efemmm bize gelince :) dün romantikmi romantik duygusalmi duygusal bi sevgililer günü gecirdik zemuszemus mumlarrr,ciceklerrrr,slow muziklerr bayanssulusmile ne ararsan :))))))) ay kendi kendime koptum be gülmekten :))) saka tabiefem dün sabah kayinvalidemler kahvaltiya geleceklerdi kendimi temizliğe vurdum sabahin kör vaktinde sonra kayinpederimle kaynim "bugun sevgileler günü,belki kutlarlar gitmeyelim" demişler..vazgectiler gelmekten..ama sonra kayinvalidem serraya süt almiş,yogurt yapmiş onlari getirdi..sonrada eşim geldi 4 gibi..o da "biz sevgilimiyiz canim,evli barkliyiz,öyle bigün varsa onu kutlariz" dedi :))) sonrasinda eşimin kuzenleri geldi..film değiş tokusu yapcaklarmiş..aksamda onlarla gecti..
onlarda gidince eşim " biz sevgili degilizki tuba,bugunu kutlayacak halimiz yok" dimi felan diye gülmeye basladi"he yani,bende bişi beklemiyordum zaten bişeyde almadim sana" dedim :))) ama nedense pek bi gergindim sonra bi baktim elinde bi hediyesi kutusu gene geldi yanima.."hadi kiyamadim,beklemiyorum diyorsun da almasam kesin kafama kakarsin" dedi :)))) cok güzel bi saat almiş..ama cok kibar bi saat..ben pek sevmem kibar saatleri :)))) büyük saatleri severim :) bakalim garantisi belgesi bilmemnesi var gidip değiştircem inşaAllah :))) bende hediye olarak tüm ütülerini yapicam bu aksam kaydirigubbakcemile3
buarada kizlar hani doktor serrosun kabizliği için sütü kes demişti ya..bilmem söyledimmi size..1 hafta kestim..sonra gene basladim süte..hiç bi değişiklik olmadi..tam tersi cocugun iştahi kesildi..conformil mamanin tadi cok kötü :S
neysem cenem düştü..cok sukur evim temiz..sevgililer gününde temizlik yaptimbi ütüm var..onlarida yapayim dadi'yi izlerken :) cok eski bi dizi ama cok hosuma gidiyor valla :)))
hadi öptüm hepiniz kocamannnn opuyorumnanaktan
b anucum düzelir inşallah kısa sürede(
ay pınar maşallah valal defeneye tam imcime olmuş
sen anlattıkça gözümün önünde canlanıyo valla
maşallah maşallah
oh ordan oraya gezilmiş tozulmus :) valla en güzelini yapmişsin :)
abisiiiiiiii :)))) ay cok merak ettim nasil dedigini :)))
merhaba kızlar,
kuzuma meyve verdim şimdi.Oynuyor.Birazdan uyur.Ben de çamaşır yıkamıştım astım tele.Arkasından bir yağmur.Sırıl sıklam oldu çamaşırlar.Onları tekrar makinaya atçam.Şu ev işleri hiç bitmez mi ya insan çok sıkılıyo ya topla topla.
Durucum cuma ve cumartesi günü fena kustu.Günde bi kez küstü ama ağız dolusu.Şükür dün bi şey olmadı.Sanırım ona verdiğim elma pekmezinden oldu.Bozuktu herhalde.
Bizim kızda daha emekleme falan yok.Ama geri geri atıyo kendini.
efemmm bize gelince :) dün romantikmi romantik duygusalmi duygusal bi sevgililer günü gecirdik zemuszemus mumlarrr,ciceklerrrr,slow muziklerr bayanssulusmile ne ararsan :))))))) ay kendi kendime koptum be gülmekten :))) saka tabiefem dün sabah kayinvalidemler kahvaltiya geleceklerdi kendimi temizliğe vurdum sabahin kör vaktinde sonra kayinpederimle kaynim "bugun sevgileler günü,belki kutlarlar gitmeyelim" demişler..vazgectiler gelmekten..ama sonra kayinvalidem serraya süt almiş,yogurt yapmiş onlari getirdi..sonrada eşim geldi 4 gibi..o da "biz sevgilimiyiz canim,evli barkliyiz,öyle bigün varsa onu kutlariz" dedi :))) sonrasinda eşimin kuzenleri geldi..film değiş tokusu yapcaklarmiş..aksamda onlarla gecti..
onlarda gidince eşim " biz sevgili degilizki tuba,bugunu kutlayacak halimiz yok" dimi felan diye gülmeye basladi"he yani,bende bişi beklemiyordum zaten bişeyde almadim sana" dedim :))) ama nedense pek bi gergindim sonra bi baktim elinde bi hediyesi kutusu gene geldi yanima.."hadi kiyamadim,beklemiyorum diyorsun da almasam kesin kafama kakarsin" dedi :)))) cok güzel bi saat almiş..ama cok kibar bi saat..ben pek sevmem kibar saatleri :)))) büyük saatleri severim :) bakalim garantisi belgesi bilmemnesi var gidip değiştircem inşaAllah :))) bende hediye olarak tüm ütülerini yapicam bu aksam kaydirigubbakcemile3
buarada kizlar hani doktor serrosun kabizliği için sütü kes demişti ya..bilmem söyledimmi size..1 hafta kestim..sonra gene basladim süte..hiç bi değişiklik olmadi..tam tersi cocugun iştahi kesildi..conformil mamanin tadi cok kötü :S
neysem cenem düştü..cok sukur evim temiz..sevgililer gününde temizlik yaptimbi ütüm var..onlarida yapayim dadi'yi izlerken :) cok eski bi dizi ama cok hosuma gidiyor valla :)))
tuğbacım aynı benim eşimde öyle bize hergün sevgililer günü diyor:) bana aldığı hediyede ahala kafam karışık şu mucize fırınmı ne var reklamlarda çıkan onu beyeniyordum onu almış ama kendisi için de almış olabilir hızlı ve daha çabuk pişen et yemekleri için:))))))))
en güzelini sen yapıyorsun arkandYIM gez valla
maşallah defnoşa valla bu arada aman nazar değmesin şu aile ilişkilerinide beğeniyorum bizde şans yok valla bundan sonrada düzelmez
pınarcım defneme maşallah büyüdükçe yeni şeyler öğreniyorlar fıstıklar
inşallah tatlım
iyi akşamlar herkese öptüm sizi ve kuzucuklarıopuyorumnanaktan
kızlar iyi akşamlar
sağol cnm içim biraz rahatladı,dr.um 2 doğum arası az olduğu için vücudun çok vitaminsiz kalmıştır demişti,bide yemek yiyemeyince üstüne korktum baya,bi gitsem rahatlıycam iyice
Selam kuzum a.s. Ohhh afferin Uğur'a güzel jest yapmış valla a.s.
Eveeettt bana gelelim a.s.
Cuma sabahı annemdeydim, ordan kayınvalideme geçtim. Eşim gelince hemen dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. Eve geldiğimizde 01:30 falandı. Sabah kalktık kayınvalidemler falan hepimiz kahvaltımızı yaptık. 4 gibi çıktık yine evden. Arkadaşlarla sinemaydı, yemekti, nargile keyfiydi derken yine saati 3 yapmışız. Defdef'imde hiç huysuzluk yapmamış babanesine Allah'tan. Saat 22:00 dedi mi uyumuş. Pazar günü de öğleden sonra kızımızı da alıp ailecek çıktık dışarı. Önce yemek yedik sonra alışveriş merkezine gittik. Sevgililer günü için eşim bana ayakkabı almak istemiş ama gönlüne göre bişey bulamamış. Bide senle bakalım dedi. Gerçekten yeni sezon ayakkabılar çok acaip. İstediğim gibi bişey bulamadım. Ama sözü var bu hafta tekrar bakıcaz. Ben bişey almamıştım. Lavaboya gidicem bahanesiyle hemen bi mağazadan beğendiği kazağı aldım. Çok sevindi.
Sonra yine arkadaşlarla buluştuk, yemek yedik ve saat 23:30 gibi hepbirlikte bize geldik. Çay keyfi yaptık onlar gittiler bizde yattık. Şaka maka çok yorulmuşum. Sızıp kalmışım. Sabah annem geldi. O kahvaltı hazırlarken ben biraz daha uyumuşumkaydirigubbakcemile3
Şimdi annem gitti. Defdoş'umu yıkadım, sebze çorbasını yedirdim. Bende babanemle öğle yemeği yiyeceğim. Aslında bugün temizlik günümdü ama babanem gelince kaldı. Yarında hava güzel olursa kayınvalideme gideceğim sabahtan. Bi salı pazarı yapıcaz. Olmazsa temizlik yaparım.
Bende böyle işte kızlar. Herzamanki gibi gezgindim yani kaydirigubbakcemile3 a.s.
Defdoş'umda coştu iyice. Babanesi soba için üf kızım demiş. Şimdi sobaya yaklaşıp elini uzatıyor. Üf üf diyip geri çekiyor. Erkek çocuklara abisiiii diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3
canim oh ne güzel gezmişsiniz tozmussunuz sizde :) eşinede kocaman bi aferinhe valla romantizm bizden de gecmis gibi :)
sevgililer günü sana yaramış valla resimlere az kaldı bekleyinnnnnnnnnnnn çok heyecanlı...........bu arada nasılsın bayadır görüşemiyoruz
tubacım güle güle kullan hediyeni bitanem
benim eşimde bayanssulusmile parfüm pantolon ve iki gömlek almış bana iş yerinde kullanmam için:)
Benimde babanem gitti. Şimdi Defdoş'umu uyuttum. Akşama yumurtalı ıspanak yapıcam. Ispanaklarımı yıkadım.
4 makina çamaşır yıkadım bugün. 5.cisini ykarsam artık evin neresinde kuruturum diye düşünüyorum :uhm: Her yer çamaşır oldu sıkıntı geliyor valla kafamçokkarıştı
E-bebekten perşembe akşamı verdiğim siparişler hala gelmedi. Sivrizekalı UPS Kargo hala evi bulamadı. Telefonda 3 kere tarif verdim. Bu kadar mı apti olur insan ya. Dağ başında oturmuyorum ki. Çok merkezi bi yer. Ama hala bulamadılar ya. Netten sürekli uydudan araç nerde diye takip ediyorum. Dolanıp duruyolar. Geldiklerinde fena bi fırça yiyeceklerklava:
Vay cadı yaaa çeksene şunun videosunu çok merak ettim zaten bi görüşürsek yiyecem onu yiyecem
Kız allah iyiliğini versin.İşin bitti bide adamları uydu üzerinden takip haaaaa kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben kaçar iyi akşamlar hepinize boğazımda ağrımaya başladı yutkunamıyorum ay inşallah hasta olmam.
Birde bende saçlarımı kısa kestirdim kızlar çok rahatladım valla fenada olmadı hani.
cnm attım mail ama kimse geri dönmedi bana ya! ha bide sadece pazarları olmuyor be cnm biz geçen sene 2yada 3.günü gitmiştik vardı parakende sende boşuna erteme ama pazar gidersen daha hesaplı alabilirsin.. benim alacak şeyler ıvır zıvır memeydi biberondu, çok seçenekli çeşit oluyo hoşuma gidiyo gecengün gezmedim yer kalmadı istedigim gibi nuk meme bulamadım..ha bide yasak olayını bilmiyodum ben hep defne kucagımda ve önde gidiyorum valla dayaklıgım dimiohaoldumsmilegunaydınnn bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
tubaa gelmiş hoşgelmişşşş güle güle kullan canım ıyı desarj olmussundur alısverıs yaparken
bengıcım ınsallah onemlı bısey cıkmaz deniz kaan'da sen yıne havadıs bıldır emı burdan
nurten bende gıdıcem bu hafta sonu fuara katılım lıstesınde bulunan fırmalara maıl at canım gonderıyolar pazar gunu gıtmeyı dusunuyoruz parekende satıs genelde pazar oluyo ya izofixli oto koltugunu ordan halledıcem nasıpse zaten yenı cıkan bı yasaya gore hazırandan ıtıbaren yasak arabada kucakta tutumak bebişleri.benımkı hiç sevmıyo ama mecbur alıstıracaz artık
filizcim masallah doruk baslamıs konusmaya aartık darısı bıızmkılere artık
melek aslı canım hayırlı olsun dişlerınız basladımı ısırmalara benımkı canı sıkılınca alıyo parmagımı ısırıyo delikafadulden
günaydın tülaycımopuyorumnanaktan
cnm sagol cnr daki anne bebek fuarı ben gümüş fuarını duymadım kardeşin geliyomuş gözün aydın cnm kaynanada yanında ikramiye oluyoı heraldekaydirigubbakcemile3hadi iyiysin güller falan bizde 0 bişey yok alışverişe gittik eve bişeyler aldık hangi fuar için davetiye arıyosun kardeşimde bu hafta sonu gümüş fuarı için geliyor çok mutluyum ama kaynanamda yine bize geliyormmuş rahat geldi ama olurmuydu bu hafta yaaaaaaaaaa
Evet bizde iyiyiz cuma diş mısırı yapıcam inşallah çarşamba gümüş fuarı için kardeşim geliyor ve kaynanamda gelecekmiş bu kadın beni çıldırtcak ya onu görmek istemiyorum dibimde bitityor perşembe saçımı boyatıcam biraz bakıma gireyim çok kötüyüm bu ara alışveriş çılgınlığındayım biri beni durdursun
oh valla yetilşriyosan ne ala sana bacım, çokta takmıyosun en iyisini yapıyosun..yetişiriyorum vallla ne yapayım gezmeyi seviyorum evde olmak deli ediyor beni
2 haftada bir temizlikçi geliyor aklıma estikçe bende süpürüyorum temiz kalıyor banyoyuda herduştan sonra siliyorum zor olmuyor anlayacağınzemuszemus
eşine de bravo valla iki miki almış ya düşünmüş aferin
benim eşim almadı :umursamaz:sosyal tesislere gittik dün orası verdi bir tane karanfilopuyorumnanaktan
hoş ben koç burcuyum takozum azıcık çiçek böcek kelebek sevmem pek eşim okula gönderirdi önceden pek hoşlanmazdım beni mutlu etmiyor ben kıyafeti seviyorum kaydirigubbakcemile3
filizcim doruğun kabızlığı cidden üzüntü verici derecede artık inşallah yoğurt suyu sürekli işe yarar
Ahsene de sıcağa yakın su içiriyorum ben en azından günde 1 kere yapıyor[/B]
cnm valla dün öyle geçti bugunde temizlik yaptımMerhabalar Kızlar,
Uzun zamandır yoktum.İşlerle boğuşmaktan fırsat bulamıyorum bir türlü.
Herkesler keyifli bir haftasonu geçirmiş okuduğum kadarıyla.
Bizde dün sabah birlikte kahvaltı yaptık,sonrasında da alışveriş.Pek sevgililer konseptinde olmadı.Ben zaten sevgililer gününü çok manalı bulmuyorum.Yinede kociş hediye almış bana ben alamamıştım.Alışveriş sırasında onuda halletmiş olduk.
Akşamda çiçeğim geldi oğlum adına ayrı kociş adına ayrı.Oğlumun adına çiçek yollamış olmasıda beni çok etkiledi.Bizden böyle.Yine yoğun bir haftaya başladık.Umarım hepimizin haftası güzel geçer...
Filiz'cim,Doruğ'a maşallah yaaa ne güzel kelimeler kulanmaya başladı,bizim velet anne baba dede dışına çıkamadı henüz,alışveriş konusunda da aynı durumdayız bu haftasonu bizde coştuk :)
Birsom, kuzuma geçmiş olsun ayrıca sen yapabileceğinin kat be kat fazlasını yapıyor ve gayet iyi bakıyorsun hiç böyle şeylere takılma kimsenin sözünede aldırış etme.
Bengi'cim, umarım sonuçlar iyi çıkar,belkide metabolizması çok hızlı çalışıyordur.Benim kuzumda ayına göre uzun ve çok kilolu değil.Her bünyeye göre değişir.Bende çok merak ettim şu protein durumunu nedir acaba?
Tuba'cım, özletiyorsun hakikaten kendini sende kayboldun bayadır.Gerçi bende pek aktif olamıyorum uzun zamandır.Gezmelere gidilmiş ohhh ne güzel.Haftasonuda bizimde pek romantik yada günün mana ve önemine uygun geçmedi diyim.:)Sıradan bir gün gibiydi.Bizden geçmiş sanki :)
Gülhan'cım, maşallah Boracığa. Yemek işide iyi oldu öğrendiğim bundan sonra bende salça ve soğana başlıycam.Tereddütdeydim açıkası.Yumurtaliklari icinde, aklına takma inecektir diye düşünüyorum.Benim yeğenimdede olmuştu. Düzelmezsede olur ufak bir operasyonla hallolur gönlünü ferah tut.
Nurten'cim, dün misafir ağırlamakla uğraştın demek.Kocişinde düşünmüş almış ya meblağının ne önemi var.
Özlem'cim, hiç tasalanma ve ilk 3 ay 4 kilo vermiştim daha sonrasında da 5 aya kadar kilo alamamıştım.Mühim olan bebeğinin gelişimi,doktorunlada görüşünce için rahatlayacaktır.
Tutkuncum kuzenine allah şifa versin diyim hastaneyede yatmış en kısa zamanda toparlanır inşallah.Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Kaynananda bişeyden geri kalsın bu arada ne kadın yaaaa iyi dayanıyosun kovalamıyorsun.
Banu'cum, geçmiş olsun prensese hasta olmuş,çok geçmiş olsun...
Hasret'cim, oyladım.Helinnnn diyorum :)
sagol cnm..Ay Birsom ya o kadar hastalığın içinde bide iş çıkmış sanaj bravo valla halanaklava:
Saçlarını kestirmişsin canım hayırlı olsun a.s.
Ohhh afferim eşine düşünmüş almış ne güzel a.s.
:
Olsun tatlım bende ilk aylar 4 kilo vermiştim sonra alırsın sen sağlıklı beslenmene bak a.s.
s.
ya tuba bizim kızda su içmiyor zorla yemek arasında tıkıştırıyorum kaşıkla oda geri atıyor meyve çayı yapıyorum onuda ılık veriyorum ama bide sıcak deneyelim sagol cnm...canim hiçbişeyi sürekli verme..degistir devamli..mesela bugun brokoli ver..yarin erik ver..öbürgün zeytinyagi ver..ama enönemlisi su..onu sicağa yakin ver..sürekli kaloriferin üzerinde dursun suyuben bu durumu kabul ettim artik..böyle böyle idare ediyorum..ay bu arada muz kabiz yapar derler..3gündür serraya muz veriyorum..acaip yumusatti bagirsaklarini..
hoşbulmusss :) ne fuari bu yaff
:)))
kız bende kibar deyince hoşuma gitti kibar şeyleride ben severim eşimde gider gösterişli kocaman şeyler alır tam tersi durum yani.. hadi hayırlı olsun hediyen güzl bi süpriz olmuş sanada... he buarada fuar ann bebk fuarı cnmefemmm bize gelince :) dün romantikmi romantik duygusalmi duygusal bi sevgililer günü gecirdik zemuszemus mumlarrr,ciceklerrrr,slow muziklerr bayanssulusmile ne ararsan :))))))) ay kendi kendime koptum be gülmekten :))) saka tabiefem dün sabah kayinvalidemler kahvaltiya geleceklerdi kendimi temizliğe vurdum sabahin kör vaktinde sonra kayinpederimle kaynim "bugun sevgileler günü,belki kutlarlar gitmeyelim" demişler..vazgectiler gelmekten..ama sonra kayinvalidem serraya süt almiş,yogurt yapmiş onlari getirdi..sonrada eşim geldi 4 gibi..o da "biz sevgilimiyiz canim,evli barkliyiz,öyle bigün varsa onu kutlariz" dedi :))) sonrasinda eşimin kuzenleri geldi..film değiş tokusu yapcaklarmiş..aksamda onlarla gecti..
geçmişe bakmadan daldım
yaaa çok yoruldum yemek yapmadım...ıspanak yapacaktım ama yorgunluktan onu yıkayamayacağım yaa
kaynana ben yıkayım dedi ama aslaaaaaaaaa bir su ile yıkar çıkar
kadın su gitmesin diye tuvalet sonrası sifonu çekmiyo ıyyykkk
bizde sanırım tek hediyesiz olan benim
ben c.tesi günü ayın kaçı bile olduğunu unuttum pazarda kaynanam bizdeydi
çocukların hastalığı bize unutturdu
neysem seneye kısmet inş..
ömerin daha iyi çok şükür alişimde tabi....
yaaa ne yemek yapsam ........patates kızartıp üzerine yumurta kırsam yanına ne koysam
cok sevindim canim cok sukurresenciğim cnm ömerciğim çok daha iyi cnm
hehe ahsende cok cenebaz ama yuruyunce cok zor olucak ben simdi bile tutamiyorumDefdoş'umu uyuttum, Ezel'i izliyoruz. Bitsin yatıcam hemen. Yarın sabah hava durumuna göre kayınvalideme gidicem bakalım. Hadi kaçtım ben a.s.
Birsom yorma kendini fazla. Kaynanan sana yardımcı olacağına köstek oluyor. Ömer'im daha iyiymiş çok sevindim a.s.
Esen'cim arada adım atıyor ama henüz tam yürümeye başlamadı henüz. Başlasa biran önce diyorum sonrada başlamasın daha beter olucak diyorum kaydirigubbakcemile3 Ama çene aynı ben tam gaz devam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?