2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa hayırlı olsun canım ve hayırlısı olsun:) eleceği varsa gelir tubanın dediği gibi
öyle canım yaaa aileyle uğraşmak zor evlilikler malesef iki kişilik değil
sana da iyi eğlenceler anneye gidince insan çok rahatlıyor en azından ben öylee:))

günaydın herkese teyzelerim:)))
oy sanada günaydın bebem:):1hug:

geçmiş olsun canım inşallah biran önce lensine kavuşursun

ünaydın herkese biz kalktık kızcem daha kalkmadı uyansın dr a gidicez söylemesi ayıp ben daha kkızı dokuz aylık kontrolüne götürmemiştim ona götürücem:kedi:
şimdi giyineyim gelince de kahvaltı hazırlanma ancak okula giderim görüşürüzz

İYİ KONTROLLER CANIM SİZEDE İNŞ. BİRŞEY ÇIKMAZ.
TEŞEKKÜR EDERİM...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkes iyidir umarım.esencim takma dicem ama yapcak çok şey yokk gibi dediğin gibi artı olarak başka şeylerde mükafatını alırsın.allaha havale et kayınpederini allah eşinede bol kazançlar versin cnaım. cerencim sana da geçmiş olsun. banucumm kocaman olmuş duru bende unutmassam yarın yenir esimelrini koyayımm kuşumun. filizcimm gülşahcımmm merhabalar.........

SAĞOL TÜLAY CANIM BENİM...opuyorumnanaktan

günaydınlarrr
clarıes hayırlısı olsun canım a.s.
tubacım ıyı gezmelerrrr anneye selam çokkk
bırsen nurten ve esen üçlüsü dun gece ıyı kaynatmıssınız fırsat olmuyo aksamları gırmeye mısafırı gelcek hatunlar kolay gelsın sımdıden
duruya masallahhh banucum ne guzel buyumuss kocaman olmus perçemlerını yesın teyzesı:1hug:
ceren hosgeldın canıma.s.

selam nabersiniz 2 dk. am var hemen size baktım.
CLARİES hamileymiş ne güzel bi haber tebrikler
İlgin kızına maşallah ne güzel olmuş öyle.
Esencim hadi iyi kontroller
Cerenn çok tatlı olmuş maşallah ya
bigudi54+, Cerennn, esen81, fzehraboz, KIVILCIM28, tlyonl2009 ve kızlar öpüldünüz
KNK am dertlisin galiba boşver diyim gitsin düşün düşün biz üzülüyoruz

cerencimmm maşşallah oğluşuna.ne çabuk büyüdüler ya..gülşahh yalnız değilsin merak etme benim selinin de önlerde saç varda arkalarda hala fazla bişi yok:))))))))))

Masallah kuzuna canim, birak diledigi gibi karistirsin, kesfetsin. Tatli yorgunluklar bunlar.
Umarim hasta olmazsin, annemi aradim biraz önce, telefona bile gelemiyor, terli disari cikmis ve feci kapmis sifayi, moralim allak bullak oldu.

Evet canim öyle. Burada özel bir arkadaslik, dostluk ortami var. opuyorumnanaktan

imdaaaaaaaaaaaat kızlar bu kız hiç durmuyor yaaa sürekli elinden tutup yüürütmemi istiyor yoruluyorumm

Doruk'da ayni Esen'cigim, evin icini turlayip duruyoruz gün boyu.

Yine de yilmadan usanmadan dene canim, meyveler önemli vitamin kaynagi cünkü.

Bence aldirma canim bebegini, belki beklenmedik bir bebek ama olmus bir kere, büyür gider ablasiyla.

Iyi eglenceler Tuba'cigim.opuyorumnanaktan

günaydın herkese teyzelerim:)))

Masallah Duru'ya, cok tatli olmus.

BANUCUM DURUYA MAŞALLAH CANIM KOCAMAN OLMUŞ YAAA

sağol cerencim :)))

büyüyorlar teyzesi seliniminde resimlerini bekliyorum diş buğdayımızda görürüm kendisini :))
BUDA BENİM KUZUŞUMUN DÜNKÜ HALİ TEYZELERİ

[/URL][/IMG]

maşallah kuzuma

ye teysezi kuzumun perçemlerini:))

teşekkürler bitanem:))

cerencimmm maşşallah oğluşuna.ne çabuk büyüdüler ya..gülşahh yalnız değilsin merak etme benim selinin de önlerde saç varda arkalarda hala fazla bişi yok:))))))))))

TEŞEKKÜRLER TEYZELERİ kaydirigubbakcemile2

banucum unutmassam koyarım valla biliyorsun işler yoğun evdede sabah 7,30 kalkış akşam 11,30 yatış :)) akıl kalmıyor valla yorgunluktan:) canım gelmezmiyim sen yapp biz geliriz teyzesi..

kıvılcım sağol tatlım :)))

kızlar regl olacağım sanırım nasıl gerginim iş yerinde biri bir laf etse hemen alınıyorum alınılmayacak şeye bile birde dedikoducu bir adam var burda görseniz kadınlara taş çıkaran cinsten ilk önce onu boğasım geliyor şu gerginliğimde

banucum unutmassam koyarım valla biliyorsun işler yoğun evdede sabah 7,30 kalkış akşam 11,30 yatış :)) akıl kalmıyor valla yorgunluktan:) canım gelmezmiyim sen yapp biz geliriz teyzesi..

sen benim ilk davetlimsin tatlım yerin hep özel :)) benim her özel günümde yanımda oldun desteğini esirgemedin resmini koyamasanda ben canlısını yerim bizde selinimin:)))opuyorumnanaktan

Günaydin Arkadaslar,

Biz kalktik, kahvaltimizi yaptik. Doruk oyuna dalmisken, bir göz atayim size dedim.

Az önce Annemi aradim ve cok kötü hasta olmus, sabahaca uyuyamis öksürükten. Zaten Astim var, birde böyle hastalaninca perisan oluyor haftalarca. Inat oldugu icin, terli terli disari cikmis kardesimi dinlemeden. Aslinda calismamasi gerekiyor ama istirahat almayi red ediyormus. Off yaa, hic stressiz bir günüm gecmiyor bu aralar.:çok üzgünüm:

Gecenlerde kati meyve sıkacagı siparis vermistik ve dün geldi kizlar. Daha önce almadigima nasil pisman oldum, biraz tuzlu gelmisti ve almamistim. Ama esim israrla alalim diyince, karari ona birakmistim. 2 tane elmayi aksam deneme amacli attik icine, yarim bardaktan fazla suyu cikti ve Doruk nasil büyük bir istahla icti anlatamam. Normal sartlarda cok zor veriyorum, olayi gördügü icin cok ilgisini cekti sanirim. Sabahta makineyi mutfakta görmüs, yine istiyorzemuszemus

Gün icinde gelirim yine, selamlar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…