canım beni sormuşsun ,sağol tatlım.günaydınlarrrr herkezeopuyorumnanaktan
bırsen allah korumus kuzuları fazla yanlız bırakmamak lazım buyudukce sana daha fazla iş cıkıyorrr aman dıkkat canıma.s.
pınarcım cok ıyı almıssın mamaları afıeytle yesın defnecıkka.s.
burcu bende ıstıyorum şu tarıften diş bugdayı yapmıcam ama dogum gununde alternatıf olurr:içelim:
aysun allah yardımcın olsun işe baslıyomuşsun :teselli:
ayse ne yaptı acaba bakıcı işini CADIARZU
esen senın mercımek cok masum degıl desene ayyy bunlar yakında bırbırlerının sacını basını yolmayıda ogrenecekler baslıcak cocuk kavgalarııı deseneezemuszemus
nurten çokda kısa kestırmesen barııılmaz:
benımde dunden berı bogazlarım fena antıbıyotık ıcmedende duzelmıcek sanırım yarın sabah durunun kontrolu var eger gecmezse bende bı muane olurum bakalım ıhlamur ıcıyorum dunden berı ama ne fayda mafoldumben
duruda gorumceme ıyıce alıstı artık pesınden adde dıye onu cagırıyor anne baba demek yok ama ıs donusu benı gordugunde bı gorsenız yuzu nasıl guluyorr ıyıkı dogurmusum dıyorum çok şükürr saglıkla aldık kuzularımızı kucagımızaa neyse yeter bukadar duygusallık kolay gelsın hepınızeee :lepi:
hoşgeldin cnm nasılsın?ben iyim çok şükürherkese selam
kızlar ne yaptınız yaaa.allahım yoğunluktan hiç giremiyorum ne oldu bana anlamadım yafuuuu
SAĞOL CNM ZEYNEPTE OTURUYO AMA BAZEN DENGEYİ KAYBEDİYO AYNEN YATMAYI HİÇ SEVMİYO KUZUcerenn hosgeldınn cnm..
beyazcım yagız oturabılıyoooo zaten hep oturuyo yatmayı sewmıyo hınzırrr..oturduu yerden kalmaya calışıo ama onuda beceremıyo henuz genelde kafa ustu dusuyoooooo tabı hopppp yakalıorummm kısacası tembell benım ogluşşşşş
yapmıyo cnm zeynep hiç birini ama bu ayda taklit etmeleri normalmiş cnmkızlarrr yagızda bi diş gıcırdatmadır basladı sureklı diş gıcırdatıyo benımde içim gıcıklanıyoo ustten ıkı alttan ıkı diş olunca cokta fena ses cıkıyo yafsssssssssssss
bıde taklıt yapıo sureklııı ben oksuruyorum oda yalancıktan oksuruyo ve ole bı zorluyokı kendını oksurmek için gormenız lazımmm....guluorum guluyooo sıpa yaaaaaaaa sızınkılerdede varmı bole seylerrrr:)))
ya şimdi onlar meme emerken dişliyorlardırda
mayıs kuzucuklarııı
merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki
kendimi kuytu köşede kalmış gibi hissediyorum
kocamın ve halamın özele gitme çocuk iyi olur ikigün ilaç vermekle geçmez demelerine aldırış etmeden
hastaneden doktorumuzdan randevu aldım hemen yola çıktım
ömerin 3 gecedir ateşler içinde ve gündüzleri gözünü açamıyor....
hastaneye gittik daha kapıda soydular çocuğumu ateş 38.8 di
muayne oldu acilde iki iğne yapıldı kan alındı
akciğer filmi çekildi....çocuk iğneden sonra tabi rahatladı uyudu....tahliller temiz çıktı
akciğer filmi dışında broşit dedi ama öle ilerlemiiş bişey yok dedi...
nefes için dedi ilaçlı oksijen vereceğiz dedi...1 saat oldu geleli yemek yedim ömerimde uyuşturucu almış gibi uyuyor....
doktorda ağlamaya başladım ben bakamıyormuyum dedim....doktor güldü ..
kendine ve bu oğluna bakamıyorsun dedii...sadece öteki oğluna bakmışsın dedi
bazı çocuklar virüsleri nezle ve girp olarak atlatır bazılarıda böyle olur dedi
bunu oğlunuzun vücudu yapıyor dedi..
o oksijeni alınca nefesi acıldı deliksiz uyuyor...ben çok fenayım ama
kaynımı aradım yarın anneni bize getir dedim...c.tesi pazar ömerin iğnesi var aliye bakar en azından
ama işlerin hepsi bana bakıyor bakalım vücudum ne kadar dayanacak
annem sağolsun bu durumda afrası tafrasını yaptı ...bugün hastaneye gelmek için istiyorsa geleyim diye halamla haber yolluyor yaaa..............ve ben hastayım çocuklar hasta demedi kızım gelin bize diye...
bakıcı işini haettmişsin sevindim cnmcanım beni sormuşsun ,sağol tatlım.
sanırım hallettik bakıcı işini. dediğim gibi bakıcı çok, karar veremiyorum. benim oğlunu okuttuğum,Özay'ın da 2 kızını okuttuğu bir velimiz var. kadının kocası yok,işi yok. temizliğe filan gidiyormuş. evinde çamaşır mak. bile yokmuş. meğer kadınla da evimiz karşılıklıymışbugün geldi yanıma. 3-4 ev var aramızda. çok üzüldük kadının haline. hem de çocuklarının öğretmeni olduğumuz için daha itinalı davranır diye düşündük. bu iki gün gelecek,bi bakacaz. inşallah memnun kalırız da yazık kadının da bir işi olmuş olura.s
bu arada sabah karşı komşum,yarım günse okulun ben idare ederim bu dönem dedi. akşam üzeri de alt komşum geldi,ben bakabilirim bebeğine dedi:bbo: bir kadınla görüşüyoruz dedik,olmazsa söyleriz sana.
merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki
kocamın ve halamın özele gitme çocuk iyi olur ikigün ilaç vermekle geçmez demelerine aldırış etmeden
akciğer filmi çekildi....çocuk iğneden sonra tabi rahatladı uyudu....tahliller temiz çıktı
nefes için dedi ilaçlı oksijen vereceğiz dedi...1 saat oldu geleli yemek yedim ömerimde uyuşturucu almış gibi uyuyor....
kaynımı aradım yarın anneni bize getir dedim...c.tesi pazar ömerin iğnesi var aliye bakar en azından
annem sağolsun bu durumda afrası tafrasını yaptı ...bugün hastaneye gelmek için istiyorsa geleyim diye halamla haber yolluyor yaaa..............ve ben hastayım çocuklar hasta demedi kızım gelin bize diye...
Günaydın Kızlar,,,,,
Umarım iyidir herkes.Biz aynıyız Bora nın 7.dişide cıkıyor ucu görünmüş.Ama cok yamuk ya bu cocuğun dişleri.Bu akşamda doktor kontrolumuz var.Yıne cığlık cığlığa bağrınır artık.Bakalım ne kadar olmuş.Neler ilave yıyıcez anlatırım gelince.Ve ben cok gezıyorum ya.İpim iyice koptu.Hafta sonu içinde Uludağa cıkalım dıyoruz yarından, pazar döneriz ama daha netleşmedı.
Ferda hayırlı olsun dışınız canım.Ve ben bıle gıcık oldum su servıs işine ne alaka ya başka yasakmı bulamamışlar.
Burcu hoşgeldın canım.Ve kurabıyeleri super yapmışsın.Ellerine sağlık hamarat hatun.
Alıntı yapamadım kusura bakmayın gelirim yıne.Boranın corbasını koydum şimdi ateşe.Bı kontrol edeyım.
sağol cnm ..muckk
Dağhanın 3. dişi hoşgelmiş cnm, otobüste yasak olduğunuda ilk defa duydum ben hep gidip geliyorum Allah Allah yerel bi uygulama demekki
Cnmm hoşbulduk, dişiniz hayırlı olsun , inş kontrolünüzde güzel geçer kurabiyeleri beğendiğine sevindim
sağol cnm sende :) muckkferdacım inciniz hayırlı olsun
sağol cnm ,sen nasılsın görüşmeyeli??slm kızlarrrrr gecmişe bakamadan daldımmmm...
oglan uyuyooooo bende mutfakta yemek yapmaya calışıom sıpacık uyanmadan bıtırem dıooo pırrr dondum mutfakta:)))
FERDAAA hayırlı olsun canım ıncınızzzz...
BURCUUU gecmişolsun canım hosgeldın...
GULHANCIMM gez anacım bızım yerımızede gezzzz sıfır beden hatunummmmm....
ıncınız hayırlı olsunn buarada en hızlı bora sanırsam 7.dişş yolda heeeee
sağol cnm ,darısı seninkine..SAĞOL CNM
SÜPER OLMUŞ BURCU YA VALAL TEBRİK EDERİM CNM,hazırlar gibi olmuş aynı
aynı ben gibi olmuş desem yeri valla komşunda pınar
merhaba cnm nasılsın?kolun nasıl oldu?
oyy iyiki sadece etrafa bulaştırmakla kalmışlar
fırsat buldukça dinlen cnm sende düzelemezsizn birsen
iyi seyirler şimdiden cnm
çok yorma kendini bak rahatsızmışsında yorulmadan bırak işleri
yeni dişi,niz hayırlı olsun cnm
7.mi maşallah biz 2 de kaldık
kolay gelsin cnm
Cnm Dağhan tam oturabiliyor,ayağada kalkıyor tabii biyere tutunarak,çok hareketli..hiç durmuyor yerinde..aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya
cnm kitapta okudum varmış böyle bişey korkma yani,Dağhanın üzt dişi anca geliyor henüz böyle bişey yok o yüzden ama her an olabilir artık!1 :))kızlarrr yagızda bi diş gıcırdatmadır basladı sureklı diş gıcırdatıyo benımde içim gıcıklanıyoo ustten ıkı alttan ıkı diş olunca cokta fena ses cıkıyo yafsssssssssssss
bıde taklıt yapıo sureklııı ben oksuruyorum oda yalancıktan oksuruyo ve ole bı zorluyokı kendını oksurmek için gormenız lazımmm....guluorum guluyooo sıpa yaaaaaaaa sızınkılerdede varmı bole seylerrrr:)))
hadi hayırlı olsun ,kadıncağız içinde iyi olur tabii iyi düşünmüşsünüz..canım beni sormuşsun ,sağol tatlım.
sanırım hallettik bakıcı işini. dediğim gibi bakıcı çok, karar veremiyorum. benim oğlunu okuttuğum,Özay'ın da 2 kızını okuttuğu bir velimiz var. kadının kocası yok,işi yok. temizliğe filan gidiyormuş. evinde çamaşır mak. bile yokmuş. meğer kadınla da evimiz karşılıklıymışbugün geldi yanıma. 3-4 ev var aramızda. çok üzüldük kadının haline. hem de çocuklarının öğretmeni olduğumuz için daha itinalı davranır diye düşündük. bu iki gün gelecek,bi bakacaz. inşallah memnun kalırız da yazık kadının da bir işi olmuş olura.s
bu arada sabah karşı komşum,yarım günse okulun ben idare ederim bu dönem dedi. akşam üzeri de alt komşum geldi,ben bakabilirim bebeğine dedi:bbo: bir kadınla görüşüyoruz dedik,olmazsa söyleriz sana.
canını sıkma Birsencim geçecek inşallah..sen çok iyi bakıyosun eminim buna ama oluyor işte.Annende gelsin ama seni bu halde yalnız bırakmasın ara söyle bence..merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki
selam kızlar,
Geldim sonunda,kayınvalidem akşam yemeğine çağırmıştı oraya gitmiştik bizde,neyse bir saat önce geldik,Dağhanı yedir içir uyut gerçi babası uyuttu da ancak bi bakıyım dedim.Yemeğim de vardı sağolsun Aynur abla lahana sarmıştı ben uyurken bugün ama attık artık onu dolabaa hazır olsun nede olsa pazar misafirim var,,,Annem geliyor kızlar..Çok mutluyum..Ohh gezip tozarız artık,valla kesin Dağhan için geliyoo yoksa bu ayda asla gelmezdi çok özledi heralde.. kaydirigubbakcemile3
İnşallah havalarda iyi giderde şansımızdan,iyi gezeeriz...
Yarın tatil,şimdiden herkese iyi haftasonları diliyorum,hepinizi öpüyorum,yarın için planımız yok görüşürüz inşallah...
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?