2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tubacım güle güle kullan hediyeni bitanem
benim eşimde bayanssulusmile parfüm pantolon ve iki gömlek almış bana iş yerinde kullanmam için:)

banucummm aynen valla senin için diyor ama inanmıyorumm:) neyse ena zından bişeyler almış:) gerçi cuma günü ayakkabı falan aldık ama o hdiye sayılmaz:)) ihtiyaç:))

ay pınar maşallah valal defeneye tam imcime olmuş
sen anlattıkça gözümün önünde canlanıyo valla
maşallah maşallah

Sağolasın canım a.s. Abisiii demesi çok komik ya. Bi yakalayabilirsem çekip eklerim facee'e yerimseniben

oh ordan oraya gezilmiş tozulmus :) valla en güzelini yapmişsin :)

abisiiiiiiii :)))) ay cok merak ettim nasil dedigini :)))

Napim bacım içim kurtlu benim be duramıyorum kaydirigubbakcemile3

Dur yakalayabilirsem hemen eklerim facee'e a.s.

Kolay gelsin canım ne gıcık bi durum olmu ya klava:

Ohhh düşünmüş hediye almış ya afferin eşine. Bizimkide romantik değildi be. Öyle arkdaşlarla geçirilen normal günlerden biriydi a.s.

Aaa ondan babamın teyzesinde var acaip güzel bişey kız. Fırında makarna yapıyor süper oluyor a.s.

en güzelini sen yapıyorsun arkandYIM gez valla

maşallah defnoşa valla bu arada aman nazar değmesin şu aile ilişkilerinide beğeniyorum bizde şans yok valla bundan sonrada düzelmez

Sağolasın canım a.s.

Takma kafana boşver siz kendi aileniz kendinize yetersiniz a.s.

pınarcım defneme maşallah büyüdükçe yeni şeyler öğreniyorlar fıstıklar

Sağolasın canım sorma hergün bir huy çıkarıyorlar a.s.

inşallah tatlım

iyi akşamlar herkese öptüm sizi ve kuzucuklarıopuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar

İyi akşamlar kızlar a.s.

Benimde babanem gitti. Şimdi Defdoş'umu uyuttum. Akşama yumurtalı ıspanak yapıcam. Ispanaklarımı yıkadım.

4 makina çamaşır yıkadım bugün. 5.cisini ykarsam artık evin neresinde kuruturum diye düşünüyorum :uhm: Her yer çamaşır oldu sıkıntı geliyor valla kafamçokkarıştı

E-bebekten perşembe akşamı verdiğim siparişler hala gelmedi. Sivrizekalı UPS Kargo hala evi bulamadı. Telefonda 3 kere tarif verdim. Bu kadar mı apti olur insan ya. Dağ başında oturmuyorum ki. Çok merkezi bi yer. Ama hala bulamadılar ya. Netten sürekli uydudan araç nerde diye takip ediyorum. Dolanıp duruyolar. Geldiklerinde fena bi fırça yiyecekler klava:

sağol cnm içim biraz rahatladı,dr.um 2 doğum arası az olduğu için vücudun çok vitaminsiz kalmıştır demişti,bide yemek yiyemeyince üstüne korktum baya,bi gitsem rahatlıycam iyice

Hiç korkma tatlım doktora gidince için dahada ferahlayacak

Selam kuzum a.s. Ohhh afferin Uğur'a güzel jest yapmış valla a.s.

Öle oldu sormaaa :)

Vay cadı yaaa çeksene şunun videosunu çok merak ettim zaten bi görüşürsek yiyecem onu yiyecem

canim oh ne güzel gezmişsiniz tozmussunuz sizde :) eşinede kocaman bi aferin he valla romantizm bizden de gecmis gibi :)

Öle yaşlanıyormuyuz neeeee.

Süper olmuş aynen bende alamamıştım sonradan aldım.Gerçi o almasaydıda hakkaten bende kafasına kakardım bunu.Güle güle tak saatini.

sevgililer günü sana yaramış valla resimlere az kaldı bekleyinnnnnnnnnnnn çok heyecanlı...........bu arada nasılsın bayadır görüşemiyoruz

Merakla bekliyorum tatlım evet görüşemiyoruz bir ara arıycam seni.

tubacım güle güle kullan hediyeni bitanem
benim eşimde bayanssulusmile parfüm pantolon ve iki gömlek almış bana iş yerinde kullanmam için:)

Güle güle kullan tatlım

Kız allah iyiliğini versin.İşin bitti bide adamları uydu üzerinden takip haaaaa kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar ben kaçar iyi akşamlar hepinize boğazımda ağrımaya başladı yutkunamıyorum ay inşallah hasta olmam.

Birde bende saçlarımı kısa kestirdim kızlar çok rahatladım valla fenada olmadı hani.

çok yoruldum yaa bütün evi sildim süpürdüm toz aldım çocuklara çorba yaptım
banyoyu temizledim....bide kaynana manyak mı ne çocuklardan birini illa yanıma salıyor dedim neden yolluyorsun
bana diyorki durmuyo sıkıldı çocuklar...
sonra dedim oturma odasından çıkın çocuk odasına gidin dedim....burayı havalandıracağım...aaa ben desti izdivaç izliyorum demezmii...ya işim bitmez benim dedim...sonra küçük tuvaletimi kullanmıyordum üzerine tahta ile kapattım detarjan dolabımı koydum....üzerine ayakkabılığı attım
çocukların küvetini kovasınıda sifonun üzerine koydum...çocukların kirli sepetini sonrada bidonla olan deterjanları koydum......şimdi markete gidiyorum...geleceğimm

Kız bi yakalayabilsem çekicem hemen. Makinayı görünce poz vermeye başlıyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3

Napim anam gıcık ettiler beni. Neyse geldiler ama güzel fırçaladım. Haklısınız efendim deyip deyip gittiler kaydirigubbakcemile3

Neee kısa mı anam bana niye resim yollamıyorsun yaaaa acil resim istiyorum meraktayım klava:

Hadi git bakalım. Aman dikkat et bacım ıhlamur falan iç öptüm seni ve Yağız kuzumu a.s.

geçmişe bakmadan daldım

yaaa çok yoruldum yemek yapmadım...ıspanak yapacaktım ama yorgunluktan onu yıkayamayacağım yaa
kaynana ben yıkayım dedi ama aslaaaaaaaaa bir su ile yıkar çıkar
kadın su gitmesin diye tuvalet sonrası sifonu çekmiyo ıyyykkk

bizde sanırım tek hediyesiz olan benim
ben c.tesi günü ayın kaçı bile olduğunu unuttum pazarda kaynanam bizdeydi
çocukların hastalığı bize unutturdu
neysem seneye kısmet inş..

ömerin daha iyi çok şükür alişimde tabi....

yaaa ne yemek yapsam ........patates kızartıp üzerine yumurta kırsam yanına ne koysam

cnm attım mail ama kimse geri dönmedi bana ya! ha bide sadece pazarları olmuyor be cnm biz geçen sene 2yada 3.günü gitmiştik vardı parakende sende boşuna erteme ama pazar gidersen daha hesaplı alabilirsin.. benim alacak şeyler ıvır zıvır memeydi biberondu, çok seçenekli çeşit oluyo hoşuma gidiyo gecengün gezmedim yer kalmadı istedigim gibi nuk meme bulamadım..ha bide yasak olayını bilmiyodum ben hep defne kucagımda ve önde gidiyorum valla dayaklıgım dimiohaoldumsmile
cnm sagol cnr daki anne bebek fuarı ben gümüş fuarını duymadım kardeşin geliyomuş gözün aydın cnm kaynanada yanında ikramiye oluyoı heraldekaydirigubbakcemile3
al bacım al şimdi herşey uygun valla :))
oh valla yetilşriyosan ne ala sana bacım, çokta takmıyosun en iyisini yapıyosun..
karanfil ha ay bende karanfilleri hiç sevmem çok komık geliyo bana karanfiller.. kaydirigubbakcemile3

cnm valla dün öyle geçti bugunde temizlik yaptım
seninde günün güzel geçmiş ne güzel düşünmüş eşin brovo valla.
sagol cnm..
ya tuba bizim kızda su içmiyor zorla yemek arasında tıkıştırıyorum kaşıkla oda geri atıyor meyve çayı yapıyorum onuda ılık veriyorum ama bide sıcak deneyelim sagol cnm...
kız bende kibar deyince hoşuma gitti kibar şeyleride ben severim eşimde gider gösterişli kocaman şeyler alır tam tersi durum yani.. hadi hayırlı olsun hediyen güzl bi süpriz olmuş sanada... he buarada fuar ann bebk fuarı cnm

slm cnm..
işler bitmiş çocuklar da iyimiş iyi bari yemek konusuda valla ben bugun yapmadım benimkide tok gelmiş sagolsun..

tuba eşin çok iyi sürpriz yapmış bende iri şeyleri severim :))gidip değiştirince eşin bozulmuyormu benimki çok bozulur
serranın dişi erken gelmişti diğerleri gelmedi daha demek ay Ahsenin hiç yok daha yaa diş buğdayı yapıcam ama bu gidişle zor görünüyor:)

nurtencim açıkçası çokta takmıyorum belirgin yerler temiz olsun hergün sil süpür bana göre değil genel olarak temiz banyolarda temiz yeterli bana
Ahsende su içmiyordu bu arada sıcak suyla su içmeye alıştı

tutkun yine mi geliyor kaynanan niye geliyormuş ki hadi inşallah güzel geçer partiniz türkizin resimlerini bekliyoruz

sibel saçın hayırlı olsun merak ettik valla koyda bir resim bakalımopuyorumnanaktan

pınar defneye maşallah çabuk yürüyüp çabuk konuşacak sanırım Ahsende baya anlatıyor derdini hadi anne baba dede gel al mer(ver) söyleniyor çok güzel sıralıyorda ama hiç sürünme emaresi yok kuzumda

birsencim afiyet olsun canım patatesli omleti ben çok severim yarın kahvaltıda yapayım barii
ömerciğim nasıl oldu annesii

Defdoş'umu uyuttum, Ezel'i izliyoruz. Bitsin yatıcam hemen. Yarın sabah hava durumuna göre kayınvalideme gidicem bakalım. Hadi kaçtım ben a.s.

Birsom yorma kendini fazla. Kaynanan sana yardımcı olacağına köstek oluyor. Ömer'im daha iyiymiş çok sevindim a.s.

Esen'cim arada adım atıyor ama henüz tam yürümeye başlamadı henüz. Başlasa biran önce diyorum sonrada başlamasın daha beter olucak diyorum kaydirigubbakcemile3 Ama çene aynı ben tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

esenciğim cnm ömerciğim çok daha iyi cnm
cok sevindim canim cok sukurr
hehe ahsende cok cenebaz ama yuruyunce cok zor olucak ben simdi bile tutamiyorum
iyi geceler bende ezelden sonra yticam

Selam kızlar,,
Yine kaç gündür yokum,bakamıyorum,ee malum söylemesi ayıptır annem geldi de..Mutluyum yaniii!!
Dün saat 2 gibi geldiler,erkek kardeşimle beraber,o döndü akşamına,okulu olduğu için,annem kaldı işte,Dağhan da unutmamış annemi iyi arası çok şükür,annem çok özlemiş ama,ayy gelirken neler getirmiş anlatamam size,anlatırdım ama Özlem var şimdi olmaz,isterseniz toplanın gelin bigün beraber yiyelim...Neyse iyiyiz yani ,keyfimiz yerind eçok şükür.Bugün sabahta Dağhan'ımı doktora götürdük annemle kontrolü vardı da.İyi oğluşum ama biraz az almış kilosunu şu anda 8750 aslında 9 kilo civarı olsa daha iyi olurdu dedi ama tatlı yemediği için kilo almıyormuş,multivitamin ve kan desteğine devam...boyu 72 çıktı ama inanmıyorum ben yanındaki kız ölçtü yanlış ölçtü bence..Artık zorlada olsa meyve,muhallebi ve kahvaltı mecbur yapacak,,karar aldım az da olsa yediricem.Benim gibi sevmiyor o da tatlıyı.Kızlar doktor ayakkabıyı evde giydirme bi çorap yeterli ayağı temas etsin yere daha iyi dedi..
Bilginiz olsun sizinde..
Bu arada oğluşumun 4.dişide 3.den bi gün sonra çıktı..Çok şükür iyi çıkardı bu sefer ateş filan olmadı,ama çok uyandı geceleri..

Neyse bugünde pazara filan gittik annemle..İyiyiz yani keyfimiz yerinde..Yarından itibaren gezmeye başlıyoruz...
GEçmişe hiç bakamdım kızlar eşim bekliyo bilg.hepinizi çok öpüyorum..

Bu arada bizimkide biz sevgilimiyiz diye bi çiçekle geçiştirdi sevgililer gününü,ama bende katılıyorum,gereksiz bi gün bence..

hadi kaçtım ben iyi geceler size..

AAAA unutuyordum az kalsın,bugün beni courfourdan aradılar ne özür ne özür anlatamam,istediğiniz zaman servislerimizi bebek arabanızla kullanabilirsiniz,şoföre gereken uyarı yapıldı,böyle bişey olamaz.tekrar çok özür dileriz diyerek kapattı kadın..Ayy ne mutlu oldum anlatamam,aferin ama ilgililermiş...Bidaha ne şikayetim olursa şikayet kutusuna atıcam..Sonuç çıkıyor doğrusu...Sizde kızmıştınızyaa,söyliyim dedim..

Hadii byeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…