Ahsen muhallebisini yedi babası geldi ona attım çok yordu yaaa sabah 9 akşam 11 ayaktayım okulda da ses çok yoruluyorum ben(
bugün veli toplantısı da vardı sorunum olan velilere söyledim orda burda konuşmayın bir derdiniz varsa karşıma gelin dedim kimsenin sesi çıkmadı sorunsuz geçti şükür
kayınbabama gelince hala eşimi de beni de sinir etmeye devam ediyor bugün onlara ev kiraladı eşim maddi olarak çok zorluyorlar bizi yaaa Allah bol kazanç versin ne diyim ben böyle havaya uçacağını bilseydim kazandığımın bebeğime kendim bakardım ücretsiz izin alırdım((
aman bir dokun bin ah işit benden
selaaamm
kızlar perş misarfirim var ondan fenalardayım...
bugun hava güzel diye babasıyla kızımızı gezdiridk market yapıp geldik hemen işe giriştim cam falan sildim
yrnda tül yıkarım hazırlık yaarım nneyseki annm geliyo kıza bakar:))
güya temizlik yoktu nisana kadar......
yaa esen ahsen sıralıyomu??
defne dün bugun kolundan tutunca adım atmaya başladı?
mercimek önden gidiyo he??
kolay gelsin tatlım benimde hafta sonu misafirim var ama temizlik yapacak fırsat yokk bakalım akşamları bende yapıcam
Ahsen sıralıyor güzelim maşallah hala yere koyduğumda oturuyor kalıyor sürünmekten hoşlanmyor ağlıyor ama koltuktan tutunup yürüyor ve sürekli elinden tutturup yürümek istiyor evi turluyor beni çok yoruyor
biraz öne geçti sanırım ama adımlamaya başladıysa sıralar yakında sen sık sık koy koltuk kenarına:))
canım çok sıkılıyor bu olayylara ama ne yapayım Allah büyük görüyor inşallah öte tarafta karşıma artı olarak çıkar ne diyim:Saruboceq:
var canim biri sara hastasi ozurlu digeride gecensene anlatmistim ablasi onun kendine hayri yok dur daha ilerde onun neleri cikicak bakalim ya tamam yapariz sorundegil sonucta ailesi ayni sey benim aileme olsa onlarada yaparim ama adam kazqndigini gidip baska kadinlarla yiyiyor borcunu biz oduyoruz bu bana dokunuyor
ufff be ne dokunması bu koyor harbiiiiiiivar canim biri sara hastasi ozurlu digeride gecensene anlatmistim ablasi onun kendine hayri yok dur daha ilerde onun neleri cikicak bakalim ya tamam yapariz sorundegil sonucta ailesi ayni sey benim aileme olsa onlarada yaparim ama adam kazqndigini gidip baska kadinlarla yiyiyor borcunu biz oduyoruz bu bana dokunuyor
ooooo seninki de masallah annesi surunmeye baslamis demek ki 1-1 iz :)))
kaynanamin haberi var canim ama birakmis artik kadin yazik esimde konusunca hemen kavga ediyo Allah esime bol kazanc versin yoksa cok huzurumuz bozulur
nurtencim defneninde cikmadi dimi daha ay bu ikisi cok uyusuk yaaaa ciksinda parti yapayim gel sende olur mu cicim
günaydın herkese teyzelerim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?