ay canım sağol yaa..oh ne güzel kızları büyüttün valla banucum..ilerde arkadaş gibi gezersiniz siz...
canım ben hiçbirşey kullanmıyorum eşimde kullanmıyor. dikkat ediyoruz. berkeden öncede böyle korunmuştuk. sadece 2 yıl hap içmiştim.
yokmuydu uyku ılacı ekmege dokup atsaydın kopegın onuneee zemuszemushayvansever arkadaslar kızmasın valla cocugum daha onemlı melekcım sıkma canını gececek bu gunlerde allah kuvvet versın bıze ne dıyım:Saruboceq:
ohhh degısıklık ıyı olmustur bacım yaa tıkılıp kalma eve en ıyısını yapmıssınopuyorumnanaktan
kolay bı karar olmasa gerek canım hayırlısı olsun kürtaj benımde onayladıgım bısey degıl. bu işte hatalısın onlem almalıydın bu işin sevabıda gunahıda senın yorum yapmak yanlıs olur dıye dusunuyorum allah yardımcın olsun
gunaydın canım ne guzel bı kız daha gelıyomus hayırlısı olsunnopuyorumnanaktan
gecmıs olsun canım öle buyuyecekler sıkma canını
gunaydın banucum ne guzel mesaıdeden yırtmıssın dun.bu durular işveli cilvelı oluyor demekkı kolay gelsın canımkaydirigubbakcemile5
dogum kontrol hapı bende karın agrısı yapıyo kullanamıyorum o yuzden
kızlar günaydın nasılsınız??? cerencim ya dikkat etsen de hastalık buluyor bebişleri sıkma canını.geçer inşallah. banucumm günaydın. bence duruyla gitmesen iyi olur yolları çok kötü ama yine de sen bilirsin.. claries allah hakkınızda hayırlısını versin. keşke biraz daha bilinçli davransaydınız ama karar sizin tabi canım herşey olcana varır.
özlemmm canım geçde olsa göndermeyi başardım.afiyet olsun canım inşallah beyenirsin.bu arada kızın olcakmış sağsalim kucana al canım.2 tane kızz oo çok güzel bizim bir akraba hep der kız evlat öz evlat diye:))
banucum bende bişey kullanmıyorum biliyorsun seneye tabi bu arada kazaya kurban gitmessem 2.yi düşünüyorum o yüzden yardımcı olamıcam.ama çevremdeki herkes spiral taktırmıştı.
gülşahcımm günaydın
gülşah cım tülaycım teşekkür ederim kızlar...
burcucum bizimkide durmuyor ama daha sürünmediği için zorlanmıyorum. sadece elimden tutun yürüyüm diye ağlıyor sürekli. ama bu ara sürünme çabalarına başladı yakında emekler sanırım..
Burcu canım gÜnaydınn.yapcak bİŞey yok canım selİnde Öylee hatta dÜn eŞİm bİŞey almıŞ kargo getİrmİŞ.bende yemek yaparken eŞİmde kutudakİnİ ÇıkarmıŞ kontrol ederken bİr baktım bİzİm selİn kutunun ÜstÜne ÇıkmıŞ oturmuŞ:))) sonra boŞaltmadık Çekmece bırakmıyor pıtır pıtırr hep takİp etcen canım(
Ceren, Tülay, Burcu, Banu günaydin kizlar.
tatlım sanada günaydın nasılsın
Kızlar günaydın hayırlı cumalar, ya nolur bana bi akıl verin, benim oğlan hiç durmuyo, tüm gün heryere tırmanıyo, sabahta tırmanmış eşimin bi anlık dikkatsizliği ve pat ceviz kadar şişmiş ve morarmış bi kafa((
zabtedemiyorum, siz nasıl başa çıkıyosunuz Allah aşkına ya, park yatağına koyuyorum ayağa kalkıp ileri geri sallanıyo, bi düşse vuracak duvara kafası... wc ye banyoya giderken mama sandalyesine bağlayıp yanıma alıyorum,ben çıkana kadar bağırıyor... odadan çıkamaz oldum, ayağa kalkıp tv ye tutunuyor üstüne çekiyor, geçengün salondaki uzun lambayı çekmiş gümmm sandalyenin üstüne düştü Allahtan, aklım çıktı, elimde tepsi vardı mutfağa götürüyodum tepsiyi yere atıp koştum((
Bebekli arkadaşlarla dışarı çıkınca duruyor, bakıp oyanlanıyor ama her gün her gün çıkamamki evin işi var, kendi işim var, of kızlar bi akıl verin ya, annem hareketli bebek iyidir diyo ama böyle olunca yetersiz gibi hissetmeye başladım kendimi((
canım yağmur hala öyle çok hareketli altı ayı bitti ben zapdedemiyordum büyüdükçe daha çok hareketli oluyorlar Allah korusun hepsini
banucum selin iyi dün akşam klimanın soğuk tarafı açılmış sanırım selin kumandayla oynamış bende ooo soğuk olmuş oda dedim ada kollarnı açmış oo oo diye bağrınıyor:))
ayy selinim benim bak sen fıstığıa oo oo yesin teyzesi kuzum benim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?