2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bengeldim gerçi şöle bir bakınıp çıkıcam cadının uykusu geldi galiba huysuzlanmaya başladı biraz önce sehpaya tutunup ayağa kalkmaya çalışıyordu tabi anası hemen eline makinasını aldı tam kızım ayağa kalkıcak kafasını vurdukafamçokkarıştı ay birde gel gel yapıyorum 2-3gündür ,çok tatlı uyurken bile el havada gel yapıyorkaydirigubbakcemile3 bide dişimiz azcık çıktı gözüküyor haftaya cumartesi diş buğdayını yapıcam kısmetse, becerebilirsemde Burcunun kurabiye tarifini yapıcamopuyorumnanaktan bizden bu kadar kızlar bir kızı uyutup gelicem

sağol burcum. melih kaan'da aynı kağan gibi! yere göğe sığmıyor. kucağıma oturtup sevmeyi özledim valla!! 1 dakika durmuyor( hep tutunup ayağa kalkmak istiyor. o da pat pat düşüyor. bu sefer Özay'la kavgaya kalıyoruz( uyutamıyoruz, uyumamak için direniyor!! önce yatağına bırakınca kendi kendine uyurdu. şimdi hemen tutunup ayağa kalkıyor! korkuluklarda engin,yere düşecek diye korkumuzdan bırakamıyoruz da. mecburen kucakta sallıyoruz( bu gidişle bende başlayacam ayakta sallamaya( 9 ay odanda uyu, sonra sallanmaya alış! olacak iş mi??
bide tatlı olmayan hiç bişeyi yemiyor. çorbalarını meyveli büyümix le birlikte veriyorum,azcık kanıyor,yutuyor o zaman. taneli hiç bişey yemiyor!! offf, dişten mi acaba? veya ben işe başladım diye mi böyle yapıyor bilemedim.
ne çok dertliymişim bende((

tubişş geçmiş olsun ayşeme yaaa
benimkilerde çok mız mız ben bugün gecelikle dolatım hep
ömerde ben ayaktayken geceliğimin altına girdi durdu o derece mıy mıy mıcımdan ayrılmıyoo uyumuyoı
çılgın gibi elleri ağzında parmağı ile kaşıyor ağzını krem hap fasa fiso rakı bastıracam ya bu gecede uyumazlar sa hahaha:=))
kocam yere basamıyorum çok uykusuzum diyo haklı valla yemek sonrası uyuyacak kesin

bu arada anneme bayadır gitmedim biliyorsunuz...
eşim seyhate gidiyo p.tesi
anneme ben gelmeyecem dedim
eğer işin varsa sende gelme kaynanam gelir dedi..
yok yokk dedi.dişini yaptırıyo dişci taktı taktı bu hafta takmadı dedi..ben gelirim
çok özledi tabi ....iyi oldu hep böyle yapacam 2*3 günlüğüne gidecem ona

Cnm kolay gelsin, kuzucuma maş. sonucunu bekliyorum :)))

Kuzucum ya, aynı versiyon desene, şu ayakta sallama işi kötü olmuş cnm ya, biz hep sallıyoruz hatta ben, öyle uyusa onada razıyım ama artık öylede uyumuyo ((
Pütürlü yiyecekleri elinle azar azar vermeyi dene cnm, öyle alışır belki...

oyyy ömüş yaaa komik velet :)))

kızlar eşim istiyo pc yi ben kaçıyorum, cümleten iyi akşamlar size...

özlem'cim bir prensesin daha oluyormuş. test sonuçlarında iyi çıkacaktır inşallah sağlıkla gelsin meleğin.

tuba'cım geçmiş olsun adaşım kuzun hastalanmış. neyseki daha iyiymiş geçmiş gitmiştir umarım.

burcu kaan çok hareketlendi demek. işin zor valla canım. benim kız biraz tembel henüz çok yormuyor beni. yakında o da başlar eminim. ama sağlıklı olsunlarda peşlerinde koşalım. allah büyük kazalardan korusun illaki düşe kalka büyüyecekler.

ayşe'cim bence melih kaan'ın kaprisleri senin işe başlamandan kaynaklı. henüz alışamadı demek kuzu senden ayrı olmaya.

gülşah duruyla senin resminizde süperrr. o ne sıcak gülümsemeler öyle. allah bozmasın neşenizi.

birsen yine uykusuzluk ve yorgunlukla geçirmişsiniz günü. allah güç kuvvet versin sana kuzularına da sağlık inşallah.

TUBA cnm inşallah dedıın gıbı olur buyuyunce uslanır sıpaaaa
AYSE cnm ayyy valla ne dıyım bacım 9 ay dan sonrada uyku sorunu zor gelır ben alıştım 9aydır bı fark yok buaralar arara duzelır gıbı oluyo sonra sıl bastan gene aynı uyumayınca napcn cnm ya sallıcn mecbur bende hıc ıstemıodum ayakta sallansın ama sallıoz salıncak ayak her turlu versıyonu mevcut bızde sallamanın....duzelırler inşallah dişten yapıodur bence tatlım..
BIRSENN ay koptum valla omere......
SEMRA cnm hayırlı olsun ıncınızzz

bize gelince bugün yine havayı güzel görünce attık kızımla kendimizi dışarı. biraz yürüyüş yaptık, arkadaşıma uğradım bi kahve içmek için. bırakmadı kısır yaptık, çay içtik saat 5'te eşim iş çıkışı aldı bizi.
ay havalar hep böyle gitse keşke. kuzum bayılıyor arabasıyla dolaşmaya. hergün çıkarıcam artık.

canım teşekkür ederizopuyorumnanaktan

Kızlar bugun beblecın pıŞırılen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı ıÇınızde

Ben bu ay diş fırçalamayı detaylı olarak doktorumuzla konuşucam canım. Valla Defdef 7 diş çıkardı 35 günde ama 8.yi 20 gündür çıkaramadı. Sorunu o mu anlayamıyorum artık :uhm:

Teşekkür ederim canım. Gerçekten uyguna güzel şeyler buldum pazarda. KAtı meyve sıkacağını bu ay aldırayım eşime. Birde bi marka kırmızı bi model çıkarmış. BEnim mutfağımda kırmızı. BAyıldımmm akannehir

Bende en kısa sürede deneyeceğim canım a.s.

ben de deneyim bakalım yicek mi.! yaşına kadar irmik yasak değil mi?

HAyır tatlım. HAtta ilk çorbaya başladıklarında konulan şeylerden biride irmik a.s.

ÖZlem'cim hayırlı olsun ikinci cimcimen a.s. Tes sonuçları da sorunsuz çıkar inşallah a.s.

Canım seni anlamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm gerçekten :çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Maşallah Duru'ma a.s.

BEn spiral taktırdım canım 4 ay önce. Adet düzensizliği yapıyordu geçen aya kadar. BAkalım bu ay ne olacak :uhm:

Burcu tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Seninkinin bi versiyonuda bende var. Felaket hareketli. BEn salondan sehpayı köşeye kaldırdım. Duvar ünitesini tamamen boşalttım. Ayağı kaymasın diye salonu kilimler ile kapladım. Çekmecelere kilit taktım. Bu seferde koltuğa çıkıp kendini ordan atmaya başladı. HEle mutfakta işim varsa yandım. Tüm çekmeceler boşalıyor. Bulaşık makinasının üst sepetine asılıp içine girmeye çalışıyor. Mama sandalyesinde bağlı değilse ayağa kalkıyor falan filan. O yüzden tuvalete gitsem yanıma alıyorum. Uyumadığı yada bakacak biri olmadığı sürece yemek yemek bile bi sorun. Ama ben yerde onunla oyun oynarsam hiç sesi çıkmıyor. 5 sn yalnız bıraksam ipini koparmış gibi saldırıyor her yere. Bide deli cesareti var. 3-4 adımda atıyorya artık bi görsen. Ordan oraya oyyyy akannehir

Oy bacım ya iyi bi gün geçirdin ya arkası fena olmuş :çok üzgünüm:

durudan selam teyzelerineopuyorumnanaktan

Oy maşallah size güzeller a.s.

BEnim 8 MAyıs'tı ama sezaryen olduğu için 10 gün önce 28 Nisan'da doğum yaptım canım a.s.

Sen en iyisi Yağız'ı geceleride gezdir bacım kaydirigubbakcemile3

Ohhh gez tatlım maşallah. BEn Defne'yi bi yere bırakıp gidebiliyorum ama kendi evimde asla onsuz kalamıyorum. 2 kere amcası ile benden yarım saat önce çıktı evden oturup ağladım :çok üzgünüm: Allah ayırmasın kuzularımızdan a.s.

Maşallah oğluma a.s.

Yat dinlen bacım geçmiş olsun a.s.

Ay canım ya inşallah hep iyi bakar oğluşuna da senin de için rahat eder a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Selam cnm misafirlerin varmış, bugün bendede vardı ama çok sevdiğim ve yakın bi arkadaşım olduğu için misafirden saymadım

Benimde babamın teyzesi ile kızı geldi tatlım. HEr hafta görüştüğüm insanlar öyle kasmadım ama misafir misafir yinede işte yerimseniben

Hadi hayırlı olsun inciniz tatlım. Defne'de herkese gel diyor. Gidene ditmeeeee diyor. Attaaa diyor. Fena dilli olacak bunlar a.s.

ben denedim cnm defne armutlusunu çok sevmişti.. ama oda fazla yemiyor malesef çok ara veriyorum o yüzden..

Sonunda geldim bacılar a.s.

En son dün eşimin kuzenine gidiyordum. Neyse gittim. Ordan kayınvalideme geçtik. Akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık. Eve geldiğimizde 11 falandı. Yattık hemen. Sabah 8:30'da kalkıp tiramisu yaptım. Peynirli poğaça için hamur mayaladım. Tabi ben uyanınca Defne uyur mu benden 15 dk sonra kalktı kafamçokkarıştı Mutfakta yerde oyalandı ben bunları yaparken. Sonra onun kahvaltısı, annem geldi bizim kahvaltımız derken saat 11 oldu. Hemen poğaçalarımı yaptım. Patates salatası yaptım. Buzlukta mantarlı böreğimle, zeytinyağlı sarmam vardı onları pişirdim. Geldiler. Kayınvalidemde geldi. Yedik, içtik, güldük. Onları yolcu ettik. Hemen akşam yemeğine giriştim kayınvalidem ile. Yemekten sonra 8 gibide onları gönderdim.

Defdoş'a mama yedirdim, 20:30'da uyuttum ama 1 saattir 3 kere uyandı. Nasıl ağlıyor. 2 dk emip uyuyor yine. Diş jeli sürdüm bakalım ne kadar uyuyacak kuzum :uhm:

Ya 35 günde 7 diş çıkardı Defne ama 20 gün oldu en son dişi çıkalı. 8. hâlâ ortalarda yok bu mu rahatsız ediyo kuzumu acaba :uhm:

Nisan ayında doğum yapacak bi arkadaşım var. Yarın bebişinin odası gelicek. Bizde yardıma gidicez öğlen. Hem temizliğe yardım edicez, hemde eksikleri var mı diye fikir vericem ben.

Ay şaka maka yorulmuşum valla azcık dinleneyim bacılar a.s.

canım denemedim onu umarım sever yağız.

Son düzenleme:
olabilir canım. ama umarım yakın zamanda alışır(

inşallah öyledir. çünkü 3. dişi bugün göründü:))

ben bi kere denedim. suyla karıştırılandan daha çok sevdim.

inşallah canım a.s.

Defdoş'um uyandı 50 cc mama içti zorla. Altını değiştirdim, terlemiş pijamalarını değiştirdim , yattık şimdi. Kombi kapalı ama ev hamam gibi fenalık geldi valla. Neyse hadi uyudum ben bacılar muck hepinize a.s.

hehe beni unutmuşsunaklinialirimsmile
geçmiş olsun canım serraya inşallah iyileşir hemencecik

selam kızlar ben geldim annemdeydim Ahseni aldık yeni geldik
ay bu kız beni çok zorluyor sürünmüyor emeklemiyor tek istediği şey yürümek elinden tutup yürütmemi istiyor ne yapıcam ben yaaaa belim iilki büklüm oldu
şimdi yere koydum çığırıyor ben onu bi uyutayım gelirim

iyi gecelr,
bugün benimde msafirim vardı.neyse ikramlar yeter ni yetmez mi derken kaldı bile:)
Şükür bu misafirleri de atlattık.Bende ancak bu saatte açabildim bilg.duru hanım şimdi uyudu.Bugün fotolarını çektim.Çok güzel oldu kızımmm yaaa!Face koyarım resimleri.
Herkese ii geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…