umarım defne'de sever. benim kuzu bayılarak yiyor. hatta artanı ben yiyorum kaydirigubbakcemile3
iki üç parça balkabağını içme suyuyla haşlıyorum. pişmeye yakın biraz irmik döküyorum(göz kararı) bir iki taşım daha kaynatıp kapatıyorum altını. yedirirken çatalla biraz ezip bir çay kaşığı pekmez karıştırıyorum.
besleyici bir ara öğün oluyor.
merhaba Filizcim a.s.
valla ek gıda konusunda ne yapacağımı şaşırdım. bir türlü yediremiyoruz azcık yiyor onuda zorla. kayınpederim çok huysuz olduğundan kayınvalidem defneyi ağlatmadan yedirmeye çalışıyor tabiki bizimkide yemiyor ve öyle kalıyor. defne ağlarsa bağırıyormuş kayınpederim. aman bir bakıcı bulmamız şart bizimde nasıl olacak bilemiyorum. kızımın bi düzeni yok hiç.
verdiğin kahvaltı tarifini deneyeceğim bende.
birde yazında parça parça nasıl alıntı yapıyorsun ben beceremedim
filiz'cim bebekler için dediğin diş fırçası özel bişey mi? yani bu marketlerde satılan küçük boy fırçalardan farklı mı?
henüz fırçalamak için çok küçükler. ben ne yerse yesin üstüne bol bol su içiriyorum. ya da temiz bir tülbenti ıslatıp siliyorum.
ben kendi dişlerime çocukluğumdan beri çok iyi bakarım ve bu yaşa kadar hiç dişçiye gitmişliğim yoktur. kızımı da kendim gibi alıştırmayı istiyorum. inşallah başarabilirim.
ha bir de az önce ceylin'e ara öğün olarak senin irmikli bal kabağından pişirdim. yaparken hep seni düşündüm canım arkadaşım. çok seviyor kızım tekrar sağol teyzesi tarifin için.
ben de deneyim bakalım yicek mi.! yaşına kadar irmik yasak değil mi?
off güya alinti yapiodum hepsi silindi yaaa ...kimsecikler yok....
kizlar benim oglan eline dilim ekmek tutturmami istiyor.yemek ve meyveden tiksiniyor galiba artik.degisiklik olsun diye arada ekmek veriyorum eline,ufak ufak isiriyo minik kusum..ikiye böldum eline gelsin diye,aglamaktan katildi ya istemedi yarim ekmegi,illaki butun olucakmis...ablasi icin hazirladigim yemeklerden veriyorum artik coooook az tuzlu..Dr seker,bal,asiri tuz dan baska her yiyecekten yedirin dedi.ama ekmege takmis durumda benimki..
ayakkabi yasak zaten hic giydirmmem evde su etrafi dikili patiklerden bile giydirmiorum,sadece corabi var..heh aklima geleni yazdim sukur..
Dis fircalama 6.aydan itibaren dedi dr bende almistim,surtuyo dislerine,yumusacik ,Jordan kullaniyorum ben. Turkiyedede olmasi lazim..kan damlasi ben hic kullanmadim kizlar ikisindede..burda vermiyorlar..
CLARIES ben de hic dogru bulmuyorum ve cok karsiyim kurtaj olayina...gunahtir ya kalbi atmaya baslicak nerdeyse o da bir can nasil kiyarsiniz yaa...Allah cocuklari sinamak icin veriyor bizlere,melek o ya .kizarsin belki ama fikrimi yazmak istedim...
KIVILCIM kahvalti tarifindeki kuru kayisi olayi super yaa.bende katicam bundan böyle hic aklima gelmedi,oldukca saglikli,ustelik kabizi önler,paylastigin icin tsk cnm:)
ILGIN kizin cooook tatli masallah seker kiza yaa,allah bagislasin cnm.
CERENNN senin oglunda cok tatli,ismide cok guzel,benim oglum gibi oyuncaklari birakip cep telefonlariyla oynuyo galiba..lens olayi bendede var 2 yildir kullaniyorum,aksam araba surerken gözlerim kamasiyor son zamanlar,yaniyor ve kizariyorlar göz icine makyaj tozu kactiginda.lens ler cok hassas bakim ister hep.
Bizim burada bebek ve ebeveynleri icin özel bölumler var belli saatte gidiliyor,orda cesitli oyun ve aktiviteler duzenleniyor haftanin bi kac gunu,hem oglum icin iyi ,hemde benim icin patladim evde..bebekler oynarken kahve icerim annelerle beee..okul hayatimi ,kalabaligi özledim((
slmm kızlar bende durumlar aynı UYKUSUZ HERGECEEEEE....mafoldumben
dun gece 12 de uyusu 2 de kalktı ve 6:30 a kadar uykuya dalmadı yagız:1no2:
ogleyın dr a goturduk bıyerımı agrıyo dıe susmadanda agladı hemen hemen dr bişi yok dıyo kı gunduz gayet ıyı sıpa dısarda keyfı yerınde ewde mız mızzzzzzzzzzzz mızzzzzzzzzzz hiç bıtmıyoooooomafoldumbengene bı kac gun uyuduydu bayıra kayınvalıdemem gıttık hoopppp gene bozuldu kalabalık ılgı afallattı heralde cocuguuumafoldumbenbıde ewın yanında komurcu galerıcı falan var onların kopeklerı var gece yagız uyanıyo zaten sıksık tam sallıoz uyucak bı başlıolar hawlamaya cocuk hopp uyanıyo şimdi bıle awaz awaz ahwlıyolar allahtan yagız daldıı uykuya 1 saat sallamamın sonunda 1 saat demez kalkar ama..gece uyumayınca malum gundıuz uyuyoz gene hayat anlıycanız altusttttt gene SABIRR CEKMEKTEN BASKA BİŞİ GELMIYO ELDENNNN....
HEPINIZI OZLEDIM AMA EW İŞ UYKUSSUZ YAGIZDAN FIRSAT OLUPTA GIREMIYORUM HİÇÇÇÇÇÇmafoldumbenmafoldumben
merhabalar iyi gecelerrr
doping almışş bir birsen varr
bu sabah daha kahvaltı yapmadan halam aradı
ne yapıyon vs. dedi ve arkadan bebek sesi geliyordu
dedim kim var xxx var dedi yani gelini
ohh oturun dedim....sende gel dedi
nası gelecem ki dedim iş var...aman bırak dedi..
tmm bizim taksici müsayitse gelirim dedim
hemen aradım müsayitim dedi...saat 1 de gel dedim
çocukları giydirdim...tabi 45 dk.çanta hazırladım ...duş aldım hazır bi şekilde aradım
taksiyi adam geldi ...o gelmeden ben alişi uyuttum ömeride park yatağına atıp
pusetimizi indirdim...adam hemen aldı...bende aliş uyuyo diye karşı komşuma rica ettim
oda alişi tuttu ömeri aldım kapıyı çektim ...komşum alişi aşağa kadar indirdi..
hemen taksicimiz ömeri aldı...bende alişi bindik gittik ...halam bizi karşıladı
gittik oturduk ...çocuklar çok mutlu oldu sürekli evde havada güzel...sonra
halamın gelini ile alışverişmerkezine gittik
halamdan yürüyerek rfahat gidiliyo...zaten gelinin anneside geldi
gezdik dolşatık..sonra eve gittik....halam bişiler hzırlamış..yedik eşim geldi...
oturduk eve geldik...çok mutu oldum ..yarın sanırım öteki halamlar gelecekmiş
inş.h.sonumuzu yemezler. yaa c.tesi hava çok güzel olacakmış...
onlarda geldimi yıllanır....benden bu kadar yatacapım şincikk byby
bana kızan arkadaşlarım size yerden göğe kadar hakveriyorum ama belki benim durumumu bilmeyeniniz vardır biz gülce doğduğundan beri eşimle dargındık kızının doğumuna bile gelmedi 1 ay oldu büyükler girdi araya barıştık ama sonumuzun ne olacağını göremiyorum önümü göremiyorum kızlar 2 evlat babasız kalsın istemiyorum haklısınız bu tamamen benim dikkatsizliğim yüzünden olan bir şey bende o cana kıymak istemiyorum ama bi gün madem bakamayacaktın neden doğurdun bizi diyen çocuklara ben ne cevap veririm kızlar biraz benim yerime koyun kendiniz nolur benim açımdan bakmaya çalışın bizim evliliğimizin bir garantisi yok aradaki 9 aylık ayrı geçen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz eşimle keşke herşey daha farklı olsaydı Allah hiç birinizi bu tür bi durumla sınamasın çokk zorr inanın
bana kızan arkadaşlarım size yerden göğe kadar hakveriyorum ama belki benim durumumu bilmeyeniniz vardır biz gülce doğduğundan beri eşimle dargındık kızının doğumuna bile gelmedi 1 ay oldu büyükler girdi araya barıştık ama sonumuzun ne olacağını göremiyorum önümü göremiyorum kızlar 2 evlat babasız kalsın istemiyorum haklısınız bu tamamen benim dikkatsizliğim yüzünden olan bir şey bende o cana kıymak istemiyorum ama bi gün madem bakamayacaktın neden doğurdun bizi diyen çocuklara ben ne cevap veririm kızlar biraz benim yerime koyun kendiniz nolur benim açımdan bakmaya çalışın bizim evliliğimizin bir garantisi yok aradaki 9 aylık ayrı geçen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz eşimle keşke herşey daha farklı olsaydı Allah hiç birinizi bu tür bi durumla sınamasın çokk zorr inanın
cnm durum her ne olursa olsun,eşinle beraber olacak kadar yakınsanız,bunları dile getirmeye hakkın yok bence,hayatın boyunca hatırlayacaksın hep onu nasıl kıydım diye
inan bu gebeliğimde tekil değilde dördüz bile olsa doğuracaktım
Allah herşwyin kolylığını verir
belki eşinle de aranız düzelirdi daha iyi olurdu
neyse yorum yapmayayım daha fazla
özlemcim kıvılcım cerencim günaydın kızlar nasılsınız
özlemcim prenses geliyor demek maşallah:))))
cerencim kıyamam ben ya çok geçmiş olsun yiyenime hastalanarak büyüyecekler tatlım sıkma canını bizimkilerde sık hastalanıyor o kadar dikkat edip üstlerine titrememize rağmen
kızlar bana gelince dün patronum mesaiye bırakmadı beni :) sen gidebilirsin dedi sadece çaycı kaldı bende koşa koşa gittim eve kızlarımı aldım yemek yaptım misafirimiz vardı duru çok komikti görseniz teyzeleri gelenlere kucağımdan kafasını eğip bakıyor inceliyor karşı taraf duruya bakınca hemen kafasını yüzüme getiriyor utanıyor gülmekten öldürdü bizi :)) yağmurlada artık uyum sağlamaya başladılar birlikte oynuyorlar ablası mamasını yediriyor terlemişmi diye bakıyor kıyamam ikisinede :)
kızlar bu arada rıa taktıran yada doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda ben regl olsun iki yöntemden birini seçeceğim üçüncü bir bebiş çok zor olur
eşime samimi arkadaşı pazar günü saklıkente gidelim demiş ama bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum
slmm kızlar bende durumlar aynı UYKUSUZ HERGECEEEEE....mafoldumben
dun gece 12 de uyusu 2 de kalktı ve 6:30 a kadar uykuya dalmadı yagız:1no2:
ogleyın dr a goturduk bıyerımı agrıyo dıe susmadanda agladı hemen hemen dr bişi yok dıyo kı gunduz gayet ıyı sıpa dısarda keyfı yerınde ewde mız mızzzzzzzzzzzz mızzzzzzzzzzz hiç bıtmıyoooooomafoldumbengene bı kac gun uyuduydu bayıra kayınvalıdemem gıttık hoopppp gene bozuldu kalabalık ılgı afallattı heralde cocuguuumafoldumbenbıde ewın yanında komurcu galerıcı falan var onların kopeklerı var gece yagız uyanıyo zaten sıksık tam sallıoz uyucak bı başlıolar hawlamaya cocuk hopp uyanıyo şimdi bıle awaz awaz ahwlıyolar allahtan yagız daldıı uykuya 1 saat sallamamın sonunda 1 saat demez kalkar ama..gece uyumayınca malum gundıuz uyuyoz gene hayat anlıycanız altusttttt gene SABIRR CEKMEKTEN BASKA BİŞİ GELMIYO ELDENNNN....
HEPINIZI OZLEDIM AMA EW İŞ UYKUSSUZ YAGIZDAN FIRSAT OLUPTA GIREMIYORUM HİÇÇÇÇÇÇmafoldumbenmafoldumben
merhabalar iyi gecelerrr
doping almışş bir birsen varr
bu sabah daha kahvaltı yapmadan halam aradı
ne yapıyon vs. dedi ve arkadan bebek sesi geliyordu
dedim kim var xxx var dedi yani gelini
ohh oturun dedim....sende gel dedi
nası gelecem ki dedim iş var...aman bırak dedi..
tmm bizim taksici müsayitse gelirim dedim
hemen aradım müsayitim dedi...saat 1 de gel dedim
çocukları giydirdim...tabi 45 dk.çanta hazırladım ...duş aldım hazır bi şekilde aradım
taksiyi adam geldi ...o gelmeden ben alişi uyuttum ömeride park yatağına atıp
pusetimizi indirdim...adam hemen aldı...bende aliş uyuyo diye karşı komşuma rica ettim
oda alişi tuttu ömeri aldım kapıyı çektim ...komşum alişi aşağa kadar indirdi..
hemen taksicimiz ömeri aldı...bende alişi bindik gittik ...halam bizi karşıladı
gittik oturduk ...çocuklar çok mutlu oldu sürekli evde havada güzel...sonra
halamın gelini ile alışverişmerkezine gittik
halamdan yürüyerek rfahat gidiliyo...zaten gelinin anneside geldi
gezdik dolşatık..sonra eve gittik....halam bişiler hzırlamış..yedik eşim geldi...
oturduk eve geldik...çok mutu oldum ..yarın sanırım öteki halamlar gelecekmiş
inş.h.sonumuzu yemezler. yaa c.tesi hava çok güzel olacakmış...
onlarda geldimi yıllanır....benden bu kadar yatacapım şincikk byby
gunaydın canım ne guzel bı kız daha gelıyomus hayırlısı olsunnopuyorumnanaktangünaydın kızlarr
gecmıs olsun canım öle buyuyecekler sıkma canınıherkese günaydın
kızlar berke hala hasta iğne vurunuyor. gece yine ateşlendi. kalktım gece 4 te elini yüzünü yıkadım.
calpol verdim sonra düştü. sormayın amannn. ne biçim birşey anlamıyorum bu çocuk nerde hastalanıyor o kadar da dikkat ediliyor off orta kulak iltihabı mız eksikti bir.zaten 2 ayda hastalanmazsa olmaz
özlemcim kıvılcım cerencim günaydın kızlar nasılsınız
özlemcim prenses geliyor demek maşallah:))))
cerencim kıyamam ben ya çok geçmiş olsun yiyenime hastalanarak büyüyecekler tatlım sıkma canını bizimkilerde sık hastalanıyor o kadar dikkat edip üstlerine titrememize rağmen
kızlar bana gelince dün patronum mesaiye bırakmadı beni :) sen gidebilirsin dedi sadece çaycı kaldı bende koşa koşa gittim eve kızlarımı aldım yemek yaptım misafirimiz vardı duru çok komikti görseniz teyzeleri gelenlere kucağımdan kafasını eğip bakıyor inceliyor karşı taraf duruya bakınca hemen kafasını yüzüme getiriyor utanıyor gülmekten öldürdü bizi :)) yağmurlada artık uyum sağlamaya başladılar birlikte oynuyorlar ablası mamasını yediriyor terlemişmi diye bakıyor kıyamam ikisinede :)
kızlar bu arada rıa taktıran yada doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda ben regl olsun iki yöntemden birini seçeceğim üçüncü bir bebiş çok zor olur
eşime samimi arkadaşı pazar günü saklıkente gidelim demiş ama bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum
ay canım sağol yaa..oh ne güzel kızları büyüttün valla banucum..ilerde arkadaş gibi gezersiniz siz...
canım ben hiçbirşey kullanmıyorum eşimde kullanmıyor. dikkat ediyoruz. berkeden öncede böyle korunmuştuk. sadece 2 yıl hap içmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?