2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tubişim yaa benim evim çok küçük herköşesini kullanıyoruz eee çocuklarda dağıtıyor artık...
şuan mutfakda benim selpak paktlerim yerdeee...eşimde dağnık ve sakarrr.....yani evde bana yardımcı olan yok....mecbur topluyorum ...silip süpürmede çocuklar yerlede saç kılı olur ağzına gider diye cnm ...
valla biz dağnık ve pis bi aileyiz yawww sen bana kızıyon ama ahhh bi görsen heryer hererde ...
aksam çamaşır katladım yatağın üzerine koydum eşim yatarken hepsini yere atmış küfür eder gibi çok kızdım öle duyor....daha.... ne bilem yaaaaaaaaaaaa...............

kıvılcım cnm aranızdaki diyolog çok önemli eşin sana bunu söylerken bir anlık gafletle söyledi demek
mesela bana desen ben tınlamam ....aynen iade ederim..
ama sizinki farklı ve sende bu konuda hasassın...
ama boşanma felan diyosun....yapma...haklısın hiç hoş bişey değil
ama hepimiz insanız olabilir böyle gaflar..
sen diyeceksin belki ben yapmıyorum dikkat ediyorum
ama oluyor.....sen kızgınlığın geçene kadar konuşma derim
ama içinden kendi yatıştır...doruğu düşün...
içindeki kötü enerjiyi at kocan aslında
öylede seni kıracak biri değil öle düşün..mutlu ol...
oluyor malesefff iştee....üzme kendinii

banucuğum ,tülaycığım merhaba
banu canım kızlar ağlıyo yazmışsın
tam anlayamadım ...işe gittiğin içinmi cnm
eğer öleyse çok zor ben iyi anlıyorum
annemde beni ananenme bırakıp giderdi camlarda beklerdim
beni bıraktığı sabahlar annemin gittiğini anlayınca ağlardım
hatırlıyorum ben...ve koca kadın oldum annem hastalığı iiçin çalışması gerekti
ve ben annemi ziyarete gittiğimde annem evde değilse sinir olurdum
yani hala çalışmasını istemiyorum.....

özlemmmmmmmmmmmm kızımmmmmm ne bu yaaa ne gelen giden pastane aç anasını satimmm
bari para kazanırsın yaaaaaaaaaaaaaaaa.................
kabul etmemeye çalış birazz yaa hastayım yastayım bişiler deee
allah kolaylık versin yaa iki canlı kadına bu kadar insan gelirmi beee
çok afedersin ama düşüncesiz danalarrrrrrrrrrrrrrrrr...

ayyyy ben kaçarım kızlar atladıklarım varsa kusura bakmasınlarr
ömeri uyuttum ıspanak pişireceğim.....sonra ömeri kontrole kötüreceğim
ufff havada fena değillll....kaynana başım tuttu gidecem diyoo
2-3 gün zor durdu hanfendiii püfffff

birsencim merhaba canım.ya canım boşver takma dağınık olcak tabiki. 2 çocuk var sonuçta bende ne kadar toplasam akşam yine dağılıyor:))

birsencim ev toplasanda dağılıyor iki bebekle tabiki çok zor işin
haklısın canım çalışan annelerin yavruları hep özlem içinde büyüyor

ferdacım gözün aydın annene kavuşmuşsun ohh ne güzel:))))

sibelcim yeni saçların hayırlı olsun eminim yakışmıştır resim bekliyoruz:)
hepinize çok teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.evet annemle gezmelere başladık bile..
selamınızıda iletirim..
filizcim canını sıkma dicem ama insan cidden üzülür yaa, ama gönlünü almasınada izin ver,bi türlü unutamıyor insan eşlerin yaptıklarını derin bi yara açıyor gönlünde.Eşinde ayıp etmiş sana.Umarım affettirir kendini bir an evvel.yoksa ikinizde çok yıpranırsınız tabii doruk da etkilenir bundan.
Evliliği bitirme noktasına filanda getirmeyin sakın sakin ol biraz daha cnm..
güle güle kullan cnm hediyeni ,aferin güzel kızına ..amaannnn kız değilmi olsunda çamurdan olsun derdi halam hep..Kızlar başka oluyoo.

canım Allah kolaylık versin sana ne diyim.

Selam Millet,,,,,

Ay ben gene kayıp oldum ve gercmışı cok dağınık okuduğum için alıntı yapmadım.Kısmayın bana olar mı?

Öncelikle Bora nın gelişimine ve yumurtalıklarındakı sorun için ıyı dıleklerinize teşekkür ederim.

Ferdacım annen gelmiş hoşgelmiş.Ohhh yıyın bakalım mamaları.Dağhanada bence az az hazırla dedığın gıbı en azından herseyın vıtamınını alsın.Kılosunada takılma derim.

Sibelcım ve Nurtencım sıhhatler olsun.Görelim bı yenı tarzlarınızı bakalım.

Bırsom teldede konuştuk ama cok sevındım Ömerin iyileşmesıne.

Pınar yıne fınk atmakta sanırım.

Banu gecmış olsun canım.Kıscen hastalanmış.Düzelir insallah.Yağmurum ne inceymış yaa.Ahh kız işte.

Esencım senınde okulda sorun var sanırım.Aman ne zor işler ya.Tayın hakkın varsa kullan,yıpratma kendını seker.

Tuba gelmiş hoşgelmiş.Senın bocukta cok erken kalkıyomuş yahuu.Akşam kacta yatıyo kı?

Bengı bugun doktorda galıba.Hanı guzel haberler getırır insallah.

Özlem valla bu ne iş bacım yaa.Al bırazını dışardan barı.Tabı iş pasta,börekle bıtmıyokı.Temızlık,servıs oy oyy oyy.Allah yardımcın olsun.

Filizcim gelelim sana.Esın cıdden hata yapmış.Ama affedılmıycek bişey deıl elbet.Bende hakaret içeren bışeyı kaldıramıyorum.Bence sen önce içinde rahatla sonra konuş.sinirli başlayınca hersey daha beter oluyor.En kıbarı bıle odun bunların kusura bakma.Aynı tepkıyı ben esıme versem dıye düşündüm evet cok ama cok uzatırdı olayı.

Ayyy kımse kalmamıştır inşallah
.

Gelelim Bize,,,

Bora benı 2 dakıka bırakmıyo desem abartmamış olurum kızlar.Ve artık Alpide istemıyo akşam hep benımle tuvalete gıdıcem kıyamet kopuyo arkamdan.Nasıl aşıcam bu sorunu bılmıyorum.Şu oyun kulubune götürücem ama 1 ay sonra başlıyor.Belki işe yarar.Yani umuyorum.

Veee gece odasında yattığı için cok sık uyanıyor.Cünkü sallanmak istiyor.Tabı sepette yatarken uyanınca hemen sallıyodum.Şimdi tam bı fıyasko.Gece kaç kere kalkıyorum,ayağa alıyorum,mama veriyorum inanın sabah hatırlamıyorum.Ama artık caresı yok alışacak odasına mecbur.Tabı ben ruh sağlığımı kaybetmezsem.

Diğer konu sevgıliler gunu.Bızde de bı atraksıyon yoktu doğrusu.Hatta hiç yoktu.Evde hamburger yedık düşünün yanı.Ama Alp bı mağazadan ayırdığım tüm cıcıleri gıtmış almış.ıçinede oturmuş ama yaza kadar bı iğne yok dıyo.Ehh napalım zayıfladık o kadar alıcaz tabıı.

ışte böyle şekerler....

herkese tekrardan merhabalar :)

işlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir siteye giremedim. geçmişe şöyle bir göz attım. bana hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, ve hoşbuldum diyorum.

beni hatırlamayan arkadaşlar için kendimi tekrar hatırlatmak isterim. bende aranıza yeni katılan bir mayıs annesiyim. sizi fırsat buldukça takip ediyordum ama yazmıyordum. artık bende yazmaya karar verdim. bundan sonra allah kısmet ederse bende aranızda olacağım.
olumunekankayizsmile

merhba kızlar!
geçenlerde bi cee dedim kaçtım. çokk işim vardı. bi daha da fırsatım olmadı yazmaya.
Bir ay annemlerin yanında kalıdm çok iyi geldi. hem ben hem de Özgü için. Çok hızlı öğrenmeye başladı.
keşke kalabalık bir ortamda büyüyseydi kızım dedim.
Özgü hala yemek konusunda sorunlu. canı istemediği hiç birşeyi yemiyor. zorla yedirmeye kalksam kusuyor. yumurtadan nefret ediyor. kalhvaltıyı birtürlü yaptıramıyorum. ne denesem fayda etmiyor. yoğurt ve tahrana çorbasından başka bişey sevmiyor. meyveye özellikle portakal için çıldırıyor. limon yerken bile hiç suratı ekşimiyor. tuhaf bi kız. birde beni emmekte acayip ısrarlı. Emmek istediğinde eğer emzirmezsem durduramıyorum. atıyor kendiini. daha kalıcı bir çözüm bulamadım. gece boyu beni emiyor. sabah 7:30da emziriyorum en son. saat 11de kahvaltısını veriyorum. ama en fazla 3-4 kaşık yiyor. bazen onu bile yedremiyorum.12:30 gibi çorba yada sebze deniyorum belki yer diye ama tarhana çorbası değilse ağzına sürmüyor. bende yoğurt veriyorum. çok üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye. umarım en kısa sürede düzene girer. gün içinde emzirmeyi sabahıda sayarsam 3 kadar düşürdüm.
Özgü hala aykalarının üzerine basamıyor. Tam okumadım ama sizinkiler yürüme çalışmalarına başlamıştır herhalde. Biz sadece yuvarlanıyoruz emeklemek için büyük çaba sarfediyor. ama başaramadık hala. Kilomuz normalden çok fazla tabi boyumuzda normalden uzun. anlamıyorum sadece emeerek nasıl bu kadar kilo alıyor. Şimdiki kilosu 13ü geçti. boyuda en son 1.5 ay önce 78cmdi. Ben ne yapacağım bu gidişle anlamıyorum. heerkes yürüyünce verir merak etme diyorlar ama benim cadının hiç niyeti yok. ayy önüne gelen sen yürüteç kullan deyip duruyor.bakalım sabırla beklerim diyorum bende. herşeyi geç oluyor. Ama çene hiç susmuyor. Çok da kinci bir çocuk olacak. Kendisine yapılan kötü birşeyi unutmuyor hiç. Geçenlerde eşim kızmıştı.Çok alındı.iki gün boyunca Özgür "canım kızm babam benim" ddedikçe Özgü yüzüne karşı inadına yaparmış gibi "dede teete anne" diye sıralıyor. bişey anlatırken yüzüne bile bakmıyor. parka götürdü de barıştılar.
bana gelince tatilden dönünce evin halini bi gördüm şok oldum. tek Özgünün odası düzgün kalmış. heryer dağılmış. Eşim izin aldı da 4-5 günde zor temizledim.her yeri kırkladım. çok yoruldum. birtek evin duvarları kaldı silinmedik. çamışır makinesinin çamışır yıkamaktan hali kalmadı:)))ama tertemiz oldu.sonra arkadaşlar geldiler. birde ehliyet kursuna yazılmıştım.ama hiç çalışamadım kurslarada gitmedim. haftasonu sınava girdim. sanırım geçiyorum ondanda. sırada direksiyon var. Kurslarım var haftasonu onuda başardım mı tutmayın beni. Kızımı alıp gezerim bol bol.
ılk defa bu kadar uzun yazdım sanırım iki saaat oldu başlayalı.

Umarım herkesler iyidir. Geçenlerde Birsen'in kuzuları hastaydı. inşallah iyileşmişerdir.
arada bakmaya çalışrım. çok yazmaya fırsatım omuyor ama okurum szileri bol bol.
hepinizi öpüyorum.

bı selam verseydın fena olmazdı ama napalımm artık
güle güle gıy tatlım aldıklarını hakkındır okadar kılo verdin kaydirigubbakcemile2

bencede cok zorluyosunlmaz: kendını oldugu kadar olsun herseyı üstlenınce kocanda tembel olmuş gıbıme gelıyo alısmıs arkasını toplıcak bırsenın varlıgına
bırak öle kalsın 2 3 gun cıkardıkları bak bıdaha yapıyomu zor senın ıçin ama bı dene ıstersen sıkma canınıyerimseniben

kızgınlıkla söylemıstır hassalıgın konusunda onu uyar ama buyutme filizcim.:teselli:

tavsıye ettım canım.

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya
işte bu işte buuuuu
yorma kendını bukadar sende ıkı canlısın bıde.annede bravo valla tam zamanında yetısmıs kızının ımdadınaa a.sallah basımızdan eksık etmesın onlarıı

aferın yagmuraa ne guzel dusunmuss annesını

11.aya kadar normal dıyo doktorlar cıkarlar pespese canım sen jellerı hazırla benceopuyorumnanaktan

masallah selıncıge

Son düzenleme:
Filiz'cim senin ruh halini anlayabiliyorum canım. Bende bu konularda çok aşırı alınganım. Kendi ailemde sesiimizn yüksek çıkması bile hakaretmiş gibi algılandığı için bende hiç kaldıramıyorum.Eşimin ailesi için ise abartılacak bişey olmadığını benim alınganlığımın çok fazla abartılı olduğunu düşünülüyor.
Umarım sakin bir kafayyla konuşarak bir çıkış noktası bulursunuz. Eşinde senin anlattıklarına bakılırsa çok pişman olmuş sana söyledikleri için.

ben geldim kızlarrr ...ömerim gayet iyimiş azck daha hırlama var dedi ama ilaçları 1 haftaya tamamla dedi
doktor amcamız çok sevdi çok sakin bir bebek dedi...büyük insan gibi muaynne ettim dedi..
ameliyet olacağıımızı söyledimm...hemen sünneti yapın dedi...çok iyi olur yoksa 5 yaşı beklersiniz dedi...aradaki yaşta çocuklar cinselliğini keşfediyolar dedi...
diğerini devlet yapmazsa burada yapalım dedi...

hastaneye gitmeden gülhancığımla konuşurken ıspanağımı ayıkladım
yıkadım....(kaynana ben yapayım dedi..ben dedim sirkeli suda tutarım toprak görünmeyene kadar yıkarım dedim...verdiği cvp aaaa çok su harcıyorsun yemem o ıspanağı vermem o kadar su parası dedi)neyse ki ben yaptım gittim....hastaneye annemde geldi ömeri görmek için.....içi içini yiyor
ben gitmeme kararı aldım.....anneme p.tesi ya gelirsin yada kaynanam gelecek dedim...
eşimde bu havalarda annemde kalmamı istemiyor .hergeln şalap şulap orada
ve çocuklar düzenlerini yitiriyolar ...evimizde sabah kahvaltıdan sonra uyuyolar... sonra çorbasını içince birde aksam 5-6 arası ikiside uyuyor..2 şer saat ...gecede rahatlar....ama annemlerde asla uyumuyolar...
neyse sözün özü kaynana ile zorada olsa barıştık...gelecek artık annem gelmezse
yaza büyüdükleri için biz gideriz ananeye ....annemin evinin yanı park parkta çok oynarlar bari...

bigudi cnm eşim aslında çok yardımcı birisiydi ....ama işleri yoğunlaştı ve eve gelince çocuklarla oynuyor vakit geçiriyo...doğal olarak bana bir bardak kaldırmıyor.....yapma demişsin ok. yapmayım ama
inan bana ben denedim o şey asla kalkamaz ...anasının oğlu kaynanamda öyle cnm....

geçen kirli kazağını almadım attığı yerden bir hafta gitmedi...bende bağrındım
yıkanamayacak eğer kaldırmazsan dedim kaldırdı....ama sürekli ona laf anltmaya mecalim yok...

ev işine gelince bugün bişi yapmadım mesela bulaşık yemek dışında...şimdi çamaşır yıkanacak çıkınca asarım...makarna pişireceğim...ıspanak ve makarnanın yanına salata olmaz dimi yaaaaa....

bozon cnm merhaba hoışgeldin ....kısçen baya iri cnm ama kilosundan dolayı fazla hareketli değil cnm
benim görüşüm bu ....benim ömerim 9400 gr.76 cm alişim 8600 gr 74 cnm geçen ayki ölçü bu
aliş ömerden daha hızlı ve çevk adım atıyor...ayakta dikiliyo ....ama ömer öle değil...
neyse üzme kendini daha henüz bebek geçer ...geç yapsın bazı şeyleri ne olacak boşver...

gülhancığım konuştuk senle cnm

banucuğum kuzun hastaymışş kusura bakama yaaa anlamadım dedim ya çok geçmiş olsun cnm

ne zamandır yazamadım tutkun kuzenine geçmişş olsun cnm yaa

Son düzenleme:

Birsen'cigim, sagol canim. Tavsiyelerin cok etkili oldu, cok icten yazmissin. Sen sanirim benden yasca kücüksün ama bir an abla gibi hissettim seniopuyorumnanaktan
Esime gelince konustuk ve az önce bitti konusmamiz. Agzindan kacirdigini ve aslinda öyle demek istemedigini söylüyor israrla. "Gergin ve yorgun oldugum icin, ufacik bir sorunda bile patlama noktasina geliyorum, beni anla!" diye rica etti ve anlayisli davranmaya karar verdim. Ikimizde de gerilim var, Paskalya bayrami var burada Nisan'a dogru ve muhtemelen tatilimiz olacak. Bir tatile cikalim, yeri sen belirle diye bir teklifte de bulununca neredeyse "özürlü" lafina sevinecek oldum. Saka bir yana, konusularak asilmayacak sorun yok gibi. Eger diretse ve kavgaci bir tavir sergileseydi, iplerimiz cidden kopardi ama unuttum simdilik o sözü.

Sagol canim, astik sorunu simdilik. opuyorumnanaktan

Konustuk canim ve genelde fevri davranmiyorum bu tür konusmalarda, cok sükür asildi sorunumuz.

Hani meme bagimlisi bebekler oluyor ya, Özgü sanirim öyle bir bebek sanirim Bozon'cugum. Bence sabirla yemek yeme aliskanligi kazandirmaya devam et. Yemediginde yarim saat sonra tekrar dene ve bir süre sonra olumlu gelismeler olur eminim ki! Doruk örnegin yogurttan nefret ediyordu, bir süre vermedim ve yine denedim vermeye. Simdi israrlarima dayanamayarak yiyiyor biraz. Bazen istemedigide oluyor gerci, meyveyle veriyorum öyle zamanlarda ve meyveyi cok sevdigi icin reddetmiyor.

Sagol canim destegin icin, sorunumuzu cözdük biraz önce.zemuszemus

Evet cok pisman olmus bir hali var canim, bazen olabiliyor demek ki, insanlik hali iste. Ben simdiyece ona karsi hic hakaret ederek konusmadim, kizdigimda sinirli davrandigim oluyor ama kisiligine hic saldirmadim. O da genelde öyle hatta hassas oldugumu bildigi icin dikkatli davraniyor bana karsi. Insan hatalariyla insan, olur evlilikte böyle seyler demek ki! Önemli olan dogru iletisim kurmak.

Bu arada saclarini kestirmissin Sibel'cigim, sabah iletini okumustum ama dalginligimdan olsa gerek; bu kismi gözden kacirmisim. Güle güle kullan ve umarim resimlerini yayinlarsin da, bizde görürüz yeni halini.

evet filizciğim sen benden büyüksün cnm ....
bizler arkadaşız hemde bana göre kk arkadaşlarım hayatımdaki tek çıkarız arkadaşlarım
birbirini tanımadan bu kadar içten derdime ortak olan biri yok hayatımda
sorun çözülmüşşşşşşşşşşşşşşş harikaa

Selam hatunlara.s., nasılsınız bakalım, bugün geçmişe göz atamadım döktürmüşsünüzdür yine :)))
inş. herkesin keyfi yerindedir
Kızlarr nabıcam ne edicem ben bu oğlanla bilmem... kıpır kıpır kıpır maş diyim poposunda kurt var sanki , pıtır pıtır pıtır gidiyo evin içinde wc ye gitsem o da peşimden, bugünde kendi kendine koltuğa tutunup ayağa kalkmaya başladı kuzucum, sağlıklı olsunda bitanemin peşinde dolanırımda napim, zaten koca gün ya ben onun peşinden ya o benim peşimden ööyle dolaşıyoruz, ay misafirlikte bile rahat yok pıtır pıtır karıştıracak insanların evini illaki...
ayy bide bugün terli terli rüzgarda kaldım biraz inş hasta olmam ya, sırtım göğsüm tutulmuş iyice (
Ben kaçar hatunlar hazır kağancım uyuyoken bitirmem gereken bi kaç iş var çok öpüyorum hepinizi :)))

imdaaaaaaaaaaaat kızlar bu kız hiç durmuyor yaaa sürekli elinden tutup yüürütmemi istiyor yoruluyorumm

kolay gelsin esencim al kağandanda o kadar eli dursa poposunu oynatıyo veletus....

kızlar bayadır muhallebi vermemiştim unutup yicekmi diye deneme amaçlı yapayım dedim, yine herzamanki gibi yemedi (( aynen çöpü boyladı... tatlı şeyleri yemiyo bu çocuk ya... 1 haftadır ağzına meyve sürdürmedi şekerli diye... hadi muhallebiyi geçtim aman sebzesine katıyorum tahıl zaten ama meyve yese bari ya, portakal suyu yaptım onuda içmedi...
Neyseki et ve çoğu sebzeyi sorunsuz yiyiyor bu tesellim artık

Ahsen muhallebisini yedi babası geldi ona attım çok yordu yaaa sabah 9 akşam 11 ayaktayım okulda da ses çok yoruluyorum ben(
bugün veli toplantısı da vardı sorunum olan velilere söyledim orda burda konuşmayın bir derdiniz varsa karşıma gelin dedim kimsenin sesi çıkmadı sorunsuz geçti şükür

kayınbabama gelince hala eşimi de beni de sinir etmeye devam ediyor bugün onlara ev kiraladı eşim maddi olarak çok zorluyorlar bizi yaaa Allah bol kazanç versin ne diyim ben böyle havaya uçacağını bilseydim kazandığımın bebeğime kendim bakardım ücretsiz izin alırdım((
aman bir dokun bin ah işit benden

selaaamm

kızlar perş misarfirim var ondan fenalardayım...

bugun hava güzel diye babasıyla kızımızı gezdiridk market yapıp geldik hemen işe giriştim cam falan sildim
yrnda tül yıkarım hazırlık yaarım nneyseki annm geliyo kıza bakar:))
güya temizlik yoktu nisana kadar......

yaa esen ahsen sıralıyomu??
defne dün bugun kolundan tutunca adım atmaya başladı?
mercimek önden gidiyo he??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…