verdiler açıkcası. Bende Defdef'in yiyebileceği yumurtadan, sebzeye her türlü besini aldım ordan.
Eğer bizim yediklerimize bulaşıyorsa bu söylediğin ilaç yandık yani. Offf offff insan düşündükçe içinden çıkamıyor :uhm:
bitti valla pınar bende bittim
çok yoruldum zaten gribim yapana kadar anam ağladı
ne yesem diye düşünüyorum ballı ekmek yedim biraz idare eder akşama kadar
afiyet olsun cnm sende baya iş yapmışsın
çamaşır suyu iyi ama şimdi kullanmıyorum ben,kokusu beni mahvediyo zaten hamile olmadan öncede öyleydi
bakalım nasıl yapıam bundan sonra
maşallah tülay seline yahihoyyyt
cnm yemeğe çalışıyorum ama yemek pişirmek istemiyorum hazır pişiren olsa anca bişeyler yerim bakalım nereye kadar böyle gidecek
Kızlar bu arada bisküvi kalıbı kullanmadım, üstündeki şeker hamuru dahil kendi yaptığımdır, diş bisküvisi fln yapmak isteyen olursa tarifini verebilirim :))zemuszemus
,sağol cnmmm :))
sağl cnmm :))
afiyet olsun cnm
slm kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns
burcu gelmıs hosgeldın cnm benım
bende yarın ıse baslıyorum onun nstresı ıcındeyımmm...................
Benim oluyor canim hatta Doruk isirdigi icin sürekli yara ve cok aci cekiyorum. Kutu kutu krem sürüyorum ve ilik suyla masaj yapiyorum, biraz hafifliyor.
Dogrudur canim, köy ortaminda tarim yapiyor olmalilar. Bende yumurtayi köylülerden, baligida göl kenarinda balikcilardan aliyorum. Ekolojik dengeler artik iyice bozuldugu icin, Tibet'e ciksak ancak saglikli yasariz.kaydirigubbakcemile3
Bende hamileligimin ilk aylarinda cok üsengectim, esim arada pisiriyordu gerci ama annemin yemeklerini yine de cok özlüyordum:kedi:
Kizlar alinti yapmisim, yarida öylece kalmis ya. Gümbürtüye gitmesin diye yollayayim bakalim:kedi:
canım çok güzel olmuş kurabiyenin hazırdan farkı yok bende istiyorum tarifialkisalkisalkis ,şeker hamurunu nasıl hazırladın gıda boyasımı kullandın
slm kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns
burcu gelmıs hosgeldın cnm benım
bende yarın ıse baslıyorum onun nstresı ıcındeyımmm...................
Valla harika olmuş tatlım. Ben netten bir iki şeker hamuru tarifi bakmıştım ama zor geldi. Seninki daha kolaydır belki tarif isterüüüümmmmm opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım a.s. Hadi hayırlı olsun ilk iş günün a.s.
Haklısın tatlım ya bu zamanda sağlıklı şeyler tüketmemiz çok zor :1no2:
Bizde yemeğimizi yedik, Defdoş'umu yıkadık. Babası onu giydirirken ben duş aldım. Yerde oynaştık azcık ailecek. Şimdide mamasını yedirdim uyudu kuzum opuyorumnanaktan
Yarın sabah anneme gidicem erkenden. Akşamda kayınvalideme uğrar eve döneriz. Çanta hazırlamam lazım :bbo:
Aaa bu arada karşı komşum vardı. 1 yaşında oğlu ve 7 yaşında kızı var. Az önce gördüm 2 yada 3 haftalık hamileymiş. Kızcağız şokta. Eşi de iş için 3-4 ay Azerbeycan'da. Zaten çocukları hep huysuz. Aldırmam ama yandım diyor. Bide zayıflama hapı kullanıyordu. Bişey oldu mu acaba diye telaşta yapmış. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :uhm:
selam kızlar ben okuldan geldiğimde alıntı yaptım ama Ahsen hepsini sildi tek aklımda kalan burcunun kurabiyesiopuyorumnanaktanbende istiyorummmm şeker hamurununda tarifini istiyorummmburcu yollarmısın tatlımm
okuldan geldikten sonra bir arkadaşa çaya gittik benim zilli kızım arkadaşımın 1.5 yaşındaki kızının elindeki oyuncağı çekerek zorla aldı ve zavallıyı ağlattı cadı yaaa
yeni geldik Ahsenin mamasını yedirdim uyusun diye bakıyorum gözüne ama nafile
uyutayım gelebilirsem gelirim
alkisalkisalkisevet evet gördüm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?