ohhhh yoğunsun valla pınarcığımmm ....sen ikinici bebeği yaparsan hızını keser hee haberin ola
heheehee :))
gez toz cnm benimde tek bebek olsaydı gezerdik ama iki bebekle taksiye binmek bile sorun arabamızı alırmı almazmı tereddüt edio eşim...bide bugün ne bizim taksici nede durakta araba yoktu ...
inş.araba almayı düşünüyoruz alırsak rahat edeceğiz ama onada çok var üfffffffff
İyi geceler bacılar a.s.
Bizde bugün gittik arkadaşın bebişinin odasını temizledik. Mis oldu. Kokusu çıksın 1 ay sonra gidip bu seferde cicilerini yıkayıp, ütüleyip, yerleştireceğiz. Sonra çay keyfi yaptık. Hadi dışarı çıkalım dedik. Defdoş'u kendi anneme bıraktım bu sefer. Az öncede alıp eve geldik. 2 çift arkadaşımız var. Bizde kalıcaklar. Sabahta erken kalkıp kahvaltıya gideceğiz.
Yatakları hazırladık ,şimdi erkekler kağıt oynuyor. Kızlarda Defdoş'a meyve yediriyorlar. Bende size bakayım dedüm a.s.
Ohh güle güle kullansın kuzucum oyuncağını ve çadırını a.s.
Hadi gözün aydın canım a.s.
Ay dur kız alıp denerim bende ysin yeterki a.s.
Sağoalsın canım sanada iyi haftasonları a.s.
Sağolasın canım denicem hemen a.s.
Afiyet şeker olsun kuzuma a.s.
Ohhh şöyle işte bacım ya çıkın dışarı keyifli vakit geçirin büyüdü artık kuzular a.s.
Ohhh kocişle keyif he a.s.
İyi geceler canım a.s.
Ay çok zor valla canım ya Defdef'inde hep dişlerden heralde huysuzluğu. Görünürde bi 8.diş yok ama huysuzluğu var belli. Allah yardımcımız olsun. Calpol iyi gelir rahatlatır kuzuyu a.s.
evet cnm evett
eşime dedim çocuklar hasta olmadığı sürece lütfen her hafta sonu çıkalım
sağoll aslıcığım eve t öle oldu ama sinema keyfi kalacak gibi veletler uyumadı halaaa
İyi geceler bacılar a.s.
Bizde bugün gittik arkadaşın bebişinin odasını temizledik. Mis oldu. Kokusu çıksın 1 ay sonra gidip bu seferde cicilerini yıkayıp, ütüleyip, yerleştireceğiz. Sonra çay keyfi yaptık. Hadi dışarı çıkalım dedik. Defdoş'u kendi anneme bıraktım bu sefer. Az öncede alıp eve geldik. 2 çift arkadaşımız var. Bizde kalıcaklar. Sabahta erken kalkıp kahvaltıya gideceğiz.
Yatakları hazırladık ,şimdi erkekler kağıt oynuyor. Kızlarda Defdoş'a meyve yediriyorlar. Bende size bakayım dedüm a.s.
ohhhh yoğunsun valla pınarcığımmm ....sen ikinici bebeği yaparsan hızını keser hee haberin ola
heheehee :))
gez toz cnm benimde tek bebek olsaydı gezerdik ama iki bebekle taksiye binmek bile sorun arabamızı alırmı almazmı tereddüt edio eşim...bide bugün ne bizim taksici nede durakta araba yoktu ...
inş.araba almayı düşünüyoruz alırsak rahat edeceğiz ama onada çok var üfffffffff
herkese slm..
kızlar dün fuara gittik biraz dolandık ordanda anneme geçtik ama yormuşum kendimi 12de defnen uyuyunca hemen bende yattım..
defneye hippin hazır sıvı devam sütünden aldım 250ml şişede şişenin kapanında bi bölme var açıyosun biberon emzigine uyumlu oluyor emzik takınca şişe biberon oluyo çok pıratik 10aydan itibaren kısmen inek sütü kullanılıyomuş bu nedemekse? tabi organik inek sütü yerine bunu kullanırım içim rahat olur en azından..
yrnda büyük ihtimalle misafirim var oyüzden evimi sildim süpürüm wc bonyo hallettim yrn yemek yaparım..
bugunde bişi yapmadım lahmacun yicez..
hava bugun güzeldi herkesler kaçmış biyerlere:))
senin bu yağız baya yordu sizi heee ama bunun üstüne ikinci çocuk akıllı olur öyleymiş bebeklerin biri yaramazsa ikinci uslu ilki akıllıysa ikinci yaramaz oluyor çevremdekilerin hep öyleea.s.cıkın cnm dısarısı ınsana dopıng oluyo zaten koca kıştır ewde tıkılıdık hava gusel oldumu atası gelıo ınsanın kendını sokaga hem cocuklara hemde bıze ıyı gelıyo valla dısarsı benımkıde bayılıo artık sokaga yakında pınarında dedıı gıbı aksamlarıda gezdırcem sıpayı belkı uykusuna fayda eder accıkkaydirigubbakcemile3
ohhhh ellerınıze saglıkk ne guzel cnm arkadasın saglıkla kucaklasın melegını kahvaltı keyfıde ıyı gıder hanı ustune...:lepi:
ınşallah alırsınız bırsencım aaraba allah gonlunuzee gore wersın bacımmmm:Saruboceq:
dun gece yagız ıyıce abarttı kızlar 15dk da bır uyandııııııkafamçokkarıştıeşim sabah gıttı ıse halıyle ben kalktım genelde allahtan aglamadı sallanıp sallanıp gerı uyudu hınzır 4 ten sora saat bası kalktıkkkkkkkafamçokkarıştısabah 8 de aykata sıpa bukadar enerjı nerden gelıo yafuuu dun kabak tatlısından verdım ırmıklı fazkafamçokkarıştıla enerjı mı yaptı ne meyvada yedı sora ustune atamadı herhalde enerjısını veletkaydirigubbakcemile3ben tabı 8 de yarı uyur vazıyette koltukta uyuklamısım yagızda oyuncak oynamıs 9 gıbı gerı uyudu 11 de uyandık bende gerı yattım tabı kahvaltı yagızın ustu bası yemek oglana yemek eşime ewı topla derken bıu saat olduuu kıcımı anca koydum yagız uyuyo kalkar bırazdan sıpa...işe gıtcm 4 te bırazdan annem gelır formalarımı yıkadım daha onlar war utulencekkkkk offfff iş hiç bıtmıyo kıslarrrr yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
merhaba kzılar naıslsınz?anca fırsatım oldu girmeye
annemlere geldim dün
salı günü sınavım var bunu verememişim
eğer şimdide geçemezsem tüm emeklerim boşa gidiyo off
dua edin bana lütfen ya çok ihtiyacım var
görümcem bizdeydi bu akşam gidecek 2 saat bile bakamadılar zeynebe eşim diyo idare ederiz biz
sadece 2 saat bakabildiler mamsını vermek yok
altını değişmek yok,yemek yapmka yok hepsi bana bakıyo dedim annemi çağırıcam böyle olmaz
ben seni annene götütürüm dedi
kardeşini de büyük görümceme bırakmış
akşam eşimi aradım doğru dürüst konuşmuyo ben,mle sabah yine aynı napıyorsun diye aradım diyorum bildiğin gbii diyo adam sinir oldum
bana yardımcı olmaları gerekirken yaptığına bak
kardeşinin yol parası bizden,ıvır zıvır kıyafet parası bizden bide gözlükleri değişti bilmem kaç numaraymı 500 m ya yakın o bizden
hala afra tafra hepsinden bıktım valla ya
eşimi aramıycam bene bakalım keyfi ne zaman gelecekde arayacak bey
madem istemiyo aramamı aramam bende olur biter
zeynebimin üst damağı şiş 4-5 gündür akşam da çok ağladı off patlasa bi an önce ya
heeeeeeeee bi de zeynebe bebfon aldık kardeşimle dün
kameralı olandan aldım
baya güzel bişeymiş ama siyah beyaz ekranı
daha tam deneyemedim bi bakıcam bakalım
125 tl ye aldım,diğeri kamerasız olan ise 40 tl imiş
nette fiyatlar çok paghalı
adama dedim niye böyle ellerinde çok fazla stok varmış istediği fiyata satıyormuş ben diğerinden almaya gitmiştim onu öyle görünce dayanamadım valla
zaten kardeşim yeğenine hediye aldı ilk maaşıyla sağolsun
neyse ben kaçayım çalışayım biraz daha annemin de beli ağrıyor zor bakıyo zeynebe
geçmiş okudum ama kafam çok dolu cvp yazamıyorum size kusuruma bkamayın lütfen
herkesi ayrı ayrı öpüyorum
oh iyi gezmişsin bu mamayıda ilk ilk kez duydum yarasın kızımaaa.s.herkese slm..
kızlar dün fuara gittik biraz dolandık ordanda anneme geçtik ama yormuşum kendimi 12de defnen uyuyunca hemen bende yattım..
defneye hippin hazır sıvı devam sütünden aldım 250ml şişede şişenin kapanında bi bölme var açıyosun biberon emzigine uyumlu oluyor emzik takınca şişe biberon oluyo çok pıratik 10aydan itibaren kısmen inek sütü kullanılıyomuş bu nedemekse? tabi organik inek sütü yerine bunu kullanırım içim rahat olur en azından..
yrnda büyük ihtimalle misafirim var oyüzden evimi sildim süpürüm wc bonyo hallettim yrn yemek yaparım..
bugunde bişi yapmadım lahmacun yicez..
hava bugun güzeldi herkesler kaçmış biyerlere:))
ben sana dedim di miisositosositoburcuu kolay gelsin sana cnm..
defnede dün bugün çok ama çok huysuz nazar degdirdim çocuga uslu diye diye uffff...
her dak. kucak iistiyo(
İyi geceler bacılar a.s.
Bende sabah bi ççıktım ancak geldim eve kafamçokkarıştı Sabah 10 gibi Defdoş'u anneme bırakıp kahvaltıya gittik arkadaşlarla. Ordan çıktık nargile keyfi yaptık. Ordan alışverişe gittik. Kızıma Zara'dan çok güzel bi trençkot aldım kaydirigubbakcemile3 Küçük hanımefendi olucak kuzum kaydirigubbakcemile3 Ama hiç dikkat etmemişim kolunun iç astırını dönük dikmişler. Hafta içi değiştireceğiz.
Bide Defdoş artık ana kucağında durmuyordu arabada. Bugün 9-18 kilo arası olan oto koltuklarına baktık Mothercare'de. Maxi Cosi'nin bi pembesini beğendim. 580 tl dediler. Ama mağaza müdürü tanıdık olduğu için kendine alıyormuş gibi yapıp 400 tl'ya iniyor. Önümüzdeki haftasonuda onu alacağız kısmetse hihoyyyt Gerçi pembesi bi tane kalmıştı satılmaz inşallah. Aşağıya resmini koydum a.s.
Neyse alışverişte saat 6'da bitti. Gittik Defdoş'umu aldık annemden. İlk defa 8 saat ayrı kaldım. Nasıl özlemişim. Kuzumda hiç huysuzluk yapmamış. Herşeyini düzenli yemiş, uyumuş, oynamış maşallahAnnemde nasıl mutluydu 2 gündür onda diye opuyorumnanaktan
Ordan da derbiyi izlemek için arkadaşlara gittik. Maç sonrası kaltık hemen geldik eve. Defdoş'uma mama yedirdim. Kendi kendine uyudu kuzum bizim yatakta.
Yarın temizlik yapmam lazım. Şu anda evin halini görseniz acırsınız. Dün gece salonda ve küçük odada yatanlar olunca ev aldı başını gitti. Uzun zamandır kimse gelmiyo diye yorganları falan hep vakumlamıştım. Açtım tabi. Yarın onları halledip temizlik yapıcam. Yattıkları nevresimler yıkanıcak. Renklilerim dolmuş yine. Defdoş'un çamaşırları var. Oyyy hiç bitmez kafamçokkarıştı Annem gelicek sağolsun. O kuzuya bakarken hallederim bende a.s.
Benden böyle bacılar yoruldum iki gündür. Yatayım artık. Öptüm hepinizi a.s.
Birsom ve Esen'cim gezmelere gidilmiş oh hava mis gibiydi bugün a.s.
Şimal'cim gerçi bitmek üzere ama iyi pazarlar tatlım a.s.
Sağolasın Aslı'cım valla kahvaltı iyi gitti valla a.s.Niye öyle yaptı Yağız acaba ya :uhm: Allah kolaylık versin canım a.s.
Özlem'cim hiç takma kafana. Sen iki canlısın sıkıntı yapmamaya çalış boşver a.s. Bebefonunuzu da güzel günlerde kullanın a.s.
Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
evet tatlım ya konuşamadık kolum iyi ama hala agrılarım oluyor tam açamıyorumesen kolun nasıl oldu cnm ya bayadır konuşamadık seninle
uzat ayaklarını şöyle keyif yap acık baya yorulmuşsun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?