2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

HERKEZE SELAMLAR....
CLARES cnm hamileymiş ne desem diye şaşırdım valla gözün aydın diyemiyorum çünkü anladığım kadarıyla istenmiyen bir bebek olmuş .....ama bende kızlara katılıyorum burda bi çoğumuz zor ve uzun süren tedaviler sonucu yıllar sonra kavuştuk bebeklerimize aldırmanı malsef ki bende tasvip etmiyorum cnm ...lafı çok fazlada uzatmak istemiyorum siz zaten kararınızı vermişsiniz eşinle ama o minik bedene kıymadan önce özellikle tüp bebek bölümünü okumanı tavsiye ediyorum cnm ..

BURCU cnm aynı sorunlar bizdede var malsef bende Gazeli zor zaptediyorum büyüdükçe yerlerinde durmaz oldular kaana çok geçmiş olsun cnm..en iyi çözüm kendini yaralıyacak şeyleri ortadan kaldırmak inş birdaha aynı korkuları yaşamazsın ...

ÖZLEM imm cnm hadi gözün aydınn bir prenses daha geliyor hee sonuçların iyi çıktıgına sevindim bacım Allah sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin...

CEREN cnm çok geçmiş olsun Allah şifasını versin berke bebeğin ...

BıRSEN seninkiler huymu değiştiriyorlar yaw gazelde 7 ayından beri geceleri geç yatıyor ve sürekli uyanıyor üstelik ben emzirmeme ragmen (Allah sabır versin bacım sana zor valla 2 taneyle birden gece gecirmek (

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ÇOK GERıYE DÖNEMEDıM ATLADIĞIM ÖNEMLı OLAY VARSA BENı MAZUR GÖRÜN HEPıNıZı ÇOKK ÖPTÜMMM ....

BıRSENCıM,HÜLYACIM TEŞEKKÜRLER KIZLAR....

GÜLŞAHCIM ÇOK TATLI ÇIKMIŞINIZ MAŞALLAH CANIMMM

civciv cnm huy değil yaaa b,z geç yaTIYORUZ ama uyuyolardı bu gece bişi oldu gaz sancısı gibi
diş çıkarıyoruz yine hülya sanırım ondann yaa
ufff şimdide biişe yaptırmıyo yaa

hımm evet yaa diş te olabilir ...valla bizdede oyle biri bitiyor diğeri başlıyor tam rahatladık diyoruz şimdi 7-8.dişler geliyor (

selam kızlar okuldayım clarıesın durumunu merak edıp gırdım karar verılmıŞ sanırım Çok ÜzÜldÜm ve kızdım anlatamam bız bu kadar kızıyor ve ÜzÜlÜyorsak yaradanın gazabını dÜŞÜnemıyorum haklarında hayırlısı dıyemıyorum bunun hayırlı bır yanı yok neyse Çok kızdım yınee kayıtsız kalamadım aÇıkÇası eĞer bır bebek yapacak kadar yakınlaŞıyorsa ıkı kıŞı demek kı bazı Şeyler ÇÖzÜlmÜŞtÜr

ÇALIŞMANIN BU YANI COK KOTU:umursamaz: DISARIDA BAHAR HAVASI VAR AYY HAFTA SONUDA BÖLE OLUR INSALLAH KUZUCUKLARI GEZDIRMEYE CIKARIRIZ zemuszemus
BEN CMT GUNU CNR FUARDAYIM GELICEK ARKADASLAR VARSA YAKAMA KIRMIZI KARANFIL TAKABILIRIM bayanssulusmile

herkese merhaba;ben 2010 Mayıs annesiyim Allah izin verirse 15 Mayıs ta alacağım kızımı kucağıma,bebeklerinizin doğum tarihlerini merak ettim,hepsi günündemi geldi?öncemi oldu?Allah bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

saolasın cnm.....

aklımdan gecmedı deıl hanı ben kokten cozum dusundum ama kaydirigubbakcemile3kopekler için hayvanları sewerım ama bu durumda haywan sewgısı falan kalmıyo cnm yaaaa....hawlamaya dewam edıolar tabııı şikayet falan mı etsek dedım hatta eşimee bakalımm yagız duzelır inşallahta bıdekopeklerele ugrasmayızzz ya

burcu cnm cok zor coookkk bılırım ..yagız daha emeklemıyo sıralamıyoda oyuzden ben bırzdaha rahatım ama ben 5 aydır yagızı odad bırakıp wc ye bıle gıdemıyuorummm aglıyo hemen wc ya heryere bırlıkte gıdıoz o yurutecte tabıı yurutecc benım kurtarıcım oldu yoksaa hıc bişi yapamzdımm bırsen haklısın ama cocuk ıkı olunca bırlıkte oynuyolar bızımkıler tek oyuzden yalnız kalmıolar ewe cocuklu mısafır gelınce yagızın bana hıc bı yuklu olmuyo cocuklarla oynuyooo ama yalnızkennn hiç bi iş yaptırmıyoooo oyuzden bı bakıma sanslısın buda ıkız olamalarının awantajı canım...

durudan selam teyzelerineopuyorumnanaktan

oyyyy maşallahhhh ıkınıze cooookkkk guzelsınızzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

bıze gelınce bugun yagızı parka goturduk cocukları gorunce cıldırdı hıc sıkılmkadı salıncak bındı taktıravallıye bındırdık babsıyla gezdık gıkı bıle cıkmadı sanırım artık dısarıya alıstııı ve sewmeye basladı bebk arabasındad otur9uyooooooookaydirigubbakcemile2zemuszemusdısarda yoruldu sımdıde sızdı uyuyoookaydirigubbakcemile2eşim işe gıttı bende sıze bı bakımm dedım kızlar dun gece bırazdaha ıyı gectı gece 4 kere uyandı fazlada uzatmadı bu seferrrr :lepi:

selammmm millleetttt

sonunda bakabiliyorum...Annem bir geldi pir geldi,o çarşı senin bu pazar benim gezip duruyoruz..
Bugünde sabahtan komşumla kayınvalidemde kahvaltıya geldiler,sonra kayınvalidem Dağhanımı alıp gitti siz işinize bakın dedi,akşama dayımlar geliyorda.Bizde işlerimizi hallettik,oğluş hala yok sitenin bahçesinde oynamış oyun alanında oynamış toplarla filan şimdide uyuyormuş 3 saat filan oldu,demekki artık uzun süre bırakabilicem tabi bakan olursa...ama özledim bile heralde birazdan gelirler..

Ayy hepinizi çok özledim kızlar geçmişe hiç bakamadım,şimdide o gelmeden bi duş alıyım diyorum hepinizi öptüm....

ınşallah bi ara bakabilirim yine..

ohhh ıyı hadı cnm gozun aydın bak duzene gırıyo mınık daghan yavas yavas ne gusel darısı bıze ınşallahhhhhhhhhh

kızlarrr yagızzzz duduk otturuyooooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yagıza muzık altlerı setı ALMISTIK OYUNCAK ICINDE SAKSAFON VAR MINIKK AY ONU OTTURUYOOOOOO YAFSSSS SIPAAAAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cumanız hayırlı olsun...

kızlarrr geberiyoruuuummm

dünkü misfirlerimle herşey çok güzel geçti,çok eglendik kızımda dahil.....
8kişiyidk ve hepimiz çocukluyduk! defne kudurdu onlarla benim kzım kocaman olmuşta abi ve ablalarıyla oynarmışşş yaaopuyorumnanaktan

7gibi bi posta mis.gitti, saat 9gibi yiyek bişiler hazırlayıp geri kalanlarla bidahha yedik ve ben o turuştan sonra kalkamadım!!! çok yorulmuşum falann dedim ama yok gögüslerim agrıdı ve bogazlarım şişti bi anada sonrada halsizlik geldi ve 11 geçiyodu kalan misfrmi yolcu ettim bende hiç bi igne kaldırmadan defneyi zorla uyutp yattım ama mutfak diz boyu idi ve odalar fenaydııı!!!

eşim geldi evi görünce anladı yorgun oldugumu sagolsun aşkım heryeri toplamış bulaşıkları yıkamış, kakltım heryer toplu ama ben geberiyorum hiç halım yokhiç((
ilaç içiyorum sürekli gözlerim kapanıyorr...

Selam bacılar a.s.

Misafirlerim gitti ama kayınvalidem burda. Eşimler gelicek yemek yicez. Herkes gidince geçmişe falan bakıcam.

Bi selam vereyim dedim özledim sizi a.s.

kızlar katılamıyorum kaç gündür. ara ara okuyorum biraz, o kadar. çalışmayı özlemişim. ama oğlumu çok özlüyorum. neyse bu bakıcı teyzemiz 1 haftadır geliyo. oğlumla iyi ilgileniyor. ama yine de kuzumu bir yabancıya bıraktığım için içim hiç rahat değil( sizde ne var ne yok? ayy özlemişim sizi yaaa(

slm kızlar a.s.

ay geçmişi okudum ama cok üzüldüm ya claries için olan oldu sanirim..cuma günü aldircam demiş..ay "aldircam" lafi bile kanima dokunuyor valla..olan olduguna göre bu konuda fazla lafa gerek yok sanirim :S ama şunuda söylemessem orta yerimden catlarim..kimin garantisi var Allah aşkina..dagda mi yasiyoruz? hiçmi cevrede,gazetede veya tv de bişiler görmüyoruz yaa..bi bakiyorsun herşey güllük gülistan..ama sonrasinda adam aldatiyor,yok işi bozuluyor,Allah muhafaza sakatlik oluyor,ölüm oluyor bilmem ne oluyor..burda 20den fazla kişiyiz..kimin garantisi var söylermisiniz yaa..kim "benim ömrüm boyunca yetecek param var,ömrüm boyunca cocugumu babasiyla büyütücem,ömrüm boyunca ben cocugumun yaninda olucam,ömrüm boyunca cocugum sapa saglam yasayacak vs vs" diyebilirki??? aman ya püf..sustum..

bi dolaştim geldim..mesajima devam edeyim..

cerencim cok geçmiş olsun canim ya acil şifalar oglusa

burcucum canim bende kizlara katiliyorum canim..günü geçirdiginiz yeri şimdilik,kagan laftan anlayana kadar onun düzenine göre ayarla..bu en cok senin işine yarar..baska bi çözüm gelmiyor aklima :S

filizcim dorukun videosuna bayildim face'de :)) biskuvi yermis totik :)) ayrica o balkabagi tarifini bende bi deneyecegim insaAllah :)

birsencim iyi yapmissin gezmekle..insan istedimi hicbisey engel degil ayrica esinle konusup barismanizada cok sevindim..umarim süresi uzun olur anlayisinin pinarin dedigi gibi bi süre sonra odunluga geri dönüş yapiyorlar genelde maalesef :S belli periyotlarla yontmak lazim :)

banucum valla canim benim esim korunuyor..ben ilk evlendigimde hap kullandim..3-4 ay kadar sanirim..tam hatirlamiyorum ama epey az bi süre kullandim :) ama o sürede zarfinda gene esim korundu..güvenemedim hapa :) spiralede güvenmiyorum nedense..

nurtencim cok gecmis olsun canim ya bolbol dinlenmeye calis..hatta mümkünse annene git..

gülsahcim bayildim resminize masaAllahhh ana-kiz size :)

özlemcim cinsiyetiniz belli olmus :) bi kizcede daha geliyor he :) hadi bakalm p.teside güzel haberlerini bekliyoruz canim insaAllah

ferdacim oh gez toz annenle :) bizim icinde keyif yap :)

aslicim oglus gene sabir cektiriyor he..var ya bu cocuk cok uslu olcak büyüyünce :) tuba teyzesi dedi dersin

tutkuncum sizin diş misiriniz vardi sanirim bugun..umarim güzel geçmiştir..gününü şaşirmiş olabilirim..daha geçmediyse kolay gelsin şimdiden :) resimleri bekliyoruzzz :)

pinarcim sende de misafir varmis :) hadi kolay gele :)

ceylin aysecim hosgelmissin sende tekrar :)

ay umarim kimseyi unutmamişimdir :
S

efem bize gelince bugun evimize geldik..çarşambadan beri annemdeydik..değişiklik oldu bize..

ay ama serros sanirim hasta biraz yaa sali aksami banyo yaptirdim..sanirim orda üşüttü..o gece burnu tikandi..çarsamba aksami biraz daha iyiydi..ama dün aksam (tümgün evde olmamiza ragmen) cok kötü geçti..saate bir cigliklarla uyandi serra..tüm ev halki ayaktaydik..tümgün ne yediyse kustu spreyde sıktırmadi bi türlü..cok kötü bi gece gecirdik valla :S

şimdi biraz daha iyi gibi..ama huysuzlugu had safhada..

dişte cikartiyor..ay hepsi üstüste geldi sanirim :S

Rabbim tüm kuzularada,annelerinede,tüm sevdiklerimizede saglik afiyet huzur afiyet versin inşaAllah..

öptüm hepinizi..eşim geliyormus..acil çikiş muckssss

Claires cnm yorumlardan okuduğum kadarıyla bebeğini aldırıyormuşsun.... keşke aldırmasaydın, çok üzüldümmm, ölmesini hiç istemem... Rabbim mecbur bırakmasın inş

Ay cnm evewt tamda dediğin gibi oluyo, bebeklerle oynuyo, oyalanıyo, ama tek olunca bi beş dk oyuncakla takılıyo sonra direk etrafa dağılıveriyo...

iyi gezmeler ferda oğlunda sensiz durmuş ne güzel

Hadi atlatmışsın cnm, iyi olmuş

Sağol cnmmm, bu dönemleri böyle geçecek sanırım...

İyi gezmeler cnm

Sağol cnm...

Serroşa geçmş olsun cnm üzüldüm ya (

Cnm bakıcının iyi ilgilenmesine sevindim

Selam bacılar a.s.

Misafirlerim gitti ama kayınvalidem burda. Eşimler gelicek yemek yicez. Herkes gidince geçmişe falan bakıcam.

Bi selam vereyim dedim özledim sizi a.s.

Selam cnm misafirlerin varmış, bugün bendede vardı ama çok sevdiğim ve yakın bi arkadaşım olduğu için misafirden saymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…