2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amanınn kımssecuıklerR GOKK GENE ..ABIZ DISARI CIKIOZZZZZ accık alılşweriş yapcaz mutfak bosaldı ıyıce market alışlwerişine ordanda dedemlere gıtcezzz kızlarrr cokss optum sızıııııı

canım beni sormuşsun ,sağol tatlım.

sanırım hallettik bakıcı işini. dediğim gibi bakıcı çok, karar veremiyorum. benim oğlunu okuttuğum,Özay'ın da 2 kızını okuttuğu bir velimiz var. kadının kocası yok,işi yok. temizliğe filan gidiyormuş. evinde çamaşır mak. bile yokmuş. meğer kadınla da evimiz karşılıklıymış bugün geldi yanıma. 3-4 ev var aramızda. çok üzüldük kadının haline. hem de çocuklarının öğretmeni olduğumuz için daha itinalı davranır diye düşündük. bu iki gün gelecek,bi bakacaz. inşallah memnun kalırız da yazık kadının da bir işi olmuş olura.s

bu arada sabah karşı komşum,yarım günse okulun ben idare ederim bu dönem dedi. akşam üzeri de alt komşum geldi,ben bakabilirim bebeğine dedi:bbo: bir kadınla görüşüyoruz dedik,olmazsa söyleriz sana.

merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki

kendimi kuytu köşede kalmış gibi hissediyorum

kocamın ve halamın özele gitme çocuk iyi olur ikigün ilaç vermekle geçmez demelerine aldırış etmeden
hastaneden doktorumuzdan randevu aldım hemen yola çıktım
ömerin 3 gecedir ateşler içinde ve gündüzleri gözünü açamıyor....
hastaneye gittik daha kapıda soydular çocuğumu ateş 38.8 di
muayne oldu acilde iki iğne yapıldı kan alındı
akciğer filmi çekildi....çocuk iğneden sonra tabi rahatladı uyudu....tahliller temiz çıktı
akciğer filmi dışında broşit dedi ama öle ilerlemiiş bişey yok dedi...
nefes için dedi ilaçlı oksijen vereceğiz dedi...1 saat oldu geleli yemek yedim ömerimde uyuşturucu almış gibi uyuyor....
doktorda ağlamaya başladım ben bakamıyormuyum dedim....doktor güldü ..
kendine ve bu oğluna bakamıyorsun dedii...sadece öteki oğluna bakmışsın dedi

bazı çocuklar virüsleri nezle ve girp olarak atlatır bazılarıda böyle olur dedi
bunu oğlunuzun vücudu yapıyor dedi..

o oksijeni alınca nefesi acıldı deliksiz uyuyor...ben çok fenayım ama
kaynımı aradım yarın anneni bize getir dedim...c.tesi pazar ömerin iğnesi var aliye bakar en azından
ama işlerin hepsi bana bakıyor bakalım vücudum ne kadar dayanacak
annem sağolsun bu durumda afrası tafrasını yaptı ...bugün hastaneye gelmek için istiyorsa geleyim diye halamla haber yolluyor yaaa..............ve ben hastayım çocuklar hasta demedi kızım gelin bize diye...

herkese selam
kızlar ne yaptınız yaaa.allahım yoğunluktan hiç giremiyorum ne oldu bana anlamadım yafuuuu
hoşgeldin cnm nasılsın?ben iyim çok şükür
topik bikaçgündür çok durgun zaten bişey kaçırmadın yani
SAĞOL CNM ZEYNEPTE OTURUYO AMA BAZEN DENGEYİ KAYBEDİYO AYNEN YATMAYI HİÇ SEVMİYO KUZU
BAYA KALKIYO ZEYNEP AAM ELİNİ ÇEKEMEDİĞİ İÇİN TAM OTURAMIYO
yapmıyo cnm zeynep hiç birini ama bu ayda taklit etmeleri normalmiş cnm
ya şimdi onlar meme emerken dişliyorlardırda
mayıs kuzucuklarııı

cnm ben emzirmiyorum kzıımı

canım çok geçmiş olsun,herşey üst üste gelmiş merak etme çocuklar böle hastalanarak düşe kalka büyüyecekler,büyüklere gelincede bazen onlarda çocuktan farksız oluyorlar ,şudurmda haber yollaması değil koşarak senin yanında olması lazım ama demekki senden çekiniyor,adımı sen at ara anneni,kırmadan içindekileri söyle sana ihtiyacım var de,düşünemiyorsa sen hatırlat söyle güzelce canım

bakıcı işini haettmişsin sevindim cnm

canım ya çok geçmiş olsun hepinize
iyi yapmışsın götürmüşssün özele en azından için rahat etmiş
inş en kısa zamanda hepiniz iyileşirsiniz cnm ya

ay canım ya!çok geçmiş olsun hepinize.umarım çabucak iyilrşirsiniz.Belki annen ona ne kadar ihtiyacın olduğunun farkında değildir.çocuklar için canını sıkma.Hasta da olcaklar iyileşçekler de canım.Zaten bu aralar salgın var hehalde çoğu çocuk hasta.

sen nelerin üstesinden geldin.Bu durumuda atlatırsın sıkma canını.Kendine iyi bak ki sen kuzularına bakabilesin.

sağol cnm,sorma bende gıcık oldum ama elimizden bişey gelmiyor işte..

Hadi iszde gezin bakalım ne güzel ohh canınıza değsin..Bizim yerimizede kayak yap artık

sağol cnm ..muckk
ferdacım inciniz hayırlı olsun
sağol cnm sende :) muckk
sağol cnm ,sen nasılsın görüşmeyeli??
sağol cnm ,darısı seninkine..
aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya
Cnm Dağhan tam oturabiliyor,ayağada kalkıyor tabii biyere tutunarak,çok hareketli..hiç durmuyor yerinde..
cnm kitapta okudum varmış böyle bişey korkma yani,Dağhanın üzt dişi anca geliyor henüz böyle bişey yok o yüzden ama her an olabilir artık!1 :))
hadi hayırlı olsun ,kadıncağız içinde iyi olur tabii iyi düşünmüşsünüz..
canını sıkma Birsencim geçecek inşallah..sen çok iyi bakıyosun eminim buna ama oluyor işte.Annende gelsin ama seni bu halde yalnız bırakmasın ara söyle bence..

selam kızlar,

Geldim sonunda,kayınvalidem akşam yemeğine çağırmıştı oraya gitmiştik bizde,neyse bir saat önce geldik,Dağhanı yedir içir uyut gerçi babası uyuttu da ancak bi bakıyım dedim.Yemeğim de vardı sağolsun Aynur abla lahana sarmıştı ben uyurken bugün ama attık artık onu dolabaa hazır olsun nede olsa pazar misafirim var,,,Annem geliyor kızlar..Çok mutluyum..Ohh gezip tozarız artık,valla kesin Dağhan için geliyoo yoksa bu ayda asla gelmezdi çok özledi heralde.. kaydirigubbakcemile3
ınşallah havalarda iyi giderde şansımızdan,iyi gezeeriz...

Yarın tatil,şimdiden herkese iyi haftasonları diliyorum,hepinizi öpüyorum,yarın için planımız yok görüşürüz inşallah...

ıyi geceler...

annen geliyormuş cnm ne güzel
Allah kavuştursun

herkese hayırlı akşamlar kızlarr
sabah Ahseni anneme bıraktım akşam eşim beni okuldan aldı pazara çıkıp anneme gittik giderkende balık aldık annem yaptı yedik eve döndük
bugün sinirlerim çok bozuk okuldan yana çok dertliyim bu sene tayin istiycem bakalım inşallah çıkar taynim

birsencim geçmiş olsun tekrar canım lütfen ben bakamıyorum diye düşünme sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun bünyesi zayıf olabilir ömüşün
annende bildiğim kadarıyla yaşı çok ileri değil tam menopoz dönemi menopoza giriyor olabilir bu dönemlerde böyle davranabiliyorlar sen hatırlat annene ihtiyacın olduğunu söyle kayınvaliden daha çok sinirlerini bozabilir

of sıkıldım yaw
wşim nöbette yalnız kaldık zeyneple
dışarda lodos var fırtına kopuyo
bide çatı katının kapısı çarpıp duruyo bam bamm
korkuyorum yaw nasıl yatıcam offfff
uykum geldi baya her yeri kontrol edem de yatam bari
uyku tutmazsa burdayım yine
uyumam lazım görümcem gelecek yarın bide 1 hafta bizde en azından offfff
sıkıldım bunaldımmm

HADı ıYı GECELER KIZLAR
Bı YATMAYI DENEYEYıM ÖPÜYORUM SıZLERı
BU HAFTA UĞRAYAMAM SANIRM YıNE KK YA
GÖRÜMCEM HEP TEPEMDE OLACAK DAalsanaalsanasmile

kızlar slm..
annemdeydim, gülşahçım saçlarımı kısa kesti valla kuaförüm amann zaten dökülüyo diye kestirmiştim kökü bende lazım degiller şuan:))

kızlar defneyi bu gecede sallamadan uyutumturkbayragi yanına uzandım ve uykusunun gelmesini bekledim çok zor oldu 1 sati geçti hala dönüyordu ama sonunda sızdı bebegimmm
bakalım dayanabilirsem böyle dvm edelim bi ara...

birsen facedende yazdım cnm geçmiş olsun..
özlem görümcen geliyomuş allah sabır versin..
gülhanım uludağ he gidin tabi durdugunuz kabahat bol bolda resim isterükkk..
burcu tarif için sagol cnm..
ayyy başka unuttugum varsa kusura bakmayınnn
yrnda annmdeyim defneyi görmeye kızkardeşimin ark.ve annesi gelecekler..
herkesi çok öptm..

ayyy bi playstationımız eksikti oda olduuuuklava: saatlerdir oynuyo adam yaaaaaaaklava:
alacagım alacagım diye tutturmuştu ben müsade etmedim bi ark. ödünç almış
ayy hemen evden gitisn istiyorum adam transa geçmiş gibi!! soru sorunca he he he dmemkten soruyu bile duyamıyooo:mymeka:

selam kızlar yine geldim günler sonra salı diş mısırını yapamıyorum toplantım varmış bugün öğrendim sinirden ölcektim sonra akşam kınaya gittik yarın nikah var fotoları face e yüklüycem Türkoya babası baktı bu arada eve dönerken hayatımın şokunu öğrendim kuzenim kardeşim gibi sevdiğim bebek için tedaviye başlıyordu bi süredir tuhaftı ama bugün testleri netleşmiş rahim kanseriymiş teyzem düğün çıkışı söyledi beynim uçtu sandım dah yeni evli öğretmen ve hayat dolu inanamıyorum ne yapıcam şaşırdım nasıl arıycam ne diycem çok üzgünüm çok

Günaydın Şekerler,

Herkese iyi haftasonları.

Birsen cok gecmış olsun canım ya.Kıyamam cok üzme kendını.Bircok cocukta oluyor bronsıt hem bak ilerlemeden basladın tedavıye.Sen annene üzülmüşsün galıba.Esenın dedığı gıbı meponoz sorunları olabilir.Hem dayanamaz gelir mutlaka üzülme.Sen kendın bıle asarsın bunu nelere dayanmadın kı.Kıyamam ya.

Esra kuzenıne cok üzüldüm.Umarım basındadır da hastalığın.Yasıda gençse tedavı cevap verir.

Offf hastalıklardan geçmişi unuttum yaa.

Bızde Borayla evdeyız.Annemle babamla gelir belki.Biz cıkmayalım yağmur cok arttı.Aşkam doktora gittik.10700 olmuş bora 76 cm de boyu.Mınık dev adam dıyor doktor teyzemız.Ama kılodan yumurtalığın tam anlayamadı ama yınede yumurtalığın bırı yerınde değil gıbı geldı.Canım sıkıldı bıraz takıp edeıcekmış.Büyük ihtımalle normal ama bakalım dıyor.Eger öyle bırsey varsa cerrehı işlem yapılmalıymış.Utangac testıs denıyor dedı adına.Ama dusuk olasılık dedı sonuçta sunnet olurken cerrah gördu bışey demedı.ınsallah yoktur bırşey.

Yeme duzenıne gelince.Artık masaya alındedı.Tuz ve baharat olmadığı takdırde her yemekten yıyebılırmış.Yanı soğan,sarımsak,salça ver dedı.Ispanak,patlıcan,yumurta beyazı,bal ve sut harıç.
2 haftada bır karacığer verılecekmış.Zarını soy hasla yedır dedı.Ayy aklıma baska gelmedı yazarım yıne benımkı kurtlandı durmuyor.

selam kızlar birsencim tekrar geçmiş olsun
esracım çok üzüldüm yaaa inşallah iyileşir
bora'ya da maşallah canım

benim de canım sıkkın biraz kaçtır tahlil yapılıyo çocuğuma şimdi de üniversite hastanesine sevketti doktor salı gideceğiz oğlumun kanında protein az çıkıyor sebebi araştırılacak kilosu çok az boyu çok uzun drumuz profesöre yönlendirdi umarım bi şey çıkmaz ya o kadar da düzgün besleniyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…