2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyiki farketmişsiniz cnm ya, Allah korumuş gerçekten...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar, nasılsınız, bu sabah uzun zamandan sonra ilk defa tansiyonum düştü, uzandım biraz, sanırım biraz fazla ani hareket yaptım, neyse geçti şimdi bişeylerde yedim iyi geldi, ay bugün yapılacak çok işim var kağanla nasıl olucak bilmem pıtır pıtır dolanıyo içerde, dönerek en fazla betonun yanına kadar gidiyodu şimdi 1dk yanından ayrılayım oda aşırı buluyorumeyvahedigeldismile

selam kızlar..a.s.

Off ne şarkı yaa,slow turk dinliyorumda kızlar ebru gündeş "sadece sevdim" Bayılırım Ebruya...

Ayy pat diye giriş yaptım komik oldu ama napim çok seviyorum..Uykusuzluktan olabilir,kafamı toplayamıyorum kızlar,dün gece o kadar çook uyandıki Dağhan ondan heralde.

Veee oğlumun 3.dişide geldi sonunda dün akşam farkettim.Bekliyordum zaten acayip şişti..ondan dün gece çok rahatsızdı.Neyse gelelim düne,dün caourfoura gidecektikya hani sabah çıktık bizim evin önünden servisi gidiyormuş ona binelim dedik kayınvalidemle,bekledik geld,i neyse o Dağhanı aldı bende arabasını aldım koydum yukarı araba hareket etti adam demezmi bebek arabası almamız yasak diye,nedenmiş dedim,işte hanfeendi şöylede böylede..Bende açtım ağzımı yumdum gözümü,adama saymadığımı bırakmadım,çocuğumuz var diye evde mi oturucaz dedim,durunu olmayan birisi hiçbiyere gidemicekmi ne var bunda arabamı eskiyoo dedim,ama beni tutabilene aşkolsun..:teytey: neyse öyle ben söylenerek gittik,gidincede müdüriyete gittim şikayet ettim ama gerçekten yasakmış,adamlarada birsürü sitem ettim.Ayıp ya nasıl bi ülkede yaşıyoruz,hadi ben bi taksiye atlar giderim,ama gidemeyen ne yapacak ben anlamıyorumki..nasıl bi mantık en çok gezmeye ihtiyacı olan bebekli anneler ama gidebilecekleri bi toplu taşıma yok varmı böyle bişey yaaa..Ayy bak gene sinirlendim..Bazen çeki pgidesim geliyor da neyse..kapatıyım bu konuyu.

Dün Zara'ya girdim ama hiçbişey kalmamış hep küçük beden ordan bişey alamadık,Maxı toysa girdik,Nıke de indirim vardı,geçen yıldan beğendiğim ama erken diye almadığım mont için bu yıl da geç kalmıştık onunda bedeni yokdu çok üzüldüm fiyatı çok iyiydi,neyse eşortman takımı aldım bidahaki yıl için oğluma babaanneside ayakkabısını aldı,yazın giyecek şekilde,başka da bişey bulamadım.Sonra atladık taksiye geldik,binmedim servise filan...

Akşamda kayınpederim işi bırakmış onlar geldiler oturduk çay içtik,onlar maç izlediler,malum fener maçı vardı..
gece de Dağhan paşayla uğraştık işte..Şimdi de uyuyor.bende uykusuz az uyur diye uymadım o da inat yaptı heralde uyuyor hala...1 saat oldu bilsem uyurdum.Aslında ona yemek yapıcam hadi ben kaçıyım kızlar,fırsat bulunca dönerim yine..

Öptüm sizleri..

Günaydın Kızlar,,,,,

Umarım iyidir herkes.Biz aynıyız Bora nın 7.dişide cıkıyor ucu görünmüş.Ama cok yamuk ya bu cocuğun dişleri.Bu akşamda doktor kontrolumuz var.Yıne cığlık cığlığa bağrınır artık.Bakalım ne kadar olmuş.Neler ilave yıyıcez anlatırım gelince.Ve ben cok gezıyorum ya.ıpim iyice koptu.Hafta sonu içinde Uludağa cıkalım dıyoruz yarından, pazar döneriz ama daha netleşmedı.

Ferda hayırlı olsun dışınız canım.Ve ben bıle gıcık oldum su servıs işine ne alaka ya başka yasakmı bulamamışlar.

Burcu hoşgeldın canım.Ve kurabıyeleri super yapmışsın.Ellerine sağlık hamarat hatun.

Alıntı yapamadım kusura bakmayın gelirim yıne.Boranın corbasını koydum şimdi ateşe.Bı kontrol edeyım.

Dağhanın 3. dişi hoşgelmiş cnm, otobüste yasak olduğunuda ilk defa duydum ben hep gidip geliyorum Allah Allah yerel bi uygulama demekki

Cnmm hoşbulduk, dişiniz hayırlı olsun , inş kontrolünüzde güzel geçer kurabiyeleri beğendiğine sevindim

kızlar ev işi beni bekler, kağanıda uyuttum kendinize iyi bakın öpüldünüz :)))

slm kızlarrrrr gecmişe bakamadan daldımmmm...
oglan uyuyooooo bende mutfakta yemek yapmaya calışıom sıpacık uyanmadan bıtırem dıooo pırrr dondum mutfakta:)))
FERDAAA hayırlı olsun canım ıncınızzzz...
BURCUUU gecmişolsun canım hosgeldın...
GULHANCIMM gez anacım bızım yerımızede gezzzz sıfır beden hatunummmmm....
ıncınız hayırlı olsunn buarada en hızlı bora sanırsam 7.dişş yolda heeeee

Aslıcım hoşbulduk canım, nasılsın,yağızım nasıl, görüşemedikte yavs ne zaman geliyonuz bu taraflara :))))opuyorumnanaktan

Cnm sağlıklı olsunlarda, hadi bakalım inş gösterir kendini bebecik :)))) .inş gönlüne göre olur, bizde yemek yicez şimdi afiyet olsun sizede
opuyorumnanaktan
SAĞOL CNM

Cnm bunlar kurabiyelerimiz
opuyorumnanaktan

Buda pastamızopuyorumnanaktan
SÜPER OLMUŞ BURCU YA VALAL TEBRİK EDERİM CNM,hazırlar gibi olmuş aynı
aynı ben gibi olmuş desem yeri valla komşunda pınar
merhaba cnm nasılsın?kolun nasıl oldu?
oyy iyiki sadece etrafa bulaştırmakla kalmışlar
fırsat buldukça dinlen cnm sende düzelemezsizn birsen
iyi seyirler şimdiden cnm
çok yorma kendini bak rahatsızmışsında yorulmadan bırak işleri
yeni dişi,niz hayırlı olsun cnm
7.mi maşallah biz 2 de kaldık
kızlar ev işi beni bekler, kağanıda uyuttum kendinize iyi bakın öpüldünüz :)))

kolay gelsin cnm

slm kzılar
zeynebi şimdi uyuttum kendime patates salatası yaptım yiyiyorum
zeyneple cips yedik her yer kırıntı oldu onları süpürücem şimdi
eşim nöbete gitti yalnızım bu gece burdayım yani

aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya

herkese selam
kızlar ne yaptınız yaaa.allahım yoğunluktan hiç giremiyorum ne oldu bana anlamadım yafuuuu

cerenn hosgeldınn cnm..
beyazcım yagız oturabılıyoooo zaten hep oturuyo yatmayı sewmıyo hınzırrr..oturduu yerden kalmaya calışıo ama onuda beceremıyo henuz genelde kafa ustu dusuyoooooo tabı hopppp yakalıorummm kısacası tembell benım ogluşşşşş

kızlarrr yagızda bi diş gıcırdatmadır basladı sureklı diş gıcırdatıyo benımde içim gıcıklanıyoo ustten ıkı alttan ıkı diş olunca cokta fena ses cıkıyo yafsssssssssssss
bıde taklıt yapıo sureklııı ben oksuruyorum oda yalancıktan oksuruyo ve ole bı zorluyokı kendını oksurmek için gormenız lazımmm....guluorum guluyooo sıpa yaaaaaaaa sızınkılerdede varmı bole seylerrrr:)))

ya şimdi onlar meme emerken dişliyorlardırda
mayıs kuzucuklarııı

saglıkla kucakla canım kuzucunuuuuuuuuu.....yenı mayısın yanı papatyaları gelıyoooooo....dişlemıyo benımkı daha onu kesfedemedı teytesiii ama bazen farkında olmadan ıkı dişinin ar,asına kıstırıyo benım cıyaklamamla bırakıyooooo:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…