günaydın kıızlarrrhihoyyyt
ben kalktım babasıyla kızcem yanyana yatıyorlar daha uyanmadılar ablamlar kahvaltıya geliyorlar öğleden sonrada misafirlerim var akşamda tekrar başka bir misafirim var yorulucam sanırımguclubacismile
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde az önce kalktık. Kızımın kahvaltsını yedirdim. Şimdi bize kahvaltı hazırlayacağım. Sonrada duşumuzu falan alır çıkarız. Arkadaşıma yardıma gidicez.
Görüşürüz öptüm hepinize keyifli hafta sonları a.s.
Sonunda geldim bacılar a.s.
En son dün eşimin kuzenine gidiyordum. Neyse gittim. Ordan kayınvalideme geçtik. Akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık. Eve geldiğimizde 11 falandı. Yattık hemen. Sabah 8:30'da kalkıp tiramisu yaptım. Peynirli poğaça için hamur mayaladım. Tabi ben uyanınca Defne uyur mu benden 15 dk sonra kalktı kafamçokkarıştı Mutfakta yerde oyalandı ben bunları yaparken. Sonra onun kahvaltısı, annem geldi bizim kahvaltımız derken saat 11 oldu. Hemen poğaçalarımı yaptım. Patates salatası yaptım. Buzlukta mantarlı böreğimle, zeytinyağlı sarmam vardı onları pişirdim. Geldiler. Kayınvalidemde geldi. Yedik, içtik, güldük. Onları yolcu ettik. Hemen akşam yemeğine giriştim kayınvalidem ile. Yemekten sonra 8 gibide onları gönderdim.
Defdoş'a mama yedirdim, 20:30'da uyuttum ama 1 saattir 3 kere uyandı. Nasıl ağlıyor. 2 dk emip uyuyor yine. Diş jeli sürdüm bakalım ne kadar uyuyacak kuzum :uhm:
Ya 35 günde 7 diş çıkardı Defne ama 20 gün oldu en son dişi çıkalı. 8. hâlâ ortalarda yok bu mu rahatsız ediyo kuzumu acaba :uhm:
Nisan ayında doğum yapacak bi arkadaşım var. Yarın bebişinin odası gelicek. Bizde yardıma gidicez öğlen. Hem temizliğe yardım edicez, hemde eksikleri var mı diye fikir vericem ben.
Ay şaka maka yorulmuşum valla azcık dinleneyim bacılar a.s.
sağol canıma.s. kızlar sormayın benim kızda öyle hep yanında durmamı istiyor hiç yalnız kalamıyor odadan bir çıkıyorum sanki birtarafnı koparmışsın gibi ağlıyor büyüdükçe iyice huylarıda değişiyor
inşallah sever canım benim kız ttlıları seviyor bazen içne meyve koyuyorum öylede seviyor
canım denemedim onu umarım sever yağız.
sewdı kızlar sewdı bayıla bayıla yediiiiii kuzucummmm:lepi:
olabilir canım. ama umarım yakın zamanda alışır(
inşallah öyledir. çünkü 3. dişi bugün göründü:))
ben bi kere denedim. suyla karıştırılandan daha çok sevdim.
inşallah canım a.s.
kıs aysde sen mı yedın muhallebıyı kuzucuumamı yedırdın annesiiiikaydirigubbakcemile3
gunaydın bacılarrrrrrr
bugun erkencıyım dun gece volkan konagı seyredeken sızmışım sabah 7de kalktım bugunun cmt oldugunu hatırlayınca nasıl sevındım anlatamamzemuszemus
kızımı doyurdum süt kaynatmıstım gece mayaamayı unutmustum onu mayaladım ekmek yogurdum kahvaltı ıcın derken saat 8 oldu ve duru uyandı sımdı dıbımde mızmızlanıyo ılla kucak olcak ılgı onda olcak
hırıltısı var kızımın okyonus suyu sıktım burnuna ama pek fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam bıara ıyı gelmıstı denıcem bakalım
ev okadar sakinki herkez uyuyo bazen yanlız olmak ıstıyo ınsan sıkılıyorum kalabalıktan ama duruyada gorumcemden basa kımse bukadar ıyı bakamaz dıye sabredıyorum neyse bacılar kızım kuysuzlandı gorusurus yıneeeekaydirigubbakcemile
haa buarada durunun buzdolabındakı resmını face yukledım dun cektım dunden berı gülüyorum çok tatlı oldu bu sıpalar yahuuuu:jeyyar:
maşallah 1saate ne cok işi halletmişin kızzz...
dene cnm hırıltı cok onemlı aman dıkkat et fıstıga ennesı ılerlemeden tedavısıne bak cnm..kalabalıga gelınce bende sen gıbı bazen yalnızlıgı ozluyorum ama iş harıcınde yagızdan hıc ayrı kalmıyorum .....kalamıyorumzemuszemus
günaydın hanımlar.
ve büyük gün bugün annem geliyor zemuszemus yemeklerimi yapıcam eşimle dışarı çıkıcaz biraz gezeriz alış veriş yaparız. sonra anneciğimi karşılar evimize geliriz. hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.
ohhhh gozun aydın cnm benımmm opuyorumnanaktan
slm kızlarrrr
yagız yukardada dedıım gıbı muhallebıyı afıyetle yedıı bugunde pazarı bızım oranın bal kabagını denıycem yaptım bırazdan verıcm ay uyandı benımkı mızıklanıyoooooooo babası susturamadı ben bı bakımm barııııı kızalrrrr....
oh birsen maşallah iyi eğlenmişsiniz buzdevri3 filmini bende salı gnü izliycem öğencilerimi götürücem o zaman izliycem
ben evdeydim misafir misafir üstüne şimdi gittieller kızı yıkadık eşimle uyuttum keyif yapıyoruz
çok yoruldum yaaa dışarı çıkasım var ama kız uyudu
yarın artık
ohh bırsenn ıyı gelmiştir cnmmm cok s ewındım adınaaa cnm benımmm
oh valla birsencim ii yapmışsınız.Ailecek felekten bir gün çalmışsınız.Senin için de değişiklik olmuştur.Sonrada sinema keyfii.İyi seyirler sizebenden sonra kimse gelememişşş....tabi hava güzel herkes kaçakkk
bizde kaçtık....aksam 7 de çıktık yemek yemeğe gittik....aman ömerim bi döner yedi....kuzumm ekmekle yedirdim....ali döner değil kaşarlı köfte yedi...ama çok güzeldi çocuklarla ilkkez restorantta yemek yedik...
sonra oyun yeri vardı masa hokeyi oynadık...baya eylendik....sonra starbucks da kahve içtik tam kahvemizi alıyordukki gebeliğimin 25 günün takip eden cerrahpaşadaki doktoru gördüm arkamda çok şaşırdım kafamı çevirdim ve o birden ismi aklıma gelmedi...kendisine cerrahpaşada .çalışıp çalışmadığını sordum ...oda sende bana çok tanıdıksın çıkaramadım dedi...ben anlattım ona aman paşalarımı çok sevdi ...ayak üstü sohbet ettik...sonra eve geldik aliş hep babasının kucağında gezdi....arabada uyudu ama eve gelince uyandı şincik oturyoruz ....ama çok güzel geçtii....kuzularım uyusun...filim izleyeceğiz buzdevri 3 almış. eşim...
oh birsen maşallah iyi eğlenmişsiniz buzdevri3 filmini bende salı gnü izliycem öğencilerimi götürücem o zaman izliycem
ben evdeydim misafir misafir üstüne şimdi gittieller kızı yıkadık eşimle uyuttum keyif yapıyoruz
yarın artık
ben bugün akşam kızı yıkamaya korktum üşütürüm diye.Bizim ki 10:30 gibi yattı.Şimdi kalktı ya.Biz eşimle keyif yapamıyozz
biz de yarın çıkmayı düşünüyoz.İnşallah hava iyi olur yaaa
fena yorulmuusum ben yatiyorum sekerler iyi geceler
Misafir ağırlamak çocukla birlikte bayağı yorucu oluyo.Ama eşin evde yardımcı olur sana.hadi sana kolay gelsin
iyi gezmele canım
ya bugün de hava kapalı.Bizim babamızda avrupa yakasına geçti.Bir sınav var ona gircek.Duruşkoyla evde yanlızız yinebelki yarın çıkarız beraber belli olmaz.
Durucum 9 da uyandı bugün.Mama yaptım verdim.Salladım uyudu yine.Sonra 10:45 gibi uyandı.11:30 kahvaltı hazırladım onu yedirdim.kendim bi şyler atıştırdım.şimdi biraz buralardayım.Duru da oyuncaklarıyla oynuyo.
herkese iyi haftasonları
oyy kıyamam defdefıme ınşallah 8.dişide kolaylıkla cıkartır pınar ay bu dişler cogaldıkca cıkarmak daahadamı zorlasıo acep ya oyleyse yandık vallaeyvahedigeldismile
PINAR dene bacım pişirilen lezzetlerı yagız bayıldı hatta tabagı ua-zaklastırmayım dıe alımı tuttu agzını hıc zorlamadn actı ...şimdi armutlusunuda alıcm bı bırınden bı bırınden verıım dıorum kı bıkmasın cabuk aylar sora muhallebıyı yedı hınzırrkaydirigubbakcemile5
sewdı kızlar sewdı bayıla bayıla yediiiiii kuzucummmm:lepi:
kıs aysde sen mı yedın muhallebıyı kuzucuumamı yedırdın annesiiiikaydirigubbakcemile3
maşallah 1saate ne cok işi halletmişin kızzz...
dene cnm hırıltı cok onemlı aman dıkkat et fıstıga ennesı ılerlemeden tedavısıne bak cnm..kalabalıga gelınce bende sen gıbı bazen yalnızlıgı ozluyorum ama iş harıcınde yagızdan hıc ayrı kalmıyorum .....kalamıyorumzemuszemus
ohhhh gozun aydın cnm benımmm opuyorumnanaktan
slm kızlarrrr
yagız yukardada dedıım gıbı muhallebıyı afıyetle yedıı bugunde pazarı bızım oranın bal kabagını denıycem yaptım bırazdan verıcm ay uyandı benımkı mızıklanıyoooooooo babası susturamadı ben bı bakımm barııııı kızalrrrr....
oyyy afiyet olsun kuzucuma ya, bende deniyim beninkide sevmez öyle muhallebi fln belki bunu yer
eline sağlık cnmmerhabalar ayyy sabahtan beri zoraki iş yapıyorum valla heryere sewrdiğim örtüler bi mesele koltuğun örtülerini değiştirdim heryer oyuncak yaaa bütün kanepe altları koltuk altları ufffffffffffffffff
karar verdim çocukların odasında oturacağım....tv.de var pc mide alınca onların oynayacağı alnada genişş
olmuyo böle yaaa
zorla yapıyorum heryeri çektim süpürdüm...silmedim yarın annem gelecek kardeşim gelmiş babamda
o yüznden p.tesi temizlik olur diye yapmayım didim....bulaşıkları akıttım ama çocuklar mutfakta makinayı açınca içine dalıyolar onları bekliorum ...çıksında makinaya atacam bulaşıkları sonra onların odasını süpüreceğim ...en son çamaşır asarım ...banyoyu silerim...duş alırım eşimde gelmiş olur
gezmeye gidecezzzzzzzzzz....
ohh iyi yapmışsınız, süper işte budur, bizde artık çok daha sık çıkıyruz dışarı dünya varmış :)))benden sonra kimse gelememişşş....tabi hava güzel herkes kaçakkk
bizde kaçtık....aksam 7 de çıktık yemek yemeğe gittik....aman ömerim bi döner yedi....kuzumm ekmekle yedirdim....ali döner değil kaşarlı köfte yedi...ama çok güzeldi çocuklarla ilkkez restorantta yemek yedik...
sonra oyun yeri vardı masa hokeyi oynadık...baya eylendik....sonra starbucks da kahve içtik tam kahvemizi alıyordukki gebeliğimin 25 günün takip eden cerrahpaşadaki doktoru gördüm arkamda çok şaşırdım kafamı çevirdim ve o birden ismi aklıma gelmedi...kendisine cerrahpaşada .çalışıp çalışmadığını sordum ...oda sende bana çok tanıdıksın çıkaramadım dedi...ben anlattım ona aman paşalarımı çok sevdi ...ayak üstü sohbet ettik...sonra eve geldik aliş hep babasının kucağında gezdi....arabada uyudu ama eve gelince uyandı şincik oturyoruz ....ama çok güzel geçtii....kuzularım uyusun...filim izleyeceğiz buzdevri 3 almış. eşim...
hepinize güzel haftasonları arkadaşlar.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir bende uzn zamndır giremedim ama takipteyim sizleri.kayınvaldemler geldi gittiler benim içinde ii oldu kızlar görümcem sağolsun oğluşumla çokgüzel ilgilendi.kızlar aynı sorun bizdede var alperen yerinde hiç durmuyor ordan oraya gezip duruyo geçenhaftasonu dışarı çıktığımızda oyuncakçıdan cadır ve küçük at aldık şuan onlar idare ediyo sayılır azda olsa oyalıyor ama çadırı çok sevdi kızlra kesinlikle tavsiye ederim.çadır alma fikrini oğlumuz verdi bize devamlı bişrylerin altına saklanıp ce ee yapmayı çok seviyordu bizde böylece almaya karar verdik.bnden şimdilik bukadar.iyi günler hepinize...opuyorumnanaktan
Cnm Allah kolaylık versin inş hepimize, şu çadır olayı çok iyi olmuş cnm ya alsam kağan dururmu içinde acaba, benimki kuytu köşeye saklanmıyo ama...
günaydın hanımlar.
ve büyük gün bugün annem geliyor zemuszemus yemeklerimi yapıcam eşimle dışarı çıkıcaz biraz gezeriz alış veriş yaparız. sonra anneciğimi karşılar evimize geliriz. hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.
hadi gözün aydın cnm
canım üzerinde örümcek adam resmi var güzel bişey ben beğendim oğlumda içine oyuncaklarını koyduğumda ii vakit geçiriyor fiyatı 15 TL.
aa çok uygunmuş ya
İyi geceler arkadaşlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın aslında daha aktif olmak istiyorum ama Masal ın mamalarıydı ev işiydi fırsat kalmıyoama face den falan bakıyorum bebişler büyüyo hepsi birbirinden tatlı maşallah, okudum aklımda kalanları yazim diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen çok aktif olamadığım için herkesi çok tanımıyorum
Esencim emeklemeden yürüycek heralde mercimek:)
Burcucum Masal da aynı canım sürekli karıştırma peşinde oyun havuzunu koymuştuk salonun orta yerine eskiden onun içine atıyodum rahattım ama onda da atlıyodu artık bende kaldırdım, koltuklara tutunup kalkıyo tv sehpası cam ondan çok korkuyorum, yürütece koyuyorum en emniyetli o diye ama çok kalmasınıda istemiyorum yürünceye kadar böle olcak heralde herşeyimizde köşeli köşeli ya hiç çocuğu düşünmemişiz şu köşe koruyculardan alalım dedim, bi sehpada 16 köşe var hangi birine takıcam, bi tanesine taktım Masal a oyuncak çıktı onları söküyo :)
Birsen inşallah çıkar dişleriniz bir an önce canım bizde iki dişte kaldık hala üstlerde yok bişey ama bu ara sürekli eli ağzında sıkıntısı var heralde kuzumun,
Pınarcım hava çok güzel evet evlerde çok sıcak oluyo, yarın daha da güzel olucakmış galiba iki gündür bizde dolaşıp duruyoruz Masal la çok güzel :) artık yaz gelsin ya,
diyete devam mı? Ben 11 kilo verdim ama annem geldi geçen hafta yapma diyet miyet sütün azalır dedi, göğüslerim eskisi gibi dolu dolu olmuyo sıkınca geliyo ama korkuyorum azalcak diye o yüzden bıraktım ne bulursam yiyorum ama bölede olmuyo çok düzensiz besleniyorum hemde mutsuz oluyorum
Tubacım Serra ya geçmiş olsun canım, bizde geçen hafta öleydik burnu akıp durdu inşallah geçer bir an önce
Nurtencim geçmiş olsun çok yorma kendini
Filizcim katı meyve sıkacağı ii fikir Masal da meyve suyu pek içmiyo belki öle sıkarsam sever
Cerencim Meltem mi, işe başlayan sanada kolay gelsin canım alışmak zaman alıyo heralde bazen bende çok bunalıyorum evde olmaktan doğumdan sonra istifa ettim bazen keşke çalışsaydım diyorum ama işyerim karşıdaydı çok zordu yani gidip gelmek öle böle 32. haftama kadar çalıştım yollarda doğurcaktım:)
Esracım diş mısırı yapmışsınız heralde yöresel kıyafette ne güzel yakışmıştır Türkize bekliyoruz resimleri
Cnmm , dediklerine katılmamak mümkün değil gerçekten, bi ara msn de konuşalım yine
gunaydın bacılarrrrrrr
bugun erkencıyım dun gece volkan konagı seyredeken sızmışım sabah 7de kalktım bugunun cmt oldugunu hatırlayınca nasıl sevındım anlatamamzemuszemus
kızımı doyurdum süt kaynatmıstım gece mayaamayı unutmustum onu mayaladım ekmek yogurdum kahvaltı ıcın derken saat 8 oldu ve duru uyandı sımdı dıbımde mızmızlanıyo ılla kucak olcak ılgı onda olcak
hırıltısı var kızımın okyonus suyu sıktım burnuna ama pek fayda etmıyo bugun serum fızyolojı alıp sıkıcam bıara ıyı gelmıstı denıcem bakalım
ev okadar sakinki herkez uyuyo bazen yanlız olmak ıstıyo ınsan sıkılıyorum kalabalıktan ama duruyada gorumcemden basa kımse bukadar ıyı bakamaz dıye sabredıyorum neyse bacılar kızım kuysuzlandı gorusurus yıneeeekaydirigubbakcemile
haa buarada durunun buzdolabındakı resmını face yukledım dun cektım dunden berı gülüyorum çok tatlı oldu bu sıpalar yahuuuu:jeyyar:
Cnm geçmiş olsun kuzucuğuma, bencede görümcen iyi bakar, abisinin çocuğu sonuçta...
günaydın gülşahcım gördüm fıstığın resmini yorum yapma yeri açık değildi çok tatlı olmuş maşallah
bize gelince oğluşum iyi ama sonuçlar yine aynı cuma bi kaç tahlil daha var artık kafama takmıyorum maşallah o kadar mutlu ve sağlıklı görünüyor ki bi şey çıkmamasını ümit ediyorum
uykuculara günaydın şimdideeeennn
Cnm inş bişi çıkmıcak, hadi hayırlısı
Ben bu ay diş fırçalamayı detaylı olarak doktorumuzla konuşucam canım. Valla Defdef 7 diş çıkardı 35 günde ama 8.yi 20 gündür çıkaramadı. Sorunu o mu anlayamıyorum artık :uhm:
Teşekkür ederim canım. Gerçekten uyguna güzel şeyler buldum pazarda. KAtı meyve sıkacağını bu ay aldırayım eşime. Birde bi marka kırmızı bi model çıkarmış. BEnim mutfağımda kırmızı. BAyıldımmm akannehir
Bende en kısa sürede deneyeceğim canım a.s.
HAyır tatlım. HAtta ilk çorbaya başladıklarında konulan şeylerden biride irmik a.s.
ÖZlem'cim hayırlı olsun ikinci cimcimen a.s. Tes sonuçları da sorunsuz çıkar inşallah a.s.
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm gerçekten :çok üzgünüm:
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Maşallah Duru'ma a.s.
BEn spiral taktırdım canım 4 ay önce. Adet düzensizliği yapıyordu geçen aya kadar. BAkalım bu ay ne olacak :uhm:
Burcu tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Seninkinin bi versiyonuda bende var. Felaket hareketli. BEn salondan sehpayı köşeye kaldırdım. Duvar ünitesini tamamen boşalttım. Ayağı kaymasın diye salonu kilimler ile kapladım. Çekmecelere kilit taktım. Bu seferde koltuğa çıkıp kendini ordan atmaya başladı. HEle mutfakta işim varsa yandım. Tüm çekmeceler boşalıyor. Bulaşık makinasının üst sepetine asılıp içine girmeye çalışıyor. Mama sandalyesinde bağlı değilse ayağa kalkıyor falan filan. O yüzden tuvalete gitsem yanıma alıyorum. Uyumadığı yada bakacak biri olmadığı sürece yemek yemek bile bi sorun. Ama ben yerde onunla oyun oynarsam hiç sesi çıkmıyor. 5 sn yalnız bıraksam ipini koparmış gibi saldırıyor her yere. Bide deli cesareti var. 3-4 adımda atıyorya artık bi görsen. Ordan oraya oyyyy akannehir
Oy bacım ya iyi bi gün geçirdin ya arkası fena olmuş :çok üzgünüm:
Oy maşallah size güzeller a.s.
BEnim 8 MAyıs'tı ama sezaryen olduğu için 10 gün önce 28 Nisan'da doğum yaptım canım a.s.
Sen en iyisi Yağız'ı geceleride gezdir bacım kaydirigubbakcemile3
Ohhh gez tatlım maşallah. BEn Defne'yi bi yere bırakıp gidebiliyorum ama kendi evimde asla onsuz kalamıyorum. 2 kere amcası ile benden yarım saat önce çıktı evden oturup ağladım :çok üzgünüm: Allah ayırmasın kuzularımızdan a.s.
Maşallah oğluma a.s.
Yat dinlen bacım geçmiş olsun a.s.
Ay canım ya inşallah hep iyi bakar oğluşuna da senin de için rahat eder a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Benimde babamın teyzesi ile kızı geldi tatlım. HEr hafta görüştüğüm insanlar öyle kasmadım ama misafir misafir yinede işte yerimseniben
Hadi hayırlı olsun inciniz tatlım. Defne'de herkese gel diyor. Gidene ditmeeeee diyor. Attaaa diyor. Fena dilli olacak bunlar a.s.
Cnm öyle gerçekten yandık bu kuzularla, inş bir an önce büyüyüp akıllanırlar, yapmadan durdan gitmeden anlarlar...
Sonunda geldim bacılar a.s.
En son dün eşimin kuzenine gidiyordum. Neyse gittim. Ordan kayınvalideme geçtik. Akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık. Eve geldiğimizde 11 falandı. Yattık hemen. Sabah 8:30'da kalkıp tiramisu yaptım. Peynirli poğaça için hamur mayaladım. Tabi ben uyanınca Defne uyur mu benden 15 dk sonra kalktı kafamçokkarıştı Mutfakta yerde oyalandı ben bunları yaparken. Sonra onun kahvaltısı, annem geldi bizim kahvaltımız derken saat 11 oldu. Hemen poğaçalarımı yaptım. Patates salatası yaptım. Buzlukta mantarlı böreğimle, zeytinyağlı sarmam vardı onları pişirdim. Geldiler. Kayınvalidemde geldi. Yedik, içtik, güldük. Onları yolcu ettik. Hemen akşam yemeğine giriştim kayınvalidem ile. Yemekten sonra 8 gibide onları gönderdim.
Defdoş'a mama yedirdim, 20:30'da uyuttum ama 1 saattir 3 kere uyandı. Nasıl ağlıyor. 2 dk emip uyuyor yine. Diş jeli sürdüm bakalım ne kadar uyuyacak kuzum :uhm:
Ya 35 günde 7 diş çıkardı Defne ama 20 gün oldu en son dişi çıkalı. 8. hâlâ ortalarda yok bu mu rahatsız ediyo kuzumu acaba :uhm:
Nisan ayında doğum yapacak bi arkadaşım var. Yarın bebişinin odası gelicek. Bizde yardıma gidicez öğlen. Hem temizliğe yardım edicez, hemde eksikleri var mı diye fikir vericem ben.
Ay şaka maka yorulmuşum valla azcık dinleneyim bacılar a.s.
eline sağlık cnm, bencede diş rahatsız ediyodur kuzucuğumu...
neyi var burcu cnm ya
Cnm sanırım üst dişler geliyo... karnı tok, sırtı pek, uykusu yok, oyuncağı önünde, evi desen alt üst ediyo, yinede ağladı koca gün...sinirlerim yıprandı bi ara bende ağlıcaktım nereyse, eşimin geliş saatine denk geldi biraz babasının kucağında şıngır la oynadılar... oyun bitince aynen devam((
gece oldu bizimkilerde başladı uykudan gözleri kapanıyoo ama uyumuyo ağlıyo
çünki dişlerii fena kuzumun jel süreyim belki rahatlar uyur
uff yaa ucu görünmüşş tamamen delsede damağı çıksaa
hepinize güzel haftasonları arkadaşlar.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir bende uzn zamndır giremedim ama takipteyim sizleri.kayınvaldemler geldi gittiler benim içinde ii oldu kızlar görümcem sağolsun oğluşumla çokgüzel ilgilendi.kızlar aynı sorun bizdede var alperen yerinde hiç durmuyor ordan oraya gezip duruyo geçenhaftasonu dışarı çıktığımızda oyuncakçıdan cadır ve küçük at aldık şuan onlar idare ediyo sayılır azda olsa oyalıyor ama çadırı çok sevdi kızlra kesinlikle tavsiye ederim.çadır alma fikrini oğlumuz verdi bize devamlı bişrylerin altına saklanıp ce ee yapmayı çok seviyordu bizde böylece almaya karar verdik.bnden şimdilik bukadar.iyi günler hepinize...opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar.
sağol canım ya :) biz de sizi öpüyoruz kocamaaaaannnn:)
kolay gelsin biraz yoğun olacak ama yarın dinlenirsin artık
sağol canım herhalde öyle
o pişirilenler çok güzel ama 2 yapımlık oluyo sevecektir kuzucuklar
iyi hafta sonları sana da defne'mize de :)
nasıl bi şey o çadır çok merak ettim pahalı bi şey mi
Misafir ağırlamak çocukla birlikte bayağı yorucu oluyo.Ama eşin evde yardımcı olur sana.hadi sana kolay gelsin
iyi gezmele canım
ya bugün de hava kapalı.Bizim babamızda avrupa yakasına geçti.Bir sınav var ona gircek.Duruşkoyla evde yanlızız yinebelki yarın çıkarız beraber belli olmaz.
Durucum 9 da uyandı bugün.Mama yaptım verdim.Salladım uyudu yine.Sonra 10:45 gibi uyandı.11:30 kahvaltı hazırladım onu yedirdim.kendim bi şyler atıştırdım.şimdi biraz buralardayım.Duru da oyuncaklarıyla oynuyo.
herkese iyi haftasonları
oyy kıyamam defdefıme ınşallah 8.dişide kolaylıkla cıkartır pınar ay bu dişler cogaldıkca cıkarmak daahadamı zorlasıo acep ya oyleyse yandık vallaeyvahedigeldismile
PINAR dene bacım pişirilen lezzetlerı yagız bayıldı hatta tabagı ua-zaklastırmayım dıe alımı tuttu agzını hıc zorlamadn actı ...şimdi armutlusunuda alıcm bı bırınden bı bırınden verıım dıorum kı bıkmasın cabuk aylar sora muhallebıyı yedı hınzırrkaydirigubbakcemile5
slm kızlarrrr
benden sonra kimse gelememişşş....tabi hava güzel herkes kaçakkk
yarın artık
fena yorulmuusum ben yatiyorum sekerler iyi geceler
(( çok kötü bi olay ya, o sevimli minik dişler böyle zor çıkıyo işte... caljel sürdüm fayda etmedi, gece sık kalkarsa calpl vericem bi ölçü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?