sabah duruyu kontrole goturduk sonra corap falan aldım kızıma bı turladık kanz ve lwc bısey bulamadık yagmalanmıs resmen krız var dıyen yalan söylerrkaydirigubbakcemile3
hastanedeyken kardesım aradı o gelmıs onu aldık kahvaltı temızlık derken tum gun bıttı şimdide korku fılmı seyredıyolar ben hıc seyredemem etkısınden kurtulamıyorum dıye
yalavo ıcın basladım calısmalara ama bakalım
burcucum her cocuk farklı buyuyor napalım en kotu huyları bu olsun dıye dusunuyorum ben.dişlerıde cıkardılar ne dertlerı varkı buara uyumak ıstemeyıar aaaaa bıde benımkı cok ıstahsız bugun anlamadım gıttı neden?
burcucum nurtencim sağolun kızlar dua edin ya salı gideceğiz hastaneye protein eksikliği çıktı burada hastanede umarım tedaviedilebilir bi şeydir o kadar çok yiyor ki anlatamam ama kilo 7,5 bile değil boyu 7 aylıkken 74 cmdi haliyle çocuk afrikalı bebekler gibi görünüyo
gülşahcım duru'ya da maşallah
öpüyorum tüm bebişleri
canım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmazburcucum nurtencim sağolun kızlar dua edin ya salı gideceğiz hastaneye protein eksikliği çıktı burada hastanede umarım tedaviedilebilir bi şeydir o kadar çok yiyor ki anlatamam ama kilo 7,5 bile değil boyu 7 aylıkken 74 cmdi haliyle çocuk afrikalı bebekler gibi görünüyo
gülşahcım duru'ya da maşallah
öpüyorum tüm bebişleri
maşallah Yağıza bak bak 5 liyor hadi bakalım çabuk çıksınki çabuk atlatsınewet canım bende katılıyorum en kotu huyları zor uyku uykusuzluk olsun...ama bı yerden sorada bı duzene gırsın yafsssskafamçokkarıştı
yagızdada arasıra oluyo canım o iştahsızlık sanırım normal ben artık yemedıgı zaman dusmuyorum ustune....
GULHANCIM maşallah boraya tosuncuk olmuşş annesiii yeyım ben yakısıklımı..yumurtalıgındada bişi çıkmazz canım içini rahat tut.yagızında dogduundan berı yumurtalıının bırı sarkıktı..fazla su dedıydı dr 1yasıına kadar gecmezse cerrahı işlem yapılması gereklı demıştı ama gecen ay kı kontrolde su azalıyo dedı ve bızde eşimle farkedebılıyoruzlkı o sarkıklık gıtgıde azalıyo...inş boracıgımında ole olur gecer belkıde kılodandır tosuncumun yumurtası gozukmemiştir annesiiii....
hayılı hbr lerle gel canım inşallahhhhh içini rahlat tut.saglıklı olsunlarda varsın zayıff cılız olsunlarrrrr:Saruboceq:
kızlarrrr yagızın 4 dişi varrrrrr 5.de yolda cok hızlı cıkıyo kuzucumun dişlerı yafssss ustten alttan ondekı dişler cıkrı şimdi sağ kopek dişi gelıyooo kuzucumunnn:))))
oh birileride gezmiş süper iyi yapmışsın gezdiğin yerlerde süper ne diyimselam kızlarrr
bugün süper geçti sabah kalktık kahvaltı yaptık sonra arkadaşalar aradı boğaza gidelim dediler
bebek .arnavutköy tarabya gezdik bol bol temiz hava aldık Ahsen çok mutlu oldu normalde temiz havanın yaraması ve uyuması lazım ama ne gezerr gözünde hiç uyku yok cadınınkaydirigubbakcemile3
eve geldikten sonra form doldurdum makinaya Ahsenin çamaşırlarını atmıştım astım banyo klozetlerini attım yıkandı astım renklileri yarın yıkarım artık temizlikte yamak lazım ama çok mutluyum şimdi onunla kafamı yoramam:))
sağol tatlım pazartesi hemen hastaneye yatıyor inşallah kurtulur.Iyi Geceler ve Günaydin Kizlar,
Dorugu emzirmek icin 23:00'de kalktim, uykum bir kacti hala gelmiyor. Kendi uykusuzlugumun pimini bu kezde kendim cektim galiba.
Birkac gündür yazamadim, keyifsizlik vardi üstümde. Böyle olunca kendi icime cekiliyorum genelde. Doruk sürekli kabizlik yasiyor biliyorsunuz. Faydasi olabilecek herseyden yemesine, günde 250 ml'yi bazen gececek kadar su icmesine, kabizlik surubu almasina, zeytinyagi takviyesine kadar herseyi deniyorum ama gecmiyordu bir türlü. En son fitil bile kar etmedi ve cocuk sürekli cildirasiya aglamaya basladi. Doktora götürdük haliyle. Doktor disten olabilir, stres altindadir bu yüzden dedi. Birde mide-bagirsak sistemi cok hassas, azar azar besle dedi. Zaten istahsiz, azar azar yiyiyor. Her neyse, onun verdigi fitilde bir ise yaramadi. Yogurt mayalamistim, onun üstte kalan suyundan birkac kasik verdim, sonra da yogurttan. Aman hemen yapti yogurt yerken. Demek ki, ilaci buymus. Nasil sevindim anlatamam. Birde kakasi gelince cok korkuyor, yapmak istemedigi icin tutuyor artik, oda kabizligi arttiriyormus. Simdi bol bol ispanak, kök sebzeler yediriyorum ve korkuyorum resmen bu kabizlik illetinden. Disleride hala cikmadi, damaklari sismis bir halde duruyor. Bu kadar gecikmesi sanki anormal ya, doktor endiselenmeye gerek yok diyor.
Bunun haricinde haftasonumuz pek bir atraksiyonlu gecti, gezdik, alis-veris yaptik, kendimize epey bir kiyak cektik hatta ipin ucunu kacirdik biraz.lmaz: Aslinda dogum günleride dahil özel günlere pek bir karsiydik biz kari koca. Nedenlerine girmeyeyim, uzar da uzar. Ama Doruk dogduktan sonra farkettik ki, degisiyoruz. Insanin arada bir kendisini simartmasi gerekiyor...
Bu arada Doruk artik yeni bir sey yumurtlamaya basladi. Haftasonu terörü yasadik resmen. 05:30'da kalkiyor, yataginin kenarlarindan tutunuyor ve "adi gakin" diye bagiriyor. Ay duyunca ikimizde ayni anda firladik yataktan, sok oldum resmen. Nasil ögrendigini hala anlamiyorum. Kalk'i biliyordu zaten ama ikimiz icin cogul haliyle kullanmasina cok sasirdim. Tesadüfen tutturdu falan dedik ama Pazarda "gakin, gakin" diye bagirdi durdu...
Gecmisi üstünkörü okudum. Aklimda kaldigi kadariyla:
Esra kuzenine cok üzüldüm, ne zor bir durum. Ama insan nefes alip verdigi sürece, her aciya alisiyor canim. Allah sabrini eksik etmesin.
Birsen, Ömer'ime cok gecmis olsun canim. Gecen okumustum Doruk kabizken ve ben resmen depresyondayken. Sarilip aglayasim geldi sana. Insan hemen kendini sucluyor, "ben iyi Anne olamiyorum" diye. Neyseki basindaymis ve müdahele edilmis, kendini ferah tut. Sakinan göze cöp batarmis, cok hassas davranma derim ben.
Bengi'cigim, bende merakla bekliyorum kuzunun sonuclarini. Asiri hareketli bir bünyesi oldugu icin, cabuk yakiyordur yediklerini, kilosu o yüzden artmiyordur da, protein eksikligi neden oluyor ki acaba?
Tuba'cigim, canim brokoli veriyorum Doruga, hatta icinde yeserecek neredeyse. Bizim kabizlik daha cok bünye ile ilgili, kroniklesti ve kendini kaka yapmak icin zorlamak istemiyor Doruk. Ama sicaga yakin suyu deneyecegim, ben genelde ilik veriyorum.
Gülhan'cigim, masallah kücük dev adama. Yumurtaliklari icinde, birsey olmaz bence de. Ama ihmale de gelmez tabiki.
hadi iyiysin güller falan bizde 0 bişey yok alışverişe gittik eve bişeyler aldık hangi fuar için davetiye arıyosun kardeşimde bu hafta sonu gümüş fuarı için geliyor çok mutluyum ama kaynanamda yine bize geliyormmuş rahat geldi ama olurmuydu bu hafta yaaaaaaaaaaselamm sitede bi sorun var yine................
tuba h.g.cnm arada ugra özletme kendini buarada bizim kızda kabız erik bende veriyorum ama onada alışıyo bi süre sonra ve erik versemde yapmıyo.. bugun hiç kak.yapmadı offf sinir bi durum yaaa..
esen sen ne çok geziyon bakım gözüme batıyon haaa :))) şaka bi yana nasıl yetişiyon okadar işe sen, hangi ara evini temizliyon kız?
bengicim inş. kötü bişi degildir ilk defa sende duydum bu eksikligi. iyi haberlerle gel cnm.
filizcim kabızlık sorunu kötü ya fitil bile fayda etmediyse zor yani..
hafta sonu güzl geçmiş ve doruk beye maş. sizi kaldırıyo şimdiden ohhhh..
canlar...
sabah kahvaltıdan sonra mıyışık gene otururken bi ark. aradı ve akşam çaya gelmek istiyoz dedi
bende buyrun dedim,dedim ama ev accayip dagınık ve gram yiyecek yokkk..
offf tahmin edersiniz motor gibi döndüm durdum alışverişe çıktım mamalar yaptım..
eşim bana tek bi gül almış nasıl şaştım anlatamam..
koltugunun altına koymuş kutuyu ve ezilmiş... bide diyoki 2tl dedi ondan aldım..
neyse almış işte sagolsun mutlu oldum...
benden boyle...
şu fuar için davetiye arıyorum yaaa kimse göndermiyo((
birileri sobelendi galiba kız.günaydın kızlar nasılsınız?? herkes iyidir umarım.birsencim geçmiş olsun canımya( banuuuuuuuuuuuuuu gördükkk seniii özdilekte:)) daha doğrusu kardeşim görmüş ama ben alt katta olduğum için çıkamadım yuakrı ( sizden önceki seansa girmiştik..
geçmiş olsun canım nasıl iyiymi şimditülaycım günaydın tatlım nasılsın :)) nasıl beğendin mi filmi
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün yağmur hastalandı biranda ateşi çıktı hemen acile gittik ateşi 39 olmuştu kızlar hemen iğne yaptılar okula başladı mı hastalanıyor kızım şimdi evde keşke yanlarında olabilsem çalışmanında bu yönü kötü moralim çok bozuk valla kızlar
birsencim geçmiş olsun
burdada tadilat var boya yapılacak benimde keyfim yok hiç akşam olsada gitsem kızlarımın yanına
selamm sitede bi sorun var yine................
tuba h.g.cnm arada ugra özletme kendini buarada bizim kızda kabız erik bende veriyorum ama onada alışıyo bi süre sonra ve erik versemde yapmıyo.. bugun hiç kak.yapmadı offf sinir bi durum yaaa..
esen sen ne çok geziyon bakım gözüme batıyon haaa :))) şaka bi yana nasıl yetişiyon okadar işe sen, hangi ara evini temizliyon kız?
bengicim inş. kötü bişi degildir ilk defa sende duydum bu eksikligi. iyi haberlerle gel cnm.
filizcim kabızlık sorunu kötü ya fitil bile fayda etmediyse zor yani..
hafta sonu güzl geçmiş ve doruk beye maş. sizi kaldırıyo şimdiden ohhhh..
canlar...
sabah kahvaltıdan sonra mıyışık gene otururken bi ark. aradı ve akşam çaya gelmek istiyoz dedi
bende buyrun dedim,dedim ama ev accayip dagınık ve gram yiyecek yokkk..
offf tahmin edersiniz motor gibi döndüm durdum alışverişe çıktım mamalar yaptım..
eşim bana tek bi gül almış nasıl şaştım anlatamam..
koltugunun altına koymuş kutuyu ve ezilmiş... bide diyoki 2tl dedi ondan aldım..
neyse almış işte sagolsun mutlu oldum...
benden boyle...
şu fuar için davetiye arıyorum yaaa kimse göndermiyo((
geçmiş olsun canım öyle yada böyle bu çocuklar bi şekilde okula gitmek zorundalar hastalanmaları da gayet normal üzme kendinitülaycım günaydın tatlım nasılsın :)) nasıl beğendin mi filmi
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün yağmur hastalandı biranda ateşi çıktı hemen acile gittik ateşi 39 olmuştu kızlar hemen iğne yaptılar okula başladı mı hastalanıyor kızım şimdi evde keşke yanlarında olabilsem çalışmanında bu yönü kötü moralim çok bozuk valla kızlar
birsencim geçmiş olsun
burdada tadilat var boya yapılacak benimde keyfim yok hiç akşam olsada gitsem kızlarımın yanına
canım maşallah damadıma inşallah yumurtalıklarda da bi sorun çıkmaz güçlüdür benim damadımGünaydın Şekerler,
Herkese iyi haftasonları.
Birsen cok gecmış olsun canım ya.Kıyamam cok üzme kendını.Bircok cocukta oluyor bronsıt hem bak ilerlemeden basladın tedavıye.Sen annene üzülmüşsün galıba.Esenın dedığı gıbı meponoz sorunları olabilir.Hem dayanamaz gelir mutlaka üzülme.Sen kendın bıle asarsın bunu nelere dayanmadın kı.Kıyamam ya.
Esra kuzenıne cok üzüldüm.Umarım basındadır da hastalığın.Yasıda gençse tedavı cevap verir.
Offf hastalıklardan geçmişi unuttum yaa.
Bızde Borayla evdeyız.Annemle babamla gelir belki.Biz cıkmayalım yağmur cok arttı.Aşkam doktora gittik.10700 olmuş bora 76 cm de boyu.Mınık dev adam dıyor doktor teyzemız.Ama kılodan yumurtalığın tam anlayamadı ama yınede yumurtalığın bırı yerınde değil gıbı geldı.Canım sıkıldı bıraz takıp edeıcekmış.Büyük ihtımalle normal ama bakalım dıyor.Eger öyle bırsey varsa cerrehı işlem yapılmalıymış.Utangac testıs denıyor dedı adına.Ama dusuk olasılık dedı sonuçta sunnet olurken cerrah gördu bışey demedı.İnsallah yoktur bırşey.
Yeme duzenıne gelince.Artık masaya alındedı.Tuz ve baharat olmadığı takdırde her yemekten yıyebılırmış.Yanı soğan,sarımsak,salça ver dedı.Ispanak,patlıcan,yumurta beyazı,bal ve sut harıç.
2 haftada bır karacığer verılecekmış.Zarını soy hasla yedır dedı.Ayy aklıma baska gelmedı yazarım yıne benımkı kurtlandı durmuyor.
sağol canım inşallah bebek hayali kurarken neler geldi başına hayat işte........selam kızlar birsencim tekrar geçmiş olsun
esracım çok üzüldüm yaaainşallah iyileşir
bora'ya da maşallah canım
benim de canım sıkkın biraz kaçtır tahlil yapılıyo çocuğuma şimdi de üniversite hastanesine sevketti doktor salı gideceğiz oğlumun kanında protein az çıkıyor sebebi araştırılacak kilosu çok az boyu çok uzun drumuz profesöre yönlendirdi umarım bi şey çıkmaz ya o kadar da düzgün besleniyor yaa
sağol tatlım Türk,zde o boylarda ama k,losu azcnm allah sabır versin zor bi günmüş hakkaten...
allah şifa versin kuzenine çok zordur ya..
maş. bora ya cnm ya hakkaten dev adammışş. ama yumurtalıgı için öenemli bişi olsaydı sünnet olurken farkedilirdi bencede tama kafana cnm.. bide karaciger dedigin inek cigeri oluyo dimi??
uff cnm benmde canım sıkıldı inanki inş. önemli bişi demezler yaa habersiz bırakma. boyu içinmi bişi dediler?
cnm sagol 2gündür öyle uyudu ama bu akşam cadılıgı tuttu salladım yrnda öglen uykusunda denicem bakalım işe yarayacakmı?
sgl cnm zor oluyo ama salla salla ayklarımda kopuyo..
kız hamarat işler bitmiş ohhh
duruyada maş. boyuda gayet normal 75 ise çok boylu degil ya.. ama uzun boylu olacagı kesin ben bu ay dr gitmedim ama biz kendimiz mezurayla ölçtük yalnış ölçmediysek 74 çıktı..
geçen ay 68mi 69mu neydi bukadar çok uzayabilirmi biliyorum...
sağol canım tek sen kutladın
sağol tatlım gezip gönlünüde açmışsın iyi gezmelerselamlar hürmetler kizlar :) a.s.
herkesler iyidir inşaAllah :) az-cok okudum geçmişi..
birsencim cok cok gecmiş olsun tatlim yaRabbim acil şifalar versin oglusa annenide anlamadim acikcasi..vardir kesin bi düşündüğü..elbet cikar..sıkma canini..sana belki 1000 kere söyledim bunu..1001 olsun..lütfen temizlikle bukadar vakit harcama..cocuklar yarim saat bile yatsa sende hemen yat dinlen..uyumasan bile sinirlerin düzelir enazindan..bak biz bi çocuklar kafayi yiyecek hale geliyoruz..sen 2 cocukla firsat buldugun heran dinlenmelisin..temizlikte hallolur yemekte hallolur..ama sinirlerin bozulursa bu herkese zarar..özellikle cocuklarin için
gülhancim canim inşaAllah boracikin bişeysi cikmaz..sıkma caninigüzel düşün güzel olsun diyete devam ediyorum kizma sakin
burcucum hoşgelmişsin evine :) canim bende pendikte oturuyorum..ev konusunda 400-500e oturulcak bi ev bulamassin..yani istedigin gibi carsilara yakin,arabasiz oturabilcegin,eli yüzü düzgün bi ev bulamassin..yoksa elbet heryerde 400-500e ev bulunur :) sahibinden de bi bak canim..adim adim arama bölümünden aramani yap..mahalle yerinde sadece ÇARŞİ'yi işaretle..elbet bulursun canim kafaniza uygun bi yeryardimci olabilcegim bi konu olursa seve seve yardimci olurum
ferdacim annen geliyormus hoş geliyormus :) gözün aydino servis olayida cok sacmaymiş gercekten..ben viaportun servisine binmiştim..hemde serranin büyük pusetiyle..hiçte bişi dememişlerdi..bagaja koymuslardi hemen..belki yer kaplar,insanlar aldiklarini koyacak yer bulamazlar diye yasaklamişlardir :S ama nihayetinde sacma olmus yani :S
tutkuncum canim cok üzüldüm ya kuzenine(( Rabbim acil şifalar versin..sanirim erken teshis konmus..inşaAllah biran önce kurtulur bu hastaliktan
nurtencim duruyu sallamadan uyutmayi basarmişsin :) inşaAllah bundan sonra böyle gider..sakin taviz verme..serrosta alişti sayilir..uyumasi zaman aliyor bu sefer..ama napalim onada alişcak artik..cuma günü eşimin kuzenine gittik..orda mecburen salladim..ay bi baktim ertesi gün gene istiyor..hemen degisiyor düzenleri yaa :S bende inatla sallamadim..gece 1de uyudu bu sefer :))) napayim artik alişmasi lazim
gülşahcim boncuk iştahsizmiş..hiç takilma derim..dönem dönem hepsinde oluyor..bi bakiyorsun cok güzel hapur hupur yiyor..bi bakiyorsun 3.kaşikta ögg demeye basliyor..bi düzen oturtmanin pek olur tarafi yok :)
filizcim kabizlik sorunu için bolbol sicaga yakin ilik su ver canim..gün içinde de ya erik püresi,ya zeytinyagi yada brokoli ver..anca böyle çözülüyor :S bizim durum biraz daha iyi gibi..
pinarcim gene gezmelerdeymiş :) face'den görüyorum ancak :)
ay unuttum daha ne yazcagimikusuruma bakmayin kafa kalmadi pek
bize gelince sonunda evden ciktik..kardi,yagmurdu,soguktu bilmem neydi derken kalmiştik evde ne zamandir..carsamba günü bi ciktik cuma aksami anca girdik :) ama beni bi görmeniz lazimdi..carsamba günü cevahire gittik annem,babamla..resmen serrayi onlara verip 5-6 saat hiç oturmadan gezdim :))) ipini koparmiş danalar gibi :))) ay bide katar'dayken cok sevdigim bi ingiliz magazasi vardi..o cevahirde varmiş..ist.da yok diye biliyordum..ay bi sevindirik olmusum sormayin gitsin :))) hatta ordayken begendigim bi şali burdan aldim :))) gercekten cok indirim var bircok magazada..sanirim pinar söylemişti mothercare'deki indirimi..hala devam ediyor..body ihtiyaci olanlara duyrulur7tane kisa kollu desenli body 35tl
ay bu arada bu tevdililer günü :) Allahim ya..kutlamakta sacma geliyor..tamamen bize aykiri bişey neticede..aziz valentin günü diger adiyla :) sevgililer günü cok albenili oluyor :))) ama bi yandan da eşimden bişi bekliyorum nedensegerçi ben bişi almadim zaten pazar pazar evde kizimla basbasa kaldik..beyfendi ingilizceye gitti..ingiliz bi hoca bulmuslar..3 arkadas özel ders aliyorlar..eşimin grammeri felan tamda..pratikte sorunu var..bakalim haftada 2 günle nasil çözülcek bilmiyorum ama sonuc olarak beni ilgilendiren kismi haftasonumuzun rezil olmasi :S neyse kış diye sabrediyorum :S
he bu arada sonunda serros 3.dişini cikarmayi basardiilk dişlerinden sonra cok uzun bi süre gecti ya..artik kurtlanmaya baslamiştim..ama neyseki cikardi..yürüyen kuzulara maşaAllah bu arada :) bizimkinin pek niyeti yok gibi..sürekli ayakta duruyor,siraliyor hizli hizli ama pek yürüme yok..gerçi bende hiç ugrasmiyorum yürütmek için..bakalim ne olcak :)
ay bi geldim cenem düştü valla..cok sık giremiyorum buraya..gerçi giriyorumda bi türlü yazamadim :S
neysem öptüm hepinizi kocaman kocaman :)
günaydın canım dikkat et beslenmene önemli biliyorsungünaydın kzılar naıslsınız? bi bakayım size dedim
görümcem göz dr.una gitti öğleden sonra gelir off
zeynepde mızlıyo acıktım da cnm yemek istemiyo
iyice iştahdan kesildim ne yapıcam bilmiyorum ya
3 kilo oldu veriklerim hergün giyo benden yavaş yavaş önceden olsa çok sevinirdim
ama bebğim zarar görecek diye korkuyorum bu hafta kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne diyecek
günaydın canım işteyim bi bakayım dedim özlüyorum sizigunaydınnn bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
tubaa gelmiş hoşgelmişşşş güle güle kullan canım ıyı desarj olmussundur alısverıs yaparken
bengıcım ınsallah onemlı bısey cıkmaz deniz kaan'da sen yıne havadıs bıldır emı burdan
nurten bende gıdıcem bu hafta sonu fuara katılım lıstesınde bulunan fırmalara maıl at canım gonderıyolar pazar gunu gıtmeyı dusunuyoruz parekende satıs genelde pazar oluyo ya izofixli oto koltugunu ordan halledıcem nasıpse zaten yenı cıkan bı yasaya gore hazırandan ıtıbaren yasak arabada kucakta tutumak bebişleri.benımkı hiç sevmıyo ama mecbur alıstıracaz artık
filizcim masallah doruk baslamıs konusmaya aartık darısı bıızmkılere artık
melek aslı canım hayırlı olsun dişlerınız basladımı ısırmalara benımkı canı sıkılınca alıyo parmagımı ısırıyo delikafadulden
günaydın tülaycımopuyorumnanaktan
günaydın tatlımesencim tutkuncum günaydın kızlar..
sevindim iyi olmasına bu bebişler bizi hop oturup hop kaldırıyolar vallatülaycım bende beğenmedim saçmalamışlar
sağol tatlım okula alışana kadar böyle devam eder dedi doktor bir iki yıl bağışıkllık sisteminin güçlenmesi gerek dedi
tutkuncum sağol bitanem biraz daha iyiyiz şimdi görüştüm annemle ateşi yok dedi uyuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?