- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff
iyiki farketmişsiniz cnm ya, Allah korumuş gerçekten...
burcu cnm harika olmuşşş kurabiyelerrrr muhteşemmmmmmm[/QUOTE]
Teşekkürler cnmm :)))
kızlar selam..
ayy birsen heralde bırakmasaydın iyi yapmışsın.. aksilik işte sen dikkat etmeden olmuyor ya aman allah korumuş böğğğwww!!
burcum hooşgeldin fotolar kurabiyeler ve sen harikasınnn!! banada anlat bide 1 yaş kurabiye ve pastaları için fikir lazım bana:) sen beceriklisin valla brawo tatlım.. bide taşınma işi iyi olur en azından dogum gününe gelirsin.. daha sık pendik bana uzak ama görüşürüz valla inş. şu iş olurzemuszemus
aysun işe başlıyormuş allah kolaylık versin...
esen ahsene baksen ne cadı olmuş mercimegimiz...
pınarcım mamalar cidden uyguna gelmiş cnm iyi yapmışsın..
aklımda kalanlar bunlardı :))
bize gelinceeee dün çok güzeldi kızlar gerçi sabahı kötü başaladı benim uyuzla atıştık ama güzel bitti neysemm bugun annamdeydim yrnda gidicem saçlarımı kestirip kaş falan halletcem inş.
kızım bu gece kendi kendine uyudu aşkım ya bitanem :)))
Cnmmm sağol :)) kız ben şeker hamurunu ilk defa yaptım , ama şeker hamurlu pastalardan bol miktarda gördüm internette googleda arattırırsan bir çok blog çıkıyo cnm oralarda bol bol pasta örneği var ,şeker hamuru tarifini özel mesajla gönderiyorum cnm, eminim güzel olur kolay gelsin
Bide maşallah prensese yaaaa kuzum benim...
günaydınlarrrr herkezeopuyorumnanaktan
bırsen allah korumus kuzuları fazla yanlız bırakmamak lazım buyudukce sana daha fazla iş cıkıyorrr aman dıkkat canıma.s.
pınarcım cok ıyı almıssın mamaları afıeytle yesın defnecıkka.s.
burcu bende ıstıyorum şu tarıften diş bugdayı yapmıcam ama dogum gununde alternatıf olurr:içelim:
aysun allah yardımcın olsun işe baslıyomuşsun :teselli:
ayse ne yaptı acaba bakıcı işini CADIARZU
esen senın mercımek cok masum degıl desene ayyy bunlar yakında bırbırlerının sacını basını yolmayıda ogrenecekler baslıcak cocuk kavgalarııı deseneezemuszemus
nurten çokda kısa kestırmesen barııılmaz:
benımde dunden berı bogazlarım fena antıbıyotık ıcmedende duzelmıcek sanırım yarın sabah durunun kontrolu var eger gecmezse bende bı muane olurum bakalım ıhlamur ıcıyorum dunden berı ama ne fayda mafoldumben
duruda gorumceme ıyıce alıstı artık pesınden adde dıye onu cagırıyor anne baba demek yok ama ıs donusu benı gordugunde bı gorsenız yuzu nasıl guluyorr ıyıkı dogurmusum dıyorum çok şükürr saglıkla aldık kuzularımızı kucagımızaa neyse yeter bukadar duygusallık kolay gelsın hepınızeee :lepi:
Sağol cnmmm , gönderiyorum özel mesajla :)) geçmiş olsun cnm inş. senin hastalığın çabuk geçer prensesinde kntrolü güzel geçer
günaydın herkese nasılsınız kızlar
hayırlı cumalar dilerim patron inşallah bugün giderde bende rahat rahat yazarım :)
birsencim Allah kolaylık versin canım sana
burcucum ellerine sağlık süper olmuş bizde iki hafta sonra yapacağız diş buğdayını kızımın banada tarifi verirsen çok sevinirim tatlım
bigudicim nasılsın tatlım maşallah duruya sanada geçmiş olsun
pınarcım defnem mamaları afiyetle yesin iyi fiyata almışsın
kızlar dün işyerinde biraz canım sıkıldı kızın biri aramdan konuşmuş banada geldi arkadaşım söyledi şaşırmadım doğrusu işyerinde insanlarla samimi olmamam bazılarına dokunuyor sanırım
tülaycım nerelerdesin şekercim
akşama eşim recep ivediğe sinema bileti almış annemler gelecek bize kızlara bakacaklar bizde iki saatliğine dışarı çıkacağız
kızlar ben duruya arada süt veriyorum sulandırmadan bizim yediklerimizdende yiyor cimcimem
Sağol cnm, sanada hayırlı cumalar, ne demiş kız merak ettim ama şunu söyliyimki arkandan kötü konuşan kadar sana gelip bu senin hakkında kötü konuşuyor diyenede güvenmemek lazım bence belkide arnızı bozmak istiyo bi düşün... aman boşver işyerinde olur öyle şeyler
sinema bileti iyi olmuş cnm, keşke bizde gidebilsek ama imkansız maalesef
tarifi özelden atıyorum cnm :))
Son düzenleme: