2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum bende bişey kullanmıyorum biliyorsun seneye tabi bu arada kazaya kurban gitmessem 2.yi düşünüyorum o yüzden yardımcı olamıcam.ama çevremdeki herkes spiral taktırmıştı.

gülşahcımm günaydın

günaydın kızlar sizede cerencim dün yağmurla yan yana durduk kardeşim abla yağmur kısa bir süre sonra senin boyuna yetişir arkadaş gibi olursunuz dedi bende öyle oluruz onlar benim can yoldaşım kızım arkadaşım herşeyim dedim :)))
evet tatlım mesaiden yırttım sekizde çıkmışlar dün akşam
tülaycım duruyu gidersek götürmem üşütür yollarda kötü zaten

hayırlısı olsun tatlım hakkında ama benim çok dikkatli olmam gerekiyor üçüncü bebek hiç planımızda olmayan birşey büyük konuşmayayımda doktorum kan sorunun var üçüncü çok riskli olur dedi
selin nasıl annesi :)) durucuk ve yağmurcuk tam ikili oldukaydirigubbakcemile5

Kızlar günaydın hayırlı cumalar, ya nolur bana bi akıl verin, benim oğlan hiç durmuyo, tüm gün heryere tırmanıyo, sabahta tırmanmış eşimin bi anlık dikkatsizliği ve pat ceviz kadar şişmiş ve morarmış bi kafa ((
zabtedemiyorum, siz nasıl başa çıkıyosunuz Allah aşkına ya, park yatağına koyuyorum ayağa kalkıp ileri geri sallanıyo, bi düşse vuracak duvara kafası... wc ye banyoya giderken mama sandalyesine bağlayıp yanıma alıyorum,ben çıkana kadar bağırıyor... odadan çıkamaz oldum, ayağa kalkıp tv ye tutunuyor üstüne çekiyor, geçengün salondaki uzun lambayı çekmiş gümmm sandalyenin üstüne düştü Allahtan, aklım çıktı, elimde tepsi vardı mutfağa götürüyodum tepsiyi yere atıp koştum ((
Bebekli arkadaşlarla dışarı çıkınca duruyor, bakıp oyanlanıyor ama her gün her gün çıkamamki evin işi var, kendi işim var, of kızlar bi akıl verin ya, annem hareketli bebek iyidir diyo ama böyle olunca yetersiz gibi hissetmeye başladım kendimi ((

gülşah cım tülaycım teşekkür ederim kızlar...

burcucum bizimkide durmuyor ama daha sürünmediği için zorlanmıyorum. sadece elimden tutun yürüyüm diye ağlıyor sürekli. ama bu ara sürünme çabalarına başladı yakında emekler sanırım..

Cnm kağan emekliyor ve tutunup kalkıyor, korkusuda yok atıyo kendini bi anda anlamıyosun bile, ne olduysa zaten tutunup kalkmaya başladıktan sonra oldu, emeklerken tutup çekebiliyosun, yada bi kaç dk yanlız bırakabiliyosun, ama bu şekilde mümkün değil
:bbo: kucakta tutayım dedim mümkün değil durmuyor:a015:

Burcu canım gÜnaydınn.yapcak bıŞey yok canım selınde Öylee hatta dÜn eŞım bıŞey almıŞ kargo getırmıŞ.bende yemek yaparken eŞımde kutudakını ÇıkarmıŞ kontrol ederken bır baktım bızım selın kutunun ÜstÜne ÇıkmıŞ oturmuŞ:))) sonra boŞaltmadık Çekmece bırakmıyor pıtır pıtırr hep takıp etcen canım (

Ceren, Tülay, Burcu, Banu günaydin kizlar.

Ceren cok gecmis olsun Berke'ye. Düzelsin kuzum insallah bir an önce.

Burcu, senin durumun kabus gibiymis canim. Doruk pek hareketli bir bebek degil, kendi kendine oyun kurup dakikalarca oyalanabiliyor ama masalarin, sehpalarin altina girmeyi cok seviyor hareketlendiginde. Ben genelde odadaki tehlikeli materyallari uzaklastirdim ve sürekli gözüm üstünde. Yemegimi ve temizligimide öglen uyudugunda hallediyorum yoksa izin vermiyor diger türlüsüne. Babasi gelince de o oynuyor ben kalan islerimi bitiriyorum. Park yataga koydugumda, icinden cikamiyor Doruk. Devrilip düsüyor ayaga kalktiginda ama zemin yumusak oldugu icin tehlikeli olmuyor. Duvardan uzaklastirip, orta bir yere alsan yatagini? Kendi kendine oynayabiliyor mu bir süre Kagan? Doruk basta tepkiliydi, artik alisti dikkatini ceken oyuncaklar ve en sevdigi sanatci Volkan Konak calinca.

Cnm odadan ayrılamıyorum yavs... ara sıra bi nefes alma ihtiyacı içindeyim, ama bırakacak kimsede yok, annemler uzak

banucum selin iyi dün akşam klimanın soğuk tarafı açılmış sanırım selin kumandayla oynamış bende ooo soğuk olmuş oda dedim ada kollarnı açmış oo oo diye bağrınıyor:))

KIVILCIM CNM TŞK EDERıM. opuyorumnanaktan

BURCU VALLA NE DıYıM MıRZA BERKENıNDE ıKı GÜN SONRA OLACAĞI O. NE YAPSINLAR BÜYÜDÜKÇE HAREKETLENıYORLAR...zemuszemus

günaydınlar berbat bir gece geçirdim kızlarrr yaa
dün gece ali 1 de başladı ağlamaya hiç susmadan
eşimi kaldırdım yok ben yattım ama çocuk hep bağrıyo
çıldıracağım derken uyumuşum saat 3 de eşim ömeri al
buda uyanacak ben onların odasına sende yatak odasında ömerle yat
anam ömeri aldım 10.dk.sonra ömer nasıl ağlıyoo gözleri kapalı katılıyo
sinirim bozuldu birgün dışarı çıktım....gecesini berbat geçirdim
neden böyle oldu yaa neden sabah 4 mü 5 mi ne uyudular...
kızlar nazarmı oldular acaba yaa..dün gezerken herkes
kafama üşüştü...bide bi iki kız toplandı
ayy ne uslular bak nasıl duruyolar dedi..
bende maşallah diyin dedim.ama çok morelim bozuldu yaa
eşim 2 saat uyku ile işe gitti yaa.....biraz daha uyu dedim
taksi ile gitti...püfff 5-6 dişler geliyo acaba ondanmı
ben daha hiç bişey yapmadım çocuklara kahvaltı bile veresim gelmiyo ya
sersem gibiyim...bide bugece halamlar gelebilirmiş
püffffffffff yaa iki çocuklu kadına kalmaya gelinirmi yaa offffffffffff evim mok gibi..

banucuğıum ben d.kontrol kullanıyorum pkolu bir hasta olarak onu kullanıyorum..
ama bazı ay başlamaya unutuyorum ...o ayı kendimiz korunuyoruz
ki hoş , iki çocukla yorgunluktan birbriimizi göremiyoruz

özlem kızz yanıldımmm kızın oluyomuşş ne şanslısın kızzz
eee bende o kadar ekşiii yedim neden kızım olmadı yaaaaaa
hadi hayırlı olsun testiniz iyi çıkmışşşş

cleris cnm kendine göre haklı nedenlerin var ben gebelik döneminde biliyorum
sorunlarınıızı..ama ben çok zor bebek sahibi olan biri olarak...
çok sıkıntılı bir gebelik yaşayan biri için....bir bebek için milyarkarını döken biri olarak
kürtaja karşıyım...onu sana rabbim verdi...bu kadar millet ararken rabbim vermezken
sen şanslı kullarındanken nedennn ,kötü oluyorsun.dinende günahı çok cnm
ve kıvılcımın dediği gibi tecavüz ve çok kötü bir hastalığın olması gerek...
benim annemde bir bebek aldırdı...ama bu bebeği öğrendiğinde annem bakırköyde yatıyordu..
yani bir h.sonu eve geldiğinde olmuş bir bebek ve annem üstelik kordonları bağlı olduğundan korunmuyordu.......ve dünya kadar ilaç almışş ilaçlı beyin filimleri çekilmiş..
doktorlar aldırmalısın dediler...aldırdı ama ben çok kızdım....

burcu cnm durumun çok zor geliyo ama benimkiler çoktan o kadar hareketli olduğundan
bu durumlara alışkın ve yaşamış biri olarak
bence kaanın kendi odasındaa yere yer yap...şimdi benim evimde yemek masam yok
çünki ben erken keşeffetim sandalyeyi kafasına düşürdüğümü...
hee sendemi atacaksın benim gibi hayır ama kaana etrafında azami zara göreceği odada yere bişey hazırla ..onu park yatağına yada mama sandalyesine bağlayarak baş edemezsin şuan keşfetmek istiyo
çevresini tanıyooo sal yere bırak çocuk dolaşsın ama zara görebileceği yererin k<apısını kapa..mutfata en alt çekmecelere tahta kaşıklarını koy ne bileyim bibloları kaldır...şuan anlamıyolar elleme yapma gibiden ...ona serbest oyun alnı yarat ...benim biblom ,sehpam olmadığı için sadece etrafda onların oyuncağı olduğu için ben çok rahat ediyorum...

burcu benımkıde aynı oturmak ıstemıyo hiç yurutece bınmek ıstemıyo zorlarsanda cıglık atarak aglıyo hep yuruyecek veya kucagında gezdıreceksın aksamları ısten cıkınca 6gıbı uyuyo 7ye kadar sonra 11e dogru uyuyo uyuyana kadar kucaktan kucaga gezıyor durmuyo sıpaa emeklemeye calısıyo gobegının ustune dusup cırpınıyo buara boyle gecıcek galıba

yanlız olmak cok kotu en azından bır saat dınlenebılsen bıle kardır yokmu yakınlarda bırılerı yanına cagırsan

burcu cnm illa biri olması gerekmiyo bak ben ikisine yanlız bakıyorum ve ikiside oyun oynarken ben işlerimi yapıyorum ...
bence kaanın zara görebileceği odayı kapıt o kendi odası antre tarafında dolaşsın
yoksa ben hiçbişey yapmam yani........
biizmde komidinlerin bütün çekmecileri yere dökülüyo
ben artık atet mendil badi çekmecesini katlamıyorum öle tıkıyorum onlar zaten döküyo
sonra ilaç çekmecesi en üst katt ulaşamıyolar ama ben iki komidini üst üste koydum .
..ben alişi görüyorsun düz duvara çıkacak çocuk onlarda devamlı kafasını vuruyo ama vura vura artık vurmamayı öğrendiler sanırım

maşallah cnm yaa ne güzel çıkmışsınız siz öyleee kocaman olmuş yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…