aaaa hayırlı olsun canım ve hayırlısı olsun:) eleceği varsa gelir tubanın dediği gibiherkese iyi geceler kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadı kaç gündür ve size bir haber vereyim yine hamileyimm sanırım dün test yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi şok olduk eşimle kafam çokkk karışık hiç beklemediğim bi anda hemde daha yeni barışmışken eşimle bu bebek çok sürpriz oldu ama doğurup doğurmama konusunda çok kararsızım 2. bebek iiçin hiç hazır hissetmiyorum kendimi hala düşünüyorum napıcam diye eşim bana bıraktı kararı offffyanlız 2 gün önce az bi kanamam oldu sonra kesildi bu neyin nesi onu anlayamadım artık hayırlısı dicem başka çare yokk
öyle canım yaaa aileyle uğraşmak zor evlilikler malesef iki kişilik değilgünaydin kizlar a.s.
oyy claries hamilesin büyük ihtimalle he :) hayirlisi olsun canim hakkinda..dünyaya gelecegi varsa gelir elbet
esencim canim ya Allah yardimciniz olsun,zor bi durum aileyle ugrasmakbu dünyada da ahirettede cikacak karsina canim merak etme..mazlumun ahi ahirete kalmaz neticede..
ay vaktim kisitli özet geceyim :)
birsencim ömerin iyi olmasina,filizcim eşinle barişmana,burcucum kaanin ayaklanmasina cok sevindim :)
gülşahcim,nurtencim,tülaycim,banucum,bozoncum,gülhancim,aslicim,pinarcim,tutkuncum,sibelcim ve tüm kizlarada merhabalar günaydinlar,kuzucuklarada kocaman öpücükler :))
biz kalktik..anneme gidicez bugun serros hanimla..2 gece kalicaz..hem bize hem annemlere değişiklik olsun diye :) bugun annemin kuzenine gidicez..haberiniz olsunevde bulamassaniz merak etmeyin :)))
ay hadi ben kalkayim canta manta hazirlicam..engec 9da cikmam lazim..ay esnemekten agzm kapanmiyor..yolda molda uyumasam iyidir he
hadi öptüm hepinizi kocamannn :)
oy sanada günaydın bebem:):1hug:
günaydın herkese teyzelerim:)))
geçmiş olsun canım inşallah biran önce lensine kavuşursunherkese günaydın canlarım.sizi çok özledim valla. ne zamandır giremiyorum yine işim çok sormayın.umarım herkes iyidir.geçmişe bakamıyorum. berke iyi çok şükür. bizi öldürüyor yeni yeni hareketler filan. ağzıda laf dolu öyle bıdırdanıyor. bütün akşam oğluşla uğraşıyoruz...
bende iyi sayılırım.
normalde benim gözüm bozuk kızlar. lens kullanıyorum 6 yıldır. geçen hafta gözlerim kanlanmıştı. geçmedi kanı. cumartesi dr a gittim. mikrop kapmış biraz lensi çıkar dedi. şimdi gözlük aldım sormayın hiçççççç alışamadım öldürdü beni.başımı döndürüyor. 6 yıldır ilk defa başıma geldi. pazartesi işe bile gelemedim.bugün tekrar kontorele gitcem öğleden sonra umarım geçmiştirde lensime dönerim. 2 tane damla verdi 2 saatte bir damlatıyorum.pazar akşamı da düğünümüz vardı düğüne bile gidemedim gözüm yüzünden.
neyse bizden böyle bakalım bugün öğleye kadar girmeye çalışacam..
öpüyorum hepinizi...
aaaa hayırlı olsun canım ve hayırlısı olsun:) eleceği varsa gelir tubanın dediği gibi
öyle canım yaaa aileyle uğraşmak zor evlilikler malesef iki kişilik değil
sana da iyi eğlenceler anneye gidince insan çok rahatlıyor en azından ben öylee:))
oy sanada günaydın bebem:):1hug:
geçmiş olsun canım inşallah biran önce lensine kavuşursun
ünaydın herkese biz kalktık kızcem daha kalkmadı uyansın dr a gidicez söylemesi ayıp ben daha kkızı dokuz aylık kontrolüne götürmemiştim ona götürücem:kedi:
şimdi giyineyim gelince de kahvaltı hazırlanma ancak okula giderim görüşürüzz
günaydın kızlar herkes iyidir umarım.esencim takma dicem ama yapcak çok şey yokk gibi dediğin gibi artı olarak başka şeylerde mükafatını alırsın.allaha havale et kayınpederini allah eşinede bol kazançlar versin cnaım. cerencim sana da geçmiş olsun. banucumm kocaman olmuş duru bende unutmassam yarın yenir esimelrini koyayımm kuşumun. filizcimm gülşahcımmm merhabalar.........
BUDA BENıM KUZUŞUMUN DÜNKÜ HALı TEYZELERı
[/URL][/IMG]
oyy yakısıklıya bak sen.allah nazardan saklasın cabukmu buyudu kuzularımız ne:asigim:
mayıs bebelerınden bı benım kızım kel galıba:1shok:
gunaydın tulaycım
Selam hatunlara.s., nasılsınız bakalım, bugün geçmişe göz atamadım döktürmüşsünüzdür yine :)))
inş. herkesin keyfi yerindedir
Kızlarr nabıcam ne edicem ben bu oğlanla bilmem... kıpır kıpır kıpır maş diyim poposunda kurt var sanki , pıtır pıtır pıtır gidiyo evin içinde wc ye gitsem o da peşimden, bugünde kendi kendine koltuğa tutunup ayağa kalkmaya başladı kuzucum, sağlıklı olsunda bitanemin peşinde dolanırımda napim, zaten koca gün ya ben onun peşinden ya o benim peşimden ööyle dolaşıyoruz, ay misafirlikte bile rahat yok pıtır pıtır karıştıracak insanların evini illaki...
ayy bide bugün terli terli rüzgarda kaldım biraz inş hasta olmam ya, sırtım göğsüm tutulmuş iyice(
Ben kaçar hatunlar hazır kağancım uyuyoken bitirmem gereken bi kaç iş var çok öpüyorum hepinizi :)))
evet filizciğim sen benden büyüksün cnm ....
bizler arkadaşız hemde bana göre kk arkadaşlarım hayatımdaki tek çıkarız arkadaşlarım
birbirini tanımadan bu kadar içten derdime ortak olan biri yok hayatımda
sorun çözülmüşşşşşşşşşşşşşşş harikaa
imdaaaaaaaaaaaat kızlar bu kız hiç durmuyor yaaa sürekli elinden tutup yüürütmemi istiyor yoruluyorumm
kızlar bayadır muhallebi vermemiştim unutup yicekmi diye deneme amaçlı yapayım dedim, yine herzamanki gibi yemedi(( aynen çöpü boyladı... tatlı şeyleri yemiyo bu çocuk ya... 1 haftadır ağzına meyve sürdürmedi şekerli diye... hadi muhallebiyi geçtim aman sebzesine katıyorum tahıl zaten ama meyve yese bari ya, portakal suyu yaptım onuda içmedi...
Neyseki et ve çoğu sebzeyi sorunsuz yiyiyor bu tesellim artık
herkese iyi geceler kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadı kaç gündür ve size bir haber vereyim yine hamileyimm sanırım dün test yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi şok olduk eşimle kafam çokkk karışık hiç beklemediğim bi anda hemde daha yeni barışmışken eşimle bu bebek çok sürpriz oldu ama doğurup doğurmama konusunda çok kararsızım 2. bebek iiçin hiç hazır hissetmiyorum kendimi hala düşünüyorum napıcam diye eşim bana bıraktı kararı offffyanlız 2 gün önce az bi kanamam oldu sonra kesildi bu neyin nesi onu anlayamadım artık hayırlısı dicem başka çare yokk
günaydin kizlar a.s.
oyy claries hamilesin büyük ihtimalle he :) hayirlisi olsun canim hakkinda..dünyaya gelecegi varsa gelir elbet
esencim canim ya Allah yardimciniz olsun,zor bi durum aileyle ugrasmakbu dünyada da ahirettede cikacak karsina canim merak etme..mazlumun ahi ahirete kalmaz neticede..
ay vaktim kisitli özet geceyim :)
birsencim ömerin iyi olmasina,filizcim eşinle barişmana,burcucum kaanin ayaklanmasina cok sevindim :)
gülşahcim,nurtencim,tülaycim,banucum,bozoncum,gülhancim,aslicim,pinarcim,tutkuncum,sibelcim ve tüm kizlarada merhabalar günaydinlar,kuzucuklarada kocaman öpücükler :))
biz kalktik..anneme gidicez bugun serros hanimla..2 gece kalicaz..hem bize hem annemlere değişiklik olsun diye :) bugun annemin kuzenine gidicez..haberiniz olsunevde bulamassaniz merak etmeyin :)))
ay hadi ben kalkayim canta manta hazirlicam..engec 9da cikmam lazim..ay esnemekten agzm kapanmiyor..yolda molda uyumasam iyidir he
hadi öptüm hepinizi kocamannn :)
günaydın herkese teyzelerim:)))
BANUCUM DURUYA MAŞALLAH CANIM KOCAMAN OLMUŞ YAAA
günaydın kızlar herkes iyidir umarım.esencim takma dicem ama yapcak çok şey yokk gibi dediğin gibi artı olarak başka şeylerde mükafatını alırsın.allaha havale et kayınpederini allah eşinede bol kazançlar versin cnaım. cerencim sana da geçmiş olsun. banucumm kocaman olmuş duru bende unutmassam yarın yenir esimelrini koyayımm kuşumun. filizcimm gülşahcımmm merhabalar.........
BUDA BENİM KUZUŞUMUN DÜNKÜ HALİ TEYZELERİ
[/URL][/IMG]
günaydınlarrr
clarıes hayırlısı olsun canım a.s.
tubacım ıyı gezmelerrrr anneye selam çokkk
bırsen nurten ve esen üçlüsü dun gece ıyı kaynatmıssınız fırsat olmuyo aksamları gırmeye mısafırı gelcek hatunlar kolay gelsın sımdıden
duruya masallahhh banucum ne guzel buyumuss kocaman olmus perçemlerını yesın teyzesı:1hug:
ceren hosgeldın canıma.s.
selam nabersiniz 2 dk. am var hemen size baktım.
CLARİES hamileymiş ne güzel bi haber tebrikler
İlgin kızına maşallah ne güzel olmuş öyle.
Esencim hadi iyi kontroller
Cerenn çok tatlı olmuş maşallah ya
bigudi54+, Cerennn, esen81, fzehraboz, KIVILCIM28, tlyonl2009 ve kızlar öpüldünüz
KNK am dertlisin galiba boşver diyim gitsin düşün düşün biz üzülüyoruz
cerencimmm maşşallah oğluşuna.ne çabuk büyüdüler ya..gülşahh yalnız değilsin merak etme benim selinin de önlerde saç varda arkalarda hala fazla bişi yok:))))))))))
sağol cerencim :)))
büyüyorlar teyzesi seliniminde resimlerini bekliyorum diş buğdayımızda görürüm kendisini :))
maşallah kuzuma
ye teysezi kuzumun perçemlerini:))
teşekkürler bitanem:))
banucum unutmassam koyarım valla biliyorsun işler yoğun evdede sabah 7,30 kalkış akşam 11,30 yatış :)) akıl kalmıyor valla yorgunluktan:) canım gelmezmiyim sen yapp biz geliriz teyzesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?