günaydin kizlar a.s.
gene 6.30da kalktik küçük hanimefendiyle..ay bu saatte cocukta ne enerji var anlatamam ya..kahvaltsini yaptirdim şimdi..sirada cup yatak var..uykum var yaf..
ferdacim oh annecigine kavusmussun :) carrefourdan gelen özürede sevindim :) mantikli olan buydu zaten
birsencim valla sana artik söyleyecek sözüm yok :) kafayi temizlikle bozmussun yahu :) ömerin daha iyi olmasina cok sevindim..inşaAllah biran önce tamamen geçer gider hastaliği..küçük tuvaleti bende ardiye gibi kullaniyorum..cok iyi oluyor..ütü masasi,pusetleri,toz bezleri,vileda,legen bilmem ne aliyor..
nurtencim su içmiyor demişsin..valla ne yap ne et suya aliştir..vucut susuz kalinca bagirsaklardan cekiyor suyu..o da kabizlik yapiyor..
sibelcim saclarin hayirli olsun canim :) bi resim koyda bakalim :) gerci eminim yakişmiştir
esencim ahsenin hiç dişi cikmadimi daha? öyleyse bile merak etme eli kulagindadirpitir pitir döker hepsini mercimekim :) agrisiz tasasiz cikarsin inşaAllahta sende biran önce dişbugdayini yaparsin
pinarcim hava güzel pazara gidebilirsin :) bizim içinde gez :)
iyice uykum geldi..kizcemde uyumak üzere :) bende gidip kivrilayim koltukcuguma :)
öptüm hepinizi :) a.s.
günaydın kızlar az önce kalktık kahvaltımızı yaptık yani Ahsen yaptı ben daha yapıcam şimdi geziniyor evde bende tutanak hazırlıycam ama öncelikli siz tabia.s.
ferdacım annenle bol bol gez tadını çıkar bizden de selam soyle tatlıma.s.
banu yağmur seni baya duygulandırmış canım benim çok güzeller yaaa :)opuyorumyanaktan
tubacım yat bacım yat oh dinlen
Ahsen çıkarmadı dişini yaaa bakalım dr sorun yok diyorr ama ben hevesleniyorum
hepinize çok teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.evet annemle gezmelere başladık bile..ferdacım gözün aydın annene kavuşmuşsun ohh ne güzel:))))
sibelcim yeni saçların hayırlı olsun eminim yakışmıştır resim bekliyoruz:)
filizcim canını sıkma dicem ama insan cidden üzülür yaa, ama gönlünü almasınada izin ver,bi türlü unutamıyor insan eşlerin yaptıklarını derin bi yara açıyor gönlünde.Eşinde ayıp etmiş sana.Umarım affettirir kendini bir an evvel.yoksa ikinizde çok yıpranırsınız tabii doruk da etkilenir bundan.Günaydin Kizlar,
Alinti yapmayi unutmusum gecmisi okurken, bir daha da geri dönmek istemedim.
Dorugun konusmasini kutlayan tüm arkadaslara öncelikle cok tesekkür ediyorum. Öyle seri konusmuyor gerci, bir sasirtiyor beni, sonra duruyor birkac gün. Acligini, susadigini, aciktigini, sıkıldıgını ve uykusunun geldigini anlatabiliyor. 2-3 sözcükle. Bazen cümle kurarak.
Pinar'cigim, Defdef'e masallah. Tam cadi ya, "abisi" diyor demek. Yerim ben onun o dillerini.
Bengi bugün doktora gidecekti, umarim güzel haberlerle döner.
Tuba'cigim, benim bildigim kadariyla da süt kabiz yapar. Ben teyzeme uyup kahvaltisindan bir miktar süt kullandim gecenlerde, (teyzem anaokulu ögretmeni ve deneyimli cocuklar konusunda) kabizligi iyice siddetlendi. Gerci süt suclu olmayabilir, degisen beslenme düzenide tetikliyormus kabizligi. Doruk'da mide bulantisinin ötesinde, kakasini yapamadigi icin, kustu gecenlerde. Cok korkuttu beni ama doktor olabilir siddetli kabizliklarda dedi. Neyseki atlattik, bol bol sicaga yakin su veriyorum tavsiyene uyarak iki gündür. Kakasinin kivami oldukca iyi.
Kizlar, moralim cok bozuk dünden beri. Esimle cok feci bozustuk. Dün isten gelmisti ve gece 03:00'de gittigi icin oldukca yorgundu. Biraz dinleniyor yemekten sonra ve bende rahatsiz olmamasina özen gösteriyorum. Her neyse o televizyona dalmisti, bende Dorukla oynuyordum yerde, bir yandanda gecen söyledigim su yemek kitabini karistiriyordum. Doruk bir anda oyuna ilgisini kaybetti ve saclarimi yolmaya basladi, diger eliyle de kitabin acik olan sayfasini. Yardim istedim esimden ama bir yandanda gülüyorum halime. Pozisyonumdan dolayi, cok rahat hareket edemedim ve sayfayi yirtti Doruk. Esimde bana sinirlendi, "Özürlü müsün Filiz, cocuga kitabi yirttiriyorsun" diye. Bu özürlü sözü agzindan cikinca ben resmen sok oldum ve aglama krizine girdim, zaten bir süredir üzerimde gerilim var, tuz biber oldu bu söz. Hemen pismanlik duydu, özür diledi ama cok kalbim kirildi. Ilk kez böyle bir laf etti ve bu neyin belirtisi cözemiyorum aksamdan beri. Barismaya calisiyor ve bunu yaparkende, cok lakayt bir tavirla ve sakalarla yapmaya calisiyor. Agiz üstü konusuyorum ama unutamiyorum o sözü bir türlü. Ben asiri takarim böyle hakaret vari sözleri, eger affedemezsem, evliligimiz bitme noktasina bile gelir. O bu yönümü cok iyi biliyor ve tedirgin oldu aksam bu yüzden, konusalim mi biraz dedi. "Yatacagim, konusacak birseyim yok" dedim. Bugün ciddi ciddi konusacagim ama geldiginde...
Bizden simdilik böyle, görüsürüz yine...
güle güle kullan cnm hediyeni ,aferin güzel kızına ..amaannnn kız değilmi olsunda çamurdan olsun derdi halam hep..Kızlar başka oluyoo.günaydın herkese güzel bir gün olması dileğiyle hepimiz için işteyim bende kızlarımı bırakıp gelmek zor oluyor heleki duru arkamdan ağlayınca
kızlar dün kızım bana nazar boncuklu bileklik almış birde beşiktaşın anahtarlığını kendince bir hediye paketi yapmış çok güzel getirdi bu sana benim hediyem küçük ama güzel dedi nasıl duygulandım öptüm öptüm sarıldım çok şanslıyım dedim kızım beni dün çok duygulandırdı:)
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
Selam Millet,,,,,
Ay ben gene kayıp oldum ve gercmışı cok dağınık okuduğum için alıntı yapmadım.Kısmayın bana olar mı?
Öncelikle Bora nın gelişimine ve yumurtalıklarındakı sorun için ıyı dıleklerinize teşekkür ederim.
Ferdacım annen gelmiş hoşgelmiş.Ohhh yıyın bakalım mamaları.Dağhanada bence az az hazırla dedığın gıbı en azından herseyın vıtamınını alsın.Kılosunada takılma derim.
Sibelcım ve Nurtencım sıhhatler olsun.Görelim bı yenı tarzlarınızı bakalım.
Bırsom teldede konuştuk ama cok sevındım Ömerin iyileşmesıne.
Pınar yıne fınk atmakta sanırım.
Banu gecmış olsun canım.Kıscen hastalanmış.Düzelir insallah.Yağmurum ne inceymış yaa.Ahh kız işte.
Esencım senınde okulda sorun var sanırım.Aman ne zor işler ya.Tayın hakkın varsa kullan,yıpratma kendını seker.
Tuba gelmiş hoşgelmiş.Senın bocukta cok erken kalkıyomuş yahuu.Akşam kacta yatıyo kı?
Bengı bugun doktorda galıba.Hanı guzel haberler getırır insallah.
Özlem valla bu ne iş bacım yaa.Al bırazını dışardan barı.Tabı iş pasta,börekle bıtmıyokı.Temızlık,servıs oy oyy oyy.Allah yardımcın olsun.
Filizcim gelelim sana.Esın cıdden hata yapmış.Ama affedılmıycek bişey deıl elbet.Bende hakaret içeren bışeyı kaldıramıyorum.Bence sen önce içinde rahatla sonra konuş.sinirli başlayınca hersey daha beter oluyor.En kıbarı bıle odun bunların kusura bakma.Aynı tepkıyı ben esıme versem dıye düşündüm evet cok ama cok uzatırdı olayı.
Ayyy kımse kalmamıştır inşallah.
tubişim yaa benim evim çok küçük herköşesini kullanıyoruz eee çocuklarda dağıtıyor artık...
şuan mutfakda benim selpak paktlerim yerdeee...eşimde dağnık ve sakarrr.....yani evde bana yardımcı olan yok....mecbur topluyorum ...silip süpürmede çocuklar yerlede saç kılı olur ağzına gider diye cnm ...
valla biz dağnık ve pis bi aileyiz yawww sen bana kızıyon ama ahhh bi görsen heryer hererde ...
aksam çamaşır katladım yatağın üzerine koydum eşim yatarken hepsini yere atmış küfür eder gibi çok kızdım öle duyor....daha.... ne bilem yaaaaaaaaaaaa...............
kıvılcım cnm aranızdaki diyolog çok önemli eşin sana bunu söylerken bir anlık gafletle söyledi demek
mesela bana desen ben tınlamam ....aynen iade ederim..
ama sizinki farklı ve sende bu konuda hasassın...
ama boşanma felan diyosun....yapma...haklısın hiç hoş bişey değil
ama hepimiz insanız olabilir böyle gaflar..
sen diyeceksin belki ben yapmıyorum dikkat ediyorum
ama oluyor.....sen kızgınlığın geçene kadar konuşma derim
ama içinden kendi yatıştır...doruğu düşün...
içindeki kötü enerjiyi at kocan aslında
öylede seni kıracak biri değil öle düşün..mutlu ol...
oluyor malesefff iştee....üzme kendinii
banucuğum ,tülaycığım merhaba
banu canım kızlar ağlıyo yazmışsın
tam anlayamadım ...işe gittiğin içinmi cnm
eğer öleyse çok zor ben iyi anlıyorum
annemde beni ananenme bırakıp giderdi camlarda beklerdim
beni bıraktığı sabahlar annemin gittiğini anlayınca ağlardım
hatırlıyorum ben...ve koca kadın oldum annem hastalığı iiçin çalışması gerekti
ve ben annemi ziyarete gittiğimde annem evde değilse sinir olurdum
yani hala çalışmasını istemiyorum.....
özlemmmmmmmmmmmm kızımmmmmm ne bu yaaa ne gelen giden pastane aç anasını satimmm
bari para kazanırsın yaaaaaaaaaaaaaaaa.................
kabul etmemeye çalış birazz yaa hastayım yastayım bişiler deee
allah kolaylık versin yaa iki canlı kadına bu kadar insan gelirmi beee
çok afedersin ama düşüncesiz danalarrrrrrrrrrrrrrrrr...
ayyyy ben kaçarım kızlar atladıklarım varsa kusura bakmasınlarr
ömeri uyuttum ıspanak pişireceğim.....sonra ömeri kontrole kötüreceğim
ufff havada fena değillll....kaynana başım tuttu gidecem diyoo
2-3 gün zor durdu hanfendiii püfffff
Günaydin Kizlar,
Alinti yapmayi unutmusum gecmisi okurken, bir daha da geri dönmek istemedim.
Dorugun konusmasini kutlayan tüm arkadaslara öncelikle cok tesekkür ediyorum. Öyle seri konusmuyor gerci, bir sasirtiyor beni, sonra duruyor birkac gün. Acligini, susadigini, aciktigini, sıkıldıgını ve uykusunun geldigini anlatabiliyor. 2-3 sözcükle. Bazen cümle kurarak.
Pinar'cigim, Defdef'e masallah. Tam cadi ya, "abisi" diyor demek. Yerim ben onun o dillerini.
Bengi bugün doktora gidecekti, umarim güzel haberlerle döner.
Tuba'cigim, benim bildigim kadariyla da süt kabiz yapar. Ben teyzeme uyup kahvaltisindan bir miktar süt kullandim gecenlerde, (teyzem anaokulu ögretmeni ve deneyimli cocuklar konusunda) kabizligi iyice siddetlendi. Gerci süt suclu olmayabilir, degisen beslenme düzenide tetikliyormus kabizligi. Doruk'da mide bulantisinin ötesinde, kakasini yapamadigi icin, kustu gecenlerde. Cok korkuttu beni ama doktor olabilir siddetli kabizliklarda dedi. Neyseki atlattik, bol bol sicaga yakin su veriyorum tavsiyene uyarak iki gündür. Kakasinin kivami oldukca iyi.
Kizlar, moralim cok bozuk dünden beri. Esimle cok feci bozustuk. Dün isten gelmisti ve gece 03:00'de gittigi icin oldukca yorgundu. Biraz dinleniyor yemekten sonra ve bende rahatsiz olmamasina özen gösteriyorum. Her neyse o televizyona dalmisti, bende Dorukla oynuyordum yerde, bir yandanda gecen söyledigim su yemek kitabini karistiriyordum. Doruk bir anda oyuna ilgisini kaybetti ve saclarimi yolmaya basladi, diger eliyle de kitabin acik olan sayfasini. Yardim istedim esimden ama bir yandanda gülüyorum halime. Pozisyonumdan dolayi, cok rahat hareket edemedim ve sayfayi yirtti Doruk. Esimde bana sinirlendi, "Özürlü müsün Filiz, cocuga kitabi yirttiriyorsun" diye. Bu özürlü sözü agzindan cikinca ben resmen sok oldum ve aglama krizine girdim, zaten bir süredir üzerimde gerilim var, tuz biber oldu bu söz. Hemen pismanlik duydu, özür diledi ama cok kalbim kirildi. Ilk kez böyle bir laf etti ve bu neyin belirtisi cözemiyorum aksamdan beri. Barismaya calisiyor ve bunu yaparkende, cok lakayt bir tavirla ve sakalarla yapmaya calisiyor. Agiz üstü konusuyorum ama unutamiyorum o sözü bir türlü. Ben asiri takarim böyle hakaret vari sözleri, eger affedemezsem, evliligimiz bitme noktasina bile gelir. O bu yönümü cok iyi biliyor ve tedirgin oldu aksam bu yüzden, konusalim mi biraz dedi. "Yatacagim, konusacak birseyim yok" dedim. Bugün ciddi ciddi konusacagim ama geldiginde...
Bizden simdilik böyle, görüsürüz yine...
tavsıye ettım canım.
yorma kendını bukadar sende ıkı canlısın bıde.annede bravo valla tam zamanında yetısmıs kızının ımdadınaa a.sallah basımızdan eksık etmesın onlarııkul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler ya
işte bu işte buuuuu
aferın yagmuraa ne guzel dusunmuss annesınıgünaydın herkese güzel bir gün olması dileğiyle hepimiz için işteyim bende kızlarımı bırakıp gelmek zor oluyor heleki duru arkamdan ağlayınca
kızlar dün kızım bana nazar boncuklu bileklik almış birde beşiktaşın anahtarlığını kendince bir hediye paketi yapmış çok güzel getirdi bu sana benim hediyem küçük ama güzel dedi nasıl duygulandım öptüm öptüm sarıldım çok şanslıyım dedim kızım beni dün çok duygulandırdı:)
günaydın kızlar az önce kalktık kahvaltımızı yaptık yani Ahsen yaptı ben daha yapıcam şimdi geziniyor evde bende tutanak hazırlıycam ama öncelikli siz tabia.s.
ferdacım annenle bol bol gez tadını çıkar bizden de selam soyle tatlıma.s.
banu yağmur seni baya duygulandırmış canım benim çok güzeller yaaa :)opuyorumyanaktan
tubacım yat bacım yat oh dinlen
Ahsen çıkarmadı dişini yaaa bakalım dr sorun yok diyorr ama ben hevesleniyorum
banucum iyiyim canım ben.selinimde iyi teyzesi.dün git demeyi öğrenmiş ben gidiyorum diyince git diyor:)) çok komikya bide sabah komşu ona el sallıyordu oda ona öpücük atıyor sanırım yeğenimden öğrenmiş:))
tubişim yaa benim evim çok küçük herköşesini kullanıyoruz eee çocuklarda dağıtıyor artık...
şuan mutfakda benim selpak paktlerim yerdeee...eşimde dağnık ve sakarrr.....yani evde bana yardımcı olan yok....mecbur topluyorum ...silip süpürmede çocuklar yerlede saç kılı olur ağzına gider diye cnm ...
valla biz dağnık ve pis bi aileyiz yawww sen bana kızıyon ama ahhh bi görsen heryer hererde ...
aksam çamaşır katladım yatağın üzerine koydum eşim yatarken hepsini yere atmış küfür eder gibi çok kızdım öle duyor....daha.... ne bilem yaaaaaaaaaaaa...............
kıvılcım cnm aranızdaki diyolog çok önemli eşin sana bunu söylerken bir anlık gafletle söyledi demek
mesela bana desen ben tınlamam ....aynen iade ederim..
ama sizinki farklı ve sende bu konuda hasassın...
ama boşanma felan diyosun....yapma...haklısın hiç hoş bişey değil
ama hepimiz insanız olabilir böyle gaflar..
sen diyeceksin belki ben yapmıyorum dikkat ediyorum
ama oluyor.....sen kızgınlığın geçene kadar konuşma derim
ama içinden kendi yatıştır...doruğu düşün...
içindeki kötü enerjiyi at kocan aslında
öylede seni kıracak biri değil öle düşün..mutlu ol...
oluyor malesefff iştee....üzme kendinii
banucuğum ,tülaycığım merhaba
banu canım kızlar ağlıyo yazmışsın
tam anlayamadım ...işe gittiğin içinmi cnm
eğer öleyse çok zor ben iyi anlıyorum
annemde beni ananenme bırakıp giderdi camlarda beklerdim
beni bıraktığı sabahlar annemin gittiğini anlayınca ağlardım
hatırlıyorum ben...ve koca kadın oldum annem hastalığı iiçin çalışması gerekti
ve ben annemi ziyarete gittiğimde annem evde değilse sinir olurdum
yani hala çalışmasını istemiyorum.....
özlemmmmmmmmmmmm kızımmmmmm ne bu yaaa ne gelen giden pastane aç anasını satimmm
bari para kazanırsın yaaaaaaaaaaaaaaaa.................
kabul etmemeye çalış birazz yaa hastayım yastayım bişiler deee
allah kolaylık versin yaa iki canlı kadına bu kadar insan gelirmi beee
çok afedersin ama düşüncesiz danalarrrrrrrrrrrrrrrrr...
ayyyy ben kaçarım kızlar atladıklarım varsa kusura bakmasınlarr
ömeri uyuttum ıspanak pişireceğim.....sonra ömeri kontrole kötüreceğim
ufff havada fena değillll....kaynana başım tuttu gidecem diyoo
2-3 gün zor durdu hanfendiii püfffff
hepinize çok teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.evet annemle gezmelere başladık bile..
selamınızıda iletirim..
filizcim canını sıkma dicem ama insan cidden üzülür yaa, ama gönlünü almasınada izin ver,bi türlü unutamıyor insan eşlerin yaptıklarını derin bi yara açıyor gönlünde.Eşinde ayıp etmiş sana.Umarım affettirir kendini bir an evvel.yoksa ikinizde çok yıpranırsınız tabii doruk da etkilenir bundan.
Evliliği bitirme noktasına filanda getirmeyin sakın sakin ol biraz daha cnm..
güle güle kullan cnm hediyeni ,aferin güzel kızına ..amaannnn kız değilmi olsunda çamurdan olsun derdi halam hep..Kızlar başka oluyoo.
canım Allah kolaylık versin sana ne diyim.
Selam Millet,,,,,
Ay ben gene kayıp oldum ve gercmışı cok dağınık okuduğum için alıntı yapmadım.Kısmayın bana olar mı?
Öncelikle Bora nın gelişimine ve yumurtalıklarındakı sorun için ıyı dıleklerinize teşekkür ederim.
Ferdacım annen gelmiş hoşgelmiş.Ohhh yıyın bakalım mamaları.Dağhanada bence az az hazırla dedığın gıbı en azından herseyın vıtamınını alsın.Kılosunada takılma derim.
Sibelcım ve Nurtencım sıhhatler olsun.Görelim bı yenı tarzlarınızı bakalım.
Bırsom teldede konuştuk ama cok sevındım Ömerin iyileşmesıne.
Pınar yıne fınk atmakta sanırım.
Banu gecmış olsun canım.Kıscen hastalanmış.Düzelir insallah.Yağmurum ne inceymış yaa.Ahh kız işte.
Esencım senınde okulda sorun var sanırım.Aman ne zor işler ya.Tayın hakkın varsa kullan,yıpratma kendını seker.
Tuba gelmiş hoşgelmiş.Senın bocukta cok erken kalkıyomuş yahuu.Akşam kacta yatıyo kı?
Bengı bugun doktorda galıba.Hanı guzel haberler getırır insallah.
Özlem valla bu ne iş bacım yaa.Al bırazını dışardan barı.Tabı iş pasta,börekle bıtmıyokı.Temızlık,servıs oy oyy oyy.Allah yardımcın olsun.
Filizcim gelelim sana.Esın cıdden hata yapmış.Ama affedılmıycek bişey deıl elbet.Bende hakaret içeren bışeyı kaldıramıyorum.Bence sen önce içinde rahatla sonra konuş.sinirli başlayınca hersey daha beter oluyor.En kıbarı bıle odun bunların kusura bakma.Aynı tepkıyı ben esıme versem dıye düşündüm evet cok ama cok uzatırdı olayı.
Ayyy kımse kalmamıştır inşallah.
merhba kızlar!
geçenlerde bi cee dedim kaçtım. çokk işim vardı. bi daha da fırsatım olmadı yazmaya.
Bir ay annemlerin yanında kalıdm çok iyi geldi. hem ben hem de Özgü için. Çok hızlı öğrenmeye başladı.
keşke kalabalık bir ortamda büyüyseydi kızım dedim.
Özgü hala yemek konusunda sorunlu. canı istemediği hiç birşeyi yemiyor. zorla yedirmeye kalksam kusuyor. yumurtadan nefret ediyor. kalhvaltıyı birtürlü yaptıramıyorum. ne denesem fayda etmiyor. yoğurt ve tahrana çorbasından başka bişey sevmiyor. meyveye özellikle portakal için çıldırıyor. limon yerken bile hiç suratı ekşimiyor. tuhaf bi kız. birde beni emmekte acayip ısrarlı. Emmek istediğinde eğer emzirmezsem durduramıyorum. atıyor kendiini. daha kalıcı bir çözüm bulamadım. gece boyu beni emiyor. sabah 7:30da emziriyorum en son. saat 11de kahvaltısını veriyorum. ama en fazla 3-4 kaşık yiyor. bazen onu bile yedremiyorum.12:30 gibi çorba yada sebze deniyorum belki yer diye ama tarhana çorbası değilse ağzına sürmüyor. bende yoğurt veriyorum. çok üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye. umarım en kısa sürede düzene girer. gün içinde emzirmeyi sabahıda sayarsam 3 kadar düşürdüm.
Özgü hala aykalarının üzerine basamıyor. Tam okumadım ama sizinkiler yürüme çalışmalarına başlamıştır herhalde. Biz sadece yuvarlanıyoruz emeklemek için büyük çaba sarfediyor. ama başaramadık hala. Kilomuz normalden çok fazla tabi boyumuzda normalden uzun. anlamıyorum sadece emeerek nasıl bu kadar kilo alıyor. Şimdiki kilosu 13ü geçti. boyuda en son 1.5 ay önce 78cmdi. Ben ne yapacağım bu gidişle anlamıyorum. heerkes yürüyünce verir merak etme diyorlar ama benim cadının hiç niyeti yok. ayy önüne gelen sen yürüteç kullan deyip duruyor.bakalım sabırla beklerim diyorum bende. herşeyi geç oluyor. Ama çene hiç susmuyor. Çok da kinci bir çocuk olacak. Kendisine yapılan kötü birşeyi unutmuyor hiç. Geçenlerde eşim kızmıştı.Çok alındı.iki gün boyunca Özgür "canım kızm babam benim" ddedikçe Özgü yüzüne karşı inadına yaparmış gibi "dede teete anne" diye sıralıyor. bişey anlatırken yüzüne bile bakmıyor. parka götürdü de barıştılar.
bana gelince tatilden dönünce evin halini bi gördüm şok oldum. tek Özgünün odası düzgün kalmış. heryer dağılmış. Eşim izin aldı da 4-5 günde zor temizledim.her yeri kırkladım. çok yoruldum. birtek evin duvarları kaldı silinmedik. çamışır makinesinin çamışır yıkamaktan hali kalmadı:)))ama tertemiz oldu.sonra arkadaşlar geldiler. birde ehliyet kursuna yazılmıştım.ama hiç çalışamadım kurslarada gitmedim. haftasonu sınava girdim. sanırım geçiyorum ondanda. sırada direksiyon var. Kurslarım var haftasonu onuda başardım mı tutmayın beni. Kızımı alıp gezerim bol bol.
İlk defa bu kadar uzun yazdım sanırım iki saaat oldu başlayalı.
Umarım herkesler iyidir. Geçenlerde Birsen'in kuzuları hastaydı. inşallah iyileşmişerdir.
arada bakmaya çalışrım. çok yazmaya fırsatım omuyor ama okurum szileri bol bol.
hepinizi öpüyorum.
bı selam verseydın fena olmazdı ama napalımm artık
güle güle gıy tatlım aldıklarını hakkındır okadar kılo verdin kaydirigubbakcemile2
bencede cok zorluyosunlmaz: kendını oldugu kadar olsun herseyı üstlenınce kocanda tembel olmuş gıbıme gelıyo alısmıs arkasını toplıcak bırsenın varlıgına
bırak öle kalsın 2 3 gun cıkardıkları bak bıdaha yapıyomu zor senın ıçin ama bı dene ıstersen sıkma canınıyerimseniben
kızgınlıkla söylemıstır hassalıgın konusunda onu uyar ama buyutme filizcim.:teselli:
tavsıye ettım canım.
yorma kendını bukadar sende ıkı canlısın bıde.annede bravo valla tam zamanında yetısmıs kızının ımdadınaa a.sallah basımızdan eksık etmesın onlarıı
aferın yagmuraa ne guzel dusunmuss annesını
11.aya kadar normal dıyo doktorlar cıkarlar pespese canım sen jellerı hazırla benceopuyorumnanaktan
masallah selıncıge
Filiz'cim senin ruh halini anlayabiliyorum canım. Bende bu konularda çok aşırı alınganım. Kendi ailemde sesiimizn yüksek çıkması bile hakaretmiş gibi algılandığı için bende hiç kaldıramıyorum.Eşimin ailesi için ise abartılacak bişey olmadığını benim alınganlığımın çok fazla abartılı olduğunu düşünülüyor.
Umarım sakin bir kafayyla konuşarak bir çıkış noktası bulursunuz. Eşinde senin anlattıklarına bakılırsa çok pişman olmuş sana söyledikleri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?