2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan

BUDA BENİM KUZUŞUMUN DÜNKÜ HALİ TEYZELERİ

[/URL][/IMG]

Masallah cok tatli annesiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Yüzüne bile bakma bence o adamin canim.:umursamaz:

banucumm boşver ya bende regl dolayı felaket karın ağrısı çekiyorum hele geçen hafta sinir küpüydüm resmen:)) o yüzden sakin olmaya çalış adamıda salla gitsin ığğğ nefrete derim öyle erkeklerden ya vıdı vıdı:)) canım çok saoll sende benim için öylesin:)muckkssss

BİZDE SENİ ÖPTÜK CANIMMMM opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Masallah cok tatli annesiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Yüzüne bile bakma bence o adamin canim.:umursamaz:

valla haklısınız kızlar :)

günaydın kızlar.

uzun zamandır giremiyordum. çok özledim valla.

cumartesi günü annem geliyor. çoook mutluyum.

ceylin iki diş daha çıkardı.2 altta 4 üstte toplam 6 dişimiz oldu teyzeleri.

sizler nasılsınız. geçmişe bakamadım eminim okusamda bitiremem. umarım hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdir opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım

hayırlı olsun yeni dişleriniz. bizde daha tık yok valla. sürekli el ağızda, arada huysusuzluk ve ateş oluyor ama diş çıkartamadık daha. annenin gelmesinede çok sevindim. ah keşke benimkide gelebilse :çok üzgünüm:

filizcimmmm çok geçmiş olsun canım ya..

Sagol canima.s.
herkese günaydınlar arkadaşlar......

Günaydina.s.

Oh ne güzel, hem annene kavusuruyorsun, hemde Ceylin'in disleri pespese geliyor. Gözün aydin canim, keyfini cikart Annenle gececek günlerin.

Bizim 2 gün önce bir disimiz cikti ama feci huzursuz Doruk. Cok uyaniyor ve agliyor geceleri.:kedi:

Kizlar, evde hicbirsey kalmamis. Alis-verise cikmaya üseniyorum, zaten Doruk'da uyuyor su anda. Esim gelsin onunla birlikte toplu bir alis-veris yapariz artik. Barbunya pisirecegim birazdan, alternatif tarifleriniz var mi? Ve bebislere barbunya veren oldu mu? Ben bugün ilk kez verecegim.

Bizim 2 gün önce bir disimiz cikti ama feci huzursuz Doruk. Cok uyaniyor ve agliyor geceleri.:kedi:[/QUOTE]

maşallah canım. evt defne de geceleri uyanıyor ve ağlıyor, uyumakta emmekte istemiyor. hoş doğduğundan beri gece gündüz 1,5 saatten fazla uyumuyor. ama şimdi uyutamıyorum. bakalım işallah zamanla düzelir diye bu aya kadar geldik :) allah sanada sabır versin gece uykusuzluğu çok zor..

filiz canım heralde en iyisi zeytinyağlı barbunya:)) ben genelde onu diğer yemeklerin yanında soğuk olarak servis yapıyorum güzel oluyor. bende bugün brüksel lahanası yapıcam ama salata olarak bide etli türlü:))

valla bende barbunya ya bayılırım. yanına bide pilav. valla ben defneye vermeyi düşünüyorum ama uzun süredir pişirmedim. ben nohutu bile yeni verebildim. ek gıdaya karşı bizim hanfendi...

Günaydın kızlar,
kuzum kahvaltısını yaptı.Şu labne peynirini bayağı sevdi.Kahvaltı karışımı:60 ml mama,1 yumurta sarısı,2 tatlı kaşığı labne,1 tatlı kaşığı kuşburnu reçeli,biraz ekmek içi.Önceden kahvaltı yediremezdim hiç.Maşallah bu karışımı sevdi.Ben de Bir gün yumurtalı,Bir gün yumurtasız yapıyorum.Ha bi de yumurta koymadığım zaman 1 kuru kayısı haşlayıp hem suyunu hem kendini koyuyorum.

cuma ya apartmandakile bana gelcek.Dün bayağı yoruldum.Salonu falan temizledim iyice.Bugün pek bi iş yapmayı düşünmüyorum.Perşembe akşamından da ikramlıkları hazırlarım diye düşünüyorum.Menü mü yazayım size;
havuçlu cevizli kek
patatesli börek
yalancı tavuk göğsü
kısır
kısır hariç diğerlerini akşamdan yapabilirim.Misafir geleceği zaman bayağı bi sitres basıyo ya.

Bizim 2 gün önce bir disimiz cikti ama feci huzursuz Doruk. Cok uyaniyor ve agliyor geceleri.:kedi:

maşallah canım. evt defne de geceleri uyanıyor ve ağlıyor, uyumakta emmekte istemiyor. hoş doğduğundan beri gece gündüz 1,5 saatten fazla uyumuyor. ama şimdi uyutamıyorum. bakalım işallah zamanla düzelir diye bu aya kadar geldik :) allah sanada sabır versin gece uykusuzluğu çok zor..[/QUOTE]

Ah yok Doruk Allahtan uyudugunda 4-5 saat hic uyanmiyor, ondan sonra 1-2 saatte bir uyaniyor. Bizim derdimiz sabah cok erken kalkiyor kacta yatarsa yatsin. Hos, 19:00 oldumu saat, hic bir kuvvet Dorugu tutamiyor, meme, nenne, anne diye bagirip duruyor. Bu aralar dis huzursuz ediyor, cok mizmiz ama yine de buna sükür diyelim. Sürekli aglar halde olan bebeklerde var. Dorugun aglamasi cok yok.

Evet zaten baska alternatif yok, evde et kalmamis, kalanida Doruga yapacagim. Zaten barbunyada zeytinyagli güzel oluyor. Pilav'da yaptim mi, ögleni kurtaririz.

valla bende barbunya ya bayılırım. yanına bide pilav. valla ben defneye vermeyi düşünüyorum ama uzun süredir pişirmedim. ben nohutu bile yeni verebildim. ek gıdaya karşı bizim hanfendi...

Nohut'u iyiki aklima getirdin Zehra, alis-veris listeme onuda ekleyeyim. Gecen yapacak oldum, bitmis, farkinda degilim.

ayşecim hoşgeldinn..
hoşbulduk tülay'cım. nasılsın selin'cik nasıl?

sağol canım inşallah senin de anneciğin sana bir sürpriz yapar gelir yakın zamanda. dişlere gelince darısı başınıza inşallah daha fazla rahatsızlık vermeden çıkar kuzunun incileri.

sağol filiz'cim. sizinde dişiniz hayırlı olsun. evet anneciğimle bol bol hasret gidereceğim inşallah. mayısta da ben gidicem inşallah ceylin'in doğum günü için.

canım, ben nohut, mercimek ve kuru fasulye veriyorum. barbunya hiç vermedim henüz. umarım doruk sever. afiyet olsun opuyorumnanaktan

Ben yumurta sarisini hergün katiyorum kahvaltisina. Hergün katmamak mi gerek acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…