2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de deneyim bakalım yicek mi.! yaşına kadar irmik yasak değil mi?

off güya alinti yapiodum hepsi silindi yaaa ...kimsecikler yok....

kizlar benim oglan eline dilim ekmek tutturmami istiyor.yemek ve meyveden tiksiniyor galiba artik.degisiklik olsun diye arada ekmek veriyorum eline,ufak ufak isiriyo minik kusum..ikiye böldum eline gelsin diye,aglamaktan katildi ya istemedi yarim ekmegi,illaki butun olucakmis...ablasi icin hazirladigim yemeklerden veriyorum artik coooook az tuzlu..Dr seker,bal,asiri tuz dan baska her yiyecekten yedirin dedi.ama ekmege takmis durumda benimki..
ayakkabi yasak zaten hic giydirmmem evde su etrafi dikili patiklerden bile giydirmiorum,sadece corabi var..heh aklima geleni yazdim sukur..

Dis fircalama 6.aydan itibaren dedi dr bende almistim,surtuyo dislerine,yumusacik ,Jordan kullaniyorum ben. Turkiyedede olmasi lazim..kan damlasi ben hic kullanmadim kizlar ikisindede..burda vermiyorlar..

CLARIES ben de hic dogru bulmuyorum ve cok karsiyim kurtaj olayina...gunahtir ya kalbi atmaya baslicak nerdeyse o da bir can nasil kiyarsiniz yaa...Allah cocuklari sinamak icin veriyor bizlere,melek o ya .kizarsin belki ama fikrimi yazmak istedim...

KIVILCIM kahvalti tarifindeki kuru kayisi olayi super yaa.bende katicam bundan böyle hic aklima gelmedi,oldukca saglikli,ustelik kabizi önler,paylastigin icin tsk cnm:)

ILGIN kizin cooook tatli masallah seker kiza yaa,allah bagislasin cnm.

CERENNN senin oglunda cok tatli,ismide cok guzel,benim oglum gibi oyuncaklari birakip cep telefonlariyla oynuyo galiba..lens olayi bendede var 2 yildir kullaniyorum,aksam araba surerken gözlerim kamasiyor son zamanlar,yaniyor ve kizariyorlar göz icine makyaj tozu kactiginda.lens ler cok hassas bakim ister hep.

Bizim burada bebek ve ebeveynleri icin özel bölumler var belli saatte gidiliyor,orda cesitli oyun ve aktiviteler duzenleniyor haftanin bi kac gunu,hem oglum icin iyi ,hemde benim icin patladim evde..bebekler oynarken kahve icerim annelerle beee..okul hayatimi ,kalabaligi özledim((

slm kzılar
evdekiler yatınca anca fırsat buldum size haber vereyim dedim
kocişte nöbette
2li test için gittik dr.a ölçümlerimiz normal çok şükür
sonucumuda pazartesi alıcam inş o da iyi çıkar dua edin lütfen bana
cinsiyetimizide öğrendim bi kızımız daha oluyor
aynı ikiz gibi olacaklar valla
cimcimelerim çoğalıyor
geçmişi okuyamadım vaktimde yok zeynep uyanır şimdi
ama clariesin yazısını gördüm şimdi
cnm tebrik etsem mi etmesem mi bilemedim
yarın aldırıyormuşssun
inan çok üüzldüm
benimki çok daha erken oldu bende başta düşünmedim desem yalan değil inan
ama kıyamadım onun ne suçu var ki,o mu istedi dünyaya gelmeyi
ister kız ister darıl ben kendi fikrimi söylüyorum canım
senin kızın en azından 9 aylık kardeşi olunca 18 aylık olacak az da değil bizimki ise 13 aylık olmuş olacak ben buna rağmen aldıramadım yapamadım düşün
her ne zorluk olursa olsun allah kuvvet veriri insana ben böyle düşünüyorum
hee bi de eşimle hazır değiliz 2.bebğe demişssin
hazır nasıl olunur,Allah vermiş,arayıp ta bulamayan ne çok insan var bi bilsen
sen hazır olduğunda bakalım o gelmek isteyecek mi?
bence bir kez hatta birkaç kez daha düşün
umarım gitmeden önce kk ya girer ve bunları okursun
telefonun olsa inan arayacaktım seni
ama yok
inan seni kınamak kırmak yadırgamak için yazmadım bunları
ben aldırmadım iyiim de sen aldıracaksın kötüsün falan da demiyorum
herkesin kendi bileceği şey
maddi imkanın varsa hiç düşünme doğur derim daha da uzatmayayım

Tülay canım ya ellerine sağlık,hediyelerin bugün geldi,inan çok mutlu oldum,sen ne marifetli hatunsun bayıldım valla hepsine
bi ara resim çeker zeynebimle koyarım buraya
tarhanayı da yarın deniycem çok sağol cnm
müsait olunca telden ararım seni bi ara konuşurz
valla Allah razı olsun cnm,beni çok mutlu ettin Allah da seni etsin inş
bende Selinime bişeyleer yollıycam bi ara yine konuşuruz seninle.
ben kaçayım artık zeynebimin ağlıyor iyi geceler

slmm kızlar bende durumlar aynı UYKUSUZ HERGECEEEEE....mafoldumben
dun gece 12 de uyusu 2 de kalktı ve 6:30 a kadar uykuya dalmadı yagız:1no2:
ogleyın dr a goturduk bıyerımı agrıyo dıe susmadanda agladı hemen hemen dr bişi yok dıyo kı gunduz gayet ıyı sıpa dısarda keyfı yerınde ewde mız mızzzzzzzzzzzz mızzzzzzzzzzz hiç bıtmıyoooooomafoldumbengene bı kac gun uyuduydu bayıra kayınvalıdemem gıttık hoopppp gene bozuldu kalabalık ılgı afallattı heralde cocuguuumafoldumbenbıde ewın yanında komurcu galerıcı falan var onların kopeklerı var gece yagız uyanıyo zaten sıksık tam sallıoz uyucak bı başlıolar hawlamaya cocuk hopp uyanıyo şimdi bıle awaz awaz ahwlıyolar allahtan yagız daldıı uykuya 1 saat sallamamın sonunda 1 saat demez kalkar ama..gece uyumayınca malum gundıuz uyuyoz gene hayat anlıycanız altusttttt gene SABIRR CEKMEKTEN BASKA BİŞİ GELMIYO ELDENNNN....
HEPINIZI OZLEDIM AMA EW İŞ UYKUSSUZ YAGIZDAN FIRSAT OLUPTA GIREMIYORUM HİÇÇÇÇÇÇmafoldumbenmafoldumben

CLARIESS cnm hamılesın sanırım ve kurtaja gıdıosunnn aldırmaya karar vermişsin galıba...cocuk gercekten cok zormus helede huysuz bı cocuksaa ama ne bıleyım ya ben yagızdan dogduundan berı cekıyorum ama kazara hamıle kalsam dogururum gıbı gelıyo..kendımı yerıne koyuyorumda karar vermekte zor ama ogluma bakınca karnımdakıne nasıl kıyarım demeden gecemıyorum tabı gene senın kararınnn apayrı bı sorumlulukkkk canım pısıkolojık ve maddı hazır olmak lazımm....
CEYLINN ırmıklı balkabagını bende denıyım hıc denemdım ben kendım sewmem zaten balkabagını ama oglana bı deneyım bakımm belkı sewer bu aralar iştahıda yok zaten:=((((
BEYAZCIM cnm hayırlı olsun bı cimcime daha gelıomuşş annesii heeeeeee saglıkla kucakla melegını...testelerdede bişi cıkmaz cnm içini ferah tutttt....darısı bana inşş bende cokkkkk ıstıyorum bı de kızım olsunnnnn

kızlarrr bende kacıorum yagız uyurken uyuyıım dıcem ama yarımsaat demez kalkar hınzırrrr sabırrrr dılıyorum benım için dua edın kılzarrrrrr sabır versın rabbım banaaa((

merhabalar iyi gecelerrr
doping almışş bir birsen varr
bu sabah daha kahvaltı yapmadan halam aradı
ne yapıyon vs. dedi ve arkadan bebek sesi geliyordu
dedim kim var xxx var dedi yani gelini
ohh oturun dedim....sende gel dedi
nası gelecem ki dedim iş var...aman bırak dedi..
tmm bizim taksici müsayitse gelirim dedim
hemen aradım müsayitim dedi...saat 1 de gel dedim
çocukları giydirdim...tabi 45 dk.çanta hazırladım ...duş aldım hazır bi şekilde aradım
taksiyi adam geldi ...o gelmeden ben alişi uyuttum ömeride park yatağına atıp
pusetimizi indirdim...adam hemen aldı...bende aliş uyuyo diye karşı komşuma rica ettim
oda alişi tuttu ömeri aldım kapıyı çektim ...komşum alişi aşağa kadar indirdi..
hemen taksicimiz ömeri aldı...bende alişi bindik gittik ...halam bizi karşıladı
gittik oturduk ...çocuklar çok mutlu oldu sürekli evde havada güzel...sonra
halamın gelini ile alışverişmerkezine gittik
halamdan yürüyerek rfahat gidiliyo...zaten gelinin anneside geldi
gezdik dolşatık..sonra eve gittik....halam bişiler hzırlamış..yedik eşim geldi...
oturduk eve geldik...çok mutu oldum ..yarın sanırım öteki halamlar gelecekmiş
inş.h.sonumuzu yemezler. yaa c.tesi hava çok güzel olacakmış...
onlarda geldimi yıllanır....benden bu kadar yatacapım şincikk byby

bana kızan arkadaşlarım size yerden göğe kadar hakveriyorum ama belki benim durumumu bilmeyeniniz vardır biz gülce doğduğundan beri eşimle dargındık kızının doğumuna bile gelmedi 1 ay oldu büyükler girdi araya barıştık ama sonumuzun ne olacağını göremiyorum önümü göremiyorum kızlar 2 evlat babasız kalsın istemiyorum haklısınız bu tamamen benim dikkatsizliğim yüzünden olan bir şey bende o cana kıymak istemiyorum ama bi gün madem bakamayacaktın neden doğurdun bizi diyen çocuklara ben ne cevap veririm kızlar biraz benim yerime koyun kendiniz nolur benim açımdan bakmaya çalışın bizim evliliğimizin bir garantisi yok aradaki 9 aylık ayrı geçen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz eşimle keşke herşey daha farklı olsaydı Allah hiç birinizi bu tür bi durumla sınamasın çokk zorr inanın

O kadar cocuga bagirilir mi? Sangi bagirsa cocuk laftan anlayacak. Insallah bir bakici bulursunda, düzenine kavusur cocuk canim.bilmiyorumkismile

Tülbentle silmekte bir yöntem canim ama dis fircalanabiliyor bebeklere özel macun ve fircalarla. Özel birsey degil, kozmetik magazalarinin bebek reyonlarinda satiliyor.
Ve balkabagini uzun süredir unutmustum ben, hatirlattigin iyi oldu haftasonu bende alip yapayim ogluma.

ben de deneyim bakalım yicek mi.! yaşına kadar irmik yasak değil mi?

Yasak degil irmik, bilakis ben cok kullaniyorum ve sindirimi kolay ve bebeklerin büyümesine yardimci bir tahil canim.

Begendigine sevindim canim, umarim oglunda sever. Kuru kayisi formülünü bende kabizlik cektigimiz icin deniyorum, hos yarari oluyor mu bilmiyorum ama tadini cok seviyor Doruk.

Off, köpek olayi cidden sanssizlik olmus Asli'cigim. Umarim huysuzlugu uzatmaz Yagiz, bazen cekilmez oluyorlar bu sipalar. Ki, sen aylardir cekiyorsun, üstüne birde calisiyorsun. Allah yardimcin olsun.

Cok iyi yapmissin canim, arada böyle degisiklikler sart.opuyorumnanaktan

Ben tecavüz ve bebekte ya da Anne'de ölümcül hastalik haric, tüm nedenlerin kürtaj icin bir neden olamayacagini düsünüyorum. Ortada bir can var sonucta ve sen diyorsun ki"Offf, sen istenmeyen birseysin, seni doguramam, hazir degilim. Keske hata yapmasaydim da, sen icime düsmeseydin. Seni kopartip alacaklar ve öleceksin!"

cnm durum her ne olursa olsun,eşinle beraber olacak kadar yakınsanız,bunları dile getirmeye hakkın yok bence,hayatın boyunca hatırlayacaksın hep onu nasıl kıydım diye
inan bu gebeliğimde tekil değilde dördüz bile olsa doğuracaktım
Allah herşwyin kolylığını verir
belki eşinle de aranız düzelirdi daha iyi olurdu
neyse yorum yapmayayım daha fazla

Özlem ya senin bebisin cinsiyeti belli olmus, Burcu kiz tahmin ediyordu, hakli cikti. Benimde icimden kiz olacak diye gecmisti ama söylememistim. Hayirlisi olsun, Allah anali babali büyütsün.
Claires icinse sanirim bu telkinler icin gec canim, o kararini vermis ve sanirim simdi hastanededir.

:çok üzgünüm:

herkese günaydın
kızlar berke hala hasta iğne vurunuyor. gece yine ateşlendi. kalktım gece 4 te elini yüzünü yıkadım.
calpol verdim sonra düştü. sormayın amannn. ne biçim birşey anlamıyorum bu çocuk nerde hastalanıyor o kadar da dikkat ediliyor off orta kulak iltihabı mız eksikti bir.zaten 2 ayda hastalanmazsa olmaz

özlemcim kıvılcım cerencim günaydın kızlar nasılsınız

özlemcim prenses geliyor demek maşallah:))))

cerencim kıyamam ben ya çok geçmiş olsun yiyenime hastalanarak büyüyecekler tatlım sıkma canını bizimkilerde sık hastalanıyor o kadar dikkat edip üstlerine titrememize rağmen

kızlar bana gelince dün patronum mesaiye bırakmadı beni :) sen gidebilirsin dedi sadece çaycı kaldı bende koşa koşa gittim eve kızlarımı aldım yemek yaptım misafirimiz vardı duru çok komikti görseniz teyzeleri gelenlere kucağımdan kafasını eğip bakıyor inceliyor karşı taraf duruya bakınca hemen kafasını yüzüme getiriyor utanıyor gülmekten öldürdü bizi :)) yağmurlada artık uyum sağlamaya başladılar birlikte oynuyorlar ablası mamasını yediriyor terlemişmi diye bakıyor kıyamam ikisinede :)
kızlar bu arada rıa taktıran yada doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda ben regl olsun iki yöntemden birini seçeceğim üçüncü bir bebiş çok zor olur
eşime samimi arkadaşı pazar günü saklıkente gidelim demiş ama bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum

ay canım sağol yaa..oh ne güzel kızları büyüttün valla banucum..ilerde arkadaş gibi gezersiniz siz...
canım ben hiçbirşey kullanmıyorum eşimde kullanmıyor. dikkat ediyoruz. berkeden öncede böyle korunmuştuk. sadece 2 yıl hap içmiştim.

yokmuydu uyku ılacı ekmege dokup atsaydın kopegın onuneee zemuszemushayvansever arkadaslar kızmasın valla cocugum daha onemlı melekcım sıkma canını gececek bu gunlerde allah kuvvet versın bıze ne dıyım:Saruboceq:

ohhh degısıklık ıyı olmustur bacım yaa tıkılıp kalma eve en ıyısını yapmıssınopuyorumnanaktan

kolay bı karar olmasa gerek canım hayırlısı olsun kürtaj benımde onayladıgım bısey degıl. bu işte hatalısın onlem almalıydın bu işin sevabıda gunahıda senın yorum yapmak yanlıs olur dıye dusunuyorum allah yardımcın olsun

günaydın kızlarr
gunaydın canım ne guzel bı kız daha gelıyomus hayırlısı olsunnopuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım öle buyuyecekler sıkma canını

gunaydın banucum ne guzel mesaıdeden yırtmıssın dun.bu durular işveli cilvelı oluyor demekkı kolay gelsın canımkaydirigubbakcemile5

dogum kontrol hapı bende karın agrısı yapıyo kullanamıyorum o yuzden

kızlar günaydın nasılsınız??? cerencim ya dikkat etsen de hastalık buluyor bebişleri sıkma canını.geçer inşallah. banucumm günaydın. bence duruyla gitmesen iyi olur yolları çok kötü ama yine de sen bilirsin.. claries allah hakkınızda hayırlısını versin. keşke biraz daha bilinçli davransaydınız ama karar sizin tabi canım herşey olcana varır.

özlemmm canım geçde olsa göndermeyi başardım.afiyet olsun canım inşallah beyenirsin.bu arada kızın olcakmış sağsalim kucana al canım.2 tane kızz oo çok güzel bizim bir akraba hep der kız evlat öz evlat diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…