2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nurtencim süper uyutmuşsun benimki de uyur mu ki eskiden öyleydi de huyu değişti hep ayakta sallanacak

bırsdencımmm canım cok gecmişolsun hepınıze en kısa zamanda duzelır inlakkah paşam...annene gelınce sıkma canını huyuna suyuna ver o sekılde kabullen yoksa kendımızı yıpratıoz hepppp...

alışma ortamı cok onemlı.....
canım inşallah gonlune gore olur tayın işin....c

superrrrr ya darısı bıze ınşallahhh bravoooooooooooooo:lepi:
FERDA CANIMMM hadı gozun aydın canımm annen gelıomuşşşşşşkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2

KIZALRRR bende işteydım 5 te gıdıp 10 da geldım eşim pazara gıttı sora lıseden arkadaslar aradı yakın ılcelerde oturuolar bana gelceklermişşş samımıyız allahtan ew dandını yoksa ustunkoru toplayıverdık kocısleee bıkac bısı hazırladımm kızalr vardıı oturduk hepımızde bı oglannn 3 velet ewde ...ayyyy eskıyı yad ettık neydık ne oldukkk dıee...:=))6 da yolladım kızlaRI oglusu uyuttum bebklerı gorunce uyumadı yagız oynıcam sewcem dıe cocuk cocuu nasılklda bılıo yaaa onlar gıdınce sızdı salıncakta:=)bende kendıme yemek yaptım sıze bı bakıım dedım oglus uyanmadan bende yememı yıyımm bacılar optummmmm...

çocuk çocukla oynuyo işte :))

Cnm inş olur istediğin alışamadığın ortamda durmak zordur gerçekten

Cnm eşim nöbette demişsin ne iş yapıyor asker falanmı

Cnm saçlarını gülegüle kullan , aferin prensese

hay Allah geçmiş olsun ya üzüldüm (

oyy kuzummm maşallah bora paşaya, inş bişiciği yoktur annesi kendiliğinden düzelir

Allah Allah cnm ya merak ettim gelişmeleri banada haber ver, yktur inşallah bişeyi (

Cnm bakıcı zor iş inş gönlüne göre bakıcı bulunur

Cnm ya bünyesi zayıf demekki... ama böyle böyle güçlenecek inş., annenide takma...

annenin gelmesi iyi olmuş cnm

Sağol cnmmm :)))

aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya

Cnm uzun zamandır dik oturuyor, kendinide kaldırabiliyor ama yer alçak olmalı, mesela bizim bacağımızın üstünden çok rahat şekilde kendini kladırıp öteki tarafa geçebiliyor, henüz koltuğa tutunup kalktığını görmedim, biraz destek verirsem ancak koltuktan tutunarak kaldırabiliyor

ya şimdi onlar meme emerken dişliyorlardırda
mayıs kuzucuklarııı

ayy kağan yapıyo bazen, alt dişleri çıktı, damağı ile diş arasına sıkıştırıyo memeyi hain domdom
:bbo:

huu herkezzz nerdeeee?
bugun kımsecıkler gırmedımı buraya yaa cok ılgıncc havada yagmurlu ama herkez bı yerlere gıttı sanırım
butun gunum temızlıkle gectı cok yorgunum

huu herkezzz nerdeeee?
bugun kımsecıkler gırmedımı buraya yaa cok ılgıncc havada yagmurlu ama herkez bı yerlere gıttı sanırım
butun gunum temızlıkle gectı cok yorgunum

Eline sağlık cnm yarın bende ev temizliği yapıcam şimdiden gözümde büyüyor, bugün herkesler dışardaymış anlasılan, bizde dışardaydık

burcu merhaba canım naberr?

iyilik cnm, akşamımın tümü kağanı uyutmakla geçti, ne zor uyumaya başladı bu çocuk ya şaşırıyrum artık ne yapacağımı... sen nasılsın prenses nasıl, nasıl uyutuyosun :))

Eline sağlık cnm yarın bende ev temizliği yapıcam şimdiden gözümde büyüyor, bugün herkesler dışardaymış anlasılan, bizde dışardaydık

öff ya ev işi yap yap bıtmıyor allahtan ütü işlerını gorumcem halledıyodaa kalanları ben hafta sonu halledıyorum tüllerı falan yıkadım canım cıktı benımde uyumakta ıstemedı salla salla ayaklarım koptu sabahta durunun kontrolu vardı 9150gr olmus boyuda 75cm baya uzun bı bebek dedı kılosuda fena degıl boyu uzun oldugundan zayıf gozuluyor dedı cok şükür bişey cıkmadı:dance:

Cnm maş kuzuma ne güzel hep sağlıklı olsunlar inş, kız bebek için kilosu boyu fln çok iyi bence

hep saglıklı olsunlar hiç canları yanmasın ıstıyorus işte analık yuregıı mevlam korusun tum kuzularımızı
:Saruboceq:

aklıma gelmısken durunun dıslerınde hafıf sıyahlık var tam beyaz degıl rengı doktora sordum bı sorunmu var dıye kan ılacı yaparmıs aklınızda bulunsun korkmayın ben gıbı gecermıs sonradan

Cnm su ver üstüne, ben hep su veriyorum ağzının tadı değişsin diye belki o engellemiştir

sabah duruyu kontrole goturduk sonra corap falan aldım kızıma bı turladık kanz ve lwc bısey bulamadık yagmalanmıs resmen krız var dıyen yalan söylerrkaydirigubbakcemile3

hastanedeyken kardesım aradı o gelmıs onu aldık kahvaltı temızlık derken tum gun bıttı şimdide korku fılmı seyredıyolar ben hıc seyredemem etkısınden kurtulamıyorum dıye
yalavo ıcın basladım calısmalara ama bakalım

burcucum her cocuk farklı buyuyor napalım en kotu huyları bu olsun dıye dusunuyorum ben.dişlerıde cıkardılar ne dertlerı varkı buara uyumak ıstemeyıar aaaaa bıde benımkı cok ıstahsız bugun anlamadım gıttı neden?

ah ah öyle vallahi cnm en büyük dertleri bu olsun diyorum bende sağlık olsun, iştahsızllık dönem dönem kağandada olabiliyo bende dişlerine yoruyodum ama alttakilerden sonra üsttekiler nerdeyse 1 ay geçmesine rağmen çıkmadılar neden bilmem, bende korku filimini klay kolay seyredemem cnm
Ben yatıyorum şimdi iyi geceler cnm görüşmek üzere

cnm allah sabır versin zor bi günmüş hakkaten...
allah şifa versin kuzenine çok zordur ya..

maş. bora ya cnm ya hakkaten dev adammışş. ama yumurtalıgı için öenemli bişi olsaydı sünnet olurken farkedilirdi bencede tama kafana cnm.. bide karaciger dedigin inek cigeri oluyo dimi??
uff cnm benmde canım sıkıldı inanki inş. önemli bişi demezler yaa habersiz bırakma. boyu içinmi bişi dediler?
nurtencim süper uyutmuşsun benimki de uyur mu ki eskiden öyleydi de huyu değişti hep ayakta sallanacak
cnm sagol 2gündür öyle uyudu ama bu akşam cadılıgı tuttu salladım yrnda öglen uykusunda denicem bakalım işe yarayacakmı?
sgl cnm zor oluyo ama salla salla ayklarımda kopuyo..
huu herkezzz nerdeeee?
butun gunum temızle gectı cok yorgunum

iyi geceler burcucum görüşürüs

kız hamarat işler bitmiş ohhh
duruyada maş. boyuda gayet normal 75 ise çok boylu degil ya.. ama uzun boylu olacagı kesin ben bu ay dr gitmedim ama biz kendimiz mezurayla ölçtük yalnış ölçmediysek 74 çıktı..
geçen ay 68mi 69mu neydi bukadar çok uzayabilirmi biliyorum...

sevgılıler gÜnÜnÜz kutlu olsunn........

Son düzenleme:
selamlar hürmetler kizlar :) a.s.

herkesler iyidir inşaAllah :) az-cok okudum geçmişi..

birsencim cok cok gecmiş olsun tatlim ya Rabbim acil şifalar versin oglusa annenide anlamadim acikcasi..vardir kesin bi düşündüğü..elbet cikar..sıkma canini..sana belki 1000 kere söyledim bunu..1001 olsun..lütfen temizlikle bukadar vakit harcama..cocuklar yarim saat bile yatsa sende hemen yat dinlen..uyumasan bile sinirlerin düzelir enazindan..bak biz bi çocuklar kafayi yiyecek hale geliyoruz..sen 2 cocukla firsat buldugun heran dinlenmelisin..temizlikte hallolur yemekte hallolur..ama sinirlerin bozulursa bu herkese zarar..özellikle cocuklarin için

gülhancim canim inşaAllah boracikin bişeysi cikmaz..sıkma canini güzel düşün güzel olsun diyete devam ediyorum kizma sakin

burcucum hoşgelmişsin evine :) canim bende pendikte oturuyorum..ev konusunda 400-500e oturulcak bi ev bulamassin..yani istedigin gibi carsilara yakin,arabasiz oturabilcegin,eli yüzü düzgün bi ev bulamassin..yoksa elbet heryerde 400-500e ev bulunur :) sahibinden de bi bak canim..adim adim arama bölümünden aramani yap..mahalle yerinde sadece ÇARŞı'yi işaretle..elbet bulursun canim kafaniza uygun bi yer yardimci olabilcegim bi konu olursa seve seve yardimci olurum

ferdacim annen geliyormus hoş geliyormus :) gözün aydin o servis olayida cok sacmaymiş gercekten..ben viaportun servisine binmiştim..hemde serranin büyük pusetiyle..hiçte bişi dememişlerdi..bagaja koymuslardi hemen..belki yer kaplar,insanlar aldiklarini koyacak yer bulamazlar diye yasaklamişlardir :S ama nihayetinde sacma olmus yani :S

tutkuncum canim cok üzüldüm ya kuzenine (( Rabbim acil şifalar versin..sanirim erken teshis konmus..inşaAllah biran önce kurtulur bu hastaliktan

nurtencim duruyu sallamadan uyutmayi basarmişsin :) inşaAllah bundan sonra böyle gider..sakin taviz verme..serrosta alişti sayilir..uyumasi zaman aliyor bu sefer..ama napalim onada alişcak artik..cuma günü eşimin kuzenine gittik..orda mecburen salladim..ay bi baktim ertesi gün gene istiyor..hemen degisiyor düzenleri yaa :S bende inatla sallamadim..gece 1de uyudu bu sefer :))) napayim artik alişmasi lazim

gülşahcim boncuk iştahsizmiş..hiç takilma derim..dönem dönem hepsinde oluyor..bi bakiyorsun cok güzel hapur hupur yiyor..bi bakiyorsun 3.kaşikta ögg demeye basliyor..bi düzen oturtmanin pek olur tarafi yok :)

filizcim kabizlik sorunu için bolbol sicaga yakin ilik su ver canim..gün içinde de ya erik püresi,ya zeytinyagi yada brokoli ver..anca böyle çözülüyor :S bizim durum biraz daha iyi gibi..

pinarcim gene gezmelerdeymiş :) face'den görüyorum ancak :)

ay unuttum daha ne yazcagimi kusuruma bakmayin kafa kalmadi pek

bize gelince sonunda evden ciktik..kardi,yagmurdu,soguktu bilmem neydi derken kalmiştik evde ne zamandir..carsamba günü bi ciktik cuma aksami anca girdik :) ama beni bi görmeniz lazimdi..carsamba günü cevahire gittik annem,babamla..resmen serrayi onlara verip 5-6 saat hiç oturmadan gezdim :))) ipini koparmiş danalar gibi :))) ay bide katar'dayken cok sevdigim bi ingiliz magazasi vardi..o cevahirde varmiş..ist.da yok diye biliyordum..ay bi sevindirik olmusum sormayin gitsin :))) hatta ordayken begendigim bi şali burdan aldim :))) gercekten cok indirim var bircok magazada..sanirim pinar söylemişti mothercare'deki indirimi..hala devam ediyor..body ihtiyaci olanlara duyrulur 7tane kisa kollu desenli body 35tl

ay bu arada bu tevdililer günü :) Allahim ya..kutlamakta sacma geliyor..tamamen bize aykiri bişey neticede..aziz valentin günü diger adiyla :) sevgililer günü cok albenili oluyor :))) ama bi yandan da eşimden bişi bekliyorum nedense gerçi ben bişi almadim zaten pazar pazar evde kizimla basbasa kaldik..beyfendi ingilizceye gitti..ingiliz bi hoca bulmuslar..3 arkadas özel ders aliyorlar..eşimin grammeri felan tamda..pratikte sorunu var..bakalim haftada 2 günle nasil çözülcek bilmiyorum ama sonuc olarak beni ilgilendiren kismi haftasonumuzun rezil olmasi :S neyse kış diye sabrediyorum :S

he bu arada sonunda serros 3.dişini cikarmayi basardi ilk dişlerinden sonra cok uzun bi süre gecti ya..artik kurtlanmaya baslamiştim..ama neyseki cikardi..yürüyen kuzulara maşaAllah bu arada :) bizimkinin pek niyeti yok gibi..sürekli ayakta duruyor,siraliyor hizli hizli ama pek yürüme yok..gerçi bende hiç ugrasmiyorum yürütmek için..bakalim ne olcak :)

ay bi geldim cenem düştü valla..cok sık giremiyorum buraya..gerçi giriyorumda bi türlü yazamadim :S

neysem öptüm hepinizi kocaman kocaman :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…