2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese güzel bir gün olması dileğiyle hepimiz için işteyim bende kızlarımı bırakıp gelmek zor oluyor heleki duru arkamdan ağlayınca
kızlar dün kızım bana nazar boncuklu bileklik almış birde beşiktaşın anahtarlığını kendince bir hediye paketi yapmış çok güzel getirdi bu sana benim hediyem küçük ama güzel dedi nasıl duygulandım öptüm öptüm sarıldım çok şanslıyım dedim kızım beni dün çok duygulandırdı:)

günaydin kizlar a.s.

gene 6.30da kalktik küçük hanimefendiyle..ay bu saatte cocukta ne enerji var anlatamam ya..kahvaltsini yaptirdim şimdi..sirada cup yatak var..uykum var yaf..

ferdacim oh annecigine kavusmussun :) carrefourdan gelen özürede sevindim :) mantikli olan buydu zaten

birsencim valla sana artik söyleyecek sözüm yok :) kafayi temizlikle bozmussun yahu :) ömerin daha iyi olmasina cok sevindim..inşaAllah biran önce tamamen geçer gider hastaliği..küçük tuvaleti bende ardiye gibi kullaniyorum..cok iyi oluyor..ütü masasi,pusetleri,toz bezleri,vileda,legen bilmem ne aliyor..

nurtencim su içmiyor demişsin..valla ne yap ne et suya aliştir..vucut susuz kalinca bagirsaklardan cekiyor suyu..o da kabizlik yapiyor..

sibelcim saclarin hayirli olsun canim :) bi resim koyda bakalim :) gerci eminim yakişmiştir

esencim ahsenin hiç dişi cikmadimi daha? öyleyse bile merak etme eli kulagindadir pitir pitir döker hepsini mercimekim :) agrisiz tasasiz cikarsin inşaAllahta sende biran önce dişbugdayini yaparsin

pinarcim hava güzel pazara gidebilirsin :) bizim içinde gez :)

iyice uykum geldi..kizcemde uyumak üzere :) bende gidip kivrilayim koltukcuguma :)

öptüm hepinizi :) a.s.

ay yerim ben onu yaa :) afferin güzel yagmura :) güle güle kullan banucum :)

haydi bu sefer kactim :)

günaydın kızlar az önce kalktık kahvaltımızı yaptık yani Ahsen yaptı ben daha yapıcam şimdi geziniyor evde bende tutanak hazırlıycam ama öncelikli siz tabia.s.

ferdacım annenle bol bol gez tadını çıkar bizden de selam soyle tatlıma.s.

banu yağmur seni baya duygulandırmış canım benim çok güzeller yaaa :)opuyorumyanaktan

tubacım yat bacım yat oh dinlen
Ahsen çıkarmadı dişini yaaa bakalım dr sorun yok diyorr ama ben hevesleniyorum

ay yerim ben onu yaa :) afferin güzel yagmura :) güle güle kullan banucum :)

haydi bu sefer kactim :)

günaydın nasılsınız kızlar bebişler nasıl
öyle oldu kızlar valla anne olmak çok güzel teşekkür ederim:)

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum hediyeni güle güle kullan.hasta olmasına rağmen düşünmüş kuzucum:) sibelcim saçlarını güle güle kullan.

ferdacım gözün aydın annene kavuşmuşsun ohh ne güzel:))))

sibelcim yeni saçların hayırlı olsun eminim yakışmıştır resim bekliyoruz:)

günaydın kızlar nasılsınız?? banucum hediyeni güle güle kullan.hasta olmasına rağmen düşünmüş kuzucum:) sibelcim saçlarını güle güle kullan.

günaydın canım valla öyle çok duygusal kızım çokkkkkk beni çok mutlu etti sen nasılsın selin nasıl dün ateşi yoktu yağmurumun ilaçlar ve iğne iyi geldi çok şükür

banucum iyiyim canım ben.selinimde iyi teyzesi.dün git demeyi öğrenmiş ben gidiyorum diyince git diyor:)) çok komikya bide sabah komşu ona el sallıyordu oda ona öpücük atıyor sanırım yeğenimden öğrenmiş:))

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi

Günaydin Kizlar,

Alinti yapmayi unutmusum gecmisi okurken, bir daha da geri dönmek istemedim.

Dorugun konusmasini kutlayan tüm arkadaslara öncelikle cok tesekkür ediyorum. Öyle seri konusmuyor gerci, bir sasirtiyor beni, sonra duruyor birkac gün. Acligini, susadigini, aciktigini, sıkıldıgını ve uykusunun geldigini anlatabiliyor. 2-3 sözcükle. Bazen cümle kurarak.

Pinar'cigim, Defdef'e masallah. Tam cadi ya, "abisi" diyor demek. Yerim ben onun o dillerini.

Bengi bugün doktora gidecekti, umarim güzel haberlerle döner.

Tuba'cigim, benim bildigim kadariyla da süt kabiz yapar. Ben teyzeme uyup kahvaltisindan bir miktar süt kullandim gecenlerde, (teyzem anaokulu ögretmeni ve deneyimli cocuklar konusunda) kabizligi iyice siddetlendi. Gerci süt suclu olmayabilir, degisen beslenme düzenide tetikliyormus kabizligi. Doruk'da mide bulantisinin ötesinde, kakasini yapamadigi icin, kustu gecenlerde. Cok korkuttu beni ama doktor olabilir siddetli kabizliklarda dedi. Neyseki atlattik, bol bol sicaga yakin su veriyorum tavsiyene uyarak iki gündür. Kakasinin kivami oldukca iyi.

Kizlar, moralim cok bozuk dünden beri. Esimle cok feci bozustuk. Dün isten gelmisti ve gece 03:00'de gittigi icin oldukca yorgundu. Biraz dinleniyor yemekten sonra ve bende rahatsiz olmamasina özen gösteriyorum. Her neyse o televizyona dalmisti, bende Dorukla oynuyordum yerde, bir yandanda gecen söyledigim su yemek kitabini karistiriyordum. Doruk bir anda oyuna ilgisini kaybetti ve saclarimi yolmaya basladi, diger eliyle de kitabin acik olan sayfasini. Yardim istedim esimden ama bir yandanda gülüyorum halime. Pozisyonumdan dolayi, cok rahat hareket edemedim ve sayfayi yirtti Doruk. Esimde bana sinirlendi, "Özürlü müsün Filiz, cocuga kitabi yirttiriyorsun" diye. Bu özürlü sözü agzindan cikinca ben resmen sok oldum ve aglama krizine girdim, zaten bir süredir üzerimde gerilim var, tuz biber oldu bu söz. Hemen pismanlik duydu, özür diledi ama cok kalbim kirildi. Ilk kez böyle bir laf etti ve bu neyin belirtisi cözemiyorum aksamdan beri. Barismaya calisiyor ve bunu yaparkende, cok lakayt bir tavirla ve sakalarla yapmaya calisiyor. Agiz üstü konusuyorum ama unutamiyorum o sözü bir türlü. Ben asiri takarim böyle hakaret vari sözleri, eger affedemezsem, evliligimiz bitme noktasina bile gelir. O bu yönümü cok iyi biliyor ve tedirgin oldu aksam bu yüzden, konusalim mi biraz dedi. "Yatacagim, konusacak birseyim yok" dedim. Bugün ciddi ciddi konusacagim ama geldiginde...
Bizden simdilik böyle, görüsürüz yine...

2010 mayıs anne adayıyım sizdhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/348276-hangi-biberon-saglikli-ilk-alirken-hangi-marka-model-almaliyim.htmle paylaşırsanız sevinirim

özlem yardım edecek kimse yok mu ya 30 kişi az değil valla hamilesinde(

yok cnm ya,bekar görümcem bize gelecekti,grldi ve ablasına gitti sağolsun,bi işe yaramazlar böyle konularda,annemide çağıramıyorum babam evde hala yatıyor,akşam bi kaç saatliğine zeynebe bakmaya gelecek o kadar,sinirimden kudurdum herşeyi yapıcam tülay inş.da sonunda hasta falan olurum herkes rahatlar,bişeye ihtiyacım olunca yanımda kimsem olmuyor ne zgüel valla ben salak gibi milletin herşeyine koşturuyorum
neyse canım acayip sıkkın,zeynebi şimdi uyuttum devam edeyim ben,uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…