sımdı pınarın aslıya yazdıklarını okuyunca aklıma gedlı bız su kahvaltılıklara gecemedık daha hero baby nın kahvaltılıgı var ya pekmezlı peynırlı muhallebısı ondan verıyorum 120cc sulandırarak uyurken ıcıyor uyanıkken onuda ıcmıyor ne yapsamda sevdırsem şu kıza bı cozum yolu bılen varmıCADIARZU
esenciğim cnm çok sağoll
bu gece kocam özür diledi...ben mutfağa yığdım bütün bulaşıkları evi toplamadım
salata yapmadım,pilav yapmadım sofrayı özensiz kurdum...
baştan çok rahattı önemsemedi
ama ben konuşurken hiç soru sormadan nötür davranınca
geldi sarıldı ,özür diledi,kusura bakma uyuyorudm ,çok yorgundum dedi..
bende söyledim içimdekileri
çalışırken sanki ben daha değerliydim
o zaman kıymetim vardı ağzından takdir kelimeleri duyuyordum
ama şimdi sen yaptığım herşeyin işim ,görevim olduğunu düşünür gibi davranıyorsun dedim..
bak yaptığından hiç pişmalık duymuyorsun dedin..
nası olsa birsen çantada keklik ,seninim dimi dedim..
bana ne zaman çiçek aldın ? veya ne zaman yolladın dedim?
çalışırken şirkete çelenk gibi çiçekler yollardın..
şimdi yolun üzerindeki çiçekciği bile görmüyorsun... dedim..
özell günlerde beklemiyorum..ama çokk uzun zaman odu
bunu yapmayalı...madem devam edemeyecektin neden baştan alıştırdın dedim
aman döktüm içimiiiiiiiiiiiiiii........
kendi değersiz gibi hissetmeme neden oluyorsun dedim.....
özürler sarılmalar..........bakalım ne değişecekk
Gel tatlım valla bigün izin al deli gibi gezelim a.s.
Orayı kayınvalidem söyledi bigün ya. Oda gitmemiş ama eşimin kuzeni orda oturuyor o met etmiş. Gitmeli valla :uhm:
Herkese iyi geceler kızlar gülcenin uyku düzeni acayip değişti hergece 11 de uykuya dalan kız akşam 8 den beri fosur fosur uyuyo gece mamasınıda yediremedim bekliyorum uyansında yedireyim diye bebek meselesine gelince kaç gündür düşünüyorum eşimle karar aldık ve henüz 2. bebeğe hazır olmadığımızı anladık kızlar üzülüyorum ama hazır olmadan böyle bir şeye kalkışmakta hem o bebeğe hemde bize haksızlık olur diye düşünüyorum Allah affetsinCuma günü doktora gidiyorum yarın annem gelicek gülceye bakıcak bizde hala diş yok herşeyi ağzına alıyo benim küçük cadı kumandada dahil yalamadık hiç bişey bırakmadı esencim senin ahsenin gibi benimkide çirkin yapmaya bayılıyo en çokta mama yerken çirkin yapıp kafasını bi yukarı kaldırışı var kopuyoruz eşimle çok cadıı oldu çokkk
Herkese iyi geceler kızlar gülcenin uyku düzeni acayip değişti hergece 11 de uykuya dalan kız akşam 8 den beri fosur fosur uyuyo gece mamasınıda yediremedim bekliyorum uyansında yedireyim diye bebek meselesine gelince kaç gündür düşünüyorum eşimle karar aldık ve henüz 2. bebeğe hazır olmadığımızı anladık kızlar üzülüyorum ama hazır olmadan böyle bir şeye kalkışmakta hem o bebeğe hemde bize haksızlık olur diye düşünüyorum Allah affetsinCuma günü doktora gidiyorum yarın annem gelicek gülceye bakıcak bizde hala diş yok herşeyi ağzına alıyo benim küçük cadı kumandada dahil yalamadık hiç bişey bırakmadı esencim senin ahsenin gibi benimkide çirkin yapmaya bayılıyo en çokta mama yerken çirkin yapıp kafasını bi yukarı kaldırışı var kopuyoruz eşimle çok cadıı oldu çokkk
esenciğim cnm çok sağoll
bu gece kocam özür diledi...ben mutfağa yığdım bütün bulaşıkları evi toplamadım
salata yapmadım,pilav yapmadım sofrayı özensiz kurdum...
baştan çok rahattı önemsemedi
ama ben konuşurken hiç soru sormadan nötür davranınca
geldi sarıldı ,özür diledi,kusura bakma uyuyorudm ,çok yorgundum dedi..
bende söyledim içimdekileri
çalışırken sanki ben daha değerliydim
o zaman kıymetim vardı ağzından takdir kelimeleri duyuyordum
ama şimdi sen yaptığım herşeyin işim ,görevim olduğunu düşünür gibi davranıyorsun dedim..
bak yaptığından hiç pişmalık duymuyorsun dedin..
nası olsa birsen çantada keklik ,seninim dimi dedim..
bana ne zaman çiçek aldın ? veya ne zaman yolladın dedim?
çalışırken şirkete çelenk gibi çiçekler yollardın..
şimdi yolun üzerindeki çiçekciği bile görmüyorsun... dedim..
özell günlerde beklemiyorum..ama çokk uzun zaman odu
bunu yapmayalı...madem devam edemeyecektin neden baştan alıştırdın dedim
aman döktüm içimiiiiiiiiiiiiiii........
kendi değersiz gibi hissetmeme neden oluyorsun dedim.....
özürler sarılmalar..........bakalım ne değişecekk
canım benim kızımda pek yemiyodu.Labne peynirini sevdi bak.onu koydum.Bi de reçel içine maşallah yiyo şimdi.
Yumurta sarısını artık hergün verebiliyo muyuz?Bir de cevizi nasıl veriyosunuz.İyice ezip mi?
Ben Pendikte oturuyorumAma ben pazarda istediğim gibi şeylr bulamıyorum ya.Zaten gidersem eşimle gidiyom.Onla da pazar gezilmiyo zaten.
Bugün öğrendim ki Kartal da pazar günleri organik pazar kuruluyomuş.Gitmeye çalışcam bakalım.
Kızlar sebzelerine patates ve havuç katmaya devam mı?Bi de benim kız mamayı bayağı azalttı günde en fazla 100 cc falan içiyo.
herkese ilk günaydınlar benden:) umarım herkes için çok ama çok güzel bir gün olur opuyorumnanaktan
günaydın herkese nasılsınız kızlar
birsencim erkeklerin zaman zaman böyle dönemleri oluyor kırıcı oluyorlar takmamaya çalış özürde dilemiş evlilikte bitiyor romantizm yerini sıradanlığa bırakıyor
kızlar bizimde şirket sahiplerimiz geliyor yurtdışından bugün mesai var yani bana yoğun birgün
bence çalışmayan ve bebeğiyle daha çok vakit geçiren anneler daha şanslı en azından bebeğinin herşeyinde yanında olabiliyor
esencim maşallah Ahsene bencede gelişimi gayet iyi gidiyor. demek çikin oluyor yerim ben onu. bizim kızda bi maymun ki sorma hop diye yiyesim geliyor sevgiden.
Pınarcım valla aldığın cicileri gerçekten çok uygun fiyata almışsın. tekrar güle güle kullansın Defnoş. demek sen yarın yine gezmelerdesin oh ne güzel benim yerimede gez valla.... bu arada senin mama dediğin muhallebi mi ve sen gün içinde de emziriyor musun defneyi?
Birsencim eşinin dudurmu anlayıp özür dilemesine ve seninde içindekileri ona anlatmana çok sevindim. işallah bundan sonra böyle tatsızlıklar yaşanmaz. maalesef evde olduğun zaman erkekler senden çok fazla şey bekliyor ve hepsini görevinmiş gibi görüyorlar halbuki evde çalışmak daha zor. umarım eşin bunu anlamıştır.
Aslidirek benim kızımda hala kahvaltıda dahil her türlü ek gıdayı zorla yiyor. ne yapacağım nasıl alışacak bilemiyorum. ben işe başladıktan sonra ememiyorda. ilk zamanlar biberonla benim sütümü veriyordu babnnnesi ama drmuz süt vermeyin acıksın yemeğe alışsın dedi. şimdi sütte vermiyoruz ama hala reddediyor yemeği. nasıl alışacak bu ek gıdaya bilemiyorum. her öğün bizim için sava gibi oluyor. bu arada senin mama dediğin devam sütü mü?
banu zehra claries gunaydin kizlar
birsen meselenin cozulmesine sevindim insallah esin ayni hatalari yapmaz devam eder guzel dusunmeye benimki ertesi gun unutuyorda cok sinir oluyorum
claries canim aldirmayin yaaa bunun hesabi verilmez kiymayin yaziktir sabrini verir Allah hakkiniz yok onun canini almaya ben cok uzuldum acikcasi dusunsene gulce gibi ikinci bir bebek nasil. kiyilir
pinarcim valla yakin olsak giderdik birlikte ama istanbulun diger ucu be nasil gidilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?