2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ÖĞLEDEN SONRA ÇIKCAM BEN. HEPıNıZı ÖPÜYORUM.
BU ARADA BERKE HASTALANMIŞ. GEÇEN ORTA KULAK ıLTıHABI OLMUŞTU. ŞıMDı YıNE TEKRARLAMIŞ.6 TANE ıĞNE VERMıŞ DR. SORMAYIN... mafoldumben

BYE BYEEE opuyorumnanaktan

Kuru fasülyeyi hic sevmiyor Doruk ama mercimekte ve Nohut'da sorun cikarmiyor. Insallah sever barbunyayi da. Mayis'da bende Istanbul'da olacagim ama Dorugun dogumgününü babasiyla kutlar öyle giderim sanirim. Istanbulda'da bir dogum günü yapariz aileyle.

Kizlar ben yemegimi bitireyim Doruk uyanmadan, görüsürüz sonra yine.

Bu arada brüksel lahanasini ben bir türlü yiyemiyorum Tülay'cigim ama cok faydaliymis. Esim lahana delisi, keske damak zevkelerimiz uysaymis biraz ya...

Valla fılızcım ben severım ama benım eŞımde hıÇ sevmez( o yÜzden genelde evde mutlaka sebze ve etlı yemek olur hergÜn ama eŞım sayesınde et yemeklerı konusunda aŞtım kendımı:))) canım kolay gelsın.

filizcim maşallah Doruk un uyku düzeni iyi sayılır darısı bizim başımıza. dişleri konusunda da haklısın kuzularımızın bütün düzenini alt üst ediyorlar. nohut u dün babannesi biraz yedirmiş ama tahminimce çok vermemiş. yeşil mercimeğide ben denedim hafta sonu blendirdan geçirdim kabukları boğazına takıldı galiba kusacak gibi oldu. diğer baklagilleri hiç vermedim daha. aslında bana kalsa vereceğim ama babannesi kafasına göre beslemeye çalışıyor defneyi bende buna sinir oluyorum. neyse bu konuyu daha sonra anlatırım.

ayşecim benim annemin gelmesi çok zor ancak biz gidebilirz. bakalım martta hava ve yol durumu iyi olursa bursaya annemlere gideceğim 3-4 günlüğüne. valla iple çekiyorum o günü...çok özledim çookkk......

tülaycım benim eşimde et hastasıdır. bende onun sayesinde et yemeğe başladım. şimdi her yemeğe mutlaka koyuyorum. tabi zeytinyağlılar dışında....
cerennn canım çok geçmiş olsun. umaraım berke kuzum çabuk atlatır. allah şifa versin..

canım sıkkın
filizciğim dün konuştuğumuz konu benim başıma geldi
bu kadar olur dedim
sana dediğim gibi ilkinde tepki vermem iade ederim
ama dün yine tekrarlandı...çok üzüldüm kıırıldım
ve eşim hiçbişey yapmamış gibi bana canım ne yapıyorsunuz diye
beni arıyo...çok kırıldım morelim bozuk ağladım oturdum
kaynamama dedim....ağlama ben ona sorarım dedi..
ben dışarı çıkamıyorum bütün gün evi temizle topla
yemek yap 2-3 gün aynı yemeği yemesin diye hergün yemek yapıyorum
taze taze yesin diye..kalktı bana gecenin bi yarısı embesil dedi...

tabi olay şöyle gelişti...gece 12 de yattık ..hayatım dedim çok koptuk beraber bişiler yapamıyoruz
ama h.sonu bari çocuklarla çıkalım dedi...yok dedi çocuklar hasta olur
iyide dedim bu hafta hasta olur....haftaya seyhattesin
seyhat dönüşü yorgun olacaksın evde yatayım diyeceksin dedi..
sonraki h.sonu cumadan antlaya gidecek stant kurmaya ..p.tesi gelecek..
sonraki hafta sonuda aynı..bu demek oluyorki ben 21 gün boyunca dışarı çıkmayacağım
annem gelirse seyhatteyken sadece bakkala gideceğim..
ki ben annemle değil kocamla gezmek istiyorum...
neyse uyuduk...kızgın yattım...hep yorgun hep yorgun...
gece ali ağladı kalktı çocuğu getirdi beni uyandırdı bıraktı gitti
lavobya gitti...dedim heralde sıkıştı ...aaa tuvaletten çıktı hala gelmiyor
içeri yatmaya gitti....dedim ne yapıyorsun mama yap ..zorla yaptı mamayı..
getirdi bıraktı yedirdim...sesleniyorum yok...çocuk ağlayınca kalktı
ya neden gittin içeri yattın yanımıza yatsaydın...mama bitince yatağına atardın dedim...
ben sana yorgunum diyorum...kaç saat sonra işe gideceğim diyorum
başladı bağırmaya...ne bağrıyorsun ne yapmamı istersin ya dedim işe gitmek zorundasın
bunun hıncını benden neden alıyorsun dedim..
bana embesil embesil konuşma dedi..yattı yanıma git dedim başka yerde yat embesille uyuma dedim...
benim sinirimi bozma diyo...bilmiyorum ne yapacağımm...küs kalmamıza müsadede etmezz ama kararlıyım...konuşmayacağım

kızlar geçen hafta ceylin'i aylık doktor kontrolüne götürdük. dişleri için flor ilacı verdi. 2 yaşına kadar günde bir tane, iki yaşından sonra güne iki tablet vereceksin dedi.
kadir tuğcunun sitesinde okumuştum o da aynen böyle kullanın demişti gelen sorulara. çok önemliymiş flor takviyesi.
sizin doktorlar da verdi mi dişleri çıkan kuzularınıza?

hımm birsencim üzüldüm ya .demekki eşininde işlerden dolayı canı sıkkındır yorgunlukta olabilir haklısın ama yinede konuşma biraz hatasını anlasın

ayşecim ya bizim doktorumuz vermedi...hatta benim götürüdüğüm birkaç farklı doktorda hiç vermedi.sadece 1 yaşına kadar devit geçi ben acd kullanıyorum bide kan ilacını verin dedi ama sorarım bu haftaki kontrolde

birsencim bende tülay gibi düşünüyorum. yorgunlukla yapmış bir hata. sende hatasının anlayana kadar tavrını koy ortaya ama durumu kendi içinde büyütme. geçen gün filize verdiğin tavsiyede olduğu gibi ömer ve aliyi düşün. sizin aranızdaki huzursuzluk onlarıda etkiler. artık bizler anneyiz ve öncelikle yavrularımızın huzurunu düşünmek durumundayız. tabi her durumda bu geçerli değil. bizimde bir sabrımız var, ama böyle bir durumda kendini çok yıpratmadan dersini ver ona. bu benim nacizane düşüncem.

ayşecim bu arada bizim doktorda flor vermişti geçen ay ama biz hala başlamadık. malum dişler yok ortada valla bizde unuttuk :)

tülay'cım hatırlatırsın doktoruna canım.

zehra'cım zaten defne'nin dişi yokmuş henüz. sizin doktor erken vermiş anlaşılan. çıktığı zaman başlarsın sende.

birsen eşin çok ayıp etmiş diycem ama erkek milleti işte. hepsi aynı al birini vur ötekine.
sanki bir tek onlar yoruluyor. bir gün akşama kadar çocuk baksalar anlarlar halimizi ama nerdee.
bir süre tavır yap, yemek yapma evi temizleme anlasın kıymetini. sadece çocuklarınla ilgilen derim.
yıpratma kendini. eminim o şimdi unutmuştur, sen kendini yiyip duruyorsundur.

birsen takma bacım gelınce acık acık söle embesıl demek ne demek hakeedıyomuyum ben bu lafı dersın ama uzatma bence.kendı anlamıstır emınım hatasını

ceylınım bızım doktor flordan falan hiç bahsetmedı durunun dişlerının üzerı hafıfı sıyahlık var dedım kan ılacından gecıcek zamanla dedı bugune kadar hiç kan testı ıvır zıvırda yaptırmadık hiç bu ıyımı kotumu bılmıyorum ama kafam karıstı

canım bizim doktorda 1 yaşından önce tahlil yapılmasını doğru bulmuyorum dedi. bizde tahlil yaptırmadık. birde bu flor dişler çıkınca mı kullanılıyor acaba. bizim doktor niye erken verdi acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…