- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
banucum inşallah en kısa sürede alırsınız kızlarınla birlikte olursun.
Özlem'cim, hiç tasalanma ve ilk 3 ay 4 kilo vermiştim daha sonrasında da 5 aya kadar kilo alamamıştım.Mühim olan bebeğinin gelişimi,doktorunlada görüşünce için rahatlayacaktır.
]
ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi...
aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya
canım beni sormuşsun ,sağol tatlım.
sanırım hallettik bakıcı işini. dediğim gibi bakıcı çok, karar veremiyorum. benim oğlunu okuttuğum,Özay'ın da 2 kızını okuttuğu bir velimiz var...
kızlar e bebekte hala indirim mi var hipp markasında?kavonoz mamaları 1.88
kızlar slm..
annemdeydim, gülşahçım saçlarımı kısa kesti valla kuaförüm amann zaten dökülüyo diye kestirmiştim kökü bende lazım degiller şuan:))...
selam kızlar yine geldim günler sonra salı diş mısırını yapamıyorum toplantım varmış bugün öğrendim sinirden ölcektim sonra akşam kınaya gittik yarın nikah var fotoları face e yüklüycem Türkoya babası baktı bu arada eve dönerken hayatımın şokunu öğrendim kuzenim kardeşim gibi sevdiğim bebek için tedaviye başlıyordu bi süredir tuhaftı ama bugün testleri netleşmiş rahim kanseriymiş teyzem düğün çıkışı söyledi beynim uçtu sandım dah yeni evli öğretmen ve hayat dolu inanamıyorum ne yapıcam şaşırdım nasıl arıycam ne diycem çok üzgünüm çok
Günaydın Şekerler,
Herkese iyi haftasonları.
Bızde Borayla evdeyız.Annemle babamla gelir belki.Biz cıkmayalım yağmur cok arttı.Aşkam doktora gittik.10700 olmuş bora 76 cm de boyu.Mınık dev adam dıyor doktor...
selam kızlar birsencim tekrar geçmiş olsun
esracım çok üzüldüm yaaainşallah iyileşir
bora'ya da maşallah canım
benim de canım sıkkın biraz kaçtır tahlil yapılıyo çocuğuma şimdi de üniversite hastanesine sevketti doktor salı gideceğiz oğlumun kanında protein az çıkıyor sebebi araştırılacak kilosu çok az boyu çok uzun drumuz profesöre yönlendirdi umarım bi şey çıkmaz ya o kadar da düzgün besleniyor yaa
öff ya ev işi yap yap bıtmıyor allahtan ütü işlerını gorumcem halledıyodaa kalanları ben hafta sonu halledıyorum tüllerı falan yıkadım canım cıktı benımde uyumakta ıstemedı salla salla ayaklarım koptu sabahta durunun kontrolu vardı 9150gr olmus boyuda 75cm baya uzun bı bebek dedı kılosuda fena degıl boyu uzun oldugundan zayıf gozuluyor dedı cok şükür bişey cıkmadı:dance:
selam kızlar,
Yarın tatil,şimdiden herkese iyi haftasonları diliyorum,hepinizi öpüyorum,yarın için planımız yok görüşürüz inşallah...
İyi geceler...
selamlar hürmetler kizlar :) a.s.
herkesler iyidir inşaAllah :) az-cok okudum geçmişi..
bize gelince sonunda evden ciktik..kardi,yagmurdu,soguktu bilmem neydi derken...
kızlarrrr yagızın 4 dişi varrrrrr 5.de yolda cok hızlı cıkıyo kuzucumun dişlerı yafssss ustten alttan ondekı dişler cıkrı şimdi sağ kopek dişi gelıyooo kuzucumunnn:))))
selam kızlarrr
bugün süper geçti sabah kalktık kahvaltı yaptık sonra arkadaşalar aradı boğaza gidelim dediler
bebek .arnavutköy tarabya gezdik bol bol temiz hava aldık Ahsen çok mutlu oldu normalde temiz havanın yaraması ve uyuması lazım ama ne gezerr gözünde hiç uyku yok cadınınkaydirigubbakcemile3
eve geldikten sonra form doldurdum makinaya Ahsenin çamaşırlarını atmıştım astım banyo klozetlerini attım yıkandı astım renklileri yarın yıkarım artık temizlikte yamak lazım ama çok mutluyum şimdi onunla kafamı yoramam:))
Iyi Geceler ve Günaydin Kizlar,
Bu arada Doruk artik yeni bir sey yumurtlamaya basladi. Haftasonu terörü yasadik resmen. 05:30'da kalkiyor, yataginin kenarlarindan tutunuyor ve "adi gakin" diye bagiriyor. Ay duyunca ikimizde ayni anda firladik yataktan, sok oldum resmen. Nasil ögrendigini hala anlamiyorum. Kalk'i biliyordu zaten ama ikimiz icin cogul haliyle kullanmasina cok sasirdim. Tesadüfen tutturdu falan dedik ama Pazarda "gakin, gakin" diye bagirdi durdu...
canlar...
sabah kahvaltıdan sonra mıyışık gene otururken bi ark. aradı ve akşam çaya gelmek istiyoz dedi
bende buyrun dedim,dedim ama ev accayip dagınık ve gram yiyecek yokkk..
offf tahmin edersiniz motor gibi döndüm durdum alışverişe çıktım mamalar yaptım..
eşim bana tek bi gül almış nasıl şaştım anlatamam..
koltugunun altına koymuş kutuyu ve ezilmiş... bide diyoki 2tl dedi ondan aldım..
neyse almış işte sagolsun mutlu oldum...
benden boyle...
şu fuar için davetiye arıyorum yaaa kimse göndermiyo((
tülaycım günaydın tatlım nasılsın :)) nasıl beğendin mi filmi
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün yağmur hastalandı biranda ateşi çıktı hemen acile gittik ateşi 39 olmuştu kızlar hemen iğne yaptılar okula başladı mı hastalanıyor kızım şimdi evde keşke yanlarında olabilsem çalışmanında bu yönü kötü moralim çok bozuk valla kızlar
birsencim geçmiş olsun
burdada tadilat var boya yapılacak benimde keyfim yok hiç akşam olsada gitsem kızlarımın yanına
günaydın kzılar naıslsınız? bi bakayım size dedim
görümcem göz dr.una gitti öğleden sonra gelir off
zeynepde mızlıyo acıktım da cnm yemek istemiyo
iyice iştahdan kesildim ne yapıcam bilmiyorum ya
3 kilo oldu veriklerim hergün giyo benden yavaş yavaş önceden olsa çok sevinirdim
ama bebğim zarar görecek diye korkuyorum bu hafta kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne diyecek
Evet bizde iyiyiz cuma diş mısırı yapıcam inşallah çarşamba gümüş fuarı için kardeşim geliyor ve kaynanamda gelecekmiş bu kadın beni çıldırtcak ya onu görmek istemiyorum dibimde bitityor perşembe saçımı boyatıcam biraz bakıma gireyim çok kötüyüm bu ara alışveriş çılgınlığındayım biri beni durdursun
günaydın kızlar
bebeğim doğdu doğacak ben hala isim konusunda çok kararsızım anketimi oylar we yeni önerilerinizi paylaşırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkür hepinize..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html
Merhabalar Kızlar,
Uzun zamandır yoktum.İşlerle boğuşmaktan fırsat bulamıyorum bir türlü.
Herkesler keyifli bir haftasonu geçirmiş okuduğum kadarıyla.
Bizde dün sabah birlikte kahvaltı yaptık,sonrasında da alışveriş.Pek sevgililer konseptinde olmadı.Ben zaten sevgililer gününü çok manalı bulmuyorum.Yinede kociş hediye almış bana ben alamamıştım.Alışveriş sırasında onuda halletmiş olduk.
Akşamda çiçeğim geldi oğlum adına ayrı kociş adına ayrı.Oğlumun adına çiçek yollamış olmasıda beni çok etkiledi.Bizden böyle.Yine yoğun bir haftaya başladık.Umarım hepimizin haftası güzel geçer...
:)
Eveeettt bana gelelim a.s.
Cuma sabahı annemdeydim, ordan kayınvalideme geçtim. Eşim gelince hemen dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. Eve geldiğimizde 01:30 falandı. Sabah kalktık kayınvalidemler falan hepimiz kahvaltımızı yaptık. 4 gibi çıktık yine evden. Arkadaşlarla sinemaydı, yemekti, nargile keyfiydi derken yine saati 3 yapmışız. Defdef'imde hiç huysuzluk yapmamış babanesine Allah'tan. Saat 22:00 dedi mi uyumuş. Pazar günü de öğleden sonra kızımızı da alıp ailecek çıktık dışarı. Önce yemek yedik sonra alışveriş merkezine gittik. Sevgililer günü için eşim bana ayakkabı almak istemiş ama gönlüne göre bişey bulamamış. Bide senle bakalım dedi. Gerçekten yeni sezon ayakkabılar çok acaip. İstediğim gibi bişey bulamadım. Ama sözü var bu hafta tekrar bakıcaz. Ben bişey almamıştım. Lavaboya gidicem bahanesiyle hemen bi mağazadan beğendiği kazağı aldım. Çok sevindi.
Sonra yine arkadaşlarla buluştuk, yemek yedik ve saat 23:30 gibi hepbirlikte bize geldik. Çay keyfi yaptık onlar gittiler bizde yattık. Şaka maka çok yorulmuşum. Sızıp kalmışım. Sabah annem geldi. O kahvaltı hazırlarken ben biraz daha uyumuşumkaydirigubbakcemile3
Şimdi annem gitti. Defdoş'umu yıkadım, sebze çorbasını yedirdim. Bende babanemle öğle yemeği yiyeceğim. Aslında bugün temizlik günümdü ama babanem gelince kaldı. Yarında hava güzel olursa kayınvalideme gideceğim sabahtan. Bi salı pazarı yapıcaz. Olmazsa temizlik yaparım.
Bende böyle işte kızlar. Herzamanki gibi gezgindim yani kaydirigubbakcemile3 a.s.
Defdoş'umda coştu iyice. Babanesi soba için üf kızım demiş. Şimdi sobaya yaklaşıp elini uzatıyor. Üf üf diyip geri çekiyor. Erkek çocuklara abisiiii diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3
burcucum nurtencim sağolun kızlar dua edin ya salı gideceğiz hastaneye protein eksikliği çıktı burada hastanede umarım tedaviedilebilir bi şeydir o kadar çok yiyor ki anlatamam ama kilo 7,5 bile değil boyu 7 aylıkken 74 cmdi haliyle çocuk afrikalı bebekler gibi görünüyo
gülşahcım duru'ya da maşallah
öpüyorum tüm bebişleri
selam kızlarrr
bugün süper geçti sabah kalktık kahvaltı yaptık sonra arkadaşalar aradı boğaza gidelim dediler
bebek .arnavutköy tarabya gezdik bol bol temiz hava aldık Ahsen çok mutlu oldu normalde temiz havanın yaraması ve uyuması lazım ama ne gezerr gözünde hiç uyku yok cadınınkaydirigubbakcemile3
eve geldikten sonra form doldurdum makinaya Ahsenin çamaşırlarını atmıştım astım banyo klozetlerini attım yıkandı astım renklileri yarın yıkarım artık temizlikte yamak lazım ama çok mutluyum şimdi onunla kafamı yoramam:))
Iyi Geceler ve Günaydin Kizlar,
Dorugu emzirmek icin 23:00'de kalktim, uykum bir kacti hala gelmiyor. Kendi uykusuzlugumun pimini bu kezde kendim cektim galiba.
Birkac gündür yazamadim, keyifsizlik vardi üstümde. Böyle olunca kendi icime cekiliyorum genelde. Doruk sürekli kabizlik yasiyor biliyorsunuz. Faydasi olabilecek herseyden yemesine, günde 250 ml'yi bazen gececek kadar su icmesine, kabizlik surubu almasina, zeytinyagi takviyesine kadar herseyi deniyorum ama gecmiyordu bir türlü. En son fitil bile kar etmedi ve cocuk sürekli cildirasiya aglamaya basladi. Doktora götürdük haliyle. Doktor disten olabilir, stres altindadir bu yüzden dedi. Birde mide-bagirsak sistemi cok hassas, azar azar besle dedi. Zaten istahsiz, azar azar yiyiyor. Her neyse, onun verdigi fitilde bir ise yaramadi. Yogurt mayalamistim, onun üstte kalan suyundan birkac kasik verdim, sonra da yogurttan. Aman hemen yapti yogurt yerken. Demek ki, ilaci buymus. Nasil sevindim anlatamam. Birde kakasi gelince cok korkuyor, yapmak istemedigi icin tutuyor artik, oda kabizligi arttiriyormus. Simdi bol bol ispanak, kök sebzeler yediriyorum ve korkuyorum resmen bu kabizlik illetinden. Disleride hala cikmadi, damaklari sismis bir halde duruyor. Bu kadar gecikmesi sanki anormal ya, doktor endiselenmeye gerek yok diyor.
Bunun haricinde haftasonumuz pek bir atraksiyonlu gecti, gezdik, alis-veris yaptik, kendimize epey bir kiyak cektik hatta ipin ucunu kacirdik biraz.lmaz: Aslinda dogum günleride dahil özel günlere pek bir karsiydik biz kari koca. Nedenlerine girmeyeyim, uzar da uzar. Ama Doruk dogduktan sonra farkettik ki, degisiyoruz. Insanin arada bir kendisini simartmasi gerekiyor...
Bu arada Doruk artik yeni bir sey yumurtlamaya basladi. Haftasonu terörü yasadik resmen. 05:30'da kalkiyor, yataginin kenarlarindan tutunuyor ve "adi gakin" diye bagiriyor. Ay duyunca ikimizde ayni anda firladik yataktan, sok oldum resmen. Nasil ögrendigini hala anlamiyorum. Kalk'i biliyordu zaten ama ikimiz icin cogul haliyle kullanmasina cok sasirdim. Tesadüfen tutturdu falan dedik ama Pazarda "gakin, gakin" diye bagirdi durdu...
Gecmisi üstünkörü okudum. Aklimda kaldigi kadariyla:
Esra kuzenine cok üzüldüm, ne zor bir durum. Ama insan nefes alip verdigi sürece, her aciya alisiyor canim. Allah sabrini eksik etmesin.
Birsen, Ömer'ime cok gecmis olsun canim. Gecen okumustum Doruk kabizken ve ben resmen depresyondayken. Sarilip aglayasim geldi sana. Insan hemen kendini sucluyor, "ben iyi Anne olamiyorum" diye. Neyseki basindaymis ve müdahele edilmis, kendini ferah tut. Sakinan göze cöp batarmis, cok hassas davranma derim ben.
Bengi'cigim, bende merakla bekliyorum kuzunun sonuclarini. Asiri hareketli bir bünyesi oldugu icin, cabuk yakiyordur yediklerini, kilosu o yüzden artmiyordur da, protein eksikligi neden oluyor ki acaba?
Tuba'cigim, canim brokoli veriyorum Doruga, hatta icinde yeserecek neredeyse. Bizim kabizlik daha cok bünye ile ilgili, kroniklesti ve kendini kaka yapmak icin zorlamak istemiyor Doruk. Ama sicaga yakin suyu deneyecegim, ben genelde ilik veriyorum.
Gülhan'cigim, masallah kücük dev adama. Yumurtaliklari icinde, birsey olmaz bence de. Ama ihmale de gelmez tabiki.
selamm sitede bi sorun var yine................
tuba h.g.cnm arada ugra özletme kendini buarada bizim kızda kabız erik bende veriyorum ama onada alışıyo bi süre sonra ve erik versemde yapmıyo.. bugun hiç kak.yapmadı offf sinir bi durum yaaa..
esen sen ne çok geziyon bakım gözüme batıyon haaa :))) şaka bi yana nasıl yetişiyon okadar işe sen, hangi ara evini temizliyon kız?
bengicim inş. kötü bişi degildir ilk defa sende duydum bu eksikligi. iyi haberlerle gel cnm.
filizcim kabızlık sorunu kötü ya fitil bile fayda etmediyse zor yani..
hafta sonu güzl geçmiş ve doruk beye maş. sizi kaldırıyo şimdiden ohhhh..
canlar...
sabah kahvaltıdan sonra mıyışık gene otururken bi ark. aradı ve akşam çaya gelmek istiyoz dedi
bende buyrun dedim,dedim ama ev accayip dagınık ve gram yiyecek yokkk..
offf tahmin edersiniz motor gibi döndüm durdum alışverişe çıktım mamalar yaptım..
eşim bana tek bi gül almış nasıl şaştım anlatamam..
koltugunun altına koymuş kutuyu ve ezilmiş... bide diyoki 2tl dedi ondan aldım..
neyse almış işte sagolsun mutlu oldum...
benden boyle...
şu fuar için davetiye arıyorum yaaa kimse göndermiyo((
günaydın kızlar nasılsınız?? herkes iyidir umarım.birsencim geçmiş olsun canımya( banuuuuuuuuuuuuuu gördükkk seniii özdilekte:)) daha doğrusu kardeşim görmüş ama ben alt katta olduğum için çıkamadım yuakrı ( sizden önceki seansa girmiştik..
tülaycım günaydın tatlım nasılsın :)) nasıl beğendin mi filmi
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün yağmur hastalandı biranda ateşi çıktı hemen acile gittik ateşi 39 olmuştu kızlar hemen iğne yaptılar okula başladı mı hastalanıyor kızım şimdi evde keşke yanlarında olabilsem çalışmanında bu yönü kötü moralim çok bozuk valla kızlar
birsencim geçmiş olsun
burdada tadilat var boya yapılacak benimde keyfim yok hiç akşam olsada gitsem kızlarımın yanına
günaydın kzılar naıslsınız? bi bakayım size dedim
görümcem göz dr.una gitti öğleden sonra gelir off
zeynepde mızlıyo acıktım da cnm yemek istemiyo
iyice iştahdan kesildim ne yapıcam bilmiyorum ya
3 kilo oldu veriklerim hergün giyo benden yavaş yavaş önceden olsa çok sevinirdim
ama bebğim zarar görecek diye korkuyorum bu hafta kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne diyecek
gunaydınnn bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
tubaa gelmiş hoşgelmişşşş güle güle kullan canım ıyı desarj olmussundur alısverıs yaparken
bengıcım ınsallah onemlı bısey cıkmaz deniz kaan'da sen yıne havadıs bıldır emı burdan
nurten bende gıdıcem bu hafta sonu fuara katılım lıstesınde bulunan fırmalara maıl at canım gonderıyolar pazar gunu gıtmeyı dusunuyoruz parekende satıs genelde pazar oluyo ya izofixli oto koltugunu ordan halledıcem nasıpse zaten yenı cıkan bı yasaya gore hazırandan ıtıbaren yasak arabada kucakta tutumak bebişleri.benımkı hiç sevmıyo ama mecbur alıstıracaz artık
filizcim masallah doruk baslamıs konusmaya aartık darısı bıızmkılere artık
melek aslı canım hayırlı olsun dişlerınız basladımı ısırmalara benımkı canı sıkılınca alıyo parmagımı ısırıyo delikafadulden
günaydın tülaycımopuyorumnanaktan
Evet bizde iyiyiz cuma diş mısırı yapıcam inşallah çarşamba gümüş fuarı için kardeşim geliyor ve kaynanamda gelecekmiş bu kadın beni çıldırtcak ya onu görmek istemiyorum dibimde bitityor perşembe saçımı boyatıcam biraz bakıma gireyim çok kötüyüm bu ara alışveriş çılgınlığındayım biri beni durdursun
yetişiriyorum vallla ne yapayım gezmeyi seviyorum evde olmak deli ediyor beni
2 haftada bir temizlikçi geliyor aklıma estikçe bende süpürüyorum temiz kalıyor banyoyuda herduştan sonra siliyorum zor olmuyor anlayacağınzemuszemus
eşine de bravo valla iki miki almış ya düşünmüş aferin
benim eşim almadı :umursamaz:sosyal tesislere gittik dün orası verdi bir tane karanfilopuyorumnanaktan
hoş ben koç burcuyum takozum azıcık çiçek böcek kelebek sevmem pek eşim okula gönderirdi önceden pek hoşlanmazdım beni mutlu etmiyor ben kıyafeti seviyorum kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım öyle yada böyle bu çocuklar bi şekilde okula gitmek zorundalar hastalanmaları da gayet normal üzme kendini
iyidir inşallah şimdi
herkese günaydın akşam Ahsen çok zor uyudu gecede sürekli mıkır mıkır çok yordu beni
neyse hala uyuyor bende kahvaltı edeyim bari malum bugün iş günü
herkese hayırlı bir haftaa diliyorum
filizcim doruğun kabızlığı cidden üzüntü verici derecede artık inşallah yoğurt suyu sürekli işe yarar
Ahsene de sıcağa yakın su içiriyorum ben en azından günde 1 kere yapıyor
günaydın kızlar
bebeğim doğdu doğacak ben hala isim konusunda çok kararsızım anketimi oylar we yeni önerilerinizi paylaşırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkür hepinize..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html
Merhabalar Kızlar,
Bizde dün sabah birlikte kahvaltı yaptık,sonrasında da alışveriş.Pek sevgililer konseptinde olmadı.Ben zaten sevgililer gününü çok manalı bulmuyorum.Yinede kociş hediye almış bana ben alamamıştım.Alışveriş sırasında onuda halletmiş olduk.
Akşamda çiçeğim geldi oğlum adına ayrı kociş adına ayrı.Oğlumun adına çiçek yollamış olmasıda beni çok etkiledi.Bizden böyle.Yine yoğun bir haftaya başladık.Umarım hepimizin haftası güzel geçer...
Filiz'cim,Doruğ'a maşallah yaaa ne güzel kelimeler kulanmaya başladı,bizim velet anne baba dede dışına çıkamadı henüz,alışveriş konusunda da aynı durumdayız bu haftasonu bizde coştuk :)
Birsom, kuzuma geçmiş olsun ayrıca sen yapabileceğinin kat be kat fazlasını yapıyor ve gayet iyi bakıyorsun hiç böyle şeylere takılma kimsenin sözünede aldırış etme.
Bengi'cim, umarım sonuçlar iyi çıkar,belkide metabolizması çok hızlı çalışıyordur.Benim kuzumda ayına göre uzun ve çok kilolu değil.Her bünyeye göre değişir.Bende çok merak ettim şu protein durumunu nedir acaba?
Tuba'cım, özletiyorsun hakikaten kendini sende kayboldun bayadır.Gerçi bende pek aktif olamıyorum uzun zamandır.Gezmelere gidilmiş ohhh ne güzel.Haftasonuda bizimde pek romantik yada günün mana ve önemine uygun geçmedi diyim.:)Sıradan bir gün gibiydi.Bizden geçmiş sanki :)
Gülhan'cım, maşallah Boracığa. Yemek işide iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende salça ve soğana başlıycam.Tereddütdeydim açıkası.Yumurtaliklari icinde, aklına takma inecektir diye düşünüyorum.Benim yeğenimdede olmuştu. Düzelmezsede olur ufak bir operasyonla hallolur gönlünü ferah tut.
Nurten'cim, dün misafir ağırlamakla uğraştın demek.Kocişinde düşünmüş almış ya meblağının ne önemi var.
Özlem'cim, hiç tasalanma ve ilk 3 ay 4 kilo vermiştim daha sonrasında da 5 aya kadar kilo alamamıştım.Mühim olan bebeğinin gelişimi,doktorunlada görüşünce için rahatlayacaktır.
Tutkuncum kuzenine allah şifa versin diyim hastaneyede yatmış en kısa zamanda toparlanır inşallah.Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananda bişeyden geri kalsın bu arada ne kadın yaaaa iyi dayanıyosun kovalamıyorsun.
Banu'cum, geçmiş olsun prensese hasta olmuş,çok geçmiş olsun...
Hasret'cim, oyladım.Helinnnn diyorum :)
Eveeettt bana gelelim a.s.
Cuma sabahı annemdeydim, ordan kayınvalideme geçtim. Eşim gelince hemen dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. Eve geldiğimizde 01:30 falandı. Sabah kalktık kayınvalidemler falan hepimiz kahvaltımızı yaptık. 4 gibi çıktık yine evden. Arkadaşlarla sinemaydı, yemekti, nargile keyfiydi derken yine saati 3 yapmışız. Defdef'imde hiç huysuzluk yapmamış babanesine Allah'tan. Saat 22:00 dedi mi uyumuş. Pazar günü de öğleden sonra kızımızı da alıp ailecek çıktık dışarı. Önce yemek yedik sonra alışveriş merkezine gittik. Sevgililer günü için eşim bana ayakkabı almak istemiş ama gönlüne göre bişey bulamamış. Bide senle bakalım dedi. Gerçekten yeni sezon ayakkabılar çok acaip. İstediğim gibi bişey bulamadım. Ama sözü var bu hafta tekrar bakıcaz. Ben bişey almamıştım. Lavaboya gidicem bahanesiyle hemen bi mağazadan beğendiği kazağı aldım. Çok sevindi.
Sonra yine arkadaşlarla buluştuk, yemek yedik ve saat 23:30 gibi hepbirlikte bize geldik. Çay keyfi yaptık onlar gittiler bizde yattık. Şaka maka çok yorulmuşum. Sızıp kalmışım. Sabah annem geldi. O kahvaltı hazırlarken ben biraz daha uyumuşumkaydirigubbakcemile3
Şimdi annem gitti. Defdoş'umu yıkadım, sebze çorbasını yedirdim. Bende babanemle öğle yemeği yiyeceğim. Aslında bugün temizlik günümdü ama babanem gelince kaldı. Yarında hava güzel olursa kayınvalideme gideceğim sabahtan. Bi salı pazarı yapıcaz. Olmazsa temizlik yaparım.
Bende böyle işte kızlar. Herzamanki gibi gezgindim yani kaydirigubbakcemile3 a.s.
Defdoş'umda coştu iyice. Babanesi soba için üf kızım demiş. Şimdi sobaya yaklaşıp elini uzatıyor. Üf üf diyip geri çekiyor. Erkek çocuklara abisiiii diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3
sevgililer günü sana yaramış valla resimlere az kaldı bekleyinnnnnnnnnnnn çok heyecanlı...........bu arada nasılsın bayadır görüşemiyoruzMerhabalar Kızlar,
Filiz'cim,Doruğ'a maşallah yaaa ne güzel kelimeler kulanmaya başladı,bizim velet anne baba dede dışına çıkamadı henüz,alışveriş konusunda da aynı durumdayız bu haftasonu bizde coştuk :)
Birsom, kuzuma geçmiş olsun ayrıca sen yapabileceğinin kat be kat fazlasını yapıyor ve gayet iyi bakıyorsun hiç böyle şeylere takılma kimsenin sözünede aldırış etme.
Bengi'cim, umarım sonuçlar iyi çıkar,belkide metabolizması çok hızlı çalışıyordur.Benim kuzumda ayına göre uzun ve çok kilolu değil.Her bünyeye göre değişir.Bende çok merak ettim şu protein durumunu nedir acaba?
Tuba'cım, özletiyorsun hakikaten kendini sende kayboldun bayadır.Gerçi bende pek aktif olamıyorum uzun zamandır.Gezmelere gidilmiş ohhh ne güzel.Haftasonuda bizimde pek romantik yada günün mana ve önemine uygun geçmedi diyim.:)Sıradan bir gün gibiydi.Bizden geçmiş sanki :)
Gülhan'cım, maşallah Boracığa. Yemek işide iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende salça ve soğana başlıycam.Tereddütdeydim açıkası.Yumurtaliklari icinde, aklına takma inecektir diye düşünüyorum.Benim yeğenimdede olmuştu. Düzelmezsede olur ufak bir operasyonla hallolur gönlünü ferah tut.
Nurten'cim, dün misafir ağırlamakla uğraştın demek.Kocişinde düşünmüş almış ya meblağının ne önemi var.
Tutkuncum kuzenine allah şifa versin diyim hastaneyede yatmış en kısa zamanda toparlanır inşallah.Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananda bişeyden geri kalsın bu arada ne kadın yaaaa iyi dayanıyosun kovalamıyorsun.
en güzelini sen yapıyorsun arkandYIM gez vallaSelam bacılar a.s.
Cuma sabahı evden bi çıktım dün gece girdim kaydirigubbakcemile3 3 gündür kayınvalidemde kaldık Defdef'i ona bıraktığımız için. Arkadaşlarla gece yarılarına kadar gezdik, eğlendik. İyi stres attık valla.
Bugünde babanemle annem geldiler kahvaltıya. Annem birazdan gidicek , babanemde 4 gibi. Onları yolcu edeyim geçmişi okurum.
Gelirim öptüm sizi a.s.
maşallah defnoşa valla bu arada aman nazar değmesin şu aile ilişkilerinide beğeniyorum bizde şans yok valla bundan sonrada düzelmezEveeettt bana gelelim a.s.
valla garezi var gıcık kadın nefret durumdayın zaten canım sıkkın hıncımı ondan çıkarmak istiyorumcanim ya..hadi hayirli haberlerle gel inşaAllah..okudugum kadariyla cabuk aşilan bişeymiş canim..2 sebebi olabiliyormus..1.yetersiz protein alimi,2.yetersiz enerji (karbonhidrat-yag) alimi dolayisiyla vucuttaki proteinin kullanilmasi..protein agirlikli beslenmeyle düzeliyormusinşaAllah oglusun bunuda atlatacaktir canim a.s.
ohhh ne güzel bogaz havasi alinmişş :) mercimek fazla oksijenden uyuyamamiştir :)
ay yerim ben onun adii gakinn diyen agzini :)))) serrada anneee haydeee diyor :))) bana pek bilinçli gelmiyor gerci :))
canim kabizliğin seni nasil bunalttigini anlayabiliyorumsende benim gibi herşeyi deniyorsun..hepsi gecici çözüm oluyor genelde..en iyisi su sanirim..bide yogurdunu sekerli ver..ah benim akilli doktorum bana süt verme bolbol yogurt ver kabiz yapmaz demisti..halbuki ishal olan insana haslanmis patates ve yogurt verirler..ah nasil gelmedi o an aklima şöyle yapistirsaydim lafi gicik adama..bak gene sinirlendim..neysem..canim sen bunu en güzeli kabullen..2-3 günde 1 cikmasi bile normal..bu arada su tutma olayi serrada da vardi..1-2 kere zorlaninca bi daha zorlanmiyor,icide kaldikcada sertlesiyor kakasi..hatta mide bulantisina kadar gidiyor olay..insaAllah su sicak su olayi cözer canim..
canim hiçbişeyi sürekli verme..degistir devamli..mesela bugun brokoli ver..yarin erik ver..öbürgün zeytinyagi ver..ama enönemlisi su..onu sicağa yakin ver..sürekli kaloriferin üzerinde dursun suyuben bu durumu kabul ettim artik..böyle böyle idare ediyorum..ay bu arada muz kabiz yapar derler..3gündür serraya muz veriyorum..acaip yumusatti bagirsaklarini..
cok sukur canim..sen nasilsin? selincik nasil? gezmissiniz oh ne güzel :)
oy kiyamammcok gecmis olsun canim ya..tatilden sonra genelde cocuklar hasta oluyor ya..gecen gün otobüste bi kadin oturdu yanima..o anlatti..cocugunu krese vermeden önce doktoru demişki : muhakkak cocugun saclarini kes..o da doktoruna cok güvendigi için kestirmiş..ama anlamamiş sebebini..okul baslayinca kadinin cocugu haricinde tüm cocuklar dönem dönem hastalanmiş,ama bu kadinin kizi hastalanmamiş hiç..bide kadin sürekli ellerini yikattirmayi ögütlemiş..simdi sen söyleyince aklima geldi..
canim sende gayet iyi biliyorsunki ilk ayarda cocugun senin yediklerinle bi alakasi yok..zaten findik kadar bişi..senin depolarin var..ordan alir zaten alacaginisıkma canini..strese girerek cokdaha fazla zarar verirsin bunu unutma
hoşbulmusss :) ne fuari bu yaff
ay canim ya..gene kayinvaliden gelecek he..bu kadincagizin sizin özel günlerinize karsi bi garezi var sanirim :) Allah yardimcin olsun şimdiden..mümkün oldugu kadar görmemeye caliş..yada eşinle konusup gelmemesini sagla :S
takoz he :))))))))
azraya oy verdim :) o isme bayildigimdan degilde secenekler içinde en iyisi oydu :)
canim oh ne güzel gezmişsiniz tozmussunuz sizde :) eşinede kocaman bi aferinhe valla romantizm bizden de gecmis gibi :)
oh ordan oraya gezilmiş tozulmus :) valla en güzelini yapmişsin :)
abisiiiiiiii :)))) ay cok merak ettim nasil dedigini :)))
günadın banu iyiyiz biz tatlım sen de sıkma canını hastalık bu gelip geçici
ben okula gidiyorum görüşürüz
Merhabalar Kızlar,
Uzun zamandır yoktum.ışlerle boğuşmaktan fırsat bulamıyorum bir türlü.
Ay Birsom ya o kadar hastalığın içinde bide iş çıkmış sanaj bravo valla halanaklava:
sağol bitanem
Defne 6.aydan beri tam olarak oturabiliyor tatlım. Hem bi yerlere tutunarak hemde kendi kendine çok rahat kalkabiliyor a.s.
Canım sevindim bakıcı işini hallettiğine a.s.
Valla benim aldığım güne özel %46 vardı ama sonra devam ediyor mu bakmadım hiç canım :uhm:
Saçlarını kestirmişsin canım hayırlı olsun a.s.
Ay canım ya ne desem bilemedim. ÇOk üzüldüm kuzenine :çok üzgünüm: Allah tez vakitte şifasını versin a.s.
Canım maşallah oğluşuma. Çok iyi gelişimi. 7.dişide çıkıyormuş. Defdef'te 7'yi çıkaralı 20 gün oldu ama 8.dişten haber yok hala :uhm:
Yumurtalığında da bişeycik yoktur inşallah a.s.
Canım ya bünyesi öyledir belki kuzumun :uhm: ınşallah bişeycik çıkmaz sen merak etme a.s.
Maşallah kuzuma a.s. Defne'de en son 73'tü doktor hep uzun bebek diyor :uhm:
Annen geliyormuş canım hadi gözün aydın a.s.
Seninde tatlım a.s.
Hoşgeldin canım özlettin valla kendini a.s. Ohhh alışverişler yapılmış ne güzel a.s.
Maşallah oğluma. Defdoş'ta 35 günde 7 diş çıkarmıştı akannehir
Selam canım ohhh ne keyifli bi gün geçirmişsin maşallah a.s.
Maşallah Doruk'a canım. ışi bayağı ilerletmiş a.s.
Defdef'te bu aralar bilinçli olarak laf anlatıyor. Anne, baba, gel git harici derdini belli ediyor artık. Dün hayda hayda ninayda diye şarkı söylüyordum. Ayda ayda dedi öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3
Ohhh afferim eşine düşünmüş almış ne güzel a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:
Olsun tatlım bende ilk aylar 4 kilo vermiştim sonra alırsın sen sağlıklı beslenmene bak a.s.
HAdi bakalım tatlım bekliyoruz resimleri a.s.
Oyluyorum canım a.s.
Selam kuzum a.s. Ohhh afferin Uğur'a güzel jest yapmış valla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?