2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bennn bennnhihoyyyt canım kızın dişi azcık gözüktü sonunda bu aysonunda yapmak istiyorum bende pastayı sip vericem ama kurabiyeyi kendim yapayım diyorum bide bende senin faceebokun yok zahmet olmazsa burayada eklesene maviş oğlanın kurabiyesini

Cnm bunlar kurabiyelerimiz
opuyorumnanaktan

Buda pastamızopuyorumnanaktan

canım çok güzel olmuş kurabiyenin hazırdan farkı yok bende istiyorum tarifialkisalkisalkis ,şeker hamurunu nasıl hazırladın gıda boyasımı kullandın

slm kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns
burcu gelmıs hosgeldın cnm benım
bende yarın ıse baslıyorum onun nstresı ıcındeyımmm...................

Benim oluyor canim hatta Doruk isirdigi icin sürekli yara ve cok aci cekiyorum. Kutu kutu krem sürüyorum ve ilik suyla masaj yapiyorum, biraz hafifliyor.

Dogrudur canim, köy ortaminda tarim yapiyor olmalilar. Bende yumurtayi köylülerden, baligida göl kenarinda balikcilardan aliyorum. Ekolojik dengeler artik iyice bozuldugu icin, Tibet'e ciksak ancak saglikli yasariz.kaydirigubbakcemile3

Bende hamileligimin ilk aylarinda cok üsengectim, esim arada pisiriyordu gerci ama annemin yemeklerini yine de cok özlüyordum:kedi:

Kizlar alinti yapmisim, yarida öylece kalmis ya. Gümbürtüye gitmesin diye yollayayim bakalim:kedi:

Valla harika olmuş tatlım. Ben netten bir iki şeker hamuru tarifi bakmıştım ama zor geldi. Seninki daha kolaydır belki tarif isterüüüümmmmm opuyorumnanaktan

slm kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns

Hoşgeldin canım a.s. Hadi hayırlı olsun ilk iş günün a.s.

Haklısın tatlım ya bu zamanda sağlıklı şeyler tüketmemiz çok zor :1no2:

Bizde yemeğimizi yedik, Defdoş'umu yıkadık. Babası onu giydirirken ben duş aldım. Yerde oynaştık azcık ailecek. Şimdide mamasını yedirdim uyudu kuzum opuyorumnanaktan

Yarın sabah anneme gidicem erkenden. Akşamda kayınvalideme uğrar eve döneriz. Çanta hazırlamam lazım :bbo:

Aaa bu arada karşı komşum vardı. 1 yaşında oğlu ve 7 yaşında kızı var. Az önce gördüm 2 yada 3 haftalık hamileymiş. Kızcağız şokta. Eşi de iş için 3-4 ay Azerbeycan'da. Zaten çocukları hep huysuz. Aldırmam ama yandım diyor. Bide zayıflama hapı kullanıyordu. Bişey oldu mu acaba diye telaşta yapmış. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :uhm:

canım çok güzel olmuş kurabiyenin hazırdan farkı yok bende istiyorum tarifialkisalkisalkis ,şeker hamurunu nasıl hazırladın gıda boyasımı kullandın

Cnm kurabiyenin tarifini özeline yolladım

slm kızlar
herkescıkler ıyıdır ıns

aaa hayırlı olsun cnm ya, recoyu naptın komşun bakıcaktı dimi, şimdiden iyi çalışmalar cnm inş çabuk alışırsın tempoya

Cnm şeker hamuru tarifini özeline gönderdim

ay Allah sabır versin, 3 çocuk zor iş...

E-bebek'te bişeye bakıyodum , tesadüf eseri ilana denk geldim. E-bebek'te Hipp ürünlerinde bugüne özel %46 indirim varmış. 8 paket Hipp 3 Devam Sütü, 4 paket Hipp bebe bisküvisi, 8 tane Hipp meyveyi 100 tl'ya aldım ya. Mamalar 9 küsüre inmiş. Saat 12 olmadan yakaladım süper oldu :lepi:

Ben kaçar kızlar. Sabah 5:30'da kalkıcam. Yatayım artık. Öptüm hepinizi a.s.

selam kızlar ben okuldan geldiğimde alıntı yaptım ama Ahsen hepsini sildi tek aklımda kalan burcunun kurabiyesiopuyorumnanaktanbende istiyorummmm şeker hamurununda tarifini istiyorummmburcu yollarmısın tatlımm
okuldan geldikten sonra bir arkadaşa çaya gittik benim zilli kızım arkadaşımın 1.5 yaşındaki kızının elindeki oyuncağı çekerek zorla aldı ve zavallıyı ağlattı cadı yaaa
yeni geldik Ahsenin mamasını yedirdim uyusun diye bakıyorum gözüne ama nafile
uyutayım gelebilirsem gelirim

opuyorumnanaktanCnm facebookdan mesajla yollamıştım sana :)

ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff

kızlar selam..

ayy birsen heralde bırakmasaydın iyi yapmışsın.. aksilik işte sen dikkat etmeden olmuyor ya aman allah korumuş böğğğwww!!

burcum hooşgeldin fotolar kurabiyeler ve sen harikasınnn!! banada anlat bide 1 yaş kurabiye ve pastaları için fikir lazım bana:) sen beceriklisin valla brawo tatlım.. bide taşınma işi iyi olur en azından dogum gününe gelirsin.. daha sık pendik bana uzak ama görüşürüz valla inş. şu iş olurzemuszemus

aysun işe başlıyormuş allah kolaylık versin...

esen ahsene baksen ne cadı olmuş mercimegimiz...

pınarcım mamalar cidden uyguna gelmiş cnm iyi yapmışsın..

aklımda kalanlar bunlardı :))

bize gelinceeee dün çok güzeldi kızlar gerçi sabahı kötü başaladı benim uyuzla atıştık ama güzel bitti neysemm bugun annamdeydim yrnda gidicem saçlarımı kestirip kaş falan halletcem inş.
kızım bu gece kendi kendine uyudu aşkım ya bitanem :)))

günaydınlarrrr herkezeopuyorumnanaktan
bırsen allah korumus kuzuları fazla yanlız bırakmamak lazım buyudukce sana daha fazla iş cıkıyorrr aman dıkkat canıma.s.
pınarcım cok ıyı almıssın mamaları afıeytle yesın defnecıkka.s.
burcu bende ıstıyorum şu tarıften diş bugdayı yapmıcam ama dogum gununde alternatıf olurr:içelim:
aysun allah yardımcın olsun işe baslıyomuşsun :teselli:
ayse ne yaptı acaba bakıcı işini CADIARZU
esen senın mercımek cok masum degıl desene ayyy bunlar yakında bırbırlerının sacını basını yolmayıda ogrenecekler baslıcak cocuk kavgalarııı deseneezemuszemus
nurten çokda kısa kestırmesen barııılmaz:

benımde dunden berı bogazlarım fena antıbıyotık ıcmedende duzelmıcek sanırım yarın sabah durunun kontrolu var eger gecmezse bende bı muane olurum bakalım ıhlamur ıcıyorum dunden berı ama ne fayda mafoldumben
duruda gorumceme ıyıce alıstı artık pesınden adde dıye onu cagırıyor anne baba demek yok ama ıs donusu benı gordugunde bı gorsenız yuzu nasıl guluyorr ıyıkı dogurmusum dıyorum çok şükürr saglıkla aldık kuzularımızı kucagımızaa neyse yeter bukadar duygusallık kolay gelsın hepınızeee :lepi:

günaydın herkese nasılsınız kızlar
hayırlı cumalar dilerim patron inşallah bugün giderde bende rahat rahat yazarım :)
birsencim Allah kolaylık versin canım sana
burcucum ellerine sağlık süper olmuş bizde iki hafta sonra yapacağız diş buğdayını kızımın banada tarifi verirsen çok sevinirim tatlım
bigudicim nasılsın tatlım maşallah duruya sanada geçmiş olsun
pınarcım defnem mamaları afiyetle yesin iyi fiyata almışsın
kızlar dün işyerinde biraz canım sıkıldı kızın biri aramdan konuşmuş banada geldi arkadaşım söyledi şaşırmadım doğrusu işyerinde insanlarla samimi olmamam bazılarına dokunuyor sanırım
tülaycım nerelerdesin şekercim
akşama eşim recep ivediğe sinema bileti almış annemler gelecek bize kızlara bakacaklar bizde iki saatliğine dışarı çıkacağız
kızlar ben duruya arada süt veriyorum sulandırmadan bizim yediklerimizdende yiyor cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…