2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ahh bacım ahh iyi sabır var sende maş. valla..
ben olsam başını yemiştim kubinin sen sesini çıkarmıyosun kıymetini iyi bilsin kocan!!

kolay gelsin tatlım benimde hafta sonu misafirim var ama temizlik yapacak fırsat yokk bakalım akşamları bende yapıcam
Ahsen sıralıyor güzelim maşallah hala yere koyduğumda oturuyor kalıyor sürünmekten hoşlanmyor ağlıyor ama koltuktan tutunup yürüyor ve sürekli elinden tutturup yürümek istiyor evi turluyor beni çok yoruyor
biraz öne geçti sanırım ama adımlamaya başladıysa sıralar yakında sen sık sık koy koltuk kenarına:))

canım çok sıkılıyor bu olayylara ama ne yapayım Allah büyük görüyor inşallah öte tarafta karşıma artı olarak çıkar ne diyim
:Saruboceq:

ülen nurten kızz ne temizliği yapıyon
ben rutin temizlik yapmaktan o dediklerini yapmıyorum biee
pisimmmmmmmmmmmmm ıyyyıkkkk

esen yaa kayınbaban ne istiyo sizden yaa ...devamlı kıç topluyorsunuz yaaa
seninkinden başka çocuğu yokmu bu adamın az onlara asılsın

sanada kolay gelsin cnm yapabildigin kadar yap çalışıyosun sen, umduugunu degil buldugunu görsünler (ay buda bana ait bi atasözü olsun)

mercimek 1-0 önde maş. kızıma diyim:))
koltuk kenarlarında kendini bırıkıyo hemn ve yorulluyo hep tutacakmışım onu bide bu raralar çok sinirli herşeye sinirlenip bagırıyor..
bizim kız azcık sürünmeye başladı, artık oturttugum yerde durmuyo kaydirigubbakcemile3
atıyo kendini yere ve gidiyo dönmeyede başladı yani tam dikkat etmem gereken zamaanlar..
alıştım bide hareketsiz bebege böyle olunca unutuyorum bırakıyorum oldugu yere gecen gün oturtum ve mutfaga gittim kapı arasından bakım dedim baktım yeriinde yok panık oldumki anlatamam..

çıkar cnm karşına öbür tarafada kalmaz bu taraftada dönecektir sana muhakkak...

var canim biri sara hastasi ozurlu digeride gecensene anlatmistim ablasi onun kendine hayri yok dur daha ilerde onun neleri cikicak bakalim ya tamam yapariz sorundegil sonucta ailesi ayni sey benim aileme olsa onlarada yaparim ama adam kazqndigini gidip baska kadinlarla yiyiyor borcunu biz oduyoruz bu bana dokunuyor

aman yapmasamda olurda rahat batıyo işte birsen...

bide gelenler akranlarım yabancıda degiller ama tüller kararmış sanki gibi geldi bende yıkayayım gitsin dedim..

seni anlıyorum ama yapacak bişi yok.. hem üst katta oturuyon camlar batık oluyodur benim gibi..
bahanem hazır yagmur hep camlara vuruyo yalanda degil valla.. sende öyle de geçç:)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman kaynanı alın bi kenara cnm yaaa
kayınpederinde ne hali varsa görsün
kaynanın haberi varmı cnm yaaa

ufff be ne dokunması bu koyor harbiiiiiii
ayy esen ozman sizin derdiniz bitmez bacım allah kolaylık versin..
ve dua ette eşinin işlleri hep iyi gitsin başka türlü çok sıkıntı olur..
ooooo seninki de masallah annesi surunmeye baslamis demek ki 1-1 iz :)))

hehe 1-1 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bide dişlense prensesler tam olacakkaydirigubbakcemile3

kaynanamin haberi var canim ama birakmis artik kadin yazik esimde konusunca hemen kavga ediyo Allah esime bol kazanc versin yoksa cok huzurumuz bozulur

nurtencim defneninde cikmadi dimi daha ay bu ikisi cok uyusuk yaaaa ciksinda parti yapayim gel sende olur mu cicim

ımmmmmm

partileri severimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

gelirim tabi hayatım......

herkese iyi geceler kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadı kaç gündür ve size bir haber vereyim yine hamileyimm sanırım dün test yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi şok olduk eşimle kafam çokkk karışık hiç beklemediğim bi anda hemde daha yeni barışmışken eşimle bu bebek çok sürpriz oldu ama doğurup doğurmama konusunda çok kararsızım 2. bebek iiçin hiç hazır hissetmiyorum kendimi hala düşünüyorum napıcam diye eşim bana bıraktı kararı offff yanlız 2 gün önce az bi kanamam oldu sonra kesildi bu neyin nesi onu anlayamadım artık hayırlısı dicem başka çare yokk

günaydin kizlar a.s.

oyy claries hamilesin büyük ihtimalle he :) hayirlisi olsun canim hakkinda..dünyaya gelecegi varsa gelir elbet

esencim canim ya Allah yardimciniz olsun,zor bi durum aileyle ugrasmak bu dünyada da ahirettede cikacak karsina canim merak etme..mazlumun ahi ahirete kalmaz neticede..

ay vaktim kisitli özet geceyim :)

birsencim ömerin iyi olmasina,filizcim eşinle barişmana,burcucum kaanin ayaklanmasina cok sevindim :)

gülşahcim,nurtencim,tülaycim,banucum,bozoncum,gülhancim,aslicim,pinarcim,tutkuncum,sibelcim ve tüm kizlarada merhabalar günaydinlar,kuzucuklarada kocaman öpücükler :))

biz kalktik..anneme gidicez bugun serros hanimla..2 gece kalicaz..hem bize hem annemlere değişiklik olsun diye :) bugun annemin kuzenine gidicez..haberiniz olsun evde bulamassaniz merak etmeyin :)))

ay hadi ben kalkayim canta manta hazirlicam..engec 9da cikmam lazim..ay esnemekten agzm kapanmiyor..yolda molda uyumasam iyidir he

hadi öptüm hepinizi kocamannn :)

herkese günaydın canlarım.sizi çok özledim valla. ne zamandır giremiyorum yine işim çok sormayın.umarım herkes iyidir.geçmişe bakamıyorum. berke iyi çok şükür. bizi öldürüyor yeni yeni hareketler filan. ağzıda laf dolu öyle bıdırdanıyor. bütün akşam oğluşla uğraşıyoruz...
bende iyi sayılırım.
normalde benim gözüm bozuk kızlar. lens kullanıyorum 6 yıldır. geçen hafta gözlerim kanlanmıştı. geçmedi kanı. cumartesi dr a gittim. mikrop kapmış biraz lensi çıkar dedi. şimdi gözlük aldım sormayın hiçççççç alışamadım öldürdü beni.başımı döndürüyor. 6 yıldır ilk defa başıma geldi. pazartesi işe bile gelemedim.bugün tekrar kontorele gitcem öğleden sonra umarım geçmiştirde lensime dönerim. 2 tane damla verdi 2 saatte bir damlatıyorum.pazar akşamı da düğünümüz vardı düğüne bile gidemedim gözüm yüzünden.
neyse bizden böyle bakalım bugün öğleye kadar girmeye çalışacam..
öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…