Merhaba kızlar bengeldim gerçi şöle bir bakınıp çıkıcam cadının uykusu geldi galiba huysuzlanmaya başladı biraz önce sehpaya tutunup ayağa kalkmaya çalışıyordu tabi anası hemen eline makinasını aldı tam kızım ayağa kalkıcak kafasını vurdukafamçokkarıştı ay birde gel gel yapıyorum 2-3gündür ,çok tatlı uyurken bile el havada gel yapıyorkaydirigubbakcemile3 bide dişimiz azcık çıktı gözüküyor haftaya cumartesi diş buğdayını yapıcam kısmetse, becerebilirsemde Burcunun kurabiye tarifini yapıcamopuyorumnanaktan bizden bu kadar kızlar bir kızı uyutup gelicem
sağol burcum. melih kaan'da aynı kağan gibi! yere göğe sığmıyor. kucağıma oturtup sevmeyi özledim valla!! 1 dakika durmuyor( hep tutunup ayağa kalkmak istiyor. o da pat pat düşüyor. bu sefer Özay'la kavgaya kalıyoruz ( uyutamıyoruz, uyumamak için direniyor!! önce yatağına bırakınca kendi kendine uyurdu. şimdi hemen tutunup ayağa kalkıyor! korkuluklarda engin,yere düşecek diye korkumuzdan bırakamıyoruz da. mecburen kucakta sallıyoruz ( bu gidişle bende başlayacam ayakta sallamaya ( 9 ay odanda uyu, sonra sallanmaya alış! olacak iş mi??
bide tatlı olmayan hiç bişeyi yemiyor. çorbalarını meyveli büyümix le birlikte veriyorum,azcık kanıyor,yutuyor o zaman. taneli hiç bişey yemiyor!! offf, dişten mi acaba? veya ben işe başladım diye mi böyle yapıyor bilemedim.
ne çok dertliymişim bende((
tubişş geçmiş olsun ayşeme yaaa
benimkilerde çok mız mız ben bugün gecelikle dolatım hep
ömerde ben ayaktayken geceliğimin altına girdi durdu o derece mıy mıy mıcımdan ayrılmıyoo uyumuyoı
çılgın gibi elleri ağzında parmağı ile kaşıyor ağzını krem hap fasa fiso rakı bastıracam ya bu gecede uyumazlar sa hahaha:=))
kocam yere basamıyorum çok uykusuzum diyo haklı valla yemek sonrası uyuyacak kesin
bu arada anneme bayadır gitmedim biliyorsunuz...
eşim seyhate gidiyo p.tesi
anneme ben gelmeyecem dedim
eğer işin varsa sende gelme kaynanam gelir dedi..
yok yokk dedi.dişini yaptırıyo dişci taktı taktı bu hafta takmadı dedi..ben gelirim
çok özledi tabi ....iyi oldu hep böyle yapacam 2*3 günlüğüne gidecem ona
TUBA cnm inşallah dedıın gıbı olur buyuyunce uslanır sıpaaaa
AYSE cnm ayyy valla ne dıyım bacım 9 ay dan sonrada uyku sorunu zor gelır ben alıştım 9aydır bı fark yok buaralar arara duzelır gıbı oluyo sonra sıl bastan gene aynı uyumayınca napcn cnm ya sallıcn mecbur bende hıc ıstemıodum ayakta sallansın ama sallıoz salıncak ayak her turlu versıyonu mevcut bızde sallamanın....duzelırler inşallah dişten yapıodur bence tatlım..
BIRSENN ay koptum valla omere......
SEMRA cnm hayırlı olsun ıncınızzz
Hatirlattigin iyi oldu canim, bizimde Mart basinda kontrolümüz var, bende sorayim bakalim. Birde bana bebekler icin dis fircasi ve flor icerikli bir macun yollamis firmalardan birisi. Dorugun henüz bir tane ve cok kücük disi oldugu icin, henüz kullanamam. Cok dis cikartan bebeklerin anneleri kullaniyorlar mi acaba?
Ne güzel ciciler alinmis Defnos'a. Güle güle giyinsin kuzum. Ayrica esimle baristik evet ama ne kadar unuttum desemde, icimde yine de bir kirginlik kaldi. Insan kendine konduramiyor demek ki! Meyve sIkacagini ise, kesinlikle tavsiye ederim canim. Doruk'a dün bir sürü meyve aldik ve sabah karisik meyve suyu hazirladim kahvaltisiyla, deli gibi icti. Aksam yatmadan da, armut suyu icti. Hepsini bitiriyor ki, Doruk genelde icme konusunda cok problemli bir cocuk.
Canim Doruk'da geceleri emmek icin cok kalkiyor bu aralar ve genelde aglayarak. Ben dise yoruyorum genelde. Ama Defnos'un disleride cikti, neden öyle yapiyor ki acaba kuzum?:uhm:
iki üç parça balkabağını içme suyuyla haşlıyorum. pişmeye yakın biraz irmik döküyorum(göz kararı) bir iki taşım daha kaynatıp kapatıyorum altını. yedirirken çatalla biraz ezip bir çay kaşığı pekmez karıştırıyorum.
besleyici bir ara öğün oluyor.
ben de deneyim bakalım yicek mi.! yaşına kadar irmik yasak değil mi?
slm kzılar
evdekiler yatınca anca fırsat buldum size haber vereyim dedim
kocişte nöbette
2li test için gittik dr.a ölçümlerimiz normal çok şükür
sonucumuda pazartesi alıcam inş o da iyi çıkar dua edin lütfen bana
cinsiyetimizide öğrendim bi kızımız daha oluyor...
bana kızan arkadaşlarım size yerden göğe kadar hakveriyorum ama belki benim durumumu bilmeyeniniz vardır biz gülce doğduğundan beri eşimle dargındık kızının doğumuna bile gelmedi 1 ay oldu büyükler girdi araya barıştık ama sonumuzun ne olacağını göremiyorum önümü göremiyorum kızlar 2 evlat babasız kalsın istemiyorum haklısınız bu tamamen benim dikkatsizliğim yüzünden olan bir şey bende o cana kıymak istemiyorum ama bi gün madem bakamayacaktın neden doğurdun bizi diyen çocuklara ben ne cevap veririm kızlar biraz benim yerime koyun kendiniz nolur benim açımdan bakmaya çalışın bizim evliliğimizin bir garantisi yok aradaki 9 aylık ayrı geçen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz eşimle keşke herşey daha farklı olsaydı Allah hiç birinizi bu tür bi durumla sınamasın çokk zorr inanın
herkese günaydın
kızlar berke hala hasta iğne vurunuyor. gece yine ateşlendi. kalktım gece 4 te elini yüzünü yıkadım.
calpol verdim sonra düştü. sormayın amannn. ne biçim birşey anlamıyorum bu çocuk nerde hastalanıyor o kadar da dikkat ediliyor off orta kulak iltihabı mız eksikti bir.zaten 2 ayda hastalanmazsa olmaz
özlemcim kıvılcım cerencim günaydın kızlar nasılsınız
özlemcim prenses geliyor demek maşallah:))))
cerencim kıyamam ben ya çok geçmiş olsun yiyenime hastalanarak büyüyecekler tatlım sıkma canını bizimkilerde sık hastalanıyor o kadar dikkat edip üstlerine titrememize rağmen
kızlar bana gelince dün patronum mesaiye bırakmadı beni :) sen gidebilirsin dedi sadece çaycı kaldı bende koşa koşa gittim eve kızlarımı aldım yemek yaptım misafirimiz vardı duru çok komikti görseniz teyzeleri gelenlere kucağımdan kafasını eğip bakıyor inceliyor karşı taraf duruya bakınca hemen kafasını yüzüme getiriyor utanıyor gülmekten öldürdü bizi :)) yağmurlada artık uyum sağlamaya başladılar birlikte oynuyorlar ablası mamasını yediriyor terlemişmi diye bakıyor kıyamam ikisinede :)
kızlar bu arada rıa taktıran yada doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda ben regl olsun iki yöntemden birini seçeceğim üçüncü bir bebiş çok zor olur
eşime samimi arkadaşı pazar günü saklıkente gidelim demiş ama bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum
Kızlar günaydın hayırlı cumalar, ya nolur bana bi akıl verin, benim oğlan hiç durmuyo, tüm gün heryere tırmanıyo, sabahta tırmanmış eşimin bi anlık dikkatsizliği ve pat ceviz kadar şişmiş ve morarmış bi kafa((
zabtedemiyorum, siz nasıl başa çıkıyosunuz Allah aşkına ya, park yatağına koyuyorum ayağa kalkıp ileri geri sallanıyo, bi düşse vuracak duvara kafası... wc ye banyoya giderken mama sandalyesine bağlayıp yanıma alıyorum,ben çıkana kadar bağırıyor... odadan çıkamaz oldum, ayağa kalkıp tv ye tutunuyor üstüne çekiyor, geçengün salondaki uzun lambayı çekmiş gümmm sandalyenin üstüne düştü Allahtan, aklım çıktı, elimde tepsi vardı mutfağa götürüyodum tepsiyi yere atıp koştum((
Bebekli arkadaşlarla dışarı çıkınca duruyor, bakıp oyanlanıyor ama her gün her gün çıkamamki evin işi var, kendi işim var, of kızlar bi akıl verin ya, annem hareketli bebek iyidir diyo ama böyle olunca yetersiz gibi hissetmeye başladım kendimi((
günaydınlar berbat bir gece geçirdim kızlarrr yaa
dün gece ali 1 de başladı ağlamaya hiç susmadan
eşimi kaldırdım yok ben yattım ama çocuk hep bağrıyo
çıldıracağım derken uyumuşum saat 3 de eşim ömeri al
buda uyanacak ben onların odasına sende yatak odasında ömerle yat
anam ömeri aldım 10.dk.sonra ömer nasıl ağlıyoo gözleri kapalı katılıyo
sinirim bozuldu birgün dışarı çıktım....gecesini berbat geçirdim
neden böyle oldu yaa neden sabah 4 mü 5 mi ne uyudular...
kızlar nazarmı oldular acaba yaa..dün gezerken herkes
kafama üşüştü...bide bi iki kız toplandı
ayy ne uslular bak nasıl duruyolar dedi..
bende maşallah diyin dedim.ama çok morelim bozuldu yaa
eşim 2 saat uyku ile işe gitti yaa.....biraz daha uyu dedim
taksi ile gitti...püfff 5-6 dişler geliyo acaba ondanmı
ben daha hiç bişey yapmadım çocuklara kahvaltı bile veresim gelmiyo ya
sersem gibiyim...bide bugece halamlar gelebilirmiş
püffffffffff yaa iki çocuklu kadına kalmaya gelinirmi yaa offffffffffff evim mok gibi..
herkese merhaba;ben 2010 Mayıs annesiyim Allah izin verirse 15 Mayıs ta alacağım kızımı kucağıma,bebeklerinizin doğum tarihlerini merak ettim,hepsi günündemi geldi?öncemi oldu?Allah bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
bıze gelınce bugun yagızı parka goturduk cocukları gorunce cıldırdı hıc sıkılmkadı salıncak bındı taktıravallıye bındırdık babsıyla gezdık gıkı bıle cıkmadı sanırım artık dısarıya alıstııı ve sewmeye basladı bebk arabasındad otur9uyooooooookaydirigubbakcemile2zemuszemusdısarda yoruldu sımdıde sızdı uyuyoookaydirigubbakcemile2eşim işe gıttı bende sıze bı bakımm dedım kızlar dun gece bırazdaha ıyı gectı gece 4 kere uyandı fazlada uzatmadı bu seferrrr :lepi:
selammmm millleetttt
sonunda bakabiliyorum...Annem bir geldi pir geldi,o çarşı senin bu pazar benim gezip duruyoruz..
Bugünde sabahtan komşumla kayınvalidemde kahvaltıya geldiler,sonra kayınvalidem Dağhanımı alıp gitti siz işinize bakın dedi,akşama dayımlar geliyorda.Bizde işlerimizi hallettik,oğluş hala yok sitenin bahçesinde oynamış oyun alanında oynamış toplarla filan şimdide uyuyormuş 3 saat filan oldu,demekki artık uzun süre bırakabilicem tabi bakan olursa...ama özledim bile heralde birazdan gelirler..
Ayy hepinizi çok özledim kızlar geçmişe hiç bakamadım,şimdide o gelmeden bi duş alıyım diyorum hepinizi öptüm....
İnşallah bi ara bakabilirim yine..
ohhh ıyı hadı cnm gozun aydın bak duzene gırıyo mınık daghan yavas yavas ne gusel darısı bıze ınşallahhhhhhhhhh
kızlarrr yagızzzz duduk otturuyooooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yagıza muzık altlerı setı ALMISTIK OYUNCAK ICINDE SAKSAFON VAR MINIKK AY ONU OTTURUYOOOOOO YAFSSSS SIPAAAAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cumanız hayırlı olsun...
kızlarrr geberiyoruuuummm
dünkü misfirlerimle herşey çok güzel geçti,çok eglendik kızımda dahil.....
8kişiyidk ve hepimiz çocukluyduk! defne kudurdu onlarla benim kzım kocaman olmuşta abi ve ablalarıyla oynarmışşş yaaopuyorumnanaktan
7gibi bi posta mis.gitti, saat 9gibi yiyek bişiler hazırlayıp geri kalanlarla bidahha yedik ve ben o turuştan sonra kalkamadım!!! çok yorulmuşum falann dedim ama yok gögüslerim agrıdı ve bogazlarım şişti bi anada sonrada halsizlik geldi ve 11 geçiyodu kalan misfrmi yolcu ettim bende hiç bi igne kaldırmadan defneyi zorla uyutp yattım ama mutfak diz boyu idi ve odalar fenaydııı!!!
eşim geldi evi görünce anladı yorgun oldugumu sagolsun aşkım heryeri toplamış bulaşıkları yıkamış, kakltım heryer toplu ama ben geberiyorum hiç halım yokhiç((
ilaç içiyorum sürekli gözlerim kapanıyorr...
kızlar katılamıyorum kaç gündür. ara ara okuyorum biraz, o kadar. çalışmayı özlemişim. ama oğlumu çok özlüyorum. neyse bu bakıcı teyzemiz 1 haftadır geliyo. oğlumla iyi ilgileniyor. ama yine de kuzumu bir yabancıya bıraktığım için içim hiç rahat değil( sizde ne var ne yok? ayy özlemişim sizi yaaa (
efem bize gelince bugun evimize geldik..çarşambadan beri annemdeydik..değişiklik oldu bize..
ay ama serros sanirim hasta biraz yaasali aksami banyo yaptirdim..sanirim orda üşüttü..o gece burnu tikandi..çarsamba aksami biraz daha iyiydi..ama dün aksam (tümgün evde olmamiza ragmen) cok kötü geçti..saate bir cigliklarla uyandi serra..tüm ev halki ayaktaydik..tümgün ne yediyse kustu spreyde sıktırmadi bi türlü..cok kötü bi gece gecirdik valla :S
şimdi biraz daha iyi gibi..ama huysuzlugu had safhada..
dişte cikartiyor..ay hepsi üstüste geldi sanirim :S
Rabbim tüm kuzularada,annelerinede,tüm sevdiklerimizede saglik afiyet huzur afiyet versin inşaAllah..
öptüm hepinizi..eşim geliyormus..acil çikiş muckssss
Selam cnm misafirlerin varmış, bugün bendede vardı ama çok sevdiğim ve yakın bi arkadaşım olduğu için misafirden saymadım
Merhaba kızlar bengeldim gerçi şöle bir bakınıp çıkıcam cadının uykusu geldi galiba huysuzlanmaya başladı biraz önce sehpaya tutunup ayağa kalkmaya çalışıyordu tabi anası hemen eline makinasını aldı tam kızım ayağa kalkıcak kafasını vurdukafamçokkarıştı ay birde gel gel yapıyorum 2-3gündür ,çok tatlı uyurken bile el havada gel yapıyorkaydirigubbakcemile3 bide dişimiz azcık çıktı gözüküyor haftaya cumartesi diş buğdayını yapıcam kısmetse, becerebilirsemde Burcunun kurabiye tarifini yapıcamopuyorumnanaktan bizden bu kadar kızlar bir kızı uyutup gelicem
Kızlar bugun beblecın pİŞİrİlen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı İÇİnİzde
Ben bu ay diş fırçalamayı detaylı olarak doktorumuzla konuşucam canım. Valla Defdef 7 diş çıkardı 35 günde ama 8.yi 20 gündür çıkaramadı. Sorunu o mu anlayamıyorum artık :uhm:
Teşekkür ederim canım. Gerçekten uyguna güzel şeyler buldum pazarda. KAtı meyve sıkacağını bu ay aldırayım eşime. Birde bi marka kırmızı bi model çıkarmış. BEnim mutfağımda kırmızı. BAyıldımmm akannehir
Bende en kısa sürede deneyeceğim canım a.s.
HAyır tatlım. HAtta ilk çorbaya başladıklarında konulan şeylerden biride irmik a.s.
ÖZlem'cim hayırlı olsun ikinci cimcimen a.s. Tes sonuçları da sorunsuz çıkar inşallah a.s.
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm gerçekten :çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Maşallah Duru'ma a.s.
BEn spiral taktırdım canım 4 ay önce. Adet düzensizliği yapıyordu geçen aya kadar. BAkalım bu ay ne olacak :uhm:
Burcu tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Seninkinin bi versiyonuda bende var. Felaket hareketli. BEn salondan sehpayı köşeye kaldırdım. Duvar ünitesini tamamen boşalttım. Ayağı kaymasın diye salonu kilimler ile kapladım. Çekmecelere kilit taktım. Bu seferde koltuğa çıkıp kendini ordan atmaya başladı. HEle mutfakta işim varsa yandım. Tüm çekmeceler boşalıyor. Bulaşık makinasının üst sepetine asılıp içine girmeye çalışıyor. Mama sandalyesinde bağlı değilse ayağa kalkıyor falan filan. O yüzden tuvalete gitsem yanıma alıyorum. Uyumadığı yada bakacak biri olmadığı sürece yemek yemek bile bi sorun. Ama ben yerde onunla oyun oynarsam hiç sesi çıkmıyor. 5 sn yalnız bıraksam ipini koparmış gibi saldırıyor her yere. Bide deli cesareti var. 3-4 adımda atıyorya artık bi görsen. Ordan oraya oyyyy akannehir
Oy bacım ya iyi bi gün geçirdin ya arkası fena olmuş :çok üzgünüm:
Oy maşallah size güzeller a.s.
BEnim 8 MAyıs'tı ama sezaryen olduğu için 10 gün önce 28 Nisan'da doğum yaptım canım a.s.
Sen en iyisi Yağız'ı geceleride gezdir bacım kaydirigubbakcemile3
Ohhh gez tatlım maşallah. BEn Defne'yi bi yere bırakıp gidebiliyorum ama kendi evimde asla onsuz kalamıyorum. 2 kere amcası ile benden yarım saat önce çıktı evden oturup ağladım :çok üzgünüm: Allah ayırmasın kuzularımızdan a.s.
Maşallah oğluma a.s.
Yat dinlen bacım geçmiş olsun a.s.
Ay canım ya inşallah hep iyi bakar oğluşuna da senin de için rahat eder a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Benimde babamın teyzesi ile kızı geldi tatlım. HEr hafta görüştüğüm insanlar öyle kasmadım ama misafir misafir yinede işte yerimseniben
Hadi hayırlı olsun inciniz tatlım. Defne'de herkese gel diyor. Gidene ditmeeeee diyor. Attaaa diyor. Fena dilli olacak bunlar a.s.
sağol canıma.s. kızlar sormayın benim kızda öyle hep yanında durmamı istiyor hiç yalnız kalamıyor odadan bir çıkıyorum sanki birtarafnı koparmışsın gibi ağlıyor büyüdükçe iyice huylarıda değişiyor
Kızlar bugun beblecın pıŞırılen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı ıÇınızde
inşallah sever canım benim kız ttlıları seviyor bazen içne meyve koyuyorum öylede seviyor
Kızlar bugun beblecın pıŞırılen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı ıÇınızde
olabilir canım. ama umarım yakın zamanda alışırözlem'cim bir prensesin daha oluyormuş. test sonuçlarında iyi çıkacaktır inşallah sağlıkla gelsin meleğin.
ayşe'cim bence melih kaan'ın kaprisleri senin işe başlamandan kaynaklı. henüz alışamadı demek kuzu senden ayrı olmaya.
.
inşallah öyledir. çünkü 3. dişi bugün göründü:))TUBA cnm inşallah dedıın gıbı olur buyuyunce uslanır sıpaaaa
AYSE cnm ayyy valla ne dıyım bacım 9 ay dan sonrada uyku sorunu zor gelır ben alıştım 9aydır bı fark yok buaralar arara duzelır gıbı oluyo sonra sıl bastan gene aynı uyumayınca napcn cnm ya sallıcn mecbur bende hıc ıstemıodum ayakta sallansın ama sallıoz salıncak ayak her turlu versıyonu mevcut bızde sallamanın....duzelırler inşallah dişten yapıodur bence tatlım..
BIRSENN ay koptum valla omere......
SEMRA cnm hayırlı olsun ıncınızzz
ben bi kere denedim. suyla karıştırılandan daha çok sevdim.Kızlar bugun beblecın pİŞİrİlen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı İÇİnİzde
inşallah canım a.s.Ben bu ay diş fırçalamayı detaylı olarak doktorumuzla konuşucam canım. Valla Defdef 7 diş çıkardı 35 günde ama 8.yi 20 gündür çıkaramadı. Sorunu o mu anlayamıyorum artık :uhm:
Ay canım ya inşallah hep iyi bakar oğluşuna da senin de için rahat eder a.s.
.
slm kızlar a.s.
ay geçmişi okudum ama cok üzüldüm ya claries içinolan oldu sanirim..cuma günü aldircam demiş..ay "aldircam" lafi bile kanima dokunuyor valla..olan olduguna göre bu konuda fazla lafa gerek yok sanirim :S ama şunuda söylemessem orta yerimden catlarim..kimin garantisi var Allah aşkina..dagda mi yasiyoruz? hiçmi cevrede,gazetede veya tv de bişiler görmüyoruz yaa..bi bakiyorsun herşey güllük gülistan..ama sonrasinda adam aldatiyor,yok işi bozuluyor,Allah muhafaza sakatlik oluyor,ölüm oluyor bilmem ne oluyor..burda 20den fazla kişiyiz..kimin garantisi var söylermisiniz yaa..kim "benim ömrüm boyunca yetecek param var,ömrüm boyunca cocugumu babasiyla büyütücem,ömrüm boyunca ben cocugumun yaninda olucam,ömrüm boyunca cocugum sapa saglam yasayacak vs vs" diyebilirki??? aman ya püf..sustum..
bi dolaştim geldim..mesajima devam edeyim..
cerencim cok geçmiş olsun canim yaacil şifalar oglusa
burcucum canim bende kizlara katiliyorum canim..günü geçirdiginiz yeri şimdilik,kagan laftan anlayana kadar onun düzenine göre ayarla..bu en cok senin işine yarar..baska bi çözüm gelmiyor aklima :S
filizcim dorukun videosuna bayildim face'de :)) biskuvi yermis totik :)) ayrica o balkabagi tarifini bende bi deneyecegim insaAllah :)
birsencim iyi yapmissin gezmekle..insan istedimi hicbisey engel degilayrica esinle konusup barismanizada cok sevindim..umarim süresi uzun olur anlayisinin pinarin dedigi gibi bi süre sonra odunluga geri dönüş yapiyorlar genelde maalesef :S belli periyotlarla yontmak lazim :)
banucum valla canim benim esim korunuyor..ben ilk evlendigimde hap kullandim..3-4 ay kadar sanirim..tam hatirlamiyorum ama epey az bi süre kullandim :) ama o sürede zarfinda gene esim korundu..güvenemedim hapa :) spiralede güvenmiyorum nedense..
nurtencim cok gecmis olsun canim yabolbol dinlenmeye calis..hatta mümkünse annene git..
gülsahcim bayildim resminize masaAllahhh ana-kiz size :)
özlemcim cinsiyetiniz belli olmus :) bi kizcede daha geliyor he :) hadi bakalm p.teside güzel haberlerini bekliyoruz canim insaAllah
ferdacim oh gez toz annenle :) bizim icinde keyif yap :)
aslicim oglus gene sabir cektiriyor he..var ya bu cocuk cok uslu olcak büyüyünce :) tuba teyzesi dedi dersin
tutkuncum sizin diş misiriniz vardi sanirim bugun..umarim güzel geçmiştir..gününü şaşirmiş olabilirim..daha geçmediyse kolay gelsin şimdiden :) resimleri bekliyoruzzz :)
pinarcim sende de misafir varmis :) hadi kolay gele :)
ceylin aysecim hosgelmissin sende tekrar :)
ay umarim kimseyi unutmamişimdir :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?