2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Misafir ağırlamak çocukla birlikte bayağı yorucu oluyo.Ama eşin evde yardımcı olur sana.hadi sana kolay gelsin

iyi gezmele canım

ya bugün de hava kapalı.Bizim babamızda avrupa yakasına geçti.Bir sınav var ona gircek.Duruşkoyla evde yanlızız yine belki yarın çıkarız beraber belli olmaz.
Durucum 9 da uyandı bugün.Mama yaptım verdim.Salladım uyudu yine.Sonra 10:45 gibi uyandı.11:30 kahvaltı hazırladım onu yedirdim.kendim bi şyler atıştırdım.şimdi biraz buralardayım.Duru da oyuncaklarıyla oynuyo.
herkese iyi haftasonları

oyy kıyamam defdefıme ınşallah 8.dişide kolaylıkla cıkartır pınar ay bu dişler cogaldıkca cıkarmak daahadamı zorlasıo acep ya oyleyse yandık vallaeyvahedigeldismile
PINAR dene bacım pişirilen lezzetlerı yagız bayıldı hatta tabagı ua-zaklastırmayım dıe alımı tuttu agzını hıc zorlamadn actı ...şimdi armutlusunuda alıcm bı bırınden bı bırınden verıım dıorum kı bıkmasın cabuk aylar sora muhallebıyı yedı hınzırrkaydirigubbakcemile5

merhabalar ayyy sabahtan beri zoraki iş yapıyorum valla heryere sewrdiğim örtüler bi mesele koltuğun örtülerini değiştirdim heryer oyuncak yaaa bütün kanepe altları koltuk altları ufffffffffffffffff
karar verdim çocukların odasında oturacağım....tv.de var pc mide alınca onların oynayacağı alnada genişş
olmuyo böle yaaa
zorla yapıyorum heryeri çektim süpürdüm...silmedim yarın annem gelecek kardeşim gelmiş babamda
o yüznden p.tesi temizlik olur diye yapmayım didim....bulaşıkları akıttım ama çocuklar mutfakta makinayı açınca içine dalıyolar onları bekliorum ...çıksında makinaya atacam bulaşıkları sonra onların odasını süpüreceğim ...en son çamaşır asarım ...banyoyu silerim...duş alırım eşimde gelmiş olur
gezmeye gidecezzzzzzzzzz....

benden sonra kimse gelememişşş....tabi hava güzel herkes kaçakkk

bizde kaçtık....aksam 7 de çıktık yemek yemeğe gittik....aman ömerim bi döner yedi....kuzumm ekmekle yedirdim....ali döner değil kaşarlı köfte yedi...ama çok güzeldi çocuklarla ilkkez restorantta yemek yedik...
sonra oyun yeri vardı masa hokeyi oynadık...baya eylendik....sonra starbucks da kahve içtik tam kahvemizi alıyordukki gebeliğimin 25 günün takip eden cerrahpaşadaki doktoru gördüm arkamda çok şaşırdım kafamı çevirdim ve o birden ismi aklıma gelmedi...kendisine cerrahpaşada .çalışıp çalışmadığını sordum ...oda sende bana çok tanıdıksın çıkaramadım dedi...ben anlattım ona aman paşalarımı çok sevdi ...ayak üstü sohbet ettik...sonra eve geldik aliş hep babasının kucağında gezdi....arabada uyudu ama eve gelince uyandı şincik oturyoruz ....ama çok güzel geçtii....kuzularım uyusun...filim izleyeceğiz buzdevri 3 almış. eşim...

oh birsen maşallah iyi eğlenmişsiniz buzdevri3 filmini bende salı gnü izliycem öğencilerimi götürücem o zaman izliycem
ben evdeydim misafir misafir üstüne şimdi gittieller kızı yıkadık eşimle uyuttum keyif yapıyoruz
çok yoruldum yaaa dışarı çıkasım var ama kız uyudu
yarın artık

yarın gidersin kuzum misaifrin varmış yorulmuıştursun....yarın gezersiniz bol bollll

oh valla birsencim ii yapmışsınız.Ailecek felekten bir gün çalmışsınız.Senin için de değişiklik olmuştur.Sonrada sinema keyfii.İyi seyirler size

sağoll aslıcığım eve t öle oldu ama sinema keyfi kalacak gibi veletler uyumadı halaaa

Kızlar merhaba, kağan mızmızlanmaya öğlen bi başladı akşam saat 10da yatana kadar... zorrr bir akşamdı...

inş sınavınız güzel geçmiştir cnm

neyi var burcu cnm ya

Cnm sanırım üst dişler geliyo... karnı tok, sırtı pek, uykusu yok, oyuncağı önünde, evi desen alt üst ediyo, yinede ağladı koca gün...sinirlerim yıprandı bi ara bende ağlıcaktım nereyse, eşimin geliş saatine denk geldi biraz babasının kucağında şıngır la oynadılar... oyun bitince aynen devam ((

gece oldu bizimkilerde başladı uykudan gözleri kapanıyoo ama uyumuyo ağlıyo
çünki dişlerii fena kuzumun jel süreyim belki rahatlar uyur

uff yaa ucu görünmüşş tamamen delsede damağı çıksaa

gece oldu bizimkilerde başladı uykudan gözleri kapanıyoo ama uyumuyo ağlıyo
çünki dişlerii fena kuzumun jel süreyim belki rahatlar uyur

uff yaa ucu görünmüşş tamamen delsede damağı çıksaa

(( çok kötü bi olay ya, o sevimli minik dişler böyle zor çıkıyo işte... caljel sürdüm fayda etmedi, gece sık kalkarsa calpl vericem bi ölçü

ıyi geceler bacılar a.s.

Bizde bugün gittik arkadaşın bebişinin odasını temizledik. Mis oldu. Kokusu çıksın 1 ay sonra gidip bu seferde cicilerini yıkayıp, ütüleyip, yerleştireceğiz. Sonra çay keyfi yaptık. Hadi dışarı çıkalım dedik. Defdoş'u kendi anneme bıraktım bu sefer. Az öncede alıp eve geldik. 2 çift arkadaşımız var. Bizde kalıcaklar. Sabahta erken kalkıp kahvaltıya gideceğiz.

Yatakları hazırladık ,şimdi erkekler kağıt oynuyor. Kızlarda Defdoş'a meyve yediriyorlar. Bende size bakayım dedüm a.s.

Ohh güle güle kullansın kuzucum oyuncağını ve çadırını a.s.

Hadi gözün aydın canım a.s.

Ay dur kız alıp denerim bende ysin yeterki a.s.

Sağoalsın canım sanada iyi haftasonları a.s.

Sağolasın canım denicem hemen a.s.

Afiyet şeker olsun kuzuma a.s.

Ohhh şöyle işte bacım ya çıkın dışarı keyifli vakit geçirin büyüdü artık kuzular a.s.

Ohhh kocişle keyif he a.s.

fena yorulmuusum ben yatiyorum sekerler iyi geceler

İyi geceler canım a.s.

(( çok kötü bi olay ya, o sevimli minik dişler böyle zor çıkıyo işte... caljel sürdüm fayda etmedi, gece sık kalkarsa calpl vericem bi ölçü

Ay çok zor valla canım ya Defdef'inde hep dişlerden heralde huysuzluğu. Görünürde bi 8.diş yok ama huysuzluğu var belli. Allah yardımcımız olsun. Calpol iyi gelir rahatlatır kuzuyu a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…