kızlar biliyorum ben çok oluyorum ama bende lilypie dan sticker oluşturdum ama nereye yapıştıracağımı bulamadım. yardım edecek var mı banabilmiyorumkismile
kızlar biliyorum ben çok oluyorum ama bende lilypie dan sticker oluşturdum ama nereye yapıştıracağımı bulamadım. yardım edecek var mı banabilmiyorumkismile
birsen takma bacım gelınce acık acık söle embesıl demek ne demek hakeedıyomuyum ben bu lafı dersın ama uzatma bence.kendı anlamıstır emınım hatasını
ceylınım bızım doktor flordan falan hiç bahsetmedı durunun dişlerının üzerı hafıfı sıyahlık var dedım kan ılacından gecıcek zamanla dedı bugune kadar hiç kan testı ıvır zıvırda yaptırmadık hiç bu ıyımı kotumu bılmıyorum ama kafam karıstı
pınar'cım hoşgeldin.
defdef güle güle giysin ciclerini, sağlıkla inşallah.
sımdı pınarın aslıya yazdıklarını okuyunca aklıma gedlı bız su kahvaltılıklara gecemedık daha hero baby nın kahvaltılıgı var ya pekmezlı peynırlı muhallebısı ondan verıyorum 120cc sulandırarak uyurken ıcıyor uyanıkken onuda ıcmıyor ne yapsamda sevdırsem şu kıza bı cozum yolu bılen varmıCADIARZU
pınarr çalışıyo olmasam bı gun takılıcam peşine salı pazarına gıderken
ama nıyetım pendık pazarı herkez cok met edıyo
Gel tatlım valla bigün izin al deli gibi gezelim a.s.
Orayı kayınvalidem söyledi bigün ya. Oda gitmemiş ama eşimin kuzeni orda oturuyor o met etmiş. Gitmeli valla :uhm:
pınarcım bu arada defnen güle güle giysin cicilerini.. valla benimde defneye almam gereken şeyler var ama bir türlü fırsat bulupo çıkamadık.
benim kzımda kahvaltıyı zorla ağlaya sızlaya yapıyor. nasıl alıştıracağım bilmiyorum. her öğününde bende sinirden çatlıyorum. ağzını açmıyor bir türlü. hep zorla yediriyorum. şimdide babannesi besliyor oda hiç zorlamıyor ne olacaka bu durum bilemiyorum kızlarsiz bebeişlerinizi emziriyor musunuz hala. ben çalışmaya başlayalı sadece geceleri emziriyorum gündüzde işte sağıyordum gün içinde babannesi verisn diye ama şu sıralar göğsüm yara oldu. sağamıyorumda. ne yapacağım bilmiyorum
merhaba pınarcım.güle güle giysin defnecik cicilerini...
kım vardı bızden pendıkte oturan once pazara sonra caya gıtmelı
yok canım kasıkla muhallebıyı agzına surmuyo :bbo:
kızlar haklısınız
zaten kendime kızıyorum ev temizleniyor
yemekler pişiyo
çocuklara harifyen yemekleri pişiyor yiyolar
sadece ütü yapmıyorum ben oda ihtiyac duydukca ütülüyorum..
karşılığı ne ....hiçbişey
ben bunlları yaptıkca adam diyoki görevi yapacak..
yapmayım dedim...ama kim yapacak sanki o mu yapacak bana dert olacak tasa olacak
ama bugün kuru pişirdim ne pilav ne salata yapacağım öle iki tabak koyacam...yesin
bilmiyorum çok sıkılıyorum yani
pınarcım, bigudi, uzun bi link yapıştırdım ama format uygun değil diyor yaaa ben nerde hata yapıyorum.
pınarcım bu arada defnen güle güle giysin cicilerini.. valla benimde defneye almam gereken şeyler var ama bir türlü fırsat bulupo çıkamadık.
benim kzımda kahvaltıyı zorla ağlaya sızlaya yapıyor. nasıl alıştıracağım bilmiyorum. her öğününde bende sinirden çatlıyorum. ağzını açmıyor bir türlü. hep zorla yediriyorum. şimdide babannesi besliyor oda hiç zorlamıyor ne olacaka bu durum bilemiyorum kızlarsiz bebeişlerinizi emziriyor musunuz hala. ben çalışmaya başlayalı sadece geceleri emziriyorum gündüzde işte sağıyordum gün içinde babannesi verisn diye ama şu sıralar göğsüm yara oldu. sağamıyorumda. ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?