2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günadın banu iyiyiz biz tatlım sen de sıkma canını hastalık bu gelip geçici
ben okula gidiyorum görüşürüz

Merhabalar Kızlar,

Uzun zamandır yoktum.ışlerle boğuşmaktan fırsat bulamıyorum bir türlü.

Herkesler keyifli bir haftasonu geçirmiş okuduğum kadarıyla.
Bizde dün sabah birlikte kahvaltı yaptık,sonrasında da alışveriş.Pek sevgililer konseptinde olmadı.Ben zaten sevgililer gününü çok manalı bulmuyorum.Yinede kociş hediye almış bana ben alamamıştım.Alışveriş sırasında onuda halletmiş olduk.

Akşamda çiçeğim geldi oğlum adına ayrı kociş adına ayrı.Oğlumun adına çiçek yollamış olmasıda beni çok etkiledi.Bizden böyle.Yine yoğun bir haftaya başladık.Umarım hepimizin haftası güzel geçer...

Filiz'cim,Doruğ'a maşallah yaaa ne güzel kelimeler kulanmaya başladı,bizim velet anne baba dede dışına çıkamadı henüz,alışveriş konusunda da aynı durumdayız bu haftasonu bizde coştuk :)

Birsom, kuzuma geçmiş olsun ayrıca sen yapabileceğinin kat be kat fazlasını yapıyor ve gayet iyi bakıyorsun hiç böyle şeylere takılma kimsenin sözünede aldırış etme.

Bengi'cim, umarım sonuçlar iyi çıkar,belkide metabolizması çok hızlı çalışıyordur.Benim kuzumda ayına göre uzun ve çok kilolu değil.Her bünyeye göre değişir.Bende çok merak ettim şu protein durumunu nedir acaba?

Tuba'cım, özletiyorsun hakikaten kendini sende kayboldun bayadır.Gerçi bende pek aktif olamıyorum uzun zamandır.Gezmelere gidilmiş ohhh ne güzel.Haftasonuda bizimde pek romantik yada günün mana ve önemine uygun geçmedi diyim.:)Sıradan bir gün gibiydi.Bizden geçmiş sanki :)

Gülhan'cım, maşallah Boracığa. Yemek işide iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende salça ve soğana başlıycam.Tereddütdeydim açıkası.Yumurtaliklari icinde, aklına takma inecektir diye düşünüyorum.Benim yeğenimdede olmuştu. Düzelmezsede olur ufak bir operasyonla hallolur gönlünü ferah tut.

Nurten'cim, dün misafir ağırlamakla uğraştın demek.Kocişinde düşünmüş almış ya meblağının ne önemi var.

Özlem'cim, hiç tasalanma ve ilk 3 ay 4 kilo vermiştim daha sonrasında da 5 aya kadar kilo alamamıştım.Mühim olan bebeğinin gelişimi,doktorunlada görüşünce için rahatlayacaktır.

Tutkuncum kuzenine allah şifa versin diyim hastaneyede yatmış en kısa zamanda toparlanır inşallah.Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananda bişeyden geri kalsın bu arada ne kadın yaaaa iyi dayanıyosun kovalamıyorsun.

Banu'cum, geçmiş olsun prensese hasta olmuş,çok geçmiş olsun...

Hasret'cim, oyladım.Helinnnn diyorum :)

Özlem'cim, hiç tasalanma ve ilk 3 ay 4 kilo vermiştim daha sonrasında da 5 aya kadar kilo alamamıştım.Mühim olan bebeğinin gelişimi,doktorunlada görüşünce için rahatlayacaktır.

]

sağol cnm içim biraz rahatladı,dr.um 2 doğum arası az olduğu için vücudun çok vitaminsiz kalmıştır demişti,bide yemek yiyemeyince üstüne korktum baya,bi gitsem rahatlıycam iyice

Selam bacılar a.s.

Cuma sabahı evden bi çıktım dün gece girdim kaydirigubbakcemile3 3 gündür kayınvalidemde kaldık Defdef'i ona bıraktığımız için. Arkadaşlarla gece yarılarına kadar gezdik, eğlendik. İyi stres attık valla.

Bugünde babanemle annem geldiler kahvaltıya. Annem birazdan gidicek , babanemde 4 gibi. Onları yolcu edeyim geçmişi okurum.

Gelirim öptüm sizi a.s.

ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi...

Ay Birsom ya o kadar hastalığın içinde bide iş çıkmış sanaj bravo valla halana klava:

aa aklımdayken sorayım sizin bebler tam oturabiliyor mu?bide yerdeyken kalkıp oyturabiliyor mu?zeynep kalkmaya çalışıyo ama tam kalkamıyo ya

Defne 6.aydan beri tam olarak oturabiliyor tatlım. Hem bi yerlere tutunarak hemde kendi kendine çok rahat kalkabiliyor a.s.

canım beni sormuşsun ,sağol tatlım.

sanırım hallettik bakıcı işini. dediğim gibi bakıcı çok, karar veremiyorum. benim oğlunu okuttuğum,Özay'ın da 2 kızını okuttuğu bir velimiz var...

Canım sevindim bakıcı işini hallettiğine a.s.

kızlar e bebekte hala indirim mi var hipp markasında?kavonoz mamaları 1.88

Valla benim aldığım güne özel %46 vardı ama sonra devam ediyor mu bakmadım hiç canım :uhm:

kızlar slm..
annemdeydim, gülşahçım saçlarımı kısa kesti valla kuaförüm amann zaten dökülüyo diye kestirmiştim kökü bende lazım degiller şuan:))...

Saçlarını kestirmişsin canım hayırlı olsun a.s.

Ay canım ya ne desem bilemedim. ÇOk üzüldüm kuzenine :çok üzgünüm: Allah tez vakitte şifasını versin a.s.

Canım maşallah oğluşuma. Çok iyi gelişimi. 7.dişide çıkıyormuş. Defdef'te 7'yi çıkaralı 20 gün oldu ama 8.dişten haber yok hala :uhm:

Yumurtalığında da bişeycik yoktur inşallah a.s.

Canım ya bünyesi öyledir belki kuzumun :uhm: İnşallah bişeycik çıkmaz sen merak etme a.s.

Maşallah kuzuma a.s. Defne'de en son 73'tü doktor hep uzun bebek diyor :uhm:

selam kızlar,

Yarın tatil,şimdiden herkese iyi haftasonları diliyorum,hepinizi öpüyorum,yarın için planımız yok görüşürüz inşallah...

İyi geceler...

Annen geliyormuş canım hadi gözün aydın a.s.

sevgİlİler gÜnÜnÜz kutlu olsunn........

Seninde tatlım a.s.

selamlar hürmetler kizlar :) a.s.

herkesler iyidir inşaAllah :) az-cok okudum geçmişi..

bize gelince sonunda evden ciktik..kardi,yagmurdu,soguktu bilmem neydi derken...

Hoşgeldin canım özlettin valla kendini a.s. Ohhh alışverişler yapılmış ne güzel a.s.

kızlarrrr yagızın 4 dişi varrrrrr 5.de yolda cok hızlı cıkıyo kuzucumun dişlerı yafssss ustten alttan ondekı dişler cıkrı şimdi sağ kopek dişi gelıyooo kuzucumunnn:))))

Maşallah oğluma. Defdoş'ta 35 günde 7 diş çıkarmıştı akannehir

Selam canım ohhh ne keyifli bi gün geçirmişsin maşallah a.s.

Maşallah Doruk'a canım. İşi bayağı ilerletmiş a.s.

Defdef'te bu aralar bilinçli olarak laf anlatıyor. Anne, baba, gel git harici derdini belli ediyor artık. Dün hayda hayda ninayda diye şarkı söylüyordum. Ayda ayda dedi öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3

Ohhh afferim eşine düşünmüş almış ne güzel a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

Olsun tatlım bende ilk aylar 4 kilo vermiştim sonra alırsın sen sağlıklı beslenmene bak a.s.

HAdi bakalım tatlım bekliyoruz resimleri a.s.

Oyluyorum canım a.s.

Selam kuzum a.s. Ohhh afferin Uğur'a güzel jest yapmış valla a.s.

Eveeettt bana gelelim a.s.

Cuma sabahı annemdeydim, ordan kayınvalideme geçtim. Eşim gelince hemen dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. Eve geldiğimizde 01:30 falandı. Sabah kalktık kayınvalidemler falan hepimiz kahvaltımızı yaptık. 4 gibi çıktık yine evden. Arkadaşlarla sinemaydı, yemekti, nargile keyfiydi derken yine saati 3 yapmışız. Defdef'imde hiç huysuzluk yapmamış babanesine Allah'tan. Saat 22:00 dedi mi uyumuş. Pazar günü de öğleden sonra kızımızı da alıp ailecek çıktık dışarı. Önce yemek yedik sonra alışveriş merkezine gittik. Sevgililer günü için eşim bana ayakkabı almak istemiş ama gönlüne göre bişey bulamamış. Bide senle bakalım dedi. Gerçekten yeni sezon ayakkabılar çok acaip. İstediğim gibi bişey bulamadım. Ama sözü var bu hafta tekrar bakıcaz. Ben bişey almamıştım. Lavaboya gidicem bahanesiyle hemen bi mağazadan beğendiği kazağı aldım. Çok sevindi.

Sonra yine arkadaşlarla buluştuk, yemek yedik ve saat 23:30 gibi hepbirlikte bize geldik. Çay keyfi yaptık onlar gittiler bizde yattık. Şaka maka çok yorulmuşum. Sızıp kalmışım. Sabah annem geldi. O kahvaltı hazırlarken ben biraz daha uyumuşumkaydirigubbakcemile3

Şimdi annem gitti. Defdoş'umu yıkadım, sebze çorbasını yedirdim. Bende babanemle öğle yemeği yiyeceğim. Aslında bugün temizlik günümdü ama babanem gelince kaldı. Yarında hava güzel olursa kayınvalideme gideceğim sabahtan. Bi salı pazarı yapıcaz. Olmazsa temizlik yaparım.

Bende böyle işte kızlar. Herzamanki gibi gezgindim yani kaydirigubbakcemile3 a.s.

Defdoş'umda coştu iyice. Babanesi soba için üf kızım demiş. Şimdi sobaya yaklaşıp elini uzatıyor. Üf üf diyip geri çekiyor. Erkek çocuklara abisiiii diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3

ay pınar maşallah valal defeneye tam imcime olmuş
sen anlattıkça gözümün önünde canlanıyo valla
maşallah maşallah

canim ya..hadi hayirli haberlerle gel inşaAllah..okudugum kadariyla cabuk aşilan bişeymiş canim..2 sebebi olabiliyormus..1.yetersiz protein alimi,2.yetersiz enerji (karbonhidrat-yag) alimi dolayisiyla vucuttaki proteinin kullanilmasi..protein agirlikli beslenmeyle düzeliyormus inşaAllah oglusun bunuda atlatacaktir canim a.s.

ohhh ne güzel bogaz havasi alinmişş :) mercimek fazla oksijenden uyuyamamiştir :)

ay yerim ben onun adii gakinn diyen agzini :)))) serrada anneee haydeee diyor :))) bana pek bilinçli gelmiyor gerci :))

canim kabizliğin seni nasil bunalttigini anlayabiliyorum sende benim gibi herşeyi deniyorsun..hepsi gecici çözüm oluyor genelde..en iyisi su sanirim..bide yogurdunu sekerli ver..ah benim akilli doktorum bana süt verme bolbol yogurt ver kabiz yapmaz demisti..halbuki ishal olan insana haslanmis patates ve yogurt verirler..ah nasil gelmedi o an aklima şöyle yapistirsaydim lafi gicik adama..bak gene sinirlendim..neysem..canim sen bunu en güzeli kabullen..2-3 günde 1 cikmasi bile normal..bu arada su tutma olayi serrada da vardi..1-2 kere zorlaninca bi daha zorlanmiyor,icide kaldikcada sertlesiyor kakasi..hatta mide bulantisina kadar gidiyor olay..insaAllah su sicak su olayi cözer canim..

canim hiçbişeyi sürekli verme..degistir devamli..mesela bugun brokoli ver..yarin erik ver..öbürgün zeytinyagi ver..ama enönemlisi su..onu sicağa yakin ver..sürekli kaloriferin üzerinde dursun suyu ben bu durumu kabul ettim artik..böyle böyle idare ediyorum..ay bu arada muz kabiz yapar derler..3gündür serraya muz veriyorum..acaip yumusatti bagirsaklarini..

cok sukur canim..sen nasilsin? selincik nasil? gezmissiniz oh ne güzel :)

oy kiyamamm cok gecmis olsun canim ya..tatilden sonra genelde cocuklar hasta oluyor ya..gecen gün otobüste bi kadin oturdu yanima..o anlatti..cocugunu krese vermeden önce doktoru demişki : muhakkak cocugun saclarini kes..o da doktoruna cok güvendigi için kestirmiş..ama anlamamiş sebebini..okul baslayinca kadinin cocugu haricinde tüm cocuklar dönem dönem hastalanmiş,ama bu kadinin kizi hastalanmamiş hiç..bide kadin sürekli ellerini yikattirmayi ögütlemiş..simdi sen söyleyince aklima geldi..

canim sende gayet iyi biliyorsunki ilk ayarda cocugun senin yediklerinle bi alakasi yok..zaten findik kadar bişi..senin depolarin var..ordan alir zaten alacagini sıkma canini..strese girerek cokdaha fazla zarar verirsin bunu unutma

hoşbulmusss :) ne fuari bu yaff

ay canim ya..gene kayinvaliden gelecek he..bu kadincagizin sizin özel günlerinize karsi bi garezi var sanirim :) Allah yardimcin olsun şimdiden..mümkün oldugu kadar görmemeye caliş..yada eşinle konusup gelmemesini sagla :S

takoz he :))))))))

azraya oy verdim :) o isme bayildigimdan degilde secenekler içinde en iyisi oydu :)

canim oh ne güzel gezmişsiniz tozmussunuz sizde :) eşinede kocaman bi aferin he valla romantizm bizden de gecmis gibi :)

oh ordan oraya gezilmiş tozulmus :) valla en güzelini yapmişsin :)

abisiiiiiiii :)))) ay cok merak ettim nasil dedigini :)))

merhaba kızlar,

kuzuma meyve verdim şimdi.Oynuyor.Birazdan uyur.Ben de çamaşır yıkamıştım astım tele.Arkasından bir yağmur.Sırıl sıklam oldu çamaşırlar.Onları tekrar makinaya atçam.Şu ev işleri hiç bitmez mi ya insan çok sıkılıyo ya topla topla.

Durucum cuma ve cumartesi günü fena kustu.Günde bi kez küstü ama ağız dolusu.Şükür dün bi şey olmadı.Sanırım ona verdiğim elma pekmezinden oldu.Bozuktu herhalde.

Bizim kızda daha emekleme falan yok.Ama geri geri atıyo kendini.

efemmm bize gelince :) dün romantikmi romantik duygusalmi duygusal bi sevgililer günü gecirdik zemuszemus mumlarrr,ciceklerrrr,slow muziklerr bayanssulusmile ne ararsan :))))))) ay kendi kendime koptum be gülmekten :))) saka tabi efem dün sabah kayinvalidemler kahvaltiya geleceklerdi kendimi temizliğe vurdum sabahin kör vaktinde sonra kayinpederimle kaynim "bugun sevgileler günü,belki kutlarlar gitmeyelim" demişler..vazgectiler gelmekten..ama sonra kayinvalidem serraya süt almiş,yogurt yapmiş onlari getirdi..sonrada eşim geldi 4 gibi..o da "biz sevgilimiyiz canim,evli barkliyiz,öyle bigün varsa onu kutlariz" dedi :))) sonrasinda eşimin kuzenleri geldi..film değiş tokusu yapcaklarmiş..aksamda onlarla gecti..

onlarda gidince eşim " biz sevgili degilizki tuba,bugunu kutlayacak halimiz yok" dimi felan diye gülmeye basladi "he yani,bende bişi beklemiyordum zaten bişeyde almadim sana" dedim :))) ama nedense pek bi gergindim sonra bi baktim elinde bi hediyesi kutusu gene geldi yanima.."hadi kiyamadim,beklemiyorum diyorsun da almasam kesin kafama kakarsin" dedi :)))) cok güzel bi saat almiş..ama cok kibar bi saat..ben pek sevmem kibar saatleri :)))) büyük saatleri severim :) bakalim garantisi belgesi bilmemnesi var gidip değiştircem inşaAllah :))) bende hediye olarak tüm ütülerini yapicam bu aksam kaydirigubbakcemile3

buarada kizlar hani doktor serrosun kabizliği için sütü kes demişti ya..bilmem söyledimmi size..1 hafta kestim..sonra gene basladim süte..hiç bi değişiklik olmadi..tam tersi cocugun iştahi kesildi..conformil mamanin tadi cok kötü :S

neysem cenem düştü..cok sukur evim temiz..sevgililer gününde temizlik yaptim bi ütüm var..onlarida yapayim dadi'yi izlerken :) cok eski bi dizi ama cok hosuma gidiyor valla :)))

hadi öptüm hepiniz kocamannnn opuyorumnanaktan

tuğbacım merhaba canım.iyiyim ben nolsun çalışmaya devam.selincikte iyi teyzesi üstten 4 diş birden geliyor bu aralar huzursuz biraz onun haricinde yürüme yeni kelime öğrenme peşinde. sen nasılsın canım prenses nasıl?

tuğbacım aynı benim eşimde öyle bize hergün sevgililer günü diyor:) bana aldığı hediyede ahala kafam karışık şu mucize fırınmı ne var reklamlarda çıkan onu beyeniyordum onu almış ama kendisi için de almış olabilir hızlı ve daha çabuk pişen et yemekleri için:))))))))

aslıcım geçmiş olsun ya belki midesini bozmuştur biraz...ev işi hiç bitmez valla ben cts akşama kadar her eyri köşe bucak temizledim ama akşam mutfağı tekrar yemekten sonra yine sileyim demiştim yine tozzz sanki hiç temizlenmemiş gibi(

sevgililer günü sana yaramış valla resimlere az kaldı bekleyinnnnnnnnnnnn çok heyecanlı...........bu arada nasılsın bayadır görüşemiyoruz

en güzelini sen yapıyorsun arkandYIM gez valla
maşallah defnoşa valla bu arada aman nazar değmesin şu aile ilişkilerinide beğeniyorum bizde şans yok valla bundan sonrada düzelmez
valla garezi var gıcık kadın nefret durumdayın zaten canım sıkkın hıncımı ondan çıkarmak istiyorum
nyse işten geldim Türkizle oynarken bi kaka yapış aman allahım heryer battı kıyafet bornoz ne varsa banyoda yıkarken arıtamadım bu çorbalar galiba yaptırıyor yoksa yediği yemek bit kadar hala 8 kilo zaten zayıfta zor temizledim

ay ben onun dişlerini yerm yerim :))) 4 diş he :) kuzum benim Allah yardimcisi olsun yaa..serrosun 3.dişi aylar sonra geldi :) bu kız gercekten bi cins :) nerdeyse ilk dişi çikanlardandi..ama 2 taneden sonra kac ay ara verdi 4.de görünüyor gibi :) pitir pitir gelir devami sanirim :) oyuzden serrosta biraz huysuz..eller sürekli agizda..kendi sürekli ayakta..yürüme belirtisi pek yok :) bizden de böyle işte canim :)

günadın banu iyiyiz biz tatlım sen de sıkma canını hastalık bu gelip geçici
ben okula gidiyorum görüşürüz

görüşürüz tatlım kendine iyi bak ahseni öp benim yerime

sağolun kızlar dün çok korktum ateşi çıkınca nasıl ağladı yavrum

tuğbacım yakında gelir o zaman selinde öyleydi eller hep ağızda sonra dişler geldi allah yardımcıları olsun gerçekten çok huzursuz oluyorlar çünkü

son yarım saat mesai bitiyor kızlarımı nasıl özledim anlatamam

tülaycım çok hoşsun fırını kendi için almıştır bencede enfes et yemeklerin için:))

aslıcım geçmiş olsun midesi mi bozuldu yiyenimin kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…