bende yatıyorum kızlar yarın misafirim var ev temizlendi bugün kadın geldi yarın ikramlık yaparım akşamda başka bir misafirim var ama girerim kesin özlerim sizi:)a.s.
iyi gecelerr
aslıdirek bende facen varmı bilmiyorum ama bekliyoruz resimleria.s.
Kızlar bugun beblecın pİŞİrİlen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı İÇİnİzde
maşallah masala o da çok hareketli anlaşılan bende Ahsenin sürünmesini çok isterdim ama yok malesef direk yürüyecek sanırımİyi geceler arkadaşlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın aslında daha aktif olmak istiyorum ama Masal ın mamalarıydı ev işiydi fırsat kalmıyoama face den falan bakıyorum bebişler büyüyo hepsi birbirinden tatlı maşallah, okudum aklımda kalanları yazim diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen çok aktif olamadığım için herkesi çok tanımıyorum
Esencim emeklemeden yürüycek heralde mercimek:)
Burcucum Masal da aynı canım sürekli karıştırma peşinde oyun havuzunu koymuştuk salonun orta yerine eskiden onun içine atıyodum rahattım ama onda da atlıyodu artık bende kaldırdım, koltuklara tutunup kalkıyo tv sehpası cam ondan çok korkuyorum, yürütece koyuyorum en emniyetli o diye ama çok kalmasınıda istemiyorum yürünceye kadar böle olcak heralde herşeyimizde köşeli köşeli ya hiç çocuğu düşünmemişiz şu köşe koruyculardan alalım dedim, bi sehpada 16 köşe var hangi birine takıcam, bi tanesine taktım Masal a oyuncak çıktı onları söküyo :)
Birsen inşallah çıkar dişleriniz bir an önce canım bizde iki dişte kaldık hala üstlerde yok bişey ama bu ara sürekli eli ağzında sıkıntısı var heralde kuzumun,
Pınarcım hava çok güzel evet evlerde çok sıcak oluyo, yarın daha da güzel olucakmış galiba iki gündür bizde dolaşıp duruyoruz Masal la çok güzel :) artık yaz gelsin ya,
diyete devam mı? Ben 11 kilo verdim ama annem geldi geçen hafta yapma diyet miyet sütün azalır dedi, göğüslerim eskisi gibi dolu dolu olmuyo sıkınca geliyo ama korkuyorum azalcak diye o yüzden bıraktım ne bulursam yiyorum ama bölede olmuyo çok düzensiz besleniyorum hemde mutsuz oluyorum
Tubacım Serra ya geçmiş olsun canım, bizde geçen hafta öleydik burnu akıp durdu inşallah geçer bir an önce
Nurtencim geçmiş olsun çok yorma kendini
Filizcim katı meyve sıkacağı ii fikir Masal da meyve suyu pek içmiyo belki öle sıkarsam sever
Cerencim Meltem mi, işe başlayan sanada kolay gelsin canım alışmak zaman alıyo heralde bazen bende çok bunalıyorum evde olmaktan doğumdan sonra istifa ettim bazen keşke çalışsaydım diyorum ama işyerim karşıdaydı çok zordu yani gidip gelmek öle böle 32. haftama kadar çalıştım yollarda doğurcaktım:)
Esracım diş mısırı yapmışsınız heralde yöresel kıyafette ne güzel yakışmıştır Türkize bekliyoruz resimleri
canım geçmiş olsun duruya resimleri de çok güzel maşallahhgunaydın bacılarrrrrrr
bugun erkencıyım dun gece volkan konagı seyredeken sızmışım sabah 7de kalktım bugunun cmt oldugunu hatırlayınca nasıl sevındım anlatamamzemuszemus
kızımı doyurdum süt kaynatmıstım gece mayaamayı unutmustum onu mayaladım ekmek yogurdum kahvaltı ıcın derken saat 8 oldu ve duru uyandı sımdı dıbımde mızmızlanıyo ılla kucak olcak ılgı onda olcak
hırıltısı var kızımın okyonus suyu sıktım burnuna ama pek fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam bıara ıyı gelmıstı denıcem bakalım
ev okadar sakinki herkez uyuyo bazen yanlız olmak ıstıyo ınsan sıkılıyorum kalabalıktan ama duruyada gorumcemden basa kımse bukadar ıyı bakamaz dıye sabredıyorum neyse bacılar kızım kuysuzlandı gorusurus yıneeeekaydirigubbakcemile
haa buarada durunun buzdolabındakı resmını face yukledım dun cektım dunden berı gülüyorum çok tatlı oldu bu sıpalar yahuuuu:jeyyar:
Kızlar bugun beblecın pİŞİrİlen lezzetlerınden ballı pırınclı muhallebısını aldım yagız uyanınca denıcem bakalım yıcekmı muhallebıyı yemeyı bırakalı cok oldu bakalım ınŞallah yer deneyen varmı İÇİnİzde
sağol canıma.s. kızlar sormayın benim kızda öyle hep yanında durmamı istiyor hiç yalnız kalamıyor odadan bir çıkıyorum sanki birtarafnı koparmışsın gibi ağlıyor büyüdükçe iyice huylarıda değişiyor
inşallah sever canım benim kız ttlıları seviyor bazen içne meyve koyuyorum öylede seviyor
Hep aynı bunlar bacım a.s.
iyi gecelr,
bugün benimde msafirim vardı.neyse ikramlar yeter ni yetmez mi derken kaldı bile:)
Şükür bu misafirleri de atlattık.Bende ancak bu saatte açabildim bilg.duru hanım şimdi uyudu.Bugün fotolarını çektim.Çok güzel oldu kızımmm yaaa!Face koyarım resimleri.
Herkese ii geceler.
Ohh atlatmışsın canım hadi gözün aydın a.s. Resimlerede bakarım bugün a.s.
bende yatıyorum..
yrn iyi olursam floryaya kahvaltıya gitcez:)) bide fuara ugrayacam.. öptm herkesi kocaman iyi geceler...
İyi gezmeler canım a.s.
İyi geceler arkadaşlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın aslında daha aktif olmak istiyorum ama Masal ın mamalarıydı ev işiydi fırsat kalmıyoama face den falan bakıyorum bebişler büyüyo hepsi birbirinden tatlı maşallah, okudum aklımda kalanları yazim diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen çok aktif olamadığım için herkesi çok tanımıyorum
Esencim emeklemeden yürüycek heralde mercimek:)
Burcucum Masal da aynı canım sürekli karıştırma peşinde oyun havuzunu koymuştuk salonun orta yerine eskiden onun içine atıyodum rahattım ama onda da atlıyodu artık bende kaldırdım, koltuklara tutunup kalkıyo tv sehpası cam ondan çok korkuyorum, yürütece koyuyorum en emniyetli o diye ama çok kalmasınıda istemiyorum yürünceye kadar böle olcak heralde herşeyimizde köşeli köşeli ya hiç çocuğu düşünmemişiz şu köşe koruyculardan alalım dedim, bi sehpada 16 köşe var hangi birine takıcam, bi tanesine taktım Masal a oyuncak çıktı onları söküyo :)
Birsen inşallah çıkar dişleriniz bir an önce canım bizde iki dişte kaldık hala üstlerde yok bişey ama bu ara sürekli eli ağzında sıkıntısı var heralde kuzumun,
Pınarcım hava çok güzel evet evlerde çok sıcak oluyo, yarın daha da güzel olucakmış galiba iki gündür bizde dolaşıp duruyoruz Masal la çok güzel :) artık yaz gelsin ya,
diyete devam mı? Ben 11 kilo verdim ama annem geldi geçen hafta yapma diyet miyet sütün azalır dedi, göğüslerim eskisi gibi dolu dolu olmuyo sıkınca geliyo ama korkuyorum azalcak diye o yüzden bıraktım ne bulursam yiyorum ama bölede olmuyo çok düzensiz besleniyorum hemde mutsuz oluyorum
Tubacım Serra ya geçmiş olsun canım, bizde geçen hafta öleydik burnu akıp durdu inşallah geçer bir an önce
Nurtencim geçmiş olsun çok yorma kendini
Filizcim katı meyve sıkacağı ii fikir Masal da meyve suyu pek içmiyo belki öle sıkarsam sever
Cerencim Meltem mi, işe başlayan sanada kolay gelsin canım alışmak zaman alıyo heralde bazen bende çok bunalıyorum evde olmaktan doğumdan sonra istifa ettim bazen keşke çalışsaydım diyorum ama işyerim karşıdaydı çok zordu yani gidip gelmek öle böle 32. haftama kadar çalıştım yollarda doğurcaktım:)
Esracım diş mısırı yapmışsınız heralde yöresel kıyafette ne güzel yakışmıştır Türkize bekliyoruz resimleri
Hoşgeldin tatlım a.s. Bravo sana 11 kilo he. Ben bıraktım ya öyle 5'de kaldım valla :çok üzgünüm:
gunaydın bacılarrrrrrr
bugun erkencıyım dun gece volkan konagı seyredeken sızmışım sabah 7de kalktım bugunun cmt oldugunu hatırlayınca nasıl sevındım anlatamamzemuszemus
kızımı doyurdum süt kaynatmıstım gece mayaamayı unutmustum onu mayaladım ekmek yogurdum kahvaltı ıcın derken saat 8 oldu ve duru uyandı sımdı dıbımde mızmızlanıyo ılla kucak olcak ılgı onda olcak
hırıltısı var kızımın okyonus suyu sıktım burnuna ama pek fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam bıara ıyı gelmıstı denıcem bakalım
ev okadar sakinki herkez uyuyo bazen yanlız olmak ıstıyo ınsan sıkılıyorum kalabalıktan ama duruyada gorumcemden basa kımse bukadar ıyı bakamaz dıye sabredıyorum neyse bacılar kızım kuysuzlandı gorusurus yıneeeekaydirigubbakcemile
haa buarada durunun buzdolabındakı resmını face yukledım dun cektım dunden berı gülüyorum çok tatlı oldu bu sıpalar yahuuuu:jeyyar:
Ay aynı Defdef'in de var öyle bir resmi. Pek tatlı çıkmış kuzum a.s.
günaydın gülşahcım gördüm fıstığın resmini yorum yapma yeri açık değildi çok tatlı olmuş maşallah
bize gelince oğluşum iyi ama sonuçlar yine aynı cuma bi kaç tahlil daha var artık kafama takmıyorum maşallah o kadar mutlu ve sağlıklı görünüyor ki bi şey çıkmamasını ümit ediyorum
uykuculara günaydın şimdideeeennn
Çok sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına a.s. Sende derty etme artık sağlıklı işte kuzum, bünyesi öyle demekki a.s.
günaydın kıızlarrrhihoyyyt
ben kalktım babasıyla kızcem yanyana yatıyorlar daha uyanmadılar ablamlar kahvaltıya geliyorlar öğleden sonrada misafirlerim var akşamda tekrar başka bir misafirim var yorulucam sanırımguclubacismile
Günaydın canım kolay gelsin a.s.
sağol canım ya :) biz de sizi öpüyoruz kocamaaaaannnn:)maşallah masala o da çok hareketli anlaşılan bende Ahsenin sürünmesini çok isterdim ama yok malesef direk yürüyecek sanırım
canım geçmiş olsun duruya resimleri de çok güzel maşallahh
bengicim bişeciği yoktur miniğimizin kafanı sakin tut canım sağlıklı her insanın kilosu aynı değil sonuçta her bebeğinkide bir olacak değil yaa bişeciği yoktur benim kuzumunopuyorumnanaktan
kolay gelsin biraz yoğun olacak ama yarın dinlenirsin artıkgünaydın kıızlarrrhihoyyyt
ben kalktım babasıyla kızcem yanyana yatıyorlar daha uyanmadılar ablamlar kahvaltıya geliyorlar öğleden sonrada misafirlerim var akşamda tekrar başka bir misafirim var yorulucam sanırımguclubacismile
Normal muhallebileri yemiyor Defdef ama bide pişirilenleri deneyeyim canım belki sever a.s.
Hep aynı bunlar bacım a.s.
Ohh atlatmışsın canım hadi gözün aydın a.s. Resimlerede bakarım bugün a.s.
ıyi gezmeler canım a.s.
Hoşgeldin tatlım a.s. Bravo sana 11 kilo he. Ben bıraktım ya öyle 5'de kaldım valla :çok üzgünüm:
Ay aynı Defdef'in de var öyle bir resmi. Pek tatlı çıkmış kuzum a.s.
Çok sevindim canım sonuçların iyi çıkmasına a.s. Sende derty etme artık sağlıklı işte kuzum, bünyesi öyle demekki a.s.
Günaydın canım kolay gelsin a.s.
sağol canım herhalde öyleHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde az önce kalktık. Kızımın kahvaltsını yedirdim. Şimdi bize kahvaltı hazırlayacağım. Sonrada duşumuzu falan alır çıkarız. Arkadaşıma yardıma gidicez.
Görüşürüz öptüm hepinize keyifli hafta sonları a.s.
o pişirilenler çok güzel ama 2 yapımlık oluyo sevecektir kuzucuklar
iyi hafta sonları sana da defne'mize de :)
hepinize güzel haftasonları arkadaşlar.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir bende uzn zamndır giremedim ama takipteyim sizleri.kayınvaldemler geldi gittiler benim içinde ii oldu kızlar görümcem sağolsun oğluşumla çokgüzel ilgilendi.kızlar aynı sorun bizdede var alperen yerinde hiç durmuyor ordan oraya gezip duruyo geçenhaftasonu dışarı çıktığımızda oyuncakçıdan cadır ve küçük at aldık şuan onlar idare ediyo sayılır azda olsa oyalıyor ama çadırı çok sevdi kızlra kesinlikle tavsiye ederim.çadır alma fikrini oğlumuz verdi bize devamlı bişrylerin altına saklanıp ce ee yapmayı çok seviyordu bizde böylece almaya karar verdik.bnden şimdilik bukadar.iyi günler hepinize...opuyorumnanaktan
nasıl bi şey o çadır çok merak ettim pahalı bi şey mi
sağol canım ya :) biz de sizi öpüyoruz kocamaaaaannnn:)
kolay gelsin biraz yoğun olacak ama yarın dinlenirsin artık
Normal muhallebileri yemiyor Defdef ama bide pişirilenleri deneyeyim canım belki sever a.s.
sağol canım herhalde öyle
o pişirilenler çok güzel ama 2 yapımlık oluyo sevecektir kuzucuklar
iyi hafta sonları sana da defne'mize de :)
nasıl bi şey o çadır çok merak ettim pahalı bi şey mi
canım üzerinde örümcek adam resmi var güzel bişey ben beğendim oğlumda içine oyuncaklarını koyduğumda ii vakit geçiriyor fiyatı 15 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?