2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biliyorum ben çok oluyorum ama bende lilypie dan sticker oluşturdum ama nereye yapıştıracağımı bulamadım. yardım edecek var mı banabilmiyorumkismile

Herkese selam bacılar a.s.

Dün sabahtan kahvaltıya gittim kayınvalideme. Kahvaltı sonrası Defdef'i uyutup dedesine bıraktık. Bizde salı pazarına kaçtık. Çok ucuza çok güzel ciciler aldım kızıma. Bi tane yağmurlukta aklım kaldı. Param bitmişti. Onuda haftaya alıcam inşallah kaydirigubbakcemile3

Akşam yemekten sonra geldik evimize. Bu sabahta annem geldi kahvaltıya. Kahvaltı sonrası bi güzel evimi temizledim. Mis olduuuu opuyorumnanaktan Annemde Defdef'i uyutup ütülerimi yaptı sağolsun. Bi postada beyaz çamaşır yıkayıp astım.

Bugün yapılacak birtek yemeğim kaldı. Tarhana çorbası, bulgur pilavı ve karışık kızartma yapacağım. Daha erken. Eşimin gelmesine yakın hallederim hepsini bir saatte.

Cuma günü epilasyon için randevum vardı ama babamın teyzesi bana gelmek istiyormuş. Bi arayıp konuşacağım. Geliceklerse bu cuma gelsinler. Hafta başına kalırsa yine pazar gününden temizlik falan yapmam lazım. Yarından tatlıyı falan hallettim mi, cuma da buzluktaki böreklerimi fırına atar bide patates salatası yaparım bitti gitti a.s.

Ayyy yemek dedim karnım acıktı. Bi cornflakes yiyeyim bari a.s.

Şimdide kuzumun çorbasını içirdim, uyuttum, size bakayım dedim a.s.

Ferda'cım annen mamalar getirmiş ohhh ne güzel afiyetle yiyin. Dağhan'ıma da maşallah Zayıf olsun sağlıklı olsun sıkma canını a.s. Carrefour'dan arayıp özür dilemişler bravo valla ilgilenmişler sevindim a.s.

BAnu'cum maşallah Duru'ma pek tatlı olmuş. YAğmur'umda ne inceymiş. Afferin ona alkisalkisalkis

Tuba'cım annene kaçıyormuşsun. Ohhhh keyif yapın ne güzel a.s.

ÖZlem valla yuh dicem senin misafirlerine yani. Bu kadar mı düşüncesiz olur insanlar ya klava: Allah'tan annen yardıma gelmiş dün a.s.

Gülhan'cım valla bazen Defne'de öyle yapıyor sürekli yapışıyor bana. Devamlı aynı şeyi yapsa çok bunalırım Allah kolaylık versin a.s.

Bozon'cum maşallah Özgü'ye. Kilo ve boy çok önde gidiyor. O yüzden fazla hareketli değildir zayıfladıkça daha hareketlenir merak etme a.s.

Burcu canım Kağan ayaklanmış aferin oğluma a.s.

Esen'cim valla Allah sabır versin canım kayınpederin için. Birinin yükünün sürekli sizin üzerinizde olması çok zor. Allah eşine kuvvet ve bol kazanç versin. Sende ileride bunların karşılığını alırsın eminim a.s.

Nurten kız bi misafir geliyo diye cam silinir mi beee canına yazık klava: Valla bu havalarda bugün sil yarın aynı olsun. Annem geçen haftalarda detaylı temizlik yaparken bi sildi aynı gün yağmur yağdı yine aynı klava: Bi dahaki silme ancak Defdef'in doğum gününe artık :umursamaz:

Claries canım büyük ihtimalle hamileymişsin. HAkkında hayırlısı diyelim. Belki böylesi daha iyidir. Bizi habersiz bırakma a.s.

Ceren'cim Berke rahatsızlanmış çok geçmiş olsun. İnşallah iğneler iyi gelirde hemen düzelir kuzum a.s. REsimlerde de pek güzel çıkmış maşallah oğluma a.s.

Filiz'cim eşinle tartışmışsın ama ben okuyana kadar arayı düzeltmişsin sevindim canım a.s. Arada oluyor öyle seninde gücüne gitmiş ama isteyerek söylememiştir eminim a.s. Anneciğinde hastaymış çok geçmiş olsun a.s. Meyve sıkacağınızı da güzel günlerde kullanın. BEnde almak istiyorum ama koca mutfakta nereye soksam diye düşünüyorum valla :uhm:

fzehraboz selam canım a.s.

Ayşe'cim maşallah kuzuya 6.dişide çıkmış a.s. Defdef'in 7 tane çıktı ama doktor hiç flor falan vermedi :uhm: BU ay kontrolümüzde mutlaka sorayım a.s.

Tülay'cım selam canım a.s.

aslidirek selam canım a.s. KIz 60 ml mama ile hazırlanan kahvaltı az değilmi :uhm: BEn Defdef'e 120 ml mamaya 3 yemek kaşığı hazır kahvaltılık, 1 Pınar Beyaz peynir, 1 yumurta sarısı, 1 ceviz, 1 çay kaşığı tereyağı koyuyorum. Yumurtayıda hergün ver dedi doktorumuz :uhm:

Birsom Ömer'im daha iyiymiş çok sevindim tatlım a.s. Aytuğ ile tartışmışsınız. Gece gece ağzından kaçmıştır tatlım ya üzme kendini a.s. Ama biraz tribini yap bence. ANlasın senin nasıl koşturup yorulduğunu. Onlar işe gidiyorlar diye sadece kendileri yoruluyor zannediyorlar klava:

Gülşah'cım kel kaldı deme kızıma be. Çıkar saçları karışma keyfine a.s.

kızlar biliyorum ben çok oluyorum ama bende lilypie dan sticker oluşturdum ama nereye yapıştıracağımı bulamadım. yardım edecek var mı banabilmiyorumkismile

kullanıcı panelı profıl duzenle sayfanın sonuna dogru cızelge dıye bolume yapıstır lınkı kaydetyerimseniben

CAnım kullanıcı panelinde profil ayarlarına gir. En altta ÇizelgeDoğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir. kısmına yapıştır a.s.

canım kan ilacının dişleri karartabileceğini en başta söylemişti doktorumuz.
ben yatırarak kaşığı dibine kadar sokarak boğazına döküyorum. dişlerine hiç değmiyor. ve üzerine bol bol su veya meyve suyu içiriyorum. hiç leke olmadı.
flor için kan testine gerek yok. dişleri çıkan her bebeğe veriliyormuş.
ama diğer değerlerine bakmak için kan testi istemeliydi şimdiye kadar.
mesela bizim kan tahlili sonuçlarımız iyi çıktığı için ferrumu haftada 3-4 gün versen yeter dedi. ama devite devam edecekmişiz.
ben doktorumuzdan memnunum çok ilgili sağolsun.

sımdı pınarın aslıya yazdıklarını okuyunca aklıma gedlı bız su kahvaltılıklara gecemedık daha hero baby nın kahvaltılıgı var ya pekmezlı peynırlı muhallebısı ondan verıyorum 120cc sulandırarak uyurken ıcıyor uyanıkken onuda ıcmıyor ne yapsamda sevdırsem şu kıza bı cozum yolu bılen varmıCADIARZU

pınarr çalışıyo olmasam bı gun takılıcam peşine salı pazarına gıderken
ama nıyetım pendık pazarı herkez cok met edıyo

pınar'cım hoşgeldin.
defdef güle güle giysin ciclerini, sağlıkla inşallah.

Hoşbuldum canım sağolasın tatlım a.s.

Kaşıkla yemeği sevmiyor mu tatlım :uhm: Defdef'te ilk zamanlar kaşıkla sevmiyor diye sulandırıp biberonla veriyordum ama artık kaşıkla yemek istiyor. BEn Milupa'nın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum. Yumurta, peynir, tereyağı ve cevizli çok güzel oluyor. KAlanı ben kaşıklıyorum valla kaydirigubbakcemile3 Bide öyle denesen :uhm:

pınarr çalışıyo olmasam bı gun takılıcam peşine salı pazarına gıderken
ama nıyetım pendık pazarı herkez cok met edıyo

Gel tatlım valla bigün izin al deli gibi gezelim a.s.

Orayı kayınvalidem söyledi bigün ya. Oda gitmemiş ama eşimin kuzeni orda oturuyor o met etmiş. Gitmeli valla :uhm:

Gel tatlım valla bigün izin al deli gibi gezelim a.s.

Orayı kayınvalidem söyledi bigün ya. Oda gitmemiş ama eşimin kuzeni orda oturuyor o met etmiş. Gitmeli valla :uhm:

kım vardı bızden pendıkte oturan once pazara sonra caya gıtmelı

yok canım kasıkla muhallebıyı agzına surmuyo :bbo:

kızlar haklısınız
zaten kendime kızıyorum ev temizleniyor
yemekler pişiyo
çocuklara harifyen yemekleri pişiyor yiyolar
sadece ütü yapmıyorum ben oda ihtiyac duydukca ütülüyorum..
karşılığı ne ....hiçbişey
ben bunlları yaptıkca adam diyoki görevi yapacak..

yapmayım dedim...ama kim yapacak sanki o mu yapacak bana dert olacak tasa olacak
ama bugün kuru pişirdim ne pilav ne salata yapacağım öle iki tabak koyacam...yesin
bilmiyorum çok sıkılıyorum yani

pınarcım, bigudi, uzun bi link yapıştırdım ama format uygun değil diyor yaaa ben nerde hata yapıyorum.

pınarcım bu arada defnen güle güle giysin cicilerini.. valla benimde defneye almam gereken şeyler var ama bir türlü fırsat bulupo çıkamadık.

benim kzımda kahvaltıyı zorla ağlaya sızlaya yapıyor. nasıl alıştıracağım bilmiyorum. her öğününde bende sinirden çatlıyorum. ağzını açmıyor bir türlü. hep zorla yediriyorum. şimdide babannesi besliyor oda hiç zorlamıyor ne olacaka bu durum bilemiyorum kızlar siz bebeişlerinizi emziriyor musunuz hala. ben çalışmaya başlayalı sadece geceleri emziriyorum gündüzde işte sağıyordum gün içinde babannesi verisn diye ama şu sıralar göğsüm yara oldu. sağamıyorumda. ne yapacağım bilmiyorum

bende gunduzlerı sagıyorum ama sutum cok azaldı 50cc ancak cıkıyor gece emzırıyorum baya sut gelıyo gıbı emıyo ama bılmıyorum

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarrrrr.....kızım beni bekler....

yarın görüşürüz. hepiniz öpüyorum..... Şeniz

merhaba pınarcım.güle güle giysin defnecik cicilerini...

Sağolasın canım benim a.s.

kım vardı bızden pendıkte oturan once pazara sonra caya gıtmelı

yok canım kasıkla muhallebıyı agzına surmuyo :bbo:

Valla bulalım da gidelim tatlım a.s.

Ay zor canım ya alışması lazım biran önce :bbo:

Yapma demiyoruz bacım. Kendini bu kadar yorma. Olduğu kadar yap a.s.

pınarcım, bigudi, uzun bi link yapıştırdım ama format uygun değil diyor yaaa ben nerde hata yapıyorum.

Olmuş sanırım tatlım a.s.

Sağolasın canım salı pazarında güzel şeyler var gerçekten. Mesela bi tane Zara uzun tunik şeklinde swetshirt buldum Defdef'e. 5 tl'ya aldım. Süperdi yani. Gap'in 2 tane tişörtünü aldım 15 tl'ya çok güzel Defdoş için. Kesinlikle uğramak lazım a.s.

Ben emziriyorum canım. Gerçi mamada yiyor ama emmek Defne için ayrı bi olay. Ne kadar mama yemişte olsa tuttu mu tutuyor inadı emicem diye. Zaten gece hiç mama yemiyor, emiyor sürekli a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…